Pokaż pełną wersje : Life fluidy & Main ...
kaminiak
13-07-2004, 01:40
Hi ho all! Czy na mainie można zakupić life fluidy? Jeżeli tak to po ile i czy sie to wg. was opłaca. (Nie chodzi mi o Mana fluidy) & czy ceny mana fluiduw sa takie same w ruznych miastach ?? SRY za ortografie :P
@down Thx za odpowiedzi :) jak mod chce to niech zamknie ten temat, ale mam jeszcze jedno pytanie :-) Czy Manaflui i Lifefluid dodaje wiecej w zależności od m lvlu czy to nic nie ma tu do rzeczy.
antropologyst
13-07-2004, 08:49
Hmm... Na mmainie można kupić zarówno mana fluidy i life fluidy. Ceny w każdym mieście są takie same. Life fluid - 60gp. Mana fluid - 100gp. Według mnie life fluidy są nieopłacalne gdyż według opisu odnawiają 30hp. Już lepiej zrobić 1 mlvl i kupić od kogoś rune IH (ok. 50gp) lub cały plecak IH (ok. 1K).
Froggerr
13-07-2004, 08:59
Life Fluidy nieopłaca sie kupować na mainie ale zato one sa troszke oplacalne na Roku.a tak pozatym to tylko zbędnażecz9dobre do ozdoby) :D 8o
Life fluidy na rooku są bardzo przydatne , bo nie ma innych czarodziejskich lekarstw .... :rolleyes:
Ale na mainie są już mało opłacalne , kosztują 60 gp. , a przywracają niewielkie ilości życia.
Na mainie trzeba inwestować w runki .... ihy i uhy ........... :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.