Pokaż pełną wersje : No Pain wybija Polaków!!!
pozdrowcie 600, jebnijcie sobie od razu w kanał a potem pograjcie w tibie- lepiej sie expi
btw wiem co to dxm, chodzilo mi o ogolny podniecenie jakie panuje wsrod takich osob jak Wy gdy sie z tym stykacie, musicie koniecznie o tym powiedziec innym, nawet na takim czyms jak forum tibia.pl (;o) czy w profilu na tibia.com i to jest smiesznie, glupie i sprawia ze wygladacie przy tym zalosnie
cze?
...a ja nie wiem co to dxm i z tego powodu sie b.ciesze :)
Uzywkom mówimy NIE :cup:
Siergiey
14-07-2006, 12:00
ja lubie kawe :\
btw wiem co to dxm, chodzilo mi o ogolny podniecenie jakie panuje wsrod takich osob jak Wy gdy sie z tym stykacie, musicie koniecznie o tym powiedziec innym, nawet na takim czyms jak forum tibia.pl
jacy kruwa my? kto tutaj oprocz Protazego lansuje sie tym co wdycha/zre?
<Płacze> hahahahahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
btw. po kanalach to nie mam zamiaru dawac , a expic lub nawet sie logowac to juz tym bardziej
pozdro dla hejterów :D [ az czuje gula w gardle jak to czytam , brrrrrrrrrrr ]
Sigma Six
14-07-2006, 16:38
Nie macie innych problemów,niż Tibia?;s
Zamiast nawzajem najeżdżać na siebie,zajmijcie sie może tym,co lubicie (Tibia w wakacje to naprawdę nie najlepszy pomysł;s).
(Tibia w wakacje to naprawdę nie najlepszy pomysł;s).
lepiej sie tego nie dalo ujac xD
(Tibia w wakacje to naprawdę nie najlepszy pomysł;s).
Wiadomo, ze lepiej sie nie bac i troche Accodinu przy ebac!
masz z tym jakis problem ? co cie wogole obchodzi co ja zarzucam a czego nie ? Jakbys mial chociaz troche oleju w glowie to bys zauwazyl ze caly ten moj lans z pisaniem o dxm , zielsku itp jest po to zeby sprowokowac twoj ( i reszty) odzew hejterstwa na moj temat :) Jesli jednak nadal chcesz sie spinac i wysilac glowke aby napisac kolejny smieszny post co to ja biore a czego nie to droga wolna :D Ja mam w to wy*ebane i mnie tym nie ruszysz ;)
bez pozdro
[edit]btw. skoro mnie tak nie lubisz i sprawia ci przyjemnosc proba pojechania mnie , to napisz czemu i sie przedstaw bo "auhh" zbyt wiele mi nie mowi
http://img233.imageshack.us/img233/8923/aco6yp.jpg
btw. skoro mnie tak nie lubisz
Nie wiesz nawet jaki bol sprawiles mi ta wypowiedzia! Jak mozesz uwazac, ze Cie nie lubie :(
Nie znam Cie, ty nie znasz mnie. Nie rozmawialem z Toba nigdy, nie doznalem tej watpliwej przyjemnosci :(. Moje ataki w Twa osobe sprowokowalo to co przeczytalem w Twoich postach na forach, oraz to co widzialem na saphirze. Jestes osoba infantylna do bolu, zakochana w sobie i swiecie przekonana o swoim PRO w odroznieniu do wszystkich innych, nieznanych Tobie, ktorzy sa NAB. Nie trzeba chyba przypominac, ze uwazasz iz nie jestem godzien oceniac Ciebie - BO NIKT NIE JEST GODZIEN?
-a kim ty jestes zeby oceniac mnie i moje wypowiedzi ? POLAK?
Takim tekstem niszczysz polaczenia miedzy moimi neuronami efektywniej niz thc, meskalina i wszystkie inne psychoaktywne zabawki. Co do uzywek to dosc pozno zaczalem ciebie jechac, qbin rowniez. Cierpliwie czekales na "hejtersow" przez 10 stron tematu bredzac o opalaniu, paleniu, dxm itp? Gratuluje przebieglosci.
with love,
AUHH
Moje ataki w Twa osobe sprowokowalo to co przeczytalem w Twoich postach na forach, oraz to co widzialem na saphirze. Jestes osoba infantylna do bolu, zakochana w sobie i swiecie przekonana o swoim PRO w odroznieniu do wszystkich innych, nieznanych Tobie, ktorzy sa NAB. AUHH
Co widziales na saphirze ? Z tego co pisze na tym forum nie wydaje mi sie ze mozna wywnioskowac ze jestem w sobie zakochany czy cos o.O zreszta lepiej by bylo o tym podyskutowac na priv gdzies bo o ile mi sie wydaje to jest forum o grze a nie o mnie :P NIe wydaje mi sie ze grajac w tibie bylem jakims PA , lub kolesiem uwazajacym sie za nie wiadomo kogo , zreszta zeby to stwierdzic musiales kiedys ze mna pogadac , bo z plotek , czy z obserwowania mnie to duzo nie podlapiesz . Jesli nadal chcesz prowadzic ta nie majaca sensu dyskusje o mnie to na gg , msn czy cos bo chetnie bym przeczytal o szczegolach mojego zachowania a raczej uslyszal pare przykladow :) . odezwij sie na priv
szczerze to nie mam czasu, ide na oske zmotac jakiegos pekatego zielonego grama ;P
nie proboj wbijac na 4 plato dxm bo moze byc zwiecha
;***
ostatnio bylo mocne 3 :) ale nie mam zamiaru przekraczac zbytnio 4 ;) dzieki za troske , adios
Morelowe Słonko
14-07-2006, 23:14
Czytając Wasze posty (Bartka,auh,lvl i qbin) czuję sie wyalienowany ;x .
do bartaza
pekl pekaty gram a ja stwierdze (stwierdzam by sie rymowalo :o), ze nie chce mi sie toczyc tej bezsensownej dyskusji. zwiedzaj sobie inne wymiary zarazem leczac kaszel (2w1), nie bede ci sie do tego wpie.dalal. przyznaje tez, ze mozliwe jest, ze moje odczucia wzgledem ciebie byly bledne... Chociaz kto wie : P
te okulary przeciwsloneczne na przekrwione powieki ;P
od auhha
czemu ten monitor mnie tak raziiiiiiiiiiiii ?!@?!?!!??!
Mauritos
19-07-2006, 09:54
To teraz tylko czekać, aż Szwedzi sami się pozabijają xd
Jak można przeczytać na forum tibia.com kilku Szwedów z dość przyzwoitymi lvlami zamierza regularnie pekować dla zabawy, ponieważ zamierzają opuścić Saphire.
....podobno jakaś wojna jest Gorfin vs Vin'paz, ale nie bardzo czaję o co tam poszło...(chyba o g arma i o zabicie Samona Vertigo- myśli, że jak ma 70~lvl to może ubijać 20~ gz)
Tym samym wielu członków Demo~ zostało zabitych (niestety wielu Polaczków) ;p
Skrobnijcie cosik, bo forum updanie...
Morelowe Słonko
19-07-2006, 13:43
o czym ty wogole mowisz? o.O
Assassin zostało rozownowane w pierwszej bitwie przez gorfin team + gildia vilsha . A z tym pkowaniem to tez nie wiem o kogo ci chodzi o elastora , navivin i tą calą reszte co teraz ich vilshon nie kocha? ;x
Backstabber Elastor with friends zabili Samona tuz po tym jak Ali odszedl z Demo. Samon mial pelne prawo nie wiedziec o cb. Po pierwszej "bitwie" (bardziej pasowaloby slowo "rzezi") Assasin zostal rozwiazany, a jego czlonkowie sa still huntad :)
edit. z pekowniem chodzi o to, ze sam Assasin to miala byc gildia pk. elastor z kolegami opuszczali saphire i chcieli przed odejsciem troche pozabijac, co w gruncie rzeczy im nie wyszlo.
Czytając Wasze posty (Bartka,auh,lvl i qbin) czuję sie wyalienowany ;x .
Naprawde nie chciałem,zeby Morelowe Słonko było wyalienowane ;) , w ramach pokuty starłem na klawiaturze literki M i L
Pozatym jakiś czas temu utworzyła sie gildia
Deadly Fundation...to jakaś konkurencja dla NP czy ich kumple? Ja nie wiem, bo boje sie wyjść z PZ B)
Siergiey
20-07-2006, 16:14
lol xD a jakbys wyszedl z pz to bys wiedzial? ;pp tez mi usprawiedliwienie
ch.uj ich wie czy kumple czy nie ;p
pozatym nawet jesli kiedys byli w jednej gildii to skad wiesz ze byli kumplami?
juz nie raz jedni drugich w chuja robili, blili sie miedzy soba etc, takich ludzi nie nazywalbym kumplami ;p
lol xD a jakbys wyszedl z pz to bys wiedzial? ;pp tez mi usprawiedliwienie
w taką pogode lepsze usprawiedliwienie nie przyszło mi do głowyB)
co do gildi to może ktos wie, nie to ,zeby bardzo mnie to interesowało,ale zawsze warto wiedzieć co w trawie piszczy
Siergiey
20-07-2006, 19:49
ale ze co, slonce swieci czy deszczyk pada? ;
chociaz po okularkach widze ze sloneczko...;d no to niezle cie przygrzalo ;;
jak masz jeszcze chaRA na saphirze to pogadaj najlepiej z kims z tych gildii ;p
chociaz watpie czy ktos z tych bucow ci odpisze.
@up
czyli wiesz i nie powiesz czy nie wiesz i sie odzywasz mówiąc,ze nie wiesz?
Siergiey
21-07-2006, 14:16
yyyy... tak, wlasnie tak
xD
Śmieszne są te wasze posty xD
Morelowe Słonko
22-07-2006, 22:17
Bo my takie wesołe chłopaki jesteśmy.
Siergiey
23-07-2006, 12:06
takei zjarane. ej ja mam pytanie takie:
czemu w piosenkach rege spiewaja o babilonie? ;p
btw
no pain juz nie ma. teraz jest wlasnie df i succession
hueheuhe <: moze bedzie jakas nowa wojenka? wiekszosc starych membersow NP przechodzi do DF, ale pozyjemy zobaczymy (=
Wojenka jest miedzy DF a Flying into tempel helpers (Random Pk , badz ludzie zabici bez powodu coś w tym stlu ;D) Innej oficialnie wypowiedzianej wojenki nie ma , ale jak to powiedział pan poniżej "pożyjemy , zobaczymy"
Bartaz fajny masz forum signature ;d nawet tam jestem na jednym zdjeciu ;*
Morelowe Słonko
23-07-2006, 23:44
A po co wypowiadać oficjalnie wojne? ;d
Bartaz fajny masz forum signature ;d nawet tam jestem na jednym zdjeciu ;*
LONTE czituje w cs !!!111one+111@@
http://img215.imageshack.us/img215/2968/akozd3.jpg
Wystawala mu wtedy lufa zza skrzynki :d to nie zadne czity!!
BR?taz!
Zdobyłem sie na odwage i wyszełem swoim 8lvl z depo no i zmiany...No Pain nie ma (przynajmniej z nazwy) no i z Draco kilkoro ludzi pozmieniało gildie ;) no no,a tu na forum ani mru mru...musze nabic 9 lvl wtedy bede czesciej z depo wychodzilB)
Hail No Pain And Starke Phan _/
esp, wh czy ogolnie mh? :evul:
dzidek 2006
27-07-2006, 12:15
no pain to nooby pamiętam byli w ab pod depo jakiś 8 level polak wyzywał champolleta zrobił se białego skulla i zaczoł atakować champolletta i jeszce go wyzywał po angielsku a czampolet nicB)
^
^
^
fri itans? :confused:
no pain to nooby pamiętam byli w ab pod depo jakiś 8 level polak wyzywał champolleta zrobił se białego skulla i zaczoł atakować champolletta i jeszce go wyzywał po angielsku a czampolet nicB)
o jaaaaaa! ej ej ej a masz pr0?
Morelowe Słonko
30-07-2006, 23:00
Jakby na to nie patrzec Np zostalo pokonane ;;;
Draco przetrwalo o jakies 2 tyg dluzej , a moze jeszcze pociagniemy zalezy czy chaos sie zdarzy do jutra obudzic i cos zrobic ;D
jednym slowem peszek ;;; P
auroth to nub bo zbanowal mnie i lonta na ventrilo jak mu wjechalismy na stara po szwedzku :< DEDNONC GO PLZ !
ahaha nie tylko nas bo baron von nebulusa i nobztrakta tez ;DDD
Btw. shetepepan rox!!!!!!one!!!!!11jeden111onejeden!@@!
mama aurota to knulla? wiedzialem!!!!!1!
Banishment Information
Character: Bartaz
Reason: offensive statement
Comment: several drug realted statements in a post on saphira board. Please, keep drug realed things out of the game.
o kurCZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ ;(
dzis haszszszsz xD
ojejor, hasz saks moj drogi przyjacielu (chyba ze super mocny hasz z afganistanu).
http://aauh.fm.interia.pl/joint.JPG
dzisiaj szoty, jutro szoty, tylko szoty!
po haszu jest za duza gastrofaza niestety ;<
za to faza ogolnie za slaba ; p
lonte molestuje mlodszych :(
00:27 Lonteus [83]: wyliz mi dupe
00:27 Lonteus [83]: to ci dam bohy
00:27 Odbytowiec [16]: wylizalem
Olorion.
05-08-2006, 20:37
Czesc br?taz i Lonte. Dacie scaluwke?
No i co nowego na Saphirze? Bo jakoś od dłuższego czasu toczy sie tutaj dziwna i niezrozumiała dyskusja mająca z Saphira niewiele wspólnego...czyli nowy temat załozyć czy co?
scaluweczki z safirki som jedyne w sfoim rodzaju plz
http://img124.imageshack.us/img124/3111/kolankotr8.jpg
Ja na wszelkie pytania typu pl? br? swe? odpowiadam "no"
a ja no br
Szkoda tych polczków ale sie zemscimy polak potrafi ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.