PDA

Pokaż pełną wersje : Section Eight & Rederiet

Stron : [1] 2

sir Tifejo
18-04-2006, 11:34
Jeszcze stara wojna (Section Eight & Timestap[swoją drogą, Swapzor teraz jest w SE) nie przebrzmiala, już mamy nową.

Section Eight & Rederiet.

Rederiet frags:
Healek - Killed at Level 122 by Alfis.
Datte Nocturna - Killed at Level 82 by Pirreus and by fire.
Felix Feleon - Killed at Level 45 by Sulle Vidfamne and by Garm.
Swapzor - Killed at Level 129 by Alfis and by Slash'Qu.
Koti Conqeror - Killed at Level 119 by Alfis and by Xan Verticas.
Xan Karde - Killed at Level 66 by Ezekiel Vidfamne.
Puge Nocturna - Killed at Level 86 by Alucard de'Moon and by Slash'Qu.
Carol Cora - Killed at Level 71 by Golle.
Lizard Feleon - Killed at Level 86 by Ardes Lehiharon and by Slash'Zu.
Daenero - Killed at Level 89 by Slash'Qu.
Laron - Killed at Level 65 by Luicifeer and by Xait.

Section Eight frags:
Golle - Killed at Level 86 by Swapzor and by Slash'Boone.
Jodokus - Killed at Level 105 by Mortech Nocturna and by Slash'Boone.
Killed at Level 104 by Nortec Nocturna and by Barztar
Scroop - Killed at Level 67 by Evalor Nocturna.
Killed at Level 65 by Mortech Nocturna and by Nortec Nocturna.
Dark Xari - Killed at Level 58 by Slash'Boone and by Hobbelito.
Degun - Killed at Level 69 by Laros Feleon and by Healek.
Killed at Level 68 by Xan Karde and by Puge Nocturna.
Killed at Level 66 by Mortech Nocturna and by Puge Nocturna.
Icorn - Killed at Level 48 by Mortech Nocturna.
Killed at Level 47 by Arvit.
Dram Lestemura - Killed at Level 62 by Nortec Nocturna and by Gady Karde.
Czaksty on Selena - Killed at Level 38 by Evalor Nocturna.
Xan Verticas - Killed at Level 108 by Swapzor and by Laros Feleon.
Knight Escroto - Killed at Level 76 by Slash'Boone and by Binnike Bengan.
Lady of Selena - Killed at Level 63 by Swapzor and by Slash'Boone.
Dark Cidar - Killed at Level 53 by Koti Conqueror and by Slash'Boone.
Ezekiel Vidfamne - Killed at Level 89 by Koti Conqueror and by Arvit.
Mastah Verticas - Killed at Level 50 by Carol Cora.
Ardes Lehiharon - Killed at Level 59 by Slash'Boone and by Evalor Nocturna.
Appitjuh - Killed at Level 110 by Xan Karde and by Evalor Nocturna.
Knapek palladyn - Killed at Level 62 by Gady Karde and by Puge Nocturna.
Alphon - Killed at Level 134 by Evalor Nocturna and by Mortech Nocturna.
Holy Schnakerz - Killed at Level 81 by Xan Karde and by Datte Nocturna.
Pirreus - Killed at Level 90 by Xan Karde and by Koti Conqueror

Rederiet: 11
Section Eight: 25

Lista osób które zapłaciły:
Micta Yezar, Masoyama De'stroy, Yoshimitsu De'stroy, Keinen, Dark Cidar, Ethiellant, Lady of Selena, Eleuther, Fous soulfire, Arth soulfire, Mastah Vercitas, Master Unicron, Garm,Iwek, Knight Escroto, Bashiorr, Dark'Shark, Ekanis, Dark Kret, Legolaczok, Royal Farber, Tiases, Alucard de'Moon, Luicifeer, Zumoni, Trel Akar, Candje, Elven akar, Knapek Palladin, Vex Verticas, Dark Xari, Slash'Qu.

Filmy:
Film z pierwszej bitwy na Dragon Lairze koło Venore:
1)http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/80
(widok z perspektywy Slasha'Boone[S8])
2)http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8122
(widok z perspekywy Trel Akara[Rederiet])
Film, na ktorym pada Swapzor:
http://rapidshare.de/files/18605932/swapzordies.rec.html
(widok z perspektywy Slasha'Qu[Rederiet])
Film, na ktorym pada Koti Conqueror:
http://rapidshare.de/files/18688826/selena_war2.rec.html
(widok z perspektywy Slasha'Zu [Rederiet])
Film na ktorym pada Yoshimitsu De'stroy (nie wiedziec za co) i Appi:
http://rapidshare.de/files/19716787/PA_and_War_Selena.rec.html
(widok z perspektywy jakiegos playera, ani z S8 ani z RR)
Film na ktorym pada Alphon, Pirreus i Holy Schankerz[z RR], Skilfingr Vidfamne:
http://rapidshare.de/files/20507535/warrrr.rec.html
(widok z perspektywy Kotiego)

Mission Arz
19-04-2006, 14:36
Tak, jest nowa wojna. Slash zakładał Rederiet "dla lepszej Seleny". No to zobaczymy "lepszą" Selenę:) Ta cała jego gildia została zebrana w pośpiechu i nie jest zorganizowana, więc mimo że mają dużą przewagę liczebną to nie jestem pewien czy wygrają z S8.W ogóle dziwnie trochę.Alphon uciekł do Slasha, a Swapzor jest w gildii razem z Healkiem:)

Scroopy
19-04-2006, 15:29
Nie wazne jak sie zaczyna.... wazne jak sie konczy =]
We will see =)

Hail Rederiet !

Marczio
19-04-2006, 16:30
Nie wazne jak sie zaczyna.... wazne jak sie konczy =]
We will see =)

Hail Rederiet !

hehe gl
ja bym chetnie sie przylaczyl do was zeby larosowi i temu brazukowi hamessesowi skopac dupe. Ale jakos mi sie nie spieszy gadac z Qu

szelbisz
19-04-2006, 17:20
hehe gl
ja bym chetnie sie przylaczyl do was zeby larosowi i temu brazukowi hamessesowi skopac dupe. Ale jakos mi sie nie spieszy gadac z Qu

yyyyyyyy od jakiegoś czasu masz tam invite więc nie musisz z nikim gadac :)

sir Tifejo
19-04-2006, 18:29
yyyyyyyy od jakiegoś czasu masz tam invite więc nie musisz z nikim gadac :)
Wiesz, to ze ma invite to nie znaczy ze ma zamiar w ogole sie dolaczac do Rederiet. Appi~ tez ma inva do nich, ale nie sadze zeby sie dolaczyl (swoja droga, ma tez inva do S8:P)

szelbisz
19-04-2006, 20:08
Gdybyś przeczytał jego post i zrozumiał co on tam napisał to byś wiedział że on chce się dołączyć żeby pokazać wreszcie Larosowi gdzie jest jego miejsce. W końcu tylko o tym nawijał w każdym temacie o Selenie :)
A napisałem to bo chyba nie zauważył że ma invite.

sir Tifejo
19-04-2006, 20:20
Gdybyś przeczytał jego post i zrozumiał co on tam napisał to byś wiedział że on chce się dołączyć żeby pokazać wreszcie Larosowi gdzie jest jego miejsce. W końcu tylko o tym nawijał w każdym temacie o Selenie :)
A napisałem to bo chyba nie zauważył że ma invite.
Napisal rowniez, ze nie spieszy mu sie do rozmow ze Slashem. A chyba kazdy wie co sie dzieje z jego postacia?

Scroopy
19-04-2006, 20:42
Appitjuh nie dochodzi (z tego co mi wiadomo) bo wyjezdzal wczoraj do Paryza i nie mial czasu -,^ ale po powrocie ma dolaczyc (podobno nie wiem ile w tym prawdy)

sir Tifejo
19-04-2006, 20:46
Appitjuh nie dochodzi (z tego co mi wiadomo) bo wyjezdzal wczoraj do Paryza i nie mial czasu -,^ ale po powrocie ma dolaczyc (podobno nie wiem ile w tym prawdy)
"Tak sie bawi szlachta!":P.
Dobrze wiedziec. A nie wiesz kiedy wroci i czemu nie dolacza(a jesli dolacza to do kogo?)? Bo jego pvp i lvl to nie w kij pierdzial ;).

Scroopy
19-04-2006, 21:49
"Tak sie bawi szlachta!":P.
Dobrze wiedziec. A nie wiesz kiedy wroci i czemu nie dolacza(a jesli dolacza to do kogo?)? Bo jego pvp i lvl to nie w kij pierdzial ;).

Pojecia nie mam kiedy wroci -,^ Nie interesuje mnie to =) a jego pvp wcale nie jest takie wspaniale =) a dolaczyc ma do Rederiet z tego co mi wiadomo... ale tak jak mowilem... Nie wiem ile w tym prawdy :P

sir Tifejo
19-04-2006, 22:45
Pojecia nie mam kiedy wroci -,^ Nie interesuje mnie to =) a jego pvp wcale nie jest takie wspaniale =) a dolaczyc ma do Rederiet z tego co mi wiadomo... ale tak jak mowilem... Nie wiem ile w tym prawdy :P
Czyli jednym zdaniem nie wiesz nic :D. Ale fajnie, przynajmniej jest z kim popisac (...).
Jego pvp - jest dobre, pamietam jak jeszcze gralem, jak mnie gonil :P i wcale nie bylo mu latwo uciec. Takze, uwierz - jest dobre (moze nie doskonale, ale slabe tez nie)

sir Tifejo
19-04-2006, 22:45
Damn it, double :|

Scroopy
20-04-2006, 01:08
Czyli jednym zdaniem nie wiesz nic :D. Ale fajnie, przynajmniej jest z kim popisac (...).
Jego pvp - jest dobre, pamietam jak jeszcze gralem, jak mnie gonil :P i wcale nie bylo mu latwo uciec. Takze, uwierz - jest dobre (moze nie doskonale, ale slabe tez nie)

A ja powiem tak.. jak mnie kiedys Appitjuh gonil to nie pochwalil sie za dobrym pvp... no chyba ze chlopak jedzie na paru ownerow =)

Btw.

Wlasnie mielismy "open battle" na ktore oczywiscie panowie z S8 sie nie stawili =) Tzn. Niby sie stawili ale walki nie zaczeli =) po godzinie czekania podarowalismy sobie i wrocilismy do GH :P Of Course jak wiekszosc dala loga
('Qu, Garm etc.) Panowie przyszli pod GH i wyzywali nas od Tchorzy (o.0?)
Wiec... Poczekamy do nastepnego battle.. jak to sie mowi.. do trzech razy sztuka =)

szelbisz
20-04-2006, 12:31
Oczywiście wiecie, że macie to wygrać ?? Postawiłem na was 5k :P

Scroopy
20-04-2006, 13:25
Oczywiście wiecie, że macie to wygrać ?? Postawiłem na was 5k :P

; o to juz zaklady sa?:P

Jahakka
20-04-2006, 14:07
kto sie zalozy ze scroop padnie jeszcze raz? xD

Scroopy
20-04-2006, 16:24
Nie padne przez 2 tygodnie bo mam bana za ublizanie larosowi ^^

Po banie tez nie padne =] czlowiek uczy sie na bledach ;]

sir Tifejo
20-04-2006, 16:54
Nie padne przez 2 tygodnie bo mam bana za ublizanie larosowi ^^
No, no, no...Albo GMy sie wziely za Selene, albo po prostu macie pecha. Juz 2 ban dla czlonkow Rederiet...(w sumie to jeden ban i jeden delete :P)

sir Tifejo
20-04-2006, 20:14
Wlasnie z Ab wyleciala ekipa z S8 (zdazylem zlapac Swapzora, Bennike i Belushie). Czas pokarze czy to cos waznego :).

@Edit:Eee, tylko mi stracha napedzili chlopcy. Nic sie nie dzialo.

Crazy Iwan
21-04-2006, 16:49
Make love not war xD

sir Tifejo
21-04-2006, 19:50
Nowy frag. Degun - Killed at Level 69 by Laros Feleon and by Healek. 3:6 dla S8.

Marczio
21-04-2006, 21:18
No i co dzisiaj o 19 mial byc open battle i? Znowu nie bylo nikogo od S8. Widze ze maja bardzo wymyslne takty jak nas wkurzyc. Zobaczymy kiedy sie w koncu odwaza na cos

Scroopy
21-04-2006, 22:20
Taaa... Panowie z s8 sie nie stawili na kolejne open battle... ta wojna robi sie coraz bardziej noodna...

szelbisz
21-04-2006, 22:26
Hehe wiadomo ze się nie zgodzą na otwartą bitwę bo by dostali wciry. Będą was zabijać pojedyńczo tak jak dzisiaj Deguna. Będą liczyć na to ze się zniechęcicie i będziecie się wypłacać. Dopiero wtedy będzie też mowa o jakiejkolwiek lojalności i czy to cokolwiek dla kogoś znaczy. No i pewnie wtedy dopeiro będą chcieli otwartej bitwy
Ale to tylko moja skromna opinia.

Scroopy
22-04-2006, 00:23
Apr 21 2006, 23:14:31 CET Killed at Level 129 by Alfis
and by Slash'Qu

Temu Panu juz dziekujemy =)

a tutaj zalaczam filmik =)

http://rapidshare.de/files/18605932/swapzordies.rec.html

sir Tifejo
22-04-2006, 01:04
I tak ma byc :P. Swoja droga, chcesz tego Leon'e LXXX tez zbanowac? :D "scroop here", rozbilo mnie to. Tak samo Aven :/.

Scroopy
22-04-2006, 01:16
To taki noob char =) mojej bylej panny ona malo gra wiec ja sobie pogrywam w czasie bana :P

00:15 Swapzor: Exura

Dobry jest prawda? xD hahahahaha

sir Tifejo
22-04-2006, 15:35
Icorn - Apr 22 2006, 12:35:24 CET Killed at Level 48 by Mortech Nocturna

Scroopy
23-04-2006, 00:14
Koti Conqueror - Apr 22 2006, 23:17:51 CET Killed at Level 119 by Alfis
and by Xan Verticas

Crazy Iwan
23-04-2006, 01:03
A film gdzie? :P

Scroopy
23-04-2006, 01:14
Ahhh... zapomnalem :P

http://rapidshare.de/files/18688826/selena_war2.rec.html

kamyk778
23-04-2006, 09:52
Mam 13 palka na selenie:cup: ,zrobilem go kiedys bo mi sie nudzilo ale juz nim nie gram.Lognalem sie i patrze ze bija jakiegos 70 lvla,zaczalem nagrywac filmik i calkiem fajnie wyszedl.Ta zioma byla z Rederiet. Nie wiem o co chodzi w tej wojnie bo tu nie gram ale nagralem filmik.

Mission Arz
23-04-2006, 12:55
No z tego co widze to Alfis ma najwięcej fragów:) pvp mastah

Crazy Iwan
23-04-2006, 19:48
No z tego co widze to Alfis ma najwięcej fragów:) pvp mastah
Akurat przy combach to kwestja przypadku kto łapie fraga.
Aczkolwiek w tym wypadku zgadzam się, Alfis ma spoko pvp.

Marczio
23-04-2006, 19:53
Hehe wiadomo ze się nie zgodzą na otwartą bitwę bo by dostali wciry. Będą was zabijać pojedyńczo tak jak dzisiaj Deguna. Będą liczyć na to ze się zniechęcicie i będziecie się wypłacać. Dopiero wtedy będzie też mowa o jakiejkolwiek lojalności i czy to cokolwiek dla kogoś znaczy. No i pewnie wtedy dopeiro będą chcieli otwartej bitwy
Ale to tylko moja skromna opinia.

Ja bede do konca w tej czy innej gildii dla ktorej walcze, po co mam placic skoro to bezsens.

@ Koti

Fajnie ze padl nasz "master blaster" wielki kumpel daenero i larosa. Kolejny ktory mysli ze jest kims a tak naprawde nic nie znaczy oprocz jego sd w bitwie

sir Tifejo
23-04-2006, 20:33
Dram Lestemura padl.

Wie ktos czemu na forum.tibia.com jest 5:9 dla S8? Bo szukam tego fraga i jakos znalezc nie moge (tzn domyslam sie ze ktos opuscil gildie po deadzie, ale wolalbym to wiedziec z jakis bardziej wiarygodnych zrodel;))

Scroopy
23-04-2006, 20:49
Czaksty on Selena tez padl. Zostal wywalony z gildi... Nie moge powiedziec czemu:P moze dlatego ze sam do konca nie rozumiem powodu :P

Mission Arz
23-04-2006, 21:20
Heh.Czaksty noobił trochę z tego co słyszałem:baby: Fajnie że Dram padł.Nie lubie tej ekipy z Gdańska.Sharka też dopadną.Na dzisiejszy dzień trudno powiedzieć która gildia wygra.Rederiet ma duzo więcej członków, ale sporo z nich ma słabe pvp i są mało zgrani.40,50 i 60 lvle będą cząsto padać.W s8 jest mniej ludzi, ale to chyba dla nich nie jest problem.

btw.Alphon wydawał mi się spoko ale zwyczajnie zdradził Healka.

Zoczek
23-04-2006, 21:30
Jednym słowem będzie ciekawie, nie wazne jak potoczą sie losy wojny.

sir Tifejo
23-04-2006, 21:55
Juz jest ciekawie, wojna w miare wyrownana - to co ze S8 maja wiecej fragow, ale jakie lvl oni zabijaja a jakie Rede~? No wlasnie;)

Scroopy
23-04-2006, 22:02
No wlasnie to jest smieszne dla mnie... s8 sie podnieca ze ma wiecej fragow? oni ubili z tych lepszych tylko Jodokusa...

A my ?:>

- Koti Conqueror (119 royal)
- Healek (122 elite)
- Swapzor (129 royal)

Btw. soon open battle, ciekawe czy sie s8 pojawi :>

szelbisz
23-04-2006, 22:03
Ja bede do konca w tej czy innej gildii dla ktorej walcze, po co mam placic skoro to bezsens.

nie napisałem że ty się będziesz wypłacał tylko ogólnie napisałem jak widzę ich taktykę (oczywiście jaką mi się wydaje że będa stosować)
Chociaż powiem szczerze szanse zaczynają sie wyrównywać. Sporo ludzi zaczyna dochodzić S8. I parę przechodzi na drugą stronę (ostatnio to Laron).
Ciekawie to zaczyna wyglądać

Zoczek
23-04-2006, 23:18
nie napisałem że ty się będziesz wypłacał tylko ogólnie napisałem jak widzę ich taktykę (oczywiście jaką mi się wydaje że będa stosować)
Chociaż powiem szczerze szanse zaczynają sie wyrównywać. Sporo ludzi zaczyna dochodzić S8. I parę przechodzi na drugą stronę (ostatnio to Laron).
Ciekawie to zaczyna wyglądać

Ciekawe czy Slash'Qu zdecydował by sie walczyc w open battle... ciekawie mogło by to wyglądać ;p

a i tak offtopic... http://rapidshare.de/files/18767797/UO0008.jpg.html No i jedziemy dalej -.-

Scroopy
23-04-2006, 23:28
Degun Died

szelbisz
24-04-2006, 03:38
No i kolejnego wam zabili:
Knight Escroto
Apr 24 2006, 02:21:48 CET Killed at Level 76 by Slash'Boone and by Binnike Bengan

I jeszcze dwóch:
Xan Verticas
Apr 24 2006, 14:06:33 CET Killed at Level 108 by Swapzor and by Laros Feleon

Lady of selena
Apr 24 2006, 14:06:11 CET Killed at Level 63 by Swapzor and by Slash'Boone

sir Tifejo
24-04-2006, 16:50
Dobra, wrocilem, zaraz wezme sie za edycje fragow :P. Ale nie wiem co z tego bedzie, cos net sie sypie.
@Edit: Dodane.
Rederiement, cos kiepsko Wam idzie to fragowanie...

Fiołek!
24-04-2006, 19:54
Dobra, wrocilem, zaraz wezme sie za edycje fragow :P. Ale nie wiem co z tego bedzie, cos net sie sypie.
@Edit: Dodane.
Rederiement, cos kiepsko Wam idzie to fragowanie...

Nie lepiej dac linka do tematu na tibia.com ?

Do Szarancza:

Nudny juz jestes z tym gadaniem jakie to pk jest "cool" i ze polacy to nooby.

sir Tifejo
24-04-2006, 20:11

Szarancz

Nie, nie lepiej, raz ze nie kazdy umie sie poslugiwac angielskim w takim stopniu, zeby zrozumiec o co sie bija, a dwa ze Jodo~ nie za bardzo ma czas/checi na uaktalnianie stasow. Takze pomysl zanim cos napiszesz (do Twojej informacji - do niedawna we fragach na tibia.com bylo 5:9, mimo ze juz poprzedniego dnia wpadlo pare nowych).

sir Tifejo
24-04-2006, 20:12
Dobra, juz rozumiem, to o pk i noobach-polakach bylo do Szarancza. Po prostu zle to napisales. To "Szarancz" wzialem jako podpis :P

Fiołek!
24-04-2006, 20:15
Slucham? kiedy ja "gadalem" ze pk jest "cool" i polacy to nooby? Rozumiem Twoja frustracje, zostales zgnojony przez ludzi z S8, ale za co mi sie obrywa to nie wiem;).
Nie, nie lepiej, raz ze nie kazdy umie sie poslugiwac angielskim w takim stopniu, zeby zrozumiec o co sie bija, a dwa ze Jodo~ nie za bardzo ma czas/checi na uaktalnianie stasow. Takze pomysl zanim cos napiszesz (do Twojej informacji - do niedawna we fragach na tibia.com bylo 5:9, mimo ze juz poprzedniego dnia wpadlo pare nowych).

1. Jodokus zrobił to pare godzin temu
2. A kiedy ja cos pisalem do ciebie nie liczac statsow z wojny CZYTAJ DOKLADNIE...

ps. najlepszy moment "Takze pomysl zanim cos napiszesz" - Rotfl

zal.pl

Fiołek!
24-04-2006, 20:21
[QUOTE=Fiołek!]1. Jodokus zrobił to pare godzin temu
2. A kiedy ja cos pisalem do ciebie nie liczac statsow z wojny CZYTAJ DOKLADNIE...

ps. najlepszy moment "Takze pomysl zanim cos napiszesz" - Rotfl

zal.pl

Marczio
24-04-2006, 21:44

Do Szarancza:

Wybacz mistrzu ja tylko ripostuje na posty a nie wypisuje wlasnego widzi-mi-sie bez powodu. Hehe w czas mi to napisales dopiero jak napisalem ze sie ciesze ze Koti padl, hehe czyli po prostu byl tylko 1 powod tego posta a ty znalazles jakis glupi alternatywny.
Wiesz idz w slady Kotiego i padnij przed larosem na kolana :) jestes chyba w tym dobry. Cwaniaczysz cwaniaczysz a chyba jako 1 w tej wojnie bys wyszedl i zaplacil "byle by sie zli szwedzi ode mnie odwalili". Sory nie chcialem ci nic dawac do myslenia bo czasem slabo z tym idzie niektorym

sir Tifejo
25-04-2006, 00:12
@Fiołek: Racje, cwaniakujesz. Nie wiem czy nie zauwazyles mojego 2 posta, czy po prostu nie chciales go widziec. Naucz sie pisac tak, zeby inni Cie mogli bezproblemowo zrozumiec. Juz 2 raz mam z tym problem. I bynajmniej nie wynika to z mojej niewiedzy.

Scroopy
25-04-2006, 00:52
Sratytaty =]

Jak juz na poczatku napisalem:

Nie wazne jak sie zaczyna, wazne jak sie konczy ;]
Dam wam jeszcze przyklad:

Isara: Wojna Light vs Del'Toro

Open Battle (a raczej mass log) w cyclopis. Przed tym "starciem" Light wygrywal sporo z tego co pamietam. A po walce Del'Toro zaliczylo 13 fragow a Light 0 :)

Wiec nie patrzcie na wynik podczas wojny tylko po wojnie :P

/Peace

(huhuhu ale ja mam gadane ahaha :D)

Jahakka
25-04-2006, 10:21
@Scroop
Na Isarze wojna sie nie konczy, wiec o koncu nie ma mowy. Te same osoby walcza z tymi samymi od wiekow. Tylko czasami jest pokoj i gildie sie zmieniaja :P

sir Tifejo
25-04-2006, 18:05
Dark Cidar padl. 5:14 dla S8.

Zoczek
25-04-2006, 21:40
Siema

Ktos z was zna tych ludzi??
-Lorillard Greensboro
-Naphis Maruykrus

Dostalismy z Mysią dwie podobne wiadomości w odstepie 4 minut -.- Czyzby ktos sprawdzal czy jestesmy afk? ;|

szelbisz
26-04-2006, 18:39
No i jest dokładnie tak jak pisałem - pierwsze osoby się już wypłacają (Masoyama i Micta Yezar). Później to już raczej pójdzie lawinowo.

Scroopy
26-04-2006, 18:54
Jak sie jest lamusem to sie placi ;]

Wielki MarIuSzzo
26-04-2006, 19:07
Apropo pvp Appitjuha. Ktos powiedzial, ze jest dobre. I teraz mam pytanie: smiac sie czy plakac?
@Masoyama
Wie ktos, kto gra tym charem?
Pierwszy owner? Jego kuzyn, speed? Moze ktos nowy?
Jesli Maso wejdziesz tu, msg na gg :8348570.
@Wojna
Jaka szkoda, ze przestalem grac na Selenie... Teraz moze wkoncu bym pokazal na co mnie stac.
Kiedys 50 lvl to na wojnie sie nie przydawal, ale jakbym caly czas gral...?
Ale jedno wiem: Hail Scroop&Zoczek, i kogo tam jeszce znam z tego forum z Seleny ;].
@Ban Dark Avena
Wkoncu ten pierd0l0ny dup0liz dostal bana! Wiekszego gnoja niz on w zyciu nie widzialem...

Wielki MarIuSzzo
26-04-2006, 19:14
Wlasnie ogladam film z dedem (Huja) Kotiego ;].
Wie ktos jeszcze kto gra Skiprosko'shadow'em?
Pierwszy owner?

Scroopy
26-04-2006, 19:14
Taa... Masoyem gra cale jego podworko xD z 10 osob z tego co wiem :P

szelbisz
26-04-2006, 20:03
Taa... Masoyem gra cale jego podworko xD z 10 osob z tego co wiem :P
lol to pewnie głosowanie robili czy się wykupic :)

Zoczek
26-04-2006, 23:40
[QUOTE=Wielki MarIuSzzo]
@Wojna
Kiedys 50 lvl to na wojnie sie nie przydawal, ale jakbym caly czas gral...?
Ale jedno wiem: Hail Scroop&Zoczek, i kogo tam jeszce znam z tego forum z Seleny ;].

:o Kim Ty mozesz byc.... aa juz wiem!! xDDD Wroc do nas :-( Potrzebujemy Ciebie z Shimem ; D teraz po testach jestes to bedziesz mial czas!! ;s

Co do Mayasomy czy jak sie ten nick pisze...

Jednym slowem zjebal, pokazal ze jest nabem, stracil w oczach zarowno strony s8 jak i rederiet. No chyba ze to jeden z jego ownerow postanowil placic i nie omowil to z innymi xD

Mission Arz
27-04-2006, 10:30
Racja Aven jest pjerdolonym dupolizem.Potrafi tylko wchodzić w dupe Qu.A co do wojny to dziwi mnie postawa Maso i Micty ale widać że to lamy.Jeśli s8 wygra to Slashowi,Alphonowi,Xaitowi i innym Szwedom i tak się nic nie stanie.

sir Tifejo
27-04-2006, 16:40
Jeden z S8 pada, i az 3 z RR.

Swoja droga, nie pisalem nic z powodu braku czasu - na forum.tibia.com powstal temat o wyplacaniu sie...i o dziwo, juz 6 osob zaplacilo - Keinen, Micta Yezar, Masoyama De'stroy, Yoshimitsu De'stroy, Dark Cidar, Ethiellant.

Nie tak to mialo wygladac? Moim zdaniem wykupowanie sie pojdzie teraz juz jak z bicza strzelil. Zaplacili pierwsi, drudzy, po nich zaplaca nastepni.

Wielki MarIuSzzo
27-04-2006, 16:46
Bo Keinen to nub.
Zaplacili pierwsi, drudzy, po nich zaplaca nastepni.
Tak jak bylo za czasow gildii Gusara ;p.
Ale niektorzy, np. ja, nie zaplacili a po jakims czasie juz nie musieli.

Zoczek
27-04-2006, 17:43
Bo Keinen to nub.

0 szacunku dla nich. Staneli w walce z przeciwnikiem i sie wydygali. Wybrali najgorsza droge z mozliwych... widac ze sie boja o chary =)

Aqual~
27-04-2006, 19:34
Keinen nie jest żadnym nubem , ani nie boi sie walczyć ... poprostu ma chłopak ambicje i chwała mu za to jak ma cos tu ogsiągnać skoro zawsze jest 2 x wiecej osob z s8 niz z rr ?Teraz zobaczycie dopiero oblicze prawdziwego Keinena xD

sir Tifejo
27-04-2006, 19:52
Keinen nie jest żadnym nubem , ani nie boi sie walczyć ... poprostu ma chłopak ambicje i chwała mu za to jak ma cos tu ogsiągnać skoro zawsze jest 2 x wiecej osob z s8 niz z rr ?Teraz zobaczycie dopiero oblicze prawdziwego Keinena xD
No, on mi tak obiecuje i obiecuje od ~3 miesiecy. Ale i tak dziwi mnie jego postawa. Jak z nim gadalem to byl raczej zawziety;)
Podaj nick twojej postaci, ktora zapewne juz nie grasz, to pogadamy. Bo jak na razie to nie robisz nic innego jak "FIOŁEK!" - tylko gadasz.

sir Tifejo
28-04-2006, 09:05
I dochodzi do nich jeszcze Puge. 7:17 dla S8.

Edit: Nastepne osoby zaplacily (z RR): Lady of Selena, Eleuther, Fous soulfire, Arth soulfire. Ludzie, po co w takim razie dolaczaliscie do RR? Zeby pozzyc sie paruset "k"/eq/run?! N/c.

Wielki MarIuSzzo
28-04-2006, 13:50
Nie gram na Selenie, ale gralem. (mappi)
Co do Keinena... (mam tu na mysli ownera za czasow gathering)
to racja, nie jest nubem. Jest nOObem przez wielkie 'o'.

Czuje jakis sentyment do Seleny, wiec zebralo mi sie na komentarz tej wojny.
Komentuje, bo moge. Zabronisz?

sir Tifejo
28-04-2006, 14:18
Nie gram na Selenie, ale gralem. (mappi) Ktory owner? Bo znalem pierwszego, nawet sie kumplowalismy. A Ty prezentujesz tutaj przyklad typowego buca, a Mappi, ktorego znalem - nie byl taki. Moze czasami.
Co do Keinena... (mam tu na mysli ownera za czasow gathering)
to racja, nie jest nubem. Jest nOObem przez wielkie 'o'. Niech zgadne - byl jednym z tych ktorzy Cie kiedys ubili? Bo Keinen to pg sam w sobie :D.

Czuje jakis sentyment do Seleny, wiec zebralo mi sie na komentarz tej wojny.
Komentuje, bo moge. Zabronisz?
Napisalem gdzies, ze Ci zabraniam? Po prostu nic nie wniosles do tematu, a tylko wszystkich krytykujesz.

Wielki MarIuSzzo
28-04-2006, 16:38
Keinen mnie nie ubil, ale raz sie wpieprzyl na expa i jeszce mi grozil gildia...[quote]Moze czasami.[.quote]
Wiec jak zauwazyles to bylo te czasami...
Czasem mam zly humor, a wtedy zuca sie to mocno w oczy^^
Ale ja jestem pierwszy ownerem
A pozatym, co Cie tak urazilo, ze bucami zucasz?

Zoczek
28-04-2006, 16:39
Ktory owner? Bo znalem pierwszego, nawet sie kumplowalismy. A Ty prezentujesz tutaj przyklad typowego buca, a Mappi, ktorego znalem - nie byl taki. Moze czasami.
Niech zgadne - byl jednym z tych ktorzy Cie kiedys ubili? Bo Keinen to pg sam w sobie :D.

Napisalem gdzies, ze Ci zabraniam? Po prostu nic nie wniosles do tematu, a tylko wszystkich krytykujesz.

To pierwszy owner Mappiego, a ja gralem tu kiedys i mialem nick uhkor ilus :D Numer do Mappiego mam od poczatku wiec wiem z kim pisze na forum. :P

Wielki MarIuSzzo
28-04-2006, 17:52
Po prostu nic nie wniosles do tematu, a tylko wszystkich krytykujesz.
A krytykuje, bo moge a co najwazniejsze, mam powody.

sir Tifejo
28-04-2006, 18:08
Keinen mnie nie ubil, ale raz sie wpieprzyl na expa i jeszce mi grozil gildia...
Wlasnie - RAZ Ci sie wpieprzyl na expa. A ile razy Ty sie komus wpieprzales? Bo nie wierze, ze nigdy nikogo, nie ma swietych.
A pozatym, co Cie tak urazilo, ze bucami zucasz?
Co mnie urazilo?
1. Najpierw mowiles o pvp Appitjuha, ja twierdze, ze jest/bylo b.dobre. A Ty wyskoczyles z tekstem czy sie smiac czy plakac.
2. Obrazasz Keina, a badz co badz jest moim kumplem. Takze tez mam swoje powody.

Wielki MarIuSzzo
28-04-2006, 18:33
Pewnie nie wierzysz, ale ja sie nie wpieprzalem ludziom na expa...
Poprostu stawialem sie w ich sytuacji (jak bym sie czul, jakby mnie jakis wyzszy lvl z expa wygonil) i sie tylko pytalem kiedy expowisko bedzie wolne.

A z Appitjuhem mialem sytuacje. I widzialem, jak nie potrafil zabic palka bez tarczy o 60 lvli mniejszego od siebie... (to bylo w tombie), a jak wybieglem na pustynie to jeszce krzyczal, ze chce BoH...

sir Tifejo
28-04-2006, 20:29
Pewnie nie wierzysz, ale ja sie nie wpieprzalem ludziom na expa...
Poprostu stawialem sie w ich sytuacji (jak bym sie czul, jakby mnie jakis wyzszy lvl z expa wygonil) i sie tylko pytalem kiedy expowisko bedzie wolne.

A z Appitjuhem mialem sytuacje. I widzialem, jak nie potrafil zabic palka bez tarczy o 60 lvli mniejszego od siebie... (to bylo w tombie), a jak wybieglem na pustynie to jeszce krzyczal, ze chce BoH...
Powiedzmy jestem w stanie Cie zrozumiec, jestes pierwsza osoba ktora nigdy nie skorzystala ze swojego "poweru".
Co do Appiego: moze po prostu nie chcial Cie zabic (albo tego palka, nie do konca zrozumialem tresc tego posta) tylko wyludzic te bohy? A moze po prostu rozmawiamy o innym ownerze?:P

Wielki MarIuSzzo
29-04-2006, 00:49
Zabic mnie chcial, to wiem.
A co do tego ownera, to calkiem mozliwe...

Jahakka
29-04-2006, 13:00
plz no kill me, me is 1 owner, me rox pvp, mi is legend, mi sell char for rl cash WOW! shut up cuz mi is legend me dont like u ;( plzzz mi is pg.... look on my rox lvl and skillssssssss meeeeee ownssssssss why i dont fight? cuz too many low lvls on war fight and too many noobs and much owners!!!!!! and me pging and ownssss this server yeaaaaaaaaa!!!!111 me are the besT!!!!!111 WE OWNS!!!!!!!!! WE ARE PL!!!!!!!!!!

Wielki MarIuSzzo
29-04-2006, 14:20
Zamknij sie, a jak nie masz nic do powiedzenia to poprostu spier*alaj

behi
29-04-2006, 23:13
Hej kolegi nie wyzywajcie się tutaj!

Co do wojny---->długo jeszcze potrwa. Wszystko przed nami.

Burn.

sir Tifejo
30-04-2006, 00:23
Hej kolegi nie wyzywajcie się tutaj!

Co do wojny---->długo jeszcze potrwa. Wszystko przed nami.

Burn.
Tez mam taka nadzieje, ale jak widze "taktyke" RR (siedzenie w PZ, bycie offline) to mnie krew zalewa. Tak, tak, wiem, walczenie przeciwko Boonowi i spolce to nie byle co, ale w takim razie po co ta wojna? Dla lepszej Seleny? Nie wierze ze jakby RR (JAKBY) wygralo to nie byloby PA. Takze powod wojny jest raczej bzdurny. Juz predzej mozna dyskutowac o zabiciu Garma. Ale zabicie jednego z wiekszych PA na servie i wojna dla lepszej Seleny? Cos nie za bardzo mi to pasuje. No ale coz, czas pokaze jak to mawia starsze pokolenie.
Co do wygranych - wiecej wrogow mam w S8, ale jakos nie wiem czemu mam nadzieje ze oni wygraja.

Fiołek!
30-04-2006, 05:34
No, on mi tak obiecuje i obiecuje od ~3 miesiecy. Ale i tak dziwi mnie jego postawa. Jak z nim gadalem to byl raczej zawziety;)

Podaj nick twojej postaci, ktora zapewne juz nie grasz, to pogadamy. Bo jak na razie to nie robisz nic innego jak "FIOŁEK!" - tylko gadasz.

hummm ciekawe a co mam jeszcze robic na forum -.^ kolejny raz jestes zalowy, a co do naszego ostatniego sporu bo chyba tak to traktujesz to pomyslalbys raz sam a nie powtarzal tylko po Szaranczu.

Wojna.

Ich sprawa chcieli zaplacic teraz maja spokoj i moga expic ta wojna wiele nie zmieni wiec nic złego dla "ogółu" a raczej ideii Qu nie zrobili...

sir Tifejo
30-04-2006, 23:01
hummm ciekawe a co mam jeszcze robic na forum -.^ kolejny raz jestes zalowy, a co do naszego ostatniego sporu bo chyba tak to traktujesz to pomyslalbys raz sam a nie powtarzal tylko po Szaranczu.

Wojna.

Ich sprawa chcieli zaplacic teraz maja spokoj i moga expic ta wojna wiele nie zmieni wiec nic złego dla "ogółu" a raczej ideii Qu nie zrobili...
I jak zwykle kozaczysz. Nie bede z toba rozmawial, po prostu zal mi czasu na ciebie. Btw, co to znaczycz "bycie zalowym"?
Jasne, Szarancz jest moim Bogiem i Idolem1!11oneono1!

Marczio
30-04-2006, 23:08
Szarancz is 1337 teh master

Zlapalem bana na 30 dni w swoim "Stylu"

Fiolek wg ciebie ta wojna nic nie zmieni a wg mnie zmieni bo jesli padnie s8 to odleci cala ekipa asslickow larosa a jesli my padniemy to odejdzie ekipa rederiet i kumple (asslicki tez sie znajda:)) i wtedy niestety zatriumfuje lamerstwo zdrada i chory przerost ambicji jaki ma laros odkad zdradzil gathering

sir Tifejo
01-05-2006, 00:17
Szarancz is 1337 teh master

Zlapalem bana na 30 dni w swoim "Stylu"

Fiolek wg ciebie ta wojna nic nie zmieni a wg mnie zmieni bo jesli padnie s8 to odleci cala ekipa asslickow larosa a jesli my padniemy to odejdzie ekipa rederiet i kumple (asslicki tez sie znajda:)) i wtedy niestety zatriumfuje lamerstwo zdrada i chory przerost ambicji jaki ma laros odkad zdradzil gathering
I sadze ze tak bedzie. Tzn ze RR przegra.

behi
01-05-2006, 11:33
Mi sie nie uśmiecha granie na serwerzze rzadzonym przez Darkow i Slashow.
Wiem ze obydwie gildie beda robic pa po zwyciestwie, ale jednak lepiej bedzie mi sie gralo jesli rzadzic bedzie S8

Wielki MarIuSzzo
01-05-2006, 11:51
sir Tifejo mowiles, ze sie kiedys kolegowalismy. Powiedz mi jaki masz nick na Selenie ;].

Marczio
01-05-2006, 13:06
Mi sie nie uśmiecha granie na serwerzze rzadzonym przez Darkow i Slashow.
Wiem ze obydwie gildie beda robic pa po zwyciestwie, ale jednak lepiej bedzie mi sie gralo jesli rzadzic bedzie S8

No bo larosowi latwiej wejsc w dupe, wystarczy po prostu w nia wchodzic i nie myslec. Jakbym byl sciera tez bym mogl sie tak ponizac jak ci wszyscy z laros fun club (bylego) albo kilku innych gildii

Zoczek
01-05-2006, 17:26
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=787699&posted=1#post787699

;)

Wielki MarIuSzzo
01-05-2006, 17:32
@UP
Tam na samym dole ;p.

Mastah Verticas (Dark Aven) - najwiekszy pizdus jakiegos swiat widzial xD. Zakompleksione dziecko... Po delete'cie avena myslalem, ze juz go nie zobacze... Mylilem sie

behi
01-05-2006, 17:41
No bo larosowi latwiej wejsc w dupe, wystarczy po prostu w nia wchodzic i nie myslec. Jakbym byl sciera tez bym mogl sie tak ponizac jak ci wszyscy z laros fun club (bylego) albo kilku innych gildii

Moze i to prawda ale nie chodzi mi o wlazenie komus w dupe. Ostatnio ciagle tracilem mane na exivowanie garma i slashow podczas expa.Tak mam dalej grac?

sir Tifejo
01-05-2006, 17:42
sir Tifejo mowiles, ze sie kiedys kolegowalismy. Powiedz mi jaki masz nick na Selenie ;].
Evil Nosferatu :p. sprzedalem wieki temu,czego zaluje - until deletion :P

Wielki MarIuSzzo
01-05-2006, 17:58
OoO... Evil wracaj na Selene ;p. Ja tez gram od 2 dni. Szybko zrobisz lvl ;]. Ja 22 sorc, a jutro z ranca leci kaska na pacca do Droma.
btw. podaj gg (moje 8348570)

Zoczek
01-05-2006, 21:30
a co ze mną Misie ?? ;-(

sir Tifejo
01-05-2006, 21:34
OoO... Evil wracaj na Selene ;p. Ja tez gram od 2 dni. Szybko zrobisz lvl ;]. Ja 22 sorc, a jutro z ranca leci kaska na pacca do Droma.
btw. podaj gg (moje 8348570)
Mam niby chara, 18 lv palek, ale raz ze nie ma kasy na speary, a z 57 czy 58 dista to nie chce mi sie grac. Moje gg masz obok (w podpisie :P, zreszta juz Ci znac dalem :))

Wielki MarIuSzzo
01-05-2006, 21:45
^^ Zgadnij ;p. Ja tez mam starego chara, palka na 18 lvlu z 58 dista xD.
GG przyjalem .

Jahakka
01-05-2006, 23:53
=)

Hail wolne respy podczas wojny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

sir Tifejo
02-05-2006, 00:25
Carol Cora padl. 8:17 dla S8.

Nastepne osoby sie wyplacaja:
Mastah Vercitas
Master Unicron
Garm

Nie dziwi mnie postawa Mastaha, to bylo wiadome od poczatku ze predzej czy pozniej odejdzie/zaplaci. to mnie tylko utwierdzilo w tym, ze o tej gry sie nie nadaje.
Unicorn - nie znalem go, takze nie mam co o nim powiedziec.
Garm - no coz, jak dla mnie to jest jedna wielka sciema (ze zaplacil), po prostu dogadal sie z Larosem i spolka, i bedzie gral dalej, znajac zycie po wojnie dolaczy do gildii Larosa (o ile S8 sie nie rozpadnie).

Wielki MarIuSzzo
02-05-2006, 00:39
Ja mam takie pytanie. Wie ktos cos o Mastahu (dark aven) ? Nazwisko? Ulica? Bo to, ze w Wawie mieszka to wiem...
btw. Mam na mysli aktualnego owenra, a nie wczesniejszego.

Bhaal24
02-05-2006, 01:42
Hohoh.Widze ze ludzie z ktorymi kiedys zamienilem pare slów mysla nad powrotem na ten zajefany serverek gdzie nic nie jest jasne (chocby jak ta wojna;]).Po stracie Bhaala ~zapomnialem o Selenie.Ale teraz mysle nad powrotem (wlasnie skilluje <zieeewa>)Ale nudno tak,nikt sie nie odzywa....

Odnoscnie wojny to mysle ze nic ona nie zmieni,poza tym ze pare noobów z Rederiet zaliczy kilka dedów i paymenty dostana.Alphon,Qu etc dogadaja sie z Evalorem itp i beda mieli luz.

Gadajac sobie z jednym z moich "old friends" pare minut temu moge przekazac ze Ardes Lehiharon obudzil sie w swiątyni Enjoy

Aqual~
02-05-2006, 04:33
@ Wielki MarIuSzzo

Po co ci jego dane ?;o

Wielki MarIuSzzo
02-05-2006, 09:18
Niewazne...

sir Tifejo
02-05-2006, 11:12
Ardes Lehiharon - Killed at Level 59 by Slash'Boone and by Evalor Nocturna. 8:18 dla S8.
Dzieki za info Bhall~;)

behi
02-05-2006, 13:10
Z tego co wiem to juz nie ten stary Garm, tylko nowy owner.

Bhaal24
03-05-2006, 13:25
Edytnij tam postac i dorzuć Jodokusa do listy szczęśliwców, którzy mieli ten zaszczyt i zostali teleportowani przez graczy S8 do templa Enjoy.

sir Tifejo
03-05-2006, 13:48
Edytnij tam postac i dorzuć Jodokusa do listy szczęśliwców, którzy mieli ten zaszczyt i zostali teleportowani przez graczy S8 do templa Enjoy.
Niestety nie mam opcji siedzenia na kompie 24 na dobe :P. Dzieki za info, juz edytuje.

Bhaal24
03-05-2006, 15:52
Niesądze aby ktos siedzial 24 h na dobe :).Dlatego jesli dowiem sie o jakichs fragach bede Ci je tu pisal :)

sir Tifejo
04-05-2006, 12:00
Kolejne osoby sie wyplacaja:
Iwek
Knight Escroto

Pozdrawiam,
T.

Wielki MarIuSzzo
04-05-2006, 16:54
Czyli niedlugo ten temat mozna bedzie uznac za zamkniety -.-.
Zalosne jest to, ze Rederit bylo o wiele wiecej i gdyby tylko sie dobrze zorganizowali mogli by rozpierdolic s8 bez problemu. Ale po co? Lepiej placic i dac fiutom rzadzic serverem...
Niedawno moj kumpel dostal hunta od s8, za to, ze nie chcial zejsc z respa druidowi Del Arte.
Takich ludzi sie powinno odcinac od neta, a nie jeszcze im w Tibie pozwalac grac...

behi
04-05-2006, 19:27
Z kolei ja miałem hunta od garma avenka i xariego bo im sie nudzilo i akurat sobie mnie za cel ubrali.

Wy ludzie naprawde myslicie ze na selenie bedzie lepiej jezeli te wojne wygra redieret? Ktokolwiek bedzie rzadzil w tej grze, bedzie tak jak to ujął Wielki MarIuSzzo "fiutem". Osobiscie uwazam że duzo wieksze fiuty maja czlonkowie redieretu wiec wole S8. Zreszta jak rzadzilo S8 to ja expiąc exivowalem i tak tylko slashow i garma.

Scroopy
04-05-2006, 19:31
Dloogo mnie tu nie bylo ale powiem tak :

Ile razy bylismy gotowi na open battle? 5? zawsze sie wasi kochani s8 ustawiali a pozniej czekalismy na nich 2-3h i co? Mr. Bam Bam Uber Tank (czyt. Laros) ze swoimi pieskami zmieniali zdanie... a wojna bedzie trwala dloooooooooooogo... nie powiem jakie sa plany RR ;] Btw. a myslicie ze jak s8 wygra to nie bedzie PA ? PA bedzie ZAWSZE.

Btw2. teraz bym mogl zraportowac panna Kotiego i Puge do GM'a bo Puge zaczol sharowac z Kotim w czasie wojny bo Koti ma "nedzne?" pvp? zobaczycie jakie PA odwali Puge ; ) on jest GORSZY (tak dobrze napisalem.. jest gorszy) od Avena. Zawsze sie sra ze Ja, Xari i Aven to najwieksi PA na Selenie... ale co mu tam chlopak nie chce byc gorszy i non stop odwala PA : )

Bhaal24
04-05-2006, 20:42
Zgadza sie Scroop móglbyś zraportowac Kocurka ale tego nie zrobisz,bo jak juz wiesz za fałszywe raporty są bany :)

Wielki MarIuSzzo
04-05-2006, 20:52
Adam i wielkie PA? Lol !
Piszesz, ze Puge robi wieksze PA od Avena. Moze, ale nikt nie jest wiekszym cieciem i dupowlazem od niego. Nikt !
Pozatym, jesli Puge&Koti shareruja, to zraportuj ich. Bedzie o 2 debili mniej... Niby malo, ale zawsze cos.

sir Tifejo
04-05-2006, 21:54
Dla mnie to jedno kto wygra, ale glupota jest wchodzenie do gildi z ktorej po 2 tygodniach "wojny" w ktorej nie zrobili NIC, to mnie boli najbardziej. Keinena jestem w stanie zrozumiec, kupil pacca i zal mu bylo, zobaczcie jakie PG teraz odwala ;).

@Scroop: takie postepowanie (tzn postepowanie "Uber" Larosa) jest zwane taktyka. I tak szczerze, w open battle tez nie mielibyscie wielkich szans. Dla mnie przegraliscie ta wojne juz na wstepie - kiedy Slash'Qu zaczal invitowac do RR wszystkich ktorzy chcieli. Efekty widzicie we fragach.
Bez urazy oczywiscie, peace & love.

Marczio
04-05-2006, 22:29
Zgadza sie Scroop móglbyś zraportowac Kocurka ale tego nie zrobisz,bo jak juz wiesz za fałszywe raporty są bany :)

No trudno zeby banow za to nie bylo jak sa za glupsze rzeczy (np jak ja 2x dostalem). To ze Koti sharuje to wie duzo osob i to nie z Puge tylko np z panna "krolewna" Magda Feleon. Taka niewinna za plecami Larosa.
Btw. Laros tez sharuje :) i na to sa dowody

Scroopy
04-05-2006, 22:30
@ Bhaal

Przykro mi ale to jest jednak prawda bo z tego co mi 'Zu wkleil na msn to by po banie zarwali :)

@ Evilek (kofanie ;* xD)

Tutaj sie zgodze... z tym ze 'Qu nie przemyslal paru rzeczy na wstepie :) ale coz... czlowiek uczy sie na bledach :)

@ Mappi

Aven nie wlazil mu w dupe, poprostu sie z nim skumal na poczatku to dlatego ma u niego loozy... Nooo a jak myslisz za co mnie i Avena Puge z Datte ganiali po kazo? xD

xx:xx Dark Aven: ?
xx:xx Puge Nocturna: u are PA and i will kill u
xx:xx Scroop: hahaha

Czy co w tym stylu nie pamietam jak rozmowa wygladala dokladnie bo to bylo jakis czas temu xD

I uwierz mi... Puge odwala gorsze PA niz Aven =) a jak sie go spytalismy czemu nas tepi za PA i sam to robi to jego odpowiedz brzmiala

"Because im rl friend evalor"

hahahahahahah nie wiem czy sie smiac czy plakac... sa ludzie i parapety... ale zeby taborety ? o.0

Scroopy
04-05-2006, 22:35
No trudno zeby banow za to nie bylo jak sa za glupsze rzeczy (np jak ja 2x dostalem). To ze Koti sharuje to wie duzo osob i to nie z Puge tylko np z panna "krolewna" Magda Feleon. Taka niewinna za plecami Larosa.

No Szarancz ma racje. Sam Laros sie przyznal ze sharuje :)

behi
04-05-2006, 22:50
Oj Scroop, Aven i Xari tez mnie bili za nic . Obie gildie robily, robia i BEDA robic pa. Ja akurat wybrałem s8 ze wzgledu na to ze mam tam wiecej przyjaciol ktorych bedzie mi brakowalo jesli przegraja te wojne.

Wielki MarIuSzzo
04-05-2006, 22:58
Adam, Ty lepiej idz z nami na nowy server, moze troche 'wynormalniejesz', bo jak widze co mi na gg wygadujesz, to az zle sie robi...

Scroopy
04-05-2006, 23:01
Bez mojego Kotka nigdzie sie nie ruszam ;]
A na Selenie przynajmniej smiesznie jest xD

@ Behi

name please ?:>

@ Edit

12h do konca bana xd

Wielki MarIuSzzo
04-05-2006, 23:20
To wez swojego Kociaka (Mlody of course? ;o) i idz, ale nie na ten co ja.
Bo jak widze, z kim chcesz isc to... Albo? Zreszta zobaczysz, co sie stanie jak sie chlopcy beda za mocno wozic ^^

KotiConqueror
05-05-2006, 05:49
To wez swojego Kociaka (Mlody of course? ;o) i idz, ale nie na ten co ja.
Bo jak widze, z kim chcesz isc to... Albo? Zreszta zobaczysz, co sie stanie jak sie chlopcy beda za mocno wozic ^^

Na razie to jedynym ktory sie za mocno wozi jestes Ty. Nie wiem kim jestes i nie chce wiedziec ale jestes zalosny; po ch*j niby wypisujesz takie bzdury jak nic nie wiesz na ten temat.
Jesli chodzi o reportowanie mnie to prosze bardzo wszyscy mozecie pisac do Gmow tony maili i reportow :) Zanim mnie oskarzysz drogi Scroopy moze najpierw porozmawiasz ze mna i pokazesz mi dowody .... bo sam nie wiem czemu niby tak uwazasz hmm bo Ci wszechwiedzacy Alfis a moze Popeye ktory schakowal Nanaki'hunter powiedzial? Ale spoko reportujcie mnie wszyscy mam to gdzies bo nie sharowalem wiec mi mozecie naskoczyc. Co do Magdy Feleon to nie sharowalem nigdy z nia zadnego chara. Bana dostalem za posta tylko i wylacznie. Jakbym sharowal jej postac to ona by dostala bana, a nie ja. Chyba ze to za trudne dla was dzieciaczki.
Co do wojny .. to juz przegraliscie :)
Ja dzisiaj wbilem ponad 300k expa wiec hmm czuje sie jakby sie juz ta "wojna" skonczyla. A prawda jest taka ze od was gineli tylko Polacy a wielki wasz Qu, Alphon i reszta Szwedow chowali sie ciagle po depach. Widzialem ich tylko raz poza depo jak sam padlem, ale co to za problem bylo mnie zabic jesli was bylo ponad 15 na mnie i wszystkie pzty byly zablokowane potami. Ale to juz bylo troche temu level i kase odrobilem a nawet wbilem ponad 2 levele wiec bedziecie placic jak chcecie tutaj dalej grac :)
A oto filmik z awansu , enjoy:
http://rapidshare.de/files/19651871/level120.rec.html

Yours,
Koti

Scroopy
05-05-2006, 09:44
@ Koti

Jak Ci juz kiedys mowilem ze donosze na qmpli z ktorymi razem voodke pilem.... A na Tobie sie baaaardzo zawiodlem ale mniejsza o to :) a duzo osob o tym wie ze sharujesz z Puge teraz :) ale dobra nvm.

sir Tifejo
05-05-2006, 11:32
Jakby na to nie patrzec, Koti ma racje: wojna sie juz skonczyla, ludzie z S8 expia/hunca normalnie - nawet castle shielda wylotoowali;). I niby skad mozesz wiedziec z kim on sharruje? Kto Ci o tym powiedzial? Nawet jesli sharruje - robi tak 1/2 ludzi grajacych w Tibie, takze nie ma to wiekszego znaczenia.

KotiConqueror
05-05-2006, 11:45
@ Koti

Jak Ci juz kiedys mowilem ze donosze na qmpli z ktorymi razem voodke pilem.... A na Tobie sie baaaardzo zawiodlem ale mniejsza o to :) a duzo osob o tym wie ze sharujesz z Puge teraz :) ale dobra nvm.

haha zawiodles sie? Ze jestem z ludzmi z ktorymi trzymalem sie tutaj od 50~ levela ? HAHAHAHAHAH .
Ktorzy zawsze mi pomagali? Jestem zadluzony na 200k jeszcze , hmm u kogo ? U Ciebie? NIE! U barztara, Evalora i Larosa. Zawsze mi pomagali jak tego potrzebowalem. Ale ja nie krytykuje Twojej decyzji ze przylaczyles sie do Qu, to jest Twoja sprawa i to jest tylko gra. Najbardziej bylem blisko z Xanem widzialem sie z nim kilka razy w rl a walczymy po przeciwnych stronach i nawet ma fraga na mnie i co ... mam to gdzies TO JEST TYLKO GRA
Duzo osob wie.... pewnie to krazy wsrod czlonkow Rederiet? hahahaha dobre....Jesli chcesz prowadzic wlasne sledzctwo to powinenes wchodzic co jakis czas na Selena i gadac do mnie. Bo Puge raczej polskiego nei zna :)
Zreszta juz Popeye mi powiedzial ze polola Rederiet mnei reportowala .. i co Hmmm . Dalej gram ? Wiec mozecie mi naskoczyc

@sir Tifejo
W pelni sie z Toba zgadzam :)

Yours,
Koti

behi
05-05-2006, 11:58
@Scroopy

Burniasty tutaj.

Wielki MarIuSzzo
05-05-2006, 16:21
Ja sie woze? Ciekawe gdzie, bo na Selenie nie gram...
Nic nie wiem na temat? Jaki? Jesli chodzi o twoje niby sharerowanie, to napisalem tylko, ze jesli Scroop wie to niech zraportuje, ale NIE napisalem, ze sharerujesz.
I skocz pierdolic smuty i idz wbijac swoj mega exp !
(jakos nie wydaje mi sie, zeby 300k expa w dzien na Twoim lvlu bylo jakims wielkim wyczynem)

KotiConqueror
05-05-2006, 18:29
Ja sie woze? Ciekawe gdzie, bo na Selenie nie gram...
Nic nie wiem na temat? Jaki? Jesli chodzi o twoje niby sharerowanie, to napisalem tylko, ze jesli Scroop wie to niech zraportuje, ale NIE napisalem, ze sharerujesz.
I skocz rzodkiewka jest superic smuty i idz wbijac swoj mega exp !
(jakos nie wydaje mi sie, zeby 300k expa w dzien na Twoim lvlu bylo jakims wielkim wyczynem)

OK :)

Chce tylko skomentowac ten exp. A wiec 300k expa w czasie wojny to duzo :) Zreszta ja nigdy nie wbijalem duzo expa moj rekord to cos kolo 700k w jeden dzien :P

Pozdro

najs
05-05-2006, 18:41
No Szarancz ma racje. Sam Laros sie przyznal ze sharuje :)

Twoj znajomy Dark Xari takze sharuje... Tak wiec n/c

Wielki MarIuSzzo
05-05-2006, 18:48
Sharerowanie 57 najta? Hahahaha !
(nie moglem sie powstrzymac, tosz to takiego chara sie robi w max miesiac)

najs
05-05-2006, 19:07
Sharerowanie 57 najta? Hahahaha !
(nie moglem sie powstrzymac, tosz to takiego chara sie robi w max miesiac)

No widzisz, niektorzy to nawet sharowac nie potrafia

KotiConqueror
05-05-2006, 19:11
Twoj znajomy Dark Xari takze sharuje... Tak wiec n/c

haha przypomnailo mi sie cos jesli chodzi o sharowanie...
Jakis tydzien temu stoje w depo i przychodzi do mnei Mastah Verticas ( czy jakos tak) mowi tak : "daj na statek bo mi brakuje, to ja Scroop"......Pozniej prales kolesia jakiegos ta postacia i mi pisales zebym Cie nie pral bo "to ja Scroop"
Wiec jestes zalosny po prostu ;)

najs
05-05-2006, 19:16
haha przypomnailo mi sie cos jesli chodzi o sharowanie...
Jakis tydzien temu stoje w depo i przychodzi do mnei Mastah Verticas ( czy jakos tak) mowi tak : "daj na statek bo mi brakuje, to ja Scroop"......Pozniej prales kolesia jakiegos ta postacia i mi pisales zebym Cie nie pral bo "to ja Scroop"
Wiec jestes zalosny po prostu ;)

lol a ja slyszalem ze DArk Aven gra MAstah Verticasem.. lol...

http://img258.imageshack.us/img258/7458/sharier3lg.jpg (http://imageshack.us)

Xari is pwned?!?!?!?!!?

Darth Kiszek
05-05-2006, 19:20
hahahahah lol!!

Skad ten label??

Owned.

KotiConqueror
05-05-2006, 19:21
lol a ja slyszalem ze DArk Aven gra MAstah Verticasem.. lol...

http://img258.imageshack.us/img258/7458/sharier3lg.jpg (http://imageshack.us)

Xari is pwned?!?!?!?!!?

To bylo chyba tak ze..... Dark Aven gral Mastahem ale wiesz oni graja w jednej cafe to np takie cos ze Scroop siadzie na chwile na charze Avena to jest normalne i w sumie nie mam nic przeciwko temu bo co mnei to obchodzi tylko ze smieszy mnie ze on ma do innych problem jak sam "sharuje" -.- No a pozniej po deadzie Mastaha (chyba) staary owner wrocil do gry i sie wykupil wiec teraz juz nie gra (chyba) Aven ani nikt inny tylko ten stary owner :P

najs
05-05-2006, 19:22
bylem swoim charem na dlair i Xari chcial bloczyc Healka z war hammerem i w jego dedzie to znalazlem hehe

KotiConqueror
05-05-2006, 19:33
loooooooooooooooooooooooool xDD

Marczio
06-05-2006, 11:36
U barztara, Evalora i Larosa.

o ciekawe u ktorego evalora skoro od dawna jest to inny owner :)
Ktory owner Larosa ci tak wydatnie pomogl?
co do barztara to nie mowie bo nie wiem.

Co do tematu sharowania to nie ma co tutaj nad tym sie rozwodzic skoro nikt nie ma dowodow na to ze ktos sharuje a i tak Koti czy kazdy oskarzany o sharing bedzie sie zapieral i ewentualnie rzucal wyzwiskami.

Koti napisales cos ze juz bys dostal bana za sharing jakbys sharowal i nazwales nas jako tych ktorzy to sugeruja uposledzonymi dziecmi. Jest to zalosne co napisales bo niewiele osob dostaje bana za sharing, nie wiem czy 50% z hlvli ktorzy sharuja dostalo bana, wiec to nie jest zaden dowod. Prawda jest taka ze gmy nic nie robia, tylko leca w **** i zeby nadrobic banuja za nic tak jak mnie albo innych wmawiajac im "offensive statement".
Just pathetic

sir Tifejo
06-05-2006, 21:43
~.~BumP~.~

(patrz strona 1)

Bhaal24
06-05-2006, 23:24
Lizard Feleon padł :<

KotiConqueror
07-05-2006, 13:28
o ciekawe u ktorego evalora skoro od dawna jest to inny owner :)
Ktory owner Larosa ci tak wydatnie pomogl?
co do barztara to nie mowie bo nie wiem.

Co do tematu sharowania to nie ma co tutaj nad tym sie rozwodzic skoro nikt nie ma dowodow na to ze ktos sharuje a i tak Koti czy kazdy oskarzany o sharing bedzie sie zapieral i ewentualnie rzucal wyzwiskami.

Koti napisales cos ze juz bys dostal bana za sharing jakbys sharowal i nazwales nas jako tych ktorzy to sugeruja uposledzonymi dziecmi. Jest to zalosne co napisales bo niewiele osob dostaje bana za sharing, nie wiem czy 50% z hlvli ktorzy sharuja dostalo bana, wiec to nie jest zaden dowod. Prawda jest taka ze gmy nic nie robia, tylko leca w **** i zeby nadrobic banuja za nic tak jak mnie albo innych wmawiajac im "offensive statement".
Just pathetic

Zalosny to jestes ty
Stek bzdur nawet mi sie tego komentowac nei chce

Bhaal24
07-05-2006, 21:31
Lizard Feleon ,Laron i Daenero padli.

Wydaje sie że po wypłaceniu sie "nielojalnych" graczy z rederiet cała guildia na tym zyskuje.Ale jak już ktoś mądrzejszy odemnie powiedzial "Dopuki piłka w grze wszystko może sie zdarzyć :).
Anyways uważam ze S8 powinno wygrać i wygra Cya

behi
08-05-2006, 09:52
Scroop dlaczego się wyplaciles? Z twoich postow wynika ze bardzo chciales wygrac te wojne i ze strasznie nienawidzisz s8...

Jahakka
08-05-2006, 11:57
mój 2 owner mojego konta chcial wam przekazac ze "pomidor jest czerwony o.0 "

Scroopy
08-05-2006, 14:58
Scroop dlaczego się wyplaciles? Z twoich postow wynika ze bardzo chciales wygrac te wojne i ze strasznie nienawidzisz s8...

Nie wyplacilem sie ;] nie dostali odemnie ani grosza ;] gadalem z Larosem krzyknol mi 100k to powiedzialem ze ma nasrane w bani i niech spier*dala :P a wyszedlem z gildi bo narazie nie mam czasu na gre i jestem przez jakis czas retired ;)

sir Tifejo
08-05-2006, 16:47
Uzupelnilem wszystkie zalegle fragi, dzieki.

behi
08-05-2006, 22:22
Nie wyplacilem sie ;] nie dostali odemnie ani grosza ;] gadalem z Larosem krzyknol mi 100k to powiedzialem ze ma nasrane w bani i niech spier*dala :P a wyszedlem z gildi bo narazie nie mam czasu na gre i jestem przez jakis czas retired ;)
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Marczio
08-05-2006, 22:27
Zalosny to jestes ty
Stek bzdur nawet mi sie tego komentowac nei chce

Stekiem bzdur mozna nazwac TWOJE argumenty a wlasciwie ich brak. Level nie daje glowy, wiek tez nie.

Powyzywaj mnie jeszcze bo czuje ze stac cie na wiecej w tej materii :)

Jahakka
09-05-2006, 14:28
Odchode z tego forum!!!! NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!111111

Reason : Patrz wyżej :/

Fiołek!
09-05-2006, 20:46
Odchode z tego forum!!!! NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!111111

Reason : Patrz wyżej :/

Nie pozostaje nic innego jak Cie pozegnac

Reason: Patrz wyzej

Marczio
09-05-2006, 23:32
Odchode

Wielka szkoda ze odchodysz :( ja chyba tez odchode

Fiołek!
10-05-2006, 00:46
Wielka szkoda ze odchodysz :( ja chyba tez odchode

Przyjda "nywi"

Zoczek
10-05-2006, 00:50
dzin dybry mam tyjny widymysc ;s

Tenchorius
11-05-2006, 00:00
@behi
pfk rox;)
jaka dzielnica we wroc?? moze chodzisz do gim 29? kiedys tam chodzilem:P moj sasiad tez z amery ale w ch*j noob z niego:D

behi
11-05-2006, 12:41
Kozanów. Chodzilem do gim. 1 a teraz do LO6

KotiConqueror
12-05-2006, 17:13

Chyba retarded

KotiConqueror
12-05-2006, 17:16
Stekiem bzdur mozna nazwac TWOJE argumenty a wlasciwie ich brak. Level nie daje glowy, wiek tez nie.

Powyzywaj mnie jeszcze bo czuje ze stac cie na wiecej w tej materii :)

Pewnie, ze mnie stac.
Ale nie mam zamiaru zawracac sobie Toba glowy.
Nara.

LarosFeleon
12-05-2006, 17:54
Dobra tyle tutaj lekko mowiac klamstw, wiec sobie zrobilem konto.

Przeczytalem caly threat, juz niepamietam wszystkiego :p

Ale zaczne od tego goscia co mowi ze ja sharuje. Mowisz ze masz dowody, to mi daj. To ze jestem polakiem moze dla was jest dowod. Ale mozecie zapytac sie Xari bo do mnie dzwonil na Norweski numer. Po za tym jestem na ventrilo zawsze gdy jestem na Larosie, i tylko ja mam access do Larosa.

2) Magda niema wstep na Koti, a jezeli by miala co by miala robic? Kwiadki mu podlewac?

3) Scroop tutaj taki fajny itd. A w Tibii pytasz ile musisz placic, i to nie tylko zeby wiedziec ;)

4) Jezeli Rederiet tacy sa mili i dobzi, po co przez 4 miesecy plakaliscie ze Garm, Jingit, Alfis, SKlifingr i Popeye to PK? Scroop Ty jestes tylko bezsesownym brazowym nosem. Ciebie zabili osoby z Twojej guildi i zabrali Ci caly Twoj EQ, a teraz do nich poszedles po co? Po proteszon? :(

5) Garm sie ze mna wogule niedogadywal, i nadal gra ten sam Garm. Zaplacil 250k i jest wolny. I niedojdzie do nas. Wszyscy z S8 go nieznosili tak samo Zumoni i Jingit/Xari/Aven. Ale ich niebilismy bo szanowalismy nawzajem swoich kolegow (Slashow). Garm 2 mies tez mial hunta z Zumoni ale Alphon itd. tak nas blagali ze dalismy im jeszcze jedna szanse, zabili Hamesses wiec my zabilismy Garma i Jingita. I dlatego wojna sie zaczela.

Zoczek
12-05-2006, 19:21
pwned albo wkręta ;s jestem ciekaw zy to pierwsze czy drugie okaże się prawdą ;>

szelbisz
12-05-2006, 20:47
Hahaha niezła podróbka :)

LarosFeleon
12-05-2006, 20:49
Moze do mnie napiszesz w tibii madralo?

Marczio
12-05-2006, 21:55
Dobra tyle tutaj lekko mowiac klamstw, wiec sobie zrobilem konto.

Przeczytalem caly threat, juz niepamietam wszystkiego

Ale zaczne od tego goscia co mowi ze ja sharuje. Mowisz ze masz dowody, to mi daj. To ze jestem polakiem moze dla was jest dowod. Ale mozecie zapytac sie Xari bo do mnie dzwonil na Norweski numer. Po za tym jestem na ventrilo zawsze gdy jestem na Larosie, i tylko ja mam access do Larosa.

2) Magda niema wstep na Koti, a jezeli by miala co by miala robic? Kwiadki mu podlewac?

3) Scroop tutaj taki fajny itd. A w Tibii pytasz ile musisz placic, i to nie tylko zeby wiedziec

4) Jezeli Rederiet tacy sa mili i dobzi, po co przez 4 miesecy plakaliscie ze Garm, Jingit, Alfis, SKlifingr i Popeye to PK? Scroop Ty jestes tylko bezsesownym brazowym nosem. Ciebie zabili osoby z Twojej guildi i zabrali Ci caly Twoj EQ, a teraz do nich poszedles po co? Po proteszon?

5) Garm sie ze mna wogule niedogadywal, i nadal gra ten sam Garm. Zaplacil 250k i jest wolny. I niedojdzie do nas. Wszyscy z S8 go nieznosili tak samo Zumoni i Jingit/Xari/Aven. Ale ich niebilismy bo szanowalismy nawzajem swoich kolegow (Slashow). Garm 2 mies tez mial hunta z Zumoni ale Alphon itd. tak nas blagali ze dalismy im jeszcze jedna szanse, zabili Hamesses wiec my zabilismy Garma i Jingita. I dlatego wojna sie zaczela.

Zakladajac ze ci wierze to skomentowalbym to i podal swoje dowody/domysly ale ze nie mam zwyczaju dyskutowac z lamami ktore wietrza swoja szanse zdradzajac swoich przyjaciol ktorym zawdzieczaja bardzo wiele, tak jak ty zrobiles wiec nie bede raczej tutaj mowil na ten temat. Dla zakonczenia powiem tylko ze dobrze ze zabili tego debilnego asslicka brazuka, ty lubisz jak ci ktos wchodzi w dupe nie? :) pokazujesz to odkad zdradziles gathering. tak jakbys nie wiedzial ////SZARANCZ

@ Koti
sie nie zegnamy

szelbisz
12-05-2006, 22:01
skubany rzeczywiście :)

Zoczek
12-05-2006, 23:05
Moze do mnie napiszesz w tibii madralo?

moge napisac powiedz tylko kiedy ;>

behi
12-05-2006, 23:06
Hahaha niezła podróbka :)

Podróbka czego? Chodzi o to ze nie jest naprawde polakiem albo co?

Paszoł won!
12-05-2006, 23:20
Chyba retarded

Bueheheh człowieku nie znasz angola to sie nie udzielaj, proste?

LarosFeleon
12-05-2006, 23:22
Zakladajac ze ci wierze to skomentowalbym to i podal swoje dowody/domysly ale ze nie mam zwyczaju dyskutowac z lamami ktore wietrza swoja szanse zdradzajac swoich przyjaciol ktorym zawdzieczaja bardzo wiele, tak jak ty zrobiles wiec nie bede raczej tutaj mowil na ten temat. Dla zakonczenia powiem tylko ze dobrze ze zabili tego debilnego asslicka brazuka, ty lubisz jak ci ktos wchodzi w dupe nie? :) pokazujesz to odkad zdradziles gathering. tak jakbys nie wiedzial ////SZARANCZ

@ Koti
sie nie zegnamy

A widzisz ;) Jezeli Ty niebyl bys lama i niemachal szczeka jak dupa po ludziach to bys wiedzial ze ja zaczalem war przeciwko Gathering bo sie dowiedzialem ze gdy pobija Nocturny/Slashe to ja bede nastepny gdy tylko ukoncze Annihilator. I w tym przypadku pani duza-geba-male-miesnie mi sie bardzo przydalo to ze trzymalem w sekrecie to ze po Polsku gadam.

A dowodow zadnych niemasz wiec japa buraku.

szelbisz
12-05-2006, 23:52
Podróbka czego? Chodzi o to ze nie jest naprawde polakiem albo co?
Nie no myślałem że ktoś się podszywa, ale zagadałem do niego w grze i to rzeczywiście on. Heh niezła zaskoczka.

UndeadSobi
13-05-2006, 10:23
Bueheheh człowieku nie znasz angola to sie nie udzielaj, proste?

ojjj juz bardzo dlugo sie nie udzielalem na tym forum....
i sam sie nie udzielaj skoro nie znasz anglika (dla twojej wiadomosci retarded - opozniony w rozwoju kretynie...)

@Laros~
tez prawda... bez dowodow mozna sie zamknac i nikogo nie oskarzac bezpodstawnie ;]

Marczio
13-05-2006, 11:20
A widzisz ;) Jezeli Ty niebyl bys lama i niemachal szczeka jak dupa po ludziach

Poetyckie porownianie, ale daruj sobie na mnie nie robi wrazenia takie zarciki

to bys wiedzial ze ja zaczalem war przeciwko Gathering bo sie dowiedzialem ze gdy pobija Nocturny/Slashe to ja bede nastepny gdy tylko ukoncze Annihilator.

Ty miales byc kickniety jeszcze zanim wojna wybuchla tylko ze Merhion cie skutecznie bronil przed Popem i reszta Vidfamne.
I w tym przypadku pani duza-geba-male-miesnie mi sie bardzo przydalo to ze trzymalem w sekrecie to ze po Polsku gadam.

Fajny sekret jak 1 dnia gadales do mnie po polsku a nastepnego po angielsku i nie kojarzyles nic z poprzedniego dnia ;)

A dowodow zadnych niemasz wiec japa buraku.
A kto ma dowody w takim wypadku?
Wielki ziom Vidfamne potem Swapzora ktoremu i tak nie pomogl jak padal hehe ja nie mam sily do takich ludzi bo o ile tej gry nie mozna brac na powaznie to jednak powinno sie zachowac jakies zasady przyzwoitosci. Wiesz co to lojalnosc?

LarosFeleon
13-05-2006, 12:08
A kto ma dowody w takim wypadku?
Wielki ziom Vidfamne potem Swapzora ktoremu i tak nie pomogl jak padal hehe ja nie mam sily do takich ludzi bo o ile tej gry nie mozna brac na powaznie to jednak powinno sie zachowac jakies zasady przyzwoitosci. Wiesz co to lojalnosc?

Nom, nie to ze Slash'Qu Cie zabil a Ty do jego guildi idziesz :)

Ale jezeli ludzie z Twojej guildi chca Cie zabic, a Ty wtedy robisz wojne przeciwko im i wygrywasz. To juz niema nic z tym do robienia. Bardzo sie ciesze ze odszedlem od Vidfamnes, bo dopiero po wojnie zobaczylem rl pics i jakie naprawde to sa c*** w rl ;)

Marczio
13-05-2006, 13:08
Nom, nie to ze Slash'Qu Cie zabil a Ty do jego guildi idziesz :)

Dogadalismy sie wiec w czym problem? Na selenie nigdy nic nie bylo 100% jasne i pewne, a ja nie grajac juz tam od dawna stwierdzilem ze moge po prostu wejsc do wojny i sprobowac pomoc jako ze dostalem bana to nie moge.

Ale jezeli ludzie z Twojej guildi chca Cie zabic, a Ty wtedy robisz wojne przeciwko im i wygrywasz. To juz niema nic z tym do robienia. Bardzo sie ciesze ze odszedlem od Vidfamnes, bo dopiero po wojnie zobaczylem rl pics i jakie naprawde to sa c*** w rl

Rl wyglad nie ma nic do tibii bo kazdy inaczej podchodzi do tej gry, od ludzi takich jak aven ktorzy chocby i cie zadzgaja za te gre bo jestes przeciwko im po garma dla ktorego jest to zwykla zabawa i smiech a ze moze sie posmiac z polakow dodaje mu fun

Jahakka
13-05-2006, 13:54
W tibi dla mnie liczy sie Team jaki masz, nie mozna grac "solo" Lars znalazl taki team i jego wybór okazal sie dobry, trzyma sie swoich zasad, pomaga innym..Co wy macie do tego kolesia?
@Szarancz, on zaczol grac na selenie z niewielka rodzinkom, z poczatku byl nikim pozniej stal sie kims i jest nim do dzisiaj, a ty? Ty jestes nikim, atakujesz go bo jestes przegrany, tak jak polscy politycy. On ma gildie która go nigdy nie huntowala i pomaga jemu, a ty dolaczyles do gildi w ktorej masz wrogów.
Ty jestes loser, wtapiles to bye na nowy serv a nie spamuj forum o tym "Mamo on jest lepszy bo on oszukuje" LOL

/Marek

Scroopy
13-05-2006, 16:14
Dawno tu nie zagladalem i widze ze Mr. Bam Bam Uber Tank dolaczyl do dyskusji.
Wiec Big Mamo (?) Powiem Ci tak. Nie ja z Toba gadalem tylko Dark Elderosso (kumpel z rl) bo chcial zebym sie wykupil. To powiedzialem zeby pogadal z Toba bo bylem ciekawy ile to sobie zarzyczysz. Jak mi wkleil rozmowe to myslalem ze spadne z krzesla xD Selena to juz od dawna stracony serwer ale przynajmniej smiesznie tu jest. Milo tak patrze na tych co wlaza do dupy Larosowi. (PZDR LIZARD !!) Jedyna osoba ktora szanuje z Feleonów to jest Magda bo tylko z nia da sie normalnie pogadac :).

@ Koti

A pamietasz jak mowiles nam w u Tiasesa na 18stce o Larosie? Zaraz zaraz jak to szlo? No mniej wiecej tak :

"Jak gadalem z Larosem na ventrilo to mi powiedzial ze jest meska dzi*wka ale przyjmuje Panie do lat 35"
I nie udzielaj sie juz lepiej bo nie mam ochoty patrzec na to co piszesz. Zaraz pewnie bedzie "JA TAK NIE MOWILEM !! LAROS PIESECZKU NIE POWIEDZIALBYM TAK O TOBIE!!" etc etc.

HAHAHAHA Laros poprostu mnie chlopie rozbrajasz xD Mr. Meska Dzi*wka aka Bam Bam Uber Tank aka Big Mama xDDD

@ Laros

Wiesz Szarancz ma racje. Dam tu przyklad. Ostatnia Twoja rozmowa z Mastahem. Gadal z Toba o tym ze go Gady etc. ubili a zaplacil za free. Twoje zdanie bylo "Bo zabil osobe protected by s8"
Powrot do tej samej rozmowy za jakies 2-3 dni. Nie pamietales nic o tym a mowiles ze padl za to ze bil Frewyth Laras. Hmm.... A moze Ty masz poprostu skleroze? Chlopie skoncz wachac ten klej :) To zdrowie niszczy ;]

Eot.

Marczio
13-05-2006, 17:30
W tibi dla mnie liczy sie Team jaki masz, nie mozna grac "solo" Lars znalazl taki team i jego wybór okazal sie dobry, trzyma sie swoich zasad, pomaga innym..Co wy macie do tego kolesia?
@Szarancz, on zaczol grac na selenie z niewielka rodzinkom, z poczatku byl nikim pozniej stal sie kims i jest nim do dzisiaj, a ty? Ty jestes nikim, atakujesz go bo jestes przegrany, tak jak polscy politycy. On ma gildie która go nigdy nie huntowala i pomaga jemu, a ty dolaczyles do gildi w ktorej masz wrogów.
Ty jestes loser, wtapiles to bye na nowy serv a nie spamuj forum o tym "Mamo on jest lepszy bo on oszukuje" LOL

/Marek

Nie uwazam sie za przegranego. Gralbym tu pewnie tylko ze kiedys stwierdzilem ze tu nie ma sensu grac bo malo osob a zeby byc bezpiecznym to trzeba byc strasznym lizodupem jak wlasnie to pokazujesz. Twierdzisz ze dolaczylem do gildii w ktorej mam wrogow, a skad ty za przeproszeniem wszechwiedzacy wiesz kto jest a kto nie jest moim wrogiem, z tymi z ktorymi mialem dogadac to sie dogadalem. Ja juz od dawna jestem na innym serwie i nie mowie jak tam jest bo co wam do tego kim jestem. Ty za to jestes chyba retarded bo twierdzisz ze ja rzucam bezmyslnie naokolo wyzwiskami bez dowodow. Zastanow sie co piszesz, bo tu widze ze albo jestes kolejnym dupolizem albo **** widzisz i tylko glupoty d***sz zeby sie wypowiedziec bo przeciez jestes taki master ze musisz sie wykazac co ty wiesz o tym co sie dzieje.

Scroopy
13-05-2006, 17:42
Szarancz wiesz jak sie dowiedzieli ze Laros czyta forum to wszyscy odrazu staja w jego obronie ;) Ja od poczatku twierdzilem ze jest smieciem i takie moje zdanie na zawsze zostanie :P

aaaa Koti jeszcze jedno mi sie przypomnialo co mowiles o Larosie... Ale zostawie to dla siebie ;]

UndeadSobi
13-05-2006, 18:49
Szarancz wiesz jak sie dowiedzieli ze Laros czyta forum to wszyscy odrazu staja w jego obronie ;) Ja od poczatku twierdzilem ze jest smieciem i takie moje zdanie na zawsze zostanie :P

no wiesz... bo tak niektórzy mają<niestety> ja staram się utrzymać bezstronniczość w takich dyskusjach.
szczerze to każdy ma prawo wyrazić swą opinię.. także nie mam nic przeciwko
wyzywaniu się. ale ludzie róbcie to kulturalniej :D bo az wstyd za niektórych
niedouczonych (rozpieszczonych itp.) dzieciaków...

Jahakka
13-05-2006, 19:49
Jestem smieciem i dupo lizem ;(
Na jakim servie grasz i jaki lvl masz mr. szarancz?

Fiołek!
13-05-2006, 22:25
@ Sobi

Mam nadzieje ze wrocisz niedlugo na selene - tez mam takie plany ^^

@ Szarancz & Laros

moze umowcie sie na kawe... bo wytykanie sobie bledow odbiega od tematu...ale jak juz zaczeliscie to sie wlacze: uwarzam ze Laros po tym co napisal mial prawo tak postapic wtedy w wojnie ale...druga sprawa ze Swapzorem - zerowa reakcja (no chyba ze nie jestem zorientowany) . Co do ciebie Szarancz wybrales co wybrales ale z tym lizidupctwem ze bez niego nie da sie grac to przesada, tez swiety nie byles.

@ Scroop

Zawsze sie nam dobrze zyło i nie chce tego zmieniac ale nasze poglady grubbo sie roznia...

A teraz na temat - Wojna wg. mnie za jakis czas sie skonczy a Red~ bedzie drugim team pekay

Do zobaczenia w Czerwcu!

Marczio
13-05-2006, 23:09
Jestem smieciem i dupo lizem ;(
Na jakim servie grasz i jaki lvl masz mr. szarancz?

To cie najmniej interesuje tyle powiem.

@ Scroop

Mozna sie bylo spodziewac ze zacznie sie blame jak bedzie wiadomo ze Laros sie bawi w wielkiego brata i podczytuje kto za i kto przeciw zeby potem sobie ustawic to w grze.

LarosFeleon
13-05-2006, 23:57
@ Laros

Wiesz Szarancz ma racje. Dam tu przyklad. Ostatnia Twoja rozmowa z Mastahem. Gadal z Toba o tym ze go Gady etc. ubili a zaplacil za free. Twoje zdanie bylo "Bo zabil osobe protected by s8"
Powrot do tej samej rozmowy za jakies 2-3 dni. Nie pamietales nic o tym a mowiles ze padl za to ze bil Frewyth Laras. Hmm.... A moze Ty masz poprostu skleroze? Chlopie skoncz wachac ten klej :) To zdrowie niszczy ;]

Eot.

Mylisz sie. Pierwszego dnia gadal ze mna ze robimy PA bo myslal ze jego dead byl zaplanopwany, ja mu powiedzialem ze nie. To on mowi ze sie poskarzy na forum.

Dwa dni puzniej do mnie napisal i sie zapytal czy ma hunta czy nie, to dla jaj mu pwoeidzialem ze niech sie zapyta na forum ;) To zacza sie pytac czy ja go huntuje itd. I mu powiedzialem ze nie. Wiec przestan pie****** ze nic niepamietam.

Scroopy
14-05-2006, 00:27
Mylisz sie. Pierwszego dnia gadal ze mna ze robimy PA bo myslal ze jego dead byl zaplanopwany, ja mu powiedzialem ze nie. To on mowi ze sie poskarzy na forum.

Dwa dni puzniej do mnie napisal i sie zapytal czy ma hunta czy nie, to dla jaj mu pwoeidzialem ze niech sie zapyta na forum ;) To zacza sie pytac czy ja go huntuje itd. I mu powiedzialem ze nie. Wiec przestan pie****** ze nic niepamietam.

To moze mi powiesz czemu pierwszego dnia mowiles ze poszlo ze bil kogos tam (32 master bodajze). A 2 dni pozniej mowiles ze poszlo o Frewytha? huh?

Scroopy
14-05-2006, 00:28

To moze mi powiesz czemu pierwszego dnia mowiles ze poszlo ze bil kogos tam (32 master bodajze). A 2 dni pozniej mowiles ze poszlo o Frewytha? huh?

KLEJ ROBI SWOJE !! :D:D Pozdr. Meska Dzi*wko aka Bam Bam Uber Mega Super Hyper Tankz00000r

Jahakka
14-05-2006, 00:46
Autorzy "bluzgatora 2.0v" beda sie wzorowac na tym forum!

Szarancz, interesuje mnie twoj lvl, juz pierdo*e to jaki serv tylo powiedz mi czy do czegos doszles :>

Taka Tuca
14-05-2006, 00:49
KLEJ ROBI SWOJE !!

Widac, ze wiesz cos o tym =] Jak juz konczysz z tibia to nie spamuj forum ok??

LarosFeleon
14-05-2006, 03:03

Bo pierwszego dnia pytal sie dlaczego padl. Padl Mastah bo zabil drugiego chara Xan Karde. Dwa dni puzniej mnie MSGna i sie zapytal czy ma hunta, wtedy mu powiedzialem zeby przestal PKowac bo w popszednim weekendzie gdy mnie niebylo w domu atkowal Frewytha z szczoteczq.

Poza tym

01:44 You see a dead human (Vol:10).You recognize Alphon. He was killed by Mortech Nocturna.

01:44 You see a dead human (Vol:10).You recognize Holy Schnakerz. She was killed by Datte Nocturna.

Padl tez Pirreus, ale jego cialo pod fire lezy.

UndeadSobi
14-05-2006, 10:18
@Fiolek

nie wiem czy wrócę(mam plany żeby dać sobie już spokój z Tibią i zająć się życiem prywatnym którego prawie nie mam) ale "wszystko się może zdarzyć"
więc pewny nie jestem

@Scroop

też cię znałem ale myślałem że jesteś trochę mądrzejszy...
PA podczas wojen to "norma" żeby szybko i tanio wzbogacić się o kilka bp run..

@Taka Tuca

też prawda, ale klej tu nie ma nic do rzeczy...

;d

LarosFeleon
14-05-2006, 11:28
Zapomnialem dodac ze gdy Slash'Qu zobaczyl ze sie wloggowalismy zostawil Alphona z reszta i sam logga dal w Thais. Ale z niego bohater :]

Taka Tuca
14-05-2006, 11:59
Macie moze jakis filmik z tej akcji? :P Na tibia.com jakis link widzialem ale nie dziala ;/

Scroopy
14-05-2006, 12:13
Bo pierwszego dnia pytal sie dlaczego padl. Padl Mastah bo zabil drugiego chara Xan Karde. Dwa dni puzniej mnie MSGna i sie zapytal czy ma hunta, wtedy mu powiedzialem zeby przestal PKowac bo w popszednim weekendzie gdy mnie niebylo w domu atkowal Frewytha z szczoteczq.

Hmm... Gdybys byl troche zorientowany to bys wiedzial za co bil Frewytha... Jezeli nie to Ci powiem. Razem z Feliantherem & reszta spoooooooon na hydrach zabili Smoczq'a i stracil dsm, rh, etc. cale eq procz d lancy bodajze. Wiec? Gdyby Twojego qmpla tak urzadzili to bys sie nie wstawil? Bys powiedzial "Trudno, zdaza sie..."?

Watpie...

Taka Tuca
14-05-2006, 12:15
@up
Rzadko sie zdarza taki fart zeby ktos przez dedem wlozyl cale eq do bp 8o

Scroopy
14-05-2006, 12:33
Moze i zadko... Ale liczy sie sam fakt ze mial reason. Bo oczywisice dla Pana Bam Bam Tank nie liczy to ze ktos mial reason. A jak on chce kogos zabic to byle jaki reason jest dobry ;] Coz... zdaza sie

Scroopy
14-05-2006, 12:38
Widac, ze wiesz cos o tym =] Jak juz konczysz z tibia to nie spamuj forum ok??

Wiem, duzo sie napatrzylem na takich typow Twojego pokroju ;] nie pasuje co pisze? nie czytaj :] proste chyba ze do Twojego malego lba to nie trafia

Jahakka
14-05-2006, 12:50

Twoj provider zabil mojego kolege bez powodu, mozliwe ze zlootowal jego eq + ty powiedziales do smoczq ze padnie jeszcze raz.

Aaa, i tez ja chcialem pomoc im zabic tego młotka co zdrazil Corent (gildia ktora mu pomagala) wiec nie tylko szczotas mial zamiar go zabic lecz cala gildia. Teraz dalismy mu spokoj bo zaczoles nam grozic, zaczynam tracic szacunek do ciebie...

Storiel
14-05-2006, 13:06
hum humm niechce mi sie cytowac fragmentow ale mowiles cos o tym "zabil cie slash'qu a ty idziesz do jego gildi" Healek zabil swapzora i jest u niego w gildi :> poprostu selena jest popie.rdolonym serverem, 3/4 rederiet z tego co wiem nie nawidzi(dzilo, niewiem jak teraz jest) alfisa i co, sa razem w gildi :> ktos pisal o tym na Tibia.com juz tez wiec hmm pozostawcie takie kwestie w spokoju

Bhaal24
14-05-2006, 13:12
Laros ty jestes z pochodzenia Polakiem i wyjechales do Norwego or what?
Pozatym chcialem jeszzce zapytac czy ktos wiedzial o tym sekrecienp.Kocurek?
Co do wojny to mysle ze nie skonczy szybko jesli nie Rederiet nie dostana po dupsku ze 3 razy w open battle.

LarosFeleon
14-05-2006, 13:20
Twoj provider zabil mojego kolege bez powodu, mozliwe ze zlootowal jego eq + ty powiedziales do smoczq ze padnie jeszcze raz.

Aaa, i tez ja chcialem pomoc im zabic tego młotka co zdrazil Corent (gildia ktora mu pomagala) wiec nie tylko szczotas mial zamiar go zabic lecz cala gildia. Teraz dalismy mu spokoj bo zaczoles nam grozic, zaczynam tracic szacunek do ciebie...

Nie, powiedzialem zeby przestal meczyc mojeg providera, a jezeli nie to padnie. Moj provider atkowal go raz DSami. I za to Smoczq chcial BoH. Wiec mu powiedzialem zeby sie odpierd****.

LarosFeleon
14-05-2006, 13:23
hum humm niechce mi sie cytowac fragmentow ale mowiles cos o tym "zabil cie slash'qu a ty idziesz do jego gildi" Healek zabil swapzora i jest u niego w gildi :> poprostu selena jest popie.rdolonym serverem, 3/4 rederiet z tego co wiem nie nawidzi(dzilo, niewiem jak teraz jest) alfisa i co, sa razem w gildi :> ktos pisal o tym na Tibia.com juz tez wiec hmm pozostawcie takie kwestie w spokoju

Swapzor zacza wojne przeciwko Garm. Healek poszedl przeciwko Swapzor sam niewiem dlaczego. Healek jest ostrym typem, co poprostu ladwo sie w*****a. Swap i Healek tez sie znaja w rl tak poza tym.

Ugorszyla sie sytuacja z Garmem, wiec zaczela sie wojna. Swapzor co nieznosi Garma i jego przyjaciol dolaczyl sie do nas.

LarosFeleon
14-05-2006, 13:26
Macie moze jakis filmik z tej akcji? :P Na tibia.com jakis link widzialem ale nie dziala ;/

http://rapidshare.de/files/20396760/fightloel.rec.html

Jahakka
14-05-2006, 13:43
Nie, powiedzialem zeby przestal meczyc mojeg providera, a jezeli nie to padnie. Moj provider atkowal go raz DSami. I za to Smoczq chcial BoH. Wiec mu powiedzialem zeby sie odpierd****.

Twoj provider zachwowal sie jak dziecko, widzial ze kogos bija to dlaczego on ma byc gorszy? I zaczol bic... Bo moj protektor to "Laros Feleon" !!!!!

A odnosnie tego Pana, byl w Corent, znal nas dobrze, znal dobrze keniena a nagle zabija smoczq, i broni sie swoim protkiem. Oj panie, my tak bawic sie nie bedziemy...

Storiel
14-05-2006, 13:54
Frewyth Laras,Felianther i inne dziwki co zabily smoczq mieli oddac eq, Felianther sie przyznal ze to wziol powiedzial tak "Zuzylem na Ciebie kolo 1k bolcow i akurat mialem capa na backpack" czyli ma eq bo backpack wazyl mniej wiecej tyle ile Bolty ... Zaluje ze zrookowalem sobie druida to bym codziennie polowal na Frewytha... : )
Edit:
zapomnialem dodac ze Dark Sidar powiedzial zeby go zostawili chociaz byl z tej samej gildi... a Frewyth jak powiedzialem po jaki H*j go bijesz powiedzial "Mam obowiazki wkoncu jestem w gildi nie?"

Bhaal24
14-05-2006, 14:13
Laros odpowiedz mi na pytanie :>
"Laros ty jestes z pochodzenia Polakiem i wyjechales do Norwego or what?
Pozatym chcialem jeszzce zapytac czy ktos wiedzial o tym sekrecienp.Kocurek?"

LarosFeleon
14-05-2006, 14:23

50/50 mieszkajacy w Norwegii

Jahakka
14-05-2006, 16:47
Jak mi sie uda to moze w tym roku albo przyszlym (zalezy od finasow i kola wedkarskiego) wpadne do norwegi hhuauhauahuau

Scroopy
14-05-2006, 17:24
Laros Ty chyba nie rozumiesz paru rzeczy. Myslisz ze masz ten 130+ lvl i jestes kims? Dla Ciebie powodem zabicia moze byc nawet to ze ktos ma rozowe skarpetki (nie pytajcie dlaczego rozowe ale tak mi sie napisalo:P), a jak jakis Twoj "provider" sobie cos przeskrobie to zaraz jest "a mam was w dupie bo mam protekta od Larosa!!"

I Ja Ci obiecuje, mimo ze nie gram zawsze moge sie lognac i z kims zabic Twojego mega ultra providera... Ktory zawsze jest niewinny bo robi Ci runy...
Prawde mowiac Frewyth okazal sie zwyklym smieciem...

Laros na Ciebie tez przyjdzie czas :) na kazdego przyjdzie ;]

KotiConqueror
14-05-2006, 17:26
ojjj juz bardzo dlugo sie nie udzielalem na tym forum....
i sam sie nie udzielaj skoro nie znasz anglika (dla twojej wiadomosci retarded - opozniony w rozwoju kretynie...)

@Laros~
tez prawda... bez dowodow mozna sie zamknac i nikogo nie oskarzac bezpodstawnie ;]

Dzieki Sobi :)
Nie wpadam tu za czesto wiec nie moge odpisywac na kazdy post jakiegos ****a . Szkoda tylko ze ktos majac 24 lata albo jest tak jak napisalem opozniony w rozwoju albo nie zna nawet podstaw angielskiego, ktory jest tak waznym jezykiem nawet w tibii. No ale mam nadzieje ze nie zalapal po prostu mojego dowcipu wiec prawdziwa jest pierwsza mozliwosc :P
A co do Larosa to wiedzialem ze mowi po Polsku odkad mielismy po 40 levelach xD

KotiConqueror
14-05-2006, 17:33
Dawno tu nie zagladalem i widze ze Mr. Bam Bam Uber Tank dolaczyl do dyskusji.
Wiec Big Mamo (?) Powiem Ci tak. Nie ja z Toba gadalem tylko Dark Elderosso (kumpel z rl) bo chcial zebym sie wykupil. To powiedzialem zeby pogadal z Toba bo bylem ciekawy ile to sobie zarzyczysz. Jak mi wkleil rozmowe to myslalem ze spadne z krzesla xD Selena to juz od dawna stracony serwer ale przynajmniej smiesznie tu jest. Milo tak patrze na tych co wlaza do dupy Larosowi. (PZDR LIZARD !!) Jedyna osoba ktora szanuje z Feleonów to jest Magda bo tylko z nia da sie normalnie pogadac :).

@ Koti

A pamietasz jak mowiles nam w u Tiasesa na 18stce o Larosie? Zaraz zaraz jak to szlo? No mniej wiecej tak :

"Jak gadalem z Larosem na ventrilo to mi powiedzial ze jest meska dzi*wka ale przyjmuje Panie do lat 35"
I nie udzielaj sie juz lepiej bo nie mam ochoty patrzec na to co piszesz. Zaraz pewnie bedzie "JA TAK NIE MOWILEM !! LAROS PIESECZKU NIE POWIEDZIALBYM TAK O TOBIE!!" etc etc.

HAHAHAHA Laros poprostu mnie chlopie rozbrajasz xD Mr. Meska Dzi*wka aka Bam Bam Uber Tank aka Big Mama xDDD

@ Laros

Eot.

Wiesz co ****u .. jak cie poznalem w rl nei myslalem ze jestes taka szmata zapi*rdolilbym cie tam u tiasesa jakbym wiedzial. Grales w jakas poj*bana gre ktora sie nazywa tibia i nic w niej nie osiagnales. Moze czas sie do jakiejs szkoly zalapac i cos skonczyc bo zostaniesz na ulicy kiedys. Powiedzial bym ci powodzenia na nowym serwie ale lepiej dla ciebie jak sie za nauke wezmiesz.

KotiConqueror
14-05-2006, 17:46

Poza tym

01:44 You see a dead human (Vol:10).You recognize Alphon. He was killed by Mortech Nocturna.

01:44 You see a dead human (Vol:10).You recognize Holy Schnakerz. She was killed by Datte Nocturna.

Padl tez Pirreus, ale jego cialo pod fire lezy.

Warning!The murder of Pirreus was not justified.
:*

KotiConqueror
14-05-2006, 17:57
Laros Ty chyba nie rozumiesz paru rzeczy. Myslisz ze masz ten 130+ lvl i jestes kims? Dla Ciebie powodem zabicia moze byc nawet to ze ktos ma rozowe skarpetki (nie pytajcie dlaczego rozowe ale tak mi sie napisalo:P), a jak jakis Twoj "provider" sobie cos przeskrobie to zaraz jest "a mam was w dupie bo mam protekta od Larosa!!"

I Ja Ci obiecuje, mimo ze nie gram zawsze moge sie lognac i z kims zabic Twojego mega ultra providera... Ktory zawsze jest niewinny bo robi Ci runy...

A Ty myslisz ze jestes kims, bo masz yyyyyy co Ty wogole masz....-.-
Ojej zabijesz mu providera straszne w ogole.
Tak na kazdego przyjdzie czas dobrze ze na Ciebie juz przyszedl:)

Magda_84_
14-05-2006, 18:13

No prosze, prosze nawet o mnie jest mowa, szkoda tylko, ze wypowiadasz sie na temat, na ktory nie masz zielonego pojecia...
Nastepnym razem unikaj takich komentarzy, bo tylko pokazujesz swoja glupote

Bhaal24
14-05-2006, 19:00
Dziex Kocur za odpowiedz :>
Co do Larosa nie mialem z nim wiele do czynienia jak gralem Fexem i Bhaalem.Raz tam cos z nim mosialem wyjasniac :>Ale jak tak sobie pomysle to mosiales miec OSTRĄ beke z polaków :>("Ale z tego Larosa .....,.......,...... i wogole .....")

Cya.

Scroopy
14-05-2006, 19:03
Wiesz co ****u .. jak cie poznalem w rl nei myslalem ze jestes taka szmata zapi*rdolilbym cie tam u tiasesa jakbym wiedzial. Grales w jakas poj*bana gre ktora sie nazywa tibia i nic w niej nie osiagnales. Moze czas sie do jakiejs szkoly zalapac i cos skonczyc bo zostaniesz na ulicy kiedys. Powiedzial bym ci powodzenia na nowym serwie ale lepiej dla ciebie jak sie za nauke wezmiesz.

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Tyle mam Ci do powiedzenia. A tutaj juz nie powiesz tego co mowiles na rl o Larosie? W tibi i na forum jestes jego takim wielkim przyjacielem a w rl mowiles o nim rozne rzeczy ale nvm. Ale nie boj i tak wiekszosc rzeczy co mowiles zostawilem tylko dla siebie ;] Osobiscie do Ciebie nic nie mam ale wiesz... to nie ja sie zachowuje jak dzieciak. Ja nie obgaduje osob za plecami. I wyzywaj sobie na mnie to nie robi zadnego wrazenia ;] ulzyj sobie ;]

Have Fun

Jahakka
14-05-2006, 19:13
Temat sie rozkreca o.0 i to ostro.

@Koti, nie mozna robic 4 postow pod rzad ;p

Hmmm, ja tez ufam bardziej ludzia z Tibi niz niektorym z rl ;p

UndeadSobi
14-05-2006, 19:31
Dzieki Sobi :)

nie bój doopy Kocurku ;] chociaż że nie gram już w Tibię to forum czytam :D

@Jahakka

też tak myślę ale chyba kocurek miał doożo do powiedzenia

@Magda

przypomnij sobie reportaż TVNu o Tibii... czyż to nie jest zaskakujące podobieństwo? :D

@Scroopy

no wiesz.. jak to ma mók kumpel z klasy opis "przy tobie przyjaciele, za twoimi plecami już wrogowie" ale ja nie komentuję twoich wypowiedzi dogłębniej
ponieważ zawsze może coś "wyskoczyć" z takiej wypowiedzi..

LarosFeleon
14-05-2006, 19:55

Jakis poje*any jestes. Zaczne od tego ze placzesz o to ze ja bije ludzi bez reason? Chyba Ci oczy ci*a zarosly ... zobacz na swoja guildie. Jezeli niewiedziales to ja Twoimi nowymi kumplomi caly czas zwracalem uwage zeby nie PKowali. A jezeli komus masz dziekowac ze chodziaz Ci dali c-set etc to ja tez Ci to zalatwilem

I takie komentarze "masz lvl 130+ i myslisz ze kims jestes" mozesz zostawic az jakis 14olatek bedzie najlepszy na serwie. Mam lvl 135, robie swoje "obowiazki" w guildi i gram ile i jak chce ;)

I wiem, "moj czas tez przyjdzie". Ale napewno niebedzie zanim serwer bedzie oczyszczony z takich smieci jak Ty.

Scroopy
14-05-2006, 20:15
Jakis poje*any jestes. Zaczne od tego ze placzesz o to ze ja bije ludzi bez reason? Chyba Ci oczy ci*a zarosly ... zobacz na swoja guildie. Jezeli niewiedziales to ja Twoimi nowymi kumplomi caly czas zwracalem uwage zeby nie PKowali. A jezeli komus masz dziekowac ze chodziaz Ci dali c-set etc to ja tez Ci to zalatwilem

I takie komentarze "masz lvl 130+ i myslisz ze kims jestes" mozesz zostawic az jakis 14olatek bedzie najlepszy na serwie. Mam lvl 135, robie swoje "obowiazki" w guildi i gram ile i jak chce ;)

I wiem, "moj czas tez przyjdzie". Ale napewno niebedzie zanim serwer bedzie oczyszczony z takich smieci jak Ty.

HAHAHAAHHHA Ty cos zalatwiles? Z tego co wiem to mam dziekowac tylko Healkowi ktorego bardzo szanuje za to. Hmm... a jak to napisales Xariemu "Ja moge robic PA, a Ty nie" czy cos w ta strone. A smieci nazywaj sobie kolegow z rl...

Eot.

KotiConqueror
14-05-2006, 20:22
Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Tyle mam Ci do powiedzenia. A tutaj juz nie powiesz tego co mowiles na rl o Larosie? W tibi i na forum jestes jego takim wielkim przyjacielem a w rl mowiles o nim rozne rzeczy ale nvm. Ale nie boj i tak wiekszosc rzeczy co mowiles zostawilem tylko dla siebie ;] Osobiscie do Ciebie nic nie mam ale wiesz... to nie ja sie zachowuje jak dzieciak. Ja nie obgaduje osob za plecami. I wyzywaj sobie na mnie to nie robi zadnego wrazenia ;] ulzyj sobie ;]

Have Fun
Tak? To moze powiesz mi co ja takiego mowilem bo juz nie pamietam. Tylko moze bys nie klamal bo to co napisales w swoim poprzednim poscie to sa slowa ktorych nie bylbym zdolny wymyslic.
Ach i Laros slusznie zauwazyl: jestes smieciem ;)

Edit:
Aha i nie obgadujesz osob za plecami? Powinno byc tak, ze to o czym rozmawiamy w rl powinno zostac miedzy nami ale skoro zaczales... caly czas na*******alaaliscie na voyanta larosa itd ogolnie na kazdego kogo tam nie bylo wiec nie pieerdol mi tutaj ze nei obgadujesz osob za plecami. A pamietam ze bylo cos takiego..."Powiedz mi Koti, czemu Ty caly czas trzymasz z tym pojeebanym larosem" i pozniej lecialy tylko epitety z waszej strony, wiec jestem ciekawy co niby powiedzialem. Chociaz pewnie napiszesz jakies bzdury ktorych nawet 14 letnie dziecko by nie wymyslilo i chocby dlatego jestes smieciem. Oskarzasz ludzi o cos co sam robisz to tak jak z tym sharowaniem, bo sam sharujesz :)

KotiConqueror
14-05-2006, 20:26
Dziex Kocur za odpowiedz :>
Co do Larosa nie mialem z nim wiele do czynienia jak gralem Fexem i Bhaalem.Raz tam cos z nim mosialem wyjasniac :>Ale jak tak sobie pomysle to mosiales miec OSTRĄ beke z polaków :>("Ale z tego Larosa .....,.......,...... i wogole .....")

Cya.
Beke to ja mialem z Larosa jak gadalem z nim po Angielsku przez rok chociaz caly czas wiedzialem ze mowi po Polsku :) A jak mnei prosil zebym mu cos przetlumaczyl z PL na Ang to juz w ogole xD

Aff and sorki za kilka postow pod rzad ale nie chce mi sie laczyc wszystkiego w jeden post i bawic sie we wklejanie cytatow:P

Scroopy
14-05-2006, 20:33
Koti... Nie badz smieszny mi i Avenowi i Xariemu mowiles ze Laros Ci na ventrilo powiedzial ze jest meska dziw*ka ale przyjmuje panie do lat 35... Teraz sie nie wykrecaj ;] Teraz to juz to udajesz ze tak nie mowiles.. ehh.. wiedzialem ze jak porusze ten temat to bedziesz sie wykrecac bo gloopio tak wypasc przed Larosem...

Scroopy
14-05-2006, 20:35
Tak? To moze powiesz mi co ja takiego mowilem bo juz nie pamietam. Tylko moze bys nie klamal bo to co napisales w swoim poprzednim poscie to sa slowa ktorych nie bylbym zdolny wymyslic.
Ach i Laros slusznie zauwazyl: jestes smieciem ;)

Edit:
Aha i nie obgadujesz osob za plecami? Powinno byc tak, ze to o czym rozmawiamy w rl powinno zostac miedzy nami ale skoro zaczales... caly czas na*******alaaliscie na voyanta larosa itd ogolnie na kazdego kogo tam nie bylo wiec nie pieerdol mi tutaj ze nei obgadujesz osob za plecami. A pamietam ze bylo cos takiego..."Powiedz mi Koti, czemu Ty caly czas trzymasz z tym pojeebanym larosem" i pozniej lecialy tylko epitety z waszej strony, wiec jestem ciekawy co niby powiedzialem. Chociaz pewnie napiszesz jakies bzdury ktorych nawet 14 letnie dziecko by nie wymyslilo i chocby dlatego jestes smieciem. Oskarzasz ludzi o cos co sam robisz to tak jak z tym sharowaniem, bo sam sharujesz :)

HAHAHAHAHAHAHHAHAH Ja sharuje? :D:D:D:D:D:D:D:D oooo tak cale osiedle gra moim charem i gramy w papier/kamien na jakiego hunta idziemy hahahahahahahha.

Po 1. Voyant wie ze non stop na niego wrzucamy i mamy do tego powody ;]
Po 2. No bo sie pytalismy czemu 3masz z Larosem a to ze jest poj.ebany to niczego nie zmienia ;]

Magda_84_
14-05-2006, 20:54
Ja piernicze, czy te rozmowy do czegos daza??? Kazdy ma swoje zdanie i bedzie sie tego trzymac, zaden z Was nie przyzna drugiemu racji, a bez sensu jest sie tylko denerwowac i wyzywac -.-
Przeczytajcie to jeszcze raz i wyluzujcie, bo to naprawde nie ma sensu....
Popatrzcie na to z innej strony, albo chociaz sprobujcie

KotiConqueror
14-05-2006, 20:55
Koti... Nie badz smieszny mi i Avenowi i Xariemu mowiles ze Laros Ci na ventrilo powiedzial ze jest meska dziw*ka ale przyjmuje panie do lat 35... Teraz sie nie wykrecaj ;] Teraz to juz to udajesz ze tak nie mowiles.. ehh.. wiedzialem ze jak porusze ten temat to bedziesz sie wykrecac bo gloopio tak wypasc przed Larosem...

Ojej jej , jak Ci tak bardzo ulzy to patrz:

LAROS JEST MESKA DZI*KA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale nie wiem jakie tam panie przyjmuje:(

A teraz nara bo mam kolokwium jutro
(Niektorzy chodza do szkoly i sie ucza)

Schnap
14-05-2006, 20:55
@Scroop
Nie poj*bany sie znalazl.
Kur.wa koles czy ty nie widzisz ze robisz z siebie kretyna?

@down
I Agree

behi
14-05-2006, 21:06

Ja już o tym wiedziałem rok przed powstaniem Seleny.

Co do tej klutni waszej, to jest tak jak powiedziała Magda.

sir Tifejo
14-05-2006, 21:40
Skonczcie przeklinac, wpadnie Modek i zamknie temat. Jak sie klocicie to robcie to przynajmniej z klasa, z kultura.

Uzupelnione fragi, Laros, dzieki za film.

Marczio
14-05-2006, 21:44
No prosze, prosze nawet o mnie jest mowa, szkoda tylko, ze wypowiadasz sie na temat, na ktory nie masz zielonego pojecia...
Nastepnym razem unikaj takich komentarzy, bo tylko pokazujesz swoja glupote

O tobie jest raptem 1 zdanie wiec nie bardzo jest nad czym sie rozwodzic. Wiesz ze nie zaluje tego ze potrafie pisac to co mysle a nie to co sobie ocenzuruje bo "mnie beda huncic".

albo chociaz sprobujcie
taka dygresja ale pisze sie sprobÓjcie czyli mozna napisac sprobojcie, nie baw sie w dysmozgowie

@ Scroop i koti, no jedziecie ostro tylko po co, przerzucanie sie smieciami niczego nie zalatwi i tak zaden z was zdania nie zmieni ja swoje stanowisko znam i go nie zmienie nie zamierzam tutaj dolaczac sie do tego steku wyzwisk

UndeadSobi
14-05-2006, 22:05
@Marczio

no wiesz.. nie każdy umie utrzymać "minimum" kultury
niestety tak już jest i będzie ;/
wiec nie ma sensu sie wyzywać...
jak już to spamować sobie PM a nie temat żeby potem był do zamknięcia...

KotiConqueror
14-05-2006, 22:05
Tak macie racje, wiem ze to nei ma sensu itd, ale mam strasznie goracy temperament. Naprawde moglem nie uzywac tych wyzwisk ale nie chce mi sie juz tych wszystkich postow edytowac :P
Wracam do ksiazek.
CU

szelbisz
14-05-2006, 22:10
taka dygresja ale pisze sie sprobÓjcie czyli mozna napisac sprobojcie, nie baw sie w dysmozgowie

Jak już się czepiasz o czyjąś ortografię to sam sprawdź jak się to pisze, żebyś nie wyszedł na idiotę. Nawet na onecie wiedzą, że pisze się spróbuję a nie spróbóję.

http://portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=spr%F3buj&tr=pol-all&ch=1&x=45&y=11

http://portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=spr%F3b%F3j&tr=pol-all&ch=1&x=0&y=0

Edit:
Wogóle cała ta dyskusja jest zdeka dziecinna, jak macie sobie coś do wyjaśnienia zróbcie to w grze.

Fiołek!
14-05-2006, 22:34
Dyskusje sa jak najbardziej widziane ale moze zaczniemy wkoncu rozmawiac o wojnie...trzeba sie spieszyc cos mi swita ze juz dlugo nie potrwa...

@ Sobi

W czerwcu wracasz na Selene twoj bloker Ci to mowi :]

Magda_84_
14-05-2006, 22:42
Oj Marczio, Marczio cos nie popisales sie, no ale bez komentarza, kazdy ma prawo do bledu... do tego Szelbisz dal wyczerpujaca odpowiedz.

Marczio
14-05-2006, 23:09
Jak już się czepiasz o czyjąś ortografię to sam sprawdź jak się to pisze, żebyś nie wyszedł na idiotę. Nawet na onecie wiedzą, że pisze się spróbuję a nie spróbóję.

http://portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=spr%F3buj&tr=pol-all&ch=1&x=45&y=11

http://portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=spr%F3b%F3j&tr=pol-all&ch=1&x=0&y=0

Edit:
Wogóle cała ta dyskusja jest zdeka dziecinna, jak macie sobie coś do wyjaśnienia zróbcie to w grze.

No no sory zasugerowalem sie wymiennym o na ó. Moj blad i uklon w twoja strone za chec udowodnienia mi bledu :)

Schnap
14-05-2006, 23:42
No no sory zasugerowalem sie wymiennym o na ó. Moj blad i uklon w twoja strone za chec udowodnienia mi bledu :)

"uje" - spróbuje. Człowiek uczy sie na bledach ;)

szelbisz
14-05-2006, 23:46
Jedyną moją chęcią jest to, żeby ludzie zaczęli korzystać ze słowników. W końcu po coś ktoś je wypełnił milionami słówek.
A wracając do tematu:
Kiedy wreszcie zobaczymy jakieś fragi ze strony Redieriet ? Bo jak na razie to fraguje tylko S8.
I jakim cudem Alphon, Pirreus i Snakers znaleźli się tam gdzie się znaleźli ? <- to o ostatnim starciu

Schnap
14-05-2006, 23:55
Jedyną moją chęcią jest to, żeby ludzie zaczęli korzystać ze słowników. W końcu po coś ktoś je wypełnił milionami słówek.
A wracając do tematu:
Kiedy wreszcie zobaczymy jakieś fragi ze strony Redieriet ? Bo jak na razie to fraguje tylko S8.
I jakim cudem Alphon, Pirreus i Snakers znaleźli się tam gdzie się znaleźli ? <- to o ostatnim starciu

Ej... ej.. ej... Po co Ci patrzec na fragi ze strony rede~ mi z s8 w zupelnosci starczaja i oby bylo ich jak najwiecej ;)

KotiConqueror
15-05-2006, 00:03
A wracając do tematu:

Jakbys ogladal filmik z mojego widoku to bys wiedzial bo ja gady i nortec ich tam zlurowalismy. Tylko ze nie moge go umiescic na rapidzie bo mi wyskakuje "dokument nie zawiera zadnych danych" nie wiem czemu tak jest ( jestem noob :P) . Jak wysylam przez gg albo msn to dziala:P

szelbisz
15-05-2006, 00:06
No wiem wiem tobie wystarczy, ale mi jako postronnemu obserwatorowi, jednostronna wojna sie nie podoba. Zawsze przyjemniej się ogląda filmiki z kolejnych starć. Pozatym siły są w miarę wyrównane, przynajmniej w levelach więc dlaczego to nie ma pokrycia we fragach ? Chyba nie dlatego, że Szarańcz ma bana ? :P

@Koti
Ano nie widziałem filmiku z twojej perspektywy

Schnap
15-05-2006, 00:10
No wiem wiem tobie wystarczy, ale mi jako postronnemu obserwatorowi, jednostronna wojna sie nie podoba. Zawsze przyjemniej się ogląda filmiki z kolejnych starć. Pozatym siły są w miarę wyrównane, przynajmniej w levelach więc dlaczego to nie ma pokrycia we fragach ? Chyba nie dlatego, że Szarańcz ma bana ? :P

Level to nie wszystko, liczy sie m.i. co masz pod czacha i jak tego uzywasz.

Nara ide spac, mam bude rano ; d

Scroopy
15-05-2006, 13:39
A ja mam takie male pytanko...

Dlaczego Holy jest uwazany za fraga? hum? Przeciez on nie bierze udzialu w wojnie....

Dudex
15-05-2006, 14:34
Na tibia.com chyba wyraznie to wytlumaczyli.
Ale jak chcesz to sobie to licz jako frag, albo zabij tego co temat na forum zalozyl z fragami.

behi
15-05-2006, 14:40
Pomagał wam w ostatniej akcji...

http://rapidshare.de/files/20507535/warrrr.rec.html

Link do filmu z perspektywy Kotiego.

Scroopy
15-05-2006, 14:43
A moze on poprostu chcial go uhnac i pomylil uha z sd ?:D

LarosFeleon
15-05-2006, 15:05
A ja mam takie male pytanko...

Dlaczego Holy jest uwazany za fraga? hum? Przeciez on nie bierze udzialu w wojnie....

Jezeli myslicie ze nieinvitowanie membersow do guildi pomoze wam w przescignieciu nas w fragach to sie mylicie.

Holy pomaga wam w wojnie, wiec sie liczy jako frag.

Storiel
15-05-2006, 18:05
@Koti, nie mozna robic 4 postow pod rzad ;p

Jak bys mial 16 ownerow to kazdy by pisal tez po 1 poscie hahaha xD
Nie no joke tak dla rozluznienia sytuacji :>:>

Mogl by ktos mi powiedziec kogo jest Char Bane Nocturna?

KotiConqueror
16-05-2006, 14:59
Jak bys mial 16 ownerow to kazdy by pisal tez po 1 poscie hahaha xD
Nie no joke tak dla rozluznienia sytuacji :>:>

Mogl by ktos mi powiedziec kogo jest Char Bane Nocturna?

:P

Afffffffffffffffffffffffffffffff nudzi mi sie :(
Jednak moglem isc do szkoly dzis :P

Xahiv
17-05-2006, 23:53
bump ?

scroop na prezydenta :<