Pokaż pełną wersje : Test o Tibii
Zrobiłem sobie taki test o Tibii B) www.tibiatibia.funtest.pl zapewniam, ze NIE MA żadnych keylogerów, czasami sie jakas reklama włancza, ale to nic, poprostu ją wyłanczasz :) wbijajcie i sprawdźcie się ;) i piszcie tutaj jak sie wpisaliście, bo mi sie nie chce domyślać :D
Bezsensowny test, niektore pytania banalne, a na inne nie znales odpowiedzi, a na jeszcze innne bylo kilka odpowiedzi. Np pytanie o najsilniejszy potwor w Tibii, mozna bylo dac Orshaball i to gowienko na M i jakies 2 bezsensowne odpowiedzi, ciekawy jestem jakis wg Ciebie jest najsilniejszy potwor w grze..., duzo bezsensownych pytan na ktore kilka odpowiedzi byly by poprawne
To jest nudne i bezsensowne...wogóle po co to robiłeś??
lol najwiekszy mlvl w tibi nie ma Mastro Daro jemu brakuje wiecej % do 87 niz Hesperides wiec jaki z tego moral test jest do D~ palladyn zobacz nick Pancras Dragonheart wiecej bledów nieche mi sie pisac
;/ te pytania sa hmm... nie zbyt dobre mogłeś zrobić większą rożnorodność a nie kto jest najlepszy :) moja ocena sondy to 3/10
Pan Jordi
20-04-2006, 20:48
Pff banał za pierwszym razem mialem 190ptk.
Nikast Shynix
20-04-2006, 21:43
A co te rzeczy mają z wiedzą o tibii? To jest raczej wiedza o graczach tibii i zgadywanie co ty w niektórych miejscach miałeś na myśli. Co mnie obchodzi ilu jest gamemasterów? Ważne, żeby pracowali.
Ile jest rodzajów serverów? Ja odpowiedziałem, że 4:
Non-PvP, PvP, E-PvP i Premium
Pytanie "Jak się nazywa najlepszy paladyn?"
Odp. Herganon 201lvl ale nie wiem czemu on się tam nie pojawił -.-
"Ile jest profesji?"
Odp 8 - Knight, Elite Knight, Paladin, Royal Paladin, Druid, Elder Druid, Sorcerer, Master Sorcerer = 8 a czemu max odp to 5?
Twój wynik: 180/210
Dziękujemy za wypełnienie testu.
Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 15
Aha to bosko Oo kij ze zrobiłem test dwa razy, za pierwszym razem z tibia.com + erig.net i tyle samo Oo pkt co bez tych stron -.-
Wogole to powinien byc test na znajomosc Graczy tibijskich a nie Tibi -.-
rozbroiło mnie jaka jest oficjalna strona tibi
szczena mi opADła ze śmiechu:D 8o
Yoh Asakura
21-04-2006, 08:53
"Ile jest profesji?"
Odp 8 - Knight, Elite Knight, Paladin, Royal Paladin, Druid, Elder Druid, Sorcerer, Master Sorcerer = 8 a czemu max odp to 5?
Zauważ, że EK nadal JEST zwykłym Knightem tyle, że mu mana i życie szybciej rośnie... Więc tak naprawde są 4 profesje,nie 8.
@Topic:
Sporo błędów,niektóre pytania bezsensowne,ogółem - dno...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.