zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie o questy (not spoiling)

kibolek
20-07-2004, 20:50
Mam takie proste pytanie 8o Jak sie dowiedziec o questach ( o istnieniu w ogole jakiegos questu a nie o jego wykonanie bo jest pelno questow a ja wykonalem tylko jeden w ktorcyh trzeb abylo zabic witcha i to nawet ni ewiedzialem ze to jest quest! 8o Skad sie dowiadywac o istnieniu jakihs questo u NPC?

Bartix
20-07-2004, 20:56
jezeli znajdziesz gdzies stojacego npc i wydaje ci sie ze jest nie potrzebny to jest duza szansa ze jest z nim zwiazany jakis quest

zagadaj do niego cos w stylu:
hi,mission,job itd.

Kennypl
21-07-2004, 07:42
Chodź po całej Tibijskiej krainie a znajdziesz na pewno jakies questy do wykonania.

Wannodup
21-07-2004, 07:51
Czasem trzeba też czytać "między wierszami". Czasem nieświadomie gadasz z npc dla zabawy nawet i on stara ci się przekazać ukrytą wiadomość :]
Powodzenia przy wykonywaniu

Barts
21-07-2004, 09:17
Polecam stronke jedna z najlepszych o tibii

Encyklopedia tibii (http://mysite.verizon.net/vze7p87m/)

nie ma tam napisane jak rozwiazac dany questb ale w jakich saa miastach i jaka nagroda

kibolek
21-07-2004, 09:58
Dzieki barts o takie cos wlasnie mi chodzilo.

Magus
21-07-2004, 11:40
@kibolek
Czytaj tez wszelkie tabliczki i ksiazki ze swiata tibijskiego. Bardzo czesto sa na nich/w nich wskazowki odnosnie questow.

kibolek
21-07-2004, 14:30
re up: nasunales mi jeszcze jedno pytanie odnosnie bibliotek: no wiec wpadam do biblioteki patrze o polka z ksiazkami cos s przeczytam a ona pusta i wal jak cholera bo nie ma ksiazek w bibliotece. I teraz takie pytanie skad te ksiaki mam brac?

Abden
21-07-2004, 23:26
dobrze ze jest taki temat bo nie wiem co trzeba powiedziec dla gostka co sie nazywa LURGI i jest w jaskini BH na bagnach kolo thais.

nie chodzi mi tu o nagrode za wykonanie questa czy opis przejscia, chcialbym tylko wiedziec jaki lev jest potrzebny by go wykonac i co trzeba powiedziec do niego prucz "hi".

McCooper
22-07-2004, 09:06
A czy wyzej stoi takze NPC (kobieta) i daje questa o znalezieniu kosci pewnego necro i czy w tej dziurze oprocz beho jest takze ghul i skelet ??

Jezeli tak to powiem ci ze te questy sa wylaczone i raczej ich nie zrobisz. Nagroda bylo nauczenie sie pewnego czaru (chyba ue). A quest byl do niewykonania :P

Lig@
22-07-2004, 19:11
Co do znikających książek, jesli chcesz isć do biblioteki to radzę po seve server'a. Często ludzie poprostu kradną książki.