zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Section Eight & Rederiet

Stron : 1 [2]

Jemi
18-05-2006, 00:11
bump ?

scroop na prezydenta :<

Na selenie jest jeszcze inna wojna troche mniejsza... ale tez chcemy byc slawni czemu nikt o nas nie mowi? :P

Oczywiscie zartuje sobie z ta slawa ale pierwszy raz goszcze na forum seleny wiec chcialem sie jakos przywitac.

szelbisz
18-05-2006, 02:00
już nieważne :P

overshit
18-05-2006, 22:43
@scroop
co zes sie doj*ebal ze laros to meska dziwka?? przyjemne z pozytecznym to sukces odwieczny... do 25-30 lat tez moglbym poobslugiwac....
a jesli ty wolisz malych chlopcow no to sorry....
zanim przeczytalem ten temat wyzej Cie cenilem ale widac ze jestes zalosnym dzieciakiem mimo tego ze masz te 17 lat czy tam 16 lat...
@laros
jestes noobem bo ja evul Aven twoj pan z moim evul bratem xarim ktory obecnie jest najlepszym polskim graczem na selenie i ze scroopem nie mozemy "robic PA" my jestesmy zlamerzeni i nie potrafimy zarobic w normalny sposob kase wiec musimy "robic pa" i zabijac kogos kto ma troche oleju w glowie zamiast gowna jak my i kto potrafi grac i zarobic kase zabijajac potwory.... Ja skonczylem anglistyke a ty pewnie nic. "you are nothing here i kill u whit my brother"

@jemi
mam nadzieje ze po "Retarded" przyjdzie czas na was i skonczy sie pkowanie na hydrach z sellemonem...zreszta poczytaj temat Barztara

Jemi
19-05-2006, 00:16
@scroop
co zes sie doj*ebal ze laros to meska dziwka?? przyjemne z pozytecznym to sukces odwieczny... do 25-30 lat tez moglbym poobslugiwac....
zanim przeczytalem ten temat wyzej Cie cenilem ale widac ze jestes zalosnym dzieciakiem mimo tego ze masz te 17 lat czy tam 16 lat...
@laros
jestes noobem bo ja evul Aven twoj pan z moim evul bratem xarim ktory obecnie jest najlepszym polskim graczem na selenie i ze scroopem nie mozemy "robic PA" my jestesmy zlamerzeni i nie potrafimy zarobic w normalny sposob kase wiec musimy "robic pa" i zabijac kogos kto ma troche oleju w glowie zamiast gowna jak my i kto potrafi grac i zarobic kase zabijajac potwory.... Ja skonczylem anglistyke a ty pewnie nic. "you are nothing here i kill u whit my brother"

@jemi
mam nadzieje ze po "Retarded" przyjdzie czas na was i skonczy sie pkowanie na hydrach z sellemonem...zreszta poczytaj temat Barztara

Nigdy niepekowalismy na hydrach, byla tylko jedna sytuacja kiedy zabilismy kogos poniewaz mimo prosb blokowla nam wyjscie

Barztara po tym jak mowil ze "bedzie nas huntowal" zmienil zdanie na "daje wam ostrzezenie" hmm wiec chyba mamy jeszcze jedna szanse ;)

overshit
19-05-2006, 00:26
@up owszem tylko ostrzega ale skur*syn skur*synem sie rodzi i zawsze nim bedzie, do ciebie nic nie mam ale watpie zeby sellemon unicron xenice czy koczkodan cokolwiek zmienili w tym co robia

Scroopy
19-05-2006, 11:00
@scroop
@laros

@jemi

Data dołączenia: 18-05-2006

ohhh Ladnie sie tak pod avena podszywac ? XD czemu nie powiesz kim jestes?:> boisz sie o swoja super uber mega pro postac w tibi?:>

sir Tifejo
19-05-2006, 11:33
Znowu sie zaczynacie klocic, jesli koniecznie chcecie - to robcie to na chacie/gg, gdziekolwiek. W kazdym razie nie tutaj, jesli to bedzie sie ciagle powtarzalo to bede zmuszony prosic Modkow o interwencje.

Lista platnosci + 1 nowy frag uzupelnione.

overshit
19-05-2006, 11:47
@scroop
nie podszywam sie pod avena tylko nabijam sie z jego glupoty/debilizmu....
skad ta pewnosc ze mam chara na selenie? moze nie gram tam?:D
prosze nie liz mu d*py i nie pisz mi jaki to zaj*bisty ziomek i ze w ogole najbardziej przyjazna osoba na selenie a jego protect od Qu to byl z sympati a nie byl efektem lizania d*py. nie pisz tez ze nigdy nie zabil nikogo bez przyczyny i ze nigdy nie bawiliscie sie w wasza debilna zabawe "zrobmy se PA, uje*my jakiegos 40 lvla zeby runy byly" i ze on wcale noobem nie jest/nie byl

Scroopy
19-05-2006, 18:14
@scroop
nie podszywam sie pod avena tylko nabijam sie z jego glupoty/debilizmu....
skad ta pewnosc ze mam chara na selenie? moze nie gram tam?:D
prosze nie liz mu d*py i nie pisz mi jaki to zaj*bisty ziomek i ze w ogole najbardziej przyjazna osoba na selenie a jego protect od Qu to byl z sympati a nie byl efektem lizania d*py. nie pisz tez ze nigdy nie zabil nikogo bez przyczyny i ze nigdy nie bawiliscie sie w wasza debilna zabawe "zrobmy se PA, uje*my jakiegos 40 lvla zeby runy byly" i ze on wcale noobem nie jest/nie byl

Jak czytam to co piszesz to mi sie smiac chce xD Zatrudnij sie w cyrku za klauna albo cos.

1.) Nie lize mu dupy, znam go z rl'a... lizac to mozesz dupe Ty mojemu psu :)
2.) Nigdy nie powiedzialem ze zawsze ubijamy jak mamy reason.
3.) Noobem byl kazdy a z Twoich wypowiedzi mi sie wydaje ze Ty ciagle do tego grona nalezysz ;)

Eot.

overshit
19-05-2006, 18:48
@scroop
wez poczytaj to co piszesz w tym temacie to sie dopiero posmiejesz, najpierw marzysz o wygraniu wojny potem piszesz ze nie padniesz drugi raz a jak w koncu padles to odchodzisz od retarded bo "nie masz czasu na gre"...
a jakbys nie wiedzial to jest roznica miedzy noobem a newbe, kazdy byl newbe a nie noobem..
jak taki kozak i masta jestes to wez kogos sfraguj z s8 a nie jak sie logniesz to w deppo tylko stoisz
n/c

co do lizania dupy psa to nie wiem jakie tam u was zwyczaje sa...

Marczio
19-05-2006, 19:09
bump ?

scroop na prezydenta :<

o.0 wizytacja

Maradox
20-05-2006, 14:03
Śmieszne te wasze Wypowiedzi ;]

Jahakka
20-05-2006, 15:25

"Ludzie zauwaznie mnie!!!!, Robie z siebie debila!!!!! PINGWINY UMIA LATAC" XD

sir Tifejo
20-05-2006, 16:33
Za to Twoja wypowiedz jest cholernie powazna i na temat:/

Fiołek!
21-05-2006, 00:35
A co do wojny ciekawe czy Red~ teraz bedzie chciało Open battle gdy jest ich mniej... :p

ps. starczy tych off-topow

overshit
21-05-2006, 01:32
@fiol
wez teraz retarded to tylko placic moze... ale mam nadzieje ze poprostu opuszcza selene i bedzie mniej syfu
mam tez cicha nadzieje ze s8 weznie sie za unicrona i xenice bo na miejscu tamtych nowe ciecie wyrastaja i mysla ze wszystko im wolno

Marczio
21-05-2006, 11:52
@fiol
wez teraz retarded to tylko placic moze... ale mam nadzieje ze poprostu opuszcza selene i bedzie mniej syfu
mam tez cicha nadzieje ze s8 weznie sie za unicrona i xenice bo na miejscu tamtych nowe ciecie wyrastaja i mysla ze wszystko im wolno

najpierw popraw siebie a potem mysl o "wywalaniu syfu" bo jak narazie tylko kompromitujesz siebie. O placeniu nie ma mowy tyle ci powiem, teraz zostala sie tylko garstka ludzi ktorzy sie nie boja padac i sa gotowi sie poswiecic w tej wojnie.

overshit
21-05-2006, 15:18
najpierw popraw siebie a potem mysl o "wywalaniu syfu" bo jak narazie tylko kompromitujesz siebie. O placeniu nie ma mowy tyle ci powiem, teraz zostala sie tylko garstka ludzi ktorzy sie nie boja padac i sa gotowi sie poswiecic w tej wojnie.

skoro nie boja sie padac i sa gotowi poswiecic sie to dlaczego nie walcza tylko w pz siedza?

nigdy nikogo nie zabilem bo nie mialem kasy na runy, staram sie szanowac kazdego bez wzgledu na lvl. Skad mozesz wiedziec kim ja jestem? jestem bee bo nie toleruje skur*synstwa? i chcialbym zeby kazdy mogl expic w spokoju? jak lubisz tak pkowac to dlaczego nie podbijesz jakiegos swiata pvp enforced?

Dudex
21-05-2006, 20:21
Slash'Qu has paid for his freedom.

Enjoy it, Olle......

hmm wyglada ze juz jest po wojnie :o

Fiołek!
21-05-2006, 23:19
hmm wyglada ze juz jest po wojnie :o

ciekawe...^^ od poczatku mowilem ze nic nie zmieni ta wojna ale mam nadzieje ze sie myle, pozostaje czekać B) na ruchy s8 bo chyba nie po to sie wywołuje sie wojny (chodzi mi o obie strony) zeby na koncu padły paymenty i wszytko wraca "do normy"

sir Tifejo
21-05-2006, 23:22
A ja i tak obstaje przy swoim, Garm, Qu etc dogadali sie badz dogadaja sie z S8, i wszystko wroci do normy. Po wojnie (w zasadzie to juz:P) powstanie 1-2 gildie ktore dalej beda robic PA itp, w ktorej bedzie wiekszosc czlonkow S8 + paru z RR.
/Shame on slash:/

Swoja droga Xari tez zaplacil (a szkoda, za jego Anglielski to mu sie dozywotni hunt nalezy:/). A taki byl cfaniak, zobaczymy kto i kiedy bedzie placil itp ;).

overshit
22-05-2006, 20:37
ktos tam pisal ze retarded nie bedzie placic tylko walczyc do konca bo jest gotowa padac, a tu w guildi zostal alphon xait i same low lvle...

Marczio
23-05-2006, 09:18
ktos tam pisal ze retarded nie bedzie placic tylko walczyc do konca bo jest gotowa padac, a tu w guildi zostal alphon xait i same low lvle...

nic nowego ze niektorzy mysleli ze wojna bedzie latwa szybka wiec wejda do gildii i potem beda mieli plecy, potem poodchodzili bo nie dla nich wojna do konca

overshit
23-05-2006, 17:34
nic nowego ze niektorzy mysleli ze wojna bedzie latwa szybka wiec wejda do gildii i potem beda mieli plecy, potem poodchodzili bo nie dla nich wojna do konca
ale ja mowie nie o kims tam tylko o np Qu czy ezekielu...

szelbisz
23-05-2006, 18:31
Nawet Alfis się wykupił, ciekawe kiedy zaczną tego żałować :)

LarosFeleon
23-05-2006, 21:36
Nawet Alfis się wykupił, ciekawe kiedy zaczną tego żałować :)

Myslisz ze to niejest przemyslane?

overshit
23-05-2006, 21:50
widac komus pareset k przeslonilo conieco i ma w dupie to co bedzie na selenie, widac wojna byla dla paymentow a nie lepszej seleny

szelbisz
24-05-2006, 04:42
Myslisz ze to niejest przemyslane?

nie wiem co planujecie więc tylko sobie gdybam :)

Jahakka
24-05-2006, 20:17
@Laros~
Jak juz raczyles odwiedzic forum tibia.pl to dawaj jakies fotki na "Only selena" =p

Marczio
24-05-2006, 20:19
bezsens Alfis i tak sam nic nie zrobi a jak zabije nieodpowiednia osobe ktora sie poskarzy na forum to i tak s8 mu sie dobierze do dupy, szkoda kasy dla takich low~~

Jahakka
24-05-2006, 20:26
bezsens Alfis i tak sam nic nie zrobi a jak zabije nieodpowiednia osobe ktora sie poskarzy na forum to i tak s8 mu sie dobierze do dupy, szkoda kasy dla takich low~~

Alfis nie jest low Mr. High level, Alfis jest okrutny XD

Marczio
24-05-2006, 22:52
Alfis nie jest low Mr. High level, Alfis jest okrutny XD

po 1. nie zrozumiales mojego posta w ogole, nie bede go tlumaczyl moze sam dojdziesz

po 2. nawet nie znasz alfisa

Jahakka
24-05-2006, 23:19
po 1. nie zrozumiales mojego posta w ogole, nie bede go tlumaczyl moze sam dojdziesz

po 2. nawet nie znasz alfisa
aaaa!
Juz doszlem o co w nim chodzi, przeczytalem go od tylu XD

Marczio
25-05-2006, 16:39
doszlem
doszedlem sie pisze

Fiołek!
26-05-2006, 02:54
doszedlem sie pisze

Nie komentuje sie tutaj ortografi tylko wypowiada na temat.

@ Wojna

Wojna w zasadzie sie juz skonczyla ciekawe czy niedobitki stworzą jakis team pekay czy sie wyplaca.

Marczio
26-05-2006, 21:39
Nie komentuje sie tutaj ortografi tylko wypowiada na temat.

@ Wojna

Wojna w zasadzie sie juz skonczyla ciekawe czy niedobitki stworzą jakis team pekay czy sie wyplaca.

mysle ze ze ci co mnie zaplacic juz zaplacili

Pixis'icewind
28-05-2006, 21:44
Widzialem calom tom wojne i juz od poczatku bylo wiadomo ze s8 wygra bo by chyba swoich rl kumpli niepozabijali ;p.Co do Mr Super mega szarancz niodzywaj sie bo jestes nikim tak jak byles jak biles kiedys Tafara w kopalni ty z 2 kumplami (32 lv z 2 Liderami LOL) Niemogli ubic 24 Knighta -.- nc A co do Scroopa pól BB teamu zlewa z tego jak mozna pasc 2 x w tym samym miejscu :D Wiec Hail S8 i niech wresczie cos zrobiom z tymi zalosnymi przejawami Pa bo to jest zalosne ;p

Sry za moje błedy ortograficzne :P (im noob in J.Polski xP)

Fiołek!
29-05-2006, 16:30
Widzialem calom tom wojne i juz od poczatku bylo wiadomo ze s8 wygra bo by chyba swoich rl kumpli niepozabijali ;p.Co do Mr Super mega szarancz niodzywaj sie bo jestes nikim tak jak byles jak biles kiedys Tafara w kopalni ty z 2 kumplami (32 lv z 2 Liderami LOL) Niemogli ubic 24 Knighta -.- nc A co do Scroopa pól BB teamu zlewa z tego jak mozna pasc 2 x w tym samym miejscu :D Wiec Hail S8 i niech wresczie cos zrobiom z tymi zalosnymi przejawami Pa bo to jest zalosne ;p

Sry za moje błedy ortograficzne :P (im noob in J.Polski xP)

ehh nie rozumiem tego kawałka ze wiadomo o wygrnaej s8 poniewaz nie pozabijali by swoich rl kumpli -.^

A co do Szarancza po co o tym piszesz to najmniej wazne i w ogole nie zwiazne ze sprawom.

Master Vader
29-05-2006, 20:09
Noooo....i po wojnie. Wszystko wróciło do normy...:)
Mały offtopic.
Czy ktoś mógłby mi wypisać nicki ludzi z bielska????

Xoltor
01-06-2006, 00:10
Idzie ktoś na Nowy? :D
Ja sie zastanawiam.. ^^

Zoczek
01-06-2006, 00:19
ja idem =)

Scroopy
01-06-2006, 17:00
Mmm.. jak pewnie duzo osob juz zauwazylo jest nowa "wojna(?)" a tutaj dam fragi :)

Mortech Nocturna - May 30 2006, 16:47:21 CET Killed at Level 92 by Master Unicron
and by Xenice

Xan Karde - May 30 2006, 16:59:02 CET Killed at Level 71 by Master Unicron

Beneck - Jun 01 2006, 15:27:45 CET Killed at Level 96 by Master Unicron
and by Maragax

Schnapie - Jun 01 2006, 15:30:14 CET Killed at Level 72 by Master Unicron

:)

Hail ! :]

Zoczek
01-06-2006, 17:14
Mmm.. jak pewnie duzo osob juz zauwazylo jest nowa "wojna(?)" a tutaj dam fragi :)

Mortech Nocturna - May 30 2006, 16:47:21 CET Killed at Level 92 by Master Unicron
and by Xenice

Xan Karde - May 30 2006, 16:59:02 CET Killed at Level 71 by Master Unicron

Beneck - Jun 01 2006, 15:27:45 CET Killed at Level 96 by Master Unicron
and by Maragax

Schnapie - Jun 01 2006, 15:30:14 CET Killed at Level 72 by Master Unicron

:)

Hail ! :]

Zrobilo się ciekawie:P

Jahakka
01-06-2006, 19:14
Wiecie dlaczego spoxster, pasterz, anaboll i gorlick przysli tu grac? A wiec tak juz dawno mowili na furorze ze jak cos nie pojdzie to zaczna grac na selenie bo to server latwiejszy do zdobycia niz new server, wiec tu przeysli i graja, a tacy evalor (mortech i 2 owner evalora) i puge (on i jego ziom ekizz) nie dadza im rady, a nowy owner slash'qu nie bedzie sie mieszal.

Dudex
01-06-2006, 20:07
To ze oni tez padli zaraz po tym tez mogles napisac.

Zoczek
01-06-2006, 20:24
Wiecie dlaczego spoxster, pasterz, anaboll i gorlick przysli tu grac? A wiec tak juz dawno mowili na furorze ze jak cos nie pojdzie to zaczna grac na selenie bo to server latwiejszy do zdobycia niz new server, wiec tu przeysli i graja, a tacy evalor (mortech i 2 owner evalora) i puge (on i jego ziom ekizz) nie dadza im rady, a nowy owner slash'qu nie bedzie sie mieszal.

1 Kto to Gorlick?
2. Przysli? ; p

kto wie czy to nowy owner Qu...

behi
02-06-2006, 14:35
To po pierwsze nie jest wojna, tylko snake attacki skierowane w naszą gildie.
Wczorajsze dwa fragi na Benecku i Schnapie to lamerstwo a nie zaden sukces. My zawsze pomagalismy im jak mieli problem z S8. Jak zobaczylem ze Xenice i Maragax padli to powaznie myslalem nad wyjsciem z gildi i gadałem z Puge w jaki sposób oni mogą się odhuntować. Xenice uważałem za człowieka godnego zaufania, bo kolegowalismy sie juz od jego 40lvlu i zawsze pomagałem mu kiedy prosil i nawet wtedy kiedy nie prosil. Widać gówno to dla nich warte. Motywacja "bo jesteście razem ze swe w gildi" to zadne wytlumaczenie. Po pierwsze ci którzy do Sixth Sense coś mieli są ze Słowenii i Holandii. Fragi na nich byłyby dla Sixth Sense sukcesem, a tak fragując Schnapiego i Benecka sprawili sobie 3 nowych wrogów ( wcześniej mieliśmy nie dołączać sie do jakichkolwiek akcji przeciwko SS)
Jeżeli bardzo chcecie liczyc te fragi to nie nalezy zapominac o jak dotąd 3 fragach S8 i przyjaciół.
Maragax:
May 30 2006, 16:49:00 CET Killed at Level 90 by Xan Karde

Jun 01 2006, 15:57:18 CET Killed at Level 89 by Slash'Boone
and by Burniasty

Master Unicron:
Jun 01 2006, 15:57:06 CET Killed at Level 92 by Slash'Boone
and by Burniasty

Jahakka
02-06-2006, 20:06
To po pierwsze nie jest wojna, tylko snake attacki skierowane w naszą gildie.
Wczorajsze dwa fragi na Benecku i Schnapie to lamerstwo a nie zaden sukces. My zawsze pomagalismy im jak mieli problem z S8. Jak zobaczylem ze Xenice i Maragax padli to powaznie myslalem nad wyjsciem z gildi i gadałem z Puge w jaki sposób oni mogą się odhuntować. Xenice uważałem za człowieka godnego zaufania, bo kolegowalismy sie juz od jego 40lvlu i zawsze pomagałem mu kiedy prosil i nawet wtedy kiedy nie prosil. Widać gówno to dla nich warte. Motywacja "bo jesteście razem ze swe w gildi" to zadne wytlumaczenie. Po pierwsze ci którzy do Sixth Sense coś mieli są ze Słowenii i Holandii. Fragi na nich byłyby dla Sixth Sense sukcesem, a tak fragując Schnapiego i Benecka sprawili sobie 3 nowych wrogów ( wcześniej mieliśmy nie dołączać sie do jakichkolwiek akcji przeciwko SS)
Jeżeli bardzo chcecie liczyc te fragi to nie nalezy zapominac o jak dotąd 3 fragach S8 i przyjaciół.
Maragax:
May 30 2006, 16:49:00 CET Killed at Level 90 by Xan Karde

Jun 01 2006, 15:57:18 CET Killed at Level 89 by Slash'Boone
and by Burniasty

Master Unicron:
Jun 01 2006, 15:57:06 CET Killed at Level 92 by Slash'Boone
and by Burniasty

gdziesz slyszlalem taki cytat jedego z dusskow z furory :"moje alliance jest gowno warte gdy patrz na nich"
a twoje alliance (gildia i ziomki) to zrobiona w pospiechu gildia zeby wygrac wojne za 2 miechy beda inne gildie, wszyscy o tobie zapomna + moze jeszcze od nich padniesz, najlpiej ufac swoim kolega a nie gildi w ktorej dostales inva bo potrzebowali membersow na wojne, przyjdzie czas to zobaczysz z kim warto bylo trzymac, pomysl nad tym, wiele ludzi mysli ze jak sie powiem komus "hi" to juz jest jego kolega i macie super gildie i niezniszczaslne alliance 4ever, gowno prawda

Jahakka
02-06-2006, 20:08
1 Kto to Gorlick?
2. Przysli? ; p

kto wie czy to nowy owner Qu...

nie komentuj moje niedorozwoju!!!!!!!!!!!!!! a z qu to qu i kazdy wie jaka cena... UPS prawda w nim tkwi XD

behi
02-06-2006, 20:30
@Jahakka

Czemu akurat poruszasz tutaj temat gildi S8? Ja mówiłem o Sixth Sense.
Trzymam tutaj ze starą ekipą z Amery, o której wiem, że NIGDY mnie nie zdradzi i zawsze mi pomoze.

sir Tifejo
03-06-2006, 20:53
Dobra, temat wojny RR vs S8 sie skonczyl, poprosze Modkow o zamkniecie tego tematu, na temat Six Tense mozecie sobie pogadac na IRCu albo zalozyc nowy temat. Bylo milo, moze poza paroma utarczkami z Fiolkiem, thx anyway.

Fiołek!
06-06-2006, 07:07
Dobra, temat wojny RR vs S8 sie skonczyl, poprosze Modkow o zamkniecie tego tematu, na temat Six Tense mozecie sobie pogadac na IRCu albo zalozyc nowy temat. Bylo milo, moze poza paroma utarczkami z Fiolkiem, thx anyway.

poor guy ;(

@ Wojna

Skonczyla sie old members of Red~ rosną w siłe.

Bye.