zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Darkeden

Tasman
02-05-2006, 20:03
Mam pytanie:

1.Kicki są powodowane moja mało pamiecia ram na kompie? bo mi pisze jak wylaczam darkeden ze moja pamiec ram jest minimalna.Denerwuje mnie to, bo jak wbije polowe lvla np to mam kicka i dlatego prawie ciagle mam 44lvl vampirkiem.

2.Drugie pytanie dotyczy questow jak je wykonywac itp?

Jeżeli macie równiez pytania dotyczace gdy darkeden zadawajcie je tutaj.

Wstawiajcie tu równiez wasze screeny z darkeden.

ps.Niechce odswiezac tamtego starego tematu o darkeden.

Raxev
02-05-2006, 20:19
Jeśli grasz na Dark Eden International to odpowiedzi są następujące:

1. Kicki są spowodowane tym, iż ponad 3/4 osób używa hacków (dc hacki, speed hacki, hp i mp hacki, rang hacki).
2. Trudno jest powiedzieć co z qestami bo system DE Int jest troche dziwny.. ja nie wykonywałem żadnych qestów.

Aeglos Tribunal
02-05-2006, 23:01
Jeśli grasz na Dark Eden International to odpowiedzi są następujące:

1. Kicki są spowodowane tym, iż ponad 3/4 osób używa hacków (dc hacki, speed hacki, hp i mp hacki, rang hacki).
2. Trudno jest powiedzieć co z qestami bo system DE Int jest troche dziwny.. ja nie wykonywałem żadnych qestów.

LOOOOOL tak się składa , że nie ma czegoś takiego jak DC HACK ..... masz rację jest to spowodowane dużą ilością hacków , ale nei ma żadnych DC oraz Rang Hacków bo do robienia rangi tworzy się postać 1 LVLową i idzie się na ge jak który robi się przy pomocy WPE pro -.-

Dark_Magician
02-05-2006, 23:01
Może poprostu masz slabe lącze ? A questów to chyba nie było ,ja chyba ich nigdy nie wykonywałem jak grałem :/

Okrutny
04-05-2006, 11:11
Ależ jest takie coś jak dc hack. Disconnect hack. Wyłącza twoją postać z gry, ktra przez chwiel zostaje online (kiedy ty już w windowsie siedzisz xd) i ciebie zabija :P Oj jest, na INT pełno tego spotykałem.

Adaras
04-05-2006, 15:24
Niby dlaczego nie odświeżac starego tematu? Jaki jest sens w zaśmiecaniu forum dwoma takimi samymi tematami? Tamten był bardzo popularny, więc jak masz jakiś problem to z pewnością ktoś pomoże Ci go rozwiązac.