zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dosyć PA

Stron : 1 [2]

notop
30-06-2006, 03:37
czyli wczorajszy incydent na hydrach gdzie wywaliles jakis low lvle to nie przyklad twojego pa?...niestety na twoja niekorzysc okazalo sie ze to ziomki jednego z Turtli byly i ze tak powiem zostales "grzecznie" wyproszony ze spawna

<-------------------- exit.
\.
a tutaj twoja bron obrocila sie przeciwko tobie, jaki pzrebieg miala sytuacja,to ze delitaknie wyprosilem(nawet nietklenem low lvlv) z spawna poniewaz ja tam huncilem i bylo na letterze napisane jak byk,nieznaczy sie ze poskazryl sie wam 30 lvl protec by ktostam niepamietam a wy zaraz wpadliscie pokazac jacy wy sprawiedliwi,

arowix dowiedz sie jak bylo a pozniej mow o pa
a jakbys niewierzyl popytaj jaki ja jestem uczolony na pa i zawsze opier~ swoich z sk jak tylko cos odwalaja,

ps dzis mailem identyczna sytuacje damoon poszedl po mf do ankry i jakos niewrabalem sie mu na spawna bo pisalo ze wraca za 15 min,oooo a moglem;] bo w/g was opuszczenie spawna nawet na 5 min jest rownoznaczne z opuszczeniem i strata kolejki taka odpowiedz wczoraj dostalem;]

malo wiesz,
duzo piszesz

@lady monisia;]

przestan snic,zawsze bylem zdania ze najlepsze glidie sa takie ,w ktorych niema polakow,i wygrywaja te glidie w ktorych ich niema;],to sie nauczylem na 8 poprzednich serwerach :)
wiec o czym ty mowisz,jaka wojna,jakie powstanie,jaki bunt,szybciej bedzie jak se nowego chara zalozysz

Szefie :)
30-06-2006, 10:00
to ty jestes ten 83 ek szefo?

twoje wypowiedzi na forum tibia.com sa zalosne ...

Tak? Super :)

Aro aka papa
30-06-2006, 12:06
a tutaj twoja bron obrocila sie przeciwko tobie, jaki pzrebieg miala sytuacja,to ze delitaknie wyprosilem(nawet nietklenem low lvlv) z spawna poniewaz ja tam huncilem i bylo na letterze napisane jak byk,nieznaczy sie ze poskazryl sie wam 30 lvl protec by ktostam niepamietam a wy zaraz wpadliscie pokazac jacy wy sprawiedliwi,

a jakbys niewierzyl popytaj jaki ja jestem uczolony na pa i zawsze opier~ swoich z sk jak tylko cos odwalaja,

ps dzis mailem identyczna sytuacje damoon poszedl po mf do ankry i jakos niewrabalem sie mu na spawna bo pisalo ze wraca za 15 min,oooo a moglem;] bo w/g was opuszczenie spawna nawet na 5 min jest rownoznaczne z opuszczeniem i strata kolejki taka odpowiedz wczoraj dostalem;]

malo wiesz,
duzo piszesz

@lady monisia;]

przestan snic,zawsze bylem zdania ze najlepsze glidie sa takie ,w ktorych niema polakow,i wygrywaja te glidie w ktorych ich niema;],to sie nauczylem na 8 poprzednich serwerach :)
wiec o czym ty mowisz,jaka wojna,jakie powstanie,jaki bunt,szybciej bedzie jak se nowego chara zalozysz

Opusciles spawn twoja brocha kolejka stracona...a twoj stosunek do pa malo mnie interesuje szczerze przyznam,z drugiej strony jako byly Ez z odmiennym nastawieniem do siania pa dlugo bys na tym serwie nie poexpil wiec wyboru raczej nie masz panie "anty pa".

Ps. Zdaje sie ze malo sie nauczyles na tych poprzednich 8 serwach, albo poprostu zadawales sie tylko z noobami. I radzilbym nie generalizowac tak mocno o polakach bo ktos moze poczuc sie urazony a wiesz ze miales juz warny za gadki na forum...

notop
30-06-2006, 13:46
a wiesz ze miales juz warny za gadki na forum...
ano wiem,szczegolnie zle przetlumaczone;]
a raczej ,przetlumaczone w sposob taki aby bylo "co to nie ja wyprawiam tam"

Thomasi
30-06-2006, 14:38
bo pisalo

bylo napisane:)^^

a co do geddarma to jest to jeden z nielicznych polakow ktory cokolwiek ogarnia albo raczej ogarnial na tym serverze...dokladnie ilekroc byla szansa cos zrobic to "nie mam sluchawek" "nie moge sciagnac ventrilo za wolny mam transfer" poprostu zalosne... albo ustawianie sie na massloga na gg boze poprostu szkoda gadac;]chetniej bym widzial gildie 10-15 osob zorganizowanych nawet nie chodzi o to zeby wygrac woojne bo patrzac nawet na osoby huntowane i te chcace wziasc udzial w wojnie nie jest to mozliwe;]ale chodzi o to zeby niektorzy nie czuli sie tak pewni siebie i wiedzieli ze maja cos do stracenia poniewaz w takiej grupie ok 15 zorganizowanych osob (posiadajacych venrtilo bo sory ale prowadzic wojne przez gg to wogole wstyd taki pomysl dawac^^dlatego nie bede pisal kto to wymyslil;]) mozna zabic niejednego co troche obnizyloby morale i pokazalo innym ze to ma sens;]ale niestety ja jak narazie na tym swiecie widze max 5 takich zorganizowanych osob;]

Majkaa
30-06-2006, 14:40

malo wiesz,
duzo piszesz

@lady monisia;]

Tak to prawda jezeli chodzi o wojny itp to jestem nobusiem nigdy nie bralam udzialu itd ;p byc moze niektorzy stwierdza ze nie powinnam wogole brac udzialu w tej dyskusji , ale kazdy ma prawo do swojego zdania , a napewno ty mi nie zabronisz o tym myslec ja mimo to i tak mam nadzieje ze ludzie sie jakos zmobilizuja , bo wierze w polakow chyba jak malo kto....Pozatym jestes swietnym przykladem ze sam masz polakow gdzies ( bez urazy) ty sam dla siebie jestes najwaznieszy i trzymasz z ludzmi ktorzy daja ci mozliwosc realizowania sie w tej grze...i takich osob jak ty jest mnustwo tutaj mimo to ze nie podzielacie tego co sie dzieje i siedzicie cicho bo tak jest wam wygodniej.... tylko pamietaj o jednym nic nie jest wieczne predzej czy pozniej i tak przyjdzie kolej na nastepna osobe... zreszta z tego co widze nawt SK zaczyna kozaczyc wiec to jest kwestia czasu. Wojna i tak nadejdzie predzej czy pozniej moze nie dzisiaj... a kto wie moze sie okazac ze sam zostaniesz liderem i staniesz przeciwko SK i Turtla ;]
A jezeli chodzi o nowego chara o to sie nie martw swietnie daje sobie rade ;p

30-06-2006, 17:42
bylo napisane:)^^

a co do geddarma to jest to jeden z nielicznych polakow ktory cokolwiek ogarnia albo raczej ogarnial na tym serverze...dokladnie ilekroc byla szansa cos zrobic to "nie mam sluchawek" "nie moge sciagnac ventrilo za wolny mam transfer" poprostu zalosne... albo ustawianie sie na massloga na gg boze poprostu szkoda gadac;]chetniej bym widzial gildie 10-15 osob zorganizowanych nawet nie chodzi o to zeby wygrac woojne bo patrzac nawet na osoby huntowane i te chcace wziasc udzial w wojnie nie jest to mozliwe;]ale chodzi o to zeby niektorzy nie czuli sie tak pewni siebie i wiedzieli ze maja cos do stracenia poniewaz w takiej grupie ok 15 zorganizowanych osob (posiadajacych venrtilo bo sory ale prowadzic wojne przez gg to wogole wstyd taki pomysl dawac^^dlatego nie bede pisal kto to wymyslil;]) mozna zabic niejednego co troche obnizyloby morale i pokazalo innym ze to ma sens;]ale niestety ja jak narazie na tym swiecie widze max 5 takich zorganizowanych osob;]

hahahahah xD ziaaa

ja tez nie powiem kto to wymyslil =.=

Thomasi
30-06-2006, 19:07
:)
poprostu jezeli sie cos chce zorganizowac to juz z glowa^^i tyle;]

Lindlay
01-07-2006, 13:44
notop za zabicie sir woltera, atakowania ancalagona i ljuba tez opier... dt, deipa i reszte ekipy?;>

notop
01-07-2006, 13:49
notop za zabicie sir woltera, atakowania ancalagona i ljuba tez opier... dt, deipa i reszte ekipy?;>
lolx to chyba neiwiesz ze wlasnie ja bylem najwiekszym przeciwnikiem tego not fun zabawy o co sie dosc mocno porzarlem z 2 vice w mojej glidi,popytaj najpierw a pozniej zadawaj smieszne pytania;]
a co do ljuba i ancala to nic niewiem ,niebede odpowiadal za wszystkich z sk

01-07-2006, 14:06
:)
poprostu jezeli sie cos chce zorganizowac to juz z glowa^^i tyle;]

skontaktuj sie ze mna =.= fastem nigdzie nie moge cie zlapac

Thomasi
02-07-2006, 00:19
mozesz pm tutaj^^ja juz nie mam miejsca w vipach zeby cie dodac:D:Dale wiesz ja bym liczyl an cos konkretniejszego niz ustawki przez gg^^

p.s czym ma sie roznic ta gildia od poprzedniej??nie chce nic mowic ale znowu przyjmujecie byle kogo kto ma lvl ijest hunted by dpft...a to nie najlepszy pomysl...bo (to przyklad:]) cafuze juz nie raz i nie dwa pokazal ze kasa jest dla niego wazniejsza niz poszanowanie innych i wiernosc w stosunku do gildi...;]

Gedd
02-07-2006, 02:04
@"szef"
podjeles juz jakies powazniejsze kroki przez te kilka miesiecy jak juz jestes scigany, niz zrobienie 2 gildi i zadnej akcji? pfff

@tomasi
tylko mi nie spamuj zebym wam pomagal bo juz niemam sily na tych twoich super polskich wojownikow

Thomasi
02-07-2006, 12:59
a czy ja ci spamowalem^^??raz chcielismy cos zrobic ale po sposobie organizacji przez niektorych...juz cie jakos wiecej nie prosilem^^

02-07-2006, 17:26
a czy ja ci spamowalem^^??raz chcielismy cos zrobic ale po sposobie organizacji przez niektorych...juz cie jakos wiecej nie prosilem^^

Pisalem ci na gg =.=

Pomorz mi cos zoorganizowac, ja cos przynajmniej probuje robic

Thomasi
02-07-2006, 19:33
to widac masz moj zly nr gg:)albo nic nie doszlo bo ja jakos nic nie dostalem^^

Hydro
02-07-2006, 20:15
slyszalem ,ze na arcanii jest wojna miedzy 7th kingdom i dpft kontra ktoras z gildii juz nie pamietam nazwy bo kolega mnie mowil to pol godziny temu
czy to prawda?

02-07-2006, 21:28
slyszalem ,ze na arcanii jest wojna miedzy 7th kingdom i dpft kontra ktoras z gildii juz nie pamietam nazwy bo kolega mnie mowil to pol godziny temu
czy to prawda?

Nie ma wojny :)

Thomasi
02-07-2006, 23:31
Sua Mea

Jul 02 2006, 22:46:14 CET Killed at Level 153 by Bedurion

hmm czyzby zaczynamy^^??

boze zalllllllll ta sua dostanie od bedka 300k i po problemie...ehh^^

Bart Wood
03-07-2006, 00:41
LoL bylem w Port Hope to sie ustawiali ale pozniej sie rozeszli nic sie nie bili.

Arowix gadal ze narazie sie nie bijom :p

Nowax
03-07-2006, 14:11
:o o rety co sie dzieje wogole na tym swiecie tez bylem wtedy w ph i widzialem cala tom ustawke. fajnie to wygladalo :D

ej wogole Tomasi, ty grasz normalnie czy co ja niewiem jestes Legi Cudzoziemkisej a tamci raczej nie maja hunta ;> :P

Hydro
03-07-2006, 14:37
bart ,a kto mial sie tluc?

notop jaki dali powod za zabicie twojej postaci?

Bart Wood
03-07-2006, 17:04
Widzialem DPFT 7k i ta gildia Lindlaya. Powod deda nontopa to podobno wj,ebanie sie na resp tak slyszalem :p

Rolas el'Baq
03-07-2006, 17:58
Znwou zaczyne sie invitowanie tych samych osób tylko kto inny jest liderem myślą ze tym razem moze im sie uda...jedynaie realną szanse miała era zero...

Diego'Odin
03-07-2006, 18:03
@up
tylko jakie? 1:10 to naprawdze duzo

Hydro
03-07-2006, 18:05
no to ladnie rozlam w dpft ,ale ktokolwiek by nie wygral bedzie to samo pa ,a lindlay ma wielu kolegow wiec wielka wojna .Po cichu mam nadzieje (ze sceptycyzmem ),ze jezeli lindlay wygra to bedzie mniejsze pa

notop zostal zabity za "zabicie Mr. Woltera" tak na forum bylo, szkoda bo dostalem screena od jego kolegi co blokowal demony i mial naprawde duzy lvl

Bart Wood
03-07-2006, 18:52
LoL nontop niezabil tego ziomka lindlaya

Thomasi
03-07-2006, 21:57
@up
tylko jakie? 1:10 to naprawdze duzo

jezeli nie grasz na arcani to sie nie odzywaj a jezeli grasz to przestan bo widac ze nie masz wogole pojecia;]

przed hakiem shoterow szanse nie byly takie male przy dobrej taktyce spokojnie mozna bylo cos zdzialac;]

notop
04-07-2006, 00:20
LoL nontop niezabil tego ziomka lindlaya

omg pzrestancie juz tworzyc bajki kazdy grajacy wie jak bylo i jak narazie nikt tu niezgadl a wiec

stalem sobie 3h na respie hydr i leczylem dsy sasuki romanova kiedy wpadl bedek(nowy owner chyba neiwie ze neijest bogiem ale sie dowie) i kazal wszystkim isc se na so powiedzialem ze mnie to nieobchodzi co do mnie mowi,liczylem sie z deadem ale wiem takze ze za to zaplaci wiec sie nawet nieuhalem ani nic,fakt ze myslalem ze jak zawsze(zbijanie ludzi do red hp to jego najlepsza zabawa,coz nuuf its nuff obojetnie kto kupi chara) no ale neistety sie przeliczylem,sam bedek chyba doskonale wie ze beknie za to a jak mocno sie okaze,zreszta widac na ss ze jego umiejetnosci to jedynie insuling + pa;]
ten dead niemial nic wspolnego z glidia lindlaya atylko lindlay neiumie nic zalatwic bo ma u ludzi takie powazanie ze....3 dni zcekal na jakas odpowiedz na forum,wiec postanowil wyprac sobie swoje brudy na moim deadzie za co zostal ladnie zgaszony na forum...zalosne lindl tymbardziej ze znasz moj stosunek do tego S-hunta i tak robic mi kolodupy,,,eh no ale prawdziwych przyjaciol poznaje sie po stracie lvl,

a tak dla ciekawych ludzi dodam screena z cala sytuacja ,doskonale pokazuje inteligencje

http://www.notop.republika.pl/dead.jpg

i jeszcze raz mowie niepodpinac 2 roznych spraw do tego deada a lindlay majac odrobine honoru skonczyl by z ta blaza bo sie na forum smieja

Bart Wood
04-07-2006, 01:27
Ja tylko tlumaczylem Hydro ze sie pomyli tworzac zwiazek twojego deda z dedem Sir Wolter :p

Thomasi
04-07-2006, 02:03
powiem ze na arcani coraz ciekawiej:Da notop powiedz plz mi jedno bo ciekazowosc zrzera

jaka miales czapeczke^^??

notop
04-07-2006, 02:28
powiem ze na arcani coraz ciekawiej:Da notop powiedz plz mi jedno bo ciekazowosc zrzera

jaka miales czapeczke^^??
rh tak dla zaspokojenia ciekawosci i meduza shielda ;]

Thomasi
04-07-2006, 03:12
wlasnie ak sie zastanawialem rh czy hat of the mad:)

a myslalem ze demonka^^

Amirez
04-07-2006, 23:00
Powiedz czemu uzywasz Tibia gg Notp bo na tym zdjeciu bylo widac to wyraznie na pasku zadan !!!!! nieładnie trzeba bedzie to pokazac jakiemus GM niech zoabcza jak gra 150 lvl Muahuahauhauahuaha

Thomasi
04-07-2006, 23:05
ehhh no idz pokaz gmowi...boze zal;]

Amirez
04-07-2006, 23:12
ehhh no idz pokaz gmowi...boze zal;]
No pewnie ze to zrobie :D

notop
05-07-2006, 03:46
No pewnie ze to zrobie :D
male wyciagniecie z regulaminu"filmy i screeny neisa dowodem "

zalosne jak dla mnie

Cador
05-07-2006, 11:41
siemano:) co tam slychac na polskim forum?

Thomasi
05-07-2006, 11:44
sadze ze jak przeczytasz to sie dowiesz^^

Diego'Odin
05-07-2006, 11:46
i znowu pa fosfika

wczoraj zmusil do rozwiazania gildie duskines podajac za powod ze ma kolegow na innym swiecie w gildi o tej samej nazwie

Cador
05-07-2006, 11:47
przeczytalew dwie osatnie strony wiecej nie wiem czy jest sens bo chyba wszystko sie powtarza

Thomasi
05-07-2006, 18:03
no praktycznie^^ludzie mowia jacy to wy zli i wogole ale temat sie jakos kreci i sie mozna posmiac;]

Wizir
06-07-2006, 15:16
Szczerze to sie jeszcze z tym na Arcanii nie spodkałem i mam nadzieję sie nie spodkać ale odnosze wrażenie, że troche przesadziłes ze swoją opinią ;p To, że komuś się zachciało kogoś "zrobić w konia" to nie znaczy, że wszyscy gracze na Arcanii tacy są. :fool:

Nowax
06-07-2006, 15:31
siema, pisze z grecji :D jak tam? lipa ze tu tibii sciagnac nie moge cos pisze ze jakis gowniany blad ale dobra jebac to nie moge sie doczekac kiedy wroce :P widze ze niezle odpierdzielacie :P dobra narka lece

Bart007
06-07-2006, 21:07
[QUOTE=Wizir]Szczerze to sie jeszcze z tym na Arcanii nie spodkałem:D

No to sie spotkasz zapewniam cie :)

Rolas el'Baq
07-07-2006, 00:10
siema, pisze z grecji :D jak tam? lipa ze tu tibii sciagnac nie moge cos pisze ze jakis gowniany blad ale dobra uwielbiam jeść bananyac to nie moge sie doczekac kiedy wroce :P widze ze niezle odpierdzielacie :P dobra narka lece
JANUSZ W GRECJI HAHAHAH XD
ja nieldugo do Tunezji ;)

kurde zeby nie bylo off topa to cos z arcani to to ze kupilem dsm i aol ee i to wszytsko aa i Templaara Spectera ojebal jakis noob z dsm 2xrh 2x c legs mms
f axe 2x d lance i takie tam... of course jest juz hunted...
Ridyck cronic jak ktos chce ubic
ale wieśniacki post
;)

Bart Wood
07-07-2006, 00:19
Szczerze to sie jeszcze z tym na Arcanii nie spodkałem i mam nadzieję sie nie spodkać ale odnosze wrażenie, że troche przesadziłes ze swoją opinią ;p To, że komuś się zachciało kogoś "zrobić w konia" to nie znaczy, że wszyscy gracze na Arcanii tacy są. :fool:

Poczekamy zobaczymy :p wystarczy ze Neg zobaczy twoje eq (jakies dobre oczywiscie) to masz hunta :) ja i 2 moich ziomkow tak mialo ;(

Szyszax
09-07-2006, 14:13
tak mnei ostatnio tez zabil Aldius Ostoher wielki 120 lvl chodizl po calrin i k**wa zabijal for fan.Jak sie spytalem to mi odpisal to moja praca..... jak bym mial tak pracowac to juz bym wolal na bezrobocie pujsc X( :( no ale coz moim zdaniem jak by Ez panowalo na servie to nei byl by takiego PA....

Rolas el'Baq
09-07-2006, 14:30
tak mnei ostatnio tez zabil Aldius Ostoher wielki 120 lvl chodizl po calrin i k**wa zabijal for fan.Jak sie spytalem to mi odpisal to moja praca..... jak bym mial tak pracowac to juz bym wolal na bezrobocie pujsc X( :( no ale coz moim zdaniem jak by Ez panowalo na servie to nei byl by takiego PA....
O jejq nie popłacz sie ! Nie idz na bezrobocie ! Idz do szkoły !
"pujsc"
no cóż miasto nooobów roks ;) Ja tesz lóbie siedziec w Karlin ale tam tyle Pe A
rze niesety wole isc na bezrobacie ;(

Kridon Rolus
10-07-2006, 00:26
@Wizir
Stary ja ostatnio spotkałem chyba 5 takich ( na szczęscie nie do mnie się doczepili). Sciągali haracze w postaci kasy i eq. To już jest niestety codzienność na Arcanii i na paru innych światach także. Ważne, jest jednak to, że są i spoko ludzie, którzy służą pomocą. Pewnie dlatego jeszcze pykam na Arcanii. Pamiętaj kumple są najważniejsi :)

Poll
12-07-2006, 16:49
HA!A JA WYMYSLILEM NOWA FORME PA!...jak tkos cche ze mna rozmawiac,musi wyslac parcela z kasa,taki sex telefon,10 minut-1k.Ostatnio nikt do mnie nie pisze:/

13-07-2006, 16:26
HA!A JA WYMYSLILEM NOWA FORME PA!...jak tkos cche ze mna rozmawiac,musi wyslac parcela z kasa,taki sex telefon,10 minut-1k.Ostatnio nikt do mnie nie pisze:/

Superr! -.-

Laf
14-07-2006, 22:54
10 minut-1k/

A jak wyśle 500gp to 5 min?