Pokaż pełną wersje : Dosyć PA
Cichy Ziomek
02-04-2006, 00:44
Sry za ten temat, który zapewne urazi większość turtli (w sumie s**am na to), ale myśle, że z Arcania jest coś nie tak coraz więcej osób opuszcza ten świat (wcale się nie dziwie, ja też ide z tąd :/) mam dosyć PA i huncenia za nic :/ I wogóle ku**wa zero solidarności polaków, ostatnio jeden ważniak Leszczu chciał se zarobić i se wymyślił, że zaj***alem lot jego koledze, jak sie pytalem co za***lem kiedy i komu to nic nie odpowidzial tylko kazal mi fast wysylac 10k do niego bo bede mial hunta przez all turtli. Akurat nie miałem 10k ale leszczu byl taki dobry i darowal mi polowe i wystarczylo mu 5k :/ wypas nie? Podobne sytuacje zdarzaja sie coraz czesciej wielu moich kumpli skonczylo z arcania wlasnie przez to. Hunted za nic. Super. Za***sty swiat. Pie***le ide grac gdzie indziej. :/ narka all
Lechuguitas
02-04-2006, 10:48
Chyba dales sie zrobic w chuja przez mojego namefake'a ;] ja bym do ciebie osobiscie przylazl po to 10 k :D
Gdybys wczesniej nie robil wojny (o ile dobrze pamietam) z jakas guildia to moze bys mniej ucierpial, a co do arcanii to jesli nie trzymasz z turtlesami to masz przerabane. Dla tego tam nie gram.
Signed,
Profanus~
@up: Fajny avatar : )
Też tego nie rozumiem, jak Polak Polaka może szyć ;/....Cóż zrobić niektórzy są mendy i sie tego nie zmieni...chociaż ja na arcanii nie przestane grać , jakoś mi się tu podoba ;)...pozatym tak jest na większości swiatów niestety....
cya in game ;-)
Cichy Ziomek
02-04-2006, 14:17
Nie robiłem z nikim wojny i jej nie chciałem :/ Sami jacyś kolesie wy**ali do mnie ze cala moja gildia ma hunted jak zwykle za nic. I zaczeli nas zabijać. :/
Ostatnio sie nawet im wypłaciłem ale i tak mi trapa zrobili lol i padłem. Wogóle niewiem jak można grać na tym świecie nikt nie ma honoru, polak hunci pokaka za nic.
Miltoner
03-04-2006, 00:09
ehhh tak jest niestety juz na 90% servach :S Nic nie poradzisz PA jest teraz w "modzie" ;p
Diego'Odin
03-04-2006, 17:54
prawda... pa jest dużo
a moze zamiast uciekać zrobić coś?...
Cichy Ziomek
03-04-2006, 17:59
No zrobić, ale co?? Każdy kto gra na arcani boi sie wogóle wyrazić swoje zdanie na temat pa bo boi sie huntow i ma niestety rację. :/ Wypowiadają sie tylko ci co juz nie grają albo sami pa wymyslaja jakies smieszne usprawiedliwienia jak leszczu z tym name'fakiem lol.
Jak to co? Porozmawiajmy :]
Acastunio
03-04-2006, 19:55
OMG k***a mać... jak się nie podoba to wyjaz z serva xD
nikt was na Arcanii nie potrzebuje... no chyba, że do ściągania haraczy uhehehehe
Cichy Ziomek
04-04-2006, 12:31
lol? acast ty przeciez sam byles i chyba nadal jestes hunted za nic. I dobrze niech arcania bedzie najbardziej zj***nym swiatem na ktorym beda sami pa. :o
Malyszek
04-04-2006, 12:33
Nie ma sensu siedziec na serverze, gdzie ludzie mysla tylko o sobie i zapomnieli co bylo na celu tej gry zprzed czteru laty. Kazdy uzywa dodatkowych programow, gra z innymi i uzywa sily w grze, ktorej nie ma na podworku, bo jest trzynastoletnim gnojkiem lub jest taki chudy i bez miesni od siedzenia przed komputerem i sie msci na innych.
Ja z tym serverem skonczylem w wakacje bo to ze zolwie zaczeli uzywac noob charow do zabijania ludzi ze skulami to juz katastrofa.
Arcania jest stracona przez Polakow, ktorzy myslac ze sa z najlepszym na serverze sa najlepsi. Stracili mniemanie o samym sobie
Zastosujcie sie do Acasta i idzcie z Arcani...
Jesli ktos sie nie zgadza lub mysli inaczej nich mi napisze wiadomosc prywatna...
Mi tam sie podoba ! Gram od niedawna ale i tak jest super :)
The Chaotic Paladin
04-04-2006, 15:42
Waste Server ... :S
Cichy Ziomek
04-04-2006, 16:08
hah! na Twoim skromnym levelku jeszcze nie mają co z ciebie ściągać... poczekaj sobie gdzieś tak do 40 jak bedziesz miał dobre eq i trche hajsu w dp napisze do ciebie ktos z turtli ze za***les lot czy cos takiego i jak nie oddasz all eq to cie zaczna zabijac :/ tak to wyglada... :(
Mi się wydaje, że Tobie się tak podoba, bo jesteś którymś z tych co robią noob-chary.
Nie wiem, jak może komuś podobać się świat, na którym ma średnio co półtora dnia dead'a.
Acastunio
04-04-2006, 17:18
lol? acast ty przeciez sam byles i chyba nadal jestes hunted za nic. I dobrze niech arcania bedzie najbardziej zj***nym swiatem na ktorym beda sami pa. :o
LOL kolego co ty wiesz xD mój char był bosko haczony, nie mogłem go odyskać więc poprosiłem kumpli żeby go uj***li, zresztą i tak nie chcialo mi się pi*****ć
na tym servie
i dobrze wam radze ppl: WYJAZD Z SERVA
Diego'Odin
04-04-2006, 22:33
jakos mojego kolegi 75rp bez gildi sie nie czepiają...
pewnie im podpadles
chociaz w port hope nie bylo nigdy duzo pk co nie ziomus?
Cichy Ziomek
04-04-2006, 23:08
jakos mojego kolegi 75rp bez gildi sie nie czepiają...
pewnie im podpadles
chociaz w port hope nie bylo nigdy duzo pk co nie ziomus?
skąd wiesz ze ostatniego deda załapałem w port hope :> "strapowali" mnie ale tylko jedna osoba biła.
Kumpla ci sie nie czepiają bo zapewne zna kogos z nich.
nie no dobijacie mnie szczegolnie zdanie"waste serwer"
zapraszam na azure/isare czy elysie .popatrz ile na arcani ejst osob z 100 lvlv a popatrz ile ejst na azurze o polowe mnie pomimo ze serwer ma 1,5 roku wiecej dlaczego??? bo arcania to arcania a azura to waste serw,jak sie niepodoba pa to"NON PVP" zaprasza mozna zawsze isc jak nooby neroxy ,basn-e oraz byc ciota jak cachero ktory na non pvpv umie grac a na pvp mialby....150?
na pvp licza sie prucz tepej gry umiejetnosci dogadywania sie z ludzmi tworzenia ukladow oraz inne cechy ktore na non pvp zanikaja,to jakbys byl podlaczony do respiratora ,z czasem sam pzrestaniesz oddychac samodzielnie bo po co jak za ciebie respirator to robi...
Dobrze gada dać mu wódki ;) Właśnie dlatego zdecydowałem sie grać na tym serwie ( wczesniej grałem na harmonii) , na pvp jest dużo ciekawiej , co z tego że pare razy pk mnie zabił, to sie zdarza...tibia nie jest całym światem, więc po śmierci sie nie załamuje,tylko gram dalej...Wam radze robić tak samo ;)
Cichy Ziomek
05-04-2006, 15:40
Nieno z non pvp to przesada tam graja skonczeni idioci.
Grałbym dalej gdyby nie to, że na aracani zdarza sie byc hunted za nic :/
Diego'Odin
05-04-2006, 19:22
żadko jest hunted za nic
pewnie im w czymś podpadles albo co
Destroyer Bart
05-04-2006, 19:26
Sam doswiadczylem hunta za nic na arcani.
Jeżeli masz od nich hunted to juz nie masz szans grać na arcani.
Niegram na arcani bo nawet jak zaplace to dzień pózniej bede
mial drugi hunted tak samo za nic.
uwielbiam jeść bananyAC TURTLI
a mi sie podoba ze wszedzie jest pa bo sam gram na npvp =P a najbardziej mi sie podoba to ze jak tutaj sie znudzi bo nie ma pvp wiec nei mozna pa uprawiac to zwijajo sie a ja mam wolne expowiska i ludzi mniej na pacc area ogulnie fajnie
Nieno z non pvp to przesada tam graja skonczeni idioci.
a w lep nie chcesz?? tutaj gra jedyny 200 rp i wielu leprzych i o wiele kultularniejszych(chyba tak to sie pisze jak nie to msg to poprawie) od ciebie więc to głownie na pvp sami niewyrzyci grają bo wdomu dostają od starych w sql od kumpli to wyzywa sie w tibi dlatego jest npvp zeby nie natrafic na takich noobow a jak uwazasz ze tutaj nie ma sposobu na noobow to wlasnie ze jest nazywa sie pacc area albo ignored
Cichy Ziomek
05-04-2006, 19:43
Nieno dobra sory z tymi idiotami :P Ale ja bym nie chciał grać na non pvp bo bezkarność thiefów itp. noobków by mnie dobijała.
Ano i zgodze się z tym, że pa robią ci niewyrzyci co dostają wpie***ol w szkole od kolegów i po szkole od starych xD :axeman:
pvp czasem sie przydaje ale bez przesady z tym co sie dzieje na arcani :/
Acastunio
05-04-2006, 21:54
a mi sie podoba ze wszedzie jest pa bo sam gram na npvp =P a najbardziej mi sie podoba to ze jak tutaj sie znudzi bo nie ma pvp wiec nei mozna pa uprawiac to zwijajo sie a ja mam wolne expowiska i ludzi mniej na pacc area ogulnie fajnie
a w lep nie chcesz?? tutaj gra jedyny 200 rp i wielu leprzych i o wiele kultularniejszych(chyba tak to sie pisze jak nie to msg to poprawie) od ciebie więc to głownie na pvp sami niewyrzyci grają bo wdomu dostają od starych w sql od kumpli to wyzywa sie w tibi dlatego jest npvp zeby nie natrafic na takich noobow a jak uwazasz ze tutaj nie ma sposobu na noobow to wlasnie ze jest nazywa sie pacc area albo ignored
Ty chyba zaraz wygarniesz w łep za to, że zamiast do szkoły chodzić, ortografie ćwiczyć, w tibie grasz.
Ja gralem na Valorii ostatnio przenioslem sie na Arcanie. Lvl mam jeszcze niski i nikt mnie sie nie czepia. Na valorii nie bylo problemow z huntami za nic. Na Arcani sa za to nieudolni PKrzy. Jak na valorii spotkales pk to miales 1%b szans na przezycie, byli profesjonalistami. Znowu na Arcani jak do tej pory spotkalem sie z niedorobionymi trapami i pk'rami co im sie tak rece trzesa ze ci z hmm'a trafic nie moze. Bez problemu uciekasz do dp (nawetz kopalni dwarfow czy z zamku kolo ab) albo ganiasz sie z pk po lesie. Na Arcani PKuja amatorzy, zwykle po 1-2. Na Valorii trafialo sie na zgrane druzyny nawet po 4-5 osob, mieli taktyke, zapas runek i byli zgrani. A tytaj(Arcania) Biegasz wkolo drzewa i czekasz az ci sie mana na exure uzupelni, albo jak potraktujesz goscia z hmm a on "no kill plxxxxxxx or hunted by buble and cachero" Znowu jak na Valorii rypal cie pk to ci kazdy pomogl, uhnal czy zabil lotra a tu prosisz goscia o pomoc a on ci: "LOL" albo "HOW ARE YOU?? xD" . Nie wiem, moze mialem po prostu pecha.
Podsumowuja jezeli chodzi o PK to latwiej jest przezyc na Arcani (jeszcze bez deda) niz na Valorii (gdzie biegaja hordy ~80-100lvl PKerow)
Tunic nie ma. Wyslalo mi sie 2 posty :D
dziwne ze ja nie spotkalem sie jeszcze z pa /;
Destroyer Bart
06-04-2006, 00:56
Skoro Lindlay jestes w DPFT to jak mogłeś sie spotkac z PA?
Przeciesz all DPFT to PA i ten nieudolny negocjator co mu
chyba kasy na chleb brakuje bo ciągle zabija za nic i sprzedaje
itemy na allegro. Biedny Nego :(
Ethern the one and only
06-04-2006, 10:19
Ja gralem na Valorii ostatnio przenioslem sie na Arcanie. Lvl mam jeszcze niski i nikt mnie sie nie czepia. Na valorii nie bylo problemow z huntami za nic. Na Arcani sa za to nieudolni PKrzy. Jak na valorii spotkales pk to miales 1%b szans na przezycie, byli profesjonalistami. Znowu na Arcani jak do tej pory spotkalem sie z niedorobionymi trapami i pk'rami co im sie tak rece trzesa ze ci z hmm'a trafic nie moze. Bez problemu uciekasz do dp (nawetz kopalni dwarfow czy z zamku kolo ab) albo ganiasz sie z pk po lesie. Na Arcani PKuja amatorzy, zwykle po 1-2. Na Valorii trafialo sie na zgrane druzyny nawet po 4-5 osob, mieli taktyke, zapas runek i byli zgrani. A tytaj(Arcania) Biegasz wkolo drzewa i czekasz az ci sie mana na exure uzupelni, albo jak potraktujesz goscia z hmm a on "no kill plxxxxxxx or hunted by buble and cachero" Znowu jak na Valorii rypal cie pk to ci kazdy pomogl, uhnal czy zabil lotra a tu prosisz goscia o pomoc a on ci: "LOL" albo "HOW ARE YOU?? xD" . Nie wiem, moze mialem po prostu pecha.
Podsumowuja jezeli chodzi o PK to latwiej jest przezyc na Arcani (jeszcze bez deda) niz na Valorii (gdzie biegaja hordy ~80-100lvl PKerow)
no to ci powiem ze spadlem z krzesla jak zaczalem czytac twoje wywody :D na prezydenta bys sie nadawal... :)))))))
Acastunio
06-04-2006, 15:50
nie miałes pecha, tylko jesteś ładnie pie********y ^.^
Cichy Ziomek
06-04-2006, 19:16
lol...bez kometarza... :faceoff:
xD dobre wrzuty na pendusa xD
a w lep nie chcesz?? tutaj gra jedyny 200 rp i wielu leprzych i o wiele kultularniejszych(chyba tak to sie pisze jak nie to msg to poprawie)
hahahaha kurde tera ja spadlem z krzesla,dlatego tacy cachero ,neroxy i inne nooby maja dobre lvlv bo nikt prucz monsterow im niegrozi,na pvpv nerox mialby 70 a cachero 100+ bo walic masowo expa bez ryzyka to nawet idiota potrafi,
@lindlay
slepy i tak nic neizobaczy;]
@pendus
zapraszam na azure tam masz na bank szanse...fast pasc:D
"xD dobre wrzuty na pendusa xD" <- tylko nie wiem za co :/ Ja tu sie raz napisalem a tu...
Na arcanie nie narzekam. kolegow mam na ok. 40lvl,a Nikomu eq jakos oddawac nie musieli...
A jezeli chodzi o Negocjatora to mi dal 6gp jak mi na parcela zbraklo drobnych :P :P :P :P :P
Pozaatem nie mam zaciecia do tibii wiec sie nieboje ze na 40lvl bede musial rzeczy oddawac komus, bo jak do 30 dojde to cud bedzie:D
Przenosze sie na Lineage2 . Grafika 3d rozbudowany duzo bardziej itd.
Dezerter_KTS
08-04-2006, 03:41
Przenosze sie na Lineage2 . Grafika 3d rozbudowany duzo bardziej itd.
Tibia jest lepsza ;)
Doom Terror
08-04-2006, 13:56
widze ze sami nalogowcy tutaj sa :P pamietajcie ze to tylko gra
Ja tam na hunta za nic jeszcze sie nie spotkalem .Zreszta sie tym nie martwie bo
nie podpadam dpft i sie o to nie staram .Narzekacie ,ze dpft pa to kto byl w dark catedral 13.00-16.00 to widzial jak koles cale respy dla siebie bral bo mial 38 .
Albo inny przypadek : expie sobie palem ,a tu przychodzi taka jedna (z gildii mojego kolegi ) i z takim tekstem "pay or die" poniewaz nie mialem czym zaplacic
to wiecie co wziela? SCALE ARMOR I STUDDED LEGS! czyzby az taka desperacja? Pozniej poinformowalem kolege o tym pa i powiedzialem ,ze jak tak dalej bedzie to moze (ale nie musi) byc wojna gildii lub masowe hunty
Vaxefuve
08-04-2006, 14:26
Skoro Lindlay jestes w DPFT to jak mogłeś sie spotkac z PA?
Przeciesz all DPFT to PA i ten nieudolny negocjator co mu
chyba kasy na chleb brakuje bo ciągle zabija za nic i sprzedaje
itemy na allegro. Biedny Nego :(
Taa, biedny Nego.. Nie liczac sca, d-helmeta, mmsa i reszty rarow jest rzeczywiscie biedny ;(
Cichy Ziomek
08-04-2006, 20:43
Dobra to niech Neg przestanie huncic za nic. X(
W sumie widziałem paru ludzi z DPFT, wszyscy zachowywali sie arogancko, tekst typu leave itp, wyganianie z kopalni -_- itp. Ale ogolnie nie przeszkadzaja tak bardzo.
A propos huntow :
Ja jak kiedys gralem na Arcani moim 40+knigtem to bylem w takiej (nie istniejacej juz gildi Fallen Phoenix ). Ale w tej mojej gildi byly same palki i chcialem ich troche wystraszyc :). Wiec napisalem na guild-chacie ze Fosfik do mnie zagadal ze nasz gildia ma hunta. (Fosfik-156ms). Szef gildi -Max reven w huj sie wkurzyl i zagadal do Fosfika o co mu chodzi. A Fosfik-??.
I za ten numer wylecialem z gildi wszyscy byli na mnie w*****eni i mialem hunta od gilidi ale cioty ani razu mnie nie zabili .
A Fosfik nawet sie do mnie nie bural :0
Ale ty mądru jesteś. A jaki zabawny -.- Masz sie czym chwalić, że zrobiłeś z siebie debila, dziwie sie Fosfikowi że cie nie dojechał za to...
Masz troche zaburzone poczucie humoru ... ;p
Lider jego byłej gildii też skoro go wywalił :P
Malyszek
10-04-2006, 16:04
Spotykam tu wyrazenia typu: "Zapewne im podpadles"... odpowiedz na taka postawiona teze jest takie: Stalem przed depot/domkiem i outfit sie nie podobal/jego noob char zaczal cie atakowac lub przesuwac... ty go zabijasz i przylatuje turtel i dead/ hunt
Sacred Platinum Dragon
11-04-2006, 08:05
Spotykam tu wyrazenia typu: "Zapewne im podpadles"... odpowiedz na taka postawiona teze jest takie: Stalem przed depot/domkiem i outfit sie nie podobal/jego noob char zaczal cie atakowac lub przesuwac... ty go zabijasz i przylatuje turtel i dead/ hunt
Skad ja to znam, najpierw cie noob charem zaatakuja a pozniej zabija main charem a jak sie spytasz za co cie zabili to wymyślą historie nie z tej ziemi
...:::DPFT SUX:::...
Cichy Ziomek
11-04-2006, 18:29
Dokladnie tak wygląda Arcania. Dlatego tam nie gram.:( A było naprawdę fajnie.
przesadzacie
fakt faktem ze byli pl nooby w dptf(name kazdy zna ich) ktorzy niegrali od kilku dobrych miechow a loguja sie by poodwalac pa,w sk tez
zal mi narzekajacych no ale coz poziom inteligencji na swiecie ejst staly
a ludzi coraz wiecej:D
Np. kto?
A ogólnie to przesadzacie bez tego ekhm... 'pa' na Arcanii było by nuuudnoo.
Bad liman
13-04-2006, 22:26
Nie Polecam teraz Azury ,obecnie trwa wojna miedzy Najsilniejszymi gildiami azury :Defenders of Fangorn(Polacy),Vision(Sweden) vs Wanted(Polacy)(Polacy ,Vision i wanted to PA,wiec jesli ktorakolwiek z nich wygra to na azuze dalej bedzie PA,ostatnio moj kumpel 53 ek uciekl z 4 poziomu cyclo memberowi Wanted..Powod ataku membera Wanted byl wyssany z palca,otoz moj kolega za szybko expi:baby: (taki byl powod)czyli Azura odpada bo PA na azuze bylo i bedzie:(
pozdro.
Armonos Oroth
15-04-2006, 00:02
Zawsze PA bedzię jeżeli na servie bedzie jedna panująca gildia. Kiedy by były dwie jak kiedys .... to jedna z drugą by sie jakos hmmm ograniczały żeby nie podpaść sobie na wzajem ;] Jezeli podpadna noto mamy WAR xD .
Co do PA na Arcani to jest duze ... Sam doświadczyłem raz jak Healer ~ przyszedł noobcharem i zaczol mnie bić noto go zabiłem . Przyszedł main charem to ucieklem jakos :P. Hunta miałem wiele razy , najczesciej było tzw. "Shit Reasons". Jak nam rozwalili Cartoon Network ...... albo jak moj kumpel ubił typa bo go chciali zabic ..... albo jak moj kumpel zabił skulla - nazwali to skullhuntingiem ...ale jak oni zabija skulla to jest - "random pking"..
Najwazniejsze to sie niepoddawac , i przyzwyczaic i czekac az bedzie lepiej a nie nazekac jak <nowa cenzura na tibia pl> :)
Pozdroo
@ lindlay a ta historia ciebie nie urzekla??? Cos sie taki dobrotliwy zrobil :)
Jedyne doswiadczenie z PA jakie masz to wymuszanie z Twojej strony albo zabijasz (tudziez zaczepiasz) noob charem - np Rasta...... Obronca Vinchenza i negocjatora ..... tez sie znalaz autorytet poszkodowanych przez PA :. buahahahahahaha w tej Warszawce to macie ciekawa filozofie :>l
@ PA zawsze jest i bedzie. Tutaj podobnie jak w zyciu nie ma sprawiedliwosci - co z tym zrobic? Poczekac ..... byla kiedys taka fajna gildia KGB i co ..... potem byly juz 2: zolwie i EZ. EZ przegralo i juz ich nie ma - zolwie tez sie kiedys pobija miedzy soba :>
@ tym ktorzy tu zaczynaja i podoba sie arcania - duzo optymzmu przemawia a malo znajomosci realiow gry. Spotkacie sie z PA .... to tylko kwestia czasu .... niestety
@ zobaczcie na tibia.com forum - tam ciekawa dyskusja o indywiduum o nicku negocjator. Poniekad dobry ziomal lindlaya.
@ gram na arcanii - bo tutaj gram, a acasta doskonale rozumiem.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1189227
link dla leniwcow w sprawie negocjatora
ciekawe lindlay czy tak samo bys pisal do akidy gdybys mial nizszy lvl i nie byl w zolwiach :.
punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia!
tylko nie zgrywaj sie na autorytet bo twoja historyjka na tibia.com i tu mnie nie urzekla :D
Acastunio
19-04-2006, 15:21
miss click
Malyszek
22-04-2006, 21:47
Ktoś naprawdę powinien pomyśleć czy nie skończyć z tibią.
;(
Raziel the soul reaver
22-04-2006, 22:13
Ja mam też tego dosyć lecz nikt nic już nie zrobi , tacy ludzie.
Ja zrobilem jednemu z turtlesów bag za nic bo przemieniłem się w zerka i powiedzialem do jakies babki słynne "Krakk orkk" (:p ) dla zartów to on mnie bić zaczął i musiałem mu zrobić te runy , to pozniej zaczął mamrotać , że mi nic juz nie grozi i jakby mnie ktoś dobry bił to żebym raz się zgłosił.
A jaki morał z tego ? Poprostu niechce im się du** X( ruszyć tylko jak będzie jakaś sytuacja to oni ją wykorzystują a jak powiedziałem mu o tym , że mnie tamten walił to on nic nie robił , ale wkońcu mam na jakiś czas spokój.B)
Ale ze mnie debil o_0 , zaraz Wam opowiem co mi się przydażyło :
wszystko zaczęło się pare dni temu, byłem na qescie z chłopem o nicku Dekmeninio (czy jakoś tak ;) ) ,zaczęliśmy rozmawiąć,chodzić na hunty itd. Następnie ja szedłem do thais kupić promocje. On do mnie napisał wtedy że jego kumpel na 119 lvl mu powiedział że za 19 k można kupić własnie w thais promocje ,tylko trzeba inaczej zagadać.No więc ide z nim do Tibanusa i Dekmeninio do mnie mówi : kopiju to co ja napisze ci na priv.Zaczął normalnie Hail King.Następnie napisał coś takiego : Buy Promotion ass 19000 gp. Ja się tak zastanawiam : ass to wszyscy wiemy co znaczy, a wiedziałem ze jak się do Tibanusa powie przekleństwo to bije Cie tak że masz 1 hp....Mówie temu pacanowi to a on do mnie : No co ty nie ufasz mi,jesteśmy kumplami itd. Wtedy pomyślałem : Mój angielski nie jest zbyt dobry,może rzeczywiście...powiedziałem do tibanusa to,on mi odebrał prawie cale hp a ten szmaciaż walnął z gfb i 20 k poszło się j****...
Cichy Ziomek
23-04-2006, 12:08
OMG. :( ale kutas z niego. Współczuje ci. Napisz o tym na forum tibia.com chociaż wątpie, że coś to zmieni, ale napisz niech każdy wie o tym co zrobił i jaki jest. X(
Dojechałem go z kumplem,wprawdzie bp wrzucił do wody ale przynajmniej zginął....a to jeszcze nie koniec...chyba że mi odda kase..
Anan Tinis
23-04-2006, 22:29
to teraz bedzie troche gonienia za tym kolesiem ale to juz sa przyjemne sprawy :)
Acastunio
24-04-2006, 09:42
Ale ze mnie debil o_0
Taaaa... Fuc***g true xD
Taaaa... Fuc***g true xD
hahahahaha ....
btw. z tego,że masz 1 ? lvl wnioskuje , iż jesteś retired a nadal dajesz na forum na swój sposób śmieszne lecz bez sensu komentarze... jaki jest twoj cel ?
hahahahaha ....
btw. z tego,że masz 1 ? lvl wnioskuje , iż jesteś retired a nadal dajesz na forum na swój sposób śmieszne lecz bez sensu komentarze... jaki jest twoj cel ?
niektorzy chcha pokazac ze sa kims
niestety bedac nikim ;(
Nie ma co duzo gadac. Trzymasz z turtlami (chocby najmniejszy kontakt przyjazni) to arcania jest dla ciebie mila, jestes przeciwko nim lub nie masz tam nikogo chocby kumpla kumpla, juz masz przeje*ane. Jak to mowia na forum tibia.com "Arcania is Arcania...". Aby pokonac turtli jedynym sposobem sa oni sami. Sami sie moga tylko rozpasc, nikt ich nie pokona ;/
Nie ma co duzo gadac. Trzymasz z turtlami (chocby najmniejszy kontakt przyjazni) to arcania jest dla ciebie mila, jestes przeciwko nim lub nie masz tam nikogo chocby kumpla kumpla, juz masz przeje*ane. Jak to mowia na forum tibia.com "Arcania is Arcania...". Aby pokonac turtli jedynym sposobem sa oni sami. Sami sie moga tylko rozpasc, nikt ich nie pokona ;/
Niee to nie jest prawda. Deda się nie uniknie prędzej czy poźniej i tak ktoś cię zabije. Poprostu nie trzeba stwarzać konfliktów z najsilniejsza gildia na serwerze ot co. Nie rozumiem również po co piszecie tutaj takie herezje ;d
Acastunio
26-04-2006, 21:57
niektorzy chcha pokazac ze sa kims
niestety bedac nikim ;(
Jestem nikim na tym servie to fakt... I wcale nie pragne pokazać, że jestem "kimś"...
I nie będę tutaj pisał, o tym, kto również jest "nikim" i dlaczego...
Śmieszne czy nie, sensowne czy bez, interesuje się nadal tym servem z różnych powodów i dlatego pisze te posty =]
johnnny_b
27-04-2006, 09:22
Dlaczego Acast sie wypowiada na ten temat servera ? bo ma jkeis doswiadczenie z niego, wystarczy wie jak jest na tym servie bo gral dosc na nim i mial rowniez super kumpli.
wiem jak jest na Arcani, ale nikt mi nie zrobil jeszcze PA z turtl. z tych ktorych nie znam. A w turtlach mam rowniez paru dobrych kumpli dzieki ktorym zawsze na pomoc moge liczyc. Wy myslicie ze wszyscy turtle sa tacy i tacy, a to tylko niektorzy tacy sa.
Sam bede probowal do turtli sie wbic. Bede turtlem (powiedzmy ze tak) i co ? kumple we mnie wroga beda widziec ? nie porownujcie jednego do wszystkich. Ja staram sie o jak najleprze znajomosci a nie szukanie wrogow.
''I nie będę tutaj pisał, o tym, kto również jest "nikim" i dlaczego...''
Pisz, pisz chetnie poczytam ^.-
Rudy Krzysiu pisałeś tą wypowiedź przed tym jak Fosfik cie zabil ? ;p
Doom Terror
28-04-2006, 00:40
wiem ze to co napisze to offtop ale nie moglem znalezc odpowiedniego tematu i napisze to tutaj: ile by kosztowal roczny protec (prosze abyscie nie pisali pod spodem aby nie robic takiego offtopu jak ja a odpisali mi na prywatne wiadomosci :P)
Cichy Ziomek
28-04-2006, 17:50
Powiem Ci tak, ze na Arcani nie oplaca sie czegos takiego robic. Dasz 20k jakiemus kolesiowi z dpft za protekcjie a on Cie potem ubije albo nawet zacznie huncic. :/
A i wogole tak z ciekawosci chcialem zapytac ocb, na tibia.com na forum arcani widzialem post, ktory mnie bardzo zdziwil bo jest tam napisane ze dpft wywalilo pare osob (w tym lechu) i niewiem wogole o co tam chodzi i czy to nie kolejna sciema bo wogole te osoby ktore sa wymienione jako wywalone sa nadal w dpft :| Lechu, ocb?? :|
Lechuguitas
30-04-2006, 13:17
12:24 You see yourself. You are an elite knight. You are Dark Purple Faster Turtle of the Dark Purples Faster Turtles.
Wszystko cacy, pare osob odeszlo z dpft z pewnych przyczyn gdy sprawa zostala wyjasniona wrocilismy , poniewaz ktos na forum zrobil o tym temat wiec posnaowilismy se troche pozartowac na ten temat jak widac wrocilismy do dpft ;] niestety wszyscy antyfani leszcza musza jeszcze troche poczekac :(
Acastunio
30-04-2006, 15:10
niestety wszyscy antyfani leszcza musza jeszcze troche poczekac :(
Qrwa no niestety będę musiał uzbroić się w cierpliwość =//
FiszuAkus
30-04-2006, 21:19
Sutuacja sprzed 5 minut: skilluje sobie na dwarfach i czytam ten temat xD, wchodze na tibie i patrze, a tu pal 20lvl we mnie wali z boltow. Odsowam dwarfa zebu mu walnac, a on zaczyna uciekac...
koles dostanie tera w d**e poprostu zenada...
Qrwa no niestety będę musiał uzbroić się w cierpliwość =//
Hahahahahhahahahahahahahahaha
jakie pa?:).ja nie gram prawie to nie wiem nawet co tam sie dzieje;].A protekcja to u mnie;]
4k/tydzien
12k/miesiac
60k/na zawsze
;]
><><Firma Lamochron zapewnia najlepsza ochrone na Arcani><><
Acastunio
01-05-2006, 13:22
A protekcja to u mnie;]
4k/tydzien
12k/miesiac
60k/na zawsze
;]
Te Lama... co to jakieś promocje robisz..? Interes się nie kręci? xD
Jak już całe AB protekujesz to weź się może za Carlin?
A tak ad. PA na Arcanii...
Ja sobie wczoraj normalnie, legalnie Pkuje Sorciem... a tu podbija jakiś kolo z SK i mnie zabił bo miałem red skula =((((
F***ing PA nie?
^ to w ogóle można nazwać PA? Przecież ty też pkowałeś i miałes rs .....
Acastunio
01-05-2006, 16:31
^ to w ogóle można nazwać PA? Przecież ty też pkowałeś i miałes rs .....
Jeżeli Acast zabija kogoś za free, to nie ma problemu, ale jeżeli ktoś zabije Acasta za free wtedy nazywamy to PA.
Hhahahahahaahahahhahahahhahahahhaah
ale Acast ma 1lvl ...
Cichy Ziomek
01-05-2006, 19:25
Jeżeli Acast zabija kogoś za free, to nie ma problemu, ale jeżeli ktoś zabije Acasta za free wtedy nazywamy to PA.
dokładnie :D
Cichy Ziomek
01-05-2006, 19:27
jakie pa?:).ja nie gram prawie to nie wiem nawet co tam sie dzieje;].A protekcja to u mnie;]
4k/tydzien
12k/miesiac
60k/na zawsze
;]
Ten co wogóle wyjechał z textem. aahahahahahha :D :D :D
Acastunio
01-05-2006, 21:48
Hhahahahahaahahahhahahahhahahahhaah
ale Acast ma 1lvl ...
Ale kiedyś miał 86lvl, skile 91/89, 7mlvl, mpa, g legi, rh, sb/boh, mms, bs/gs...
Więc do PKowania całkiem niezły char =]
Ach...
btw. o co chodzi z tymi hakami wśród DPFT ? ? ?
Cichy Ziomek
03-05-2006, 01:06
Pewnie wymyslaja cos zeby kase sciagac od ludzi.
Prezent a ty jaki masz nick w tibi :>
hmm moje zdanie jest takie ze teraz coraz modniejsze jest pa na serwerach co z jednej strony jest smutne a z drugiej fajne gdy jest sie w gildi panujacej na serwie :p
Pewnie wymyslaja cos zeby kase sciagac od ludzi.
Prezent a ty jaki masz nick w tibi :>
TOP SECRET ^.-
ostatnio pkowalem sobie lamusem,tzn.mialem powody.ktos przeklnal mojego klienta(wykupil protekcje ofcourse) podbieglem do typa,mowie zeby mnie uderzyl,zrobil skulla,dostal 2 sd i padl.to jest pa?
a raz bylem sobie kurde an bk!zabilem jednego przybiegl xaiderek z kombekowna i ...i...mnie wygonili:(...tzn.spytali czy moga i im pozwolilem bo mnie Kombekowna walnela z axa.XD...btw.ogladaliscie to z tvnu co koles "kolega gra knightem i wali...(mysli jak sie to nazywa) z axa ,a ja gram druidem i wale z rozdzki"...dobre glomby:)...sorry jak to czytacie.xD,a jak gracie an arcani,zgloscie sie,zalatwie wam protekcje za free;P(teraz 3/4 osob bedize mowilo ze to wlasnie oni sa tymi 2 typkami:P)
co do SK!super gildia jestesmy,kto cos zlego na nia powie,to...nie wiem co,ale odpowiem:P
Arcania wielkie pa world:(...by the way,3/4 polskich hlvli(badz tych ktorzy graja na arcnai najdlzuej) idzie na new servy.xD.Pozdro 600,lamus,oyo bezele,yoyo.btw.smieszniej jest na kyrze teraz,moze wykopia valaisa z serwera.:P
Acastunio
03-05-2006, 17:16
ostatnio pkowalem sobie lamusem,tzn.mialem powody.ktos przeklnal mojego klienta(wykupil protekcje ofcourse) podbieglem do typa,mowie zeby mnie uderzyl,zrobil skulla,dostal 2 sd i padl.to jest pa?
a raz bylem sobie kurde an bk!zabilem jednego przybiegl xaiderek z kombekowna i ...i...mnie wygonili:(...tzn.spytali czy moga i im pozwolilem bo mnie Kombekowna walnela z axa.XD...btw.ogladaliscie to z tvnu co koles "kolega gra knightem i wali...(mysli jak sie to nazywa) z axa ,a ja gram druidem i wale z rozdzki"...dobre glomby:)...sorry jak to czytacie.xD,a jak gracie an arcani,zgloscie sie,zalatwie wam protekcje za free;P(teraz 3/4 osob bedize mowilo ze to wlasnie oni sa tymi 2 typkami:P)
co do SK!super gildia jestesmy,kto cos zlego na nia powie,to...nie wiem co,ale odpowiem:P
Arcania wielkie pa world:(...by the way,3/4 polskich hlvli(badz tych ktorzy graja na arcnai najdlzuej) idzie na new servy.xD.Pozdro 600,lamus,oyo bezele,yoyo.btw.smieszniej jest na kyrze teraz,moze wykopia valaisa z serwera.:P
Ehh Lamusie... za dużo Vódki, o której pisałeś na forum.tibia.com
Ej a wiesz, że mój kolega wali z aksa a ja ruszczkom?? DASZ FRI ITANS?
P.S. Kombekoowna wali ze sworda xD
Na kyrze jest chyba większe PA niż tutaj i wcale nie jest śmieszniej.
W ogóle nie wiem o co chodzi w całej twojej wypowiedzi :>
Cichy Ziomek
04-05-2006, 15:41
Buahahahahahhah!!! Ten Poll to jakiś skonczony debil. Wogole nie wiem o co mu chodzi. :D :D :D
btw.zalatw protekcje dla Cichy Czarnuch. No itam napisz jakies szczegoly.
debil?;p
lamus to jeszcze rozumiem,ale od debili mnie nie wyzywac;]
btw.Cichy Ziomek nie dziwie sie ze hunta miales,skoro obrazasz takich ludzi jak ja:p.Protekcja 4k/tydzien,12k/miesiac,60k/na zawsze.Msg me w grze:Lamusini
@Prezent:p
na kacu po 5 dniach imprezowania to pisalem-wybacz;p...Tja tam jest wieksze Pa,bo Valais tam rzadzi.(nie wiem kto mu dal;p)
a co do PA tak calkiem serio,to zawsze tak jest jesli jest jakas gildia rzadzaca,ktorej nikt nie podskoczy,ludzie to wykorzystuja ze maja sile i nikt im nie moze zrobic.Osobiscie moja rada to trzeba sobie wyrobic silna pozycje na serwerze,uklady z roznymi ludzmi,a jesli masz niski lvl ,albo sredni to byc providerem jakiejs liczacej sie osoby na serverze(tutaj najlepiej Fosfik).Nawet sprzedajac 1 bp hmm na tydzien i pogadanie podczas sprzedazy chwile z kolesiem moze kiedys Wam pomoc.Dolaczanie do jakiejs gildi slabej praktycznie nie daje zadnej ochrony,prawde mowiac na Arcani trzeba miec conajmniej 70lv i znajomosci zeby dostac sie do liczacych gildi(sk,dpft,Is,RoM).I jak juz jestes taka liczaca sie osoba,stosuj indianska zasade,jesli nie mozesz pokonac wroga to sie do niego przylacz:P.Czyli jesli ktos robi Pa,Ty rob z nim,ale zawsze uwarzaj na kim.Na kazdego cfaniaka znajdzie sie wiekszy cfaniak.;P
A w ogole to ta gra nudna juz jest;p.Lamusini lowca Swini offline.:p
debil?;p
lamus to jeszcze rozumiem,ale od debili mnie nie wyzywac;]
btw.Cichy Ziomek nie dziwie sie ze hunta miales,skoro obrazasz takich ludzi jak ja:p.Protekcja 4k/tydzien,12k/miesiac,60k/na zawsze.Msg me w grze:Lamusini
@Prezent:p
na kacu po 5 dniach imprezowania to pisalem-wybacz;p...Tja tam jest wieksze Pa,bo Valais tam rzadzi.(nie wiem kto mu dal;p)
a co do PA tak calkiem serio,to zawsze tak jest jesli jest jakas gildia rzadzaca,ktorej nikt nie podskoczy,ludzie to wykorzystuja ze maja sile i nikt im nie moze zrobic.Osobiscie moja rada to trzeba sobie wyrobic silna pozycje na serwerze,uklady z roznymi ludzmi,a jesli masz niski lvl ,albo sredni to byc providerem jakiejs liczacej sie osoby na serverze(tutaj najlepiej Fosfik).Nawet sprzedajac 1 bp hmm na tydzien i pogadanie podczas sprzedazy chwile z kolesiem moze kiedys Wam pomoc.Dolaczanie do jakiejs gildi slabej praktycznie nie daje zadnej ochrony,prawde mowiac na Arcani trzeba miec conajmniej 70lv i znajomosci zeby dostac sie do liczacych gildi(sk,dpft,Is,RoM).I jak juz jestes taka liczaca sie osoba,stosuj indianska zasade,jesli nie mozesz pokonac wroga to sie do niego przylacz:P.Czyli jesli ktos robi Pa,Ty rob z nim,ale zawsze uwarzaj na kim.Na kazdego cfaniaka znajdzie sie wiekszy cfaniak.;P
A w ogole to ta gra nudna juz jest;p.Lamusini lowca Swini offline.:p
Co do PA Valaisa ....ciężko mi to ocenić na własnym przykładzie. Gdy on grał jeszcze na Arcanii ja zaczynałem tutaj grę -jedyne co pamiętam to to ,że zamieniał się w świnie pod dp w Thais.
Jeśli chodzi pozycje na serwerze zgadzam się w 100%.
Tibia jest nudna <również się zgadzam> i sam nie wiem czemu jeszcze w nią gram ^^.
A Twoja protekcja... jak zamierzasz chronic ludzi jak jesteś offline?
fakt ze malo gram:p...bo serio nuda:P...nawet wydaje mi sie ze stracilem dusze pg:p.
Pa Valaisa?rotfl,ten czlowiek gdy jeszcze gral na arcani chcial huncic mojego qmpla za jego konflikty z Elysi.I ja probowalem sie z ni dogadac-nie dalo sie.uspokoilo sie jak chcialem go bic,co rowniez z jego strony wywolalo plucie sie do mnie.Poznalem go lepiej podczas wojny i nie ma sie czym chwalic:P.Ale tu mowimy o PA na Arcani:).Ide wbije troche expa:p
Tanivupo
04-05-2006, 22:16
Co do PA turtli to fakt... niektorzy uzywaja tego.... zeby sobie zarobic ale nie kazdy :> ja osobiscie znam tam pare "zolwi" i sa zaje******* ziomkami ;p
Jakby niektore sprawy ;p pewnie dalej bym tam gral :>
Wiec to nie DPFT sa PA.... tylko niektorzy czlonkowie:> co nie znaczy ze cala gildia :>
Pozdro Leszczu ;p
Cichy Ziomek
05-05-2006, 11:43
Ahhh...Lamusini! Sory! Zauwielbiam jeść bananyałem sie i mi sie pouwielbiam jeść bananyalo ze to ty! kobieta lekkich obyczajówa! Pamietam cie jak jescze gralem Januszem Twoim Starym. :D dobry koles byles wtedy szkoda ze teraz raz na rok jestes :(
ty wlasnie jak gralem to mi zalezalo na respekcie ^^ i nie wrzucalem na nikogo :P bylem providerem jakiegos frajera z sk ktory mial mnie kobieta lekkich obyczajówa chronic a jak przychodzilo co do czego to rzodkiewka jest superil ze nie moze bic bu mu rs wyskonczy a kobieta lekkich obyczajówa zabijal 10lvle przed depo frajer gupi. Tera wogole koles od*******a ladnie i hunci z jakimis kumplami i noob charami nowego ownera cichego ziomka :D lol
Kiedys wogole wczesniej bylem provderem goscia z dpft. kobieta lekkich obyczajówa!! szedlem z kumplem sobie moim najlepszym cichym ziomalem kobieta lekkich obyczajówa na of pobawic sie troche to ten frajer zaczal mi bic ziomala kobieta lekkich obyczajówa męski narząd płciowy zauwielbiam jeść bananyany!! Od tamtego czasu za to ze ziomal walczyl z kolesiem 104 lvl (ziomal mial 43) bili sie chyba z 20min. I męski narząd płciowy to był dark kajko kobieta lekkich obyczajówa potem zawołał ciota kumpli m.in. gambera i razem go bili bo kajko ciota najgorsze pvp sam nie dal rady o 60lvli słabszemu ja tam za*******ałem blokowalem ich malo co nie padlem kobieta lekkich obyczajówa potem mialem hunta musialem placic kuraw jego mac. Cichy Ziomal sie nie wyplacil zjechali go do 33lvl i sprzedal chara :P
Dobra zajebalem sie nie mam sily juz pisac przy okazji cos tam jeszcze opowiem kiedys eloelo
^ Lepiej by bylo gdybyś pisał bez 'kobieta lekkich obyczajów' 'lubie jest bananye' itp. bo ciezko sie polapac ocb.
Ja też byłem providerem takiego dupka hlvla, co miał baaardzo wysokie wymagania, on niby był moim protektorem. Ale jak przyszło co do czego to jakoś nie ochraniał ;/
Cichy Ziomek
05-05-2006, 20:10
@up. Te "kobieta lekkich obyczajow" itp to jest jakas gowniana cenzura =) sprobuj sobie napisac wyraz "ku**rwa" bez gwiadek w odpowiedzi to Ci takie gowno tez sie porobi :P
^ tak wiem, że to cenzura :D , ale cięzko zrozumień treść jak jest jej za dużo ^.-
no a juz myslalem ze nic nie napisze w tym topicu(cos czuje ze to bedzi emoj ulubiony^^) bo zapomnailem hasla do tego b.fajnego forum^^
hi can i play here
no you are hunted
ok cya
cya
arcania to arcania i to wlasnie jest tam najfajniejsze:D ale co do samego servera to jest to jeden z najszybciej sie rozwijajacych(chodzi mi tu o expienie) serverow:]tylko ze niektorym (tak jak mi) nie dane juz chyba bedzie tam grac:Dbo przeciez zlapalem zasluzonego hunta(jak kazdy inny:D) ale nawet moze i dobrze:Dwkoncu sa tez inne ciekawsze rzeczy(np gra na innym servie^^)a na arcani postac sie napewno nie zmarnuje:D
a jeszcze chcialem tylko dodac ze ja nie zauwazylem zadnego PA na arcani^^
Arcania->>prawie jak non pvp:]
Medivh Shady
06-05-2006, 15:09
ajaj co sie narobilo -.-
bo przeciez zlapalem zasluzonego hunta
Za co?
(tak jak mi) nie dane juz chyba bedzie tam grac
Porozmawiaj z nimi ^^
Arcania->>prawie jak non pvp
PRAWIE robi wielką różnicę
ajaj co sie narobilo -.-
Co masz na myśli?
Za co?
za nic^^wpadli zabili i nawet powodu nie potrafia podac od 3 dni jak nie wiecej:D
Porozmawiaj z nimi ^^
jako tako na poczatku nawet chcialem ale widac ze nikt sie tym nie przejmuje^^a placic bym napewno nie zaplacil^^bo nic zrobic nie zrobilem:D
ale arcanie i tak bede milo wspominal^^
Thomasi może za to że za Legią jesteś ?? ;]
haha^^to raczej bedek by mial cos przeciwko^^nie kazdy mnie lubi i tyle:Da raczej prawie nikt^^:Dno ale coz wcale im sie nie dziwie:]
Grubasek
06-05-2006, 16:49
Oj Cichy, widze że padłeś przez Vinchenzo, ładnie, ładnie, chyba sobie naskrobałeś bo za nic to Vini na nikogo nie poluje :D:D Ja ci radze napisać do Vinchenza na temat paymentu, wiesz z 30k napewno mu wystarczy aby zostawić cię w spokoju, aha... jeszcze 20k dla Nego za strate cennego czasu przy użeranie się z tobą i możesz biegać spokojnie po świecie Arcania :)
Cichy Ziomek
06-05-2006, 20:30
Oj Cichy, widze że padłeś przez Vinchenzo, ładnie, ładnie, chyba sobie naskrobałeś bo za nic to Vini na nikogo nie poluje :D:D Ja ci radze napisać do Vinchenza na temat paymentu, wiesz z 30k napewno mu wystarczy aby zostawić cię w spokoju, aha... jeszcze 20k dla Nego za strate cennego czasu przy użeranie się z tobą i możesz biegać spokojnie po świecie Arcania :)
:D ja nie gram Cichym Ziomkiem od ponad miesiąca - sprzedałem go. :] Byłem providerem Vina, a on był moim pro i nie mam pojecia jak to sie stało, że Cichy Ziomek przez jakiś czas był hunted właśnie przez Vina i Nego. :| Dziś sie dowiedziałem, że juz nie jest :D
B) Pozdro Thomasi (szkoda ze jestes za legia :/ ale widzew nie dlugo wchodzi do ekstraklasy to wiesz ^^ ) no i tyle. Wspolczuje ci hunta za nic tez pare razy tak mialem i paru moich kumpli.
Ahh kiedys tez mialem hunta za to ze zalozylem gildie "Czerwona Armia Widzew" :D :D ale h*uj tam. Po jakims czasie znowu zrobilem (nieco silniejnieszą już) to nikt sie nie czepiał.
Aż do czasu kiedy jakis gupi noob z mojej guild podpad jakiemus kolesiowi z Affairs mala gildia ale same hlvl do**uwielbiam jeść bananyali nam mocno ja w sumie tylko raz padlem przez totalna glupote bo tak oduwielbiam jeść bananyalem ze ch**uj :P Z tego co wiem to teraz osoby z Affairs połączyli sie z kims tam i powstawała guild Ruthless Legend. Po pewnym czasie pogodzilem sie z kolesiami z Affairs, wzieli mnie do gildi Rutless Legend ale okazalo sie ze bylem frajerem bo niby na zebraniu gildi przy gh strapowali mnie :P i 20 osob sie na mnie rzucilo :D no i odrazu mnie wyj**ebali :D i sie wku**rwilem mowie h*uj nie gram :D :D no i tak sobie narazie odpoczywam...
B) Pozdro Thomasi (szkoda ze jestes za legia :/ ale widzew nie dlugo wchodzi do ekstraklasy to wiesz ^^ ) no i tyle. Wspolczuje ci hunta za nic tez pare razy tak mialem i paru moich kumpli.
nie ma czego wspolczuc:Dteraz gra duzo ciekawsza sie staje^^
Cichy Ziomek
06-05-2006, 23:58
Nieno jasne :D pamietam jak kiedys przez tydzien siedziałem w depo bo była wojna między moja gildia i affairs :D suuperowo :D
Doom Terror
07-05-2006, 00:11
ee ja uwazam tak jak wielu was ze Arcania jest stracona , bo zostalem zabity przez arowix'a za nic opisze wam wlasnie cala sytuacje:
stoje pod dp thais i REGENERUJE(:P) mane , na chwile sie odwrocilem aby nalac sobie picia patrze na monitor i widze ze ktos mnie atakuje , podchodze no i zostalem zabity 5-6 uderzeniami w tym jedno za 104(pierwsze) gdy po dead poszedlem pod dp i sie pytalem o reason to mi napisal "missclick" po czym zaatakowal mnie bykuu mawr z beltow wszedlem do dp no i powiedzialem im co o nich mysle , kase (prawie 40k) podzielilem miedzy dwoch kupli ale nickow nie podam bo znajac dpft bede mieli hunta ja uwazam ze dpft sklada sie glownie z niedowartosciowanych dzieciakow ktorzy staraja sie dowratsociowac w tibi nawet nie probuje sobie wyobrazic jak wyglada w realu koles co przed tibia spedza pol dnia i ci grozi dam rade wam graczom z arcani ktorzy maja dosyc dpft i tego wszytskiego , czekajcie az powstanie nowy server i grajcie tam , ja tak zrobie i uwazam ze jest to najlepsze rozwiaznie tego problemu
many nie da sie robic^^przynajmniej ja nie umiem^^
Doom Terror
07-05-2006, 01:05
no wiesz o co chodzi :PP - regenerowalem mane - pasi xD ?
stoje pod dp thais i robie mane ,
chchesz fast pasc,kamp pod dp
jakbys chcial szybsze medody jak stracic lvlv to sie polecam dobra rada
Hmm.. to ,że DPFT wywalają silnych/ wysoko lvlowych graczy z servera świadczy o tym, iż czują się zagrożeni i nie są do końca ustabilizowani. Z pewnością nie chcą by ktoś odebrał im władzę. Moim zdaniem lepiej dla nich byłoby prowadzić ''przyjazną politykę'' , wtedy mieliby więcej zwolenników.
Bieg ich myśli (^^) można tak zapisać :
WYSOKI LVL+[zły outfit, zabicie prowokującego noob chara]=NIEBEZPIECZNY
NIEBEZPIECZNY=trzeba zabić, wykopać z serv itp.
Nie wiem czy ta teoria jest dobra , ale na pewno jest w tym ziarenko prawdy.
taki offtopic;p
70% polskiej mlodzierzy jest zadowolona z zycia
30% mlodzierzy niestac na narkotyki
A mi się wydaje że na Arcanii jest coraz mniej pk ( chyba że to ja mam fart ;) ).... jak zaczynałem gre prawie codziennie mnie ktoś lał, a teraz już chyba od dwóch tygodni mam spokój...
Cichy Ziomek
07-05-2006, 23:28
Hmm.. to ,że DPFT wywalają silnych/ wysoko lvlowych graczy z servera świadczy o tym, iż czują się zagrożeni i nie są do końca ustabilizowani. Z pewnością nie chcą by ktoś odebrał im władzę. Moim zdaniem lepiej dla nich byłoby prowadzić ''przyjazną politykę'' , wtedy mieliby więcej zwolenników.
Bieg ich myśli (^^) można tak zapisać :
WYSOKI LVL+[zły outfit, zabicie prowokującego noob chara]=NIEBEZPIECZNY
NIEBEZPIECZNY=trzeba zabić, wykopać z serv itp.
Nie wiem czy ta teoria jest dobra , ale na pewno jest w tym ziarenko prawdy.
To jest pewnie. Turtlesi sraja sie ze straca wladze. Gdy tylko pojawia sie gildia ktora laczac sie jeszcze z kims mogla by im dorownac od razu wymyslaja jakis glupi, nieistniejacy w rzeczywistosci powod do huncenia owej gildi - rozwiazania jej.
Tak bylo np. w przypadku gilidi Coffe ktorej liderem byl Polo Enmo (elo) potem zakazali mu wogole bycia w gildi. Teraz juz chyba nie gra nawet.
arcania to arcania i tyle^^
A jak idzie na tym Test serv? Podobno DPFT górują nad NG...
patrzylem i nikogo z dpft na tescie nie ma ,albo nie widzialem.co do tej polityki
to jest tzw. Polityka terroru,lub zwana rowniez rzadami strachu (albo przesadzam)podejrzewam ,ze gdyby wszyscy sie polaczyli high-lvl to by czesc turtlesow doszlaby do tych co ich zwalczac beda dpft ,ale na to racze nie licze bo tu polak bije polaka ,a zorganizowac polaacy sie nie potrafia
teoira nr. 2 wybijaja wszystkich za szybko expiacych high -lvl bo sie boja ,ze im zagroza
latwo mowic cos w stylu "zorganizujcie sie idzcie walczyc" ale troche ciezej zrobic:]
a co do testa nie wiem bo mam blad biblioteki dll~~
Grubasek
09-05-2006, 17:22
"D ja nie gram Cichym Ziomkiem od ponad miesiąca - sprzedałem go. :] Byłem providerem Vina, a on był moim pro i nie mam pojecia jak to sie stało, że Cichy Ziomek przez jakiś czas był hunted właśnie przez Vina i Nego. :| Dziś sie dowiedziałem, że juz nie jest :D "
To masz błędne informacje :P
to prawda polakom jest trudno sie zoorganizowac ,ale jakos szwedzi i inni sobie radza mimo iz sprawa jest przegrana i jakos dowalic potrafia ,a u nas jak napisalem to polak okrada polaka i go leje .A widzial ktos hiszpanow lejacych sie miedzy soba?
PS.Cichy ziomek nie wiedzialem ,ze grales januszem
Acastunio
09-05-2006, 17:49
Ludzie, co to ma do rzeczy, czy Polak, Szwed czy jakiś inny?? Patrzcie na ludzi jednostkowo...
Jeżeli mnie, jako Polaka, wk**wi, zabije, okradnie etc. inny Polak, to co mam go zostawić w spokoju, bo jesteśmy tej samej narodowości..?
Są Polacy szmaciarze => są Hiszpanie szmaciarze, są Polacy nieźli gracze => są Hiszpanie nieźli gracze...
Ludzie, co to ma do rzeczy, czy Polak, Szwed czy jakiś inny?? Patrzcie na ludzi jednostkowo...
Jeżeli mnie, jako Polaka, wk**wi, zabije, okradnie etc. inny Polak, to co mam go zostawić w spokoju, bo jesteśmy tej samej narodowości..?
Są Polacy szmaciarze => są Hiszpanie szmaciarze, są Polacy nieźli gracze => są Hiszpanie nieźli gracze...
Racja, ale nie da sie ukryć, że Polacy częsciej wkurzają innych graczy..
szmaciarze
hahahahhahahahahahahahahaahhahahahhahaha [ słowo szmaciarz mnie rozbawilo]
Racja, ale nie da sie ukryć, że Polacy częsciej wkurzają innych graczy..
szmaciarze
hahahahhahahahahahahahahaahhahahahhahaha [ słowo szmaciarz mnie rozbawilo]
Cichy Ziomek
09-05-2006, 19:37
"D ja nie gram Cichym Ziomkiem od ponad miesiąca - sprzedałem go. :] Byłem providerem Vina, a on był moim pro i nie mam pojecia jak to sie stało, że Cichy Ziomek przez jakiś czas był hunted właśnie przez Vina i Nego. :| Dziś sie dowiedziałem, że juz nie jest :D "
To masz błędne informacje :P
Nom, już zdążyłem to zauważyć :P Dziś znowu vin i neg go zabili :/ ciekawe czemu :/
Friend of Janusz Twoj Sta
12-05-2006, 21:03
A jak myślisz za co go mogli zabić? Są dwie możliwości za dobre eq albo za nic
jak to zwykle bywa w przypadku Vina i Nega.
Ludzie nie chwalcie się swoim eq w Venore bo was Neg i Vin z niego ouwielbiam jeść bananyie a najlepiej nie przychodzcie do Venore:p
A moim zdaniem PA się ostatnio zmniejszyło- nikt nikogo nie zabija i jest fajnie ^.-
Cichy Ziomek
13-05-2006, 00:00
Bo się wstydzą jak takie posty widzą :D
raczej nie chca sobie wiecej wrogow porobic ,a szukaja sojusznikow tak sadze
poprostu maja to w dupie:]
Soul Hunter
16-05-2006, 14:25
Imho
przypadek..
Cichy Ziomek
16-05-2006, 17:27
Imho
przypadek..
No raczej... :)
btw. czemu na emeryturze?? :P
Soul Hunter
17-05-2006, 14:05
No raczej... :)
btw. czemu na emeryturze?? :P
Matura =P
na jakiś czas daje sobie spokój, potem znów pogram..
ale z czasem ta gra już się robi nudna = /
Panowie mam lipe po dzisiejszym update-cie włączam tibie i wyskakujem i taki oto błąd :
Video sufrace allociation failed. (error Code 12).
Please chose another vide graphics mode.
Co zrobić??
Armonos Oroth
17-05-2006, 23:27
"Wybrac inny rodzaj grafiki" po tym update wprowadzono troche zmian .. W opcjach cos tam jest chyba niepamientam :PP
VelLavolta
17-05-2006, 23:55
Tomasi- za****ł mnie bo mu się nie podobała cena za bp hmm :confused:
18-05-2006, 00:12
Omg Fosfik i jego koledzy to sa genialni Dzis po meczu Barcy z Arsenalem chodzil pod dp w Thais i sie pytal kto jest fanem Barcy. I ci ktorzy sie zglosili zywi z tej potyczki nie wyszli. LOL
Armonos Oroth
18-05-2006, 19:59
To akurat niejest dal mnie Pa :PP w venore byli i duzo smiechu przynajmniej było ...
Mnie nie zabili wiec sie ciesze :)
Co do tego bp hmm co z tego ze Cie zabił , chociaz wątpie ?? Skoro inni mogą zabijac to dlaczego on nie . Taka jest Arcania ....... :) a tak pozatym to tylko gra , a dla niektórych na tym forum to drugie życie i by sie pozabijali w rl o demon shielda naprzykład ..... Jakby Ciebie zabili to by było pa ale jak Ty kogos zabijesz to fajnie nie ??:)
Niechcesz zeby Cie zabili ?? idz na non-pvp.
Cichy Ziomek
18-05-2006, 20:11
Ja też kiedyś jak miałem gidlie Czerwona Armia Widzew :P to jak nie było turtlesów w mieście to chodziliśmy w 20 osób i biliśmy każdego co nie lubił Widzewa :D :D
Bart Wood
18-05-2006, 20:41
cichy pamietam te czasy :p ale po 1 nikogo niezabijalismy tylko bilismy zeby nie bylo:p
Armonos Oroth
18-05-2006, 20:53
Kiedys mozna było przed depo ze skullem stac i miec w dupie wszystko .. a dzisiaj to sie boisz jak pz locka (bez skulla).. Dawne czasy były zajeFajne :)
Wyłączcie tą głupią cenzure nawet ZAJEBISCIE niemoge napisac :P
Bart Wood
18-05-2006, 21:03
Nom teraz strach uderzyc jakiegos nooba bo moze to noob char negocjatora albo kogos innego z hlev:p a jak zabije tego low lev i co przyjdzie neg(lub kto inny) i mnie rozj.ebie za to ze ubilem jego noob chara:p
Przez to niegram na arcani. z 2 dni temu wyszedlem sobie z dp a tu podbiegl Vinchenzo Nightmare i zaczal mnie bic to sie schowalem do dp pozniej pytam sie czemu mnie bil on mowi ze miss :D tylko ze przez takiego missa ethern kogos zabil :p
Cichy Ziomek
18-05-2006, 22:19
:D kiedys Neg był spoko nawet sam z nim robiłem pa :D:D koleś miał dsma i zrobiliśmy mu hunted :D (to był pomysł Nega :P). Chciałem screena załączyć, ale nie wiem jak help plz! Wszystko sie niestety zjebalo jak Neg mi zabił kumpla na party mialo byc dla zabawy :/. Nie chciał mu potem oddać bp i straconych itemkow (g-arma i v-shielda) wiec sie w*****lismy all na niego za to i zerwalismy znajomosc. :/ Po jakims czasie Neg mu zrobił hunted itp i juz nam sie odechcialo grac wogole na tym swiecie :/. No tam, nie tylko przez niego była jeszcze nie rozwiazana sprawa wojny i jeszcze jakies problemy z noob charami turtli. Przy okazji kiedys opowiem jak Nega poznalem :D:D
Bart Wood
18-05-2006, 22:26
No neg byl spoko. Rzeczywiscie poznalismy go w dziwnych okolicznosciach :p
Chcial bym tu grac ale juz wkoncu niewiem czy jestem hunted czy nie bo to zaje.bisty serv tylko ze pa sie wielkie zrobilo;(
"Tomasi- za****ł mnie bo mu się nie podobała cena za bp hmm"
hahaha to mi sie podoba:D:D
mmm piekne czasy to byly chociaz szczerze nie pamietam zebym za to kogos bil za outfit to rozumiem ale za cene hmmow nie pamietam zebym bil^^
Bart Wood
18-05-2006, 22:43
No niewierze zabic za cene bp hmm:D
Thomasi a ty masz hunted? Za co? (Pewnie za nic :p )
no wlasnie nie pamietam zebym za bp hmmow:Dta mam hunta za nic^^
Bart Wood
20-05-2006, 19:10
Znowu ktos hunted przez dpftz niejaki Polo Enmo
ktory se pogral 2 dni i jest hunted;( . Powod jest tak smieszny :D ze nie bede nawet mowil :p
Medivh Shady
20-05-2006, 19:34
Znowu ktos hunted przez dpftz niejaki Polo Enmo
ktory se pogral 2 dni i jest hunted;( . Powod jest tak smieszny :D ze nie bede nawet mowil :p
nie znasz dokladnego powodu to sie nie wypowiadaj -.-
Cichy Ziomek
20-05-2006, 19:53
Yeah Tomasi hail nas niedogoniat :D
ja tam vessathem bedziemy gnębić turtli :D :D bart dawaj join jak ktoś jeszcze chce to msg polo enmo
Tak z ciekawosci co wy zamierzacie ze swoja gildia robic?
wspolne hunty na rotach/scarabach ale nie mamy blokerow
Cichy Ziomek
20-05-2006, 21:04
xD xD xD xD
Bart Wood
21-05-2006, 02:31
Medivh Shady (taki w wiesniackim outficie) skad wiesz ze nieznam opwodu:p
w sumie wszystkie powody huncenia ppl przez dpft sa smieszne:D
Nas nie dogonjat hunted by Seventh Kingdoms.Nie macie szans,lamus Was dojedzie>: ]....tylko:p...boje sie znów kicka złapie.XD jak bede Was bil;]...Tomek z twoim pvp:p...to Cie zsoluje.XD
lamus zawsze i wszedzie^^nie mgoe sie doczekac:*
Cichy Ziomek
21-05-2006, 14:42
Lamusini pierwszy padnie B)
Acastunio
21-05-2006, 14:50
Medivh Shady (taki w wiesniackim outficie)
Za to twój outfit jest z pewnością miastowy.
Cichy Ziomek
21-05-2006, 15:06
On akurat nosi outfit CAW. ;)
Za to twój outfit jest z pewnością miastowy.
Hahaha,Hahaha
moj outfit jest miastowy!!! i wogole najlepszy:D
Bart Wood
22-05-2006, 01:44
Niewiem dlaczego ale mi nie pasuja outfity turtli:p wygladaja w nich jak pk i pa:D
a takze Vinchenzo Nightmare (Rambo:D lol)
Niewiem dlaczego ale mi nie pasuja outfity turtli:p wygladaja w nich jak pk i pa:D
a takze Vinchenzo Nightmare (Rambo:D lol)
Kim Ty w ogole jestes?
p.s lamu z tego co wiem to twoja gildia mnie nie huntuje:]wiec masz farta^^bo moze nie bede musial cie zabic:D:D
Acastunio
22-05-2006, 16:01
Oni... Oni wyglądają w nich... jak... JAKIEŚ ŻÓŁWIE!!!!
Bart Wood
22-05-2006, 16:15
Lamus jestem twoim najgorszym koszmarem:p
Cichy Ziomek
22-05-2006, 16:55
:] Bart Wood to mój człowiek.
Tomasi a ty czemu nie jestes juz w Nas niedogoniat?
Bart Wood
22-05-2006, 21:27
Nie no niepotrzebnie sie przyczepilem do Vina outfitu:p ale najbardziej rozsmieszyl mnie jego tittle :D RAMBO
bo polo dawal invity temu kto tylko poprosil...
Cichy Ziomek
23-05-2006, 15:55
Buu x( ale huujnia zapierdolili mnie..
14:50 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vessath Shady. He was killed by Tufor. :D :D :D
Lindlay na mce mnie zabił i ma podniete :P
Buu x( ale huujnia zarzodkiewka jest superili mnie..
14:50 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vessath Shady. He was killed by Tufor. :D :D :D
Lindlay na mce mnie zabił i ma podniete :P
I Za Takie Glupoty Potem Placisz ... A Potem Mowisz Ze Nic Nie Zrobiles :P:confused:
Cichy Ziomek
26-05-2006, 00:30
Oj dobra już zamknij morde. Jesteś zerem. Nawet sie boisz swój name ujawnić.
Niom Ale Ty To Jestes Serio Czyms XD Znowu Padles :(
p.s Edytuj Swoje Dane Bo Chyba Masz 37 LvL =]
Cichy Ziomek
26-05-2006, 18:42
Człowieniu, ja tego chara sprzedałem jakieś 3 miechy temu. Dane są z temtego czasu na jakich skończyłem i nie będę ich zmieniał :P
Człowieniu, ja tego chara sprzedałem jakieś 3 miechy temu. Dane są z temtego czasu na jakich skończyłem i nie będę ich zmieniał :P
Niom Mozlwie Ale Jesli Tak To:
1.Nie Powinienes Miec Juz Tych Danych Poniewaz W Tym Wypadku Podawasz Sie Za Innego Gracza
2.Sprzedales Ta Postac Jeskies Typowi Nie Mowiec O Huncie A Teraz ten Typ Placi Za Ciebie =]
Przebacz mu, bo nie wie co czyni.
Podawasz
chyba podajesz:)
i to chyba troche zly temat do rozmow tego typu:]
chyba podajesz:)
i to chyba troche zly temat do rozmow tego typu:]
Ta Zly Temat ... Sry =]
pisanie kazdego wyrazu wielką literą. to takie zboczenie czy probujesz zwrocic na siebie uwage przez formę, nie treść?
Bart Wood
28-05-2006, 04:17
Cichy Ziomek obecnie ma hacka. Gra nim jakis noob z xereny(wiem bo z nim pkowalem:p ) zjechal sie do 26lev chyba.Ciekawe co na to stary owner
Tak, powody huntow podawane sa naprawde zabawne - zwlaszcza u zolwikow - jak sie chlopaczki musza nazmyslac zeby uargumentowac swoja zabawe innymi duzo slabszymi graczami. Biedaki az im te ich 50 IQ paruje.
Acast - odpusc sobie juz ten swiat - zrobiles sobie 1 lvl zacznij komentowac wydarzenia z przedszkola arcani. Ciekawe czy tam jest PA?? :D az zrobie sobie 1 lvl i sprawdze. E nie 2 lvl zeby wyjsc pohuntowac :P jezu tyle czasu musze poswiecic na takie rzeczy.
co do RAMbo-jetkow - to moze fajnie sie robi PA i ubija innych ale z 2 strony to juz takie wesole nie jest. Sprubujcie sami DPTF a nie jakies tam pie...... o tym ze to tylko zabawa - ale dlaczego to ma byc WASZA ZABAWA ??? tylko nie filozofujcie na temat ..... gry. JAk widze ze pojawi sie ktos z EZ to od razu ktos z zolwikow od razu go pilnuje - niezaleznie od pory.
nie znasz dokladnego powodu to sie nie wypowiadaj -.- Medivh Shady ~~ tak urzekla mnie twoja historia - ty znasz powod i dlatego padles - juz wiesz jak to jest nie??? PAdles za nic :D Godny podziwu - zmien nick na Noob shady - bardziej pasuje do twoich dziejow. Ciekawe dlaczego nie poplakales na forum, jak gosc od zlej ceny hmm :P czyzby odcieli ci neta - :D
Polo enmo - tak byl dobrze zapowiadajacym sie kandydatem na DPTF ale przesadzil i ma za swoje ( PA nie bylo mu obce, straszanie lvl - i takie inne smiesznosci - choc nie wszystkie pod postacia pola). Teraz mi sie podoba ze nie ucieka albo nie rookuje postaci jak acast czy niektore avano ale baewi sie soba i klasa rzadzaca.
Medivh Shady
28-05-2006, 11:03
nie znasz dokladnego powodu to sie nie wypowiadaj -.- Medivh Shady ~~ tak urzekla mnie twoja historia - ty znasz powod i dlatego padles - juz wiesz jak to jest nie??? PAdles za nic :D Godny podziwu - zmien nick na Noob shady - bardziej pasuje do twoich dziejow. Ciekawe dlaczego nie poplakales na forum, jak gosc od zlej ceny hmm :P czyzby odcieli ci neta - :D
.
kiedy mnie ktos zabil ? :confused: od 40 lvl jak padlem na mass sd nikt mnie nie zabil wiecej -.-
pisanie kazdego wyrazu wielką literą. to takie zboczenie czy probujesz zwrocic na siebie uwage przez formę, nie treść?
Ta ,Wiesz Bardzo Lubie Dzieci =) Jesli Masz 5-10 Lat Napisz Do Mnie Chetnie Porozmawiam :D ;)
JAk widze ze pojawi sie ktos z EZ to od razu ktos z zolwikow od razu go pilnuje - niezaleznie od pory.
Ta Wiem Ze Turtle Powiny Pomagac Im Expic Dawac Itemy I Wogole = ] Wez Sie Zastanow...Wygrali Wojne I Powini Ich Pilnowac Zeby Nie Expili Oraz Nie Zrobili Zagrozenia W Pozniejszym Czasie
@co do posta yako
dokladnie, nie rozumiem sensu rokowania/deleted charra:]lepiej sie pobawic...oni musza za toba biegac ty ich masz w dupie:]a pozatym hmm nic nigdy nie mozna przesadzac bo "tibia it's tibia" a jezeli dochodzi do tego fakt ze sie gra na arcani to w/w slowa nabieraja wiekszego znaczenia:]
@up
nie pisze sie masowych postow:]
Cisza w temacie,znacyz ze PA z arcani zniknelo!?
WCALE BO NIE!!MUAHAHAHAH ostatnio evul lamusini grasował po dark cathedral i bil losowych ludiz po cyzm ich uhał!>:].PA sie szerzy!A nikt tego zajscia nei skomentowal,czuje sie nie doceniany,z tej okazji dzis bede bil w wiekszych osrodkach miejskich np.cormaya.xD
Armonos Oroth
30-05-2006, 23:38
A mnie rodzice w domu biją :( i to jest naprawde duze pa ..... Kaza mi sie uczyc a jak nie to hunted :/
Zdaje sie ze stracilismy wspaniałego gracza i dobrego sorca :http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1250312
@Lamus
Niestety ale cormaya jest zajęta :/ zostal Ci tylko Amazon camp :/ ale niepolecam bo często zloorowane są BabyJagi !! NIEKIEDY 2!!
@up
"Zdaje sie ze stracilismy wspaniałego gracza i dobrego sorca "
bez przesady:Dale dzieki^^
Armonos Oroth
31-05-2006, 00:03
np ;]
Ja Cie troche pamietam :) Kumpel Lamusa , co wemnie sdkami rąbal jak byl w zapylaczach :D hehe
Medivh Shady
31-05-2006, 00:43
:( szkoda , moze i miales hunta odemnie bp bylem w dpft ( wsumie sam nie wiem dalej za co masz hunta ) ale nie zycze nikomu haka bo to najgorsze co moze byc .
moze jeszcze wrocisz na arcanie ;)
szkoda , moze i miales hunta odemnie bp bylem w dpft ( wsumie sam nie wiem dalej za co masz hunta ) ale nie rzycze nikomu haka bo to najgorsze co moze byc .
moze jesszcze wrucisz na arcanie
Popracuj nad ortografią o.O
Popracuj nad ortografią o.O
A Ty sie przedstaw!
Medivh Shady
31-05-2006, 18:45
fakt ;P , ale mam na to papiery ;D
wlasnie Prezent , moze bys nas oswiecil kim ty wogle jestes :/
Diego'Odin
31-05-2006, 18:48
czyżby *Wube* to wuwose of...?
Armonos Oroth
31-05-2006, 23:32
Nie ........ to Globe :)
zaslanianie sie papierami nic nie da:Dja tez mam papiery^^a staram sie bledow nie robic:D
wlasnie Prezent , moze bys nas oswiecil kim ty wogle jestes :/
Zrób mi Prezent i nie pytaj o mój name o.O
Co sądzicie o obecnej sytuacji na Arcani!...ale zamulacie:(...tylko lamus pisze;p
Co sądzicie o obecnej sytuacji na Arcani!..
Nic specjalnego sie tu nie dzieje , mozna nawet powiedziec ze Arcania stala sie melancholiczna ;s Nawet 'PA' zanika [no moze nie zanika, ale nie jest juz tak wyrazne jak kiedys]
Nie ........ to Globe :)
Hyhy juz od kilku dni nie jestem globem xP pozbylem sie postaci i zastanawiam sie czy czekac na nowy serv = o
ja chche normalnego neta qwa !!!
ja chche normalnego neta qwa !!!
To czemu sobie nie zmienisz ?
nie kazdy moze pstryknac i zmienic neta^^
Armonos Oroth
12-06-2006, 09:21
ja mam neta za darmo :D
Wardriving rox :D
Bart Wood
19-06-2006, 02:09
Ale hu.jowa ta Arcania już nawet z dp nie mozna wyjsc :p
01:08 You lose 63 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 Rosa Mistical: Utani hur ""Culo Blanco a la Vista
01:08 You lose 26 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 12 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 36 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 You lose 46 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 25 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 You lose 39 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 74 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 Bart Wood: exura vita
01:08 You lose 56 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 You lose 29 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 47 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 You lose 46 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 You lose 31 hitpoints due to an attack by Rosa Mistical.
01:08 You lose 36 hitpoints due to an attack by Pipo Sank.
01:08 Pipo Sank: exori
01:10 Rosa Mistical: -.-
01:10 Rosa Mistical: -.-
01:10 Rosa Mistical: pay or die
01:10 Bart Wood: hahah
01:10 Rosa Mistical: haha?
01:10 Pipo Sank: pay or die
01:10 Rosa Mistical: hunted :>
Sry ze takie dlugie. Ale sie pojebalo na Arcani:p
Tez mialem problemy z pania Mistical :PP
Sry za ten temat, który zapewne urazi większość turtli (w sumie s**am na to), ale myśle, że z Arcania jest coś nie tak coraz więcej osób opuszcza ten świat (wcale się nie dziwie, ja też ide z tąd :/) mam dosyć PA i huncenia za nic :/ I wogóle ku**wa zero solidarności polaków, ostatnio jeden ważniak Leszczu chciał se zarobić i se wymyślił, że zaj***alem lot jego koledze, jak sie pytalem co za***lem kiedy i komu to nic nie odpowidzial tylko kazal mi fast wysylac 10k do niego bo bede mial hunta przez all turtli. Akurat nie miałem 10k ale leszczu byl taki dobry i darowal mi polowe i wystarczylo mu 5k :/ wypas nie? Podobne sytuacje zdarzaja sie coraz czesciej wielu moich kumpli skonczylo z arcania wlasnie przez to. Hunted za nic. Super. Za***sty swiat. Pie***le ide grac gdzie indziej. :/ narka all
Masz racje Arcania zeszła na psy , najdziwniejsze jest to ze polacy nic w tej sprawie nie robia , przeciez wlasciwie sami polacy na wysokich lvl maja hunta od zolwi to prawda boja sie nas ale gdzie jest jakas solidarnosc i dlaczego nic z tym nie robimy. Tez mnie huntuja a nigdy im nie wchodzilam w droge do tej pory zastanawiam sie za co niby go mam , bo takie glupie stwierdzenie ze sama wywolalam im wojne to troche zalosne . Dziwie sie tylko GM ze nawet nie maja ochoty aby przyjzec sie tej calej sytuacji wkoncu nie dosc ze mnustwo ludzi poswieca czas i pieniazki na pacca to wsumie okazuje sie ze przez kilka debili nie mozesz sie bawic ta gra . I nie mowcie mi ze na kazdym servie tak jest bo to nie prawda. Podziwiam Fosfika ze umial tak podprzadkowac sobie ludzi i smiac mi sie chce ze wiekszosc polakow lize mu du** aby miec jakis wzgledy, tylko nie wiedza jednego ze jak juz wiekszosc ludziodejdzie wtedy zajmie sie wami:) . Na ten temat mozna pisac i pisac a moze najwyzszy czas zaczac cos z tym robic , jakos sie zjednoczyc i pokazac im ze wcale nie sa tacy najlepsi ale to tylko chyba moje marzenia.....
Nie no prosze cie slonko przeciez nie dawno sam byles w turtlach ;] to jak miales spodkac skoro sam pekowales....
przesadzacie
fakt faktem ze byli pl nooby w dptf(name kazdy zna ich) ktorzy niegrali od kilku dobrych miechow a loguja sie by poodwalac pa,w sk tez
zal mi narzekajacych no ale coz poziom inteligencji na swiecie ejst staly
a ludzi coraz wiecej:D
Nie no przesadziles teraz , dobrze wiesz jak jest na Arcani ludzie maja hunta za nic zreszta mhmmm sam uciekles do gildii ktora trzyma z turtlami aby dali ci swiety spokoj i moglbys normalnie grac nieprawdaz?. A to ze ludzie narzekaja sytuacja na tym serverze to swiadczy nie o braku inteligencji tylko o to ze w pojedynke nie sa wstanie nic zrobic bo najlepszy przyjaciel w takiej sytuacji staje sie twoim najwiekszym wrogiem....
Dlaczego Acast sie wypowiada na ten temat servera ? bo ma jkeis doswiadczenie z niego, wystarczy wie jak jest na tym servie bo gral dosc na nim i mial rowniez super kumpli.
wiem jak jest na Arcani, ale nikt mi nie zrobil jeszcze PA z turtl. z tych ktorych nie znam. A w turtlach mam rowniez paru dobrych kumpli dzieki ktorym zawsze na pomoc moge liczyc. Wy myslicie ze wszyscy turtle sa tacy i tacy, a to tylko niektorzy tacy sa.
Sam bede probowal do turtli sie wbic. Bede turtlem (powiedzmy ze tak) i co ? kumple we mnie wroga beda widziec ? nie porownujcie jednego do wszystkich. Ja staram sie o jak najleprze znajomosci a nie szukanie wrogow.
heheh a to dobre ;] pamietaj tylko o 1 ze jezeli dostniesz rozkaz zabicia kogos bedziesz musial to wykonac albo pogodzic sie z wlasnya smiercia i nie wazne czy to jest dobry kumpel czy nie rozkaz to rozkaz. I nie mow mi ze w tej gildii nie kazdy taki jest.... bo tu sie mylisz predzej czy pozniej kazdemu odbija i chce poczuc smak wladzy....
Wescie ludzie zacznijcie grac na jakims za***istym swiecie np na Celescie
Tam ludzie majom honor super zabawa kazy pomaga kazdemu wuwie wam super
Na celescie gram juz z 2lata pamientam poczontki byly trudne ale ludzie jaknajbardziej mogli pomagali mi i tak samo jest z innymi graczami na Celescie wszyscy sobie pomagajom
>>>>>>>>>CELESTA<<<<<<<<IS>>>>>>>GOOD<<<<<<
Wienc wbijac zaczyna ktos gre na Celescie to dostaje odemnie itemki:P
Jakies tam dla sorcerera/ruzdzke/tarcze/kase/helm/armor itakie tam/Tylko oczywiscie na Majnie!!WBIJAC NA CELESTE!!
Albo nawet jak ktos sie czyms postara oddam mu postac:)
__________________________________________________ ________________
Pic znaczy zyc i tyc:)
http://radosci.amnezja.org/128x128/tapeta_128x128_049.jpg
Na celescie gram juz z 2lata pamientam poczontki byly trudne ale ludzie jaknajbardziej mogli pomagali mi i tak samo jest z innymi graczami na Celescie wszyscy sobie pomagajom
Jakies tam dla sorcerera/ruzdzke/tarcze/kase/helm/armor itakie tam/Tylko oczywiscie na Majnie!!WBIJAC NA CELESTE!!
__________________________________________________ ________________
Pic znaczy zyc i tyc:)
http://radosci.amnezja.org/128x128/tapeta_128x128_049.jpg
Wiesz najlatwiej by bylo zmienic swiat napewno bylo by to najlepsze rozwiazanie itd i napewno bym to zrobila na 50-60 lvl ale jezeli dochodzi sie juz do 100 lvl to jest ci szkoda postaci i tego czasu.... szczerze mowiac niewiem czy by mi sie chcialo zaczyna znowu wszytko od nowa;/ . Najsmutniejsze jest to ze poprostu nikt z nas nic nie robi wszystko konczy sie tylko na rozmowie a 7k i turtlesy dalej robia co im sie podoba....jedynym rozwiazaniem aby zostac tutaj w grze jest wojna ale jakos polacy nie umieja sie zjednoczyc to smutne;/
swoja droga juz mowilem ,ze polakom trudno jest sie zoorganizowac ,zreszta przestalem tam grac bo te cale pa,retired i nooby zabieraja uroka calej grze niestety taki problem jest na wiekszosci serverach ,ale niektorzy wlasnie na tcyh srevach potrafia sie zjednoczyc ponad to cale pa ,tylko tutaj tak jest
Bart Wood
28-06-2006, 01:33
Majkaa czy Ty niemialas 100lev na arcani :p a teraz 95 ?
Majkaa czy Ty niemialas 100lev na arcani :p a teraz 95 ?
Nie! byl wyzszy;p
Bart Wood
28-06-2006, 11:30
To ty jestes Lady M :p tak mi sie wydaje
To ty jestes Lady M :p tak mi sie wydaje
nie, zle ci wydaje ;]
Aro aka papa
28-06-2006, 14:25
nie, zle ci wydaje ;]
Podaj swoj nick to moze cos zalatwie.
wez wogole gosciu zrob cos dla innych i nie wypowiadaj sie nigdy wiecej publicznie...bo tego sie nie da czytac;]
a co do arcani...nic nie trwa wiecznie i tyle;]wojna wkoncu musi byc i tu tez napewno bedzie...
Podaj swoj nick to moze cos zalatwie.
ech... dzieki sliczne ,ale w mojej sytuacji nieda sie juz nic zrobic pozatym sama niewiem czy tego chce.Wiesz nie podoba mi sie to co robicie zreszta jak wiekszosci ludzi. Kazdy ma swoje sumienie i dume aczkolwiek niewiem czy jest sens do tego odwolywac sie. Mysle ze za niedlugo dojdzie do wojny bo troszeczke zaczynacie przeginac z tym co robicie ,ja rozumiem ze to jest server pvp i kazdy powinien poniesc konsekwencje swoich czynow ale zabijac bez powody to zaczyna byc troche zenujace i smieszne, tyle fajnych ludzi odeszlo z arcani i sadze ze nawet w tej grupie byli i twoi znajomi.....Najsmieszniejsze jest to ze jezeli ktos nie jest w gildii ktora trzyma z wami przymierze wtedy automatycznie idzie na 1 odstrzal bez zadnej gadki. Stracilam zbyt duzo czasu i kasy na ta postac i jezeli dojde do wniosku ze jeszcze mimo tego ze mam hunta bede grac to , to zrobie i nawet jezeli strace rok na wbicie kilku lvl to bedzie bardziej udowodnienie sobie i wam ze nie jestescie az tacy fajni...;] na ten temat mozna pisac i pisac ... wiec juz skacze bo zaczynam chyba juz troche smucic hehehe... tobie dziekuje za dobre checi i zycze ci powodzonka...;p
ech... dzieki sliczne ,ale w mojej sytuacji nieda sie juz nic zrobic pozatym sama niewiem czy tego chce.Wiesz nie podoba mi sie to co robicie zreszta jak wiekszosci ludzi. Kazdy ma swoje sumienie i dume aczkolwiek niewiem czy jest sens do tego odwolywac sie. Mysle ze za niedlugo dojdzie do wojny bo troszeczke zaczynacie przeginac z tym co robicie ,ja rozumiem ze to jest server pvp i kazdy powinien poniesc konsekwencje swoich czynow ale zabijac bez powody to zaczyna byc troche zenujace i smieszne, tyle fajnych ludzi odeszlo z arcani i sadze ze nawet w tej grupie byli i twoi znajomi.....Najsmieszniejsze jest to ze jezeli ktos nie jest w gildii ktora trzyma z wami przymierze wtedy automatycznie idzie na 1 odstrzal bez zadnej gadki. Stracilam zbyt duzo czasu i kasy na ta postac i jezeli dojde do wniosku ze jeszcze mimo tego ze mam hunta bede grac to , to zrobie i nawet jezeli strace rok na wbicie kilku lvl to bedzie bardziej udowodnienie sobie i wam ze nie jestescie az tacy fajni...;] na ten temat mozna pisac i pisac ... wiec juz skacze bo zaczynam chyba juz troche smucic hehehe... tobie dziekuje za dobre checi i zycze ci powodzonka...;p
Hmm..., mam takie pyatnie między kim a kim ma być ta wojna, z twojego toku rozumowania wnioskuje ze nie lcizysz an wojne miedzy SK a DPFT wiec kto ma byc przeciwnikiem DPFT?
Hmm..., mam takie pyatnie między kim a kim ma być ta wojna, z twojego toku rozumowania wnioskuje ze nie lcizysz an wojne miedzy SK a DPFT wiec kto ma byc przeciwnikiem DPFT?
mhmm no coz napewno nie miedzy nimi chociaz jezeli jak juz nie beda mieli kogo zabijac .....wiesz jest tyle osob ktore odeszly z arcani na mniejszych i wiekszych lvl sa to osoby ktore gdzies w glebi serca maja ochote rozliczyc sie z tym co ich spotkalo tutaj. Niewiem czy zauwazyles ale wiekszosc huntowanych osob to polacy na wysokich lvl wiec mysle ze bylaby jakas szansa na to aby rozpaczac wojne, napewno byla EZ by sie dolaczyla gdyby widziala ze faktycznie cos sie dzieje....jedyny problem jest taki ze my jako polskie spoleczenstwo niestety nie umimy sie zjednoczyc , moze ona nie rozpocznie sie jutro , moze nie za tydzien... , ale ludzie naprawde maja dosc tego terroru ktory jest na tym serverze bo to inaczej nie idzie nazwac .Nie zycze ci tego ale moze byc tak ze nastepny w kolejce bedziesz ty i sam bedziesz oczekiwac nadejscia wojny....aha jeszcze jedno napewno im dluzej bedzie sie z tym zwlekac tym mniejsze szanse bede....
skoro o wojnie mowa to jakby byla to bylby taki rozklad sil
dpft-polacy i hiszpanie
umownie nazywam to rebelia -polacy (jakby przekonac) br i swe
Swoja droga nikt nie zna czasu ani godziny ,a zegar tyka.....
Nawet jakby byla ta wojna to by
a)cala masa ludzi sie rzucila
b)jedna gildia i byle ez i zadnego wsparcia
Wiec wg. mnie ludzie sie boja ,ale trzeba wiecej wiary w siebie to byc moze wygramy
Aro aka papa
28-06-2006, 19:30
Majkaa na twoim miejscu nie liczylbym na wojne bo nawet jesli wybuchnie w co watpie to szans i tak nie macie.Druga sprawa jesli naprawde chcesz grac na tym serwie podaj mi swoj nick a postaram sie cos wykombinowac...dzieki mnie na tym serwie gra spokojnie wielu 100+lvli i jakos nie narzekaja.
pozdro
Majkaa na twoim miejscu nie liczylbym na wojne bo nawet jesli wybuchnie w co watpie to szans i tak nie macie.Druga sprawa jesli naprawde chcesz grac na tym serwie podaj mi swoj nick a postaram sie cos wykombinowac...dzieki mnie na tym serwie gra spokojnie wielu 100+lvli i jakos nie narzekaja.
pozdro
heh... no dobrze zastanowie sie i jakby cos to sie odezwie na tibi , tylko ze mhmm jak juz mowilam nie licze na to zebys mi pomogl , pozatym no coz nie mam zamiaru znowu placic za swoja wolnosc zrobilam to raz pozwoliliscie mi pograc kilka dni a pozniej znowu zabijaliscie...to troszeczke sie minelo z celem i po tym niemam zadnego szacunku do nie ktorych ludzi z twojej gildii ale to niewazne... a co do wojny ... mhmmm pewnie jej nie bedzie i tu masz racje, ja wiem ze nie powinno sie przekladac gry do rl ale mhmmm no coz napewno jest jakis smutek poznalam tutaj duzo fajnych ludzi i bawilam sie ta gra a nagle jakas grupka ludzi mowi mi co moge a czego nie i tutaj wystepuje ten zal i czlowiek stwierdza ze tak wlasciwie jest bezradny i nic nie moze...no nic chyba zaczelam sie nad soba uzalac musicie mi to wybaczyc jestem tylko kobieta....
dzisiaj jeden z kolegow shadyego chcac sie zabawic zabil low-lvl ktory mial reda i gdy zobaczyl ,ze ida 79lvl i 30 ktorys zwial ,gz szczytu ambicji
edit:chodzilo o miska shady
dlatego ja sie nie przejmuje tym ze mam hunta^^poznalem naprawde duzo zajebistych osob na tym swiecie...krylek essi funorm lamka kolba tylik geddarm zylas i wielu innych i z tego jestem zadowolony atraktuje to tylko i wylacznie jako gre (wkoncu godzac sie grac na serverze pvp trzeba sie liczyc ze smiercia:D)i z utesknieniem czekam na na jakakolwiek wojne moze jakiegos super-mega-power lvla nie mam ale zawsze cos pomoc mozna^^dlatego jakby tylko co to pm i tyle;]
dlatego ja sie nie przejmuje tym ze mam hunta^^poznalem naprawde duzo zauwielbiam jeść bananyistych osob na tym swiecie...krylek essi funorm lamka kolba tylik geddarm zylas i wielu innych i z tego jestem zadowolony atraktuje to tylko i wylacznie jako gre (wkoncu godzac sie grac na serverze pvp trzeba sie liczyc ze smiercia:D)i z utesknieniem czekam na na jakakolwiek wojne moze jakiegos super-mega-power lvla nie mam ale zawsze cos pomoc mozna^^dlatego jakby tylko co to pm i tyle;]
hyhyh masz racje i za to dziekuje tibi ;] albo jakos tak;p
Medivh Shady
29-06-2006, 00:08
dzisiaj jeden z kolegow shadyego chcac sie zabawic zabil low-lvl ktory mial reda i gdy zobaczyl ,ze ida 79lvl i 30 ktorys zwial ,gz szczytu ambicji
a kto dokladnie ??
Nie no przesadziles teraz , dobrze wiesz jak jest na Arcani ludzie maja hunta za nic zreszta mhmmm sam uciekles do gildii ktora trzyma z turtlami aby dali ci swiety spokoj i moglbys normalnie grac nieprawdaz?. A to ze ludzie narzekaja sytuacja na tym serverze to swiadczy nie o braku inteligencji tylko o to ze w pojedynke nie sa wstanie nic zrobic bo najlepszy przyjaciel w takiej sytuacji staje sie twoim najwiekszym wrogiem....
coz monisia;P kazdy wie jak jest na arcani i tego neizmeinisz a ze niektorzy pzresadzaja z tym to niemoja wina,watpie zebys sie spotkala kiedys z odwalaniem pa przezemnie bo niestety wyrpzlem z tego dawno temu,a niektorzy musze jeszcze troche pograc i dorosnac do gry bo straszne dzieci z nich,
no ale,pozyjemy zobaczymy
coz monisia;P kazdy wie jak jest na arcani i tego neizmeinisz a ze niektorzy pzresadzaja z tym to niemoja wina,watpie zebys sie spotkala kiedys z odwalaniem pa przezemnie bo niestety wyrpzlem z tego dawno temu,a niektorzy musze jeszcze troche pograc i dorosnac do gry bo straszne dzieci z nich,
mhmm ;] Wcale nie twierdze , ze to robisz aczkolwiek jak sam powiedziales to takie sytuacje sie zdarzaly;] . Zaniepokoila mnie tylko twoja wypowiedz o braku inteligencji ludzi narzekajacych....Uwazasz, ze skoro w jakis sposob teraz narzekam na dana sytuacje to brak mi inteligencji? bo przynjamniej tak to zrozumialam...;p
Ta gra nauczyla mnie jednego ze nigdy nie ufaj nikomu zawsze tylko sobie a najlepiej na tym wyjdziesz, wszczegolnosci te zdanie jest kierowane to pewnej osoby z twojej gildii, ktora doskonale wie o co chodzi...
A jeszcze taki maly watek co do wojny... no coz mysle ze wkoncu powstanie mala grupa ludzi ktora bedzie chciala cos zrobic i to ze turtlesy maja przewage liczebna to nie znaczy ze wygraja tutaj liczy sie tylko taktyka w ostatniej wojnie z Ez dopuscili sie czegos co napewno nie bylo wporzadku ale rozumiem ich wkoncu polacy pokazali im ze wcale nie sa tacy fajni i mocni zaczal im sie palic grunt pod nogami. Uwazam, ze jezeli wszyscy by sie zebrali czyli osoby huntowany, ludzie ktorzy sa na innych serverwach a maja tutaj jeszcze postacie a takze ci ktorzy zdaja sobie sprawe z tego ze nastepni moga byc w kolejce to zebralaby sie fajna grupa ludzi, ktora moglaby sie przeciwstawic turtlesa . Tak teraz dalam im kolejny powod do huntowania mnie , za to ze podburzam ludzi przeciwko nim hehehehe:)
mhmm ;] Wcale nie twierdze , ze to robisz aczkolwiek jak sam powiedziales to takie sytuacje sie zdarzaly;] . Zaniepokoila mnie tylko twoja wypowiedz o braku inteligencji ludzi narzekajacych....Uwazasz, ze skoro w jakis sposob teraz narzekam na dana sytuacje to brak mi inteligencji? bo przynjamniej tak to zrozumialam...;p
Ta gra nauczyla mnie jednego ze nigdy nie ufaj nikomu zawsze tylko sobie a najlepiej na tym wyjdziesz, wszczegolnosci te zdanie jest kierowane to pewnej osoby z twojej gildii, ktora doskonale wie o co chodzi...
A jeszcze taki maly watek co do wojny... no coz mysle ze wkoncu powstanie mala grupa ludzi ktora bedzie chciala cos zrobic i to ze turtlesy maja przewage liczebna to nie znaczy ze wygraja tutaj liczy sie tylko taktyka w ostatniej wojnie z Ez dopuscili sie czegos co napewno nie bylo wporzadku ale rozumiem ich wkoncu polacy pokazali im ze wcale nie sa tacy fajni i mocni zaczal im sie palic grunt pod nogami. Uwazam, ze jezeli wszyscy by sie zebrali czyli osoby huntowany, ludzie ktorzy sa na innych serverwach a maja tutaj jeszcze postacie a takze ci ktorzy zdaja sobie sprawe z tego ze nastepni moga byc w kolejce to zebralaby sie fajna grupa ludzi, ktora moglaby sie przeciwstawic turtlesa . Tak teraz dalam im kolejny powod do huntowania mnie , za to ze podburzam ludzi przeciwko nim hehehehe:)
nie znajdzie sie zaden przywodca ktorego beda wszyscy sluchac, polowie z nich bedzie szkoda postaci i beda tchorzyc, polowa z nich bedzie miala jakies problemy z sciagnieciem ventrilo/teamspeaka i podlaczeniem sie do servera, wiele z nich niema kasy na runy i najwazniejsze ze beda mieli 0 zgrania.
chcesz z jakas zbieranina wygrac wojne?
Santa Claus
29-06-2006, 12:26
a kto dokladnie ??
A moze powiesz mi dlaczego mnie zabiliscie? Czy tylko jak fosfik da haslo: kill
wszyscy biegniecie i robicie co nalezy?. Dla mnie powod zabicia mnie dlatego ze bylem hunted juz od kilku miesiecy i przed wstapieniem do sk to troche dziwny powod, patrzac na to ze wbilem kilkanascie lvli ;/, a pozatym po ostatniej dedzie od was (powod: za duzo o 1 members w gildii) farylin powiedzial ze jestem free...
Kilka dni przed huntowaniem mnie mialem fajna rozmowe z katah~ moze ona cos znaczy:
18:06 Katah Erinia: o.O
18:06 Katah Erinia: xD
18:06 Katah Erinia: which country sre u?
18:07 Saint Conqueror: why u want know?
18:07 Katah Erinia: then dont tell me, i jsut trying to talk
18:07 Katah Erinia: lol
18:08 Katah Erinia: and cuz im killing all polaks
18:08 Saint Conqueror: solo?
18:09 Saint Conqueror: u kill almos
18:09 Saint Conqueror: almost
18:09 Saint Conqueror: half of arcania
18:09 Katah Erinia: with fosa and damoon
18:10 You see Katah Erinia (Level 109). She is a royal paladin. She is Dark Purple Faster Turtle of the Dark Purples Faster Turtles (Holland).
18:10 Saint Conqueror: than why u don't killing polish players on your guild
18:11 Katah Erinia: I will
18:14 Katah Erinia: x)
18:14 Katah Erinia: all pls are retards, and they should die
18:15 Saint Conqueror: u are not funny;/
18:16 Katah Erinia: im not trying to be funny, im the law your new fuhrer
Yours Santa;]
18:14 Katah Erinia: all pls are retards, and they should die
Nie powinno oceniać się całego narodu lecz poszczególne jednostki >.>
nie znajdzie sie zaden przywodca ktorego beda wszyscy sluchac, polowie z nich bedzie szkoda postaci i beda tchorzyc, polowa z nich bedzie miala jakies problemy z sciagnieciem ventrilo/teamspeaka i podlaczeniem sie do servera, wiele z nich niema kasy na runy i najwazniejsze ze beda mieli 0 zgrania.
Tzn tak mhmm sadze ze jezeli znalazlaby sie jedna silna osoba ktora moglaby pokierowac ludzmi tak jak np Fosfik (bo uwazam ze sobie doskonale podporzadkowal ludzi w sowjej gildii ..)moze bylaby jakas szansa przynajmniej ja mam cien takiej nadzieji aczkolwiek zazwyczaj jest tak ze kazdy polak chce miec cos do powiedzenia i czasami robi sie balagan. Zauwaz jedno ze oni pozbywaja sie polakow tak jak przedstawil kolega rozmowe z osoba z turtli , wiec doskonale zdajemy sobie sprawe z tego ze nastepni beda zabijani , za wszelka cene chca sie pozbyc nas z servera .Jezeli dojedzie do wojny jestem przekonana ze kilka osob z SK , a takze z turtlesow tez bedzia walczyc przeciwko nim. Pozatym turtlesi zaczynaja zabijac ludzi z 2 dosc mocnych gildii mowie tutaj o Sk (oczywiscie polaka )gdzie przykladem jest Saint Conqueror i takie glupie tlumaczenie z ich strony ze chlopak mial hunta za nim wszedl do tej gildii to troche smieszne ,bo Sk by go nie wziela druga osoba jest chlopak z La Hermandad ktory zostal zabity wczoraj pewnie tez z glupiego powodu jak wiekszosc. Turtlesi daja nam na tacy coraz wiecej osob huntowanych to wyglada tak ze bardzo im sie juz nudzi i sami prowokuja do wybuchu wojny, taka jest moja opinia. Wiec co do zbieraniny to calkiem fajna grupa ludzi moze sie utworzyc a osoby ktore juz nie graja tutaj mogli by napewno jakos nam pomoc mowie tu o bylej EZ ktora napewno chce sie w jakis sposob zemscic za to co ich spotkalo.Tak zgodze sie z toba ze polacy sie boja zazwyczaj mamy duzo do powiedzenia ale jak cos do czegos dochodzi to uciekamy tak bylo ,jest i bedzie i niestety hiszpanie maja ladna opinie na nasz temat wyrobiona i z nas sie smieja nie do konca biora nas powaznie ale dajemy im do tego powody.....Gdyby polacy umieliby sie zmobilizowac dawno by sie skaczyla era turtlesow.....
swoja droga patrzac na forum na tibia.com to nie polacy chca robic zryw i pisac jak na arcanii jest ,ale robia to obcokrajowcy i im nie szkoda postacie widocznie i walcza dla ogolu.Dla scislosci wiekszosc zrywow zaczynala sie wlasnie od slowa .Gdyby jednak jakims cudem polacy sie przelamali i sie zoorganziwowali to by mieli duze szanse .Co do zemsty ez to bym sie wcale nie dziwil bo wygnanie z serva i wybijanie ludzi ,ktorzy sie "wyplacili" jest bezczelne
skoro juz cos mowie o forum to oto co tam znalazlem:
@Fosfik
When will you kill Aata Arhari?
isnt he too high lvl already?
widocznie huntuje kolejna osobe za lvl
Bart Wood
29-06-2006, 18:25
Mam pytanie ktos wie ile fosfik wali z UE w ppl?
Aro aka papa
29-06-2006, 20:25
watpie zebys sie spotkala kiedys z odwalaniem pa przezemnie bo niestety wyrpzlem z tego dawno temu,a niektorzy musze jeszcze troche pograc i dorosnac do gry bo straszne dzieci z nich,
czyli wczorajszy incydent na hydrach gdzie wywaliles jakis low lvle to nie przyklad twojego pa?...niestety na twoja niekorzysc okazalo sie ze to ziomki jednego z Turtli byly i ze tak powiem zostales "grzecznie" wyproszony ze spawna
<-------------------- exit.
lol
@Majka
Jak juz powiedzialem nie licz na wojne pl vs Dpft bo szans nie macie...tak jak Gedd powiedzial zgraja nie da rady przeorac Dpft.
Aro aka papa
29-06-2006, 20:31
A moze powiesz mi dlaczego mnie zabiliscie? Czy tylko jak fosfik da haslo: kill
wszyscy biegniecie i robicie co nalezy?. Dla mnie powod zabicia mnie dlatego ze bylem hunted juz od kilku miesiecy i przed wstapieniem do sk to troche dziwny powod, patrzac na to ze wbilem kilkanascie lvli ;/, a pozatym po ostatniej dedzie od was (powod: za duzo o 1 members w gildii) farylin powiedzial ze jestem free...
Fosfik nie jest juz liderem dpft wiec jezeli ktos dal cynk na akcje to byl to Luki.A powod deda dobrze znasz, to ze wstapiles do 7k tylko troche odwleklo nasz wpis w twoja death liste.
Santa Claus
29-06-2006, 21:41
lol
wlasnie o to chodzi ze nie znam... . Oswiec mnie
Szefie :)
29-06-2006, 23:08
ja tutaj sprobuje cos zrobic :D nie martw sie szefie
to ty jestes ten 83 ek szefo?
twoje wypowiedzi na forum tibia.com sa zalosne ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.