zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zmiana servera.

majq
20-07-2004, 21:34
Jeżeli temat już był to przepraszam, ale nie dotyczył on mnie. Nikt raczej nie może oskarżyć mnie o dodatkowe nabijanie postów ~!~
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do tej pory grałam z przyjaciółką na Calmerze. Wcześniej pogrywałyśmy na Amerze. Żaden z powyższych serverów nie zaspokoił naszych oczekiwań 8) szczerze mówiąc same nie wiemy na jaki się zdecydować :( Byłyśmy zainteresowane Harmonią, ze względu na małą ilość graczy :rolleyes: ale jak zobaczyłyśmy, że to server non PvP to nas, że tak powiem "odrzuciło". Weźniemy ją również pod uwagę. Denerwuje nas już ciągłe "thiefstwo" i "nOObostwo" na tych serverach. Nie mamy wielkiego doświadczenia jeżeli chodzi o grywalność na wielu serverach :( dlatego zwracamy się do was z prośbą. Chciałybyśmy aby któryś/aś z was zaproponował/a nam jakiś w miarę dobry server :] może być jakiś nowo-powstały ale nie mamy premium ;( Spożądziłam dodatkowo sondę przy której nie poterzeba marnować energii oraz nadruków na klawiaturze 8o Jeżeli nie ma tam jakiegoś fajnego servera prosze zagłosować na "inny..." i podać nazwę w poście 8)
P.S. Może któryś z was przygarnął by do siebie 2 dziewczyny? :P -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Prosiłabym o nie dodawanie "zbędnych" komentarzy. Chciałabym zobaczyć najlepiej jedno-znaczne odpowiedzi oraz chociaż "jedno słowo" o tym, że serverze.
Prosiłybyśmy Szanownych moderatorów o nie kasowanie tematu przez następny okres. Żebyśmy mogły tu wglądnąć później ;)
~*Pozdrawiam*~
-JoŁaSia
-Majq

Ghost Nieudany
20-07-2004, 21:42
Sugeruję Chimerę... Nie ma tam aż tak chamskich PeKa, można spotkać mnie i moich przyjaciół, którzy chętnie służą pomocą, i do 18:00 można się bez problemu wbić. Dopiero po osiemnastej następują pewne problemy, ale to bariera do przejścia.

Majen
20-07-2004, 21:50
Ja proponuję Hiberne bardzo przyjemny server.
Sam jestem knightem, mam już do teamu sorcerera który ma aktualnie 7 lv., do drużynu przydał by się jeszcze druid i palladyn. Wrazie co moge załatwić też początkowy sprzęt.

Jeszcze jedna rada zanim wybierzecie serwer sprawdzcie czy nie macie na nim lagów, najlepiej wybierajcie pomiędzy niemieckimi serverami.

Rybast
20-07-2004, 22:01
Ja Amera. Niewiem czemu ale lubie tan server.

majq
20-07-2004, 22:01
Każdy ma inne zdanie, hm czekamy aż będzie ich więcej i wtedy robimy zrzutkę :) Czekamy też na oferty typu "majen" hehe <joke> ale było by miło
P.S. Majen dzięki za PW`kę. Pomyślimy.

@Re up
Wykluczałam już Amere. Nie wiem czemu ale jakoś nie ciągnie mnie tam :(

Sarto
21-07-2004, 08:17
Ja proponuje Titanie lub Elysie. Sa ta w miare nowe servery lvle nie sa az tak duze, power abuserzy zostali wytepieni. Na Elysji w najsilniejszej gildi naliczylem juz 3 polakow. W ogole jest sporo ludzi naszej narodowosci na tym servie. Na titani sporo wporzo ludzi. Najsilniejsza gildia wybija wszystkich PA i tez ogolny looz.

Sakoshi
21-07-2004, 08:24
Ja gram na Lunarze. Dlaczego ? Gra mi sie na nim przyjemnie i milo, i jeszcze lubie ten server po nazwie :P

slonik
21-07-2004, 09:18
ja gram na trzehc servah

harmoni
isarce
valori
(JESTEM WSZECH STRONY :)) )
HARMONIA swiat non-pvp ale mało ludzi tam grai sie można nawet czasem wbić sie o 15:00 ale tam jest od zaje****** NOOBKÓW i thiefuw lecz tyh ostatnih mniej
JAK CO TO MUJ NIC NANIEJ TO Szhansheavel

ISARA nie polecam dużo PK tam łazi a jak jusz isarka to do thais radze bo tam mało PK lecz ostatnio w thais cipy 3 cyklopy wpusciły i żeś nie miłośierna była 8o
ale bardzo przyjemny serverek
JAK CO TO MUJ NIC NANIEJ TO lord draga

VALORIA(zagłosowałem na nią) zajem***** serv hoć świat pvp to mało PK tam łazi szczeże polecam naprawde sympatik ludzie tam grają jak jusz tam bendziesz grać to kontaknij sie ze zła mina i fasolka
i powiec im że nanewu jusz tam niegra ;( ale odrodzi sie jako PLAEK o nic u OSTARTNI SPRAWIEDLIWY

Wojtala Sunrise
21-07-2004, 11:21
Proponuje Valorie , jest to chyba jedyny serwer gdzie mozna zdobyc jakikolwiek szacunek ... i nie chodzi mi tutaj strach przed h lvlami ... po prostu tutaj z kazdym da sie porozmawiac .. a jesli zagadasz do h lvl .. po prostu bedzie staral sie pomoc .. na innych servach czesto za to mozna zdedzic =]

majq
21-07-2004, 17:49
Witam. Prosiłabym drogich moderatorków o zamknięcie tematu. Przeniosłyśmy się na Elysię. Narazie jest fajnie. Jak ktoś chce się odezwać to piszcie na PW :)
~*Pozdrowienia*~