zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Protected

Ka-rendever
02-04-2006, 00:56
Witam wszystkich. Mam ogromny problem. Nie wiem jak załatwić sobie protected. Czy mógłby mi wyjaśnić dokładnie jak to zrobić. Z góry dzięki.;)

Maniutek
02-04-2006, 01:13
ehhh... No cóż jak jesteś sorcem/druidem to sprzedajesz jakiemus typowi runki i grzecznie pytasz czy może cie protektowac za to że jesteś jego rune providerem.

MaveriC
02-04-2006, 01:32
Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj I Jeszcze Raz Do Kurwy Jebanej Nedzy Szukaj!!!!!!!! Tego Typu Pierdolonych Postow Bylo Mass!!!!!!!!!! Jebani Userzy Mysla Ze Wleza I Zaczna Stawiac Glupie Topiki!!!! Nikt Za Was Nie Bedzie Gral!

Jerkov Thundersword
02-04-2006, 02:07
Witam wszystkich. Mam ogromny problem. Nie wiem jak załatwić sobie protected. Czy mógłby mi wyjaśnić dokładnie jak to zrobić. Z góry dzięki.;)

Protektora nie problem znaleźć. Jeżeli potrafisz zjednać sobie ludzi, to będzie twój przyjaciel, a jeżeli nie, będziesz mu płacił za protekcję.

Ja akurat zawsze dobrze trafiam. Kiedy grałem na pvp miałem kilku znaczących przyjaciół w najlepszej gildii i byłem po prostu nietykalny. Byli to trzej ek z najwyższymi poziomami.

Evul Tibian
02-04-2006, 02:44
Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj Szukaj I Jeszcze Raz Do kobieta lekkich obyczajówy uwielbiam jeść bananyanej Nedzy Szukaj!!!!!!!! Tego Typu rzodkiewka jest superonych Postow Bylo Mass!!!!!!!!!! uwielbiam jeść bananyani Userzy Mysla Ze Wleza I Zaczna Stawiac Glupie Topiki!!!! Nikt Za Was Nie Bedzie Gral!
Tobie natomiast radze udać się do psycho analityka bo takie napady furii nie są naturalne.

@topic
To co zarobisz włóż do worka i proś ojca chrzestnego serwera żeby cię przygranął pod swoje skrzydła. Ewentualnie stój pod depo i zawieraj znajomości.

Thimburd
02-04-2006, 02:52
Podejdź do gościa 100+ lvl, daj mu 100k gp i powiedz żeby był Twoim protektorem. Nic trudnego.

MaveriC
02-04-2006, 04:31
Tobie natomiast radze udać się do psycho analityka bo takie napady furii nie są naturalne.

Ostatnio zaczely byc....
Pozatym to nie twoja sprawa...
Dopuki nie zakladam bzdurnych tematow nie zawracaj mi tu dupy..

p0zdro

a tak btw ten tmt byl poruszany wielokrotnie

Yoh Asakura
02-04-2006, 10:11
Ostatnio zaczely byc....
Pozatym to nie twoja sprawa...
Dopuki nie zakladam bzdurnych tematow nie zawracaj mi tu dupy..

p0zdro

a tak btw ten tmt byl poruszany wielokrotnie
Warna/bana dostaje się nie tylko za głupie tematy.Dostajesz je także między innymi za bezsensowne posty.