Pokaż pełną wersje : Gdzie Eternal Oblivion expi
Jak myslicie gdzie EO expi i gdzie wy byscie expili miejac taki lvl :)
Venderer
30-03-2006, 22:12
Kiedyś ludzie się podniecali o Buble teraz przyszedł czas na EO? =.=...
EO pewno siedzi na Demonii albo na jakichś dragach... Niestety niewiem dokładnie, tak samo nie wiem gdze expiłbym na jego lvlu bo jak narazie nie wiem gdzie mam iśc na 30~
Drenit Danubia
30-03-2006, 22:12
Expi Tam Gdzie w danej Chwili Jest Wolne... Edron-Demony Hero Cave OF Cycopolis Dragon Lordy Faraony Hydry to sa miejsca dla takich jak on...
--------------------------------------------------------------
Za ta wypowiedz nad Kreska dostalem takie MSG
" Domyślny You have been warned
Witaj Drenit Danubia,
Zostałeś ostrzeżony za jedną ze swoich wiadomości, która łamała zasady forum Tibia.pl. Powód tego upomnienia to:
Za niewielkie przewinienia
(Rodzaj upomnienia = Drobne upomnienie)
Za to złamanie regulaminu otrzymałeś : 1 punkt(ów) karny(ch).
Punkty te pozostaną na twoim koncie przez 40 dni.
Po tym czasie zostaną automatycznie usunięte.
Wiadomość, za którą zostałeś ostrzeżony, możesz znaleść tutaj:
Warned Post
Osoba, która cię ostrzegła, podała taki komentarz:
=======================================
Z wielkiej litery piszemy tylko pierwszy wyraz w zdaniu, a nie każdy
=======================================
Twój obecny poziom ostrzeżeń to: 2 punkt(ów).
Gdy osiągniesz punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na forum na 30 dni.
Jeśli chcesz zobaczyć, jakie wcześneijsze upomnienia otrzymałeś, kliknij tutaj.
Jeśli chcesz się odwołać od tego upomnienia, odpowiedz na tą wiadomość."
Bo to JAK JA akcentuje swoja wypowiedz to chyab juz nalerzy do mnie nio nie ?? Wielka LITERA miala za zadanie ZAAKCEntoWAC !! LOL Cenzurka czy co :D ??
A moze mnie ktos usiwadomic co zrobilem ze dostalem ten magiczny 1 punkt ??:D??
Bo czytalem juz nie raz regulamin i dzis ponownie i nie mam pojecia :D
A co do meijsca EXP to na 90% demona warlocki pewnosci mam, ale JA bym tam expil bo i loot i exp dobre :) :)
Głownie smoki. Jak ma wiecej runek to Warlocki i Behemothy.
Evil Maul
30-03-2006, 22:18
warloki na Demoni , behomoty xD albo dragi na edron lub w venore
Skąd wiesz gdzie on expi?! Widziałeś filmik z jego expieniem (oprącz demonów z Willem) ?!. Napisałeś to tak jak bys był jego dobrym kumplem lub kolegą z RL. GratZ myślenia ! Warlocki jak ma więcej runek, hmhmhm raczej było by to waste runek........
@topic: Według mnie (nie jest to potwierdzone żadnymi informacjami) EO expi na dragach i OF...... może faraony......
Kiedys jak robil prawie co dzien ~1.3 mln expa to watpie zeby to bylo na dragach, by musial wyciagac jakies conajmniej 100k na godzine, na tombach na nizszych poziomach da sie takim najtem wyciagnac 130-140k na h, na dragach chyba jakies 80k;], pozostaja tez warlocki, dobry exp i resp szybki, na demonach , hero itp spewnoscia nie expi :P
Skąd wiesz gdzie on expi?! Widziałeś filmik z jego expieniem (oprącz demonów z Willem) ?!. Napisałeś to tak jak bys był jego dobrym kumplem lub kolegą z RL. GratZ myślenia ! Warlocki jak ma więcej runek, hmhmhm raczej było by to waste runek........
@topic: Według mnie (nie jest to potwierdzone żadnymi informacjami) EO expi na dragach i OF...... może faraony......
Hehe stąd to wie, że knightem na tym lvl co EO warlocki to świetny exp z małym wastem, behemothy wątpie a z tym of'em to też genialnie napisałeś.. Na 260+ lvl.. eh myślenie nie boli..
pijopiwnik
30-03-2006, 23:28
OF, tomby z gfb (te najniższe poziomy) 100-150k expa/h jak pusto tak samo of ~100k/h
Mając około 9kk w czystej kasie na brak runek zdecydowanie nie cierpi -.^
imho behe / tomby / locki
kostooch
31-03-2006, 00:25
Kiedys jak robil prawie co dzien ~1.3 mln expa to watpie zeby to bylo na dragach, by musial wyciagac jakies conajmniej 100k na godzine, na tombach na nizszych poziomach da sie takim najtem wyciagnac 130-140k na h, na dragach chyba jakies 80k;], pozostaja tez warlocki, dobry exp i resp szybki, na demonach , hero itp spewnoscia nie expi :P
Kiedys EO na tibiabr sie chwalil, ze przy dobrym respie wyciagnie i ze 200k na Venore Dragon Lair. Ile w tym prawdy, nie wiem ;p.
Kiedys EO na tibiabr sie chwalil, ze przy dobrym respie wyciagnie i ze 200k na Venore Dragon Lair. Ile w tym prawdy, nie wiem ;p.
lol, niemozliwe, przy naprawde exxxxxtreemalnyym respie wiecej niz 120k nie wyciagnie nie ma bata;P
Walekifa
31-03-2006, 00:56
Roty i dwarfy
0WN3D :D
Warlocki of korz.
Ps.
Vend~ Ma rację,przestańcie się nim podniecać,to tylko człowiek....
Punissherr
31-03-2006, 01:14
moim zdaniem znalazl jakiegos buga w tibi co dalo mu exp na 260 lvl+ i se teraz siedzi na dragach albo cus.. a zreszto co to kogo obchodzi omfg.. tacy jestescie zainteresowani to mu napiszczie ho i'm from tibia.pl want ask u where are u exping plz answer me moze sie zlituje i ci powiem omfg pozdro dla BABCI MAMY I CHOMICZKA:faceoff:
0WN3D :D jakby na bugu zdobyl exp to by mu cofneli lvl
Wg. Mnie to na Faraonach raczej se nie poxpi ;] Faraon daje 3k xpa, musi przejsc 100km zeby do niego dojsc i co w tym fajnego? ;P
Na demone nie chodzi,a jak chodzi to naprawde rzadko bo nie zwraca mu sie zbytnio. Sero xpi na dragach a ma podobne staty do niego, i tu sie zwraca im.
Dragon Land jest cool :P
sir Tifejo
31-03-2006, 15:28
Wg. Mnie to na Faraonach raczej se nie poxpi ;] Faraon daje 3k xpa, musi przejsc 100km zeby do niego dojsc i co w tym fajnego? ;P
Na demone nie chodzi,a jak chodzi to naprawde rzadko bo nie zwraca mu sie zbytnio. Sero xpi na dragach a ma podobne staty do niego, i tu sie zwraca im.
Dragon Land jest cool :P
Wiesz ile taki 260+lv ciagnie z sova/sca czy co on tam ma? Dochodzi do tego explo (~500) i ewentualne exori (~700).Taki warlock ma 4000 HP, wiec zabicie takiego o kwestia paru sekund. A loot - faktycznie, moze mu sie nie zwraca, a w koncu na jego swiecie blue robe czy skul staffy nie moga za wiele kosztowac...Ale dla niego nabicie kasy w krotkim momencie to nie jest problem, a na pewno ma jakis uh/explo makerow, wiec kupowanie runek to tez nie problem.
@TOPIC: obstawiam warlocki.
Mithgar XX
31-03-2006, 15:43
Czekam na nowy temat : ,,Co EO je na śniadanie, kto wie plz"!!!
@up głupi temat lepszy będzie jakiego papieru toaletowego używa :P
EO expi... tam gdzie expi i to jest pewne a resztę możecie sobie zgadywać (chociaż część waszych sugestii na pewno jest trafna w końcu gdzieś expić musi)
0WN3D :D
Warlocki of korz.
Ps.
Vend~ Ma rację,przestańcie się nim podniecać,to tylko człowiek....
Nie bylbym taki pewny, ze to tylko czlowiek ;d, podobno bubel go z ukrycia zfilmowal :P
http://i8.photobucket.com/albums/a4/macon_bacon/Fun/eternal.jpg
Gumisiek_14
31-03-2006, 16:35
Na cyclopach pewnie, albo "ratach"?:p :]
jak was to tak ciekawi to założcie postać na amerze i exivujcie go aż w końcu go odnajdziecie. khxbye
czemu jeszcze nie zapytałeś z jakiego papieru toaletowego korzysta, czy spuszcza po sobie wodę w kiblu, co je i ile czasu spi -.- Idiotyczny temat, taki sam jak wszystkie o "haj level plax itanx ju ar maj gad" n/c
pozatym napewno nie chodzi "tam gdzie jest wolne" tylko jak coś jest zajęte to sobie to oczyszcza -.- grałem na amerze, wiem jak jest, powiem tylko, że eo to nub, nie nie jestem zazdrosny, bo nie ma o co. Koniec.
slawekmag
31-03-2006, 21:05
Pewnie na deerach i królikach. Robi 666kk dziennie. Do tego jeszcze codziennie zabija 2 raty. Pewnie codziennie robi też Annialator i to solo:p a do tego na Orshaabalach expi.
@na powaznie
Warlocki i behe
Thristen
31-03-2006, 21:34
Stev'e Nie expi na Warlockach czy demonach....
jedyne co to behomoty z willem od czasu do caasu
Widzieliscie jego skile? toz to zasługa expienia tylko z sword(soV), Steve nie kreci filmików z expa dlatego ze nie lubi pokazywac swoich tricków, on w tym czasie gdy ja zabijam jdnego smoka on zaczyna bic trzeciego..
Wszyscy sie smieja 200k na godzine na dragon lair w venore, lecz to prawda eternal ma 260lvl + co daje mu najszybsza predkosc jaka jest osiagalna narazie w tibi + 113 sword fightingu co daje Wiecej i szybciej mu expic
Arathorn
31-03-2006, 21:47
Co w nim ****a jest takiego za***istego? Nie ma to jak zrezygnować z rl życia kosztem tibii...
Fire Necromacer
31-03-2006, 22:01
Mar 31 2006, 20:23:40 CET Killed at Level 268 by a dragon
Wiadać, gdzieś expi na jakimś d lairze, i padł przez "coś" na nich. Przynajmniej jakiś dowód...
Walekifa
01-04-2006, 19:24
jak was to tak ciekawi to założcie postać na amerze i exivujcie go aż w końcu go odnajdziecie. khxbye
@ DOWN
Zamuliłem :) już poprawione,ale itak 3 punkty są:p
Po 1) Masz avatar zgapiony od Pogromcy pk
Po 2) Kupi mi pacca,to sprawdzę..
Po 3) Eo biega nieco szybciej niż człowieczek na 8 lvl'u... i do tego żeby się do niego przedrzeć musisz nieco potwoorkof przejśc...
Ludzie,zanim napiszecie posta to pomyślcie 10 sec....
@ Ryba
:)
@up
EO gra na Amerze, o co ci chodzi? :| lol
@topic
Dragi/Wrle imho. Szybki exp. Na dragach mu się raczej zwraca, a na Wrlach nie musi, bo i tak ma tyle kasy, że mu to wisi.
gavreonien
01-04-2006, 21:57
Odwoluje sie do paru osob co mowia ze demona . Kiedys widzialem jak jakis nie pamietam chyba ~150 lvl wbijal tam naprawde okragla sumke expa
to tyle
Gav~
Szczury i spidery to jego tajemnica B) :dance:
Kurwa ludzie co wy wogule wypisujecie EO na*******a albo na wrl albo dragi+dle bo on nie ma waste nigdzie ijego tojebie on robi 100+ expa na godzine wienc nie dziwcie sie ze ma taki lvl a jak czytam niektore wypowiedzi tokurwa rence opadają. Pozdro search me on www.Tibia.com
Dragonit
20-04-2006, 23:28
Moim zdaniem expi na dl'ach(po drodze nieraz gs'y) i przesiaduje godzinami na Demoni,może też nieraz Hero cave.Ja na jego lvl też bym tak robił :wiking:
wls,dragi,demi z willem(dostaje expo bo tez bije)
Czekam na nowy temat : ,,Co EO je na śniadanie, kto wie plz"!!!
Pije szklanke mleka i je kanapke z serem.
@topic
wls.
Lord-Jacko
21-04-2006, 14:46
Wrl/dragi/tomb ostatni poziom :] najszybsze exp no chyba ze jak mu sie nudzi to solo expi na demon hell:]
Ehh
Napewno expi w dragon lair Venore :) i Warlocki
mormakill
21-04-2006, 22:05
nieważne gdzie expi ważne ile może wypić :P
kiedys na ---- < niebede reklamowal strony :D widzialem jak koles zrobil posta gdzie expi EO mial on wtedy 250+ lev wychodzilo tygodniowo jakies
120h+ na dragach a 40h na demonach z shoterem | 8 h to byl tygodniowy odpoczynek :D
btw: venore dragi to nie jest 80k na takim lev co on ma to bil zapewne wszystko DLe etc czyli na 1 rundce na venore drag lair mial 40-50k
a rundke robi sie w 20 min przy jego skilach i broni
jak strzela jeszcze z runek to zapewne szybciej :P to w godzinke zrobi z 3 takie rundki
sam expilem na tych dragach i sprawdzalem ile czasu mi zajemie rundka po calych dragach mi to zajelo 30 min ;D ale to palkiem bylo, nie bilem DLi ani dragow na skale (za malo miejsca do uciekania [a knight moze to lajtowo bic])
a zrobilem 30k na jednej rundce
Illuvatarys
10-05-2006, 15:18
Powiedzmy ze jest najszybszym knightem w expieniu... Ciekawe czy jest taki dobry w łózku 8o Jak sobie znajdzie dziewczyne to już nie będzie wielkiego Eternala Heheh... :cup: :cup: :cup:
@up
Amagad ... ale ty glupi jestes xD
A kogo obchodzi gdzie on expi ??
Magik van Kamikadze
10-05-2006, 22:49
-.- moze sie zaczniecie pytac co je na sniadanie -.- temat ktos odswiezyl czy cos???
Powiedzmy ze jest najszybszym knightem w expieniu... Ciekawe czy jest taki dobry w łózku 8o Jak sobie znajdzie dziewczyne to już nie będzie wielkiego Eternala Heheh... :cup: :cup: :cup:
LOL? a co ty? pedofil? erotoman? czy jeszcze cos innego?
poisoner
11-05-2006, 00:32
gdzie EO expi
na Rookgaard Rabbit Lair
gdzie wy byscie expili miejac taki lvl
A ja bym expil na Plains of Sheep (lepsze lootbagi mozna robic z Wooden Swordów) i jadl przy tym bulke z bananem ktora dodaje koncentracji bo latwo o deada tam
Poznanski Rycerz
12-05-2006, 15:48
EO sie nie podciera!!
Ryba skad ty mozesz wiedziec z tym swoim smiesznym knighckiem na pewno obrociles cale venore lair LMAO :D cu
ja obstawiam DRAGON RATY fajny loot z nich legi magic long double axe i moj kuzyn jest GM'em i mi powiedzial !
Dark Sven
12-05-2006, 21:00
Mam pytanie.Ile jeszcze razy powiecie to samo (czyt. behes,wls,hero etc.)?
Btw.
obstawiam DRAGON RATY fajny loot z nich legi magic long double axe i moj kuzyn jest GM'em i mi powiedzial !
Przestańcie gadać bzdury, bo pierwszy post był śmieszny, drugi też ale dalej zaczyna się robić żałośnie.
btw2. co je? Prawdopodobie hamy.
Dlaczego ludzi obchodzi gdzie expi EO?
Może dlatego, że też by chcieli się dowiedzieć jak można nabić szybko expa. Ten facet jest naprawde maszyną do zabijania potworów i chyba nie jednego ciekawi jakim cholera cudem on tak szybko bije tak masakrycznie wysokie lvle.
Więc ludu, pieprznijcie się w łeb i nie piszcie postow: "terefere, mnie to nie obchodzi gdzie expi"/"dajcie sobie spokoj EO to tylko człowiek".
Buraki X(
@topic: EO prawdopodobnie expi na D lair. [wiem wiem juz to ktos pisal, ale to jest moje zdanie]. Opcjonalnie Warlocki. Napewno nie demonia -zalezy mu na exp nie na cash.
@Kretyni: Eternal expi na hydrach i czasami na Orc Fortress. Ostatnio chyba przeszedł na rookgaard- widziałem sski. -.-
Makevelli
19-05-2006, 00:27
Behemoty.
Gdzieś miałem nawet filmik, jak sobie expi na Behe z Burstów :).
Nawet niezłe hiciory sadził:P
Dlaczego ludzi obchodzi gdzie expi EO?
Może dlatego, że też by chcieli się dowiedzieć jak można nabić szybko expa. Ten facet jest naprawde maszyną do zabijania potworów i chyba nie jednego ciekawi jakim cholera cudem on tak szybko bije tak masakrycznie wysokie lvle.
Więc ludu, pieprznijcie się w łeb i nie piszcie postow: "terefere, mnie to nie obchodzi gdzie expi"/"dajcie sobie spokoj EO to tylko człowiek".
Buraki X(
@topic: EO prawdopodobnie expi na D lair. [wiem wiem juz to ktos pisal, ale to jest moje zdanie]. Opcjonalnie Warlocki. Napewno nie demonia -zalezy mu na exp nie na cash.
@Kretyni: Eternal expi na hydrach i czasami na Orc Fortress. Ostatnio chyba przeszedł na rookgaard- widziałem sski. -.-
o czlowieku... umiesz tylko wyzywac innych? widac o eo nic nie wiesz >.<
on nie jest debilem i nie expi tylko na d lair chyba no nie? expi na wszystkim co sie da i co jest dobrym expem
WRL na demonii-100k/h
OF-moze mniej expa/h ale kasa na pewno jest : )
D Lair-druid na 100 levelu wyciaga 40k/h...wieć EO moze 70k/h
na pewno nie zadne dwarfy guardy ani zadne elf fortess:|
Jerzolux
19-05-2006, 18:59
W depo i na statku! W soboty pod Thais na ratach! A czemu nie ma tematu z kim EO sie spotyka??!!
Skorpion
19-05-2006, 19:37
Moim zdaniem EO expi na najlepszych tibijskich potworach czyli.... na borsukach bije tam 250k/h i co chwile wypada mu mpa albo jakies inne cacko wiec hunt na borsukach zwraca mu sie :P
hahahaa jak ma wiecej runek to warlorki i behe ... dobre.On demony na exurze bloka to po co mu runki na warlorki i behe
xedhgyr zezathyn
20-05-2006, 10:22
hahahaa jak ma wiecej runek to warlorki i behe ... dobre.On demony na exurze bloka to po co mu runki na warlorki i behe
demony bloka na exurze o.0
demony są takim dziadostwem że nawet najlepszy tibijczyk niejest w stanie zabić ich bez większego przygotowania(energy ring,mf,uhy...)
no i expic to sie zabardzo na nich nieda
jedyna zaleta demonów to loot, a konkretnie:e-plate,gl,mms
@topic:
ja myśle że EO expi na wrl, behe zdają mi się mało prawdopodobne
ktoś tutaj napisał że idzie na nie tylko jak ma kase...on ma zawsze kase:D
a jak nie to idzie, robi 5h lootbagi na dragach i już ma na spory czas
ja myśle że EO expi na wrl, behe zdają mi się mało prawdopodobne
przy jego jego ilosci hp i sile exori spokojnie moze bic behe po 4-5 naraz, jelsi resp wyrobi to powinien powyzej 150k/h wyciagac spokojnie malym kosztem.
Czytajac wasze posty robi mi się żal. na całym OF wyciągnie 180k/h na jeden gośc mysli ze demonia to demony... Otóz nie, demonia lub demona to miejsce warlocków - bardzo dobry exp dla wszystkich profesji z duzymi lvlami. Na dragach tez pewnie sobie expi. A co do hydr to moze siedziec jak jakis ziom przywoła 2 dsy i wali z roda/wanda, a EO wali z sova bo dsy przebijają def hydry i EO trafia raz po raz. Tomb, szczególnie Peninsula jest równie dobrym expem dla Knighta (nie wiem ile wyciąga ale napewno ponad 100k/h+) Uzywając GFB/HMM oczywiscie. To tyle, pozdro.
EO raczej expi na wrl bo szybko tam exp leci szczególnie jak z explo ma hity500+
Tylko za dziś zarobił 1,077,677 expa a
z explo ma hity500+
ehe <10 znakow>
kostooch
21-05-2006, 19:53
ehe <10 znakow>
Ku gwoli scislosci - po 500 to on z xplo w innego playera wali.
Light Healing
160
Light Magic Missle
od 56 do 113
Intense Healing
326
Force Strike
od - do -
Energy Strike
-
Ultimate Healing
od 1422 do 1593
Berserk
867
Heavy Magic Missle
od 104 do 218
Great Fireball
od 312 do 369
Soulfire
682
Explosion
od 0 do 569
Tak sobie z ciekawości sprawdziłem.
Ręczne:
369
Ludwik Mati
08-06-2006, 18:45
On pewnie na króliczkach i misiach skilluje
Jak on sobie znajdzie dziewczynę to nie będzie wielkiego eternala tylko będą małe eternalki :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.