zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hosting Oferta

Inter Slayer
15-04-2006, 18:33
Droga tibia.pl
moge zaoferować wam hosting
server jest szybki stoi na boo.pl
mam jeszcze 140 mega wolnego więc tam z 5 działów moge zahostować nie długo dokupuje 200 mega miejsca i 100 mega mysqla i moge następne działy zahostować więcej możemy uzgodnić na pw lub na komunikatorze jakimś
------------------------------------------------------------------------
hostuje jużstrony 5 osobom i nie narzekają na lagi ani zacięcia www
czekam na odpowiedz
------------------------------------------------------------------------
umową jest tylko umieszczenia mojego linka gdzieś na www
oferuje hosting ponieważ kiedyś był taki temat że potrzebujecie pomocy więc tą pomoc wam daje
-------------------------------------------------------------------------

pozdro

Dwimenor
15-04-2006, 18:41
Buahahahhahahahahahahahahh.

Hegemmon
15-04-2006, 19:57
hmm zwykle nie komentuje w zamkniętych tematach, ale to jest potęga dowcip i nie mogę się powstrzymać ;)

gdybyś zacząć, synku, hostować tibia.pl, to momentalnie wszyscy na boo.pl by zaczęli pisać do administratorów, żę stronka im się nie ładuje. Dlaczego? przeciążenie serwerów, sieci i przegrzanie dysków twardych, o procesorach nie wspominając. Powód? Nie jestem pewien więc mniej więcej zgaduję, ale myślę, że cały ruch generowany przez boo.pl nie równa się nawet 1/4 tego, co generuje tibia.pl ;)

bosal
15-04-2006, 20:08
;( boo.pl nie ma lagow hahaha reszty nie komentuje nie ma sensu X(

Raul
15-04-2006, 20:24
To Ci się udało. ;]

$corcerer
16-04-2006, 11:46
Panowie, robimy zakłady w ile wyssalibyśmy łącze na takim koncie? Stawiam gdzieś na 5 min...

Hegemmon
16-04-2006, 12:49
up:
skoro mowisz ze w 5 minut, to zgaduje, ze te 5 minut bedzie okolo ~1-2 w nocy ;)
al obstawianie nie ma sensu, zanim limit zostanie przekroczony, to procesor im sie spali ;)