Pokaż pełną wersje : Kyra Movie bye Achilles the Immortal
achillesthe immortal
29-03-2006, 23:10
Dzis zostalem zchakowany i niemam ochoty na dalsza gre^.-
ze screenow oraz pozostalych mi na zawsze pamiatek z tego swiata zrobilem film wmv
http://rapidshare.de/files/16735337/Achilles_kyra*****.html
Oceniajcie:)
Jaka porażka z tym chakiem omfg.
Mówie Ci ze on tego na bank nie zrobił ktoś musiał jakos k/g mieć =/
Sciaga mi film se przynajmniej obejrze...
Btw. jak cos lv mozna odrobic....
Knight Leonardo
29-03-2006, 23:49
Zal lvlu i itemow. Caly wysilek wlozony przez 4 miesiace zmarnowany w pol godziny. Wspolczucie...
-=DanieL=-
30-03-2006, 01:28
Achilles niedługo wakacje, new servy i update podbijesz nowy serv nie łam się.
Dzika Zuzia
30-03-2006, 02:35
chociaz Cie nie znalem za dobrze to mialem na kyrze 40ms i 33ek poznniej top 25 xerena, no ale tez mnie hakneli:(
wspolczucia dla Ciebie i mysle ze bedziesz pod podobnym nickiem na new serwer :)
Achilles daj mi swoje gg na priv i na nowe swiaty idzemy razem ;p
Player Killer
30-03-2006, 11:42
Szkoda ze tak wszystko sie ułożylo =( ehh moze gdyby nie ja to moze bys tu gral , ale co sie stalo to sie nie odstanie.
W kazdym razie gl.
ps film wporzo
@down
nóm
Szkoda ze tak wszystko sie ułożylo =( ehh moze gdyby nie ja to moze bys tu gral , ale co sie stalo to sie nie odstanie.
W kazdym razie gl.
ps film wporzo
Heriney to ty ?
;/ ale beznadzieja jaki lev i tyle kasy w ****u poszlo sie walic ;/
mnie tez zchakowali ale ja tylko 45 lev ( moj najwiekszy ) a Twoj szkoda gadac 3maj sie !! a co do filmiku nie moge sciagnac;/X(
LA Nitro
30-03-2006, 19:48
Porazka! - Jak dlamnie nie warto ogladac moze dla innych to jest cos ale dlamnie DNO.
Za malo akcji ...
Dobre to bylo jak jakis koles otworzyl drzwi od anni~ a jeden od was taki tekst ~~ otworz to tez wejde ~~
N/c
Edit:
Taak.. masz racje POMYLILEM filmy a raczej tematy ( to byla ocena do tego filmu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=67801 )
A co do twojego filmu : ...
Prawde mowiac niema tu nic nadzyczajnego ale gratulacje sie naleza ; )
PS. Tetro ma oblesny blad w comment na tibia.com
achillesthe immortal
30-03-2006, 20:18
jestes pewien ze nie pomyliles filmow?
:baby:
No , bardzo ładnie Ci szło. Lecz cóż... hacker i koniec.
Filmik bardzo fajny :]
Wald_Kerius
30-03-2006, 22:09
Co tu duzo gadac byles za***istym ziomem. W Painbringers za***iscie pelniles f-cje lidera.Banshee qest razem z toba hmmmm miodzio. Wszystko zaplanowane i idealnie zrobione. No moze nie liczac 1 deda;p Szkoda mimo wszystko lvl. Za***iscie duzo w to wlozyles czasu i cierpliwosci. Byles i jestes najlepszym pallkiem na Kyrze.Szkoda ze to wszystko nie stalo sie na nizszym lvl tak jak w moim przypadku. Beda wakacje, nowe serwy moze tam sie spotkamy. Z pozdrowieniami Brus Kenes
Co tu duzo gadac byles za***istym ziomem. W Painbringers za***iscie pelniles f-cje lidera.Banshee qest razem z toba hmmmm miodzio. Wszystko zaplanowane i idealnie zrobione. No moze nie liczac 1 deda;p Szkoda mimo wszystko lvl. Za***iscie duzo w to wlozyles czasu i cierpliwosci. Byles i jestes najlepszym pallkiem na Kyrze.Szkoda ze to wszystko nie stalo sie na nizszym lvl tak jak w moim przypadku. Beda wakacje, nowe serwy moze tam sie spotkamy. Z pozdrowieniami Brus Kenes
Wielkie dzieki.
A co do Ciebie Heriney to jestes zallosna osoba. Kiedy byles w Pain~ byles za***istym ziomem, a milo sie z Toba gadalo.. Potem doszedles do ng i zapomniales o przyjaciolach.. Wolales im lizac dupe i zdradzic AChilessa. Jestes poprostu zalosny. Nie radze isc na nowy server.
Ja pi*****e mnie k***a dzisiaj schaczyli i nie wiem, czy to perzez ten filmik czy k****a jacys znajomi z mojego osiedla k****a podejzewam ich bo widze ze niemielisci ezadnych problemow z powdu obejrzenia tego filmu jesli mozecie poratujcie jakims itemkiem oddam jak tylko będę mógl narazie
A filmik jest spoko ;) tylko troche szkoda j****i hackerzy;/
Czy ktoś zna tytuł piosenki z filmu? Jeśli tak to podajcie. Z góry dzięki.
Achilles nie dziwie ci sie ze nie chce ci sie grac, ale pamietaj ze zawsze z toba ;]
Film po prostu gienialny :] pobierac odrazu. szkoda takich postaci :confused: Gl
Dark Brozyn
01-04-2006, 23:10
cheaters and sharers are always hacked
Wald_Kerius
02-04-2006, 12:14
cheaters and sharers are always hacked
Powiedzial co wiedzial :cygaro: Mimo wszystko lipa ze tak wyszlo.X(
Filmik spoko, muza też. Mam pytanie czy to Nightwish ? :P. Niezałamuj sie. Zal levelu i itemów. Pozdro :<
Achilles daj mi swoje gg na priv i na nowe swiaty idzemy razem ;p
Awer nie tak szybko :P ja tez ide na new server i mam zamiar tam rebele zrobic bo mam juz grupke ludzi ;) mialem haka 2x z tego 1x na kyrze akurat w czasie wojny (cos podejzane ze akurat w tym czasie jak weszlem do BM nie chce nikogo oskarzac ale podejzewam kto mnie shaczyl) prawdopodobnie ZIOMAL idze na nowy server czyli slynny "XERETZA" boss tibii ;)
tyle.
Sleather
05-04-2006, 23:54
fajny filmik ;)
Kamilton
06-04-2006, 23:22
Achilles jak mógłbyśto powiedzieć jakim programem nakręciłeś ten filmik?. I jeszcze jedno czy te ujęcia jak np.solujesz gs-a to przerobione pliki z TibiCam czy kamerowałeś to sam?
Pozdro, Filmik swietny.
Niezła muza w filme :)
Szkada chara i wysiłku w niego włożonego.
Gl, HF.
Wielkie dzieki.
A co do Ciebie Heriney to jestes zallosna osoba. Kiedy byles w Pain~ byles za***istym ziomem, a milo sie z Toba gadalo.. Potem doszedles do ng i zapomniales o przyjaciolach.. Wolales im lizac dupe i zdradzic AChilessa. Jestes poprostu zalosny. Nie radze isc na nowy server.
;) tez tak sadze ze Herineey kiedys byl ziomem od kiedy wszedl do NG to mu pisalem zeby odszedl a ten nawet nie odp. poprostu mial w dupie juz kazdego byl zajety lizaniem dupy calemu NG :P Heri~ zapraszam na nowy server to poczujesz to co ja czulem na kyrze :P
tyle.
No coz, to cie nauczy zeby nie sharowac z pierwszym lepszym noobem ktory moze siedziec 90% swojego czasu na kompie i grac w tibie... i tez naucz sie sciagac SPRAWDZONE programy a nie byle gowna ktore mozna znalesc na peirwszym lepszych hack-site...
Nie ma co "zalowac" to nie tylko twoj char, ale i paru innych osob...
Nauczcie sie uzywac mozgu, a nie lecicie we wszystko jak leci, zeby tylko "bylo"......
mankutos
07-04-2006, 22:45
up
dlaczego uwarzasz ze achilles sharowal konto?? Dlatego ze szybciej xpi niz ty?? Po prostu potrafi grac i tyle nie musi wcale sharowac... Film mi sie bardzo podobal widac ze miales ciekwa przygode ja tez nie gram w tibie juz pol roku mialem haka i potem mi sie tibia znudzila jak to z grami bywa :P
Wald_Kerius
07-04-2006, 22:58
Achilles~ mial 1 ownera lolki!! Gral z 1 kompa. Kiedys cos mowil ze do 30 lvl czasem ktos mu pomagal ale w domu. Czyli poprostu przyszedl kumpel i pogral nim troche. Zreszta ja tez tak robilem ale to nie sharing. Wiec Abdul siedz lepiej cicho jak nie czaisz OCB.:cygaro:
Wald_Kerius
07-04-2006, 23:00
Sorki zdublowalem posty. Nie z mojej winy -.-
Rycek Piotrek
08-04-2006, 12:23
Szkoda lvl i itemkow ale nie lam sie... da sie to wszystko odrobic... Zale mi ciebie :/
hmmm 100lvl Gz tylko szkoda bo ci je***i hakerzy tez mnie to szalu doprowadzaja -.- shakowali mi (nie az taki wysoki lvl) 64 ekX( X( ale co tam depreha inela ia teraz pykam na luminerze :) Pozdro ;]
mankutos
09-04-2006, 20:39
achilles mam jeszcze pytanko czy bedziesz gral wogule jeszce w tibie i jak tak to dawaj jak najwiecej filmikow i zdjec :P
Achilles miales hacka jakbym o tym wiedzial dostalbys bp boltow :) i all moje eq (boltow malo bo ja bylem sorciem) bo ja juz niegram na kyrze...
__________________________________________________ _____
THX FOR MIGHT RING QUEST ACHILLES! GL!;)
A mnie weźmiecie na nowego serva :P:)??
25 in lvl rang, 5 in mlvl rang na Kyrze :(
jeżeli chcecie, dajcie jakieś info xD
btw: szkoda Achillesa :S
nie ma bata wszyscy polacy wbijajacy na new serva niech sie wbija do jednej gildi zeby nie bylo tak jak na xenerze... polacy razem.. j***ć innych !!
Kto powiedzial, ze achilles jest 4ever best pallem na kyrze?? hahah - Jenkry rox...
Tak tak... gadajcie, planujcie, robcie teamy na new... zawsze tak bylo i zawsze ktos/cos skopalo wam dupe/zmienilo wasze plany ;]
winkler nie życzysz mi Good Luck? :( przecież się znamy bejbe ;)
a tak wogule to nie mogą byc sami polacy w gildi bo zaraz ta gildia by padła...
prawda jest taka, że polacy nie potrafią rządzic. Polacy vicki ale lider swe.
mimo wszystko See Ya na new servie :))
Nie do ciebie to bylo arte, ja tez ide na new, ale nie wychylam sie z tym i nie twierdze, ze chce zawladnac serverm itp.
@Arte: daj mi swoje gg ;p na pw
Ksztan WWO
11-04-2006, 18:44
Współczuje Ci Achilles the Immortal. Tego samego dnia i moją postać spotkało to samo. Straciłem wszystke co miałem. Ale nie łam sie ja straciłem zaledwie +/- 800k a ty ... spewnościa znacznie więcej.
Hakerom powiedzmy STOP
Wald_Kerius
11-04-2006, 21:25
Kto powiedzial, ze achilles jest 4ever best pallem na kyrze?? hahah - Jenkry rox...
Tak tak... gadajcie, planujcie, robcie teamy na new... zawsze tak bylo i zawsze ktos/cos skopalo wam dupe/zmienilo wasze plany ;]
Ja to powiedzialem. Jak dla mnie to tak jest i bedzie. Fakt Jenkry wymiatal ale chyba retired mial. A co do new serwow to ten temat mial byc o filmiku i Achillesie~ a nie o tym zeby "robic gildie i ubic SWE".
nie ma bata wszyscy polacy wbijajacy na new serva niech sie wbija do jednej gildi zeby nie bylo tak jak na xenerze... polacy razem.. j***ć innych !!
Takich tematow jest multum i caly czas sa kasowane przez modkow bo sa praktycznie bezsensowne. Lepiej wiec bedzie jezeli watek nowego serwa nie bedzie juz poruszany w tym temacie.:cygaro:
Jejku takie tematy i posty o tym ze wszyscy polacy na nowym serwie robia gildie i rządzom serwem to szok jest moim zdaniem w ogóle i bez sensu na całej linii.
Co do nowych serwów jest tak, są Ci co tworza gildie i sobie expią, ten co sharuje we dwóch lub trzech lub wiecej ( -.- ) ma wyzszy lvl i potem juz ignoruje i nie gada z tymi kumplami z początku, tylko szuka kumpli przedewszykim z lvlem takim samym albo większym który także sharuje, potem juz pozostała tylko gildia zrobiona z najwiekszych sharerów/lvlów na danym nowym serwie, and potem są juz wojny lub PA. tak w dzisiejszych czasach wygląda dla mnie Tipia -.- . Ja juz dziękuje tej grze ;)
[QUOTE=Wald_Kerius]Ja to powiedzialem. Jak dla mnie to tak jest i bedzie. Fakt Jenkry wymiatal ale chyba retired mial. A co do new serwow to ten temat mial byc o filmiku i Achillesie~ a nie o tym zeby "robic gildie i ubic SWE".
Buhhehe jeżeli nie umiesz czytac to po co się udzielasz na forum :D?
Chyba wyraźnie napisałem, że polacy nie umieją rządzic i że musi byc kilku swe, br itd w tej gildi...
A tak wogule to udzielasz się na forum żeby tylko kogoś jechac?
Pisze sie o new servie tutaj a nie w jakimś innym temacie, bo takowego innego tematu nie ma. proste
Gitovoru
12-04-2006, 16:14
Jejku takie tematy i posty o tym ze wszyscy polacy na nowym serwie robia gildie i rządzom serwem to szok jest moim zdaniem w ogóle i bez sensu na całej linii.
Co do nowych serwów jest tak, są Ci co tworza gildie i sobie expią, ten co sharuje we dwóch lub trzech lub wiecej ( -.- ) ma wyzszy lvl i potem juz ignoruje i nie gada z tymi kumplami z początku, tylko szuka kumpli przedewszykim z lvlem takim samym albo większym który także sharuje, potem juz pozostała tylko gildia zrobiona z najwiekszych sharerów/lvlów na danym nowym serwie, and potem są juz wojny lub PA. tak w dzisiejszych czasach wygląda dla mnie Tipia -.- . Ja juz dziękuje tej grze ;)
Co do polakow i ich gildi. Ze jest "bez sensu na calej lini" . Pomyslales o tym ze Szwedzi, Br ktorzy robia gildie postepuja tak samo? Problem zawsze jest ten sam. Ty uwazasz ze co szwed to nie jest PA? A propo w dzisiejszych czasach kazdy sharuje... :]
Wald_Kerius
12-04-2006, 17:56
Ja to powiedzialem....
Buhhehe jeżeli nie umiesz czytac to po co się udzielasz na forum :D?
Chyba wyraźnie napisałem, że polacy nie umieją rządzic i że musi byc kilku swe, br itd w tej gildi...
A tak wogule to udzielasz się na forum żeby tylko kogoś jechac?
Pisze sie o new servie tutaj a nie w jakimś innym temacie, bo takowego innego tematu nie ma. proste
E ziomek, po pierwsze piszac wczesniejszego posta wogole nie bralem pod uwage tego co ty napisales bo bylo mi to obojetne. Jak juz chcesz bardzo wiedziec to twoja teoria iz Polacy nie umieja rzadzic serwerem jest dla mnie totalnie bezsensowna. prawda jest taka, że polacy nie potrafią rządzic. Polacy vicki ale lider swe. Cale te stwierdzenie nie moze dotyczyc ogolu Polakow w Tibii. Czym rozni sie SWE od POL? Wydaje ci sie chyba ze SWE sa najlepsi i bez nich nie ma co zakladac gildii? Wedlug mnie jest to totalna bzdura. Grupa Polakow znajacych sie z innych serwow i potrafiaca grac jest wstanie zrobic dobra gildie ktora bedzie "rzadzic" na serwerze.
Druga sprawa to to ze udzielam sie na tym forum bo mi sie podoba. W Polsce jest cos takiego jak wolnosc slowa i kazdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat. Podobne stwierdzenie przeczytasz w regulaminie tego forum wiec nie wiem o co ci chodzi. Poprostu mam wlasne zdanie i moze ci sie to podobac lub nie.Biorac twoj tok rozumowania moge tak samo powiedziec Czy ty musiales mnie krytykowac, jezeli tak to po co sie udzielasz na tym forum?Sam widzisz jezeli troche myslisz ze to nie ma sensu.
A jesli chodzi o tematy z new serwami to byly ich juz dziesiatki. Modki tego forum dbaja o to aby byl tu jeszcze jakis porzadek i usuwaja te tematy i zarazem posty typu "mam 10 lvl skille 30/10 dalej rosna wezcie mnie do gildi zabijemy innych plx"
Przez tego typu nagadywanie zbija sie watek od glownego tematu czyli filmiku Achillesa. Tak wiec skonczmy tutaj temat new serwow itp bo nam go zamkna i bedzie po zabawie. Arte nie odpisuj juz na to bo chyba all wszystko wyjasnilem i na pewno juz ci nei odpisze bo szkoda mi postow na ciebie.
sry za bledy ale ide na obiad, potem poprawie:cygaro:
Gitovoru
12-04-2006, 19:19
Faktycznie twoj poglad jest ciekawy Wald, nie zamierzam Cie krytykowac. Ale nie siadzisz ze grupa ludzi nie powinna "rzadzic" serverem? Jest to troche niesprawiedliwe... Wolna amerykanka tez nie jest dobra, ale dam ci moj przyklad... Siedze sobie od restartu na Necro przychodzi jakis palant i mowi "I was here first leave" dodajmy ze przychodzi o 12 czyli pare dobrych godzin po ss. Zabijam go poniewaz nie chce wyjsc. Potem przylatuja jego koledzy z najlepszej gildi na servie i mowia mi ze mam mu zaplacic, bo zabijem go bezpodstawnie. Tak faktycznie super gdy na servie "rzadzi" grupa zgranych przyjaciol...
Dodam ze jest to sytuacja z Kyry -.-
Co do polakow i ich gildi. Ze jest "bez sensu na calej lini" . Pomyslales o tym ze Szwedzi, Br ktorzy robia gildie postepuja tak samo? Problem zawsze jest ten sam. Ty uwazasz ze co szwed to nie jest PA? A propo w dzisiejszych czasach kazdy sharuje... :]
Małorozumn człowieczku w pierwszym zdaniu pisze ze nie ma sensu zakladac tematów "Czesc szukam ekipy na nowy serw, chętnie załoze rodzine z podobnym nickiem ... bla bla bla."
A potem pisze "Co do nowych serwów"- czyli odnosze sie nie tylko do polaków ale i tez do SWE ,Br jak to ujełeś, tylko do tego co sie dzieje na nowych serwach...
Btw Achilles straszna lipa z tym hackiem , ale musiałes jakos "zawinić"
bo chyba nie było tak że hacker sobie wszedł na tibie, wpisał "na pałe" jakies passy i akurat dostał sie na twoje konto -.- ;)
E ziomek, po pierwsze piszac wczesniejszego posta wogole nie bralem pod uwage tego co ty napisales bo bylo mi to obojetne. Jak juz chcesz bardzo wiedziec to twoja teoria iz Polacy nie umieja rzadzic serwerem jest dla mnie totalnie bezsensowna. Cale te stwierdzenie nie moze dotyczyc ogolu Polakow w Tibii. Czym rozni sie SWE od POL? Wydaje ci sie chyba ze SWE sa najlepsi i bez nich nie ma co zakladac gildii? Wedlug mnie jest to totalna bzdura. Grupa Polakow znajacych sie z innych serwow i potrafiaca grac jest wstanie zrobic dobra gildie ktora bedzie "rzadzic" na serwerze.
Druga sprawa to to ze udzielam sie na tym forum bo mi sie podoba. W Polsce jest cos takiego jak wolnosc slowa i kazdy ma prawo do wypowiedzi na dany temat. Podobne stwierdzenie przeczytasz w regulaminie tego forum wiec nie wiem o co ci chodzi. Poprostu mam wlasne zdanie i moze ci sie to podobac lub nie.Biorac twoj tok rozumowania moge tak samo powiedziec Czy ty musiales mnie krytykowac, jezeli tak to po co sie udzielasz na tym forum?Sam widzisz jezeli troche myslisz ze to nie ma sensu.
A jesli chodzi o tematy z new serwami to byly ich juz dziesiatki. Modki tego forum dbaja o to aby byl tu jeszcze jakis porzadek i usuwaja te tematy i zarazem posty typu "mam 10 lvl skille 30/10 dalej rosna wezcie mnie do gildi zabijemy innych plx"
Przez tego typu nagadywanie zbija sie watek od glownego tematu czyli filmiku Achillesa. Tak wiec skonczmy tutaj temat new serwow itp bo nam go zamkna i bedzie po zabawie. Arte nie odpisuj juz na to bo chyba all wszystko wyjasnilem i na pewno juz ci nei odpisze bo szkoda mi postow na ciebie.
sry za bledy ale ide na obiad, potem poprawie:cygaro:
pokaż mi server zownowany tylko przez polaków i na którym wszystim się podoba...Furora? Danubia? Danubia może już i stara jest ale Furora od początku jest straconym serverem.
Człowieku ja to pisałem na samych faktach, a nie że tak mi się podoba :))
Enjoy
Gitovoru
13-04-2006, 10:55
Arte moze i masz racje, ale co by zmienilo gdyby np. Infestusi rzadzili Kyra? Bylo by to samo... -.- nie mozna mowic ze jak polacy rzadza to serv jest stracony... Obojetnie kto rzadzi i jest idiota zniszczy server...
hemmm zapomnialem co to za moooza bo jest zaj*****a !! hehhe:) :)
btw w wakacje new servy dochadza.. nie martw sie podbijesz je!!
Gitovoru
13-04-2006, 16:05
Ja juz nie gram w tibie.
mozna prosic o tytul piosenki lecacej w trakcie filmu albo wrzuc kto na rapidshara jak macie plx
Gość z Problemami
14-04-2006, 01:12
Pliz o tytuł piosenki !! X(
zmotywowales mnie Achilles i postanowilem zrobic palkaB) a chcialem zapytac...o nazwe piosenki lecącej w filmiku ;>?
Mission Arz
15-04-2006, 19:05
Szkoda...:(
Achilles, byłeś jedną z niewielu uczciwych i fajnych osób na Kyrze.Tym bardziej mi Cię żal.Trudno.Mam nadzieję że motywacji na następnego chara Ci nie zabraknie.Do zobaczenia na new servie:) .3maj sie
Żebyś wiedział że mu nie zabrakło :D Może niedługo powie kim gra :D
Ale uwież że idziemu mu zajebiscie :)
Mission Arz
16-04-2006, 19:19
A na jakim świecie gra ?
przykre to stary naprawde.... filmik zrobiony moze bez atrakcji ale muzyka (i problem ktory cie dotknal) oddaje kilmat, jest adekwatna do sytucji jaka cie spotkala. ciezko opisac ale jest poprostu mistrzowsko wybrana.Naprawde 1 liga! Nie znam cie ale ruszyla mnie ta "opowiesc" zrobione (szczerze GIT) ladnie!! pozdro
(rzadko sie tu udzielam ale to naprawde mi sie spodobalo pozdrawiam)
p.s powodzonka na nowych serwach!! nie rezygnuj takich jak ty jest malo !!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.