PDA

Pokaż pełną wersje : Uwaga hakerzy

Dragonz
26-07-2004, 10:47
Daja jakis link wejdzie sie na niego i traci sie wszystkie przedmioty nawet w depo.
Dzis mnie to spotkalo. Neterio na Julerze mówil ze jak wejde na ten link to bede miał darmowe premium account ;( .Wywala mnie z tibi a potem gdy wchodze nic juz niemam.

Villen
26-07-2004, 10:53
Buhahaha najstarszy trik "chakerski" (specjalnie przez CH).I co myslisz ze ktos tobie da za free pacca? Dzisiaj jest tak ze nic nie dostaniesz za darmo nawet zona nie da ci d**y za darmo.

EDIT: byłem 1-szy:P

Ashlon
26-07-2004, 10:53
To jest tak, jak sie wchodzi na wszystkie linki...coz masz keyloggera.Radze na przyszlosc przeczytac temat "jak nie dac sie shackowac".

Dragonz
26-07-2004, 14:35
czym sie tego pozbyc, zmienilem haslo a wraz wlazi na moje konto ;(

Ghostek
26-07-2004, 14:53
Spróbuj przeskanować dysk Adwarem (lub innym progsem do usuania spyware), antyvirem, a jeśli to nie pomoże to format C.
Edit : Dzisiaj po valori krążył taki link pod pozorem 15 dniowego pacca: www.cips(cut)oft.friko.plll<<<nie wchodź!!

------
Edit by Gremlin
Ja naprawde zaczne dawac bany za nieswiadome rozpowszechnianie linkow do keyloggerow.

Ghostek
27-07-2004, 14:51
@Gremlin: Sorry, specjalnie tego nie zrobiłem, chciałem dać ten link aby nikt tam nie wchodził, no ale faktycznie mogło to mieć odwrotny skutek.

@Topic: Dzisiaj za to dotałem list w depo. Oto treść:

xXx
Thais

Welcome!
You win Premium Account on 3 months.

You send e-mail: free_pacc@(cut).net, NUMBER ACCOUNT, PASSWORD, and Confuguration Number!

Configuration Number: 889642354

Good Luck!

buhahaha. Nieźle się uśmiałem. 8o

Ps. Specjalnie wyciąłem część maila żeby nikt przypadkiem go nie wysłał (na wszelki wypadek). ;)

Riwimi
27-07-2004, 17:11
Takich linków jest coraz więcej mnie ostatnio tesz shakowali tylko szkoda ze zapomnialem hasła do e-maila i nie mogłem odzyskać mojej ukochanej postaci
---
Elite Riwimi-9lvl Knajt-Lunara

Litawor
27-07-2004, 18:27
Hehe, ja miałem coś podobnego: ostatnio GM ostrzegał, żeby nie wchodzić na jakąś stronę(adresu nie pamiętam). Więc co miałem zrobić? Wszedłem na nią. :) Nie znalazłem tam nic ciekawego - tylko program dzięki któremu można dostać darmowego pacca. Ale nie ściągnąłem go. Po dziesięciu minutach nagle wyrzuca mnie z gry - haker zalogował się na moją postać. Ja szybko zalogowałem się z powrotem i zobaczyłem, że moja postać idzie w stronę dp. Natychmiast zmieniłem hasło i więcej się to nie powtórzyło.

gryzzly
27-07-2004, 20:08
Ja miałem podobnie.....gram sobie i nagle spostrzegłem że moja postać sama się porusza chociarz niczego nie dotykałem szybko zmieniłem hasło i to się już więcej niepowtórzyło....

Platyna
27-07-2004, 23:34
@gryzzly:
postać sama się porusza... lol
Poprostu miałes coś nawalone z klawiaturą. Gdyby na twoje konto weszła osoba obca zostałbyś automatycznie odłączony od servera Tibi <znaczy sie "dostałbyś kika">