Pokaż pełn± wersje : Latynoska wojna
Robert Nasty Marley
03-04-2006, 02:06
Od paru dni trwa wojna w tej chwili miedzy gildiami Mantus i Last Ones obie gildie pod tymi nazwami wystepuja od niedawna wczesniej bylo duzo przetasowan i zmian gildi (miedzy innymi przesatly istniec Utopia, Cute power ..., oraz Bad boys (gildia ktora istniala pare dni) nie wiem dokladnie jak wygladaly przetasowania medzy gildiami ale wysokie lvl z Utopi Cute i Bad boys polaczyly sie w Last ones i wydaje sie ona silniejsza od Mantus (w jej skald wchodzi Pempol najlepszy z polskich lvl) lecz to walsnie Mantus jak narazie prowadzi 8:5 (wyniki na 2 kwietnia) jest takze jeden dziwny frag tz Mythak ktory zabil swojego (Canibal'style) (moze wiec jest tez prawda ze osoby z Last ones nie przepadaja za soba nawzajem np Rokotsu&Violletz) jak potoczy sie dalej wojna?? pozyjemy zobaczymy
Magin Gewu
08-04-2006, 11:39
Może kogos zrookuja np babila albo violletza fajnie by bylo ujzec ich jak maja mniejszy lvl niz ja :evul: :evul: :evul: .
kali zioom
16-04-2006, 20:59
jakbyscie nie wiedzieli pempol sprzedal chara(moiwl mi na gg) :( i teraz jego charem gra jakis newbie wiec w tej wojnie zaden polak napewno nie uczetniczy moze krutkofaluwka...wiec co was obchodzi wojna miedzy soba jakis Venz wy sie lepiej martwcie zeby nie znalezli nowego powodu do huncenia polakow :D
a i jeszcze jedno pempol nie jest w ani mantus ani last ones (kiedys byl w last ones i kiedys byl w mantus)
Robert Nasty Marley
18-04-2006, 01:49
Kali masz racje tez mnie doszly glosy o ym ze pempol sprzedal chara ale nie wiem czy to prawda w momencie pisania newsa pempol byl jeszcze w mantus wiec stad to nieporozumienie co do jego osoby a co do wojny prawdajest ze to wenezuelska wojna ale od jej wyniku zalezy takze istnienie polakow na tym serwie osoby z last ones juz raz pokazaly swoje niezadowolenie wzgledem polakow osobiscie spotkalem sie z 1 takim przypadkiem tz zostalem zaatakowany przez babila za to ze weszlem do sklepu :( polacy w tej wojnie pelnia role glownie kibicow i raczej nie przylanczaja sie do tej wojny moze to dobrze a moze zle czas pokaze co bedzie dalej jesli dobre info otrzymalem to na dzis prowadzi mantus
Robert Nasty Marley
18-04-2006, 01:56
jesczez jedno polacy ktorzy uczestnicza w wojnie wiec wiem o krutkofalowce w barwach last ones oraz nawalonym panku w barwach mantus co do pempola to od 17 kwietnia ten char znowu jest w mantus
Magin Gewu
26-04-2006, 23:04
Pank jest w Mantus bo musialem go wspomóc moimi manasami jak sie z kims z lastów bil na dachu :D:D:D:D
Robert Nasty Marley
04-05-2006, 01:26
Pank chyba ma klopoty w realu wiec odstapil od mantus i wojny. Niech mu zycie bedzie lekkie i niech powroci na serwa czym wiecej nas (czytaj polakow) tym lepiej a czym wiecej dobrych graczy tym jeszcze lepiej :)
Magin Gewu
31-05-2006, 23:12
Niestety nie zaliczam sie do dobrych graczy :P:P:P. Najpierw zakosilem Krutkiej 10k potem zabilem z jakim¶ kolesiem z lo Nawalonego za to ze chcial mnie zabic jak kasy nie oddałem a na koniec zbluzgalem Pempola Krutka Zenciu i Perskiego w depo Carlin z qumplem :P:P. Ale już wszystko wporzo kaske oddalem a Pank odzyskał swoje eq od tego kolesia z lo szkoda ze Pank wtedy nie walil z jakiejs lepszej broni niz serpent sword i że ja nie mialem eq xDXDXD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.