Pokaż pełną wersje : dobry exp i kasa koło AB'
gdzie moge dobże poexpić a zarazem kase zarobić
mam druida 8lvl 0mlvl (jestem na rooku wienc niewiem jakie bende miał skille na meinie ;) ) miasto ab'dendriel(hyba tak to się pisze nie ;) )
zapomniałem :D :D :D :D :D :D :D
jestem na harmoni wienc nie obawiam się PK :D :D :D
Ty się chyba boisz słownika ortograficznego...
A tak pozatym, to trolle pod Ab...Do 10-12lvl/5-15mlvl.
Potem dwarfy/roty niedaleko Kazordoon, a potem...to już sam wybierz.
Mistrz Czarnego Miecza
07-07-2004, 20:01
Oryginalnie dodany przez slonik
gdzie mogę dobrze po expić a zarazem kasę zarobić
mam druida 8lvl 0mlvl (jestem na rooku więc niewiem jakie bende miał skille na mainie ;) ) miasto ab'dendriel(chyba tak to się piszę nie ;) ? ).
zapomniałem :D :D :D :D :D :D :D
jestem na harmoni więc nie obawiam się PK :D :D :D .
P.S. Me dysortografik plx, noob too ;) :) :) .
Miałem problem z wyrazem "bende" niepamiętam jak sie pisało....nigdzie pod ręką słownika, jesli NIE piszemy z czasownikami osobno to sorka bo ja tej reguły zapamiętać za Chiny niemoge ;) .
TROLLE !!! Pod Ab (post wyżej).
P.S. Me Moderator plx ;) .
Jesli tobie chodzi glownie o exp to polecam ci waspy. A jesli o kase to trole w ab. A jesli to i to to trole :P
a ja bym ci polecil isc na folde i expic tam do 20lvl a potem to se juz sam wybierzesz
Kidler:
1) Czy Folda jest kolo Ab?
Slonik:
Nie polecalbym ci tam isc na 8 lvlu bo na foldzie kreci sie duzo pk i mozesz zostac zabity
dobra juz dobra... jak kolo ab to albo zamek albo pod ab na trolach a potem nizej na slimy i ghule az w koncu do hellgate
ta to na trolah bende sie dział do 12lvl i 5mlvl
puzniej porobie trohe BP of HMM na sell i z dwa dlamnie
potem pujde na dwarfy i tam do 15lvl i 15mlvl
a potem to spoxem bende robić bp of UH ;)
@ słonik:
nie warto uwierz mi.
Też gram klasą magiczna i każdy bp HMMów jaki zrobie rpzeznaczam na hunt, a go nie sprzedaje, bo przy orobinie szczęśca to lepiej na tym wyjdę w loocie, as i expo jest ( tak ważne dla low lvl maga/druida).
Pod AB trolle, alo idź na tą foldą na wyspę miśków.
NIE ma PK wiec bedzie cim tam dobrze bo zarcia ejst pod dostaktiem.
aha- musisz szybko skombinowac sbie jakąś broń 2 ręczną ( szybko potworki zabijasz)
Ahh no tak nie zauwazylem ze grasz na swiecie non PvP. Wiec jak chcesz idz na ta Folde :P
nie warto uwierz mi.
Też gram klasą magiczna i każdy bp HMMów jaki zrobie rpzeznaczam na hunt, a go nie sprzedaje, bo przy orobinie szczęśca to lepiej na tym wyjdę w loocie, as i expo jest ( tak ważne dla low lvl maga/druida).
Pod AB trolle, alo idź na tą foldą na wyspę miśków.
NIE ma PK wiec bedzie cim tam dobrze bo zarcia ejst pod dostaktiem.
aha- musisz szybko skombinowac sbie jakąś broń 2 ręczną ( szybko potworki zabijasz)
ta ale najpierw musze mieć truszke kaski na ten mieczyk dwu renczny ;) wienc lepiej zrobić 5 bp of hmm
i 3 dla sie bie a 2 na sell i mam jusz w keszeni 2k wienc
a tak propos jaki miecz dwu renczny moge kupic za max 1,5k :P bo 845gp (coś koło tego) musze na sprzent typu hełm tarcza zbroja tyle kosztuje najlepszy sprzent u NPC w AB' a pozatem na harmoni nie bende miał skilli na oczontku powyżej 20 bo nie można trenować z ludzmi
kup 2H sword od czlowieka za 300-500 gp lu w sklepie za ok. 900
mam
najpierw pod ab na trollah do 12lvl i 5mlvl
zrobie z 3bp of hmm 2 dla siebie jeden na sell
i mam 1k i kupie w sklepie miecz za 900gp
i ide na dwarfy i roty do kazodromu(czy coś takiego)
do 15lvl i 15mlvl i robie 2 bp of uh i 2 hmm i ide na folde
i expie do 20lvl
a tak właściwie jakie stwory moge spotkać na foldzie
a potem z 5bp uh i hmm 3 z tego i z tego na sell i mam
9,9k hyba jak dobze policzyłem a i jaki sprzent oprucz broni moge zato kupić
e czy folda jest dla facc czy dla pacc bo ja nie mam pacc
i jak sie tam dostac jak facc mogom
na folde można płynąć nawet na Facc, trzeba isc drogą na północny zachód od carlin aż dojdziesz do łódki a stamtąd plyniesz na lodowe wyspy(folde,senje albo vege)
A może mi ktoś dokładnie opisać miejsca tych wszystki trolli i innych śmiesznych rzeczy koło Ab bo wszyscy mówią trolle to na dole hmmmm....... dużo mi to nie mówi. Z góry dzięki
Leweracja
29-04-2006, 20:26
@up
BRAWO
ostatni post:
08-07-2004, 15:31
Wiecej takich, prosimy ...
@Leweracja:
Nieuważasz, że odświeżenie tematu jest jest lepsze od napisania kolejnego w stylu: "Nie fiem kcie expić kouo Andbendriel!1!"
Bo IMHO gość się choć trochę wysilił (no, jaki to wysiłek w końcu, ale niestety mało osób używa funkcji szukaj).
No więc Korzon, powiem Ci co wiem, bo nie chce mi się sprawdzać szczegółów.
Trolle znajdziesz na -2 piętrze, na północ od "baraków" mieszkalnych, powinieneś je znaleźć. Znajdziesz tam drzwi, prawdopodobnie otwarte bo chodzi tam wiele osób. Jednak nie wchodź, tylko zagadaj do NPCa w pokoju obok i powiedz:
hi
key
yes
bye
Dzięki temu kupisz klucz za 50gp, a z kluczem nikt Cię tam nie zamknie:)
Jak już wejdziesz, przez 4 (albo i 5, pewny nie jestem) pietra w dół masz same trolle. Tylko na, o ile dobrze pamiętam, piętrze -4 znajdziesz rope place do jakiń z skeletonami, ghulami i bodaj jednym slimem.
Co do waspów, są na zachód od Ab, dokładne położenie może podam potem, jak się upewnie.
Dzieki widze że som jednak normalni ludzie na tym forum :]
dobra więc ci podpowiem
iddzź do zamku na północny-zachod kassa jest bardzo dobra (zbieraj brass helmety 30gp) morzesz zebrać itemy leżące na ziemi i sporo warte
a exp.. hmm też niezły jak nie ma nikogo tylko powinieneś miec przynajmniej brass seta( lub i scale arm i brass legi) i też chociaż dwarfen shield aha i jeszcze sprrawa dwarfa aaa on jest jeden morrzesz go "ignorować"
jeśli ktoś sie wypowiedział podobnie sory nie wiedziałem dzisiaj net straszny :/
Jedna zasadnicza sprawa ; )) Z rooka nie da sie odrazu wyjść do Ab' chyba że masz Pacc to się da ; )
Na 8 lvlu idź na trolle ; ) a później się już samo potoczy ; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.