Pokaż pełną wersje : Tibia Sprite Edytor
Mam problem: Zmieniam sobie grafiki np. p arm wyglada jak mpa itp, zapakowuje to normalnie potem wklejam do folderu z tibia i wszystko jest ok.
Grafika wyglada inaczej tylko ze jak przechodze np kolo jakiegos domku wyskakuje mi błąd i wyłącza się tibia ;( help plx 8o dajcie jakis link do Tibia Sprite Edytor bo może mam starą wersje :baby:
Kosmo_karol
05-05-2006, 18:53
tez tak mam chyba na to nic sie nie poradzi ;p a tak do tematu to moze wie ktos jak zrobic ze jak nagrywam film to jak klikne np. na moje DSL i pisze Ypu see dragon scale ... a nie np. plate legs :D ^^
Masterek Danio
05-05-2006, 21:22
Mam problem: Zmieniam sobie grafiki np. p arm wyglada jak mpa itp, zapakowuje to normalnie potem wklejam do folderu z tibia i wszystko jest ok.
Grafika wyglada inaczej tylko ze jak przechodze np kolo jakiegos domku wyskakuje mi błąd i wyłącza się tibia ;( help plx 8o dajcie jakis link do Tibia Sprite Edytor bo może mam starą wersje :baby: chcialbys chyba lootbagi poznajdywac :/ bo nie masz wogule tibia sprX(
chcialbys chyba lootbagi poznajdywac :/ bo nie masz wogule tibia sprX(
lol X( jak niemam tibia.spr jak mam? :D to podaj ktos chociaż linka do tibia sprite edytor :blazen:
Masterek Danio
06-05-2006, 09:49
Zglupiales -.-
Jak masz stare to nie powinno ci dzialac od 2 update:evul:
I wiesz ze nikt moze ci tego nie podac na forum ??
Bo to nie jest thiefofskie forum:evul::evul::evul:
lol na tym forum są nawet poradniki jak zrobić przezroczyste drzewa itp. tylko że ja chce sobie pozmieniać grafiki -.-:baby:
Masterek Danio
06-05-2006, 17:23
up: taaa podaj linka do takiego tematu no chyba ze na tibi.org
po drugie twoj nick lamie zasady forum -.- nie ma byc ziomski ziomek z ziomowego zioma :p
z kąd ja wiedzialem ze on banana dostanie ??:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.