PDA

Pokaż pełną wersje : Tibia Searcher 1.0

nexy
09-07-2004, 20:00
Mam dla was program dzięki któremu szybciej wyszukacie informacje o graczach w tibii.

Wlasnie zobaczylem ze nie można tu umieszczać plików.

Wejdźcie na moją strone w wybierzcie plik TS....

Moje strona (http://www.nexy.glt.pl)

Informacje:

Rozmiar pliku ok 530 KB

Vips.txt - informacje o vipach przogrmu.
confog.txt - informacje o konfiguracji programu.
polski.lts i english.lts - pliki językowe
background.jpg- tło które można zmnienić zastępując ten plik jednym z folderu backgrounds

Jeżeli komuś nie pasuje ten typ pliku to umieszcze sam plik wykonywalny.

SCREEN:
http://members.lycos.co.uk/nexycomunicate/screen.JPG

PS: Piszcie co o nim sądzicie.

Malakos
09-07-2004, 20:04
a nie jest to jakis keyloger HRHRH ?:P

Survi
09-07-2004, 20:05
P.S. Piszcie co o nim sadzicie
Sądze, że nie powinienem tego ściagać jeżeli boje się trojanów.
Pozdro

Warloczek
09-07-2004, 20:07
Ja tego ściągaćnie będe mam dość haków 2 mi wystarczą w zupełności...

nexy
09-07-2004, 20:13
To nie jest keyloger ani trojan (nie umiem czegos takiego zrobic) ale jak chcecie...

By$iu
09-07-2004, 20:15
Cos Ci nie wieze.Cos mi sie wydaje ze tam sa jakies gowna wiec wole tego niepobierac i reszcie tez nie radze!Choziaz robie co chcecie.

nexy
09-07-2004, 20:16
lol

Wufei
09-07-2004, 20:16
odpuszcze se z tym mówisz że to nie keyloger... kto by sie przyznał ?? 8)

Adaras
09-07-2004, 22:02
Pijak nie mówi że jest pijany. Hacker nie przyzna się że jest hackerem ;)

Niech ktoś to przeskanuje antivirem...Narazie odradzam ściąganie...Z polaczków też jest dużo dzieci, które myślą że umieją hackować..

Brave Luckas
09-07-2004, 23:49
Sciagnelem,ale nie wlaczalem,wirusow nie ma.

Adamsik
10-07-2004, 11:28
O ty jebany hackerze!
Myślisz ze ktoś nabierze się na wpisywanie nr acc i passa na tej twojej stronie??
A gdybyśbył bardziej inteligentny to nie robił bys tej strny na Lycos.
nOOb

Litawor
10-07-2004, 12:46
Hehe, i niby skąd mam ściągnąć ten program? Ta strona w końcu ma udawać tibię.com, czy mamy z niej ściągnąć twój keylogger?

Ashlon
10-07-2004, 14:26
Male pytanko...po co komu taki programik, skoro moze wejsc na tibia.com, tam character info i ma to samo co w tym programiku? :)
Btw. Jakbys mial ~200 postow, moze ktos by ci zaufal...ale ~10?

kidler
10-07-2004, 16:13
@up

a mi bys zaufal jagbym dal taki programik:P:P 8)

Krodarr
10-07-2004, 16:54
Czy to ty zrobiles ten program?? jak tak to dlaczego jest po angielsku?? a nie po polsku?? i ja tez ci nie ufam jakby np moderatorzy podali ten program to bym moze sciagnal ale jak ty to raczej podziekuje

Villen
10-07-2004, 17:06
@nexy
Musisz zrozumiec że ludzie nie będą chciali sciagac twojego programu.Sa poprostu nie ufni nie chca miec hacka.Ja nie wiem czy sciagne moze,pozatym macie napisane na zdjeciu napisane:"tibie sercher 1.0 by nexy".

Dejvo
10-07-2004, 17:19
Odpaliłem, przeskanowałem - nic nie wykryło, użłem go - nie boje sie o durnego hacka. Brawo za napisanie tego rpogramu, jest totalnie nie przydatny. Wszystko to samo można bez problemów znaleźć na Tiba.com.

Może napisz program coś w stylu "Polska Encyklopedia Wiedzy o Tibii" ? Zamieściłbyś tam wyszukiwarke przedmiotów, mapy, nie wiem - cokolwiek, no i mógłbyś dodać wtedy do tego Tibia Searcher... powodzenia.

Raul
10-07-2004, 22:48
Miałem haka niedawno więc się nie boję o drugiego sprawdzę i dam znać...

Nie wiem o co wam chodzi program bez wirusa przydatny według mnie. Już nie musze na tą strone sam wchodzic i przechodzić miedzy kategoriami różnymi. A wy sie wszyscy czepiacie. Gratz programu.

Platyna
10-07-2004, 23:40
@Nexy:
Grats za napisanie programiq

@Krodarr:
Nie ma aż tak dużej różnicy czy link podaje moderator czy użytkownik, pamiętam jak kiedyś na tibia.de moderator sam umieścił keyloggera, więc nie patrzcie na range lub ilość postów (oczywiście nikogo tutaj nie oskarżam ;) )
W "about" możesz zmienić język na polski

@Nekromanta:
Dzięki programikowi znajdziesz potrzebne Ci informacje szybciej

@Dejvo:
Popieram

@AdAmSiK:
Sam jesteś "noob"

nexy
12-07-2004, 17:35
podróbkę tibi.com podpatrzyłem gdy wyszukiwałem na gogle. i chciałem wypróbować na swoim serwerze. przykro mi że trafiliście akurat na ten moment :) :D

Czy to ty zrobiles ten program?? jak tak to dlaczego jest po angielsku?? a nie po polsku?? i ja tez ci nie ufam jakby np moderatorzy podali ten program to bym moze sciagnal ale jak ty to raczej podziekuje

pslapl@@: w programie jest wersja polska tylko że angielki jest domyślny

LooK:
przykro mi ale na tej stronie byla tez tibiaGG ktorej uzywanie jest zabronione.

Dr. Omader
12-07-2004, 21:30
Powiem tak: sciagnalem, zeskanowalem bo musialem...
Norton Antywirus nic nie wykryl.

Oczywiscie odrazu mowie ze moze to byc dobrze ukryte, ja sie o hacka nie boje bo nie gram...

Nie ponosze odpowiedzialnosci jesli ktos was okradnie nie mowicie ze ja powiedzialem ze to dobre jest.

Co do programu to powiem ze jest on totalnie bezuzyteczny przez to jak dziala. On poprostu sam wpisuje adres na tibia.com gdzie jest opis postaci.

Myslalem ze sciaga te dane i wyswietla to wtedy jeszcze by bylo dobre w miare ale to w jakiej jest to postaci teraz to poprostu smieszne.

Odradzam sciaganie tego tego programu gdyz jest to totalne marnotractwo przestrzeni dyskowej...

Kubakapica
13-07-2004, 01:57
JA też byłem pewny, że informacje bee w okienku programy wypisane... Jakby tak bylo to looz

PiXik
13-07-2004, 02:28
Ja ta ściągać nie będę może by ci więcej ludzi uwierzyło jakby miał sd zamiast lmm:-)

Arti
13-07-2004, 15:46
Zobaczylbym sobie ten programik ale wole nie sciagac :D nikt nie wie co to moze byc oprocz ciebie :P :))

Kubakapica
13-07-2004, 18:44
Ale wy jesteście... Boicie się jakiegoś durnego progamiku, który waqs "hakuje". Te osoby które to pisza mają pewnie 15 level.... Jak się boicie to sie zabezpieczcie.... Takie trudne?

nexy
14-07-2004, 19:23

Kubakapica
14-07-2004, 19:37
Hmm ze nie zostałeś ciepłoprzyjety to nei powód zeby bluzgac... Ja powiedzialem co sadze. Ludzie sa tacy a nie inni i wszystko ma keylogery i trojany wedlug niektórych. LOL. Zrob tak żeby program sam ścigał dane i w okienku programy by si epokazywaly. I np. Wpisuje imię gracza i automatycznie szuka czy jest na jakiś high scorach. BYlo by looz. I mowie... ci co sie boja maja chary 8 levelowe

Vilejuw
16-07-2004, 14:40
@re Nexy

Sry, ale ci nie ufam - to morze byc keylogger...

Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 20 mlvl - 43 fishing