Pokaż pełną wersje : Ban za niewinność
Master Markus
23-04-2006, 22:46
Dzisiaj expiłem se na Isle of Kings i gdy zabiłem wszystkie potworki które zdołałem wyszłem na powieszchnie a tu zjawia sie GM. I pisze czy nie używam żadnych chetów a ja na to że czekam na respawn. Powiedział że tylko sprawdza i gdy chcialem zrobić sobie screena przez przypadek nacisnełem power i komputer mi sie wyłączył. Gdy ponownie włączyłem komputer od razu weszłem na Tibie a tu napis "Your account is banished" załamałem sie i od razu napisałem odwołanie. Jak byście mogli to napiszcie czy moje odwołanie może przekonać ich do zniesienia mojego bana.
Z góry dziekuje
P.S. Wczoraj zostalem oszukany na bohy. Nie mam coś szczęścia.
Dark Sven
23-04-2006, 22:51
Proszę- nie pieprz.
Gm zawsze czeka pare minut...tymbardziej że mu odpowiedziałeś.A tyle ci się chyba Pc nie włączał.
btw.Mówi się wyszedłem.
Proszę- nie pieprz.
Gm zawsze czeka pare minut...tymbardziej że mu odpowiedziałeś.A tyle ci się chyba Pc nie włączał.
btw.Mówi się wyszedłem.
ale postaw sie wsytuacji GMa. Rozmawiasz z jakims kolesiem podejrzanym o cheatowanie, pytasz sie go czy uzywa cheatow, a ten nagle daje loga. Czekalbys? waaaaaaaaatpie, gdyz jak wiadomo GM czasem nie sra.... nie maja go za duzo :D wiec pewnie uznalbys ten przypadek za probe wymigania sie od "reki sprawiedliwosci", dalbys bana i poszedl katowac innego gracza. Tak tez postapil GM tutaj.
@ Master~
Nie mam pojecia czy takie odwolanie pomoze. Musisz poczekac na odpowiedz. Jezeli tak to super bo czekales tylko kilka dni, ale jezeli nie - kazde odwolanie przedluza tylko czas Twojego bana. Jezeli mowisz prawde to odwolac sie warto, a noz GMa ruszy sumienie czy co tam ma :)
Rethfing on Aldora
24-04-2006, 00:10
Czyli jakby kolesiowi padł net też by bana bezpodstawnie dostał?
Poza tym komputery nie wyłączają się od kliknięcia w power, trzeba przycisk przytrzymać. Chyba że to był reset :P
Master Markus
24-04-2006, 00:23
Proszę- nie pieprz.
Wyobraz sobie ze muj komputer włączył się po ok. 1 minucie od razu włączyłem tibie a tu napis "You account is banished" a po za ty, kolejka była 120+ osób a nie mam pacca to chyba GM tyle by nie czekał , a i ja powiedziałem do niego wcześniej że czekam na respawn i dopiero chciałem screena zrobić.
Poza tym komputery nie wyłączają się od kliknięcia w power, trzeba przycisk przytrzymać. Chyba że to był reset
Ja nacisnełem na klawiaturze power i mi sie od razu wyłączył
Ale dziękuje za wypowiedzi i musze powiedzieć że ban został cofnięty.
Master Markus
24-04-2006, 00:24
Jestem nowym forumowiczem i nie wiem jak sie cytuje czy moze mi ktoś o ty, napisać.
masz przy wypowiedzi kolesia na dole "Cytuj", tak samo jak "Edytuj" przy swoich postach, zeby nie robic podwojnych ostow. A jak si enie wie jak sie cytuje to przynajmniej sie w cudzyslowie psize...
ewentualnie zeby zacytowac piszesz:
[ quote]<tutaj tekst>[ /quote]
tylko usun pierwsze spacje w nawiasach
Master Markus
24-04-2006, 00:41
Dzieki że za pomoc.
Naucz sie tez edytowac posty, dwa po kolei niezbyt ladnie wygladaja. CYtowanie jest na panelu w oknie gdzie wpisujesz post :P. Co do Twojego problemu to dziwny, tez czesto niechacy nacisnalem power prubujac zrobic ssa lub uzyc hotkeya umieszczonego na F12. Pisz odwolanie, masz szanse na pozytywne rozpatrzenie, ale uprzedzam ze GMow zadko rusza sumienie ;)
Master Markus
24-04-2006, 00:47
Ban został cofnięty, napisałem o tym wcześniej. Dziękuje za uwagi przydadzą się do pisania następnych postów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.