PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie mam efektywnie expować?

bObO_gUmI
18-07-2004, 20:31
Proszę, powiedzcie mi gdzie moge teraz expować. Jestem druidem lvl 15 z 22mlev. Mam nawet dobre uzbrojenie tnz. Noble armor, crown helmet, d-hammer, bh shield, plate legs. :)) Pomóżcie mi plz.

ahaw
18-07-2004, 20:56
roty i dwarfy i moze orc warriory narazie staraj sie runow nie uzywac bo sie nie oplaci

Łolek
20-07-2004, 10:48
elfy oj elfy w Ab Dendrial no i możesz sobie ufundować za 20gp wycieczke na folde tam jest duzo rotwormow minosow orcow orcow "spermomenów" warriorow a w niekorych zakamarkach mozna nawet spotkac szlamy na niższych poziomach są napewno silniejsze potwory ale ja tam nie schodziłem

Majen
20-07-2004, 11:07
Oryginalnie dodany przez bObO_gUmI
Proszę, powiedzcie mi gdzie moge teraz expować. Jestem druidem lvl 15 z 22mlev. Mam nawet dobre uzbrojenie tnz. Noble armor, crown helmet, d-hammer, bh shield, plate legs. :)) Pomóżcie mi plz.

1. Wielka jaskinia Rotwormów niedaleko Venore (są dwie i jenda mniejsza 12 rotów na full spawnie max 2 naraz, chyba że zlurowane)
http://republika.pl/majenss/images/mapka.jpg

2. Fibula, masa rotwormów gdzieniegdzie DS (ale z HMM go rozwalisz).

Na fibuli nie expiłem jeszcze swoim magiem ale w jaskini rotów koło Venore robi sie jakieś 5-6 K Exp. na godzine i zarabia sie od 500gp-800gp. Na fibuli może jest i więcej rotów ale sa też DS, a jak taki cie zacznie gonić i cie roty zablokuja a dotego niebedziesz miał many na niewidzialnośc to leżysz. a zresztą masz daleko do depo, niby jest skrzynka ale przez ta studnie trzeba rzeczy ręcznie wynośić(dlatego ja zbierałem moim knightem tylko kase).

pabloxxl
20-07-2004, 11:22
A tych rotów koło venore to jest więcej niż na fibuli? A jest tam coś silniejszego jak ds na fibuli?