|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
![]() |
![]() Moim zdaniem cipy powinny postarać się o wprowadzenie nowego potwora dla osób z niskim lv, a nie ciągle wprowadzać potwory typu banshee których zabicie jest dla osób przęciętnie grających niemożliwością.
Co o tym myślicie?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Zaznaczyłem "tak" ale nie wiem dlaczego...dużo jest potworów dla lowlv taki orc troll goblkin waasp itd.
przydałby się jakiś nowy fajnu\y ale nie jest to konieczne A potwory typu banshe wprowadzająpo to żeby highlv miał na czym expi.. przecieżon nie będzie expił na ratach... potworów fddla lowlv jest dużo.. ale z mojej strony mile byłby widziany nowy..
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Myśle o tym... że własnie taki potwór będzie, w nowym updacie, zapowiadali że będzie taki żuczek który w sile będzie przypominał buga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() hmm w nowym update prawdopodobnie bedzie Skarabeusz
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: UP
Tak, jest do na Darashi, czyli wyspie dla PACC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
|
![]() hehe a po co Wam nowy potwór... szczerze... robicie lvl i bedziecie chodzili na coraz to lepsze potworki... a zreszta lvl nie jest podstawa.... najwazniejsze sa umiejetnosci i opanowanie... a i oczywiscie 0 laga
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
![]() |
![]() No tak ale fajnie by było chociażby dla bajeru mieć nowego nie za silnego potworka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Taaa przydalby sie jakis nowiuski potwor slaby, no moze nie taki slaby jak bug ale taki naprzyklad jak orc warrior zeby bylo sie z czym zabawic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Oczywiscie ze nie. Takich potworów jest stanowczo za duzo. przydalo by sie wiecej potworów srednich dla graczy od 25 do 35 lev. za duzo z nich jest dla pacc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() teżsłyszałem że bedzie SKARABEUSZ (skarabeush czy jakośtak) taki robak wizytówka piramid w egipcie
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() W nowy Update ma być pare nowych potworków takich jak: Hiena, Skarabeusz, Ancient Skarabeusz, Larva, Dzin i Duża mumia więc beda to potforki zarówno dla Low Lvl'i jak i dla High Lvl'i
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Z tego co ja wiem to w nowym updaejt pojawia sie nowe potworki dla wszystkich przedzialow lvlowych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Ej no tak ma być skarabeusz ale to bedzie i tak tylko dla pacc. Ponieważ nowe miato bedzie na darashi. No chyba że umieszcza skarabeusze na pustynii ale raczej w to wątpie. Więc raczej facc nie bedą mieli niczego nowego tylko bany na trade bo ma byc taki update, beda miali też że bedą mogli sprzedawać 100 itemow na raz no i beda mieli mozliwośc kupienia nowych itemkow od pacc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak chcesz to biegaj se po putyni tam gdzie desert quest i szukaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko dotyczace nowego update jest w artykule pod tytulem Szczególy nadchodzacego update
Potwory miejce w ktorym bedzie nowe miato itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Moim zdaniem powini troche rozbudowac kontynent. Dodac kolejny polwysep albo cos w tym stylu. A co do nowych potworkow to przydalyby sie jakies z zakresu exp 100-700. I w sumie jeszcze jedna azna rzecz. W tibii brakuje juz gh. Mozna by jakis gdzies postawic. Ja obecnie nie nazekam, mam pokoik w wierzy wezow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Green Elf Forest
|
![]() Myślę, że z tych nowych potworków będzie na pustyni(nie tej na Darashi) chociarz larva i hiena, wtedy low lvl by tam biegały
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Fakt, powiem tak gram jush z 20 postacia =p bezkitu i te Trolle, Orci itp. sa do obrzydzenia !!! jeszcze troche to wezme sciagne se ten program co wszystko wyglada inaczej =D np. RAT wyglada jak pikachu z pokemonow.
P.S o ile sie nie myle Skarabeusz daje poisona za 20 =/ ( o ile sie nie myle ) |
![]() |