Pokaż pełną wersje : Exp za ludzi na E-pvp
Witam.
Ostatnio zaczołem grac na epvp a mianowicie Inferna, i ciekawi mnie formuła expa za ludzi, ostatnio kolega mi przeslal ale byla niezbyt czytelna. Prosil bym o czytelną formułe expa za ludzi. Tylko prosze niech wypowiada sie Ci co sie znają =|.
Nie jestem pewny, ale zysuje sie chyba tyle expa ile straci osoba ktora zabiles (10%?), musi ona miec wyzszy lvl niz ty. Ale jakbys poszukał znalazł bys odpowiedz ;]
Takim postom dziekujemy. To co powiedziales to wie chyba kazdy kto tam gra, ja chce konkretnej formuły. A tak btw. to nie musi byc wiekszy lvl, może byc ten sam.
Konkretna formuła? tzn? skad mamy wiedziec o co Ci chodzi? -.-" a tak btw ja tego nie powiedzialem tylko to napisalem
Mroczny Alfons
16-04-2006, 09:20
Ryba czyli jesli mam 19 lvl i zalatwilem 19lvlowca to zyskuje 9600 expa?[na 19 trzeba 96k chyba :P]Cos wydaje mi siezbyt piekne aby bylo mozliwe.Zabijesz takich dwochi masz 20 lvl.Niewiem jak to dokladnie jest bo tak sie sklada ze ani na non pvp ani na pvp-e niegralem :) ale jesli to prawda to chyba sie przenosze
Zyskujesz 10% Expa tego co ON STRACI , czyli jak straci po smierci 10 k expa to ty zyskasz 1 k expa czyli 10% tego co on straci
Zyskujesz to co on traci. Widziałem nawet gdzieś filmik ze koles dostał 500 000 expa za 1 czlowieka (wiec ten człowiek musial miec ok 5 mln exp, a tyle napewno miał bo sprawdzałem na jakim byl lvlu przed deadem). Dostajesz to co koles traci, bez zadnych strat...
Konkretna formuła? tzn? skad mamy wiedziec o co Ci chodzi? -.-" a tak btw ja tego nie powiedzialem tylko to napisalem
Jeśli nie wiesz o co chodzi to moze lepiej sie poprostu nie udzielaj? he?
Dzieki hh za odpowiedz. Temat mozna zamknąc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.