|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dzis zostalem zchakowany i niemam ochoty na dalsza gre^.-
ze screenow oraz pozostalych mi na zawsze pamiatek z tego swiata zrobilem film wmv http://rapidshare.de/files/16735337/..._kyra*****.html Oceniajcie ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Yovx
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 52
Skille: 15/22
Poziom mag.: 45
|
![]() Jaka porażka z tym chakiem omfg.
Mówie Ci ze on tego na bank nie zrobił ktoś musiał jakos k/g mieć =/ Sciaga mi film se przynajmniej obejrze... Btw. jak cos lv mozna odrobic....
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Lokacja: KrK
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Bow'Master
Profesja: Paladin
Gildia: Valhallas Land
Świat: Lucera
Poziom: 44
Skille: 83/50
Poziom mag.: 14
|
![]() Zal lvlu i itemow. Caly wysilek wlozony przez 4 miesiace zmarnowany w pol godziny. Wspolczucie...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Achilles niedługo wakacje, new servy i update podbijesz nowy serv nie łam się.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() chociaz Cie nie znalem za dobrze to mialem na kyrze 40ms i 33ek poznniej top 25 xerena, no ale tez mnie hakneli
![]() wspolczucia dla Ciebie i mysle ze bedziesz pod podobnym nickiem na new serwer ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Achilles daj mi swoje gg na priv i na nowe swiaty idzemy razem ;p
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() ![]() |
![]() Szkoda ze tak wszystko sie ułożylo =( ehh moze gdyby nie ja to moze bys tu gral , ale co sie stalo to sie nie odstanie.
W kazdym razie gl. ps film wporzo @down nóm Ostatnio edytowany przez Player Killer - 30-03-2006 o 21:07. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ;/ ale beznadzieja jaki lev i tyle kasy w ****u poszlo sie walic ;/
mnie tez zchakowali ale ja tylko 45 lev ( moj najwiekszy ) a Twoj szkoda gadac 3maj sie !! a co do filmiku nie moge sciagnac;/ ![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() Porazka! - Jak dlamnie nie warto ogladac moze dla innych to jest cos ale dlamnie DNO.
Za malo akcji ... Dobre to bylo jak jakis koles otworzyl drzwi od anni~ a jeden od was taki tekst ~~ otworz to tez wejde ~~ N/c Edit: Taak.. masz racje POMYLILEM filmy a raczej tematy ( to byla ocena do tego filmu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=67801 ) A co do twojego filmu : ... Prawde mowiac niema tu nic nadzyczajnego ale gratulacje sie naleza ; ) PS. Tetro ma oblesny blad w comment na tibia.com Ostatnio edytowany przez LA Nitro - 31-03-2006 o 18:20. |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() jestes pewien ze nie pomyliles filmow?
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() No , bardzo ładnie Ci szło. Lecz cóż... hacker i koniec.
Filmik bardzo fajny ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Co tu duzo gadac byles za***istym ziomem. W Painbringers za***iscie pelniles f-cje lidera.Banshee qest razem z toba hmmmm miodzio. Wszystko zaplanowane i idealnie zrobione. No moze nie liczac 1 deda;p Szkoda mimo wszystko lvl. Za***iscie duzo w to wlozyles czasu i cierpliwosci. Byles i jestes najlepszym pallkiem na Kyrze.Szkoda ze to wszystko nie stalo sie na nizszym lvl tak jak w moim przypadku. Beda wakacje, nowe serwy moze tam sie spotkamy. Z pozdrowieniami Brus Kenes
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do Ciebie Heriney to jestes zallosna osoba. Kiedy byles w Pain~ byles za***istym ziomem, a milo sie z Toba gadalo.. Potem doszedles do ng i zapomniales o przyjaciolach.. Wolales im lizac dupe i zdradzic AChilessa. Jestes poprostu zalosny. Nie radze isc na nowy server. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2006
Lokacja: sanok
Stan: Początkujący
Imię: Kredox
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zion Team Alliance
Świat: Kyra
Poziom: 31
Skille: 75\75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja pi*****e mnie k***a dzisiaj schaczyli i nie wiem, czy to perzez ten filmik czy k****a jacys znajomi z mojego osiedla k****a podejzewam ich bo widze ze niemielisci ezadnych problemow z powdu obejrzenia tego filmu jesli mozecie poratujcie jakims itemkiem oddam jak tylko będę mógl narazie
A filmik jest spoko ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Dream
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czy ktoś zna tytuł piosenki z filmu? Jeśli tak to podajcie. Z góry dzięki.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() Achilles nie dziwie ci sie ze nie chce ci sie grac, ale pamietaj ze zawsze z toba ;]
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Świat: Hiberna
|
![]() Film po prostu gienialny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Imię: Dark Brozyn
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() cheaters and sharers are always hacked
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
#20 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170