zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Quest ?

Herd
05-05-2006, 19:18
Witam wszystkich. Otoz dzisiaj ktos na trade powiedział ze w szuka ludzi na quest w ktorym nagroda jest 5k i trza miec 11lvl+. Potrzebny jest do tego kwiat z ktorym sie idzie do króla Thains i daje i sie dostaje 5k. Powiedzcie prosze czy to prawda a jezeli tak to co mam powiedziec temu krolowi. Z góry THX

Smokik
05-05-2006, 19:25
no jasne król coś wtedy gada a ty masz passy powiedzieć na głos i quest wykonany, a tak na serio to nie żaden quest tylko jakiś noob ktory szukał debili na słabym lvl

borekziom
05-05-2006, 20:57
smokik dobrze mówi koleś szukał małych lvl. żeby wywieść ich gdzieś za miasto i zabić i tacy ludzie mnie najbardziej w*****ają nOObki jedne X(

Xzonixek
05-05-2006, 21:11
OMFG! OMFG!
@up
To nie jest po to abyś podał passy-.-.

Podchodzisz do króla. Typ ci mówi zebyś powiedział ass, lub coś w tym stylu a jego rycerze (ochrona króla) atakują cie zostawiając 1hp!!! Wtedy typ dobija cie i zbiera loot...

MaveriC
05-05-2006, 23:39
OMFG! OMFG!
@up
To nie jest po to abyś podał passy-.-.

Podchodzisz do króla. Typ ci mówi zebyś powiedział ass, lub coś w tym stylu a jego rycerze (ochrona króla) atakują cie zostawiając 1hp!!! Wtedy typ dobija cie i zbiera loot...
Ej co ty odpier***** WYPAD Z MOJEGO AVATARA!!!!!!!

ciemne dropsy
06-05-2006, 14:34
Kradziejom avatarow mowimy nie ! MaveriC mial pierwszy ten avatar!

zielony-lp
06-05-2006, 15:02
Z tego co pamientam to jak sie powie do króla "hi-->Fuck the king" czy coś w tym rodzaju to dostajesz explo od strarzników i zostaje ci 1 hp a wtedy kolega cie zabija z lmm albo czegoś w tym rodzaju...
Wiem bo kiedyś omal na tym nie padłem -.-

Tethi
06-05-2006, 17:49
nie zawsze gdy powiesz "Fuck the King"

po prostu musisz powiedziec jakies brzydkie slowo po angielsku

Rekin Master
07-05-2006, 23:10
haha apropo mowienia tego do krola
moim 13druidem(mialem tez 30knighta) robilem se uh i podchodzi do mnie 16elder druid i sie pyta czy chce byc elderem.ja zdziwiony,ale ide
kazal mi cos powiedziec(bez przeklenstw po angielsku cos z elderem) i mnie zjechali do 1hp a ten debil zamiast mi chociaz z lmm jebnac zaczol bic mnie z jakiegos sworda,ja sie uhnolem i mialem pare gfb i hmm...gosciu majac okolo 5hp blagal o zycie niestety mialem zly humorek =]

skryhull
08-05-2006, 09:24
znam ten quest
trza znaleść n00bka i dać mu kwiatki i niech powie do króla "delievery faq flowers" i jak go strażnicy pojadą to trza szybko gfb walnąć i nagrodą z questa jest loot n00bka :]

a tak poza tym to już robiłem swoim druidem pare razy tego questa, mówiłem coś do króla i mnie zjeżdzali do 1hp ale miałem energy ringa (mana shield) i się szybko uhałem a potem kolesia ubijałem (nigdy nie było dobrego loota, najlepszy był crown helmet a tak to jakieś plate legi\scale armory i inne śmieci)

Eternal Oblivion Master
10-05-2006, 22:39
Noobek szuka jeszcze wiekszego nooba itp. ale niech mi ktos racje przyzna,
co morze byc np. z takiego nooba co ma 8lvl i da sie na to nabrac-chain armor??:baby: :D :D :D :D

szymon287
10-05-2006, 22:43
Noobek szuka jeszcze wiekszego nooba itp. ale niech mi ktos racje przyzna,
co morze byc np. z takiego nooba co ma 8lvl i da sie na to nabrac-chain armor??:baby: :D :D :D :D
myslisz sie n00bie
n00b szuka newbie a to roznica n00bie
i idz lepiej poczytaj poradnik co znaczy slowo noob, a co newbie

pozdro dla pana n00ba-.-"

borekziom
10-05-2006, 22:53
=Eternal Oblivion Master]Noobek szuka jeszcze wiekszego nooba itp. ale niech mi ktos racje przyzna,

Wielkie gratulacje poproś starych żeby ci korepetycje z polskiego wykupili ale u jakiegoś cierpliwego nauczyciela ;)

karłowaci
11-05-2006, 15:54
Z tego co pamientam to jak sie powie do króla "hi-->Fuck the king" czy coś w tym rodzaju to dostajesz explo od strarzników i zostaje ci 1 hp a wtedy kolega cie zabija z lmm albo czegoś w tym rodzaju...
Wiem bo kiedyś omal na tym nie padłem -.-

chyba ci voś muzg w tibi zjadło -,-
jak powiedz fuck the kingm to nikt sie nie wrobi ale jak poiwiesz
- Hello King
- Legendary ass assin
To wrobi ci się 90 level(mojemu kumplowi sie wrobił :P ale mial aola)
I jak ktosd to powiesz to ty go z hmm'a dobijasz albo z rożdżki :)

Eternal Oblivion Master
11-05-2006, 16:57
MAM WAS W D..IE---Zje.. ryje,chu..,X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Rivels
24-05-2006, 22:57
Raczej tak:
Hello KIng
Quest
Ass flower
i 1hp
i kolo wali hmm i cya
Tam na samej gorze sa skrzynki zostawiasz loot
przychodzisz 2 charem zabierasz i sie cieszysz
PAmietasz To Bon fire tj Kfintetman H*j ci w dupsko
:D:D::D:D:D::D:D:D:D:DD::D:D:D:

Duch Guardi
25-05-2006, 12:43
MAM WAS W D..IE---Zje.. ryje,chu..,X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Gościu opanuj się troche ...