zaloguj się

Pokaż pełną wersje : All PPl FREE

Kiroy
18-03-2006, 10:07
Witam wszystkich !:dance:

Chciałbym tylko wszystkim powiedzieć i przypomnieć ,że na Obsidii NG grupa trzymająca władze postanowiła ogłosić amnestie :P tzn wszyscy ludzie są WOLNI .... nikt nic nie musi płacić :) zaraz odezwie sie pewnie Kalamatrius the WOLf lub Borgo, że to kłamstwo itd ale nie będę reagował na te opinie :) wiele osób wróciło i są zadowoleni z tego wyboru :) znacznie wzrósł respawn :) i każda gildia ma zakaz powoływania się na NG pekowanie itd nie ma wyjątków kumpel nie kumpel zapłaci jeśli będzie agresywny w stosunku co do ludzi powracających na server :)

Jeśli Ktokolwiek chciałby się czegoś dowiedzieć może śmialo napisac do mnie lub do jakiegoś lidera z NG albo chociaż do ludzi z BOOM którzy wrócili na server :)

Niech moc będzie z wami i miejmy nadzieje ,że server się odrodzi na nowo :)

Zarówno Ja jak i gildia Next Generation życzymy WSZYSTKIM ( bez wyjątków ) szybkiego powrotu wszystkim do czołówki servera ^^

Obsidion
18-03-2006, 14:09
A nie mówilem ze NG nie jest takie złe :cygaro: ??

Good Job ;)

Exodus
18-03-2006, 20:19
Bardzo dobra opcja dla servow gdzie srednio gra 400~ osób.Tylko jesli jest amnestia dla tych co kiedys walczyli przeciw to moze byc dziwne chyba ze NG juz tak sie wybilo z lvlami ze nie czuja zadnego zagrozenia ze strony tych co wroca

Sol
19-03-2006, 12:27
najwazniejsze ze server zaczyna działać tak jak powinien.

mam tylko nadzieje, że nie bedzie żadnych głupich problemów typu: nie lubia gildi rzadzącej, więc zaczniemy wojne. szkoda, że niechca poznać tych ludzi. myśle, że było by calkiem inaczej.

wiec mam nadzieję, że już nie bedzie wojen o to kto ma być "bogiem" na tym serverze.

pozdrowienia dla moich kochanych misiaczków kiroyka (:*) , vixi (mraU), szikaki (działaj młody działaj)

pitt6ull
20-03-2006, 03:29
Eh no kiroy skoro tak prosisz :P To klamstwo ;D
Zreszta,czas pokaze jak to sie skonczy :P

obsidion pamietaj ,ze nie czyni wiosny jedna jaskolka ;]

dzg
20-03-2006, 09:35
@ng
Nie masz juz kogo zabijac czy za slabe respy macie? Z czasem jak dla ng sie bedzie nudzic znow was przysiekaja, kwestia czasu.

kuglarz
21-03-2006, 08:36
No comment

Kto się szarańczą urodził ten kanarkiem nie zdechnie.

Respect for true friend.

Kiroy
21-03-2006, 11:33
Borgo widze ze chcesz pobic Klamke :P zreszta twoje wrzuty nie robia na mnie wrazenia :) ci co mieli okazje i odwage podjac wyzwanie zrobili to :P inni uciekli na nowy server :P Respect dla Klamki on zostal zhackowany a na to nikt nie ma wplywu :Pa reszta miala odwage zmierzyc sie z problemami a nie uciekac :P pozdrawiam :P ale ja jednak potrafie sie dogadac z reszta lolik peero melk algo ... poniewaz traktujemy tibie jako osobny temat :P nawet Ryba choc zdedzil od nas :P mimo wszystko :P to nie ja wzialem zabawki izmienilem piaskownice :P Borgo powaga ciebie zawsze lubilem :P a z Klamki zawsze polewalismy RAZEM :P ale wdize ze Klamke stac na odorbine szacunku ciebie widac nie :/ to przykre bo ciebie uwazalem za kumpla najlepszego z wolfow :P i tobie wywalalem ludzi kopalni nie klamce a teraz widze , że to był błąd ... i Klamka bylby lepszym kumplem niz TY ...

kuglarz
21-03-2006, 11:45
A miałeś nie komentować kozaku :P A ja nie uciekłem na new serv tylko wyjechałem z kraju, nie miałem jak grać ani walczyć to po pierwsze, a po drugie co to cię obchodzi gdzie ja teraz gram ?? Przestań kozaczyć i wymyślać bajki o pojednaniu bo to nie dobranocka.

Wszystkiego najgorszego kozaku

Twój ulubiony wilczek Borgo

P.S. A od kiedy myśmy wogule kumplami byli?? Chyba że każdego gościa co sie do niego odezwiesz albo pogadasz na gg uważasz za kumpla?? Nigdy z tobą piony nie przybijałem ani wódki nie piłem, zresztą to ty pierwszy zagadałeś... Rozmowa z tobą służyła tylko i wyłacznie układom w grze i próbie zrobienia z Obsidii lepszego świata.

pitt6ull
21-03-2006, 16:35
Naprawdę lubię czytać te wasze wypowiedzi;]
A ja z Borgusiem pilem i wiem co i jak ;]

Kiroy nie wnikam w postawę Mannowa , chodz oczywiscie oceniam to podobnie jak Borgo, jednak dla dobra moich znajomych z obsdii mam taka cicha nadzieje,że się mylę. Mam nadzieję że mi to twoi szedcy koledzy udowodnia to wtedy może zaczne ich uważać za bardziej rozgarnietych od ameby. Swoja drogą kiroy cieszę się jeśli mogłeś ze mnie chociaż troche pozlewać (i tak nie sądzę że jesteśmy kwita :P, wierz mi aż tyle to ty sie przez cale zycie nie smiales :P ) . No niech ta twoja ekipa nas milo zaskoczy ale nie uwazaj ,że ktokolwiek bedzie cię za to po stopach calowal (bo przeciez cale huntowanie tych powracajacych ludzi to byla totalna glupota, ktora ng samo sprowokowalo, to tak jakbym ci spuscil wp... a pozniej kazal zaplacic za to ze sie broniles) .Czeka was dluuuga droga aby zbudowac sobie opinie dobrej gildi rządzącej i nie sądzę ,że same pochlebstwa sol wystarcza, ale jesli dostatecznie dlugo bedziecie sie starac to pewnie sie uda :P AAA pogratuluj mannowi ,widzialem ze zaczal znowu expic (jak nie ma innych koni w grze to nie ma sie z kim scigac i przed kim uciekac :P ).

Pozdrawiam w nadziei ,ze sie mylę :P

ps: kiroy jak ty sie mozesz uwazac za kumpla ludzi do ktorych nie byles loyalny? twoimi kumplami sa ludzie z ng i niech tak juz pozostanie pliss ;]

Ryba_90
21-03-2006, 19:38
@ng
Nie masz juz kogo zabijac czy za slabe respy macie? Z czasem jak dla ng sie bedzie nudzic znow was przysiekaja, kwestia czasu.

Dokladnie, NG nie mialo kogo zabijac, wiec nawet "kumpli" zaczelo - Azareda strapowali lecz Dorpaz mu pomogl. I druga sprawa tak jak mowisz to respawn, sporo NG przestalo expic poniewaz co to za expienie przy 300 osob max na servie. Teraz gdy wiecej ludzi powrocilo na server to nawet Mannow zaczal expic.

Kiroy:
" ja jednak potrafie sie dogadac z reszta lolik peero melk algo ... poniewaz traktujemy tibie jako osobny temat nawet Ryba choc zdedzil od nas" :baby: Jestem zdziwiony ze masz 20 lat :p gdyz gadasz takie glupoty ze az szkoda czytac. Piszesz ze "nawet Ryba zdedzil od nas" tak jak by Melk nie padl od Mannow i reszty, po za tym dobrze wiesz ze ja raz padlem od NG tylko i wylacznie przez Ciebie, poniewaz na poczatku przyszedles jako "kolega" i sobie rozmawialismy, az tu nagle super przyjaciel Kiroy zrobil door trapa no i.. ded. To jest wlasnie twoja taktyka wyrobic sobie u kogos zaufanie a potem wykorzystac to dla NG.

Kazurov
21-03-2006, 20:52
Hahahaha! Tak, tak! Poczekajcie se miech~ i zobaczycie! AHUAHUAH 'all frea plx!'
A to dobre! NG i dobroduszność! AHUAHUHAUA trzymajcie mnie!
ROTFL!

dzg
21-03-2006, 22:06
@Kiroy
Skoncz juz ze swoja propaganda, zeby tam wrocic myslac, ze ng znowu nie wykreci jakiegos wala trzeba byc 10-cio latkiem.
@Ryba
Dlatego odszedlem z tego serwera i zostawilem duzo, teraz gram na innym, nie zaluje :) Zreszta, 20+ letni owner Kiroya juz nim nie gra, szkoda, to byla jedyna normalna osoba, ktora grala tamta postacia.
@temat
Stawiam, ze ng nie wytrzyma dluzej niz 30 dni :)

Ssreb
21-03-2006, 22:11
hmm zgadzam sie z Ryba i reszta Kiroy jestes psem masz 0 honoru i nie chodzi tu wcale ze "nie byles z polaczkami " czy cos w tym stuly bo rozumiem ze ng jest dla ciebie jak rodzina i ze z nimi walczysz ale ****a poznawac kogos, zdobywac zaufanie a potem to wykorzystywac przeciwko ? n/c. Ja uwazam ze to jest tylko po to, zeby po pierwsze exp byl lepszy a po 2 zeby przyszla wojna byla ciekawsza ;). Ja tibie juz odstawilem na bok, moze kiedys wroce ale napewno nie na obsidie. Szczerze mowiac jestem pod wrazeniem...patrzac ogolnie NG ladnie sobie zaplanowalo to rzadzenie na servie..i tak Yunek przegoni Mannowa jeszcze xP aha Kiroy hunted w rl. spotkam cie to ci leb roz***ie narka ;)

Obsidion
21-03-2006, 22:36
Ehh przegraliscie wojne i NG mialo prawo wam dac hunted... mialo prawo was zabijac ... mialo prawo kazac sobie placic... i mialo prawo do wielu innych rzeczy... Jesli to chcecie zmienic to ruszcie dupy i im dokopcie jak jestescie tacy madrzy... Na forum to każdy moze sobie pogadac... ale licza sie czyny...
Mannow nie prosil was zebyscie przyszli... to bylo wylacznie zaproszenie ( nie biore pod uwage powodow tego zaproszenia) i to od was zalezy czy przyjdziecie czy nieX( X( ... wiec nie wyrzywajcie sie na Kiroy'u

aha Kiroy hunted w rl. spotkam cie to ci leb roz***ie narka ;)

Hmmm... Maggus:baby: :baby: zastanawiam sie czy to bylo na powaznie powiedziane...

Bo jesli tak to masz ładnie nasrane we łbie. Człowieku nie mieszaj Tibi z zyciem rzeczywistym... Tibia to TYLKO gra ktora predzej czy pozniej sie znudzi...

Wiesz to tak wyglada jakbym podeszedl do nauczycielki w szkole i powiedzial jej ze jak mi sie postawi 5 na koniec roku to pojde do sklepu, kupie sobie 2 SD i jej "leb roz***ie "....:D :D :D

dzg
21-03-2006, 22:48
@up
Po pierwsze forum to miejsce na ukazanie swojej opinii, wiec takowa wyrazamy. Po drugie kiroy to menda i sie nie zmieni, bo mozna byc z NG, ale nie zdobywac czyjes zaufanie, okradac go i huntowac.

Obsidion
21-03-2006, 23:15
no Dzq:baby: jedziemy jedziemy... kto kogo bardziej zbluzga... kto potrafi lepiej pisac obelgi...:dance: Dajesz STARY pełeeeeeen AAAATAAAAKKKKK!!!:dance:

P.s Hahaha... żalośni jestescie.... hahahah.... :faceoff: .... hahaha

P.s. 2 - A niech sobie gra jak chce...B) co do zaproszenia... to nie masz 100% pewnosci ze potem znow bedzie wojna... i jak juz podkreslalem to ZAPROSZENIE wiec jesli nie chcesz to pogodz sie z tym ze NG jest lepsze i z podkulonym ogonem mykaj na inne serwy szukac szczescia... a moze bedziesz mial farta ;) :D

pitt6ull
21-03-2006, 23:50
No w sumie co racja to racja, nie bluzgajcie sie juz nawzajem , bo nawet mnie to meczy. Ja na obsidie nie wracam bo nie mam do czego, ale nawet jak bym mial to bym nie wrocil (predzej bym polazl na shivere). Przynajmniej wiecie czego sie mozna po NG spodziewac ,a jesli bedzie inaczej to bedzie mila niespodzianka.

Co do oskarżania kiroya to jest to meczace bo ten temat byl wielokrotnie walkowany i nie zmieni to ani jego ani opinii o nim. Jak juz mowilem to oceniam ludzi po czynach a nie slowach dlatego skoro ktos czynami zapracowal na zla slawe moze tez czynami zapracowac na dobra. Wkoncu jak powiedzial mannow:P kazdy zasluguje na druga szanse, nawet kiroy. Czas wszystko wyjasni ;]

ps: obsidion ty tez nie kozacz bo texty w stylu "jestescie zalosni" "zmykajcie na inny serwer" tez sa nie na miejscu, szczegolnie od ciebie. Nie byles nigdy widziany przez NG jako zagrozenie więc jestes też żalosny, nawet jako przeciwnika cie nie docenili. Poprostu wygrali walke i tyle.

Kiroy
21-03-2006, 23:56
Borgo powodzenia na innym servie ^^

Klamka mamy do pogdania pamietaj ^^

Obsidiion dzieki :P

Dzg powodzenia na nowym servie :)

Ryba : jak mowi borgo nie pilismy razem wodki :D

czekam na kolejne wrzuty Borgo :D

Glin
22-03-2006, 03:47
czekam na kolejne wrzuty Borgo :D

A ja czekam aż się zamkniesz :P

pitt6ull
22-03-2006, 04:20
heh glin za zawsze dosadnie i tematycznie uderzasz :P Rodzinne upodobania ;]

kuglarz
22-03-2006, 10:33
heh glin za zawsze dosadnie i tematycznie uderzasz :P Rodzinne upodobania ;]

taka skaza genetyczna ;]

Kiroy już ci wrzutów robić nie będę bo mi szkoda klawiatury na Ciebie ;]

Jak już napisał klamka, na obsidię nie wracamy bo nie ma do czego... wiem, bedziesz tęsknił ;]

Kiroy
22-03-2006, 11:12
Pitt : kurde dosyc ze mancubus mnie wyzywa ryba ty borgo : to jeszcze rodzine sprowadzacie ?? :D ooo wy :P

Borgo : niech tak zostanie zyzce tobie i sobie abysmy jzu nie musieli rozmawiac ze soba :)

a reszta wolfow mnie nie rusza :)

Klamka powodzenia na Morgonie czekam na msg :P

Sol
22-03-2006, 11:24
1. pierwsze slysze, zeby nazywac kogos kumplem po wypiciu z nim wodki. jak tak u was to wyglada to mozna od dzis na was mowic alkoholicy. pozdrawiam mile zycie w takim razie macie.
Ja z kiroyem wodki nie pilam a uwazam go za bardzo dobrego kolege.

jak wiekszosc z was kiedys kiroya tak samo nie lubilam, taksamo sie klocilismy , ale czasami naprawde wystarczy poznac 2ga osobe a miec ciagle jakies wyimagowane wyobrazenie o niej.

2. widze ze wszystko zostaje w rodzinie- no nie poradzi sie na to zektos kogos ciagle tak obraza. ja zawsze mialam na to jedno uzasadnienie- zazdosc, lub po prostu nawet jak sie ma blizej do 30 toi tak mozna miec umysl 5 latka wciaz obrazonego, bo nie moze rządzić serverem.

3. Tylko z jedną rzeczą zgadzam się z Klamka, męczące jest to najeżdżanie na Kiroya. Nawet mu krzywdy tym nie robicie, a wrecz przeciwnie. Pokazujecie nam tym samym jak mało dojrzali jesteście.

4. Widze, że jest dużo więcej osób traktujacych ta gre jak coś realnego. Może lejepiej by było gdybyście zostawili ta gre, bo to żle wpływa na waszą psychike (hunted in rl buhahahaha uśmiałam się- ale jak się w grze nie da to może w rl. U mnie w sklepie możesz kupic tanio plecak SD)

5. Co do NG- jest jakie jest ale wystarczy ich traktować tak jak siebie traktujecie,a bedzie całkiem inaczej. Mylicie się, że free dla wszystkich jest dlatego, że NG nie opłaca się expic jak jest tak malo osob. Mylicie się. Duzo ludzi z NG nie grało. Teraz powraca tak samo jak inni. Poniewaz nudne jest wyzywanie sie miedzy soba i wojny, które i tak zawsze się tak samo kończa. Może gdyby powód był jakiś konkretny..... ale wy nawet tego nie potaficie wymyśleć

6. Każdy robi co chce- jedni wracają na obsidie, inni obrażeni i zawstydzeni uciekli tam gdzie mogą rzadzic (i widać o co w tym wszystkim chodzilo)
jedyne co zostaje zyczyc wam dobrego rzadzenia i mniej wojen. ale nie wiem czemu w waszym przypadku widze to calkiem odwrotnie

pozdrawiam
Kiroy :** kiss kiss
Vixi- mraU :*
i reszte ;)

Glin
22-03-2006, 13:40
1. pierwsze slysze, zeby nazywac kogos kumplem po wypiciu z nim wodki. jak tak u was to wyglada to mozna od dzis na was mowic alkoholicy. pozdrawiam mile zycie w takim razie macie.
Ja z kiroyem wodki nie pilam a uwazam go za bardzo dobrego kolege.

A ja lubie wódke i mam do tego parwo. Nazywaj sobie mnie alkoholikem a ja Cię nazwe grubą babą z komleksami :P (Jak ja lubie się wyzywać :))

2. widze ze wszystko zostaje w rodzinie- no nie poradzi sie na to zektos kogos ciagle tak obraza. ja zawsze mialam na to jedno uzasadnienie- zazdosc, lub po prostu nawet jak sie ma blizej do 30 toi tak mozna miec umysl 5 latka wciaz obrazonego, bo nie moze rządzić serverem.

Mam żone, prace, i zazdrościć to możes sobie Ty mi szczęsliwego życia :D A jak uważasz że mam umysł 5-latka pogadaj z moją żona o tym dlaczego za mnie wyszła lub z moimi profesorami od filozofii!

3. Tylko z jedną rzeczą zgadzam się z Klamka, męczące jest to najeżdżanie na Kiroya. Nawet mu krzywdy tym nie robicie, a wrecz przeciwnie. Pokazujecie nam tym samym jak mało dojrzali jesteście.

Ja może jestem mało dojrzały ale Ty już chyba dojrzałaś az za bardzo.

4. Widze, że jest dużo więcej osób traktujacych ta gre jak coś realnego. Może lejepiej by było gdybyście zostawili ta gre, bo to żle wpływa na waszą psychike (hunted in rl buhahahaha uśmiałam się- ale jak się w grze nie da to może w rl. U mnie w sklepie możesz kupic tanio plecak SD)

Idz znajdz sobie faceta a nie ******* głupot.

6. Każdy robi co chce- jedni wracają na obsidie, inni obrażeni i zawstydzeni uciekli tam gdzie mogą rzadzic (i widać o co w tym wszystkim chodzilo)
jedyne co zostaje zyczyc wam dobrego rzadzenia i mniej wojen. ale nie wiem czemu w waszym przypadku widze to calkiem odwrotnie

Borgo nie poszedł na serv gdzie bedzię mógł rządzić ale tam gdzie będzie mogł sobie pograć. Wyobraź sobie że my lubimy grac w ta gre, na pacce sami sobie zarabiamy (nie, mamusia nam nie daje na nie), kont nie sharujemy (ups, czyzbym frafił w czuły punkt...), gramy z przyjaciółmi z którymi pijemy wódke kiedy nam na to przyjdzie ochota i tacy właśnie jesteśmy. Nie podoba się? To idź przytul pluszowego misia i popłacz sobie.

PS: Wódki nie pijcie bo szkodzi!

Sol
22-03-2006, 13:55
moja odpiedz na twojego posta : BUHAHAHAHAHAHAHA

o tym właśnie mówiłam... łatwo obrażać jak się nie zna tej 2giej osoby. nie mówie, że jestem ideałem, bo niejestem. ale to co napisałeś to są kompletne bzdury. wiec jeśli ci to ułży obraż mnie. jak ciebie podnieca mówienie na mnie ze jestem "grubą babą z komleksami"- mów tak mam przynajmniej dobry ubaw :faceoff:

Kiroy
22-03-2006, 13:58
sol masz racje :) no coz nie dane nam bylo urodzic sie idealami jak co niektorzy ^^

BUAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

hahahah omg juz nic nie bede pisal :D bo widze ze SP ma rekolekcje :D:dance: :faceoff:

Glin
22-03-2006, 14:00
moja odpiedz na twojego posta : BUHAHAHAHAHAHAHA

o tym właśnie mówiłam... łatwo obrażać jak się nie zna tej 2giej osoby. nie mówie, że jestem ideałem, bo niejestem. ale to co napisałeś to są kompletne bzdury. wiec jeśli ci to ułży obraż mnie. jak ciebie podnieca mówienie na mnie ze jestem "grubą babą z komleksami"- mów tak mam przynajmniej dobry ubaw :faceoff:

Nie podanieca mnie to ale bawi. Ty moglas mówic na mnie, mojego brata i moich przyjacół "alkoholicy" choć też nas nie znasz więc ja moge powiedziec na Ciebie gruba baba. Szkoda że nie zrozumiałaś tej ironii wcześniej, z zasady nie lubie tlumaczyc znaczenia tak prostych gier myślowych, ale jak trzeba to trzeba.

PS: Ja wykazuje szacunek pisząc "Ty" "Ci" z dużej litery, Ciebie nawet na tyle nie stac?

pitt6ull
22-03-2006, 14:47
Alez mnie sie to podoba ;]
Glin niedlugo cie dorwe to sie wodki napijemy (spotkamy sie po klubie AA :P )

Sol z tymi ciaglymi wojnami to pamietaj kto te wojny zaczynal (bo nie przypomian sobie zeby byl to kto inny niz NG) wiec mozesz ich bronic ale prawda jest jaka jest.
BTW: Sol nie jest gruba i ma faceta (przynajmniej z tego co wiem )-- to tylko w celu sprostowania :D

ps: Sol na morganie nie mamy zamiaru rzadzic ,tylko grac. Gildia rzadzaca jest tam FIRE i wiesz co ? Oni maja price liste (baaa nawet huntuja ludzi za jej lamanie).Widac ,że im zalezy na rozsadnej ekonomi to oznaka ze chca tam robic naprawde duze lvl a nie tylko zdobywac serwer i go zostawic. Jak wiesz ja nie ucieklem bo mialem hacka ale jakby obsidia mi sie wydawala przyjaznym swiatem to bym na niego poszedl. Poprostu nie kazdy tak szybko wybacza. Jak i na pogarde tak i na wybaczenie trzeba zapracowac, a to że nie tylko ja sie tam przenioslem powodowane jest raczej tym ,że widoczne inni wolą innych znajomych niz tych z NG. To że ich poznalas i sa dla ciebie mili nie znaczy ze sa mili dla wszystkich.

dzg
22-03-2006, 15:18
To, ze NG nie robi nic wam (ob~, sol~) to nie znaczy, ze sa swietni nawet jak sie ich pozna. Poznałem i co? Byłem w gildii i co? Zabijali mnie, bo cos od kogos uslyszeli, co bylo kompletnym klamstwem i wypowiedziane bylo, zeby uratowac sobie swoj tylek, a wine zrzucic an kogos innego. Zdarzało mi sie, ze ng tez mi pomagalo to prawda, ale moznaby najpierw pogadac, jesli nie jest sie pewnym wszystkiego w 100%.

Obsidion
22-03-2006, 16:45
ps: obsidion ty tez nie kozacz bo texty w stylu "jestescie zalosni" "zmykajcie na inny serwer" tez sa nie na miejscu, szczegolnie od ciebie.

Kala... : to nie odnosiło sie do waszego poziomu gry tylko do wypowiedzi na forum :)

Dzq... : Widac NG nie ufało ci...B) moze mieli swoje powody...

Kiroy... : Nmzc ;)

Sol... : Dobrze powiedziane... a prawda w oczy kole (widac jak bardzo) :) Choć jezeli ktos pije wodke to nie znaczy ze od razu jest alkoholikiem :p

Borgo, Kala, Glin... : Polecam Bolsa... ;) :D I powodzenia na na innym serwerze :)

Glin
22-03-2006, 16:55
Borgo, Kala, Glin... : Polecam Bolsa... ;) :D I powodzenia na na innym serwerze :)

Widać że się znasz na wódce :) Mi powodzenia nie musisz życzyc bo gram na morganie już długo i serva nie zamierzam zmieniać. Z tego wszytskiego jedna pozytywna rzecz wyszła, na morgane przyszło kilku naprawde fajnych ludzi :)

@Down
Tylko grzecznie dziękuje. Mój post jest chodz odrobine w temacie, Twój za to to totalny offtop (masz jakieś ale to na pw a nie miałcz offtopami majk).

majk
22-03-2006, 18:19
@up
O ile mi sie zdaje to jest dzial na tamat Obsidi a nie Morgany a tym bardziej to nie tamat o wodce;/ wiec prosze cie nie plec tu jakis bzdur...

dzg
22-03-2006, 21:06
Dzq... : Widac NG nie ufało ci...B) moze mieli swoje powody...

Kali nie wiedziec, kali zabic, kali miec powod.

Slyth
22-03-2006, 21:55
@up
O ile mi sie zdaje to jest dzial na tamat Obsidi a nie Morgany a tym bardziej to nie tamat o wodce;/ wiec prosze cie nie plec tu jakis bzdur...
powietrze pachnie jak malinowa mamba lalala
;) ;)

//Gwardzistaa :cygaro:

Kiroy
22-03-2006, 22:37
GLin : z całym szacunkiem należytym filozofom :P Borgo przestał ja też po co ty ciągniesz tą dziecinade .... jeśli jesteś taki super i taki dorosły a bawi Cię taka zabawa ... naprawde skończmy to, niech każdy idzie w swoją stronę każdy ma swoje racja niech tak zostanie .

Play in PEACE;)

Glin
23-03-2006, 00:31
I słowo stało się ciałem. Mówisz i masz mistrzu :P

Ghost111
24-03-2006, 11:21
Kiroy widze ze dobre smiechy tu masz 3m sie pozdro /Mua

Ghost111
24-03-2006, 11:24
a pozatym borgo mialem przyjemnosc zobaczyc po co grasz na obsidi wiec nie pier*** ze szukasz spokoju -.- I nie szukaj desperacko pomyslu jak popsuc humor kiroyowi bo on na to leje i dobrze robi :)

Ghost111
24-03-2006, 11:25
Pomysl raczej o zakonczeniu tematu bo jest to bez sensu nic tu nie zwojujesz po chu* te gadki?

Obsidion
24-03-2006, 20:34
Muator... toś sie chłopie rozpisał...:p

Temat juz dawno zakończony... nie warto zaczynać od nowa...;)

Ps. Z innej beczki... Gratuluje pokonania Orsha :) Napiszcie cos wiecej o tym... B)

Slyth
24-03-2006, 22:24
a ja wam ****a powiem inaczej :)
Za bardzo się w tą gre angażujecie jakby to sie mialo dziac na prawde sie przezwyacie wyzywacie klociciie o to kto jest po jakiej stronie wojny jak dzieci lol... jest wiele ciekawszych rzeczy w zyciu ktore mozna zrobic...

Serapis Seledian
24-03-2006, 23:20
"powietrze pachnie jak malinowa mamba lalala " - good cytat ;]

... -> "nikt nie przeklina nikt nie mówi karamb" :P w ogóle na luzie śpiewa ten team :).

a co do tematu , nie wiem czy dobrze was kumam ale jak ja czytam te nudne wzajemne pretensje i bluzganie to od samego przeczytania tych 4 stron bierze na wymioty;]. Raz - to tylko gra niech se idioci hunca kogo chca, nic się na to nie poradzi - > lepiej zmienić serwer co widze ze część zrobiła :P. A dwa ta nudna cholernie nie fair gra ;] nie jest warta by się kłócić o nią....

Slyth
25-03-2006, 08:32
no proste ze good cytat :]
wyluzujcie ludzie :D :) :cygaro:

Rekin Master
26-03-2006, 17:00
no i fajnie, ze wszyscy ludzie free bo sie wlasnie na obsidie przenosze
moj nick to Rekin'Evil
Pozdro Duba'Evil :)