Pokaż pełną wersje : Hacki na Finladczykach
kamperos55
24-04-2006, 22:18
Nie wiem czy to tylko tak w Venore ale Maijerina i Njor szarżują po venorą i zbijają sobie levele maijerina ma już 11 a Njor zara bana dostanie za Unjusty ale jak na razie Meta & Squad go powstrzymują ^^ czy to tylko tak w Venio czy tak na całej Elysii się dzieje ?? może ktoś się na ten temat wypowiedzieć ??
1. pokaz mi swiat pvp gdzie nie ma osob ktore by urzadzaly random pk
2. pokaz mi swiat gdzie nie ma hakow
tak bywa nie tylko w venore i nie tylko na elysi
pkt 1 i 2 staly sie pewnym elementem tibii niestety..
Del'Pierro
25-04-2006, 19:19
@Up
Pkt.1- np.Guardia/Secura B)
@Up
Pkt.1- np.Guardia/Secura B)
Czytac umiesz? Napisal swiat "PVP"....
Kopiraum
25-04-2006, 19:45
Nie jestem zbytnio w temacie bo od dawna nie gram na elysi, ale tsaro też chyba został zhakowany i zrookowany.
Nie jestem zbytnio w temacie bo od dawna nie gram na elysi, ale tsaro też chyba został zhakowany i zrookowany.
ani jedno ani drugie zaliczyl kilka dedow samowolnie przynajmniej tak napisal na forum zreszta pozniej dwa odrobil..
kamperos55
25-04-2006, 22:09
Eh sorra za zamieszanie....hacków nie było ale pozbyliśmy się z maina 3 finów . Sprawa wygląda tak : trzech znajomych postanowiło się zrookować (Pabba , Njor , Maijerina ) przy czym zabili dużą ilość osób i tyle . Ot historia :p
Jeszcze raz wszytkich przepraszam....:confused:
Edit: modów szanownych znowu troche pokłopotam i poproszę aby zamknęli ten topic albo usuneli bo psuje krajobraz
ani jedno ani drugie zaliczyl kilka dedow samowolnie przynajmniej tak napisal na forum zreszta pozniej dwa odrobil..
Name: Tsaro
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Elysia
Residence: Rookgaard
Last login: Apr 24 2006, 16:29:08 CET
Comment: HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY.
HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY.
Account Status: Free Account
aff moj blad :)
chodzilo mi o dawne jego zgony 120-113 lvl ;P
sorkazz i podtrzymuje prosbe o zamkniecie tematu sa juz 2 dosc "swieze" odnosnie elysii
pozdrawiam~~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.