|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: T.Góry
Stan: Aktywny gracz
Imię: Duch Guardi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nessa Alcarin
Świat: Guardia
|
![]() Roty i dwarfy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Kiedyś ludzie się podniecali o Buble teraz przyszedł czas na EO? =.=...
EO pewno siedzi na Demonii albo na jakichś dragach... Niestety niewiem dokładnie, tak samo nie wiem gdze expiłbym na jego lvlu bo jak narazie nie wiem gdzie mam iśc na 30~
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Expi Tam Gdzie w danej Chwili Jest Wolne... Edron-Demony Hero Cave OF Cycopolis Dragon Lordy Faraony Hydry to sa miejsca dla takich jak on...
-------------------------------------------------------------- Za ta wypowiedz nad Kreska dostalem takie MSG " Domyślny You have been warned Witaj Drenit Danubia, Zostałeś ostrzeżony za jedną ze swoich wiadomości, która łamała zasady forum Tibia.pl. Powód tego upomnienia to: Za niewielkie przewinienia (Rodzaj upomnienia = Drobne upomnienie) Za to złamanie regulaminu otrzymałeś : 1 punkt(ów) karny(ch). Punkty te pozostaną na twoim koncie przez 40 dni. Po tym czasie zostaną automatycznie usunięte. Wiadomość, za którą zostałeś ostrzeżony, możesz znaleść tutaj: Warned Post Osoba, która cię ostrzegła, podała taki komentarz: ======================================= Z wielkiej litery piszemy tylko pierwszy wyraz w zdaniu, a nie każdy ======================================= Twój obecny poziom ostrzeżeń to: 2 punkt(ów). Gdy osiągniesz punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na forum na 30 dni. Jeśli chcesz zobaczyć, jakie wcześneijsze upomnienia otrzymałeś, kliknij tutaj. Jeśli chcesz się odwołać od tego upomnienia, odpowiedz na tą wiadomość." Bo to JAK JA akcentuje swoja wypowiedz to chyab juz nalerzy do mnie nio nie ?? Wielka LITERA miala za zadanie ZAAKCEntoWAC !! LOL Cenzurka czy co ![]() A moze mnie ktos usiwadomic co zrobilem ze dostalem ten magiczny 1 punkt ?? ![]() Bo czytalem juz nie raz regulamin i dzis ponownie i nie mam pojecia ![]() A co do meijsca EXP to na 90% demona warlocki pewnosci mam, ale JA bym tam expil bo i loot i exp dobre ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Drenit Danubia - 31-03-2006 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() Głownie smoki. Jak ma wiecej runek to Warlocki i Behemothy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() warloki na Demoni , behomoty xD albo dragi na edron lub w venore
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
Skąd wiesz gdzie on expi?! Widziałeś filmik z jego expieniem (oprącz demonów z Willem) ?!. Napisałeś to tak jak bys był jego dobrym kumplem lub kolegą z RL. GratZ myślenia ! Warlocki jak ma więcej runek, hmhmhm raczej było by to waste runek........ @topic: Według mnie (nie jest to potwierdzone żadnymi informacjami) EO expi na dragach i OF...... może faraony...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Kiedys jak robil prawie co dzien ~1.3 mln expa to watpie zeby to bylo na dragach, by musial wyciagac jakies conajmniej 100k na godzine, na tombach na nizszych poziomach da sie takim najtem wyciagnac 130-140k na h, na dragach chyba jakies 80k;], pozostaja tez warlocki, dobry exp i resp szybki, na demonach , hero itp spewnoscia nie expi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() OF, tomby z gfb (te najniższe poziomy) 100-150k expa/h jak pusto tak samo of ~100k/h
![]() |
#11 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() imho behe / tomby / locki
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Warlocki of korz. Ps. Vend~ Ma rację,przestańcie się nim podniecać,to tylko człowiek....
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Stan: Tutor
Imię: *******
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: ***
Skille: **/**
Poziom mag.: *
|
![]() moim zdaniem znalazl jakiegos buga w tibi co dalo mu exp na 260 lvl+ i se teraz siedzi na dragach albo cus.. a zreszto co to kogo obchodzi omfg.. tacy jestescie zainteresowani to mu napiszczie ho i'm from tibia.pl want ask u where are u exping plz answer me moze sie zlituje i ci powiem omfg pozdro dla BABCI MAMY I CHOMICZKA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() 0WN3D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Tam o >>
Imię: Garbek ;-)
Gildia: Blue Lotus
Świat: Hiberna! 43v3R
Poziom: 100
Skille: 96/94
Poziom mag.: 8
|
![]() Wg. Mnie to na Faraonach raczej se nie poxpi ;] Faraon daje 3k xpa, musi przejsc 100km zeby do niego dojsc i co w tym fajnego? ;P
Na demone nie chodzi,a jak chodzi to naprawde rzadko bo nie zwraca mu sie zbytnio. Sero xpi na dragach a ma podobne staty do niego, i tu sie zwraca im. Dragon Land jest cool ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
@TOPIC: obstawiam warlocki. |
|
![]() |