zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Odnośnie New Serva

Stron : 1 [2]

Dregar
04-06-2006, 18:04
Heh, Przegladam sobie forum na tibia.com i co widze ze Kilku szwedow po przegranej wojnie na nebuli zrobili nowe postacie na xarenie sprawdzam ich lvl a tu patrze jakis 60lvl+ z 2 x 90lvl+ i z 100 lvl

Arte
04-06-2006, 18:25
Zamiast sie kłucic jak nooby... lepiej zrobmy sobie wishliste ;p

1.przestane extremalnego pkingu - kazdy ma prawo grac
2.niebede przeklinac i wyzywac innych - bo po co ?
3.i życze co niektórym rozumu zeby sie nie klucic i oceniac innych

i mam nadzieje ze kazdy osiągnie co chce bez zadnych starc z innymi ludzmi...

yourz
Tom Ole, died 2 times by pkers :<

dokładnie ;)
ukłońmy się postawie 'polak potrafi' i zacznijmy starac się okazywac sobie trochę szacunku, nie zważając na wypowiedzi 'typowo noobowskie' bądz 'typowo chamskie'

btw: lvl up ^^

Colm
04-06-2006, 22:38
Bacik dlaczego odszedłeś z Tengu? Słyszałem, że zaatakowałeś Mitzuma i obrażałeś Xuva... To prawda? :o

Forc
05-06-2006, 11:38
Jun 04 2006, 21:29:07 CET Killed at Level 94 by Mitzum
and by Xuva Malice

"Untora is not hunted. She died because she were pking around without ask the leader/vice leader if it was OK. She also attacked Dempish that we still have got respect for since he is our friend and a former member of Tengu. She attacked Mitzum too, dont know why."

by Seth Elvenhorn

tompl
05-06-2006, 13:02
dokładnie ;)
ukłońmy się postawie 'polak potrafi' i zacznijmy starac się okazywac sobie trochę szacunku, nie zważając na wypowiedzi 'typowo noobowskie' bądz 'typowo chamskie'

btw: lvl up ^^

...
albo inaczej : Mądry polak po szkodzie :D

_baniak_
05-06-2006, 20:59
eee mam takie pytanie Czy jak wychodzi nowy server to zawsze 1 dnia miesiaca np. 1 czerwca, 1 lipca?

Arte
05-06-2006, 21:14
eee mam takie pytanie Czy jak wychodzi nowy server to zawsze 1 dnia miesiaca np. 1 czerwca, 1 lipca?

Erig.net, servers i zobacz :)

Oskaliber
05-06-2006, 21:20
Ja ide na nowe z kumplami, czekam juz od dluzszego czasu.
Na xerenie tez gralem od samego poczatku ale nie podpasowal mi ten serv :P

Xaorix
06-06-2006, 00:18
Nie. Moze wyjsc jutro, za 2 dni albo za 2 miesiace.
Jakie macie cele na nowym servie? Np. jeden z moich kumpli na nowych servach przechodzi rooka 4fun (jaka on z tego przyjemnosc czerpie - nie mam pojecia),z tego co wiem jego rekord to ~6h.
Ja tam chcialbym wreszcie wbic 100 lvl i z SCA troche pobiegac. :P Poza tym fajnieby bylo jakby jeszcze troche kumpli z rl dluzej zostalo na servie bo zawsze tak bylo, ze na poczatku bylo ich wielu, do wysokich lvli dochodzili tylko nieliczni. ;)
A wy? Z tego co czytalem to polowa oczywiscie chcialaby byc najlepsza i powybijac wszysktich szwedow (powodzenia... :blush: ) inni wbijaja z kumplami, z ktorych 13 ma pacca (:D) i tez chca byc najlepsi. Moze jakies dokladniejsze/inne plany? Nie odnoszace sie tylko do wymiatania w highscoresach (przyklad moj 100lvl i SCA ^.-)?

jaronosk
06-06-2006, 02:05
@Xaorix
Moze jakies dokladniejsze/inne plany? Nie odnoszace sie tylko do wymiatania w highscoresach

Wejść, poexpić, zrobić rozyebundke i mieć z tego fun ;]

Lord Wlodek
06-06-2006, 13:47
Moim zalozeniem jest byc w 1st 100 serva a jak dobrze pojdzie to best druidem na nowym servie (chociaz przez jeden dzien) i zrobic Hota :)

Rico Mistik
06-06-2006, 18:37
Jakie macie cele na nowym servie? Np. jeden z moich kumpli na nowych servach przechodzi rooka 4fun (jaka on z tego przyjemnosc czerpie - nie mam pojecia),z tego co wiem jego rekord to ~6h.
Ja tam chcialbym wreszcie wbic 100 lvl i z SCA troche pobiegac. :P Poza tym fajnieby bylo jakby jeszcze troche kumpli z rl dluzej zostalo na servie bo zawsze tak bylo, ze na poczatku bylo ich wielu, do wysokich lvli dochodzili tylko nieliczni. ;)
A wy? Z tego co czytalem to polowa oczywiscie chcialaby byc najlepsza i powybijac wszysktich szwedow (powodzenia... :blush: ) inni wbijaja z kumplami, z ktorych 13 ma pacca (:D) i tez chca byc najlepsi. Moze jakies dokladniejsze/inne plany? Nie odnoszace sie tylko do wymiatania w highscoresach (przyklad moj 100lvl i SCA ^.-)?

Tak, mojim celem jest być doskonale zgranmym z guild, jak kropla w jeziorze...

Mieć ogromną satysfakcje z advanców...

Reszta nie ma znaczenia, liczą się tylko moji bracia, oraz dązenie do doskonalenia swojich zdonlości.

Keel
06-06-2006, 19:18

Chcialbym zrookowac Galaco Shao...(nie chodzi o hak... bo jak wiem zaraz wszyscy sie beda pluc;p)

Msl
06-06-2006, 19:59
Chcialbym zrookowac Galaco Shao...(nie chodzi o hak... bo jak wiem zaraz wszyscy sie beda pluc;p)

Proboj zabrania Ci ktos? Nawet proboj przez hak ^^

_baniak_
06-06-2006, 22:17
hehe... ja to bym chcial pozadna postac zrobic na xernenie mialem chyba eee..z 9 <smiech na sali> ale sie grac troche nauczylem kazda profesja:p
A co do rozwoju swiata to przydala by sie pozadna polska glidia bo mam przeczucie ze sytuacja powtorzy sie z Xereny. Swe stworza swoje Dom i sie tylko beda smiac z polakow ...
Atak na marginesie to polacy kiedys ze swe wygrali, bo tengu to w wiekszosci szwedzi???:confused:

Oskaliber
06-06-2006, 23:07
baniak - tak dla twojej wiadomosci, domnesticus to mieszana gildia w ktorej tez jest bardzo duzo Polakow, w Tengu rowniez jest wiele narodowosci i tak naprawde nigdy na xerenie nie bylo wojny Polska-Szwecja. Zawsze walczymy mieszane gildie, moze w wiekoszci byli polacy (np. New Stars vs. Black Widow) tam bylo w new stars wiekszosc polakow a w widow szwedow, a nooby roznosily plotki ze walczy polska ze szwecja X(

Oskaliber
06-06-2006, 23:09
baniak - tak dla twojej wiadomosci, domnesticus to mieszana gildia w ktorej tez jest bardzo duzo Polakow, w Tengu rowniez jest wiele narodowosci i tak naprawde nigdy na xerenie nie bylo wojny Polska-Szwecja. Zawsze walczymy mieszane gildie, moze w wiekoszci byli polacy (np. New Stars vs. Black Widow) tam bylo w new stars wiekszosc polakow a w widow szwedow, a nooby roznosily plotki ze walczy polska ze szwecja X(

Keel
06-06-2006, 23:19
Proboj zabrania Ci ktos? Nawet proboj przez hak ^^

Nie chce byc taki jak Ty xD!

_baniak_
08-06-2006, 19:06
Bardzo bym sie chcal mylic ale uwazan ze new server bedzie po mundialu:( wkoncu to niemiecki server a chyba wszyscy wiedza co sie teraz w niemczech wyrabia :p wiec niestety ... lipiec ,lipiec, lipiec ;(
PS: ale to BARDZO chcialbym sie mylic
----------------------------------------------------------------------------
Pesymizm -??? ...optymizm z bagażem doswiadczeń:evul:

Bacik_
08-06-2006, 19:32
90% ludzi z tego tematu nie osiągnie 50 lvla , cu

_baniak_
08-06-2006, 20:05
A te 10 % zszaruje higt level ...nie bacik?:evul:

Arte
08-06-2006, 20:31

90 % z tego tematu nie sharuje :D

PS: a mój cel to top25, minimum top50 xD, jeżeli koledzy pozwolą :D

ahhhh... i wojnaaaa

Colm
08-06-2006, 21:48

A z Tobą co się dzieje? Grasz czy nie grasz...?

pawepek
09-06-2006, 11:46
Moje zadanie to być w pierwszej 150 expa + być w pierszej 50 wśród knightów + być w pierwszej 25 skill

Bacik_
09-06-2006, 19:55
A te 10 % zszaruje higt level ...nie bacik?:evul:

nie? bo z takimi ekipami jakie tam ida wy sie nawet nie wybijecie :s:D

Sendrius
09-06-2006, 21:12
HUAhaaha Bacik, a moze skoczymy zOwnowac non-pvp :)
Prawdopodobnie wyjdzie jakis w najblizszym czasie :P

Bez kilku ownerow i mocnej ekipy i tak nie ma co startować bo nawwet jak bedzie dobrze szlo to w koncu ktos cie udupi :)

.... chyba że ktos lubi byc low lvlem i miec paymenty bo sie komus cos przywidzialo :)

btw z tym kickiem z Tengu to sciema czy rzeczywiscie odwaliło ci zeby ich bic?;p

Zeby miec lvl nie trzeba sharowac, ja jestem tego dobrym przykladem, ale na new serwie zamierzam expic jeszcze szybciej, ZNACZNIE szybciej

Piotrek Marycha
09-06-2006, 21:37
co wy z tymi nowymi serwami??? cigale nowe tematy powstaja kiedy bedzie nowy serwer itp, a tak na prawde to bez pacc to moze sobie pomarzyc o grze na nowym bo przez jakies 2 tyg bedzie serw dostepny tlyko dla pacc i po tym czasie juz bede kolesie z +30lvlami , potem bedzie inwzja facc ze przez 2 godizny sie nie wbijesz, wiec kolejne 2 tyg w plecy po ktorych beda juz chodzic masta z +60lvlami (oczywiscie ze nie sharerzy....) wiec nie wiem w jaki to ma sens ;/

dwafmen
09-06-2006, 22:06
nie no bez przesady az tak zle nie bedzie ja wbije z 40 lvl w miesiac gora a jak nie to nie gram na new world i czekam na nowy za rok albo za pol roku jak bedzie chyba ze znowu ledwo co wbije 20 lvl i juz mi sie odechce grac bo jakas banda frajerow mnie zabija za to ze expowisko zajmuje

Lisu
10-06-2006, 02:07
W miesiąc to juz setki bedą biegały, a 40 to będzie low-middle lvl.. akurat taki do pomiatania i ściągania paymentów....

Bacik_
10-06-2006, 12:02

Bez kilku ownerow i mocnej ekipy i tak nie ma co startować bo nawwet jak bedzie dobrze szlo to w koncu ktos cie udupi :)

.... chyba że ktos lubi byc low lvlem i miec paymenty bo sie komus cos przywidzialo :)

btw z tym kickiem z Tengu to sciema czy rzeczywiscie odwaliło ci zeby ich bic?;p

Zeby miec lvl nie trzeba sharowac, ja jestem tego dobrym przykladem, ale na new serwie zamierzam expic jeszcze szybciej, ZNACZNIE szybciej

Nie nie skoczymy na non-pvp poczekajcie na mnie na morganie tylko 100 wbije na xerenie ;p
Sendrius poslij mi swoj nuemr gg privem tu.

Oskaliber
10-06-2006, 12:53
co wy z tymi nowymi serwami??? cigale nowe tematy powstaja kiedy bedzie nowy serwer itp, a tak na prawde to bez pacc to moze sobie pomarzyc o grze na nowym bo przez jakies 2 tyg bedzie serw dostepny tlyko dla pacc i po tym czasie juz bede kolesie z +30lvlami , potem bedzie inwzja facc ze przez 2 godizny sie nie wbijesz, wiec kolejne 2 tyg w plecy po ktorych beda juz chodzic masta z +60lvlami (oczywiscie ze nie sharerzy....) wiec nie wiem w jaki to ma sens ;/

A kto ci powiedzial ze nie mamy pacca?

[QUOTE=Lisu]W miesiąc to juz setki bedą biegały, a 40 to będzie low-middle lvl.. akurat taki do pomiatania i ściągania paymentów....[QUOTE]

W miesiac setki? Lol? Wiec dlaczego na xerenie pierwszy 100lvl pojawil sie okolo 3,5 miecha po starcie serwa a na Kelterze, moze miesiac wczesniej?

Newron
10-06-2006, 12:57

zgadza się ;) a co do pana wyżej który mówił po co się wybierac a co na pacca nie stac ? ;)

@Sendrius wyślij mi na prv gg albo priv chcem cię o coś zapytac.

Sendrius
10-06-2006, 13:00
Ja nie gram na morganie, nie chce mi sie od nowa zwłaszcza ze domyslam sie jaki bedzie final :)

Newron
12-06-2006, 11:09
Setki zależa od tego kto jak będzie grał i czy będzie rządzic z ekipą.
Nie w miesiąc a można w 3 tygodnie znam takie osoby co zrobią to w 3 tygodnie :D na nowym ;]

Kuczer88
12-06-2006, 11:49
Setki zależa od tego kto jak będzie grał i czy będzie rządzic z ekipą.
Nie w miesiąc a można w 3 tygodnie znam takie osoby co zrobią to w 3 tygodnie :D na nowym ;]
Hmmm widac że na tym forum znajdą sie ludzie którzy zrobili może wyższy lvl ale nic nie wiedzą o tibii.Hmmmm jak ktoś zrobi w 3 tygodnie 100 lvl na nowym serwie to masz u mnie piwo(oczywiscie że tak nie będzie bo to jest niemożliwe).Najszybsza setka to koleś z samery który miał od ch*** sd i walił na demonie warlocki cały czas (było to w 20 dni).Lecz dostał Delete .Na nowym serwie jest nie możliwe zrobic tak szybko 100 lvl.
Pozdro dla Ciebie (czasami zastanów sie co piszesz).

/Kuczer

Euratielek Dard
12-06-2006, 11:51
@Newron
Dużo mordą kwękasz zobaczmy co ty i twoja ekipa osiągnie na nowym serverze.
Wogole ten temat jest zbędny ,nie wiem czemu jeszcze nie został zamknięty.Bo wszytskie posty sa poprostu nie na temat.A zalożyciel wydaje się noobem jakich mało ,a także osoby tu piszące.(oprócz 1)
@Untora
Jesli masz zamiar isc na nowy to i tak wlasnorecznie cie z niej wyjebie..

Arte
12-06-2006, 15:41
@Newron
Dużo mordą kwękasz zobaczmy co ty i twoja ekipa osiągnie na nowym serverze.
Wogole ten temat jest zbędny ,nie wiem czemu jeszcze nie został zamknięty.Bo wszytskie posty sa poprostu nie na temat.A zalożyciel wydaje się noobem jakich mało ,a także osoby tu piszące.(oprócz 1)
@Untora
Jesli masz zamiar isc na nowy to i tak wlasnorecznie cie z niej wyuwielbiam jeść bananyie..

uwielbiam 15 latków wyżywających się w internecie :D

/We will see

Newron
12-06-2006, 16:54
O to co zdziałamy bym się nie martwił a to że ktoś potrafi tak grac a ty w życiu nie osiągnełeś zadnego poziomu i mędrkujesz to twoja sprawa i niekoniecznie sharing ani caveboting. To nie miejsce na wychwalanie się ale sam się przekonasz bye bye. :baby:

@do pana wyżej mam 19 lat.

Arte
12-06-2006, 18:31
O to co zdziałamy bym się nie martwił a to że ktoś potrafi tak grac a ty w życiu nie osiągnełeś zadnego poziomu i mędrkujesz to twoja sprawa i niekoniecznie sharing ani caveboting. To nie miejsce na wychwalanie się ale sam się przekonasz bye bye. :baby:

@do pana wyżej mam 19 lat.

Do pana wyżej mam 18 lat, a tamto nie było do Ciebie :)
czytaj uważniej :)

Newron
12-06-2006, 19:37
Dobrze mistrzu B)
Będe czytac uwazniej :D

Arte
12-06-2006, 21:26
Dobrze mistrzu B)
Będe czytac uwazniej :D

czemu "mistrzu" :(, starałem się byc miły, a wyczuwam negatywne nastawienie :P

Lord Wlodek
13-06-2006, 00:03
@Untora
Za jaka profe beirzesz sie a new ja postanowielm druidka to pallka zawsze mi hackna xF

Newron
13-06-2006, 00:21
czemu "mistrzu" :(, starałem się byc miły, a wyczuwam negatywne nastawienie :P

Nie negatywne to moja cecha charakteru ze jak coś mówie to ktos kto mnie nie zna odbiera to negatywnie nie wiem czemu :(
To bylo wcale nie nasycone negatywnie raczej z lekkim żartem w kierunku pozytywnym ogarniasz ?:D

Vampir Z Zaglebia
13-06-2006, 09:03
A pamietacie moze tak mniej wiecej kiedy wychodzily WAKACYJNE servery rok temu? Bo mnie sie niedlugo konczy Premium i nie wiem czy dokupic ;p

Arte
13-06-2006, 13:48
Nie negatywne to moja cecha charakteru ze jak coś mówie to ktos kto mnie nie zna odbiera to negatywnie nie wiem czemu :(
To bylo wcale nie nasycone negatywnie raczej z lekkim żartem w kierunku pozytywnym ogarniasz ?:D

mimo wszystko, powodzenia na new :D

Newron
13-06-2006, 17:22
A pamietacie moze tak mniej wiecej kiedy wychodzily WAKACYJNE servery rok temu? Bo mnie sie niedlugo konczy Premium i nie wiem czy dokupic ;p

6 lipca jak dobrze pamiętam.

@Arte
tobie też :D

Bacik_
13-06-2006, 19:22
@Untora
Za jaka profe beirzesz sie a new ja postanowielm druidka to pallka zawsze mi hackna xF

Nie ide na nowy, juz zmienilem server wraz z kumplami gramy na innym.

Colm
13-06-2006, 19:29

Oo! Powiesz gdzie? :p

Arte
13-06-2006, 21:35

a szkoda, myśleliśmy z edkiem, że będziesz z nami biegał po nowym świecie

Msl
13-06-2006, 21:40

Ty grales na Furorze albo z Płocka jestes?

Bacik_
13-06-2006, 21:43

Ogólnie co do noweo serva to we will see, wszystko zaley czy wyjade na dluzej do hiszpanii czy nie ;p
Ofc Sorc ;]

Arte
13-06-2006, 22:33
Ogólnie co do noweo serva to we will see, wszystko zaley czy wyjade na dluzej do hiszpanii czy nie ;p
Ofc Sorc ;]

I hope You will back soon ; )

jakby co to z Viratą pograj xD

Newron
14-06-2006, 17:55
Wieści o update są teraz czekamy na nowe serwery które wyjdą wkrótce.
Miejmy nadzieje pod koniec czerwca/początek lipca.

Prepare to battle guys ;)

Colm
14-06-2006, 19:09
Wieści o update są teraz czekamy na nowe serwery które wyjdą wkrótce.
Miejmy nadzieje pod koniec czerwca/początek lipca.

Prepare to battle guys ;)

GL na nowym serwie ;)

Golden'Fanatyk
15-06-2006, 00:19
Ofc Sorc ;]

do dupy a nie do hiszpani, jutro sie wybieram do Ciebie do lodzi za te lmm nie zaplacone -.-'

wejdz na msn nabku

dzg
15-06-2006, 00:43
Tez moze sie przejde na new serva =) nie zabijcie mnie na poczatku plx =X

Arte
15-06-2006, 08:54
Tez moze sie przejde na new serva =) nie zabijcie mnie na poczatku plx =X

dlaczego? dla mnie nowy server to nowe znajomości itp, i nie obchodzi mnie że wcześniej ktoś grał w innej gildi niż chciałem ;d liczą się umiejętności !

powodzonka na new

kruliczek
15-06-2006, 18:37
jeśli się wybiorę to też sorca, oj cos widze ciezko bedzie o dragi bo duzo sorcow :D moze na xerenie 100 wbije zanim nowe powstana ;o

dzg
17-06-2006, 00:06
dlaczego? dla mnie nowy server to nowe znajomości itp, i nie obchodzi mnie że wcześniej ktoś grał w innej gildi niż chciałem ;d liczą się umiejętności !

powodzonka na new

O widze, ze jednak sa normalni Polacy =) No dosyc mocna mam ekipke licze na zabawe na new servie, a jak przy okazji wleci wysoki lv to bedize calkiem ciekawie =) gl! :)

Rahimologik
17-06-2006, 00:23
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte

powodzonka na new

O widze, ze jednak sa normalni Polacy =) No dosyc mocna mam ekipke licze na zabawe na new servie, a jak przy okazji wleci wysoki lv to bedize calkiem ciekawie =) gl!
__________________________________________________ _________________
Popieram!Oczywiscie czekam na serw(wbijam się! i chciał bym miec do czynienia z takimi jak @up B)
pozdro

Arte
17-06-2006, 09:04
O widze, ze jednak sa normalni Polacy =) No dosyc mocna mam ekipke licze na zabawe na new servie, a jak przy okazji wleci wysoki lv to bedize calkiem ciekawie =) gl! :)

dziękuję i nawzajem gl! ;D

kuciech
18-06-2006, 13:39
po chuj wam nowy serwer jak jeszcze zaden nie jest full?

Łolek
18-06-2006, 14:08
damy rade panowie na nowym, trzbea szybko wyjebac tych szwedow nabkow i innych bo wiemze beda od nich mocne ekipy, ja z kumplami moze bedziemy mieli gildie tak z 40 dobrych playersow ;]

Vil
18-06-2006, 14:50
A na npvp to nikt sie nie wybiera ?

Xzonixek
18-06-2006, 15:04
Ja się wybieram najwyraźniej na nowy non pvp...Chyba bedzie sorc/palek:D

Arte
18-06-2006, 21:10
damy rade panowie na nowym, trzbea szybko wyuwielbiam jeść bananyac tych szwedow nabkow i innych bo wiemze beda od nich mocne ekipy, ja z kumplami moze bedziemy mieli gildie tak z 40 dobrych playersow ;]

próbujcie...pewnie i tak nic nie osiągniecie ale to szczegół

liczą się umiejętności, a nie narodowośc!

btw: pvp serv plxxxxx :D:D

Zaphi
18-06-2006, 22:17
Rowniez szukam wakacyjnego serwera dla odpoczynku od zrujnowanej Saphiry :d

dlatego nie wiem czy tam wyzej cos pisane jest bo mi sie nie chce czytac ale
WSZYSCY POLACY NA PIERWSZE ALFABETYCZNIE PVP NIEMIECKIE :]
WSZYSCY POLACY NA PIERWSZE ALFABETYCZNIE PVP NIEMIECKIE
oby wyszlo w czerwcu :]

gl pgers

dzg
18-06-2006, 23:53
damy rade panowie na nowym, trzbea szybko wyuwielbiam jeść bananyac tych szwedow nabkow i innych bo wiemze beda od nich mocne ekipy, ja z kumplami moze bedziemy mieli gildie tak z 40 dobrych playersow ;]

hehe, watpie zebym wam sie udalo z taka iloscia ludzi :P hihi

Msl
19-06-2006, 02:06
hehe, watpie zebym wam sie udalo z taka iloscia ludzi :P hihi
Wystarczy 10 osob zeby z own3dowac serw;].(Ofc dobre zgranie,pvp etc.)
Ale pewnie tej 40 i tak nie wyjdzie :D jak 80% z tego tematu ;S

pawlak69
19-06-2006, 08:55
Mam nadzieje na dobrą zabawe na nowym serwerze i jakieś konkretne ekipy. A napinaczą forumowym radze pograc w bierki.

Krakers
19-06-2006, 15:28
Ja także wybieram się na nowy świat PvP w Niemczech.
Mam nadzieje, że jakoś dobrze się zgramy i nie będziemy się nawzajem zabijać ; )

Powodzenia na nowym swiecie !

Zummer
19-06-2006, 15:47
Możliwe że ja ide na nowego serva.
Na Xerenie nie gralem, ale gralem na paru innych swiatach, mam doswiadczenie.
A na wakacje nowy serv w sam raz ;)

~irOn
19-06-2006, 21:00
Witonia here no i mój brat może też bedzie grac : ) Co do Alliance - bedzie gildia napewno ja + moje rle + Quariony z askary. Ja + moje rle robimy rodzinke ; ) Zapowiada się niezła atmosfera, fajnie jeszcze jakby Dzik~ i Untora byli z nami : )

Edit : Tigo wejdz czasem na Tibie i przypomnij sobie o starych znajomych :)

dzg
19-06-2006, 22:43
Wystarczy 10 osob zeby z own3dowac serw;].(Ofc dobre zgranie,pvp etc.)
Ale pewnie tej 40 i tak nie wyjdzie :D jak 80% z tego tematu ;S

10 osobom by sie nie udalo raczej, zalezaloby od przewag lvlowych itp. (moim zdaniem mozliwe tylko przy przewadze lvlowej no i jak napisales, team work, pvp etc.) Faktem jest ze na nowy serwerek idzie pare dobrych teamow (glownie Hiszpański i Szwedzkich pare) wiec to bedzie ladna kumulacja, cos czuje, ze ciagla rzeź :P

Arte
19-06-2006, 23:16
10 osobom by sie nie udalo raczej, zalezaloby od przewag lvlowych itp. (moim zdaniem mozliwe tylko przy przewadze lvlowej no i jak napisales, team work, pvp etc.) Faktem jest ze na nowy serwerek idzie pare dobrych teamow (glownie Hiszpański i Szwedzkich pare) wiec to bedzie ladna kumulacja, cos czuje, ze ciagla rzeź :P

wystarczy tylko spojżec na fora różnych serverów, na co drugim forum pisze o ekipach na nowy server itp. Pewnie większośc z nich wiele nie osiągnie, ale ostatnio też swe rozstrzygnięcie miało dużo wojen i większośc przegranych ekip, będzie chciała spróbowac jeszcze raz na new. Pewnie będzie podobnie jak z Kyrą, po tygodniu wojna i z Xereną gdzie toczy się już bodajże 11 wojna na tym krótkotrwałym jeszcze servie. War plx ^^

Gl dla wszystkich który są w stanie coś osiągnac!

Felini
20-06-2006, 20:32
Zachecam wszystkich do grania na Xerenie =)
Nie ma juz tyle wojen :D
Raczej spokojnie.B)

Człowiek D
21-06-2006, 10:43
Ja chętnie sie wybiore na new server tylko powiedz kiedy go zrobią i podaj nazwe :cup:

Xaorix
22-06-2006, 20:19
No to co, czekamy do lipca? A moze do sierpnia, przed update? Ile jeszcze...

Conrad Ma'Fer
22-06-2006, 20:24
Jak ktoś poważnie myśli o nowym serverze (mam na myśli osoby które potrafią utrzymać się w top 25 w expie) to pisać do mnie na gg 607017

Msl
23-06-2006, 09:25
No wiesz na forterze walczylismy w kolo 10 osob vs kolo 30-50 i o wiele wyzszych lvli ;> i jakos dawalismy rade ale ehh... niestety kasa sie konczyla a haki przybywaly teraz gdzies 60% teamu mniala haka i rooka :S

Royal Vart
24-06-2006, 11:24
Ja ide na 99%!!!Ekipa z Furory tez sie wybiera !!!Jak ktos chce do nas dolaczyc to moje gg.944015.Zainteresowani niech wymyslaja nazwe gildi !!!:cup:

Oskaliber
02-07-2006, 01:03
No i cos tych serwow nie ma :/

Winkler
02-07-2006, 11:45
Wszyscy planuja, fantazjuja, obmyslaja strategie, koluja teamy, a jak zwykle 90% odpadnie jeszcze w pierwszym tygodniu. Siedzcie lepiej na dupie i w spokoju se pojdzcie na new, bez rozglos -tak jak ja.
@conrad: myslalem, ze chociaz ty na poziomie jestes, widocznie sie mylilem... (na forum se teamu szukac HAAHAHAH).
Oczywiscie, zaraz bedzie po mnie pojazd, ze nie gralem nigdy na new, ze mialem max 20lv itp. - leje na to :).

Maciasty
02-07-2006, 14:14
Szczerze to mam obawy czy powstaną nowe serwery. W tibie gra coraz mniej osob rok temu w wakacja w tym samym czasie gralo wieczorami po 50 tysiecy osob a teraz gra nie wiecej niz 44 tysiace watpie ze zrobia nowe serwy a jesli juz to moze 2 max.

Arte
02-07-2006, 14:35
Wszyscy planuja, fantazjuja, obmyslaja strategie, koluja teamy, a jak zwykle 90% odpadnie jeszcze w pierwszym tygodniu. Siedzcie lepiej na dupie i w spokoju se pojdzcie na new, bez rozglos -tak jak ja.
@conrad: myslalem, ze chociaz ty na poziomie jestes, widocznie sie mylilem... (na forum se teamu szukac HAAHAHAH).
Oczywiscie, zaraz bedzie po mnie pojazd, ze nie gralem nigdy na new, ze mialem max 20lv itp. - leje na to :).

cieszę się, że Cie tu widze (:

Ksellus
03-07-2006, 17:35
Witam wiecie co jak tak czytam to wszystko to smiac troche mi sie chce. Bo serwer jeszte nie powstał a wszyscy juz mysla o wojnach. Wedlug mnie polowa ludzi piszaca w tym poscie nigdy nie miala 50+ lvla. Wedlug mnie pierwszy tydzien bedzie wazny od powstania nowego świata wtedy sie okaze kto tak naprawde jest coś wart. Pozdro AlL.

Lord Piotrus
03-07-2006, 17:43
Heh... Moj kolega z klasy tez czeka na new serv. Ma juz dosyc spora ekipe (ja niestety zostaje na swoim starym swiecie) i sam juz se kupil 2x PACC, jeden na swojego main chara (bedzie to sorc i bedzie go dzielil z innym kolega) a drugi na uhmakera :PPP. Tera sie z niego smieje bo new servy nie wychodza ;)

Maciasty
03-07-2006, 18:02
Tak jak pisałem wcześniej. Moja obawy co do powstanie nowych serwerow sa coraz wieksze i zaczynam powatpiewac czy powstana wogule. Wszyscy są tu tak bardzo napaleni na nowe serwy, ja tez oczywiscie czekam i sie nie cierpliwie ale utrzymanie serwa kosztuje duzo cipsoft a przeciez widac ze w tibie coraz mniej osob gra wiec po co wedlug cipsoftu maja powstawac nowe swiaty. Obawiam sie ze nie bede juz powstawaly nowe swiaty i beda sie utrzymywac z tego co juz maja. Pozostaje nam miec nadzieje ze jednak te nowe swiaty jeszcze powstana chociaz 2 mogli by dac odrazu by zaczlo wiecej osob grac w tibie dla nich wiecej kasy z pacow bo teraz duzo osob czeka na nowe serwy i na nowo by zaczeli grac gdyby powstaly no ni czekamy dalej;)

dami50
03-07-2006, 23:41
Cześć wszystkim :p
Na Xerenie grałem od samego początku serva zanim jeszcze Divonnium zostało całkowicie zniszczone :) <walczyłem przez pewien czas u ich boku, potem wespół ze Starsami i na końcu z OoS>
Na Xerenie grało się z początku fajno ale potem coś zaczeło się psuć ...

Teraz czekam na New Serv . Jeżeli możecie to wpiszcie sie poniżej, KTO z Was wybiera się na nowy świat ?! :evul: < Ja muszę się odegrać na kilku osobach :]>

pozdro dla :
Max Grip
Club Maniac
Xaldas
Pharius
Otto De'Lotto
Rhasta <4ever>

Mozliwe ze i ja pojde sie zabawic ale zapewne tylko do momentu wojny, chcialbym troche powalczyc dla rozrywki a pozniej bym sobie odpuscil i ofc nie zrobie juz palla bo ta profesja jesli chodzi i wojne naprawde sux (przynajmniej na lvlu jaki osiagnalem na xerenie) sorce rox :)
anyway do zobaczenia i pozdro 4 all ^^

Xehe
03-07-2006, 23:47
Rotfl? Palle Sux? no moze na poczatkach ale z dobrym pvp oraz kolo 120lvl i 20+mlv Pallek na wojnie moze zrobic niezle zamiesznie:> Oczywiscie nie bedzie mogl zrobic "noob ue spam plx!!!!1111oneoneone" wiec dobre i wyzej pvp jest wymagane xD.
Ale co racja to racja na poczatkach nie ma to jak sorc.

heineken
04-07-2006, 01:47
mam prosbe dla wsyztkich ludzi kturzy sa z plcoka i zamierzaja grac na new servie aby napisaly do mnie na prv to dam an gg i tzreba sie jakos zgadac wkoncu plock RooooX

Xzonixek
04-07-2006, 13:21
Ja postanowiłem zroobić już napewno palka... tylko teraz myśle nad serwerem... Pierwszy alfabetyczny niemiecki serwer, lub non pvp... Jeżeli będe grać 12h/dzień to jak myślicie uda mi się wybić bez scharowania?:D I mam pytanie.. czy ktoś by stawiał monki dla swoich kolegow, to czy bym mógł jak coś potrenować z wami?
@Msl:
To ja jestem tym noobkiem, ktory scharował z toba roty na darashi, i ktoremu wkreciłeś że solo grasz... Co nie Galaco?:D

Wogle nie chce sorca, bo bedzie znowu 70% spoleczenśtwa magami, 10% druidami, 15% knightami a te 5% to palki...

ahcarb
06-07-2006, 18:06
A ja sobie zostane przez pierwsze 2 tyg na nowym servie bez guild puki sie nieustabilizuje sytuacja, bardzo duuzo swe idzie na nie wiec bedzie ciekawie ;]

Msl
07-07-2006, 02:48
Ja postanowiłem zroobić już napewno palka... tylko teraz myśle nad serwerem... Pierwszy alfabetyczny niemiecki serwer, lub non pvp... Jeżeli będe grać 12h/dzień to jak myślicie uda mi się wybić bez scharowania?:D I mam pytanie.. czy ktoś by stawiał monki dla swoich kolegow, to czy bym mógł jak coś potrenować z wami?
@Msl:
To ja jestem tym noobkiem, ktory scharował z toba roty na darashi, i ktoremu wkreciłeś że solo grasz... Co nie Galaco?:D

Wogle nie chce sorca, bo bedzie znowu 70% spoleczenśtwa magami, 10% druidami, 15% knightami a te 5% to palki...
Nie ja szaruje z pol Płocka.

Tandrion
07-07-2006, 09:24
Ja i moi rl koledzy również wybieramy się na nowego serva.
Wcześniej grałem na azurze ale ciągłe PA wymierzane na mnie i moich kolegów zmusiło mnnie do opuszczenia tego świata obecnie tymczasowo pogrywam na infernie.

A więc mam ekipe około 20 osób z Białegostoku. Jesteśmy zagożałymi fanami Jagielloni Białystok w związku z tym postanowiliśmy założyć gildie "Jaga Fans",
i nazwać swoje postacie "jaga xxx" gdzie xxx to twój pseudonim. Jeżeli jesteś z Białegostoku lub okolic i wiesz cos o Jagielloni możesz się ze mna skontaktować i dołączyć do naszego teamu

@serdecznie zapraszamy@

P.S. Większość osób bedzie miała pacca i wśród niej nie ma raczej żadnych noobów

Mój GG-5548435

Mumakil
07-07-2006, 12:14
to wlasnie sa wydarzenia z xereny tak? umawianie sie na nowy swiat i mowienie kto kim bedzie , , modki zrobcie z tym cos

Arte
07-07-2006, 17:24
to wlasnie sa wydarzenia z xereny tak? umawianie sie na nowy swiat i mowienie kto kim bedzie , , modki zrobcie z tym cos

lol, potrafisz czytac :)? tylko dlatego jest podany server Xerena bo nie da się dac "nowy server" :)

Diablosss
07-07-2006, 19:18
A idźcie w pizdu wszyscy przynajmniej stare serwery odnoobią się .
GL 8o

Najs Knight
08-07-2006, 00:50
witam ;-) ja tez sie wybieram na new serwer B)

Bo to historia ktura nie znajdzie konca opowiada o tych kturych zmazal czas moze spotkaja sie jeszcze w samotnym miescie moze znajda dzien w kturym zgubili szczescie moze miną sie i pujda w inna strone moze TAK moze NIE.. :cup: :cup: :cup:

Oskaliber
08-07-2006, 16:44
Coś mi sie naprawde zaczyna wydawac ze tych servow nie bedzie :/

First Doom
08-07-2006, 17:07
Dzien dobry , nie gralem w tibie ponad pol roku juz zapomnialem jak w to sie gra ^^ ale chcialbym zaczac przygode z tibia od nowa na nowym srverze z PACC :) nie chcialo mi sie przeszukiwac tych 35 stron z postamina temat nowych serverow tak wiec czy ktos z dobrego serca powie mi kiedy pojawia sie jakies nowe server ( najlepiej europejski nie ten hardcorowy co sie leja ja powaleni tylko normal pvp ) prosze niech ktos napisze co wie na temat nowych serverow ( kiedy , co i jak ) z gory dzieki , pozdrawiam

Maciasty
08-07-2006, 18:07
Nawet sam cipsoft nie wie kiedy powstana i czy wogule powstana. Szanse są małe że w niedlugim czasie powstana poniewaz w tibie gra coraz mniej osob nawet na poczatku tego roku w liczba łączna osob na swiatach wynosila ponad 50 tysiecy teraz nie przekracza w nornalny dzien roboczy 40 tysiecy. Musi zaczą poprostu wiecej ludzi grac w tibie i kupowac pace bo utrzymanie serwera tez kosztuje. Ale z drugiej strony bardzo duzo osob czeka na nowe serwy i obecnie wogule nie gra poniewaz chce zaczac gre od poczatku na nowych swiatach więc może jednak postawia chociaz 2 serwy. Podejrzewam ze jesli do polowy lipca nie postawia to moze w okolicach update;/

First Doom
08-07-2006, 22:51
Sprawdzalem na tibia.com wszystkie newsy ''New GameWorld'' w archiwum i stwierdzilem ze servery bylys stawiane w odstepach czasowych od 1 miesiaca do maksymalnie pieciu , jak by spojrzec na to , ostatni server zostal postawiony w lutym czyli jakies 5 miesiecy temu . Zgadzam sie z tym ze teraz w lipcu powinien byc nowy server , a jezeli nie zrobia go to chyba chodzi o mala ilosc graczy... noc coz.. poczekamy - zobaczymy , i tak narazie musze zarobic kaske na PACC :)

ps.ktos cos wie prosze dopisac

First Doom
10-07-2006, 22:33
moze ktos cos napisze?

Msl
11-07-2006, 02:26
Nie pisac postow w stylu " ej no powiedzcie kiedy bedzie new serw" bo nikt tego nie wie nawet babble.... tylko CipSoft :) i on zrobi kiedy im sie bedzie podobalo a mozliwe ze wcale nie zrobi a do tego ze coraz mniej osob gra w tibie to niestety CipSofta wina przez te kilka ostanich uptade duzo osob poszlo po rozum do glowy i przestali grac w ta gre.

Bacik_
11-07-2006, 19:04
Nie pisac postow w stylu " ej no powiedzcie kiedy bedzie new serw" bo nikt tego nie wie nawet babble.... tylko CipSoft :) i on zrobi kiedy im sie bedzie podobalo a mozliwe ze wcale nie zrobi a do tego ze coraz mniej osob gra w tibie to niestety CipSofta wina przez te kilka ostanich uptade duzo osob poszlo po rozum do glowy i przestali grac w ta gre.

Word! 10 znakuuufffff

Helion Prime
11-07-2006, 22:28
siema ;) ja tez sie wybieram na nowego serwwa ...jak wyzej koledzywspomnieli musi byc niemiecki i pvp...mam chara na xanterze 78lvl ale mnie huntuja dlatego chce isc na nowy
i teraz do tych co chcą zaczynac na nowym serwie:
Jak juz idziemy to jedzmy ostro w lvl na początku bo tylko w ten sposób mozemy opanowac serwa... bo inaczej niema sensu sie pytac kto idzie na nowy serwer
aalbo cos chcemy osiągnąc i pozniej sobie grac bez przeszkód albo zostawiamy serwer szwedom=]
to tyle odemnie pozdro

Msl
11-07-2006, 23:22
Word! 10 znakuuufffff
Nie rozkminiam ? xD o co chodzi ?:PP

Arte
12-07-2006, 10:28
Ktoś napisał, że nowy server jest mało prawdopodobny, ponieważ coraz mniej osób gra w Tibię i nie ma pieniędzy na utrzymanie serverów.

Więc?

Otworzenie servera nie powinno byc aż tak drogie jak się niektórym może wydawac, utrzymanie serverów to już jest jakiś koszt.

Lecz ile osób specjalnie kupuje premium account, żeby móc grac od początku na nowym świecie?Teraz lista oczekujących na Rookguard zachodzi pod 900 osób, gdy tylko zostanie otworzony server.

Jest to razem z osobami które są już zalogowane i z osobami które pewnie jeszcze nie wiedzą o powstaniu tego świata około 1200 osób, które miały, bądź kupiły Premium Account specjalnie aby móc grac jak najszybciej na nowym świecie.

A ktoś powiedział, że teraz otwieranie nowych serverów nie jest opłacalne ;)

Maciasty
12-07-2006, 10:53
Owszem z tym sie zgadzam całkowicie zresztą w dalszej częscie postu napisałem że dużo osob czeka na nowe serwery i obecnie wogule nie gra poniewaz chce zacząc gre od początku na nowych światach wiec moze postawia chociaz 2.:) Według mnie jest oplacalne w tym momencie postawienie nowych serwerow ponieważ tak jak napisałes 1200 moze czekac na nowe serwery ale ja podejzewam ze obecnie jest tych osob zdecydowanie wiecej:)

Yebro
12-07-2006, 13:22
Przedewszystkim dobrze byłoby zrobic jeden temat w którym wszyscy "chętni" (bez skojazen :P) dawali by posty z ich levelem i ogólnymi informacjami kontaktowymi. W ten sposób zrobilibysmy liste i zaplanowali ewentualną gilde.

Shaman
12-07-2006, 19:17
Przedewszystkim dobrze byłoby zrobic jeden temat w którym wszyscy "chętni" (bez skojazen :P) dawali by posty z ich levelem i ogólnymi informacjami kontaktowymi. W ten sposób zrobilibysmy liste i zaplanowali ewentualną gilde.
Ohh Yebro, Yebro...Nie wiesz, ze nie zbiera sie ludzi z forum? Gra sie z zaufanymi ludzmi :<

Bacik_
12-07-2006, 19:57
Ohh Yebro, Yebro...Nie wiesz, ze nie zbiera sie ludzi z forum? Gra sie z zaufanymi ludzmi :<

I mówi to ktoś kogo wyjebał owner z chara =)

Arte
12-07-2006, 21:26
I mówi to ktoś kogo wyuwielbiam jeść bananyał owner z chara =)

a co to ma do rzeczy, do tego co on napisał?

Winkler
12-07-2006, 21:56
TAAAAKKKK!!! Zrobmy gildie z noobami z tego forum!!! Zawladnijmy new serverm YEEEEEEEEE

Arte
12-07-2006, 22:32
TAAAAKKKK!!! Zrobmy gildie z noobami z tego forum!!! Zawladnijmy new serverm YEEEEEEEEE

Winkler ja bede liderem, a ty vice!!

$Szyma$
12-07-2006, 22:53
HURRA GILDIA GILDIA ROBIMY GILDIE!!TEZ CHCE BYĆ VICE!!BEDZIEMY MIELI GUILD HAUS I BEDZIEMY PO 30 CHODZILI NA TROLE!!! JUPIIIIIIIIIIIIIIII(świat noobów jest wielki kolejny temat do kasacjii:) )

Bacik_
13-07-2006, 01:08
a co to ma do rzeczy, do tego co on napisał?

Wydaje mi się że napomniał coś o zaufaniu? :baby:

Read then think....

Xzonixek
13-07-2006, 09:02
@ Winkler arte $zyma$
Jeżeli prosicie o zamkniecie tego tematu wyslijcie PM do modka...

Wczoraj wieczorem wróciłem od kuzyna z Szwecji, ktory też gra w tibie... Pokazywał mi szwedzkie fora o tibi i znalezlismy temat o nowym serwerze... Przetlumaczyl mi to tak:
...okolo 3 tysięcy szwedzkich PG zamierza iść na new serwer...

Dowiedzialem sie takze, ze spora grupa venezuelczykow (PG?) chce isc na new serwer, bez wzgledu na to czy bedzie on amerykanski, czy niemiecki.

@Msl
Ty wiesz co to znaczy venezuela PG:P

Bacik_
13-07-2006, 10:33
@up
Venezuela PG=Cala wioska gra na 2 kompach?:p

Arte
13-07-2006, 11:19
@ Winkler arte $zyma$
Jeżeli prosicie o zamkniecie tego tematu wyslijcie PM do modka...

Wczoraj wieczorem wróciłem od kuzyna z Szwecji, ktory też gra w tibie... Pokazywał mi szwedzkie fora o tibi i znalezlismy temat o nowym serwerze... Przetlumaczyl mi to tak:

Dowiedzialem sie takze, ze spora grupa venezuelczykow (PG?) chce isc na new serwer, bez wzgledu na to czy bedzie on amerykanski, czy niemiecki.

@Msl
Ty wiesz co to znaczy venezuela PG:P

I bardzo dobrze, że Szwedzi itp chcą iśc, Ja mam szacunek do szwedów, a nie chce od razu mówic "Zabic all Swe!". Lecz wiadomo, wojny są nieuniknione :], i jakoś nie jest mi smutno z tego powodu.

Może będzie druga Xerena :))))) pod względem wojen

Msl
13-07-2006, 14:36
@up
Venezuela PG=Cala wioska gra na 2 kompach?:p
Znam ludzi z Vnzl z o wiele wiele lepszym pvp od Twojego i o wiele lepszym PG

Bacik_
13-07-2006, 14:57

Nie sztuka jest dzielic konto na 4 osoby i byc online po 20+ h ;]

~Baku~
13-07-2006, 16:12

Hehe nie sadze :)

POZDRO BACIK =]

pawci013
13-07-2006, 16:34
New serv plz fast | CIP ruchy ruchy ile to mozna czekac ;p

Msl
13-07-2006, 16:54
Hmm no dobra ominmy PG bo wiadomo sharerzy etc. ale o pvp jestem pewny wiesz widzialem twoje pvp na wojnach na xerenie wiec szczerze duzo nie pokazales.

Msl
13-07-2006, 16:54
double...(blablablabla)

Yebro
13-07-2006, 16:56
Hehe nie sadze :)

POZDRO BACIK =]

Nom ja tez nie ^^ Pzdro

Yebro
13-07-2006, 17:04
Nom bo inaczej sie konczy ty,.,, Nielubiany przez nikogo musiales iść do Szwedów :<

Cytuj:
...okolo 3 tysięcy szwedzkich PG zamierza iść na new serwer...

3 Tysiące szwedów !!! O maj gat. Gdzie oni sie wszyscy pomieszczą ??

Niechodzi mi o robienie wielkiej gildi i invatowania wszystkich którzy sa na forum...
Chodzi oto zeby mniejwiecej dowidziec sie które osoby miały juz w zyciu kontakt z nowymi światami, pg , wojnami itp. Poprostu chce uniknąć invatowania do gildi Takich debili jak ty którzy wychodza z zalozenia że wystarczy iść na nowy serwer zeby go zownować.

Hmm no dobra ominmy PG bo wiadomo sharerzy etc. ale o pvp jestem pewny wiesz widzialem twoje pvp na wojnach na xerenie wiec szczerze duzo nie pokazales.

^^

~Baku~
13-07-2006, 17:14
OMG hahaha
Bedzie goraco xD

Anakin La'Cruz
13-07-2006, 17:15
Ja nadal ujezdżam Xerena,racja wojna za wojną,ale jak się ma kumpli w Tengu to jest troche inaczej...

Arte
13-07-2006, 17:29
Ja nadal ujezdżam Xerena,racja wojna za wojną,ale jak się ma kumpli w Tengu to jest troche inaczej...

wrong thread ? :)

a co do reszty wypowiedzi ;)

Dajcie sobie spokuj z wypowiadaniem się jak będzie, kto będzie z kim, kogo zabic, kogo wyrzucic bo wiadomo...wszystko wyjdzie w praniu : o)

Xzonixek
13-07-2006, 17:35
Omfg-.- Znowu bedzie jak na Beryli... Jeżeli nie wypuszcza tak jak wtedy (2x pvp 2x non pvp) to wątpie czy się logniesz na serwer... Chyba kazdy pamieta jak wygladala różnica miedzy kolejka na każdy swiat wtedy stworzony:D

Arte
13-07-2006, 17:40
Omfg-.- Znowu bedzie jak na Beryli... Jeżeli nie wypuszcza tak jak wtedy (2x pvp 2x non pvp) to wątpie czy się logniesz na serwer... Chyba kazdy pamieta jak wygladala różnica miedzy kolejka na każdy swiat wtedy stworzony:D

zawsze można wejśc bez kolejki. musisz tylko wiedziec kiedy :)

bądz czekac 9 godzin w kolejce albo na ssy (:

~Baku~
13-07-2006, 18:03
LOOOOOOOOOL non-pvp

KU*** !!!!!!!

Bacik_
13-07-2006, 18:18
LOOOOOOOOOL non-pvp

KU*** !!!!!!!

hahha jak milo xD Widac bedzie break od tibi az do pvp ;)

Arut
13-07-2006, 18:43
heauehauea no to sie doczekaliscie waszych wojenek i pg XD !

powodzenia ;>

Vil
13-07-2006, 19:01
:> no i co teraz zrobicie ?

Shaman
13-07-2006, 19:22
I mówi to ktoś kogo wyuwielbiam jeść bananyał owner z chara =)
Slonce, ja sie o tym dowiaduje od Ciebie pierwszy raz :D
Nie chce mi sie po raz kolejny tlumaczyc, szczegolnie komus tak ograniczonemu jak Tobie ;) Mysl sobie co chcesz, Twoja opinia mnie zupelnie nie interesuje ;) Zreszta i tak nie jest prawdziwa ;) Rest in peace, Bacik :)
Dokladnie, Kotku, dokladnie...Kto jak kto, ale Ty wiesz o tym najlepiej :D

Shaman
13-07-2006, 19:31
Nom bo inaczej sie konczy ty,.,, Nielubiany przez nikogo musiales iść do Szwedów :<
Niom, niestety :( I co w zwiazku z tym? =( Zal Ci dupe sciska, ze z Toba nie chca nawet gadac, a mnie traktuja jak rownego sobie?

Bacik_
13-07-2006, 20:14
Slonce, ja sie o tym dowiaduje od Ciebie pierwszy raz :D
Nie chce mi sie po raz kolejny tlumaczyc, szczegolnie komus tak ograniczonemu jak Tobie ;) Mysl sobie co chcesz, Twoja opinia mnie zupelnie nie interesuje ;) Zreszta i tak nie jest prawdziwa ;) Rest in peace, Bacik :)

Dokladnie, Kotku, dokladnie...Kto jak kto, ale Ty wiesz o tym najlepiej :D

Po 1
to "kotku i slonce" mow do tej ktora ci sniadania szykuje (w twoim wypadku zapewne matki :baby: )
Po 2
Przestan rzodkiewka jest superic bo wszyscy dobrze wiedza ze holender cie wyuwielbiam jeść bananyal na itemy i ty biedny samotny bez eq postanowiles rooknac chara
Po 3
Nikt nigdy nie widzal 4 ani 3 ownerow na Untorze wiec stul pysk albo idz kłapać gdzie indziej.

A co do Yebra
To ma racjie bo wiekszego asslickera Xerena nie widzala
I jedyni co cie traktowali jako rownego sobie to wlasnie 15-16-sto latki z blond włoskami.
KThxBye

Mam nadzieje ze spotkamy sie na nowym servie.

Arte
13-07-2006, 21:32
no to pograne :/... liczę, że lada chwila otworzą normal pvp... :(

Shaman
13-07-2006, 22:24
Po 1
to "kotku i slonce" mow do tej ktora ci sniadania szykuje (w twoim wypadku zapewne matki :baby: )
Po 2
Przestan rzodkiewka jest superic bo wszyscy dobrze wiedza ze holender cie wyuwielbiam jeść bananyal na itemy i ty biedny samotny bez eq postanowiles rooknac chara
Po 3
Nikt nigdy nie widzal 4 ani 3 ownerow na Untorze wiec stul pysk albo idz kłapać gdzie indziej.

A co do Yebra
To ma racjie bo wiekszego asslickera Xerena nie widzala
I jedyni co cie traktowali jako rownego sobie to wlasnie 15-16-sto latki z blond włoskami.
KThxBye

Mam nadzieje ze spotkamy sie na nowym servie.
Okrojone masz info, nie wyjebal mnie Holender tylko Sphyr Myth(tak to sie chyba pisalo) To byl przyjaciel mojego latającego Holendra i kiedy Eewout mial kickanapisal do niego zeby wbil na chwilke i wyszedl z tombu :) No i wyszedl, tylko przy okazji wzial seta z chara :) A nabral bardzo duzo, bo mialem red skulla i powinal p seta, fsa, dragon shielda :) Reszte mialem w Xanthippe i moim domku ;) Tak wiec, stfu :) A tak poza tym: xx:xx Untora: if i dont remember who pay my pacc xx:xx Untora: its reasnon toban
[Ja tez mam nadzieje, ze spotkamy się na nowym, milo bedzie kolejny raz Cie zabic :)]
PS: 16 letni blondyni są najlepsi^^

dzg
13-07-2006, 22:50
@up

No akurat na hacku shamana ja najwiecej skorzystalem xd hacker prawie nic nie zabral, a cale eq bylo u mnie w chatce :P

Xzonixek
14-07-2006, 08:22
Ujeżdzamy niemiecki pvp:P GL on next new pvp:D Może Untora pojdzie na non pvp, jezeli pvp nie ma??:D A może już tam gra:o

scorp
14-07-2006, 08:25
@up
to zes bacika pojechal... HAHA
gratz :-)

Defroy
14-07-2006, 08:49
@scorp
Ty na nowy idziesz w raz z Pawlosem i Ameisem?:P

zolda fuva
14-07-2006, 11:22
Hahahahaha8o
Przez caly ten temat pisaliscie "Ja z kolegami z podworka mamy juz ekipe","bedziemy miec w garsci ten serwer" itp.
A teraz co macie?
Wielkie gowno,hahahhahhaa:]

Ciekawe ilu z Was pojdzie na na nowego serwa?;(

Arte
14-07-2006, 11:46
Hahahahaha8o
Przez caly ten temat pisaliscie "Ja z kolegami z podworka mamy juz ekipe","bedziemy miec w garsci ten serwer" itp.
A teraz co macie?
Wielkie gowno,hahahhahhaa:]

Ciekawe ilu z Was pojdzie na na nowego serwa?;(

dowcip?

10 znaków

Marczio
14-07-2006, 18:35
Po 1
I jedyni co cie traktowali jako rownego sobie to wlasnie 15-16-sto latki z blond

No tylko ze te 15-16 latki cie wywalily z serwa az milo bylo patrzec :)

Bacik_
14-07-2006, 20:55
No tylko ze te 15-16 latki cie wywalily z serwa az milo bylo patrzec :)

Wywalili? hah. Untora jakos grala po banie ;] a oni?:cup:

Pozatym po delate Phranelli, ponownie zawitalem na topie a oni?;]

Teraz wyjdz i zamknij drzwi.

Arte
14-07-2006, 22:42

Licze że na nowym pvp servie bedzie top bez żadnych problemów, życze tego Tobie, wszystkim, a przede wszystkim Mnie :D:D

Marczio
14-07-2006, 23:26

No ciezko powiedziec cos wiecej bo nie wiadomo co sie dzieje jak pomagasz tengu a potem od nich padasz ale w gildi dalej jestes :) Ciezko zabic 90~ mastera misslickiem. Moze powiedz jak to bylo z banem bo upierasz sie ze nie sharujesz ale nie wiedziales kto zaplacil za pacca, nie zarzucam ci sharingu tylko sugeruje ze to jest tak nie jasne zebys sie nie dziwil ze ci zarzucaja sharing.

Nie mow mi ze mam wyjsc skoro nie mam powodu.

Shaman
15-07-2006, 01:12
No ciezko powiedziec cos wiecej bo nie wiadomo co sie dzieje jak pomagasz tengu a potem od nich padasz ale w gildi dalej jestes :) Ciezko zabic 90~ mastera misslickiem. Moze powiedz jak to bylo z banem bo upierasz sie ze nie sharujesz ale nie wiedziales kto zaplacil za pacca, nie zarzucam ci sharingu tylko sugeruje ze to jest tak nie jasne zebys sie nie dziwil ze ci zarzucaja sharing.

Nie mow mi ze mam wyjsc skoro nie mam powodu.
W czasie kiedy Untora zostala zbanowana Bacik nie mial dostepu do komputera~Gral na niej niejaki Olaf(apropo lat 15,16?) i jakis jego kolezka ;> Mogl chlopak nie pamietac ;P Fajnie bylo jak udawal afk w dp jak GM do niego zagadal :>
A co do nowego serwa to raczej sobie nie pogra mr Bacik and spolka gdyz nie damy mu pograc z chlopcami z domne~ ;]

Bacik_
15-07-2006, 09:18
W czasie kiedy Untora zostala zbanowana Bacik nie mial dostepu do komputera~Gral na niej niejaki Olaf(apropo lat 15,16?) i jakis jego kolezka ;> Mogl chlopak nie pamietac ;P Fajnie bylo jak udawal afk w dp jak GM do niego zagadal :>
A co do nowego serwa to raczej sobie nie pogra mr Bacik and spolka gdyz nie damy mu pograc z chlopcami z domne~ ;]

W ramach sprostowania powiem tylko tyle ze to ja gralem kiedy dostałem bana,
a sprawa z paymentem za PAcc jest taka ze to konto ma juz troche czasu i kiedys nie zwracalem uwagi o nazwiska osob ktore mi pacca kupowaly. I tak bylem afk w depo bo szykowalem sobie obiad.

A co do nowego servera, to aerthisie czas pokaze, bo Domn~ nie sa jedynymi ktorzy tam pojda. O nich nie mozesz powiedziec ze robia nawet small PG, a my ich bardzo szybko odstawimy ;]

A i aerthis pamietaj nie sharuj z holendrem Hahahahha

@Arte.
Wzajemnie ;) Jakis kontakt na PM chcialbym uzyskac do ciebie ;]

Shaman
15-07-2006, 09:47
W ramach sprostowania powiem tylko tyle ze to ja gralem kiedy dostałem bana,
a sprawa z paymentem za PAcc jest taka ze to konto ma juz troche czasu i kiedys nie zwracalem uwagi o nazwiska osob ktore mi pacca kupowaly. I tak bylem afk w depo bo szykowalem sobie obiad.

A co do nowego servera, to aerthisie czas pokaze, bo Domn~ nie sa jedynymi ktorzy tam pojda. O nich nie mozesz powiedziec ze robia nawet small PG, a my ich bardzo szybko odstawimy ;]

A i aerthis pamietaj nie sharuj z holendrem Hahahahha

@Arte.
Wzajemnie ;) Jakis kontakt na PM chcialbym uzyskac do ciebie ;]
A czy ja mowie tylko o domnesticus? xP Anyways, to nie jest topic na nasze gdybania i konwersacje prywatne ;) A co do sharowania, nie przejmuj sie, teraz pogram solo ;)