Pokaż pełną wersje : Uwaga hakerzy
Daja jakis link wejdzie sie na niego i traci sie wszystkie przedmioty nawet w depo.
Dzis mnie to spotkalo. Neterio na Julerze mówil ze jak wejde na ten link to bede miał darmowe premium account ;( .Wywala mnie z tibi a potem gdy wchodze nic juz niemam.
Buhahaha najstarszy trik "chakerski" (specjalnie przez CH).I co myslisz ze ktos tobie da za free pacca? Dzisiaj jest tak ze nic nie dostaniesz za darmo nawet zona nie da ci d**y za darmo.
EDIT: byłem 1-szy:P
To jest tak, jak sie wchodzi na wszystkie linki...coz masz keyloggera.Radze na przyszlosc przeczytac temat "jak nie dac sie shackowac".
czym sie tego pozbyc, zmienilem haslo a wraz wlazi na moje konto ;(
Spróbuj przeskanować dysk Adwarem (lub innym progsem do usuania spyware), antyvirem, a jeśli to nie pomoże to format C.
Edit : Dzisiaj po valori krążył taki link pod pozorem 15 dniowego pacca: www.cips(cut)oft.friko.plll<<<nie wchodź!!
------
Edit by Gremlin
Ja naprawde zaczne dawac bany za nieswiadome rozpowszechnianie linkow do keyloggerow.
@Gremlin: Sorry, specjalnie tego nie zrobiłem, chciałem dać ten link aby nikt tam nie wchodził, no ale faktycznie mogło to mieć odwrotny skutek.
@Topic: Dzisiaj za to dotałem list w depo. Oto treść:
xXx
Thais
Welcome!
You win Premium Account on 3 months.
You send e-mail: free_pacc@(cut).net, NUMBER ACCOUNT, PASSWORD, and Confuguration Number!
Configuration Number: 889642354
Good Luck!
buhahaha. Nieźle się uśmiałem. 8o
Ps. Specjalnie wyciąłem część maila żeby nikt przypadkiem go nie wysłał (na wszelki wypadek). ;)
Takich linków jest coraz więcej mnie ostatnio tesz shakowali tylko szkoda ze zapomnialem hasła do e-maila i nie mogłem odzyskać mojej ukochanej postaci
---
Elite Riwimi-9lvl Knajt-Lunara
Hehe, ja miałem coś podobnego: ostatnio GM ostrzegał, żeby nie wchodzić na jakąś stronę(adresu nie pamiętam). Więc co miałem zrobić? Wszedłem na nią. :) Nie znalazłem tam nic ciekawego - tylko program dzięki któremu można dostać darmowego pacca. Ale nie ściągnąłem go. Po dziesięciu minutach nagle wyrzuca mnie z gry - haker zalogował się na moją postać. Ja szybko zalogowałem się z powrotem i zobaczyłem, że moja postać idzie w stronę dp. Natychmiast zmieniłem hasło i więcej się to nie powtórzyło.
Ja miałem podobnie.....gram sobie i nagle spostrzegłem że moja postać sama się porusza chociarz niczego nie dotykałem szybko zmieniłem hasło i to się już więcej niepowtórzyło....
@gryzzly:
postać sama się porusza... lol
Poprostu miałes coś nawalone z klawiaturą. Gdyby na twoje konto weszła osoba obca zostałbyś automatycznie odłączony od servera Tibi <znaczy sie "dostałbyś kika">
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.