Pokaż pełną wersje : Alternatywa dla knighta...
Witam! B)
Niedługo kupuje Pacca i mam pytanie:
na jakie potwory moge chodzić z shooterami( ja jako bloker)?
Chodzi mi o potwpry które daja bardzo dobry loot typu hero, hydry, dle etc.
I prosze jakiś doświadczonych graczy żeby powiedzieli mi które sa najbardziej opłacalne? ( acha i jaki lvl wymagany na nie)
Skile 80/80, lvl obecnie 40 ( ale szybko wbije wyższy) , Demon Shield, G arm, K legi, BS,GS, pammy, RH.
Witam! B)
Niedługo kupuje Pacca i mam pytanie:
na jakie potwory moge chodzić z shooterami( ja jako bloker)?
Chodzi mi o potwpry które daja bardzo dobry loot typu hero, hydry, dle etc.
I prosze jakiś doświadczonych graczy żeby powiedzieli mi które sa najbardziej opłacalne? ( acha i jaki lvl wymagany na nie)
Skile 80/80, lvl obecnie 40 ( ale szybko wbije wyższy) , Demon Shield, G arm, K legi, BS,GS, pammy, RH.
Hydry polecam od 50 lvl + wtedy hunt jest oplacalny zwraca sie praktycznie z samego gp :) nie licze ze czesto moze poleciec cos ciekawego.
Hero respow jest kilka w zaleznosci od szybkosci mozesz bic double west spawn :)
Dle najlepiej wedlug mnie to w venore dla paccow zostaje edron i ankrahmun ale tam nie zaciekawe respy i czasami moze byc goraco:)
Jeśli nie chcesz polować solo [jako mag pochwalam ^^] to polecam hero [warlock spawn z 2 magami summonującymi po 1 DSie i 1 hunterze każdy[hunter to właściwie convince ale ni powinno być problemu bo mają tam spawn]] Jak będzie wszysko dobrze szło to może nie pójść nawet 1 UH na hero [a biją tylko summony]. Przyda się w drużynie druid z 'exura sio', dasz mu tylko manasy i będzie się cieszył że bije mlvl a ty masz tanie leczenie :)
Jak już ktoś napisał możesz jeszcze iść na ~50 lvl na hydry. Też 2 magów [druid mile widziany] każdy po 2 DSy + HMMy i będzie zysk :)
DLe, dragi i Ancient Scaraby to waste i możesz tam najwyżej wpaść żeby pozwiedzać :/
Zostaja jeszcze demony i wrl :> ale to przy wyzszym lvl. Demony mozesz blokowac 70~ ale jeden z shoterow powinien zabijac fe bo potrafi utrudnic on zycie :P a wrl 80~ poniewaz wg mnie jest on trudniejszy do zabicia od demona ;)
Frost Blazer
30-03-2006, 16:40
jak dla mnie to wbij 50 lvl i zacznij bloczyc hydry i hero reszty sie nie oplaca skille masz bardzo dobre ale przy bloczeniu bardziej wazny jest lvl poniewaz wiekszosc silnych potworkow spamuje a wtedy skillle sie nie licza z hero jest troche innaczej ale jak wracamy bloczymy 3 dragi co na 40 lvl moze sie zle skonczyc nie mowie ze nie zbloczysz;) ale po co ryzykowac i odrabiac skilleX(
A te monki i dragi w drodze do hero tow jednej komnacie?? Czy mimo to opłaca się na hero latać?? :(
Jesli chodzi o hero ... to chyba nieidzie tam sam co nie ? da sie te dragi zlurowac pojedynczo ale na hero dla sorca to strata czasu wiec sie natrudzisz zeby znalesc palkow na hunt ..
@ Frost Blazer
Zalezy przy jakich potworkach.. np. przy gsach, hero, bk wazniejsze sa skille i eq od lvl, ale jesli chodzi o hydry, dle etc. co waznijeszy jest lvl co za tym idzie , ilosc hp.
Palka bym znalazał <58 rp> :)
A dlaczego nikt nie pisz nic o DL'ach? DSm, RH warior helmet leci...
Czy tylko hero i hydry są opłacalne?
Slayer Robin
03-04-2006, 21:24
moim zdaniem blokowanie czegokolwiek to waste time -.- lepiej zrob 100 lvl ewentualnie zbierz 2 milionki kasy na lootbagach <smile> i kup sov i wtedy na hydry exp i loot -.- cos pieknego :P hero sux bo sie leczy , bk sux bo wolny resp w sumie to bk solo polecam jak sie bije beho i biega w kolko to sie zwraca za manaski i uhy :P a jak cos sypnie dobrego to sporo sie na plus wychodzi , nekro to tez waste czas dla ciebie i znajomych demonki 90+ lvl po co ryzykowac wczesniej ?? fakt ze 1 demona na 53 blokowalem ale pozniej juz sie w to nie bawilem :P Zlotowac z dl'a rh badz dsm :) to trzeba miec farta a jak bedziesz mial sov to polecam solo latac exp sie liczy :P smoki komentowac nie musze chyba , ancienty w sumie nawet fajna zabawa i ciekawy loot :D ladny na ozdoby :) , warlocki to 90+ lvl i z jakims pallkiem bierzesz ze soba explo runki i expic klepiesz przy okazji . Ogolnie prucz hydr jak masz juz sov nie oplaca sie nic bloczyc bo to waste time :P lepiej exp i bedziesz mial z tego dosc wysoki SP zeby z runkami lazic na co chcesz solo style co uwierz mi jest o wiele fajniejszym przezyciem i do expa masz z tego oczywiscie zostaje alternatywa demony ale z tego expa miec nie bedziesz ale kasa jest przednia oczywiscie jak idziesz z 1 shooterem :) mam nadzieje ze choc troche ci pomoglem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.