zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibianews.net po Polsku ??

Maxxel
02-04-2006, 14:58
Niedawno (dzisiaj ;) ) przeglądałem sobie stronki fanowskie Tibii i znalazłem na www.tibianews.net (http://www.tibianews.net) w newsach takie coś :
================================================== =========

TibiaNews goes multilingual? April Fools? (updated by TibiaNews)
As tibia grows steadily with a solid community, TibiaNews has taken the decision to grow with them. The works are made to write the news in the languages English, Polish and Portuguese. "With so many people from locations that aren't able to read or write English, we're not spreading the news efficiently enough. Just like Google transfers you to the Google of your language where possible, we plan to do the same.", Excessus explained. Because of the size of the site, the changes will start to show over the week.

================================================== =========

Z tego wynika że tibianews robi sobie wielojęzykową strone (w tym w języku polskim :dance: . No myśle sobie "fajnie". Ale czy to nie kolejny Aprilisowy Joke ? Niemam pojęcia ale przypuszczam że raczej nie ponieważ przy każdym tytule newsa z 1 Kwietnia pisze "April Fools!" co oznacza że to rzart a przy tym newsie pisało "April Fools?" ze znakiem zapytania (lol) niewiem czy to brać pod uwage ale fajnie by było mieć więcej mega serwisów z tibią po polsku.

Arathorn
02-04-2006, 15:05
jak pisze april foll to znaczy że żart lol...

sir Tifejo
02-04-2006, 21:50
jak pisze april foll to znaczy że żart lol...
Tam jest znak zapytania. Powszechnie wiadomo, ze znaku zapytania uzywamy, gdy chcemy o cos zapytac, dowiedziec sie czegos. Nie sadze zeby to byl zart. Fajnie by bylo ;)

Lasooch
02-04-2006, 22:19
Też widziałem tego posta. Sądzę (podobnie jak sir Tifejo, jednak nie tak samo), iż może to nie być żart - od pozostałych April Fool'ów odróżnia go ? zamiast ! ;) Miło by było gdyby tibianews była po polsku, aczkolwiek radzę sobie wystarczająco dobrze z wersją angielską...

Maxxel
05-04-2006, 00:13
Niop właśnie mi o to chodziło. Oten mały znaczek "?" a nie "!" i dlatego założyłem tego posta. Ale do żeczy. Mianowicie czy któś nie ma jakiś znajomości w tibianews.net ? Może by nam troche rozjaśnił umysły i powiedział czy to się wogóle się odbędzie a jak tak to kiedy?