zaloguj się

Pokaż pełną wersje : inferna

cordwell
26-03-2006, 19:45
jak jest na serwerach epvp? totalna rzez po depo, przeludnienie siodmolevelowymi sorcererami zabijajacymi z wand of vortex i random pk na kazdym kroku? przynajmniej tak wyobrazalem sobie gre na infernie. czy postronni gracze staja w obronie ofiary ataku przypadkowego pk? czy istnieja jakiekolwiek gildie przyjmujace poczatkujacych graczy? czy mozna spokojnie wyjsc z depo na levelu <30? ktora profesja najlatwiej zaczac przygode na serwerze epvp? myslalem o paladynie, ale coraz czesciej zaczynam sie wahac.

z gory dzieki za odpowiedz.

=Pekin=
26-03-2006, 19:53
Grałem z kumplem kiedys na infernie w celu nabicia 25 lvlow i pkowania dla zabawy :evul: ja zaczynałem mniej wiecej tak, po wyjsciu z rooka Thais ( ale tera wiem ze to błąd bo tam pkują najwiecej) szybko do kanałów i lece wybijac wilki, snejki i pare troli w okolicach thais i tak ciezko wbijam 15 lvl po kilku dedach poniewaz na trolach jest wiecej pkerów niz samych troli ....
jak masz 30 + lvl to jestes boss :] jezeli Cie jakis highlvl nie zhuntuje to looz, zabijasz sobie kogos chcesz ( cudowne uczucie ) Ghahahahhahahaah

ripper
26-03-2006, 22:43
Hmmm... Ja zrobiłem druida (dobiłem nim 15 lvl i 30 mlvl, a potem mi się znudził), a później palka. Palkiem nabiłem 60 dista na rotach i swoim druidzie a później expiłem na pohu i ghoulach. 21 lvl wbiłem z jednym deadem (jakiś 64 ek się nudził :|), a teraz jestem retired i wpadam czasem żeby kogoś zabić, więc beware.

cordwell
26-03-2006, 22:53
Hmmm... Ja zrobiłem druida (dobiłem nim 15 lvl i 30 mlvl, a potem mi się znudził), a później palka. Palkiem nabiłem 60 dista na rotach i swoim druidzie a później expiłem na pohu i ghoulach. 21 lvl wbiłem z jednym deadem (jakiś 64 ek się nudził :|), a teraz jestem retired i wpadam czasem żeby kogoś zabić, więc beware.
po czy przed update?

ripper
26-03-2006, 23:13
Druida robiłem przed update 7.5-7.6, a przestałem nim grać właśnie przez ten update. Imho i tak palkiem będzie Ci się grało najlepiej, ale rób jak chcesz.