Pokaż pełną wersje : ciupkie pytanko o ghostland
Tasamcrow
09-07-2004, 17:55
siemka w ghostland jest kolo slimow(na dole mapy) takie zejscie na dol(spotykamy tam zzwyczaj pare pajakow skeletony i chyba 1 ghoul),chcialbym sie dowiedziec co jest najnizej akurat w tej dziurze bo chcilbym ja zwiedzic moim 30 lvl knightem (ale po banie 8) ) a niechcialbym spotkac niespodzianek.Troszke glupi temat ale mnie korci akurat ta dziura(hole).Pozdraiwam moze ktos wie ;)
Z tego co dobrze pamiętam to jest tam 1 quest.
I chyba tam właśnie jest droga do banshee, ale nie mam 100% pewności bo nigdy nie udało mi isę dojść :P
Tasamcrow
09-07-2004, 18:17
lol ?( chociaz trudny ten kłest? :D
ro_be_rt
09-07-2004, 18:19
Niżej jest pusta jaskinia z dwoma dziurami na górze i na dole. W dziurze na górze (ale mi się rymnęło :) ) są 2 szkielety a potem kilka szkieletów i 2 ghoule, następnie po schodach sa 2 ghoule, skorpion i 2 raty a dalej na dole DS (dotąd doszedłem). W dolnej dziurze jest jaskinia ze szkieletami i ratami z dziurami na wschodzie i południu. Na wszchodzie na dole są poison spidery a co pod nimi nie wiem bo nie schodziłem. W dziurze na południu jaskinia ze skorpionami.
PS> Ale się rozpisałem :D
zchodzisz nizej i jest rozwidlenie drug w dol i w gore i tak idac do dziury wyzej i wchodzac spotykamy:2 skielety i musimy zejsc nizej a tam kuilka skieletow i 2 ghule idac dalej sa schody a tam 2 ghule i cave rat i scorp. Idac dalej sa schody na dol a tam ds i idziemy znow dalej a tam duzo ghuli 1 stalker skielety raty (widac tez za brama vampira ale jak do niego dojsc nie wiem) i na tym koncza sie korytarze.
Wracamy do poczatku i idziemy do dziury ktora miesci sie na koncu drugiego rozgalezienia korytarza, wchodzimu do dziury i jest kilka skieleti i cave raty i tu mamy podoba sytuacje jak pietro wyzej czyli nastepne rozwidlenie drog i tak na jedeym koncy (to idac w dol) rozwidlenia drug sa schody na dol a tam okolo idac calym korytarzem 100scorpionow i korytarz konczy sie nastepna dziure a tam kilka scorpionow, idziemy dalej tym korytzalem (kilka krokow) i sa schody wchodzac po nich jestemy jagby na takiej arenie (na ktorej swoim 30 knightem nie przetrwasz minuty) bo znajduje sie tam beholder,kilka ds, wiele stalkerow, scorpiony, skieletony i raty.
Teraz wracamy do korytarza gdzie sie schodzilo do scorpionow (tam gdzie napisalem ze jest ich okolo 100) nom to teraz sie znajdujemy przed wejsciem do tych scorpionow i idziemy na drugi koniec korytarza (pomiedzy nimi jest wejscie lina tam skad idziemy, gdzie ty sie pytasz co jest dalej:P:P) no to idziemy i schodzimu po schodach nizej a tam wielkie kolo i DUZO poision spiderow, idac dalej sa kolejne schody a tam Giant spider i jak juz tam zejdziesz to nie mozesz sie wrocic bo bedziesz mioec kraty za plecami (wejsc mozesz wyjsc nie (chyba ze zabijesz gs a malutko miejsca tam jest)). nom dalej juz nie doszlem ale to juz chyba ostatnie pomieszczenie idac ta droga.
wiem ze strasznie to jest zagmatwane ale trudno to wyrazic slownie.
jezlei ktos cs czegos nie zroumial to sorry ale mowie to nie takie proste opisac slowie te zagmatwane korytarze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.