PDA

Pokaż pełną wersje : nowy potwór dla niskolewelowców ??

Serdelek
17-07-2004, 12:06
Moim zdaniem cipy powinny postarać się o wprowadzenie nowego potwora dla osób z niskim lv, a nie ciągle wprowadzać potwory typu banshee których zabicie jest dla osób przęciętnie grających niemożliwością.
Co o tym myślicie??

Warloczek
17-07-2004, 12:25
Zaznaczyłem "tak" ale nie wiem dlaczego...dużo jest potworów dla lowlv taki orc troll goblkin waasp itd.
przydałby się jakiś nowy fajnu\y ale nie jest to konieczne
A potwory typu banshe wprowadzająpo to żeby highlv miał na czym expi.. przecieżon nie będzie expił na ratach...
potworów fddla lowlv jest dużo.. ale z mojej strony mile byłby widziany nowy..

kagan
17-07-2004, 12:26
Myśle o tym... że własnie taki potwór będzie, w nowym updacie, zapowiadali że będzie taki żuczek który w sile będzie przypominał buga.

SzpaQ
17-07-2004, 12:59
hmm w nowym update prawdopodobnie bedzie Skarabeusz :)) , ciekawe czy zrobia takze Giant Skarabeusza , ah nie chce nabijac postow mam pytanie czy ten nowy teren z pustynnym miastem bedzie tylko dal pacc? :baby:

Berials
17-07-2004, 13:01
re: UP

Tak, jest do na Darashi, czyli wyspie dla PACC.

paul86
17-07-2004, 13:04
hehe a po co Wam nowy potwór... szczerze... robicie lvl i bedziecie chodzili na coraz to lepsze potworki... a zreszta lvl nie jest podstawa.... najwazniejsze sa umiejetnosci i opanowanie... a i oczywiscie 0 laga :D Banishee.. jest taki sobie... Mowie Wam podstawa to umiejetnosci, opanowanie 0 laga no i troszeczke hp :D ja solowalem smoka druidem 17 lvl ok 32 mlvl (tylko 4sd) wiec wszystko jest mozliwe :D

Serdelek
17-07-2004, 13:26
No tak ale fajnie by było chociażby dla bajeru mieć nowego nie za silnego potworka :P. A kiedy ma być ten update z tym skarabeuszem?? Nie mogę się już doczekać aż go pierwszy raz zabiję :P. A ja powiem wam że zawsze chciałem żeby na tibi można było walczyć z bykiem :P i z czymś latającym np. ptakiem czy pterodonem (fajnie by było jak by była wyspa z dinozaurami) :D

kibolek
18-07-2004, 12:27
Taaa przydalby sie jakis nowiuski potwor slaby, no moze nie taki slaby jak bug ale taki naprzyklad jak orc warrior zeby bylo sie z czym zabawic:)

zeus
19-07-2004, 11:49
Oczywiscie ze nie. Takich potworów jest stanowczo za duzo. przydalo by sie wiecej potworów srednich dla graczy od 25 do 35 lev. za duzo z nich jest dla pacc.

Mistic De'Cros
19-07-2004, 15:10
teżsłyszałem że bedzie SKARABEUSZ (skarabeush czy jakośtak) taki robak wizytówka piramid w egipcie:P

Mistic De'Cros
19-07-2004, 15:12
8o 8o 8o 8o słyszałem też że bedzie nowe miasto tam gdzi jest pustynia (tak jest taka dziura powszechnie znana jako Dessert Quest"Vication Quest" Qumpel mi mówił jak sie bedize nazywaćale zapomniałem:P

8o 8o

Riwimi
09-08-2004, 09:49
W nowy Update ma być pare nowych potworków takich jak: Hiena, Skarabeusz, Ancient Skarabeusz, Larva, Dzin i Duża mumia więc beda to potforki zarówno dla Low Lvl'i jak i dla High Lvl'i

Kadmilos
09-08-2004, 09:54
Z tego co ja wiem to w nowym updaejt pojawia sie nowe potworki dla wszystkich przedzialow lvlowych.

Hellscream
09-08-2004, 11:05
Ej no tak ma być skarabeusz ale to bedzie i tak tylko dla pacc. Ponieważ nowe miato bedzie na darashi. No chyba że umieszcza skarabeusze na pustynii ale raczej w to wątpie. Więc raczej facc nie bedą mieli niczego nowego tylko bany na trade bo ma byc taki update, beda miali też że bedą mogli sprzedawać 100 itemow na raz no i beda mieli mozliwośc kupienia nowych itemkow od pacc :D

Hellscream
09-08-2004, 11:08
8o 8o 8o 8o słyszałem też że bedzie nowe miasto tam gdzi jest pustynia (tak jest taka dziura powszechnie znana jako Dessert Quest"Vication Quest" Qumpel mi mówił jak sie bedize nazywaćale zapomniałem:P

8o 8o
Ej ci sie pustynie pomylily nie zapominaj że na darashi tez jest pustynia i to tam ma być te nowe miasto i tylko i wyloncznie dla pacc wiec nie licz na wiele chyba że masz paca :)

Hellscream
09-08-2004, 11:10
A jak chcesz to biegaj se po putyni tam gdzie desert quest i szukaj :D Może coś znajdziesz jak tam to mi powiedz :P

Immortal herbatnik
09-08-2004, 13:33
Wszystko dotyczace nowego update jest w artykule pod tytulem Szczególy nadchodzacego update
Potwory miejce w ktorym bedzie nowe miato itd.

Wojen
09-08-2004, 14:16
Moim zdaniem powini troche rozbudowac kontynent. Dodac kolejny polwysep albo cos w tym stylu. A co do nowych potworkow to przydalyby sie jakies z zakresu exp 100-700. I w sumie jeszcze jedna azna rzecz. W tibii brakuje juz gh. Mozna by jakis gdzies postawic. Ja obecnie nie nazekam, mam pokoik w wierzy wezow B) ale wiele gildi nie ma mozliwosci zakupu.

Tomix6
09-08-2004, 15:46
Myślę, że z tych nowych potworków będzie na pustyni(nie tej na Darashi) chociarz larva i hiena, wtedy low lvl by tam biegały:).

Maniak Ziomek = )
09-08-2004, 15:49
Fakt, powiem tak gram jush z 20 postacia =p bezkitu i te Trolle, Orci itp. sa do obrzydzenia !!! jeszcze troche to wezme sciagne se ten program co wszystko wyglada inaczej =D np. RAT wyglada jak pikachu z pokemonow.

P.S o ile sie nie myle Skarabeusz daje poisona za 20 =/ ( o ile sie nie myle )

Lodówa
09-08-2004, 16:11
wy uwazacie ze zrobienie gry t takie proste do opracowania kazdego potworka trzeba wielu dni a wy chcecie go upgrade po 10 nowych potworów jak jetescie tacy modzy to sami opracujcie potwory :miecz:

szaman of ring
10-08-2004, 23:39
Aja słyszałem że będą też kobry i chyba nie będą dużo lepsze od sneka .

Almexian
11-08-2004, 09:04
Moim zdaniem bardziej by sie przydaly potwory dla lvl od 20-30. Przykladem moze byc Dragon, z ktorego loot jest dobry, a i exp nie jet zly. Nie jest tez leszczem wiec zabijanie sprawia ogromna frajde i satysfakcje. Takie potwory potrzebujemy. A co do lvl to oni maja trolle roty i kopalnie dwarfow, gdzie sie blyskawicznie expuje. A co do wysokich, a nawet bardzo wysokich lvl to przydal by sie tez jakis potwor lepszy od Demona. Powinni wprowadzic po 2 tytpy potworkow dla wszystkich.