Pokaż pełną wersje : No Pain wybija Polaków!!!
No Pain zaczęło wybijać Polaków! Co o tym myślicie? Chcą zamieniś Saphirę na serwer szwedzki.
Kozi Hetfield
26-04-2006, 19:32
Oni mają chore łebki : ), kochają naduzywać władzy, no ale cóż, któregoś dnia ktoś im wreszcie dokopie (stawiam na to że sami siebie wykończą ;P)
Kryminal
26-04-2006, 21:19
Juz na poczatku tego servera wiekszosc playerow z NP uczestniczylo w wojnie z POlakami (bylo to gdy najwieksze lvl byly to 60-50 ) no i wyjebali tych ktorzy nawet nie walczyli z nimi pozostali tylko zdrajcy!!! A teraz macie...:baby:
Czy to już znaczy,ze Draco przegrało wojne?
NP zabijac bedzie teraz kazdego kogo bedzie chciało,lecz to nie e pvp,ze mogą nieograniczenie zabijać kazdego ;). Pozatym skąd wiedza,ze ktoś jest polakiem,a kto nie?
Kozi Hetfield
26-04-2006, 22:31
Jak im sie zachce to sie będa pyytać po swe :D ale nie sadze zeby im aż tak odbiło : )
Czy to już znaczy,ze Draco przegrało wojne?
NP zabijac bedzie teraz kazdego kogo bedzie chciało,lecz to nie e pvp,ze mogą nieograniczenie zabijać kazdego ;). Pozatym skąd wiedza,ze ktoś jest polakiem,a kto nie?
Chodzą po depo i się pytają "Poland/Bialystok?" <-- lol czemu Białystok(i s kąd te nooby o nim wiedzą)? Sam widziałem jak zabili jakiegoś Polaka z sdX( .
PS: Jak przetłumaczyć no pain? Czy to jest nazwa własna?
Chodzą po depo i się pytają "Poland/Bialystok?" <-- lol czemu Białystok(i s kąd te nooby o nim wiedzą)? Sam widziałem jak zabili jakiegoś Polaka z sdX( .
Ja na wszelkie pytania typu pl? br? swe? odpowiadam "no"
Kryminal
27-04-2006, 15:40
Odpowiem Ci dlaczego Bialystok. Dlatego moze ze na poczatkach servera cala elita polakow z wiekszymi lvl byla z bialego stoku.
No Pain - Bez Bólu - a ich opis No Pain , No Gain - Bez bólu bez zysku.
Bialystok , jak powiedzial poprzednik duzo ludzi z elity Saphiry bylo z Bialego stoku to byl też tak zwany BBa Team ale to bodajze Bielsko Biała : Eternioal , Orsh chyba Riso'lifexx i pozostali juz nie pamietam ; d
Ja osobiscie nie stalem sie ofiara bez powodowego ataku ze stronuy No Pain , ale widze co sie dzieje...
A ja sobie dzisiaj padlem ^^.
Moon Rise
Apr 27 2006, 16:11:05 CET Killed at Level 59 by Relayy
Dobil mnie jakis noob na 40lvl-.-
Wpadlo nagle 9~(lootar,driq,muroth etc..) typa i mnie zaczelo napier^%$^&$...trzymalem sie pol godziny ,dopki nie zeszly uhy.
Padlem ponoc za "power abusing in cyclopolis"
Wczoraj jeszcze bylo nie publiczne;000. A powiedzialem do murotha tylko "leave please"...
Do zobaczenia na nowym servie.
PS. Oni w ogole pvp nie mieli;P
Lootar np tylko ue spamowal i z rozdzki walil.
ss koło depo venore:
http://img138.imageshack.us/img138/96/pain2ef.jpg
ja się przenoszę do KAZZ :P
@edit
Wszędzie walają się trupy, a polscy gracze wciąż skarżą się na deady.
Kryminal
28-04-2006, 00:04
Chompollet Tzetzi
Klockren
Morinor
Nazgrel Bloodhoof
Vilshion
Oni rozjebali Swiat na samym poczatku teraz widze ze sa w NP. Juz wiem dlaczego tak jest. Saphira juz do konca bedzie swiatem na ktorym Szwedzi beda Panowali !!!
Collie 17
28-04-2006, 11:30
hehehahahihihuhuhohoh:)
Tak, macie rację. Saphira jest już serverem szwedzkim. Mówi się trruuudno..
Osiągneli swój cel (wkońcu Saphira zaczyna się od S tak jak SWE :P), rujnją ten świat maxymalnie aleee nie! Ja nie porzuce saphiry i zostane do niej do końca mojej kariery z tibią. Wy odrazu "nowy śwait, saphira jest stracona". Ja osobiście uważam że takie rzeczy poprostu trzeba przeczekać, wkońcu nie będą mieli już kogo zabijać no to zaczną siebie bić. Teraz jest okres po-wojenny więc nie dziwcie się że jeżeli będziecie się chwalić że jesteście PL to dostaniecie w morde Sd'kiem. Teraz jest tylko jedno wyjście, albo przeczekać te zamieszki i skillować spokojnie w zaciszu przyrody, albo się nie logować i nie grać przez jakiś okres albo poprostu wolno expić. Koniec. :P
Moon Rise , come to luminera, shen'assasin here !!!!
Ja tez mykam na nowy server :)
Niema sensu tu grac.Biedne polaczki kozaczyly [Drako] i sie im dostalo.
Maja zerowe pvp i szpanuja...
Najlepiej nieprzyznawac sie kim jestes.Wejs do neutralnej gildii i poswiecac wiecej czasu na skilling,runy[mowie tu o graczach 50+] i nieexpic za szybko.
Ale predzej czy pozniej bedziecie mieli za duzy lvl i padniecie :D
No pain to pierd*** noobki i tyle.
Moon:co do pvp lootar sie niewypowiadam :D:D:D
Ogladales film jak Klockren nagrywal jak wojna byla i Enderdila scigali?
Jak wyje** Klockowi SD za 3 stowki to malo z fotela niespadlem.Jeszcze moge dodacze Enderdil stal jakies 2-3 kratki od Klocka :D :D
Zianie.. :D
Kozi Hetfield
28-04-2006, 21:23
No co do ich pvp to żal :Pgdyby nie te lvle i masa szpiegów to by w dupe dostali.
Jak na Swe to powiem że słabi są ( co nie zmienia faktu ze na saphirze najlepsi)
Best pvp saphiry? :> Oczywiście Olorion
Mi tam sie podoba na saphirze ;d
Cieszy Cie to lizidupo?
Szkoda mi takich ludzi...
NP wiedzą,ze jestes Polakiem? Może nie jesteś, bo w account inf napisałeś,że jesteś Hose Pedro z Brazyli, wstydzisz sie tego,ze jesteś Polakiem czy boisz sie?
No nie wiem czy do konca serwerem szwedzkim jak byscie tam grali od poczatku to byscie wiedzieli wiecej a nie tylko o war z Draconami,Draco za bardzo kozaczylo jak bylo z No Painem przeciwko THW.Wkoncu Np wydalo wojne Draconom i poczylo sie z THW.Polowa ludzi z saphiry juz odchodzi nawet te h lvl szwedzkie...Zobaczcie posta na tibia.com jest napisane kto odchodzi na new serwery.Draco odejda z Saphira..Moze tego chcial Chomp~ ale z kim on wtedy bedzie mial wojny??.Oczywiscie z THW(teraz no pain).Wedlug mnie tak bedzie ze polowa z No Pain bedzie przeciwko Chompowi~ tak jak Bylo z Tar'tinem.
Ja juz wkoncu nie wiem czy grac na saphirze caly czas czy sie przenosic.Dzisiaj przyszedl domnie kumpel i mowi gramy na innym servie bo tutaj nie da sie wytrzymac.I popieram jego slowalecz cos mnie tu trzyma przeciaga.Taki Morderca"blood bro moj kolega z tibi hunca go ale nie chce odejsc a czemu to nie wiem.A ty Yoshi'San masz szczescie ze cie przyjeli do np ty sie czujesz pewnie tutaj nawet nie chodzi czy on sie przyznaje czy jest poalkiem czy nie jest bo napewno z no pain juz o tym wiedza, ale to jest troche bez sensu grac tam gdzie sie codzienie boisz czy cie nie dednom.Ja wykupilem protekcje u nelposa za 5k.Ale co mi po takiej protekcji jak przyjdzie lootarkungen mnie zabije i nelpos juz nic nie zrobia z no pain sie napewno nie wypisze.Zagram jeszcze troche ale powiem tyle .Szczeze mowiac tutaj glowna wladze toma auroth a nie chomp gdyby nie auroth np by dostalo w dupsko od draconias.
NA SAPHIRZE SZWEDZI ZAPROWADZLI KOMUNIZM
Chomp=Stalin
Auroth=Hittler
Draco przegrali i pomału sie wynoszą z serwa lub przestaja grać, no ale to nie musi oznaczac tragedi dla innych graczy ;).
NP przez jakiś czas bedzie sie upajało zwycięstwem i troche popekuje hlvl pl,ale za jakiś czas bedzie szukało nowego wroga.
Pozatym saphira nie jest e pvp i mało prawdopodobne sa częste masowe pk ;)
Yoshi'san
Co do niego to on juz mial hunta dawno temu od Baron von Nebulus
Yoshi zrobil sobie retired a nebu go sciagal zeby zaplacil potem Yoshi wrucil Neb go dalej sciagal o hajs nie wiem czemu go wzieli do No Pain ale Dlugo tam nie bedzie.
Zaluje ze Cie yoshi wtedy na scrabach nie ubilismy z nebem.;)
You know who...
Sigma Six
29-04-2006, 19:13
Cieszy Cie to lizidupo?
Szkoda mi takich ludzi...
A mi szkoda takich polaczków jak Ty Ateyah.
Btw.Auroth nie gra,na jego charze expi i walczy Euroth.
Mozna powiedziec narazie ze saphira nie jest wolnym swiatem wiec albo masz dobre znajomosci w np albo zdychasz.Ciekawe czemu Sniper'blood bro nie huntuja
Siergiey
29-04-2006, 21:20
Bo jest w Unforgivens ;pp a pewnych gildii nie ruszaja ;p co prawda czasem sa wyjatki ^^ pozatym nie zabijaja wszystkich polakow co maja jaki taki lvl ;p patrzcie na gildie Magnara ;p
co wam powiem to wam powiem, ale spier.dolil.smy po calosci i jest mi smutno ;<
Hmm moge wam powiedzieć, że jeżeli chcecie osiągnąć jakiś większy lvl to nie twórzcie chara na Saphira. Ja sam przeniosłem sie na xerena xD
Ale ja i tak będę grać na Saphirze i się przyznałem i jakiego kraju jestem. Idę do Kazz, bo tam jest mniej NP. Ja zawsze znajdę sposób xD (niekoniecznie ten, który właśnie wymieniłem).
PS: w podpisie z kąd jestem nic nie zmieniałem od początku mojej gry tym charem więc się nie czepiać ;)
A mi szkoda takich polaczków jak Ty Ateyah.
E jak tak go bronisz to powiedz zeby Ci invita do NP zalatwil :D
NP wiedzą,ze jestes Polakiem? Może nie jesteś, bo w account inf napisałeś,że jesteś Hose Pedro z Brazyli, wstydzisz sie tego,ze jesteś Polakiem czy boisz sie?
Ten napis jest tam od kiedy powstala ta postac, tfu, od kiedy powstalo to konto czyli od jakis 2 lat, wiec skoro gówno wiesz to STFU. No pain wie ze jestem polakiem, nie wstydze sie tego, nigdy nie wstydzilem i nie bede sie wstydził
Yoshi'san
Co do niego to on juz mial hunta dawno temu od Baron von Nebulus
Yoshi zrobil sobie retired a nebu go sciagal zeby zaplacil potem Yoshi wrucil Neb go dalej sciagal o hajs nie wiem czemu go wzieli do No Pain ale Dlugo tam nie bedzie.
Zaluje ze Cie yoshi wtedy na scrabach nie ubilismy z nebem.
You know who... Skoro nie wiesz czemu to nie zabieraj głosu. I know who...:P
E jak tak go bronisz to powiedz zeby Ci invita do NP zalatwil :DJak widze takich polaczków i "rodaków" jak ty to sie ciesze ze jestem ze szwedami...
Jak widze takich polaczków i "rodaków" jak ty to sie ciesze ze jestem ze szwedami...
To sie ciesz ale uwazam ze zabijanie rodakow[mowie o drako] jest chyba niefair ale ta kwestie pozostawiam do przemyslenia Tobie..
shadow1230
30-04-2006, 09:52
Offtop -- No i co Ty Yoshi robisz jak całe dnie przesiadujesz w dp albo przed w ankh. Co Ci daje to całe No pain, protekcje ??. Ludzie wolą, żeby ktoś robił coś za nich, a sami nic nie robią bo po co ?? Lepiej grzać 4 litery i mieć spokój niż próbować coś robić.
A co do tematu. Właśnie przez tych co odchodza Saphira zostanie z 30 ludźmi online i to wszyscy z No Pain. Jasne pojedyńcze jednostki zostaną, bo coś chcą osiągnąć, a reszta odejdzie, bo uzna, że nie ma sensu. Jak by każdy tak myślał to by Polski nie było. Założe się, że 3/4 Polaków w życiu nie powie na Saphirze, że są Polakami. Będą gadać, że ME is Swe, dont keal mi plx, aj pej. Ale jest w tym jakiś sens ?? Nie mówie, że wygra się od razu, do wszystkiego potrzeba czasu, ale jak się dobrze przygotujemy to się uda. Wystarczy chcieć...
Na Saphirze dopiero stawiam malutkie, pierwsze kroczki, ale nie boje sie przyznac, ze jestem Polakiem. Moze i kiedys sie to na mnie zemsci, ale poki co nie jest zle.
Fakt, gram dopiero kilka dni na Saphirze, ale juz widzialem te bitwy Polsko-Szwedzkie. Nie bedzie latwo, ale czym jest gra bez ryzyka i wrogow? ;)
A wszyscy, ktorzy uciekli z Saphiry sa zwyklymi tchorzami, ktorzy wola grzac dupe na jakims 'Polskim' serwie. ;)
Pozdrawiam.
Tak moze i dupe zwinalem i sie przenioslem na inny swiat ale to nie oznacza ze do saphiry nie powroce mam palka na 49 lvl i go tutaj zostawiam benda lepsze czasy to wroce na saphire ale narazie to nie ma co expic bo co zdobendziesz lvl to i tak go stracisz bo cie np zabije.Wole przeczekac niech sie sami zaczna zabijac a pozniej czas pokaze po ktorej stronie sie stanie.
Jakby byl jakis zryw ja bym chetnie uczestniczyl przeciwko np.
Ale narazie saphire zostawiam w spokoju.I bujam na Xerene jak wiekszosc polakow z saphiry.
Ten napis jest tam od kiedy powstala ta postac, tfu, od kiedy powstalo to konto czyli od jakis 2 lat, wiec skoro gówno wiesz to STFU. No pain wie ze jestem polakiem, nie wstydze sie tego, nigdy nie wstydzilem i nie bede sie wstydził
To,ze nie znam pewnych tajemniczych i wstydliwych faktów z twojego zycia to nie znaczy,ze nie moge powiedziec tego,ze napis,ze jesteś Hose Pedro z Brazyli podczas gdy tu udajesz żarliwego patriote jest poprostu smieszny :),a twoje wyjasnienia są naciagane bo napis mozna zmienić,ale ty z jakiś (tajemniczych powodów których nie znam)nie zrobiłes tego.
Widocznie bardziej odpowiada tobie to,zeby inny uznawali cie za Hose Pedro ;)
...a może to konto wciąż nalezy do Hose Pedro z Brazyli? ;)
Na Saphirze dopiero stawiam malutkie, pierwsze kroczki, ale nie boje sie przyznac, ze jestem Polakiem. Moze i kiedys sie to na mnie zemsci, ale poki co nie jest zle.
Fakt, gram dopiero kilka dni na Saphirze, ale juz widzialem te bitwy Polsko-Szwedzkie. Nie bedzie latwo, ale czym jest gra bez ryzyka i wrogow? ;)
A wszyscy, ktorzy uciekli z Saphiry sa zwyklymi tchorzami, ktorzy wola grzac dupe na jakims 'Polskim' serwie. ;)
Pozdrawiam.
Twoja wypowiedź mnie rozbawiła "A wszyscy, którzy uciekli..." ble ble ble. Jeśli tobie sprawia przyjemność robienie tego samego lvlka po raz któryś to gratuluje. Ja przynajmiej wole iść z lvlem w góre nie w dół dlatego przeniosłem się na xerena. Hail Xerena!
Ja tam Takze ide na Xerene I mam To w 4 literach co kto o mnie mysli.
Chcecie sie meczyc na saphirze prosze bardzo ale tam nic nie osiagniecie albo bendziecie tacy jak my ale nie bendzie was wcale.
Sigma Six
30-04-2006, 17:18
To sie ciesz ale uwazam ze zabijanie rodakow[mowie o drako] jest chyba niefair ale ta kwestie pozostawiam do przemyslenia Tobie..
Tibia to nie rl,żeby być takim "patriotą".To,że Yoshi jest pl,nie oznacza wcale,że musi iść do Draconians,bo "eful swe ich bijom".Jego wybór,a te wszystkie: "polak,a w gildi swe i bije polaków" świadczą o tym,jak Ktoś wielkim jest rasistą.
Btw. nie muszę nikogo prosić o invite do No Pain,wcale nie chcę iść do tej gildii, moją jedyną gildią na Saphirze jest Draconians,i Jej pozostanę wierny do końca.
Ja tam Takze ide na Xerene I mam To w 4 literach co kto o mnie mysli.
Chcecie sie meczyc na saphirze prosze bardzo ale tam nic nie osiagniecie albo bendziecie tacy jak my ale nie bendzie was wcale.
Nie zapomnij mi podać nicku na gg jak zaczniesz tam grać mam pare podstawowych itemków dla ciebie xD. Hail Xerena!
;) a na Xerenie niedługo jakaś nowa wojenka bedzie i znów trzeba bedzie wiać na inny serw...nie, dziekuje, wole przeczekac na Saphirze,aż NP sie podzieli,albo spuści z tonu ;).
;) a na Xerenie niedługo jakaś nowa wojenka bedzie i znów trzeba bedzie wiać na inny serw...nie, dziekuje, wole przeczekac na Saphirze,aż NP sie podzieli,albo spuści z tonu ;).
Na każdym serwerze za jakiś czas może być wojna. Antica najstarszy świat a sytuacja jest niestabilna. Wole zagrać na młodszym serwie gdzie ceny nie są aż tak niskie xD
Sprawa jest troche pogmatwana. Kiedy Draco bylo jeszcze w sojuszu z Hp i THW, wszystko zapowiadalo sie dobrze. Tyle ze pewnej czesci osob Thw woda sodowa uderzyła do glowy i zaczelo sie " totalne Pa z ich strony " huntowali za nic a ich ceny byly wrecz smieszne. Draci nie mogli nic zrobic, albo nie chcieli. Sam nie wiem bo mialem tylko kontakt z osobami z Hp. Wtedy wlasnie zostal podpisany sojusz pomiedzy Np / Draco / Hp przeciwko Thw. Nastepnego, max dwa dni po tym. No Pain zerwalo sojusz i przyjeło znaczne grono bylych czlonków
Thw. Chwala dla Boltera, ktory pokazal ze ma jaja. Puzniej byla zerznia w Ab a reszte chyba sami znacie.
No Pain aktulanie zabija lvle 6x i 5x ktore sa w slabych gildiach ( w tym Death Company ). Np ostatnio padl Lord Aquila , spytacie sie za co ? Za nic.
Magnar nie moze zrobic nic, wiec nadal lize im tlyki.
Jezeli mam byc szczery, to puki Np panuje na tym servie, gra nie ma sensu.
- jezeli zoabczy cie czlonek Np, a ty bedziesz mial Rs / Ws giniesz, nawet nie ma sensu gadac z oprawca.
- jezeli bedziesz mial ladny lv, a komus z Np bedzie sie nudzilo giniesz.
- jezeli ktos z Np padnie, bedzie musial odreagowac, wiec jezeli mu sie nawiniesz giniesz ( Elastor :] )
Mogl bym tak jeszcze pisac w nieskonczonosc, a najsmieszniejsze jest ze wszystkie te przypadki sa potwierdzone bardzo duza liczba ofiar.
Nie marnuj swojego czasu, bo predzej czy puzniej padniesz.
sorry jestem tu nowy ale z tego co widzę to mamy tu prawdziwy potop szwedzki.Potrafię zrozumieć że ludzie opuszczają saphire to nie wstyd wykonać odwrót przed zmasowanym odzdiałem wroga. lepiej umocnić się na kilku serwerach a jak wejdzie jakiś szwed to sd w łeb do piachu ...TZN do spawna. tak kilkarazy i mu się odechce. A na marginesie czy na infernie gra dużo polaków wiecie ja tam gram i chciałem złapać jakiś kontakt. ozdro dla wszystkich co dalej walczą na saphirze , choć sprawa przegrana wy dalej walczycie .Godne podziwu i naśladowania.:p
Kozi Hetfield
01-05-2006, 01:11
Najgorsze jest to że nie ma kto z nimi walczyć, tzreba czasu zeby Draco wrócilo i opowiedzialo sie po jakiejś tam stronie konfliktu No pain VS (pewnie thw)
Pozostaje czekać ^^' ja sobie pkuje tam xD wbijac na guardy panowie :D
Skoro nie wiesz czemu to nie zabieraj głosu. I know who...:P
Czemu cie przyjeli do NP??
Dlatego zeby wygrac z draco zeby nie miec problemow.
Zaczeli zbierac wiekszosc playerow co maja dobre lvl a tymbardziej sorcow.
I tak ci mowie ze cie tam zabija i tak ;D
Siedzisz caly czas w pz i sie boisz... Bo jak odejdziesz z Np to cie ubija ;D
lol falszywy alarm, w kazz jest najbezpieczniej...
shadow1230
01-05-2006, 16:12
ALe dałeś mądrą fotkę. Te trupy to poprostu walki 7 lvlowych graczów, Assem i Snayper biją sie dla picu, dla zabawy. Dzisiaj rano naliczyłem 11 ciał, to znaczy, że jest wojna ??. Z drugiej strony fajne podmiany spritów pacc dla facc :D.
Cyas. W przyszłości Saphira będzie wolna !!
Na Saphirze jest 264 graczy z lvl +50 odejmując 28 graczy 50+lvl z NP daje nam liczbe 236 graczy. Nawet jeżeli odejmiemy wszystkich graczy z lvl 50+,którzy nie grają to i tak daje nam dość spora liczbe graczy i gdyby NP chcieli wszystkich wybic to ( nie biorąc pod uwage tego,ze wszyscy z NP mieliby bana za przekroczenie limitu zabójstw...to nie Inferna) NP nie mieliby poprostu czasu na expienie, skilowanie, zarabianie czyli poprostu na granie,no a dodać nalezy,ze gracze expiąc odzyskują poziomy to nalezy uznać,ze walka NP z większymi lvl graczy to walka z wiatrakami ;)
Do tego dodając nieunikniony rozłam w NP pokazuje,ze gra na Saphirze nie musi być stratą czasu :)
Po prostu przez jakiś czas nalezy unikać co lepszych expowisk gdzie mogą być NP
skryhull
01-05-2006, 23:14
pewnie dlatego wybija polaków bo już se kojarzy PL? z noobami co kradną, hackują spamują linkami typu WWW.FREEPACC.PL i gdy widzi na końcu PL wszędzie to PL to zapewne już ma dość, a że polacy są tacy że potrafią ubijać innych polaków to przegrywają ze szwedami, jako że zabijają się nawzajem, tracą kase, level, runy, i skile na bratobójcze walki. Zaś szwedzi naprawde bardzo rzadko biją innych szwedów! i głównie przez to są silniejsi... potrafią się zjednoczyć, nie dochodzi u nich do wojen domowych, za to u polaków to ciągle są sytuacje typu "wypie.... stąd albo masz rooka! <rzuca się z sdkami>" "zaraz powiem mojej cioci bubble żeby cię rokneła" "muj stary jest gmem" "mam skile po 200 i zara cie ubije" "masz deda na mainie!"
poza tym polacy są czesto waleczni i durni do tego stopnia że sie taki za ciebie rzuci i dednie, no ale poszły ci te 3 uhy co? Szwed za to przemyśli akcje, pujdzie po runy, wezwie kumpli... i nie tak jak polacy że "życie za życie- zabiłeś mojego trola to ja zabije ciebie"
i jak tu polubieć polaków?
ALe dałeś mądrą fotkę. Te trupy to poprostu walki 7 lvlowych graczów, Assem i Snayper biją sie dla picu, dla zabawy. Dzisiaj rano naliczyłem 11 ciał, to znaczy, że jest wojna ??. Z drugiej strony fajne podmiany spritów pacc dla facc :D.
Cyas. W przyszłości Saphira będzie wolna !!
Ehh... fałszywy alarm. Nareszcie jakiś azyl. Te podmiany spritów są trochę denerwujące ale ujdą w tłumie:) .
May 02 2006, 14:41:54 CET Killed at Level 55 by Elastor
and by Starke Phan
kurrrrrrr.WA
Heh... nie mogę patrzeć na pitolenie typu, że No Pain ma słabe pvp, że Szwedzi są źli i rujnują serwer, że Yosi jest zdrajcą, bo w NP siedzi...
Osobiście grałem na Azurze. Ten kto tam był wie jak wygląda walka pomiędzy Polakami i Szwedami. Na Azurze wojna trwała zawsze, raz PL dominowali, to znów SWE, ale nie było sytuacji, że ktoś się poddawał, uciekał na inny serwer itd.
Według wielu NP ma słabe pvp. Tak? To jak wytłumaczycie to co zrobili z Draconians? Zmietli ich. Dlaczego? Zgranie, umiejętność gry... Doskonale się rozumieli, każdy wiedział co ma robić i kogo bić. Jedno mnie jednak dziwi... Dlaczego Drac zgodzili się na otwarta bitwę? Oczywiste było, że nie mają szans... Draconians nie ma takiej siły ognia jak No Pain (Auroth, Clockern, Vilshion) oraz Chompolleta, który jest niezmiernie przydatny chociażby przy trapie. Lepszym rozwiązaniem byłyby masslogi, że tak powiem swego rodzaju partyzantka... :P Grałem trochę na Azurze, wiele wojen widziałem i raczej nikt nigdy nie wygrał z teoretycznie silniejszym dzięki otwartym bitwom. Fakt faktem, że jakiś ogromnych informacji nie mam i to co mówie to tylko moje zdanie. Może ktoś wie dlaczego akurat taki sposób walki podjęło Draconians? Jednak mimo wszystko podziwiam Was za to, że znaleźliście w sobie odwagę na takie przedsięwzięcie. Szkoda, że się nie udało... :(
Dalej...
... któś powiedział, że Szwedzi rujnują serwer, ale gdyby to Polacy dominowali to podejżewam, że większość Szwedów mówiłaby, że to my wszystko niszczymy... xD Heh... Wszystko zależy od punktu widzenia. ;)
Kolejną kwestia mnie interesującą jest Yoshi'San.
Wielu go krytykuje za to, że jest po stronie No Pain, a co za tym idzie po szwedzkiej stronie barykady. Niewielu jednak wie dlaczego tak jest? Jeszcze raz przytocze tu przykład Azury na której długo grałem. Otóż obecna sytuacja tam wyglada tak, że Polacy biją się z... koalicją Polsko-Szwedzką. Jak widać narodowość nie musi być przyczyną kłótni, nienawiści i wojny. :] Może Yoshi lepiej czuje się w towarzystwie szwedów? Może lepiej mu się z nimi rozmawia? To jest jego sprawa, jego wybór.
Cóż... trochę się rozpisałem. :p Mam nadzieję, że nie na próżno. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, wyraziłem swoje zdanie, bo w końcu po to jest forum. :) Mam nadzieję, że Polacy nie poddadzą się tak łatwo i jeszcze coś zwojują na Saphirze. ;)
Pozdrawiam...
Your's Dzed.
Sebarivel
03-05-2006, 13:12
Saphira jest spoko jakoś nieczuje sie dotknięty przez Np.
Driquette,Nelpos,Yoshi'San,Lootarkungen są spoczko
Nazgrel Bloodhoof terz niejest zły nawet oddał mi C arma jak mnie z Lord drakim trapneli:P To nieprwada że tylko Polaków biją oni bija każdego
~peace.
~moon rise=nab
Seba~
Juz z toba nie bede rozmawial. Na valori juz straciles u mnie szacunek.Na saphirze straciles reszte.Zachowaj honor i sie nie unos ; ]
Rozumiem zeby popelniac bledy w trudnych wyrazach ,rzadko uzywanych...ale zeby pisac tez przez 'rz' to przesada;]
Nelpos moze faktycznie jest spoko...yoshi tez. Driq...mimo iz mnie zabil to nie mam do niego zalu;] Ale lootar~ to jeden z wiekszych idiotow na saphirze.
On jest poprostu zalosny.
Sebarivel
03-05-2006, 13:32
Seba~
Juz z toba nie bede rozmawial. Na valori juz straciles u mnie szacunek.Na saphirze straciles reszte.Zachowaj honor i sie nie unos ; ]
Rozumiem zeby popelniac bledy w trudnych wyrazach ,rzadko uzywanych...ale zeby pisac tez przez 'rz' to przesada;]
Nelpos moze faktycznie jest spoko...yoshi tez. Driq...mimo iz mnie zabil to nie mam do niego zalu;] Ale lootar~ to jeden z wiekszych idiotow na saphirze.
On jest poprostu zalosny.
Dysleksja boli:P and btw valoria who you are?
Saphira jest spoko jakoś nieczuje sie dotknięty przez Np.
Driquette,Nelpos,Yoshi'San,Lootarkungen są spoczko
Nazgrel Bloodhoof terz niejest zły nawet oddał mi C arma jak mnie z Lord drakim trapneli:P To nieprwada że tylko Polaków biją oni bija każdego
~peace.
~moon rise=nab
Tylko nie ty, najwiekszy as*licker Saphiry na tibia.pl ... jak Gorfin cie zabil, to powiedziales ze mu wybaczasz. Cale Np sie z ciebie nabija jak i reszta Saphiry. Kazdy ma prawo sie tu wypowiadac oprucz Ciebie. Żal mi dupe sciska jak widze kolejne twoje topici na glownym forum. Niedlugo padniesz znowu, a daje glowe ze nadal bedziesz lizal dupe kazdemu czlonkowi Np. Uznasz to za hamskie ale ja nigdy nie bede mial szacunku do "ciebie". Kiedys moze to zrozumiesz.
Sebarivel
03-05-2006, 22:55
Tylko nie ty, najwiekszy as*licker Saphiry na tibia.pl ... jak Gorfin cie zabil, to powiedziales ze mu wybaczasz. Cale Np sie z ciebie nabija jak i reszta Saphiry. Kazdy ma prawo sie tu wypowiadac oprucz Ciebie. Żal mi dupe sciska jak widze kolejne twoje topici na glownym forum. Niedlugo padniesz znowu, a daje glowe ze nadal bedziesz lizal dupe kazdemu czlonkowi Np. Uznasz to za hamskie ale ja nigdy nie bede mial szacunku do "ciebie". Kiedys moze to zrozumiesz.
huehueuhe Gdybyś wiedził oczym mówisz Gorfion napisał po tym jak mnie denoł z Visho~ że przeprasza,as~li~ tak sądzisz? kim ty ****a jesteś że mnie tak dobrze znasz? za As~li~ niedostaje sie hunta od Shonne, Tytosa , nazgrela, Lorda draki.....wiec co ty pir~ jak jestes taki cwaniak to zagadaj na tibi.
Kozi Hetfield
04-05-2006, 01:34
Heh... nie mogę patrzeć na pitolenie typu, że No Pain ma słabe pvp, że Szwedzi są źli i rujnują serwer, że Yosi jest zdrajcą, bo w NP siedzi...
Osobiście grałem na Azurze. Ten kto tam był wie jak wygląda walka pomiędzy Polakami i Szwedami. Na Azurze wojna trwała zawsze, raz PL dominowali, to znów SWE, ale nie było sytuacji, że ktoś się poddawał, uciekał na inny serwer itd.
Według wielu NP ma słabe pvp. Tak? To jak wytłumaczycie to co zrobili z Draconians? Zmietli ich. Dlaczego? Zgranie, umiejętność gry... Doskonale się rozumieli, każdy wiedział co ma robić i kogo bić. Jedno mnie jednak dziwi... Dlaczego Drac zgodzili się na otwarta bitwę? Oczywiste było, że nie mają szans... Draconians nie ma takiej siły ognia jak No Pain (Auroth, Clockern, Vilshion) oraz Chompolleta, który jest niezmiernie przydatny chociażby przy trapie. Lepszym rozwiązaniem byłyby masslogi, że tak powiem swego rodzaju partyzantka... :P Grałem trochę na Azurze, wiele wojen widziałem i raczej nikt nigdy nie wygrał z teoretycznie silniejszym dzięki otwartym bitwom. Fakt faktem, że jakiś ogromnych informacji nie mam i to co mówie to tylko moje zdanie. Może ktoś wie dlaczego akurat taki sposób walki podjęło Draconians? Jednak mimo wszystko podziwiam Was za to, że znaleźliście w sobie odwagę na takie przedsięwzięcie. Szkoda, że się nie udało... :(
Dalej...
... któś powiedział, że Szwedzi rujnują serwer, ale gdyby to Polacy dominowali to podejżewam, że większość Szwedów mówiłaby, że to my wszystko niszczymy... xD Heh... Wszystko zależy od punktu widzenia. ;)
Kolejną kwestia mnie interesującą jest Yoshi'San.
Wielu go krytykuje za to, że jest po stronie No Pain, a co za tym idzie po szwedzkiej stronie barykady. Niewielu jednak wie dlaczego tak jest? Jeszcze raz przytocze tu przykład Azury na której długo grałem. Otóż obecna sytuacja tam wyglada tak, że Polacy biją się z... koalicją Polsko-Szwedzką. Jak widać narodowość nie musi być przyczyną kłótni, nienawiści i wojny. :] Może Yoshi lepiej czuje się w towarzystwie szwedów? Może lepiej mu się z nimi rozmawia? To jest jego sprawa, jego wybór.
Cóż... trochę się rozpisałem. :p Mam nadzieję, że nie na próżno. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, wyraziłem swoje zdanie, bo w końcu po to jest forum. :) Mam nadzieję, że Polacy nie poddadzą się tak łatwo i jeszcze coś zwojują na Saphirze. ;)
Pozdrawiam...
Your's Dzed.
Duzo no pain to nooby, Driq~~ prawie sie posral jak go furionsi trapneli na mostku, nie walcza honorowo, lamia dane słowo, huntuja za PG a co najważn iejsze nie robia tego z klasą jak np : Del'Toro.
Szerzą PA, paru z nich faktycznie umie dobrze grać i dowodza zgraja piczek takich jak Vilishion... wspomne tylko że ostatnio nie mógl zabić 27 mastera bo mu uciekł...
Co do Yoshiego... jego wybór, fajny koleś jak sie pozna ;D
huehueuhe Gdybyś wiedził oczym mówisz Gorfion napisał po tym jak mnie denoł z Visho~ że przeprasza,as~li~ tak sądzisz? kim ty ****a jesteś że mnie tak dobrze znasz? za As~li~ niedostaje sie hunta od Shonne, Tytosa , nazgrela, Lorda draki.....wiec co ty pir~ jak jestes taki cwaniak to zagadaj na tibi.
Czlowieku czy ty wiesz co to honor ? Odpowiesz mi ze tak, ale prawdą jest ze nie masz pojecia czym jest honor, lizesz dupe kazdemu czlonkowi Np. Zrob sobie topic na tibia.com Am I an asslicker ? To zoabczysz co sadzi reszta Saphiry, jak juz mowilem nawet jak by cie zabil ktos z Np po raz kolejny, i co prawda puzniej " przeprosil " , bo nie powiedziales nic o tym ze Gorfin oddal ci loota. Przyjol bys to ze stojickim spokojem, bo wkoncu to sa twoji kumple ... Nie wiem co cie tak oslepia, ze nie widzisz jak glupio czynisz. Zrob pg do 60 lv to zrozumiesz.
Czlowieku czy ty wiesz co to honor ? Odpowiesz mi ze tak, ale prawdą jest ze nie masz pojecia czym jest honor, lizesz dupe kazdemu czlonkowi Np. Zrob sobie topic na tibia.com Am I an asslicker ? To zoabczysz co sadzi reszta Saphiry, jak juz mowilem nawet jak by cie zabil ktos z Np po raz kolejny, i co prawda puzniej " przeprosil " , bo nie powiedziales nic o tym ze Gorfin oddal ci loota. Przyjol bys to ze stojickim spokojem, bo wkoncu to sa twoji kumple ... Nie wiem co cie tak oslepia, ze nie widzisz jak glupio czynisz. Zrob pg do 60 lv to zrozumiesz.
Zacznijmy od tego czy Ty wiesz co to jest honor? Odpowiesz mi ze tak,ale prawdą jest ze nie masz pojecia czym jest honor, lizesz dupe kazdemu na tym forum, Zrób sobie topic na tibia.pl "Czy jak jade innym na forum i udaje honorowego gracza to podnosze swój wizerunek w Waszych oczach?" To jego postać, jego wybory, jego problemy, jego sprawa czy zakłada kolejne tematy. Ale jednej sprawy nie rozumiem, kim TY jesteś zeby go oceniać? o.O Jakimś mentorem czy guru? A moze uważasz się za zaje*iście honorowego gracza? ;o No dobra, powiedzmy ze nim jesteś... Ale chwila przeciez "honorowi gracze" mają odwage przyznać sie do tego kim sa, a nie udają kozaków i "honor pro" na forum, gdzie nie mozna sie dowiedziec kim są... A udawanie "Honorowego" na forum i takie pierd*lenie tylko po to zeby pokazać innym, ze ma sie swoje "zasady i reguły" ,kiedy podczas gry masz ten swoj "honor" głeboko w dupie, napewno nie jest Honorowym zachowaniem
Sebarivel
04-05-2006, 10:49
Dobra ziom skoro jesteś taki cwaniak to powiedz kim jestś, taki honorowy ziom, było by niehonorowo gdybyś spękał.
Po drugie nie jestem ass~ poprostu jestem wdzieczny ziomkom z np i mam donich szacunek bo niezostawili Sh i Corlleone family gdy Bip zarekrutował Nazg~,Lootara i reszte z thw, jestem wdziecznym im za pomoc....
Po 3 a co mam flugac na Nazrgela, za to że mnie trapnoł, zabuliłem C arma a następnego dnia powiedział że źle postąpił i mi oddał-.- za to mam teraz flugać na np? A gorfion mnie zajebał bo miał powód tylko Viosh~ nietrawie bo niemiał powodu...Shonne ma swój świat i bogu niech będą dzięki...
Jesteś jakimś old ziomem z draco który nażeka? taki co miał słabe pvp i go wyjeb~? Gadafi?....Master mac? przyznaj sie kim jesteś.
Wcale ze nie mam tam dwie postacie na 3x i na 2x lv, tyle ze gram tam od bardzo dawna i wiem co sie dzieje. Na wyzszy lv nie mam szans bo nie mam czasu na spedzanie przy kompie zbyt duzo czasu, i pisze tu tylko prawde, ktora razi was w oczy.
Yoshi podaj mi jeden przyklad zebym sie podlizywal do kogos na forum ... tak moj drogi zrobiles z siebie ***** piszac te bzdory. A co do Seby to wiem o nim duzo, czasami zagladam na game chata a tam kazdy wie co sie dzieje, a po drogie czytalem jego posty na tibia.com. Jestem w stanie go ocenic po jego poczynaniu. Nicka pierwszej postaci nie powiem bo mam aukcje na alegro, a napewno nowy owner nie chcial by dostac niemilej niespodzianki bedac zabity przez Joshiego. A droga postac to Xiaxiu .... fight fight ;]
Ps : Jesli wasze riposty maja wygladac tak to lepiej juz nic nie piszcie.
Sebarivel
04-05-2006, 13:11
Wcale ze nie mam tam dwie postacie na 3x i na 2x lv, tyle ze gram tam od bardzo dawna i wiem co sie dzieje. Na wyzszy lv nie mam szans bo nie mam czasu na spedzanie przy kompie zbyt duzo czasu, i pisze tu tylko prawde, ktora razi was w oczy.
Yoshi podaj mi jeden przyklad zebym sie podlizywal do kogos na forum ... tak moj drogi zrobiles z siebie ***** piszac te bzdory. A co do Seby to wiem o nim duzo, czasami zagladam na game chata a tam kazdy wie co sie dzieje, a po drogie czytalem jego posty na tibia.com. Jestem w stanie go ocenic po jego poczynaniu. Nicka pierwszej postaci nie powiem bo mam aukcje na alegro, a napewno nowy owner nie chcial by dostac niemilej niespodzianki bedac zabity przez Joshiego. A droga postac to Xiaxiu .... fight fight ;]
Ps : Jesli wasze riposty maja wygladac tak to lepiej juz nic nie piszcie.
Nieznasz mnie ziom, na game-chacie siedzie cały czas i między innymi dzięki mnie jest tam niejaki pożądek,na forum www.tibia.com nigdy nie ass~ to po 1.
Drantherin? to twój char?...
A pozatym tu możesz sie wypowiedzieć omnie cwaniaku.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1198175&pagenumber=3
Nieznasz mnie ziom, na game-chacie siedzie cały czas i między innymi dzięki mnie jest tam niejaki pożądek,na forum www.tibia.com nigdy nie ass~ to po 1.
Drantherin? to twój char?...
A pozatym tu możesz sie wypowiedzieć omnie cwaniaku.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1198175&pagenumber=3
Tym idiota na pewno nie jestem, bo poziom ktory pokazuje na tibia.com jest bardzo niski. Co do naszej klutni, tylko winny sie tlumaczy i jak bys znal swoja wartosc nie wdawal bys sie w zbedna klutnie. Ja powiedzialem juz co o tobie mysle, i ze ci nie jest dane wypowiadac sie o Np i Saphirze. Kazdy dobrze wie co tam sie dzieje. A ten temat zaoszczedzi tylko czasu niektorym gracza, w tym poczatkujacym. Pamietaj ze nie kazdy gracz obral taki sam styl gry jaki wybrales ty.
Sebarivel
04-05-2006, 13:36
Nienazywaj mnie ass~ bo nim niejestem, dostałem od np kilka kopów ale umiem z tym życ, niepłacze jak dziecko i niekrzycze "Bleeee np mnie zabilo bez powodu" i wiedz że mam prawo sie wypowiadać o Np i o saphirze bo przeżyłem przez te kilka miesięcy gry tam wiecej niż ty przez ten rok czy ile tam grałeś....
~Peace.
Eh :P, ja sie tylko zastanawiam po co ten temat? Co to da :P. Ci co mogliby cos zmienic na lepsze badz gorsze przegrali wojne i jak narazie chyba nie ma chetnych.
Co do Seby i Resthina, wydaje mi sie ze was troche znam, Sebe z Game-Chata, a Rest~ od baaaaardzo dawna :D:D. I nie zauwazylem zeby ktorys z was byl asslickerem. W sumie kazdy gra wedlug swoich wlasnych zasad i nic tego nie zmieni, co wiecej uwazam to za dobre, bo trzeba miec jakies swoje zasady i reguly.
PozdrO
Signed, Globison retaired knight from Saphira.
W sumie kazdy gra wedlug swoich wlasnych zasad i nic tego nie zmieni, co wiecej uwazam to za dobre, bo trzeba miec jakies swoje zasady i reguly.
PozdrO
Seba...no wlasnie.Ty grasz po swojemu.Ja zupelnie inaczej. Wedlug Seby ejstem nabem bo nie udzilam sie na game chacie. <hah>
Seba..zapamietaj ,ze to ja ratowalem tylki ludziom i sie po nich wracalem na wyprawie organizowanej przez ciebie jakies 3 miechy temu na draconie quest,kiedy ty darles sie na czacie i nie ruszales tylka. To nie ja power abusowalem ludzi z mojej gildi bez zadnego powodu. To nie ja pisalem na froum tibia.com valori beznadziejne tematy i nie rozpaczalem ze odchodze (imo odszedles bez honoru; ])
W sumie do ciebie nic nie mam ,ale poprostu wedlug mnie jestes smieszny.
Sebarivel
04-05-2006, 21:00
Seba...no wlasnie.Ty grasz po swojemu.Ja zupelnie inaczej. Wedlug Seby ejstem nabem bo nie udzilam sie na game chacie. <hah>
Seba..zapamietaj ,ze to ja ratowalem tylki ludziom i sie po nich wracalem na wyprawie organizowanej przez ciebie jakies 3 miechy temu na draconie quest,kiedy ty darles sie na czacie i nie ruszales tylka. To nie ja power abusowalem ludzi z mojej gildi bez zadnego powodu. To nie ja pisalem na froum tibia.com valori beznadziejne tematy i nie rozpaczalem ze odchodze (imo odszedles bez honoru; ])
W sumie do ciebie nic nie mam ,ale poprostu wedlug mnie jestes smieszny.
1. nielubie cię bo mnie popychałeś na statu w Edron:P
A propo draconi niesłuchali mnie to padali na Eb ich problem mówiłem zamną powoli to kozaczyli.
A tak serio wrzucałeś namnie że jestem jak bound z valori....każdy z twoich ziomków padł przez jakiś powód to niemiej domnie pretęsji.
Duzo no pain to nooby, Driq~~ prawie sie posral jak go furionsi trapneli na mostku, nie walcza honorowo, lamia dane słowo, huntuja za PG a co najważn iejsze nie robia tego z klasą jak np : Del'Toro.
Szerzą PA, paru z nich faktycznie umie dobrze grać i dowodza zgraja piczek takich jak Vilishion... wspomne tylko że ostatnio nie mógl zabić 27 mastera bo mu uciekł...
Co do Yoshiego... jego wybór, fajny koleś jak sie pozna ;D
Nie wiem dokładnie jakie pvp ma NP. Ważne, że co tu dużo mówić... zmasakrowali Draconians, a szczerze liczyłem na nich. Miałem nadzieję, że mimo niższych lv i słabszej teoretycznie siły jakoś sobie poradzą. Jak widać myliłem się... :( Niestety większość z nich opuściła serwer i przestała grać. Nie rozumiem tylko dlaczego. Jedna porażka i koniec? Panowie no... powalczcie jeszcze! Więcej wiary we własne możliwości. :P Dałoby się to wygrać. Troche zgrania i treningu na OTSie jakimś... Potem szybki masslog i można powoli ciułać No Pain. Chociaż pewnie Drac~ najlepiej wie co robi. ;)
Btw... do tych, którzy wyzywają się nawzajem i wytykają sobie brak honoru... xD Panowie, więcej kultury, a poza tym to topic o No Pain, a nie wybory najbardziej honorowego wojownika.
Pozdrawiam... :)
Eh :P, ja sie tylko zastanawiam po co ten temat? Co to da :P. Ci co mogliby cos zmienic na lepsze badz gorsze przegrali wojne i jak narazie chyba nie ma chetnych.
Co do Seby i Resthina, wydaje mi sie ze was troche znam, Sebe z Game-Chata, a Rest~ od baaaaardzo dawna :D:D. I nie zauwazylem zeby ktorys z was byl asslickerem. W sumie kazdy gra wedlug swoich wlasnych zasad i nic tego nie zmieni, co wiecej uwazam to za dobre, bo trzeba miec jakies swoje zasady i reguly.
PozdrO
Wojne przegrywasz dopiero wtedy, kiedy sam uznasz ją za przegraną... W moim mniemaniu Draco mają jeszcze szanse... szkoda, że nie mają najważniejszego, a mianowicie wiary, nadziei i woli walki. Nie raz zdażało się, że ci którzy zostali uznani za pokonanych podnosili się i wychodzili zwycięsko. Mam nadzieję, że w przypadku Saphiry będzie podobnie. ;)
Pozdrawiam! ;)
Kozi Hetfield
04-05-2006, 22:52
A ja w 100% popieram wypowiedzi Jed'a =) , mądry chłopak.. bluzgajcie się honorowi wojownicy na priv ;).
Draco nie powiedziało ostatniego slowa na dalsze mass logi napewno możemy liczyć ^^
Ha, ludzie to tylko gra, jesteście śmieszni, wyzywacie sie jak dzieci i gadacie głupoty o honorze, poprostu większość szwedzów nie lubią polaków, mają o nas taką opinie jak my o Brazylijczykach, nigdy nie widziałem, żeby jakiś szwed robił tak jak polak, adresy jakiś hakerskich stronek itp., ktoś przedemną już coś podobnego napisał. Myśle, że Draco gra dla zabawy i nie chce za bardzo im sie odbijać serva, a wogóle gdzieś na form tibia.com ktoś napisał ile mają lat, 3/4 szwedów miało 16 lat, a polaków z draco 20~.
A btw: dzisiaj sobie dla żartów napisałem w ank "POLAND RULEZ" i chciałem zobaczyć reakcję szwedów i po chwili napisał do mnei kolo: "poland cuntry is suks, and all ppl is suks", a ja Where are u from?" on: "sweden".
A ja w 100% popieram wypowiedzi Jed'a =) , mądry chłopak.. bluzgajcie się honorowi wojownicy na priv ;).
Draco nie powiedziało ostatniego slowa na dalsze mass logi napewno możemy liczyć ^^
Hehe... dzięki stary. :P Miło mi, że ktoś docenia to co pisze... ;)
Ha, ludzie to tylko gra, jesteście śmieszni, wyzywacie sie jak dzieci i gadacie głupoty o honorze, poprostu większość szwedzów nie lubią polaków, mają o nas taką opinie jak my o Brazylijczykach, nigdy nie widziałem, żeby jakiś szwed robił tak jak polak, adresy jakiś hakerskich stronek itp., ktoś przedemną już coś podobnego napisał. Myśle, że Draco gra dla zabawy i nie chce za bardzo im sie odbijać serva, a wogóle gdzieś na form tibia.com ktoś napisał ile mają lat, 3/4 szwedów miało 16 lat, a polaków z draco 20~.
A btw: dzisiaj sobie dla żartów napisałem w ank "POLAND RULEZ" i chciałem zobaczyć reakcję szwedów i po chwili napisał do mnei kolo: "poland cuntry is suks, and all ppl is suks", a ja Where are u from?" on: "sweden".
Możliwe, że masz racje. Bardzo prawdopodobne, że chłopaki z Draco nie mają czasu na wojne i gre z powodu życia rl, ale to dobrze o nich świadczy. Osobiście mam kolesia z rl w Draco, tyle że od czasów wojny nie miałem okazji z nim za bardzo pogadać... xD
Pozdrawiam... ;)
Ludzie co wy macie do Yoshiego i Do Seba w sumie dobrze to ich nie znam gadalem z nimi kilka tylko razy ale co sie ich czepiacie to jest icg gra kazdy gra wedlug wlasnego uznania on lubi NP bo mu pomogli. Ze Yoshi jest tam od dawna moze ich lubi a nie mowicie na nich ass licker wezcie sie zastanowcie gram od dawna na tym swiecie i powiem wam ze nie jest tak zle.
A draconias sa napewno zmeczeni wojna a moze juz w tibie nie bende grac przeciez oni maja ok 18 lat to co wy myslicie ze tylko im gra tylko w glowie.
Znam dobrze jednego z draconias nicku nie podam bo sie obrazi i powiedzial warzne slowa
To jest nasza wojna miedzy draco i Np i powiem wam tyle ze oni wlasnie mieli honor stanac przeciwko szwedom i walczyc na pustyni.
Sebraviel czekam zebys mnie invitowal do gildi
Dominiko
07-05-2006, 02:36
Jak patrze na wasze kłutnie to słabo mi się robi...ja już nie mówie ze jestem PL mowie ze jestem POZ, bo polski czasem mozna sie wstydzic(szlachta sprzedawala nasz kraj),a Poznania jeszcze nigdy sie nie wstydziłem...zawsze będę na saphirze i zawsze będę jakoś tam walczył,..."bo puki piłka w grze...":)
Niezależne Miasto Posen!!! (NMP) :)
Potop zniszczymy szweda przegonimy!!!
Haireticos
07-05-2006, 11:31
No rzeczywiście niezła atmosfera na Saphirze się robi...
Ktoś tam mówił że w Kazoo jest bezpiecznie... wszyscy polacy do Kazoo i bronimy się :P
Nawet jak będzie źle to ja zostaję... już w zeszłe lato jak grałem tym samym accountem co teraz i tymi postaciami to byly jazdy ze szwedami... a potem co? przerwa i spokoj... potem ta wojna była, ale luzik... jeszcze polska nie zginęła :)
Ludzie co wy macie do Yoshiego i Do Seba w sumie dobrze to ich nie znam gadalem z nimi kilka tylko razy ale co sie ich czepiacie to jest icg gra kazdy gra wedlug wlasnego uznania on lubi NP bo mu pomogli. Ze Yoshi jest tam od dawna moze ich lubi a nie mowicie na nich ass licker wezcie sie zastanowcie gram od dawna na tym swiecie i powiem wam ze nie jest tak zle.
A draconias sa napewno zmeczeni wojna a moze juz w tibie nie bende grac przeciez oni maja ok 18 lat to co wy myslicie ze tylko im gra tylko w glowie.
Znam dobrze jednego z draconias nicku nie podam bo sie obrazi i powiedzial warzne slowa
To jest nasza wojna miedzy draco i Np i powiem wam tyle ze oni wlasnie mieli honor stanac przeciwko szwedom i walczyc na pustyni.
Sebraviel czekam zebys mnie invitowal do gildi
Shen'Assasin
Honor powiadasz? Wiesz wogóle co to jest? Nie ujmując Draco~ honoru podziwiam ich za to co zrobili. Niemałej odwagi trzeba, aby zdobyć się na coś takiego, ale w moim odczuciu niestety była to głupota, choć bitwa mi się podobała. :) Co do tego, że nie będą już grać... Na Saphirze może i nie, ale zobacz na Xerene. ;]
Jak patrze na wasze kłutnie to słabo mi się robi...ja już nie mówie ze jestem PL mowie ze jestem POZ, bo polski czasem mozna sie wstydzic(szlachta sprzedawala nasz kraj),a Poznania jeszcze nigdy sie nie wstydziłem...zawsze będę na saphirze i zawsze będę jakoś tam walczył,..."bo puki piłka w grze..."
Niezależne Miasto Posen!!! (NMP)
Potop zniszczymy szweda przegonimy!!!
Prawdziwy patriota, który zawsze wspiera swoją ojczyznę... ^^ Ja bez względu na wszystko zawsze przyznam się do pochodzenia nawet jeśli miałbym za to zginąć. No, ale to twoja sprawa, rób jak chcesz. :)
Pozdrawiam... ;)
@jed
Można wiedzieć jaki masz nick na saphirze? ;)
Nie rozumie jak nie można sie przyznać do narodowości :flaga_pl:, wstydzicie sie tego?
@jed
Można wiedzieć jaki masz nick na saphirze? ;)
Nie rozumie jak nie można sie przyznać do narodowości :flaga_pl:, wstydzicie sie tego?
Cin'cin albo Jed Edhel... Na tych nickach mnie szukaj. ;) Btw... na co Ci mój nick? ;>
Pozdrawiam...
Nie no tak sie tylko pytałem :P
Nie ma Cin'Cin bez Cin'Cin :P
edit:
Aaaa i tylko Ty mnie rozumiesz :P
Pozdro~
Nie no tak sie tylko pytałem :P
Nie ma Cin'Cin bez Cin'Cin :P
edit:
Aaaa i tylko Ty mnie rozumiesz :P
Pozdro~
Cin'Cin rox! Hehe... tylko ja Cie rozumim? A tam piardulisz... Ogólnie mądrze piszesz, więc nie jest źle... :P
Schodzimy z tematu... :] wracając do NP, Drac i tej całej wojny... Myślicie, że "nasi" jeszcze wrócą i zawalczą? (jak widać prowokuję dyskusję i konwersację xD) :)
Pozdrawiam! ;)
Kozi Hetfield
09-05-2006, 18:28
Chyba im sie nie chce xd, no ale fajnie by było... zreszta teraz to mnie to tam śmigo :D przeniosłem się z paroma kumplami ;]
Jeśli by draco wygrało (co jest niemożliwe, poniewarz Np prowiadzi w fragach ~130-2, według Chompa), to też bym wrócił na saphire :P, ale nie mam zabardzo do czego bo prawie wszystkie itemki sprzedałem na allegro.
Sniper'Blood bro
10-05-2006, 13:02
HAHAHAHAHAH SUGIDE DRACO ITD ŻAL MI WAS
TERAZ KFICZYCIE A TO WŁAŚNIE WY "DRACONIANSI" ZACZELISCIE WOJNE Z NO PAINEM I TY WY "DRACONIANSI" ZACZELISCIE PAing GDY RZADZILISCIE SERVEM RAZEM Z NP A TERA MOZECIE CO NAJWYZEJ POCHWALIC SIE ITEMKAMI Z DP
A PRZECIW JEDNEMU BYLISCIE TACY ODWAZNI W GRUPIE ;]
MORO BELGOS SUGIDE XEN
MACIE TO CO CHCIELISCIE I JAK MOWI PRZYSŁOWIE
NAJGŁOŚNIEJ ŚMIEJE SIĘ TEN KTO SIĘ ŚMIEJE OSTATNI
AHAHAHHAHAHAHAHAHA
ENDERDIL SKALNIAK SZCZEPAN <NAJLEPSI DRACONIANSI "SZACUNECZEK ZIOMY"
Siergiey
10-05-2006, 19:27
zamknij ryj przyglupie, jeszcze ci bedzie zal, ze otworzyles pysk.
Trichondrius
11-05-2006, 19:39
Jeszcze przed wojną było nieciekawie , jak expiłem na ank to z 5 razy prubował mnie zabić jeden z członków NP ale w 4 przypadkach byłem koło depo i miałem bp uhuw ale zabili mnie raz ale grałem dalej :), w okresie wojennym niegrałem na saphirze więc niemoge stwierdzic jak było ale żal mi przegranej Draców ;/
i może jeszcze powróce na saphire ;))
A co do pytania Jeda , myśle że jeszcze nasi wrócą żeby pokonać szwdów ;)
Sniper:
Pozdrów Morderce ;PP
Dominiko
11-05-2006, 20:51
Teraz wszyscy zastanawiają się czy draci jeszcze powalczą...
My powalczmy, wszyscy!!!
Nieoficjalna wyzwoleńczo-patriotyczna gildia banitów.
Chodzić grupą5-10 osób i zabijać członków NP jak gdzieś sami będą...
działać,działać,działać
Kozi Hetfield
11-05-2006, 23:31
Najlepsza opcja polowac na nich keidy jest ich najmniej ; )
Jakies zmiany som potrzebne w Draco zeby te ich akcje nabraly wiekszego sensu, potraficie chlopaki więc cis cis
Teraz wszyscy zastanawiają się czy draci jeszcze powalczą...
My powalczmy, wszyscy!!!
Nieoficjalna wyzwoleńczo-patriotyczna gildia banitów.
Chodzić grupą5-10 osób i zabijać członków NP jak gdzieś sami będą...
działać,działać,działać
No... nareszcie myślenie jakiego oczekiwałem. :D Właśnie o to chodzi panowie! Wybijać jeden po drugim, gdy będą sami na expie. Niejednokrotnie w ten sposób zwycieżano wojny.
Najlepsza opcja polowac na nich keidy jest ich najmniej ; )
Jakies zmiany som potrzebne w Draco zeby te ich akcje nabraly wiekszego sensu, potraficie chlopaki więc cis cis
Dokładnie... Na Azurze szwedzi, którzy byli zdziesiątkowani, rozbici w ten sposób zapanowali nad serwerem (oczywiście później dostali po dupie, no ale tam szwedzi nie mogą dominować ;p). Robić masslogi i eliminować pojedyncze jednostki... - the best tactic on victory. xD Tylko mam nadzieję, że Drac~ powrócą i pokażą na co ich stać. :)
Pozdrawiam! ;)
MOge sie mylić,ale chyba Driquette był w NP,a teraz już nie jest i chyba teraz jest jakiś mały konflikt za nim,a NP, bo za kupienie czegoś u niego jakiś noob(Tytus czy Tyfus Hiver...jakos tak) z NP dał mi hunta ;) lol tzn.mojemu uhmakerowi. Pozatym z "inteligentnej" rozmowy z nim(oj ciezko,ciezko bylo z nim rozmawiac bo ma wyrazne problemy z ukladaniem zdan) wyszło,ze (przynajmniej on) boi sie red skulla.:evul:
Co do masslogów niezły pomysł, pozatym niższe lvle (30-40) nie musza od razu rzucać się na NP. wystarczy ubijać ich runemakerów i chary których są protektorami.
Dominiko
12-05-2006, 22:20
No dobra, ale trzeba by było jakoś mądże to zorganizować, ale jak...
Ma ktoś pomysł?
Sebarivel
13-05-2006, 13:51
Jeden dobry trap na Czopka;-)
a serio make love not war!
Olorion.
13-05-2006, 21:37
sry seba ale jestes kretynem. Zginiesz w nastepnej kolejnosci. CYA :D
Sebarivel
13-05-2006, 21:44
I jak tu być za Draco ?
Olorion.
13-05-2006, 22:09
nie zesraj sie polaczku
sry seba ale jestes kretynem. Zginiesz w nastepnej kolejnosci. CYA :D
czy to zapowiedż powrotu Draco na saphire ? ;)
Sebarivel
13-05-2006, 22:33
nie zesraj sie polaczku
jeszcze 1h temu myślałem że jesteś spoko ziomek.
Olo przeciez Seba jest nietykalny, on wygral kensai turnament ....
Btw te topiki na tibia.com sa naprawde zalosne, Mickie Mouse to byl twoj drogi char ? Bo jak dotad tylko on spamowal, prawie tak jak ty.
Kozi Hetfield
13-05-2006, 22:46
Jezeli Olo Ci grozi to oznacza ze masz już przesrane :P, bierzcie się chłopaki za ten serv ;) a Ty Olo jak dla mnie liderem powinnieneś być znowu.
@topic
No pain ubiło kogoś nowego, i co to Driquette wymyślił z tym swojim cudownym armorem, niby lootem z old widow :) hyhy
Sebarivel
13-05-2006, 23:02
Olo przeciez Seba jest nietykalny, on wygral kensai turnament ....
Btw te topiki na tibia.com sa naprawde zalosne, Mickie Mouse to byl twoj drogi char ? Bo jak dotad tylko on spamowal, prawie tak jak ty.
Jak forum-gam-y uważasz za spam to BIG+ dla ciebie, staram się odbiedz od rzeczywistości, od tego że co 2 post jest typu "retired i quit becous of Np" to źle?
Olorion.
14-05-2006, 13:20
@up
tesz siem odbiedzam od żeczywistości
@topic
btw, of coz historyjka z armorem okazala sie zmyslona, a driq zostal wywalony z np za probe zabicia starke phana ;[
Lord Gumio
14-05-2006, 13:28
hah wiedzialem ze ten armor to sciema nazgrel i jego rare loot z old widow chcial byc slawny przez 5 minut niby mial go dzisiaj ujawnic zobaczymy co wymysli:]
@Olorion:
Macie zamiar wrócić na Saphire?
btw:
http://img109.imageshack.us/my.php?image=uo06452oo.jpg
Olorion.
14-05-2006, 17:25
@Olorion:
Macie zamiar wrócić na Saphire?
btw:
http://img109.imageshack.us/my.php?image=uo06452oo.jpg
gratz :P
po co mielibysmy wracac na saphire : p
swiat jest taki piekny. Moze powalczymy jescze ale co do powrotu to raczej watpie
Heh Thanx :), słyszałem, że dużo osób z draco gra na Xerenie, nie jestem pewien, ale tam też zaczynają żadzić szwedzi i mam nadzieje, że nie będzie tak jak na Saphirze. :p
Morelowe Słonko
14-05-2006, 21:21
jaki rizon próby zabicia STRONG P ??!!!?!
omoj i teraz brykiet nie ma gildi :confused: dlaczego tak źle sie dzieje ? :(
smutno mi teraz, brykietowi napewno tez smutno :(
:D ej Draco gracie czy nie na saphirze? Mówicie że nie,ale jak zobaczyć Last login w wiekszosci Draco jest logowanie bierzącego dnia ;)...
Co do Seba to powiem tylko,ze nie znam go dobrze,ale moim zdaniem duzo pomaga na game chacieB)
Olorion.
14-05-2006, 22:47
jaki rizon próby zabicia STRONG P ??!!!?!
omoj i teraz brykiet nie ma gildi :confused: dlaczego tak źle sie dzieje ? :(
smutno mi teraz, brykietowi napewno tez smutno :(
insulting strong p
ostry1718
17-05-2006, 21:03
A Yoshi'san to zdrajca uwielbiam jeść banany$^@ zdradzil polaków ubija polaków i w title napisal se
Brazil
David_skater
17-05-2006, 22:04
Tak było ze mnę miałem 67lvl palka pojechali mnie do 60 wiec postanowilem zmienic serwer ;/ Okazało sie ze moich kumpli spotkało to samo. Nasza cała miejscowosć okolo 20 tibijczyków przniosło sie na lepszy miejmy nadzieje serwer :) No Pain żal mi was ;p naszczęscie na tym serwie co gram "0" szwedów ;]
jak tylko bedzie to ja sie nim zajme....
Narazie 23lvlik w tydzień trza nadrabiać
SEE YOU :0
A Yoshi'san to zdrajca uwielbiam jeść banany$^@ zdradzil polaków ubija polaków i w title napisal se
Brazil
omg...
1.A co, że jest w No pain to znaczy, że nie jest polakiem?
2.Nie zadaje sie z polakami?
3.Który polak nie ubija rodaka?
4.Przeszkadza tobie to, że ma napisane w title "Brazil"?
To jest tylko gra, a co was obchodzi, że Yoshi weszedł do Np, jakbym miał okazje dołączenia do Np, to nie zastanawiałbym sie długo...
omg...
1.A co, że jest w No pain to znaczy, że nie jest polakiem?
2.Nie zadaje sie z polakami?
4.Przeszkadza tobie to, że ma napisane w title "Brazil"?
Ej no knjaciku , z jednej strony Yoshi'san krzyczy,ze z niego patryiota i nie wstydzi sie tego,ze jest polakiem,a z drugiej strony ma zapisane,ze jest z Brazyli... mi to wisi i powiewa co on se tam napisze,ale niech nie wciska nam kitu o swoim patryiotyźmie bo patryiotyzm to nie tylko wielkie czyny jak śmierć za ojczyzne,ale także takie małe rzeczy jak stosunek do swojej narodowości.
3.Który polak nie ubija rodaka?
np ja i wielu innych, nawet na Infernie znajdziesz wielu polaków "rasowych" PK,którzy jeżeli sie dowiedza,że jesteś polkiem to są mili i łagodni jak owieczki.
Pozatym wielu swe też ubija swe
...no i z innej beczki
Draco przechodza na Xerene w czasie gdy inni z Xereny chcą uciekać na nowy serv ;) czyżby Draco znów zmienili serv czy na Xerenie mają znajomych wśród wygranych?
Kryminal
18-05-2006, 21:40
Ej no knjaciku , z jednej strony Yoshi'san krzyczy,ze z niego patryiota i nie wstydzi sie tego,ze jest polakiem,a z drugiej strony ma zapisane,ze jest z Brazyli... mi to wisi i powiewa co on se tam napisze,ale niech nie wciska nam kitu o swoim patryiotyźmie bo patryiotyzm to nie tylko wielkie czyny jak śmierć za ojczyzne,ale także takie małe rzeczy jak stosunek do swojej narodowości.
np ja i wielu innych, nawet na Infernie znajdziesz wielu polaków "rasowych" PK,którzy jeżeli sie dowiedza,że jesteś polkiem to są mili i łagodni jak owieczki.
...no i z innej beczki
Draco przechodza na Xerene w czasie gdy inni z Xereny chcą uciekać na nowy serv ;) czyżby Draco znów zmienili serv czy na Xerenie mają znajomych wśród wygranych?
Jak bys dobrze sledzil ten temat to bys widzial co napisal Yosh~ ... w comencie ma wpisane Brasil od zalozenia konta ,a co do twojego gadania ze polak polaka nie zabija (kolega juz wczesniej dal filmik) polaka to chyba smieszny jestes takie sytuacje to chyba ty miales jak gonilo Cie 2 15 sorcow a ty gadales cos po polsku i oni sie nad toba zlitowali i zostaliscie kolegami ale na wiekszych lvl to juz nie jest ga tylko POLITYKA ...
...no i z innej beczki
Omg widze ze nie macie sie do czego przy*ebać to piszecie o tym ze mam napisane "Brazil" w guild tiltle... Ale to cecha noobow ze szukaja dziury w całym... Tak samo jak z tym patryjotyzmem... Pff "stosunek do narodowosci" Skąd ty do Ch*ja znasz mój stosunek do narodowosci i polakow panie "Forum Mastach Pro" skoro nawet mnie nie znasz... Najłatwiej opie*dolić komuś dupe za plecami i pisać ze wyrzeka sie Polskości bo jest razem ze Szwedzkimi graczami. Zresztą dla mnie to mozesz tu pisac nawet że jestem synem Binladena or whatever xd Je*ie mnie co tutaj napiszesz bo i tak moi przyjaciele i znajomi wiedzia jak jest naprawde, a ich opinia jest dla mnie ważniejsza niz Pie*dolenie takich "Forumowych ekspertów"
Over & Out
Yoshi'san~
Kryminal
18-05-2006, 22:27
Omg widze ze nie macie sie do czego przy*ebać to piszecie o tym ze mam napisane "Brazil" w guild tiltle... Ale to cecha noobow ze szukaja dziury w całym... Tak samo jak z tym patryjotyzmem... Pff "stosunek do narodowosci" Skąd ty do Ch*ja znasz mój stosunek do narodowosci i polakow panie "Forum Mastach Pro" skoro nawet mnie nie znasz... Najłatwiej opie*dolić komuś dupe za plecami i pisać ze wyrzeka sie Polskości bo jest razem ze Szwedzkimi graczami. Zresztą dla mnie to mozesz tu pisac nawet że jestem synem Binladena or whatever xd Je*ie mnie co tutaj napiszesz bo i tak moi przyjaciele i znajomi wiedzia jak jest naprawde, a ich opinia jest dla mnie ważniejsza niz Pie*dolenie takich "Forumowych ekspertów"
Over & Out
Yoshi'san~
Masz racje lepiej bawic sie ta gra.
Wiekszosc Graczy z Saphiry zazdrosci tobie tego ze ty jestes modrzejszy i grasz sobie na owym servie a oni pohunceni przez swe i nie tylko z pz nie wychodza bo nie maja po co to jest tylko gra...
Therus Mroczny
18-05-2006, 23:18
Ja tez mykam na nowy server :)
Niema sensu tu grac.Biedne polaczki kozaczyly [Drako] i sie im dostalo.
Maja zerowe pvp i szpanuja...
Nom, znasz sie na rzeczy, nie ma co ;d
Draco = "biedne polaczki bez pvp", szanowny pan raczy zartowac ;p
Jak bys dobrze sledzil ten temat to bys widzial co napisal Yosh~ ... w comencie ma wpisane Brasil od zalozenia konta ,a co do twojego gadania ze polak polaka nie zabija (kolega juz wczesniej dal filmik) polaka to chyba smieszny ...
Jakbyś śledził ten temat to wiedzialbys,ze moje pytanie do Yosh na ten temat zostało bez odpowiedzi, lecz przypomne je ponownie dla wszystkich,którzy jak ty zaczeli czytac temat i udają mądrego ;).
Yoshi naiwnie tłumaczy,ze napis był od kiedy powstała ta postac (nie wiem czy ktoś mu dał tę postac,czy ją kupił) lecz napis można zmienić i dlaczego tego nei zrobił?Wniosek taki,że koledze widocznie jest o wiele wygodniej z tym napisem...albo konto nalezy do brazylijczyka Hose Pedro ;)
Kolega dał filmik..i co? To jest taki niepodważalny dowód na to,ze wszyscy polacy biją polaków??Chodzi mi o to,ze w każdej narodowości znajda sie idioci, lecz nie można generalizować,ze polacy to nooby i zawsze biją swoich. Iks.de zadał pytanie "który polak nie ubije polaka"i odpowiedziałem.
Nie wiem dlaczego was tak to razi,ze nie ubijam polaków,albo to,ze znam kilku polaków nie bijących rodaków?
Myśle,ze wszysko co mówie bedzie dla was złe ponieważ odwazyłem sie ruszyc bolesny temat dla Yosh'san.
Najłatwiej opie*dolić komuś dupe za plecami i pisać ze wyrzeka sie Polskości bo jest razem ze Szwedzkimi graczami.
Naprawde nie obchodzi mnie to czy zadajesz sie ze szwedami, starymi kozami czy spoconymi grubasami.Pisałem o pewnym fakcie,ze posiadasz napis,ze jestes Hose Pedro z Brazyli,a ty jakos histerycznie na to reagujesz zamiast logicznie wytłumaczyć dlaczego podajesz sie za Br gdy tutaj mówisz,że nei wstydzisz sie być polakiem.
Zresztą dla mnie to mozesz tu pisac nawet że jestem synem Binladena or whatever xd Je*ie mnie co tutaj napiszesz bo i tak moi przyjaciele i znajomi wiedzia jak jest naprawde, a ich opinia jest dla mnie ważniejsza niz Pie*dolenie takich "Forumowych ekspertów"
.
...powiedział Yoshi'san do zgromadzonego tłumu żebraków, po czym odszedł w strone zachodzacego słońca,a ostatnie promienie muskały jego szlachetne oblicze...buhahaha...az sie wzruszyłem tą patetyczną przemowa :D a łzy wzruszenia zalały sąsiada :D
Dla mnie przenoszenie sie na inny serw to idiotyzm
Chyba ciekawsza staje sie gra jak masz np. wojenke z takimi swedami z no pain
Nie lepiej postarac sie ich z tamtad wy*******ic, a nie od razu sie poddawac ??
Wiem ze wojna trwa dlugo ale dalibysmy rade, jakbysmy chcieli
Nie wiem jak wy, ale ja gram na saphirze
Dla mnie przenoszenie sie na inny serw to idiotyzm
Chyba ciekawsza staje sie gra jak masz np. wojenke z takimi swedami z no pain
Nie lepiej postarac sie ich z tamtad wy*******ic, a nie od razu sie poddawac ??
Wiem ze wojna trwa dlugo ale dalibysmy rade, jakbysmy chcieli
Nie wiem jak wy, ale ja gram na saphirze
Zgadzam sie, dopiero teraz bedzie widac ile sie jest wartym. Dla mnie tez jest troche dziwne odchodzenie po 2 dedach i uważanie,ze nie ma sie juz szans...czyli co, jak sie 2 razy dednie na dragu to tez trzeba zmienic serv ? ;)
Ja gram od czasu do czasu jeszcze ostanio nawet wbiłem lvl(46) ^^. Mam rsa nie kupowałem u nikogo protekcji i nie padłem jeszcze, fart?:p
Ale jak jesteście tacy mądrzy to czemu wy nie walczycie?
A jeśli byście chcieli wygrać wojne musielibyście zrookować Chompoletta, na forum tibia.com jest temat i Chompo policzył wszystkie fragi jest 120~ - 2, wliczył do tego, że Keidob sie zrookował...
Graj na xerenie i nie pier*** głupot ja też mało gram ale coś tam pykam czekam na new serv i jesli to bedzie na wakacje lub troche przed to bede ownowal kazdego szweda jakiego spotkam w koncu POLAND ROX aradziku wbijaj na new serv jak bedzie. 50-70 osób z rl'a tam bedzie grac i w huj znajomych zownujemy ten swiat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja kur** nie nawidze szwedow ja pierd*** i przez was sie zdenerwowalem ide zapalic LOLA #majcie sie wszyscy szczególnie ci którzy "próbują" grac jeszcze na saphirze
BTW: NP jak jest w 2-4 osob wogule nie maja PVP ucieklem im 4 razy z guardow scarabow i 2 razy jak trenilem słabi sa ale w grupie to co innego Polacy boją sie stracic chary a przeciez i tak je straca jak przegramy WAR i za pozno na takie gadanie bo juz wojna jest przegrana
soryy za bledy ale nie czytam tego co napisze ;p;p;p;p;p
3majcie sie babababababba;******
Hah, dzisiaj sie logłem na Xerenie i na chwile byłem pod depo to jak widziałem tych noobów tam, a wogóle Xerena to zawalony serv, a hmm na nowym... czy ja wiem, nie mam pacca i nie mam narazie zamiaru kupować,może i jestem prawie cały czas na gg, ale nie mam czasu grać na new servie bo co chwile musze odchodzić i te jeb**ne kolejki bez sensu..., a na Saphirze mało ludzi gra exp wolny itp.
Arraaa Pozdro :****** Przyjedź kiedyś z Gibonem i Deme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! or DIE!!
narazie nie mam floty zeby jechac ;p
TO ZAŁATW!!
@Topic
23:45 Farquar: saphira is fucked up
23:45 Farquar: and i think the polish players in tibia are much nicer then the swedish
Jestem w jego gildi i dzisiaj zaatakował mnie Alariic, Farquar i jeszcze jakiś 54~ palek przylecieli mi pomóc!
Btw:
Sorry Seba, ale mój (jeszcze grający na saphirze)bro namówił mnie, jeszcze raz sorry ;*
TO ZAŁATW!!
@Topic
23:45 Farquar: saphira is fucked up
23:45 Farquar: and i think the polish players in tibia are much nicer then the swedish
Jestem w jego gildi i dzisiaj zaatakował mnie Alariic, Farquar i jeszcze jakiś 54~ palek przylecieli mi pomóc!
Btw:
Sorry Seba, ale mój (jeszcze grający na saphirze)bro namówił mnie, jeszcze raz sorry ;*
Farquar o ile się nie myle to Szwed... Czyżby bardziej szanował nas, Polaków niż swoich? Jeśli tak, to rzeczywiście muszą być wredni. xD Ech... chyba wrócę do Tibii. :D Może Saphira nie jest jeszcze stracona? :>
Pozdrawiam! ;)
Sebarivel
24-05-2006, 23:23
2 dni temu nasłuchałem się od Farqua wyzwisk na Pl......
Wtedy gdy bloczyłem hydry a ten wparował z vega~ i zaczoł mnie pk......
Lord Gumio
24-05-2006, 23:32
tez jestem w gildi farquara spx gildia ludzie sobie pomagaja... chyba juz nigdy serwa niezmienie bo gram na saphirze od zawsze B)
@jed:
Jeśli chcesz wrócić do gry, to wróc jeśli masz chęci, ale nie lubię nikogo namawiać, tak Farquar to szwed i Saphira nie jest stracona, jest możliwość, aby "wygonić" No pain, lecz musieliby wszyscy polacy walczyć, a nie tak jak 3/4 forumowiczów pisze "dlaczego ONI nie walczą", najlepszym sposobem byłoby gdyby woja była na terenie facc ;P, można używać ostatnio popularnej metedy na Elysii, pingowanie, zaawansowany inforatyk napewno by sobie z tym poradzil ^^. Nie pisze już więcej bo i tak 3/4 nic sobie z tego nie zrobi. ;P
@Seba:
No cóż ja na to poradze, dwulicowość u szwedów to chyba popularna wada, ale nie mówie odrazu, że Farquar jest SUPER, SPX ZIOM bo go znam 2 dzien, a tamto mi powiedzial w jedej z dwóch rozmów na priv.
@gumio(k)
to Ty grasz na Saphirze? :O Myślałem, że przeniosłeś sie na inny serv, ale co to za gra jeśli nie wbijasz lvli ;P
EHauhehuSHuaHSuh, nie mam nic więcej do napisania. :creature:
Name: Driquette
May 23 2006, 21:00:52 CETKilled at Level 83 by Vilshion (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Vilshion) and by Nobztrakt (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Nobztrakt)
Szwedzi już sami nie wiedzą co robić.
Saphira to wasted server , Bye ;-)
Olorion.
25-05-2006, 16:47
Ale nie zabili seby, bo to super pvper ktory wygral Kensai Duel Tournament
@jed:
Jeśli chcesz wrócić do gry, to wróc jeśli masz chęci, ale nie lubię nikogo namawiać, tak Farquar to szwed i Saphira nie jest stracona, jest możliwość, aby "wygonić" No pain, lecz musieliby wszyscy polacy walczyć, a nie tak jak 3/4 forumowiczów pisze "dlaczego ONI nie walczą", najlepszym sposobem byłoby gdyby woja była na terenie facc ;P, można używać ostatnio popularnej metedy na Elysii, pingowanie, zaawansowany inforatyk napewno by sobie z tym poradzil ^^. Nie pisze już więcej bo i tak 3/4 nic sobie z tego nie zrobi. ;P
Name: Driquette
May 23 2006, 21:00:52 CETKilled at Level 83 by Vilshion (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Vilshion) and by Nobztrakt (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Nobztrakt)
Szwedzi już sami nie wiedzą co robić.
Ogólnie to nie grałem ze względu na szkołę. ;] Od czerwca zaczne częściej grywać. Jeśli chodzi o tych wszytkich walczących Polaków... wszyscy, którzy mogliby walczyć to Draconians i paru łebków z Unforgivens. Draco nie gra a Unforgivens to kumple NP. Mało nas i w dodatku siła też nie ta, ale wszystko da się wygrać. :)
Saphira to wasted server , Bye ;-)
Prawdziwy wojownik... Przydałoby się wam trochę zacięcia i wiary we własne możliwości.
Pozdrawiam! ;)
Morelowe Słonko
25-05-2006, 18:29
Prawdziwy wojownik... Przydałoby się wam trochę zacięcia i wiary we własne możliwości.
Co my qfa caly czas, dlaczego to akurat my mamy walczyc o srv ;x
Jacys wybrańcy bogow jestesmy czy co...
Ja chetnie sobie chetnie odpoczne a ci ludzie co narzekaja niech sie bawią w wojny ze szwedami. Tacy kozacy jesteście to do dziela ...
@ Seba - Frajerem byłes jestes bedziesz i frajerem zde.....iesz
@ Yoshi'san - <3 siema sąsiad! xD respect :P
Hail xerena
Kiss for Warrior :P
Olor o.0
@ sniper - May 24 2006, 11:16:07 CET Killed at Level 63 by Raric
Buahahah to ja sie smieje ostatni
Co my qfa caly czas, dlaczego to akurat my mamy walczyc o srv ;x
Jacys wybrańcy bogow jestesmy czy co...
Ja chetnie sobie chetnie odpoczne a ci ludzie co narzekaja niech sie bawią w wojny ze szwedami. Tacy kozacy jesteście to do dziela ...
Taaa... Lepiej się poddać i olać wszystko. ;] Niby kto inny może walczyć o serwer jak nie wy? Jakbym miał char odpowiedni to bym coś namieszał, nawet jeśli miałbym potem zginąć... ;)
Btw... naprawde myślicie, że na Xerenie wam się uda? Tam też Szwedzi dominują... :(
Pozdrawiam!
hahahahahah temat roku , nie chcialo mi sie czytac tych waszych bzdur , a jak tak narzekacie ze draco nei wygralo wojny to pokazcie jacy jestescie mocni;] Nie zagladam jakos czesto na to forum i nadal nie mam zamiaru ale bez kitu , az mi sie bardziej chce wstawac przed server save zeby wybic paru wannabe sebarivelow . dawac dawac , trenujcie fista , Gz.Gz.from.Bartaz i wogole POZDRO PL DASZ COS ZA DARMO hUAhauhaUahU.
po wlogowaniu na chwile widze ze sie nic nie zmienilo,ciagle robicie siare->23:49 Kosziko: pl
PS . wstyd.
wiecej nie pije
Rydzykowy
27-05-2006, 14:31
Witam jestem nowy na tym forum tak samo jak i na saphirze.
Po pierwsze chciałym zaznaczyć że nie wszyscy szwedzi na tym servie to PA naprzykład Ximek ( mój protector ) bardzo miły człowiek który szanuje polaków.
Po drugie Swe to najlepsi gracze, zobaczcie ile h lvli to szwedzi.
Po trzecie draco~ i tak nie miało szans bo swe są lepsi w PVP ( przynajmniej większość ).
Nie wiem jak wy ale ja myślę że ze Swe da się dogadać tylko nie warto z nimi popadać w koflikty dopóki oni nie zaczną.
Hahahaha wy*ebany avatar masz Xetif xD! Owned xD!
Pozrdo dla polaczków xD
Pozrdo dla polaczków xD
O kogo Ci chodzi dokładnie? :p
O kogo Ci chodzi dokładnie? :p
Pewnie pozdrawia rodziców,ale raczej powinien powiedzieć, bacioni perjenitori ;) lub cos w tym stylu.
Do wypowiedzi Bartaza zacytuje Oscara Wildea
"Błogosławieni ci, którzy nie mieli nic mądrego do powiedzienia i sie nie odzywali"
Olorion.
27-05-2006, 20:58
Ej bartaz. Czesc polak? a dasz cos? scalowke plz. Jezu plz zostaniesz moim protektorem??
Ej bartaz. Czesc polak? a dasz cos? scalowke plz. Jezu plz zostaniesz moim protektorem??
Chciałes coś konkretnego powiedzieć?:confused:
"Błogosławieni ci, którzy nie mieli nic mądrego do powiedzienia i sie nie odzywali"
-a kim ty jestes zeby oceniac mnie i moje wypowiedzi ? POLAK?
EJ EJ EJ EJ EJ EJ ! QWA QWA BENDE TWOIM PRO QWA PLX PLZ POLACY NIE ZABIJAJOM POLAKUW PLZ
PS
zrobcie temat ze bartaz to pa i zabija polakow z SD ( o moj boze , runa natychmiastowej smierci , umiem jej uzywac plz )
qwa polak ej dasz cos plz
-a kim ty jestes zeby oceniac mnie i moje wypowiedzi ? POLAK?
...a kim ty jestes,ze nie można oceniać twoich wypowiedzi? jeżeli nie chcesz,zeby to co powiesz było oceniane to poprostu nic nie mów...proste, co nie?
Witam jestem nowy na tym forum tak samo jak i na saphirze.
Po pierwsze chciałym zaznaczyć że nie wszyscy szwedzi na tym servie to PA naprzykład Ximek ( mój protector ) bardzo miły człowiek który szanuje polaków.
Po drugie Swe to najlepsi gracze, zobaczcie ile h lvli to szwedzi.
Po trzecie draco~ i tak nie miało szans bo swe są lepsi w PVP ( przynajmniej większość ).
Nie wiem jak wy ale ja myślę że ze Swe da się dogadać tylko nie warto z nimi popadać w koflikty dopóki oni nie zaczną.
Po pierwsze nie wszyscy, ale lepiej żeby rodacy trzymali władze, czyż nie?
Po drugie jeśli myślisz, że Szwedzi są najlepsi w tą grę to jesteś śmieszny. EO, Cachero i Setzer Gambler to Br, Sero to Polak. Jak widac pierwsza czwórka to br i pl, więc nie piardul mi, że Swe są super pro elo plejersi. ^^
Po trzecie zawsze są szanse, pvp da sie nadrobić, a wojny nie przegrali ze względu na nieumiejętność walki...
Pozdrawiam! ;)
Bartaaaz zapatrzony w siebie 1337 progamerze, pokoj z toba. Czache masz przeryta jakbys sie po kwasie zwiesil ; ]. Wyluzuj troche z wpatrywaniem sie w lustro - troche samokrytyki pomaga w zyciu drogi Jestem Najlepszy Na Swiecie Mowcie Mi Bartaz.
Wojne przegraliscie a ciskacie sie jakby wynik 2:25 nie byl waszym udzialem "smoki".
~~
Bartaaaz zapatrzony w siebie 1337 progamerze, pokoj z toba. Czache masz przeryta jakbys sie po kwasie zwiesil ; ]. Wyluzuj troche z wpatrywaniem sie w lustro - troche samokrytyki pomaga w zyciu drogi Jestem Najlepszy Na Swiecie Mowcie Mi Bartaz.
Wojne przegraliscie a ciskacie sie jakby wynik 2:25 nie byl waszym udzialem "smoki".
~~
HAHAHAHAHA Widze ze duzo jeszcze o sobie nie wiem ;] ! A pozatym to ja sie moge zwieszac po czym tylko mi sie podoba i to nie twoj interes :) Dzis np. zwiesiliem sie na klawiaturze ale chyba mnie tak dobrze nie znasz skoro nie wspomniales o tym .I tak na koniec- przedstaw sie ,bo jechac komus anoniomowo to kazdy potrafi , a nie kazdy ma odwage wygarnac co o nim mysli prosto w twarz. Pewnie cie kiedys ubilem i cie cisnienie lapie B) l33t.looser.pl ;<
adios
Olorion.
05-06-2006, 17:16
pier dolic draco, 90% z nich to nuby ktore nie potrafia poswiecic swojego chara, ani nawet pasc chociaz raz. Banda pieprzonych looserow ;>
cze olor cio tam slychac plz ?
pier dolic draco, 90% z nich to nuby ktore nie potrafia poswiecic swojego chara, ani nawet pasc chociaz raz. Banda pieprzonych looserow ;>
Mam nadzieję, że ty do nich nie należysz... No szkoda, szkoda, że się tak szybko poddali. Jedna porażka i po wojnie... :(
Olorion.
06-06-2006, 19:47
Ostatnio przygotowalem taktyke, zalatwilem pomoc 20 sorcow na lvlach ~30-50 (sd power kolo 2,5k) ale of coz nasze smoczki baly sie przyjsc bo straca swoje mega uber pl h lvle.
fajnie ze wszyscy wiedzieli
Mercurion
07-06-2006, 17:19
Xetif jestes megalomanem przykro mi :( Czytam ten temat i mam wrazenie, ze w jakis sposob probojesz byc waznym "west side" gangsta ;) Chcialoby sie napisac "get a life" ale nie bede wobec nikogo zlosliwy :D. Rotfl'n'lol.
Z no pain jest zdecydowanie nie smiesznie. A co do Draconians - imo nikt nie ma prawa im niczego zarzucac. Zaden z graczy nie chcialbym miec zrookowanej postaci np z 80 lvla, w ktora wlozyl wiele pracy. A hunt od No Pain na Saphirze moze nie konczy sie az tak dyrastycznie ale widzac po znajomych konczy sie źle tudziez bardzo zle :(. Wracajac do Draco - przegralismy (przegraliscie ? ...) wojne jako Pol na serwie. Prawda. Serwer jest szwedzki for eva i nic nie da sie zmiecnic. Bzdura. Ludzie cala scena moze odwrocic sie jeszcze o 180 stopni nie ma powodu do paniki. Sam gram na Saphirze na przekor. Wszyscy z niej uciekli, kazdy pisze "Men nie graj tam... Brak przyszlosci, serwer umarl". Dla mnie nie ma czegos takiego. W Tibi oprocz lvl'a licza sie tez umiejetnosci PvP, znajomosc masy detali i masy innych rzeczy ktore sam teraz pochlaniam :) (gram w tibie od 4 miesiecy ;;). Jako polacy nie jestesmy w zadnym stopniu gorsi od swe wiec ludzie piszacy ze Swe to jakos niesamowicie uzdolnieni lepsi gracze do domu plx. Imo potrzeba poprostu czasu i paru trafnych decyzji. Narzekanie, wrzucanie na Draconians nic nie da i jest totalnym lamerstwem. Zamiast pisac posta whinujacego na Dragonow lepiej wbic na saphire i uciupac jeden level wiecej.
:) Heh. Jestem newbem w tibie, ale grajac wczesniej w mase innych gier (w3, FT, CS, Q3) i udzielajac sie na scenie udalo mi sie zebrac troche doswiadczenia. :D Poki co moja postac to kompletne nic ale pracuje nad tym zeby kiedys zaczela cos znaczyc ;) Byc moze i na arenie Saphiry :)
pzdr wszystkim :)
Xetif jestes megalomanem przykro mi :( Czytam ten temat i mam wrazenie, ze w jakis sposob probojesz byc waznym "west side" gangsta ;) Chcialoby sie napisac "get a life" ale nie bede wobec nikogo zlosliwy :D. Rotfl'n'lol.
Z no pain jest zdecydowanie nie smiesznie. A co do Draconians - imo nikt nie ma prawa im niczego zarzucac. Zaden z graczy nie chcialbym miec zrookowanej postaci np z 80 lvla, w ktora wlozyl wiele pracy. A hunt od No Pain na Saphirze moze nie konczy sie az tak dyrastycznie ale widzac po znajomych konczy sie źle tudziez bardzo zle :(. Wracajac do Draco - przegralismy (przegraliscie ? ...) wojne jako Pol na serwie. Prawda. Serwer jest szwedzki for eva i nic nie da sie zmiecnic. Bzdura. Ludzie cala scena moze odwrocic sie jeszcze o 180 stopni nie ma powodu do paniki. Sam gram na Saphirze na przekor. Wszyscy z niej uciekli, kazdy pisze "Men nie graj tam... Brak przyszlosci, serwer umarl". Dla mnie nie ma czegos takiego. W Tibi oprocz lvl'a licza sie tez umiejetnosci PvP, znajomosc masy detali i masy innych rzeczy ktore sam teraz pochlaniam :) (gram w tibie od 4 miesiecy ;;). Jako polacy nie jestesmy w zadnym stopniu gorsi od swe wiec ludzie piszacy ze Swe to jakos niesamowicie uzdolnieni lepsi gracze do domu plx. Imo potrzeba poprostu czasu i paru trafnych decyzji. Narzekanie, wrzucanie na Draconians nic nie da i jest totalnym lamerstwem. Zamiast pisac posta whinujacego na Dragonow lepiej wbic na saphire i uciupac jeden level wiecej.
:) Heh. Jestem newbem w tibie, ale grajac wczesniej w mase innych gier (w3, FT, CS, Q3) i udzielajac sie na scenie udalo mi sie zebrac troche doswiadczenia. :D Poki co moja postac to kompletne nic ale pracuje nad tym zeby kiedys zaczela cos znaczyc ;) Byc moze i na arenie Saphiry :)
Przede wszystkim nikt by im nie roocknął chara, bo to niemożliwe. Dalej idąc im dłużej Draco zwleka tym mniejsze mają szanse - Auroth leci z lv jak cholera, a inni też nie śpią. Jak grali to NP cały czas sie niepokoiło i nie expili, a to oznacza, że ich siła nie rosła. Jedyny błąd jaki Draco zrobiło to open battle. :( Nie potrafię tego zboleć...
Mówisz, że Polacy nie są gorsi od Szwedów... Ktoś powiedział, że są? Nie... Poprostu tak się trafiło, że na tym serwie to oni dominują. Oczywistym jest, że zawsze może się to zmienić, ale jak już Olorion powiedział boją się... cóż... nie pochwalam tego, choć pewnie nie łatwo stanąć do walki. Btw... żeby coś znaczyć na jakiejkolwiek arenie to musisz trochę w tym siedzieć. Skoro ty grasz w Tibię 4 miechy, to nawet mając ten 80lv niewiele zdziałasz.
@Olorion...
... kilka słów do Ciebie. Jeśli naprawde było tak jak mówisz to respekt dla Ciebie. ;p Ja zatraciłem nadzieję, że w Draco są ludzie, którzy chcą walczyć. Fakt, bez armii nic nie zdziałacie... dlatego wartoby tych Xerenowych wojowników przekonać do powrotu. ;] Co wam szkodzi spróbować?
Pozdrawiam! ;)
Olorion.
07-06-2006, 19:47
Jed, mi juz przestalo zalezec na saphirze. W 1,5 tygodnia zrobilem 46 lvl sorca na lunarze, a do konca miecha mam zamiar wbic 80-90 lvl ;
Jed, mi juz przestalo zalezec na saphirze. W 1,5 tygodnia zrobilem 46 lvl sorca na lunarze, a do konca miecha mam zamiar wbic 80-90 lvl ;
Proponuje odwyk .....
Jaką masz przyszłość na Lunarze? 184 kolesi z 100lv... :P Na Saphirze 11... Nie lepiej spróbować walczyć? Masslogami dalibyście rade. Logujecie się, sciągacie Szweda i okopujecie w HG. xD Znika PZ i macie fraga. Tak się wygrywa wojny... Siłe macie do takich akcji, bo starczy tylko czołówka Draco.
Olorion.
07-06-2006, 23:30
war char. i nie expie sam : p
gram dziennie w tibie 0-2 godziny : p
Czytam ten temat i mam wrazenie, ze w jakis sposob probojesz byc waznym "west side" gangsta :)
hahaha Wiesz bardzo mi zalezy zeby byc waznym na forum o Tibii , naprawde mnie rozgryzles gratulacje .. hahahaha..
Ide opalic , adios.
http://img109.imageshack.us/img109/5379/lu10cf.jpg
Mercurion
08-06-2006, 17:08
Wiesz odpisujac mi postem w ktorym jest wiecej "hahaha" niz tresci tylko potwierdzasz moja teorie :) Palenie szkodzi zdrowiu men...
... jak zreszta widac :) I tak owszem. Gdyby Ci nie zalezalo zeby byc postrzeganym jako evul pr0 gamer gg no re to nie napisalbys tych postow ktore mozna przeczytac u gory :)
Pozdry ;)
nvm nie chce mi sie z toba dyskutowac :)
d3m0drAss
12-06-2006, 09:18
hahahahaha azojuhem pozniej (po name locku) olorionem grales ile?? rok? wiecej? a wbiles jakos 70 czy tam 75 oj nie wiem jak z tym 90 bedzie
hahahahaha azojuhem pozniej (po name locku) olorionem grales ile?? rok? wiecej? a wbiles jakos 70 czy tam 75 oj nie wiem jak z tym 90 bedzie
Napisał ze nie expi sam... ;p
Olorion.
12-06-2006, 10:29
gralem z 7 miechow po 0-2 godziny dziennie, bo nie chcialo mi sie wejstowac czasu.
xen mowil ze z toba chara na lunarze bedzie sharowal ;_;
N/c...
15:06 Zepon Klan: pl?
15:06 You see Zepon Klan (Level 8). He is a druid.
15:07 Vilshion: nope
15:07 Zepon Klan: pls free item
15:07 Fuj: ....
Takie nooby wyrabiają fajną reputacje...
Ixandu, nie mowilem, ze z Olorem. Z nim nie gadalem od ponad trzech miesiecy ;d. Blejd mi proponowal sharing innego chara ;p
d3m0drAss
13-06-2006, 23:36
eee chlopaki takie rzeczy przydalo by sie pisac na priv a nie na forum po za tym rzeczywiscie nie macie sie czym chwalic tylko tym ze ktos z wami chce scharowac acc?
Olorion.
14-06-2006, 00:12
xen to debil i nie dalbym mu szarowac mojego chara ;
Morelowe Słonko
16-06-2006, 00:31
jeeeeedziesz olor do setnego ;>
plx nie bluzgaj mnie , ja kofam mojego pr0 uber chara i bardzo lubie siedziec w depo... mozna sobie pogadac z takimi 15 lvlowymi kolesiami
xen dawaj mojego bpki a nie wkrecasz ze musisz isc bo mecz leci ;d
edit : btw olor zalatwisz mi taki podpisik "tibia.pl support' ? plx blx
Otto Chaos
Jun 17 2006, 20:37:15 CET Killed at Level 98 by Chompollet Tzetzi
and by a minotaur
Otto zaatakował jakiegoś 20+lv, który rzekomo był kumplem Chompolleta. Dla mnie to i tak jest przykład PA ze strony No Pain. Chłopak za szybko expił to sobie znaleźli powód, żeby go ubić. -.- Ech... szkoda kolesia.
no co ty nie powiesz O_o?
Tak to bywa,ze silny robi co chce,a słaby nie ;)
Olorion.
20-06-2006, 00:25
CRY ME A RIVER, otto to noob
Deadly Sekai
25-06-2006, 13:34
Ja zakolegowalem ze szwedami:evul: ... i teraz mam protekcje od Gorfina, Aurotha, Lootarkungena itd :P.... Jesli chcecie pograc na tym serwie to ... <>PEACE<> \,,/^.^\,,/ :P:P:P:P a i jeszcze te protekcje mam za free !! :D
A i jeszcze jedno ... Wole "NO PAIN" od innych gildii :P Cya
o k*** mądry człowiek xD... blz kce z Toba foto =]
Ja popieram w 100% =P pasowałoby walczyć, i taknie ma nic do stracenia jak to wcześniej mówił Olo~~ gogo chociarz niech nie czują się tak pewnie
Morelowe Słonko
26-06-2006, 09:44
up:
przecierz polaczki wola np , wiec o co chodzi.
sugi zabil mi pk chara, kto go dednie? ;;
Jezu morelka mam uhy dla ciebie ;;;;;;; napisz, kiedy mam byc online, hir albo na gg
Nom właśnie kto mnie dednie za zabitego chara Moreli ?:D , Plzówa zrobcie to szybko i bezboleśnie ;) , Vanglis mnie chciał dednąc :<< , ale niestety obaj siedzieliscie w pzecie ;D , Sie gra sie ma Morela ; D
Morelowe Słonko
27-06-2006, 13:08
Xen nie boj sie , ja Cie znajde ;]]]]
@Sugi:
No a teraz jeszcze facc to juz wogole, a ty duzy lef jush ;/
Omoj szwedzi mnie nie kofaja i nie moge grac, jeyu. Dlaczego Ty mozesz a ja nie ? ;(((
Mam nadzieje ze wkoncu kogos na Ciebie naśle ;;;;
O ja , ty masz wiekszy lef niz ja bo az 78 :< , i ogolnie mastah Morelowe Słonko jestes , a szwedzi Cie nie kosiają co ja na to poradze :< , mnie Tytos i Nazgrel kochaja ;;; "wanna block hydras , wanna ?" , "no plx" , ale ja ich nie koffam :< , o ja nie nasylaj na mnie nikogo oki , no bo wiesz , zdedam i co bedzie :< , znienawidze Cie :< , a takto mam Twoje foto i z Tibi i z rl i sie modle bo mam je nad lozkiem , nom wiesz spox elo bóg Morelowe Słońce :<
:D :baby: :D
Widze,ze Draco rozbite na amen ;),ale jak zwykle to bywa nie zewnetrzny wróg rozbija,ale wewnętrzne spory
Saphira to wasted server , kto tam gra ? 0 starych znajomych , nawet no pain odchodzi , z wyjatkiem Lootarkungena ? xD to jest pedal i on sie boi zwastowac swojego chara , no i chyba yoshi'san
Vilshiona , Nazgrela....Unfrogivensów , Demoralize... troche osob tam jeszcze gra , ale tak jak mowisz wasted server ; D
Olorion.
29-06-2006, 18:57
o qw SEBA IDZIESZ JESZCZE RAZ NA FLOWER QUESTA?////
ojoj ale goryczy(rozgoryczenie?) w wypowiedziach Draco
Siergiey
30-06-2006, 16:27
ojojoj zamknij ryj xD jaka gorycz toz to sama slodycz plynie z naszych ust! ;
sugide nupku pamietam jak kiedys czekales na red hp az ci zycie wzrosnie bo ci szkoda uha bylo by sie uhnac xD miales skula wtedy i zaluje ze ci nie ujebalem :< ale jak to sie mowi? xD "mondry polakuwa po szkodzie!" ;;
hf & gl
ojojoj zamknij ryj
"Pusilli hominis et miseri est repetere mordentem..."
...biedny chłopczyku :baby: :D:D:D
Mauritos
01-07-2006, 19:32
Szwedzi się bawią resztą i tyle..... Nie bądż zdziwiony jak Twój "pro" Cię udupi nawet jeśli mu zapłaciłeś 10k. Niby znam lootara (od mojego 13 lvl, jego 40lvl), lecz wiele razy wypiął się na mnie. Nigdy nie liczcie na Szwedów, bo sie przejedziecie równo.
Przykład z Gorfinem(niby kumplem)expilem sobie na scarabach, nagle pojawia sie GOrfin z jakims 13 lvlem. Pisał mi, że mam bp tego typa, bo padl(nawet nie wiedzialem, że ktoś padl)ja mu na to, że nie mam nic i nic nie wiem, a ten mnie poczestował Energy Wavem. Potem dopiero napisal, że to był "mistake" -.-
Gofin uwierzył 15 lvl Szwedowi niż 50~ polaczkowi xd.
Całe Draco(oprócz Chaosa Drake, bo to wulgarysta) jest spox.
Yoshi'San to wyzyskiwacz, chociaż pomaga polaczkom ;p
Oloriona nie znałem, więc sie nie wypowiadam...
Lepiej podążajcie za tym "Szwed człowiekiem zmiennym jest"
PACC sie kończy więc biba
@Siergiey
Nupku źle pamietasz , bo nigdy nie stoje na skullu i red hp , a pozatym STFU :]
Np-Banda idiotów
Olorion-rządzisz nic w sobie niezmieniaj!!
Sugide-idz skiluj lepiej:>
Sebarivel-Normalnie bym powiedział "najwiekszy re***d na saphirze" ale tym co zrobił wczoraj zaskarbił sobie mój szacunek, nareszcie przeciwstawił sie NP
Duble Ue.
"17:59 You lose 628 hitpoints due to an attack by Auroth. 17:59 You lose 470 hitpoints due to an attack by Auroth."
Możliwe że bedziemy świadkiem nowej wojny, mamy szanse na zwycięstwo tylko jeżeli połączymy siły "Apocalipsy+Draco vs Np"
(serio sie ździwiłem reakcją Seby myślałem że to największy Assli~ na saphirze a tu BAH tak potraktować Baronka może nowy owner)
Siergiey
03-07-2006, 15:38
"Pusilli hominis et miseri est repetere mordentem..."
...biedny chłopczyku :baby: :D:D:D
łał ales mi pojechala biedna dziewczynko ;<
@sugide
wiec jestes new owner ;; bo stary to byl kretyn xD
ps
co nie zmienia faktu ze ty tez jestes ;d
Np-Banda idiotów
Olorion-rządzisz nic w sobie niezmieniaj!!
Sugide-idz skiluj lepiej:>
Sebarivel-Normalnie bym powiedział "najwiekszy re***d na saphirze" ale tym co zrobił wczoraj zaskarbił sobie mój szacunek, nareszcie przeciwstawił sie NP
Duble Ue.
"17:59 You lose 628 hitpoints due to an attack by Auroth. 17:59 You lose 470 hitpoints due to an attack by Auroth."
Możliwe że bedziemy świadkiem nowej wojny, mamy szanse na zwycięstwo tylko jeżeli połączymy siły "Apocalipsy+Draco vs Np"
(serio sie ździwiłem reakcją Seby myślałem że to największy Assli~ na saphirze a tu BAH tak potraktować Baronka może nowy owner)
Można wiedzieć jaki masz nick, co Seba zrobi?
Olorion.
03-07-2006, 23:18
nie zapominaj ze seba wygral "KENSAI DUEL TOURNAMENT"
łał ales mi pojechala biedna dziewczynko ;<
Wniosłeś sie na swoje wyżyny intelektualne (o ile takowe istnieją):baby:
..ateraz odpocznij, pewnie się zmęczyłeś ;)
Siergiey
04-07-2006, 09:47
pewnie (;
wiesz, ja zawsze staram sie dostosowac intelekt do osoby z ktora dyskutuje...
wiec dziekuwa ziomq za potwierdzenie ze mi sie to udalo ;d
maly prezencik dla ciebie fanie seneki:
"Vitia nostra quia amamus, defendimus et malumus excusare illa quam excutere. Satis natura homini dedit roboris, si illo utamur, si vires nostras colligamus ac totas pro nobis, certe non contra nos concitemus. Nolle in causa est, non posse praetenditur."
;d
maly prezencik dla ciebie fanie seneki:
"Vitia nostra quia amamus, defendimus et malumus excusare illa quam excutere. Satis natura homini dedit roboris, si illo utamur, si vires nostras colligamus ac totas pro nobis, certe non contra nos concitemus. Nolle in causa est, non posse praetenditur."
Cytacik troszke na siłe,ale cóż chyba tylko ten był jako-taki, w necie ;)
nie zapominaj ze seba wygral "KENSAI DUEL TOURNAMENT"
Ehueheue no Seba jest zgięty:P
Ale nie możesz zaprzeczyć, że jednak troszkę sie myliliśmy do niego, (może nie z wszystkim:P) Noob= Padl od 14lvl :P (podejżewam że to ty Olo hihi:P)
Asslic~=Nelpos i jego posty, ale to sie diametralnie zmieniło od kiedy padła jego żonka, zaczoł walczyć o swoje kierować sie honorem wojna z np to samobójstwo a jednak podjoł sie wyzwania, podejżewam iż planował to od początku tylko zbierał siły, ale chyba jest jeszcze za słaby.
Licze na to iż Draczki dołączą sie\wspomgą jeżeli deklaracja powstanie.
btw oczywiście to tylko przypuszczenia i może jeszcze szukać pokojowych rozwiazań ale przejście "Otto choas" do Apocalipsy chyba jest zapowiedzią wojny.
...:::Leśniczy:::...
04-07-2006, 12:45
Szwedzi sa nooby i tyle...Mysla ze maja blond wlosy na jajach i sa lepsi..;/
Serio mają bląd włosy? :o skąd wiesz? bo ja nie wiedziałem
Siergiey
05-07-2006, 13:56
Cytacik troszke na siłe,ale cóż chyba tylko ten był jako-taki, w necie ;)
nie, cos ty! sam seneka mi to kiedys powiedzial i dzis ci cytuje -.-
nie, cos ty! sam seneka mi to kiedys powiedzial i dzis ci cytuje -.-
aha...w takim razie życze miłych pogawędek z Lucjuszem :]
Siergiey
06-07-2006, 12:58
nom, dzieki. pozdrowic go od ciebie? moze cos przekazac?
Moim zdaniem Np predzej czy pozniej sie rozpadnie... Na servie jest w pizdu Polaków stańcie sobie w dp i posłuchajcie . Niedługo szwedzi beda biedni B)
siergey i lvl jednoczcie sie a nie tu jakies jadowite posty na siebie ;)
nom, dzieki. pozdrowic go od ciebie? moze cos przekazac?
Taa pozdrów i powiedz,zeby wpadł na Saphire ze swoim wychowankiem bo tylko ogień oczyści to miejsce :evul:
Siergiey
06-07-2006, 21:03
@up
przekaze mu, np
btw
huaheauehauhe, sry bardzo ale ja nie mam czasu grac w tibie ;;
@Up
I dobrze że nie masz , jeden polaczek mniej na servie ;] , co wojenke sie chciało wygrac ale sie nie wygrało i zamieszakło sie w nowym domu zwanym Protection Zone ?:D Looser :> , tak pozatym to nie ma zadnego starego ani nowego ownera , jest caly czas jeden i ten sam ;>
Ale na jego miejsce przyszedl inny "polaczek" czyli ty.
Wiec w gruncie rzeczy saphira jest na minus bo jestes kretynem mighty ;s
I to ty jestes najwiekszym "Looser" na tym servie, policz ile razy odchodziles i wracales albo placiles (na przyklad mi xD) albo jak doszedles do bip zeby wejsc w dupe komu tylko sie da ;;
Oni przegrali, odeszli z honorem i respect dla nich za to =p
Btw. Sugide, pamietam jak miales w commencie "Legend of saphira lands left this world" or whatever ;p
Powiedz mi w ktorym miejscu ty jestes "legendarny" xD W tym ze siedzisz po 20h dziennie i patrzysz jak ci skillbar rosnie? -,^ Ja to nazywam inaczej "Zj*bana bania" xD
@Down
Cze bartaz
Morelowe Słonko
08-07-2006, 10:45
;;;;
btw czemu otto znowu nie zyje?, jakis rizon czy for fun ? ;d
Olorion.
09-07-2006, 00:47
@Up
I dobrze że nie masz , jeden polaczek mniej na servie ;] , co wojenke sie chciało wygrac ale sie nie wygrało i zamieszakło sie w nowym domu zwanym Protection Zone ?:D Looser :> , tak pozatym to nie ma zadnego starego ani nowego ownera , jest caly czas jeden i ten sam ;>
sugide... zamknij ryj
Na tym świecie podobno nie ma życia bez bólu
Mauritos
09-07-2006, 16:13
@Sugide właśnie zamknij ryj xd
Zabiłeś mojego kumpla 51lvl palka, sam nie umiesz to musiales wziac sobie kogos do pomocy -.-
Pytałem sie Otta, czemu znowu padl, a on mi napisal, że sam nie wie za co :S
Pisał do CHompa, ale ten mu nie odpowiada.
Dlaczego Otto padł? Oczywiste... za szybko expił. ^^ Za pierwszym razem Chomp znalazł sobie jakiś kretyński pretekst. Czułem, że Otto padnie po raz kolejny. Co do jakiejś wojny z No Pain... Ni mo szans. ;p 141lv Aurotha to zbyt duża przepaść, aby z nimi wygrać. Mimo wszystko jeśli takowa wojna byłaby to życze powodzenia.
Elo! ;)
Mauritos
10-07-2006, 15:17
Mam pytanko: Wiecie może gdzie teraz grają Draco???
Siergiey
10-07-2006, 16:36
a co
@sugide
yoshi i olo powiedzieli wszystko ;
nic juz nie dodam zeby ci przykro za bardzo nie bylo, zreszta nie mam juz nic do powiedzenia ;pp ile razy moge powtarzac w kolko ze jestes kretynem?
no sory bardzo ale nic innego powiedziec o tobie juz sie nie da ;\\
Olorion.
10-07-2006, 17:36
Ja gram na:
boisko szkolne na Karwinach w kosza
plaża Gdynia/Sopot siatka
+ roweruje :~D)
Mauritos
10-07-2006, 22:44
Ja gram na:
boisko szkolne na Karwinach w kosza
plaża Gdynia/Sopot siatka
+ roweruje :~D)
Ty nie jestes cale Draco xd Teraz czekam na pozostalych czlonkow...
ja gram na marihuanolandii i dxm'ie plz
Xerena... ;p Przynajmniej ci, których znam. ^^
Siergiey
11-07-2006, 09:01
ja j3bac tibie... narazie przynajmniej ;p
Air Alli
11-07-2006, 19:11
Moim zdaniem Draco które w pierwszej wojnie pokazało na co naprawde je stać ,popełniło bład tworzać smieszny traktat który jedynie skłonił członów THW do przyłaczenia sie do NP.Druga Wojna pokazała ze Np nie daje takich prezentow dla Draco i z byle powodów zabijali nawet osoby ktore odeszły z wojny i wypłaciły sie .:confused:
@Mauritos
Chodzi Ci o Romskiiego?: > , Jakbyś chciał wiedziec , to sory ale to mnie kumpel prosił żeby go zabic a nie że sobie nie moge poradzic z 51 Pallkiem :> , Smieszny jestes :> Nick w Tibi cfaniaku a nie insultujesz i sie chowasz :> pewnie i tak nie grasz już na Saphirze a jak grasz to już skonczysz :)
@Olo~ , Ser~
Nom I elo dla was że nie gracie :> , Pozatym sory Olo , ale to był wasz bład z tą wojna :>
@Yoshi
Nom cfaniakuje w NP.... , Popatrz na swój death list a potem mów coś o skillowaniu :> , pozatym nie siedziałem nawet 10 h przed kompem sory Tibia to nie mój nałog :> Nom placilem Tobie , jak wykorzystujesz ludzie ze skullami :] mój bład :> , się zdarzają :-) , zobaczyłes mnie z pzetem a potem o pomyslales sobie , no to powiem mu pay a co mi tam szkodzi :> tylko kase sobie zarobie ;] (Stare sztuczki draco) , a respekt dla Draco to by był jakby coś walczyli a nie pekowali przed savem oczywiscie nie mówie o all draco...a co do tego ile razy płaciłem , no wybacz pvp jest pvp a bład to rzecz ludzka jedni mniej ich popełniaja inni wiecej :> , Odchodziłem 3 albo 2 razy dla Twojego info ;] , a do BiPu doszedlem , po to żeby pomóc kumplom w wojnie , a wczesniej , bo uważałem że to dobra gildia :> , mówisz żebym wchodził w dupe komu sie da? To sie mylisz kretynie :>
Olorion.
12-07-2006, 00:14
@Olo~ , Ser~
Nom I elo dla was że nie gracie :> , Pozatym sory Olo , ale to był wasz bład z tą wojna :>
gowno wiesz
@Yoshi
To sie mylisz kretynie :>
nie mow tak do josziego
@ Up
Może i gówno wiem , w każdym badz razie siedzicie w pzecie i sie raczej z niego nie ruszacie na dłuższe odległosci :>
A co do tego jak mam mówic do Yoshiego , to będe mówił tak samo jak on do mnie ;] Eye for Eye...
Siergiey
12-07-2006, 09:41
lol ty bys kur*wa biegal po calej tibii jakbys mial hunta XD
Air Alli
12-07-2006, 09:56
Hehe Olo mozesz mi napisac kto wpadł na tak genialny pomysł i podczas pierwszej wojny stworzył kontrakt ktory niby miał zagwarantowac pokój.Hehe wyszło jak wyszło ,zrobiliscie nazgela w jajo to w drugiej wojnie on zrobił was a to wlasnie on z thw przesadzili o losach wojny :confused: jak dobrze widac było podczas 1 wojny wygrywaliscie bo za sojuszkiow mieliscie thw ,w drugiej jednak wam nazgela zabrakło :D
Mauritos
12-07-2006, 11:03
@Mauritos
Chodzi Ci o Romskiiego?: > , Jakbyś chciał wiedziec , to sory ale to mnie kumpel prosił żeby go zabic a nie że sobie nie moge poradzic z 51 Pallkiem :> , Smieszny jestes :> Nick w Tibi cfaniaku a nie insultujesz i sie chowasz :> pewnie i tak nie grasz już na Saphirze a jak grasz to już skonczysz :)
Lawl, omg i cokolwiek jeszcze.... Inteligentny to ty nie jestes xd
Mam narazie dłuuuugą przerwę....
Co do reszty twojego bezsensownego posta to: Zamknij wreszcie tą dupę, albo kto inny CI ją zamknie :>(durny uśmieszek)
Yoshiego powinnas podziwiać, że pomimo zj****go neta gra dalej i się nie poddaje. Jak narazie to jedyna "GoDnA PoLsKoŚć" na Saphirze(chociaż jest w NP).
Olorion to legenda (whatever) wraz z całym Draco~
Peace \/
Yoshiego powinnas podziwiać, że pomimo zj****go neta gra dalej i się nie poddaje.
...a mi na klawiaturze literka A sie całkowicie zmazała i sie nie poddaje, też mnei podziwiajcie :cup:
Jak narazie to jedyna "GoDnA PoLsKoŚć" na Saphirze(chociaż jest w NP).
...raczej "godna Brazylskość" :]
Olorion.
12-07-2006, 12:32
@ Up
Może i gówno wiem , w każdym badz razie siedzicie w pzecie i sie raczej z niego nie ruszacie na dłuższe odległosci :>
A co do tego jak mam mówic do Yoshiego , to będe mówił tak samo jak on do mnie ;] Eye for Eye...
nom
CZE JESTEM SUGIDE JEST LATO A NA DWORZE SLONEC I 30 STOPNI. JA JESTEM TAKIM PRO ZE ZAMIAST SIEDZIEC NA DWORZE ZAMULAM PRZED KOMPEM 12 GODZIN DZIENNIE I QWA SKILLUJE HEHE
fak mega pro nub, anyway jak chce to moge byc fri na saphirze. Tylko ze mi sie po prostu nie chce grac :<
Morelowe Słonko
12-07-2006, 13:22
nom
CZE JESTEM SUGIDE JEST LATO A NA DWORZE SLONEC I 30 STOPNI. JA JESTEM TAKIM PRO ZE ZAMIAST SIEDZIEC NA DWORZE ZAMULAM PRZED KOMPEM 12 GODZIN DZIENNIE I QWA SKILLUJE HEHE
u mnie 27 , i jakos sie tak zachmurzyło ;x
btw ja mam najbardziej zamazane "c" i "s" o.O
" :> " haahahahhaha , DXM !!!!!!
oke
@Hu*ozo (Azojuhu- Olorionie ;))
jestes idiota nie mozesz wmowic innym ze nabicie 70+ lvla nie kosztowalo cie utraty cennego czasu w rl wiec stfu i nie zarzucaj innym zamulanie przed kompem gdyz sam to robiles
@Bartaz
dziecko widze ze jestes dumny z tego ze jarasz ziolo ale przestan sie tym lansowac na kazdy mozliwy sposob (idiotycznie to wyglada)
@Sugide
na twoim miejscu nie obrazal nikogo pamietaj ze oni opuscili serv wiec powinno byc im wszystko jedno (niezbyt przyjemnie miec takiego wroga)chociaz z drugiej strony 3/4 draco to naby ktorzy boja sie wastowac charow
@Yoshi
trzymaj z NP po poziomie wypowiedzi wiekszosci "forumowiczow" widac ze Polacy to rozwydzone pi*dy ktorych tibia to 1szy mmorpg (;o?) w zyciu
aha kilka faktow z mojego tibijskiego zycia (zaoszczedzi to kilku inteligentych ripost z waszej strony)
TAK nie jestem full wypasionym graczem z mega duper uper exp gram od bodajze 2004 z wieloma krotszymi i dluzszymi przerwami spowodowanym tym ze mam rl zycie i nie trace czasu na jakis wiekszy pg
TAK gram nsa Saphirze od samego poczatku jej instnienia (tj. odkad facci mogly zalozyc konto ;p)
TAK nigdy nie mialem pacc (szkoda pieniedzy)
TAK nigdy nie przekroczylem progu 50lvl
TAK mam 19 lat
TAK nie podam nicku mojego chara na saphirze (chce jeszcze sobie w spokoju pkowac/posmiac sie z innych)
NIE slucham Tokio Hotel, Mandaryny, Manieczek i innych scierw czyli w luznym tlumaczeniu- nie bedziemy przyjaciolmi :]
bolalo?
cze ; )
moze sa orty/literowki etc ale niczego nie poprawiam (nie chce mi sie)
trzymaj z NP po poziomie wypowiedzi wiekszosci "forumowiczow" widac ze Polacy to rozwydzone pi*dy ktorych tibia to 1szy mmorpg (;o?) w zyciu
wiesz że obrażasz tym także samego siebie??
Czytam, czytam i czytam ten dział aż postanowiłem założyć konto. Na 1-2 stronie ktoś napisał coś w stylu " gdy Saphira była młodym serverem cała elita graczy pochodzi z Białegostoku i Bielsko-Białej." Co do BB'a teamu bym się zgodził było kilku dobrych graczy, ale Białystok? Pierwszy raz słysze że elitą jest Białystok :) Jedynym dobrym graczem w tamtym czasie z Biełego~ był Yure Elven <ale 1 owner, ten 2 zjechał chara z 63 lvl na 53(widać chłopak ma :baby: talent)> pozatym znam jeszcze kilku 20-40 lvl czyli nic nadzwyczajnego. Jeżeli sie myle dajcie mi niki tych "ELITARNYCH GRACZY".
Co do niektórych nie wtrącajcie się w sprawy wojny, macie 20 lvl i myślicie że
Draco~ to nooby, No pain zabija kogo chce, Polacy nie mają przyszłości na tym świecie itd. nie piszcie nic jeżeli nawet nie znacie sytuacji na serverze (najlepsi są Ci co mają 12 level i boją się że No pain zabije ich za to że są Polakami i zaraz zmieniają server).
Olorion.
12-07-2006, 22:46
oke
@Hu*ozo (Azojuhu- Olorionie ;))
jestes idiota nie mozesz wmowic innym ze nabicie 70+ lvla nie kosztowalo cie utraty cennego czasu w rl wiec stfu i nie zarzucaj innym zamulanie przed kompem gdyz sam to robiles
jea moj rekord onlajn to jakies 5 godzin, a srednio 1-2, tylko ze zamiast zamulac cale dnie pod dep gadajac z mega elo cze ziomkami z gry, wolalem isc poexpic a nastepnie wyjsc na dwor pograc w kosza/do knajpy etc
"W 1,5 tygodnia zrobilem 46 lvl sorca na lunarze, a do konca miecha mam zamiar wbic 80-90 lvl ;["
ehe
@down
yhy
Olorion.
12-07-2006, 22:59
po 2,5 tygodnia mial 60 lvl
sharowalem go, a drugi owner expil prawie caly czas
wpadles ,pojechales po wszystkich ,na wszystkie mozliwe sposoby ! ŁAŁ ! czuje sie dotkniety ! od dzisiaj jestem EL-BARTAZO-DE-LANS ! dzieki dzieki !
bez pozdrowien ;]
dotykanie dzieci ponizej 18 roku zycia scigane jest w naszym kraju za pedofilie wiec stfu idz opalic paipa i pograj w tibie
i nie wychylylaj sie bo nie masz stajla ło
NIE slucham Tokio Hotel, Mandaryny, Manieczek i innych scierw czyli w luznym tlumaczeniu- nie bedziemy przyjaciolmi :]
bolalo?
;( ...jeszcze sie pytasz? ;( :(...jak mogłeś?!
Air Alli
13-07-2006, 10:57
Hehe Olo mozesz mi napisac kto wpadł na tak genialny pomysł i podczas pierwszej wojny stworzył kontrakt ktory niby miał zagwarantowac pokój.Hehe wyszło jak wyszło ,zrobiliscie nazgela w jajo to w drugiej wojnie on zrobił was a to wlasnie on z thw przesadzili o losach wojny :confused: jak dobrze widac było podczas 1 wojny wygrywaliscie bo za sojuszkiow mieliscie thw ,w drugiej jednak wam nazgela zabrakło :D
Drogi Olorionie moze odpowiesz na moje pytanie ktore postawilem Ci 2 strony temu;)
Ps.Ehh po twoim filmiku z open battle z ankh widac ze nalezysz do czesci tych grazcy ktorzy umieja grac w tibie ale boty Sa nieco lepsze od Ciebie :o
;( ...jeszcze sie pytasz? ;( :(...jak mogłeś?!
yay! slowo "bolalo" odnosi sie do calosci postu
widze ze zbytnio nie macie pomyslu na jakas konstruktywna riposte a moje slowa swplywaja po was jak po kaczce ale trudno niczego wiecej sie nie spodziewalem
idzcie grac w makao (polecam kurnik, mozecie tam spotkac kogos z draco) : ]
yay! slowo "bolalo" odnosi sie do calosci postu
widze ze zbytnio nie macie pomyslu na jakas konstruktywna riposte a moje slowa swplywaja po was jak po kaczce ale trudno niczego wiecej sie nie spodziewalem
...a czego sie spodziewałeś pisząc np:
@Yoshi
Konstruktywna riposta może odnosić sie do konstruktywnej wypowiedzi.
Nie dałeś ani jednego dowodu,ze Polacy to pi.dy
Nie podałes żadnego przykładu poziomu.
Piszesz też,ze dla Polaków którzy są pi.dy tibia to pierwszy mmorpg, a co to zaróznica,który? Czy ilość gier w które sie gra świadczy o wartości człowieka?
...i ty chcesz,zeby powaznie traktować twoje posty.
Więc wracając do odpowiedzi...najbardziej zabolało mnie to co napisałeś o Tokyo Hotel :'(
Nie bede podawal przykladow gdyz jest to temat na zupelnie inny dzial, zreszta juz wielokrotnie go walkowano- kazdy o tym wie.
Bierze sie to MIEDZY INNYMI z braku dosiwadczenia w grach mmorpg stad biora sia dzieci ktore kradna, wyzywaja innych czujac ze nie wyniknal z tego zadne konswkwencje, krzycza "wyskocz na solo w rl to cie dojade ". To dla nich cos nowego, swiezego i w ogole cos elo spx nom cze ziom
Dlatego:
Nie ma sensu bronic polskich graczy, to jak walka z wiatrakami
Nadal sadze ze WIEKSZOSC Draco to naby
Nadal popieram to co powiedzialem do tej pory o poszczegolynch graczach ;p
Na forum także pisano wiele razy,ze newbie to nie to samo co noob.
Brak wychowania nie ma nic wspólnego z brakiem doswiadczenia w grze.
Tylko low lvl kradna, wyzywają itp itd? Ja bym powiedział,ze właśnie ludzie z h lvl stają się zbyt pewni siebie i mysla,ze jezeli ma duzy lvl w grze to jest gosć.
Mauritos
13-07-2006, 14:38
Tylko low lvl kradna, wyzywają itp itd? Ja bym powiedział,ze właśnie ludzie z h lvl stają się zbyt pewni siebie i mysla,ze jezeli ma duzy lvl w grze to jest gosć.
Dokładnie...Znałem 1 kolesia na Xanterze nick: Ojczul, miał 121 rp. Po hacku rook =/ Człowiek zupełnie zmienił nastawienie do gry z największego lvl na servie spadł przeciętniaka. Już nie miał rządzy zawładnięcia servera i zabijania każdego kto może mu zagrozić. Sądze, że przydałoby sie tutaj kilku osobom taki hack xd
Olorion.
13-07-2006, 17:07
Drogi Olorionie moze odpowiesz na moje pytanie ktore postawilem Ci 2 strony temu;)
Ps.Ehh po twoim filmiku z open battle z ankh widac ze nalezysz do czesci tych grazcy ktorzy umieja grac w tibie ale boty Sa nieco lepsze od Ciebie :o
Morok z Alexem Steelem wpadli na ten pomysl, a nastepnie wcielili go w zycie nie uzgadniajac tego z nikim.
Siergiey
13-07-2006, 20:21
a potem ch.uj bombki szczelil, choinki nie bylo :\\\
ale ma to swoje plusy ; D
" :> " haahahahhaha , DXM !!!!!!
@Bartaz
dziecko widze ze jestes dumny z tego ze jarasz ziolo ale przestan sie tym lansowac na kazdy mozliwy sposob (idiotycznie to wyglada)
Lans ziolem bylby gdyby Protazo Bartazo napisal " hahahahaha, ganga z gangesu !!!!!"
on natomiast pozera dxm ktory zawieraja pewne tajemnicze tabletki na kaszel, lub rowniez tajemniczy syrop. wprowadza sie on w ten sposob w stan wzglednej nieswiadomosci osiagajac poziom halucynacji. DXM jest pochodna heroiny. DXM ryje glowe prawie jak kwasy. GOGO PROTAZO BARTAZO!!1!1!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.