PDA

Pokaż pełną wersje : Respawn Small Stone

Avis
13-04-2006, 13:28
Mam ptanie :confused:
Mianowicie wie ktos gdzie moge znalesc respawn "Small Stone" chodzi mi o takie miejsce gdzie tego jest wiecej (minimum 20) i to sie co jakis czas pojawia (nie chodzi mi o to aby ludzie to wywalali) bo w grze istnieje duzo ruznych takich rzeczy ktore pojawiaja sie co jakis okreslony czas :)

potrzebuje takich "Small Stone" do treningu poniewaz chcem zadawac mniejsze obrazenia dla przeciwnika (miedzy "Small Stone" a "spearem" jest 15 ataku roznicy)8o

I mam jeszcze pytanie co jest leprze?? bieganie z "Throwing Star" (bron jednoreczna przczym mozemy nosic sheda) czy kusza (i atakowanie z boltów):confused: chodzi mi o to co zadaje mocniejsze obrazenia bo nigdzie nie ma napisane jaki atak ma bolt lub arrow

Z gory dziekuje za odpowiedzi :]

ReLies
13-04-2006, 13:32
Small Stone możesz znaleść na MoTLS ale one sie respia co save servera. A co do 2-giego pytania to lepiej jest nosic kusze. Najlepiej od skilla 70 i na guardy.

malkolm
13-04-2006, 13:37
Mianowicie wie ktos gdzie moge znalesc respawn "Small Stone"

Na północny zachód od Venore, kilka slimów się tam kręci.

I mam jeszcze pytanie co jest leprze?? bieganie z "Throwing Star" (bron jednoreczna przczym mozemy nosic sheda) czy kusza (i atakowanie z boltów):confused: chodzi mi o to co zadaje mocniejsze obrazenia bo nigdzie nie ma napisane jaki atak ma bolt lub arrow

Throwing Stars jest "mocniejsze" ale mniej wygodne, zbieranie ich to koszmar.
Chyba, że solujesz BK i masz kupe czasu na zbieranie czekając na następny respawn.

cichorek
13-04-2006, 22:02
Powiem tyle... Na zachód od Thais (przy trollach) jest miejsce gdzie respi się 6 small stonów :) Wybacz ale nie powiem gdzie (też jestem palem i je zbieram)

Panoramix
20-04-2006, 14:43
Co co ataku boltow, strzal itp. zagladnij na ten link http://tibia.erig.net/Ammunition. Ale uwazam ze lepiej ci bedzie bic z boltow, bo po prostu są bardziej dostępne niż throwing stars. :)

Yamakassi
21-08-2006, 14:27
Powiem tyle... Na zachód od Thais (przy trollach) jest miejsce gdzie respi się 6 small stonów :) Wybacz ale nie powiem gdzie (też jestem palem i je zbieram)

ojejku ale nie kazdy gra na tym samym serwie co ty wiec moglbys powiedziec jestesmy tutaj zeby sobie nawzajem pomagac :p

Pirate Cutthroats
21-08-2006, 14:30
z co drugiego goblina leci small stone a na femor hills jest tego i drugiego pełno :)

DRUJO
21-08-2006, 19:45
Też mam pallka i mam ten sam problem że nie wiem gdzie sie dokładnie respią może ktoś dać zdjęcie gdzie sie respią koło thais

Piotrek Marycha
21-08-2006, 21:25
1: nie ma miejsca gdzie jest 10+ kamieni , nawet jakby byly takie miejsca to ss'y nie sa codziennie wiec powodzenia w zbieraniu
2: Kusza, bo ma 90% szans trafienia a Bronie rzucane 50%, throwing starami moze najwyzej pobawic sie w poprawianie best hitow