Pokaż pełn± wersje : problem z hotkeys'ami
Blaze Adrian
10-04-2006, 20:38
juz od dawna mam ten problem ale go na pocz±tku olałem, ale teraz to juz mnie to denerwuje otóż :
jedeyny hotkey jaki mi dziala to tak, tak F1 jeden jedyny ( nie wiem czy mnie rozumiecie ale gdy w polu w wyborze hotkeys'ów wpisuje cos pod f2 czy F3 itd to zamiast czaru który tam wpisalem znikaja mi imiona co powinno sie zdarzyc w przypadku nacisniecia klawiszów ztrl + n jesli dobrze pamietam ). gadałem juz z tutorem na ten temat i doszlismy do wniosku ze to raczej problem klawiatury więc zwracam sie do was z pytaniem czy wy mieliscie ten problem i czy udalo sie wam go jakos rozwiazac ??
z góry dziękuje za odpowiedzi :D
Nie mam pojecia co sie dzieje, natomiast u mnie jak naciskam z to wyswietla sie y i takie tam historie... Wiec nie tylko ty masz problem;(
Nie mam pojecia co sie dzieje, natomiast u mnie jak naciskam z to wyswietla sie y i takie tam historie... Wiec nie tylko ty masz problem;(
JAk zamiast z wyswietla Ci sie y nacisniaj Ctrl+Shift ;]
Co do tłopiku to nie wiem jak rozwiazac ten problem, moze sprawdz czy poza Tibia F2 etc zachwouje sie normalnie...
@Blaze Adrian
reinstal tibii ? moze pozycz klawiature od kolegi i looknij czy działa normalnie
@Pan Qba
ehh masz 98 win ;] włóz płytke do cd-roma i obok zegarka masz napisane PL wes na to prawy własciwosci i poszukaj jezyk Polski (programisty) zainstaluj i ciesz sie :pp
Masterek Danio
11-04-2006, 15:54
@topic:Masz office keyboard??
Jeżeli masz problem to walnij klawiatura w sciane [zawsze pomaga]<--joke
A tak naprawde to mozesz odkrecic podstawe klawiatury i sprawdzic czy gumki i maty przewodzace sygnaly sa poprawnie ułożone.;)
Blaze Adrian
11-04-2006, 16:09
poza tib± też sie chrzani w internet explorerze na przyklad (nie bede opowiadal co sie dzieje bo bym dlugo mówił :D) ale mam nowa klawiaturke a tamta dzialala dobrze i to chyba przez to że ta niby taka wypasiona
Masterek Danio
11-04-2006, 16:14
poza tibą też sie chrzani w internet explorerze na przyklad (nie bede opowiadal co sie dzieje bo bym dlugo mówił :D) ale mam nowa klawiaturke a tamta dzialala dobrze i to chyba przez to że ta niby taka wypasiona Czy na tej "wypasionej" klawiaturze masz klawisz F lock [np jak poza tibia naciszniesz samo f4 to czy ci sie otworzy okienko??]
@down:może przeczytał bys cały post??plx
Rethfing on Aldora
11-04-2006, 16:21
Wci¶nij klawisz oznaczony "F". Nie ten na klawiaturze, tylko jedny z dodatkowych.
TaJemniczy
11-04-2006, 16:42
Może maż klawiature multimedialnom,jeżeli tak to poszukaj przycisku office lock i nacisnij żeby ta dioda tak jak caps lock sie wyłonczyła i powino ¶migać---poszukaj może podobnego przycisku---ja tak miałem
Blaze Adrian
11-04-2006, 16:46
Może maż klawiature multimedialnom,jeżeli tak to poszukaj przycisku office lock i nacisnij żeby ta dioda tak jak caps lock sie wyłonczyła
DZIEKI WIELKIE o to chodzilo teraz wszysciutko mi dziala naprawde wielkie dzieki :d
Masterek Danio
11-04-2006, 16:51
DZIEKI WIELKIE o to chodzilo teraz wszysciutko mi dziala naprawde wielkie dzieki :d
Taa tak więc mówiłem to pare postów up [nikt nie czyta całych tematów -,-]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.