Pokaż pełną wersje : Ancient Tiara
No właśnie skąd wziąść Ancient Tiare, uzywałem opcji szukaj i nic nie znalazło.
To jest taki amulecik z czerwonym klejnotem.
Link do zdjęcia http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39136&page=24&highlight=rary
Fire Necromacer
22-04-2006, 21:49
Ancient Tiary na bank nie ma do zdobycia, maja ja nieliczni gracze ze starych swiatow... jest to kolejny przykald ze Cipsoft lubi wszystko usuwac co najbardziej rarowe z tibi... jak tak dalej pojdzie, to dla niektorych noszenie P arma bedzie rownowazne z posiadaniem MPA...
Ancient Tiara wg. mnie była kiedyś do zdobycia, ale chyba Cipsoft uznał że jest za ładna i wsadził wszystkie w swoją boską d*** ;)
Ancient Tiara wypada z Serpent Spawna
;) Z Serpent Spawna wypada CHARMER TIARA a nie Ancient Tiara... chociaż może Ancient też, nie biłem serpent spawn i nigdy mi to nie wyleciało więc nie wiem. Może tobie wyleciało, jak tak to daj zdjęcie, chętnie zobacze
Master Pepi
26-04-2006, 18:52
Ancient tiara leci z jednego z faraonów .. mozna all znaleść ( jezeli tylko sie chce )
Na tibia.pl chyba z reszta pisze potem zedytuje z linkiem.
Edit:
hoho na nareszcie dodali nowe itemki z faraonów ale brak amuleciku -.^
Fire Necromacer
26-04-2006, 19:35
Edit: No dobra, Ancient Amulet wypada z jakiegos faraona, ale czego jak hunca na nich to im nie wypada? Nie wiem czego, ale Cipsoft zrobil sobie 8 stworkow z ktorych leca rarki raz na "ruski rok"
PS.zauwazylem ze napisali "demonbone amulet" wypadajacy z Morguthis, albo z Omruca Hammer of Wrath. Powiedzcie z kad macie takie informacje? Czy sa prawdziwe informacje, czy tylko przysluga dla cipsoftu zeby ludzie mysleli, ze rarkow nie wycofano?
Master: Crystal Mace napewno wypada z Vasha~(jest filmik jak gosciu ma takiego rarka w domku) Ja np nie wierze ze Omruc dropi Hammer of Wrath (NIGDY nie widzialem filmu\zdjecia z tym przedmiotem w domku u jakiegos gracza), a Marguthis demonbone amulet (wiem, ze jest ten amulet, bo widzialem, ale zeby faraon go dropil?! Niemozliwe...)
Edit, pare rzeczy pozmienialem, bo ze swojej niewiedzy narobilem troche bledow. Dzieki Master Pepi, ze wyprowadziles mnie z bledu. Jesli ktos jest "zamotany" i nie wie czy mi, czy Pepiemu uwierzyc to niech na to pytanie odpowiedza modki, ktore powinny wszystko wiedziec ;P
No to ja już nie wiem.:(
Fire necrmacer pisze że sie nie da zdobyć a Master pepi pisze że wypada z faraonów .
Mi sie wydaje że wypada z faraonów
Ard Carraigh
26-04-2006, 19:56
Jak łatwo zaprzeczyć ... ale żeby chociaż sensownie z argumentami. Cuż, nie jestem wyrocznią, ale też uważam że faraoni nadal kryją jakieś tajemnice. Same polowania na nich są średnio opłacalne, a doświadczenie + droga do faraonów + wieżyczki ... dla zabawy, powiększenia statystyk serwera, albo a nuż widelec coś wypadnie - loteria jak zwykle :)
Master Pepi
26-04-2006, 21:19
Z kad wiesz ze leci ancient tiara z ktoregos faraona? Jakby leciala, to by ja mieli rozni gracze co na faraonach masowo hunca... tylko na starych swiatach mozna zobaczyc ancient tiare w domku jakiegos h levela
PS.zauwazylem ze napisali "demonbone amulet" wypadajacy z Morguthis, powiedzcie z kad macie takie informacje? Od kiedy z Omruca leci Hammer of Wrath?! Czy sa prawdziwe informacje, czy tylko przysluga dla cipsoftu zeby ludzie mysleli, ze rarkow nie wycofano?
Dawniej przy któryms faraonie były "???" jak na to kliknałes odsyłało Cię właśnie do ANCIENT TIARY ( były "???" bo niewiedzieli jak sie nazywa, nadal nie wiedzą)
Hammer Of Wrath czy Twin axe to nie nowość ...
Edit: Demonbone amulet <hums> wiem że 3 sztuki są conajmniej, bardziej jednak zastanawia mnie CRYSTAL MACE z Vashresamun'a ( to dopiero rarek.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.