Pokaż pełną wersje : Najbardziej stresujące i pseudoumilające grę nacje w Tibii
Osoby z jakich krajów Was najbardziej wkurzają? Też nienawidzicie przywitania typu "br?, "pl?". Wypowiedzcie sie jakie to kraje (oczywiście biorąc pod uwagę że zawsze są wyjątki) w których najwięcej pożywki dla noobojada xD. Mile widziane przykłady, sytuacje etc.
P.S: To nie temat wyśmiewający się z noobów, tylko z przywar krajowych, więc no deleting plx :D
Masterek Danio
09-05-2006, 17:18
Osoby z jakich krajów Was najbardziej wkurzają? Też nienawidzicie przywitania typu "br?, "pl?". Wypowiedzcie sie jakie to kraje (oczywiście biorąc pod uwagę że zawsze są wyjątki) w których najwięcej pożywki dla noobojada xD. Mile widziane przykłady, sytuacje etc.
P.S: To nie temat wyśmiewający się z noobów, tylko z przywar krajowych, więc no deleting plx :D Nie mozna powiedziec ze polacy to zlodzieje
Br to sk******** bo tak nie jest nie ocenia sie kraju po 10 latkach i to jest moje zdanie
@Topic: br sa takie jakies nie teges:D:D
@down: stare jak swiat
boze plz zeby ten temat nie znaabial bo na to sie chyba zanosi [ten mi ukradl moja jagodzianke a w tibi ukladl mi daggera , blux i ajm cracked, fucked, noobed plase fri itamas -.- nie do wszystkich]
ps. ankieta jest troche kiepska bo mozna zaznaczyc nie jestem rasista i wszystkie inne :p
Blumfull
09-05-2006, 17:31
Polska!!
Ostatnio na askarze ludzie chodza i krada itemki mowia ze sa nooby wciagaj w rozmowe po pewnym czasie ty pokazujesz mu bron czy jakis element eq na ziemi(bo przekonuje ze nie wie co to trade)on poison field doskakuje destroy i po twoim itemku jeden pokazal sztuczke i chyba z 10 polaczkow nasladujei, oczywsice tylko polacy daja sie nabrac raz jak przechodzilem kolo swiatyni to z 5 osob(20-40 lvle) rozmwialy miedzy soba kjak zabic kolesia takiego zlodzieja bo sie schowal w swiatyni...
Przemysław Moreno
09-05-2006, 17:39
Mnie tez tak zrobili i wzópełności się z tobą zgadzam.X(
Trichondrius
09-05-2006, 17:45
Mnie najbardziej wkurzajął Brazilijczcy , jak sie zezłoszczą to już po br gadają a ja donich po angielsku (itak pewnie nic nierozumiją ;) ) :> i polacy nielepsi ;S.....
teletoobis
09-05-2006, 17:57
ile jeszcze takich tematów będzie...?
jeśli chodzi o mnie to br jak mowisz do nich a oni po portugalsku nawijaja -.-''
Polacy....nikt nie potrafi byc tak niemily i chamski dla rodaka jak Polak...zreszta bylo to juz klepane 1000 razy pod czym sie podpisuje...
kani_mani
09-05-2006, 18:00
W każdym kraju są idioci, złodzieje itp. oraz porządni gracze. Nie można w ten sposób uogólniać... Zawsze znajdzie się jakaś "czarna owca", która psuje opinię... Poza tymm to tylko gra! Mnie nie obchodzi z jakiego kraju ktoś pochodzi, bo co to za różnica?:p
Widać niektórzy nie zakminili o co mi chodziło...jak wiecie to raczej nie jest wtórny temat, bo nie mam zwyczaju powtarzania i plagiatowania (noo może avatar jeden...xD) w negatywnym słowa znaczeniu...
Vanhelsen
09-05-2006, 19:48
Zaznaczyłem nas, a dlaczego? na to odpowiedzcie sobie już sami...
Zapomniałeś o Hiszpanach, chyba że kwalifikujesz ich jako BR...
Ogólnie rzecz biorąc w każdym kraju są i dobrzy gracze, i kompletni idioci, ale nasz kraj chyba przoduje w tej drugiej kategorii ;)
Trichondrius
09-05-2006, 20:32
Mi sie wydaje że Polacy są idiotami dlatego że sie popisują przed innymi , myślął że jak jest sie lepszym więcej wolno i chcą być najlepsi poprzez trapy itp.
No ale jakieś 35% (miejmy nadzieje że chociaż tyle :> ) Polaków nie zachowuje sie tak :)
Masterek Danio
09-05-2006, 21:02
Mi sie wydaje że Polacy są idiotami dlatego że sie popisują przed innymi , myślął że jak jest sie lepszym więcej wolno i chcą być najlepsi poprzez trapy itp.
No ale jakieś 35% (miejmy nadzieje że chociaż tyle :> ) Polaków nie zachowuje sie tak :) "Nadzieja jest matką głupców....":D
@down: ehhh.... widac ile masz lat
Mind Kedziorek
09-05-2006, 21:08
W kazdym kraju sa zli ludzie kturzy sa noobami itp. Ale polacy sa najgorszi pod wzgledem zabijania sie nawzajem.Mozna powiedz po obserwacjach ze polacy to kraj w kturym kazdy sie zabija (w Tibi). I to mnie wk****wia ze wieksza czesc polakuw to po***y !!!!
-wk***** mnie pisanie 'jush' i tym podobne
-wk***** mnie wpierniczanie to polowy slow 'q' ( aka ziomq itp )
-wk***** mnie obsesyjne lamanie podstaw ortografii
-wk***** mnie chroniczna nieznajomosc angielskiego ( basic basics )
-wk***** mnie idiotyczne nicki, zarowno PseudoEloZiomalowskie jak i te pozbawione sensu.
Mozliwe, ze gdybym znal portugalski i mial rozeznanie w tym jak i o czym pisza br zaglosowalbym inaczej, ale nie mam.
vote: pl
edit:
Kradnac i zabijajac wyrabiasz negatywny stosunek do siebie. Robiac z siebie idiote - lekcewazacy stosunek do nacji. Naprawde nie dziwie sie, gdy Szwedzi ( z reguly nieglupi Szwedzi ) z nas smieja.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.