PDA

Pokaż pełną wersje : Problem! Pomużcie prosze!!

klemi
13-04-2006, 23:09
Opisze wam mój problem :/
A więc: jak gram w Tibie, i gram np. pół godziny to mi sie komp zwierza i resetuje :/ i nieiwme czemu :( Ostatnio jak mi się zwiesił to później nic nie działało ;( Nawet jak zrobię skanowanie komputera [mam program antywirusowy Pande] to i tak jak gram to się gra zwierza i cały komp ;( Może wiecie co się dzieje i wiecie co z tmy zrobic? Proszę pomużcie!!

pawepek
13-04-2006, 23:11
walnij formata to komp bedzie chodził czysciutko...

Wald_Kerius
13-04-2006, 23:35
podaj mi parametry swego kompa. Ja mialem ten sam problem, ostatecznie skonczylo sie na wymianie plyty glownej.;(
Jamialem procek Durona 750 mhz , 128 mb RAM i neostrade. Plyta glowna miala chipset(tak to sie chyba pisze) VIA. Jezeli masz neostrade to tam na plycie jest taka instalka ktora musisz zainstalowac jezeli masz ow cipset VIA.Rozwiazuje ona czasami problemz tymi plytami glownymi. Wazna sprawa jest rowniez jaki masz zasilacz do komputera. Jakiej mocy?:cygaro:

Yoh Asakura
14-04-2006, 00:01
Przegrzewa ci się procesor.Zmniejsz limit maksymalnej ilości FPS'ów do 15-25 i będzie dobrze.

Wald_Kerius
14-04-2006, 00:06
Przegrzewa ci się procesor.Zmniejsz limit maksymalnej ilości FPS'ów do 15-25 i będzie dobrze.
Hmm bardzo ciekawa hipoteza. Z tego co pamietam to umnie temperatury byly w normie. Sprawdzalem to jakims programem jezeli bedzie trzeba to go tutaj zamieszcze bo teraz nei pamietam poprawnej nazwy.:cygaro:

Masterek Danio
14-04-2006, 01:40
Pokazuje sie na pare sekund niebieski ekran, jezeli tak to jest wina sterownikow.;)