Pokaż pełną wersje : Uwagi co to strony
Nie wiem czy już ktoś nie napisał tego bo dopiero dziś założyłem tu konto ale postanowiłem jednak napisać ten temat. A mianowicie uważam, ze na stronie powinny znaleść się takie tabele w których opisany byłby czas treningu na dany skill, ile many trzeba przelać żeby zrobić kolejny poziom magiczny (uwzględniając każdą profesję) itp. Może ktoś jeszcze wpadnie na jakiś nowy pomysł, to tylko takie moje sugestie. Uważam, że owe tabele przydałyby się.
Glamri
W związku z tematem o skillach: "Wszystko o treningu..." (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=12950&boardid=7&sid=9a4c3366420e105283b4798f3fdaf95f&page=1#3) Tam możesz się wyżyć jeżeli chodzi o trening, a magic-level... też pewnie jest. Bozia rączki dała? :D
Dr. Omader
15-07-2004, 22:41
Nie bedziemy umieszczac na stronie zadnych tabel czasu potrzebnego do awansu czy to w walce czy magicznego. Te wszystkie obliczenia sa z doswiadczonych graczy i co wiecej kazdy kaukulator liczy innaczej. Wiec poki nie bedzie 100% danych takowej tabelki nie zaimescimy zeby nas potem ludzie nie wyzywali ze ten dostal adv 2h pozniej a ten 1h wczesniej....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.