Pokaż pełn± wersje : Pro¶ba o Ghostland.. xD
Zolty-Sorcek
14-04-2006, 21:14
Więc chciałbym prosić wszystkich którzy maj± mape Ghostland,u o wklejenie jej.Expie tam ale je¶li chodzi o niebezpieczeństwa znam : ,,Przytułek GS,a" , miejsce z 3 bh dsem,stalkerami,wiem gdzie jest fd i scorp. Ale chcałbym mape z opisem respu ! Co jest jeszcze strasznego na GL ! ;( :baby:
23lvl Mag 34mlvl best solo : Gs
--::Miloosz::--
15-04-2006, 08:16
Odrazu mowie ze to nie jest moja mapka. Wzielem ja z forum tibia.org.pl (sorry all ale jak nikt nie odpisywal to myslalem ze chyba moge. Mapka zapozyczona z poradnika Ghostland napisanego przez Cass (redaktora targowiska :p )
http://img228.imageshack.us/img228/5742/mapapoprawiona3py1uc.png
Nie znam spawnów na pamięć, ale wiem, że na powyższej mapie koło 4 na poziomie -3 powinien być zaznaczony DS.
Osobiście polecam unikanie dziury na północy (poziom -3) i uważanie tam na lurnięte (nawet na -1) DSy, można paść... W dziurze z FD nieprzyjemna jest dziura na -3 na południu (DSy). Oczywiście GS i to co jest za scorpami w dziurze nr 5 na powyższej mapie (DSy, stalkery, beho, ghoule - sporo naraz, bez przygotowania niebezpiecznie)... i to chyba all. Takiego niebezpieczniejszego.
edit:
down: :*
Zolty-Sorcek
16-04-2006, 12:58
No ludzie... wielkie dziex :*
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.