Pokaż pełną wersje : Wbk Ii ?????
EvoPuchacz
03-05-2006, 17:18
Witajcie, odwołując się do wszystkich założycieli i artystów tworzących WBK , mam następujące pytanie. Co szanowne Forum :P powiedziało bym na drugą odsłone komiksowej walki ???? ( odrazu się zgłaszam)
P.S w temacie Ii oznacza 2 tylko coś nie wyszło :P :P :P
Wielka Bitwa Komiksowa ciagle trwa. Poprostu w kazdym kolejnym tygodniu losowane sa nowe pary. Jednak cos czuje, że ekipa nam sie powoli wykrusza (maturzyści) i brakuje rysujących.
Informacje dla ewentualnych chętnych:
Przyłączenie sie do WBK oznacza pewne zobowiazanie - trzeba brać w niej udział, a nie wycofywac sie po jakims czasie. Losowane są pary na kilka tygodni do przodu, wiec wycofanie sie z byle jakiego powodu wszystko psuje i nie ma sensu dla takiej zabawy.
Co na to MTA? Robimy nabór? Może być ciekawie :)
Wszyscy zdecydowanie zdecydowani na udział w zabawie, proszeni są o kontakt ze mną na PW. Gdy zbierze się odpowiednia grupa i MTA zadecyduje co z wami zrobimy, roześlę wszystkim informacje co, jak, gdzie i kiedy.
Trzeba tylko kogoś kto był wziął na siebie obowiązek prowadzenia tego projektu i dokonał tego od początku do końca. Nim wiecej osob tym lepiej :)
Może nie im wiecej tym lepiej, ale troche świeżego mięska by nam się przydało. ;)
EvoPuchacz
04-05-2006, 14:22
Tiligus a może w 2 jakby co to poprowadzimy ??? Jak cos to napisz na GG 8323012 i pokaze ci pare moich prac.
Aval'yah
04-05-2006, 14:53
Jestem za przyjęciem większej ilości osób- ekipa z MTA sie wykruszyła niestety. :/ ALE nie ma sensu przyjmować wszystkich jak leci- większość pewnie zapisałby się a potem całkowicie sprawe olała.
Ktoś musi od nowa wylosować liste walk (ja robiłem to już chyba 4 razy i mam dość :P ), przydałoby się dokładnie określić zasady, punktacje itd.
Shanhaevel
04-05-2006, 15:12
Kandydat wg mnie:
1 warunek- umie jako tako rysować
2 warunek- ma wytyczone granice dobrego smaku
Może jak będzie się dobrze spisywał weźmiemy do MTA.
Ale tylko parę osób.
@down
Polemizowałbym...
ale narazie nikt nie przekroczyl granic dobrego smaku ;p
EvoPuchacz
04-05-2006, 18:12
Według mnie jedna osoba przekroczyła granice dobrego smaku, nie powiem kto ale domyślcie się po tych słowach (kupa,lody) niestety u mnie jest taki problem ze nie wiem jak wam pokazac moje prace bo rysowane są w Artrage, (na tablecie)
czasem pixelarty w paincie ale po tym nie poznacie mojego stylu rysowania :D jakieś pomysły odnośnie tych prac??? (jak je wystawić)
A co do MTA to chętnie bym się zgłośił ale jest właśnie problem tych prac.
*Teoria spiskowa MODE ON*
Zauwazyliscie, ze kazda walka Tiligusa załamywała przeciwnikow i musieli rezygnowac?
- Majin - walkower
- Linek - poplakal sie ze 13-latkowi nie spodobal sie jego komiks na-odwal-sie
- Bryndii - odszedl z forum
*Teoria spiskowa MODE OFF*
@topic
ja proponuje robic WBK poza MTA bo oni zbyt statyczni. Oczywicie sie nie zglaszam, nie umiem rysowac ;P
widze jedno rozwiazanie.. trzeba zniszczyc tiligusa zanim zniszczy mnie! (niech reszta was sama sobie radzi :P)
Aval'yah
08-05-2006, 17:59
Ze sie tak głupio spytam... gdzie znikło MTA? ;S
Na początku gdy zobaczyłem, że nie jestem w MTA, pomyślałem "no fajnie, wy****li mnie -.-' " , ale po późniejszym rozejrzeniu się... ponawiam Twoje pytanie: "Gdzie znikło MTA? ;s"
Czyżby wiosenne porządki? :p Czasem dobrze jest zacząć od nowa...
Dr.Unknown
08-05-2006, 18:27
Grupa obraziła się, że miała tak "wybitnych" członków i odeszła.
A tak na serio, radzę zapytać Tane, a może lider grupy ją rozwiązał?
@edit
Grupa istnieje na liście grup, a jej liderem jest nadal Linek. Wnioskuje zatem, że wszyscy zostali wywaleni. A co dalej? Może do grupy powrócą niektórzy, może szykują dla nas niespodzianke - tego najstarsi górale nie wiedzom!
Shanhaevel
08-05-2006, 20:01
Ciekawe cóż to kombinują z tym MTA... Ja nie chcę być na banicji!
Cor Tibiarz
08-05-2006, 21:28
a moze ktos schakowal lidera MTA i sie bawi? :(
EvoPuchacz
14-05-2006, 17:43
....hmmm....to robimy coś czy jak bo jestem już głupi :P :P
Jak narazie czekamy i sie reorganizujemy. Straszny okres teraz jest - matury, poprawki, ostatnie dzwonki itd.
Trzeba czekać. Sama mam ze 3 pol-gotowe komiksy ;)
EvoPuchacz
15-05-2006, 15:00
Na walki czy tak sobie dla siebie....jak takie o to moze pokazesz ????
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.