PDA

Pokaż pełn± wersje : Mentor de'vrie największy NOOB - OBSIDIA PK

Ssreb
09-04-2006, 14:53
HAhA. Film jest dosc smieszny, bylby jeszce bardziej gdyby krecil go Tartarro ;/ ale coz bbywa :D na filmie mozecie zobaczyc kilka deadow oraz akcje, gdy wpadaja po nas : Kiroy Wind (101rp), Vixi de'hell (80+?ek) i największy NOOB czyli Mentor de'vrie (108rp) ktory nie trafił fire bomby HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHH !!!!!!!!! :D Ja, czyli maggus the wolf (35ms i spada:D) padlem, ale przy takich lvlach dosc dlugo sie trzymalem az skonczyly sie manasy :P ale najsmieszniejsze jest w tym wszystkim to, ze Tartarro nie PADŁ HAHAHA wiem ze niektorzy z was w to nie uwierza ;p, ale zobaczcie sami ;)

http://rapidshare.de/files/17562819/Wejscie_smokow.rec.html

Comment plx;) pzdr

PharadoX
09-04-2006, 16:24
O ja cie jaki żal , na końcu jak ganiali¶cie się z Vixi i Kiroyem trzeba było uciec i zagrodzić m-wallami , póĽniej do miasta i wysłać wszystko.

Przy pierwszej ofierze się zawiodłem , no bo poco MS'a z 300+ hp ganiać i stawiać mu pod nogi fire ele skoro wystarczyło by waln±ć do 3ech SD ?

Uwierzycie że byłem z Vixi na spike sword quest? Dziwne bo nie wiedziała gdzie się bierze spike , i ciagle pokazywałem a fire devile się na to gapiły jeszcze.

Następnym razem weĽcie mnie ze sob± , mam problem z Bloody Warriors , ale jak narazie mam RS'a więc dopiero za 3 tyg. moge.

Pozdro.

Fire Necromacer
09-04-2006, 16:51
Fajne akcje, fragi szybko padaly (z zaszkoczenie ich braliscie)
Miales okazje, aby uciec, ale stres w takiej sytuacji kiedy 100+ ciebie goni wytlumacza wszystko ;P

Ssreb
09-04-2006, 18:05
Heh nie bylem zestresowany :D poprpstu ile ja mam hp caly *** :P a on wali bolty po 100...i sd po 200 :) co widac na filmie..bez szans:DX(