Pokaż pełną wersje : Odnośnie New Serva
Cześć wszystkim :p
Na Xerenie grałem od samego początku serva zanim jeszcze Divonnium zostało całkowicie zniszczone :) <walczyłem przez pewien czas u ich boku, potem wespół ze Starsami i na końcu z OoS>
Na Xerenie grało się z początku fajno ale potem coś zaczeło się psuć ...
Teraz czekam na New Serv . Jeżeli możecie to wpiszcie sie poniżej, KTO z Was wybiera się na nowy świat ?! :evul: < Ja muszę się odegrać na kilku osobach :]>
pozdro dla :
Max Grip
Club Maniac
Xaldas
Pharius
Otto De'Lotto
Rhasta <4ever>
Tigo'Avalord
12-05-2006, 15:54
Mozna ja ide :> A na kim chcesz sie odgrywac? :D
Ja się wybieram ale ma być pvp i niemiecki, bo jak nie to nie ide:)
Miszczoslav
12-05-2006, 23:50
oczywiscie ja dogadamy sie w tibii
Misterio
13-05-2006, 01:16
Ja ide na nowy serv i jak 2up wspomniano serv ma byc german i pvp
Ja gralem na Xerenie 2-3 dni i bylem nawet w guildii divonnium jak powstala i rozpadla sie chyba po dniu ; )
wkoncu ktos mnie pozdrawia :)
Xzonixek
13-05-2006, 09:28
Może ja...Zależy kiedy będą i jak potoczy się moje życie na Xerenie...Jak narazie Domne 'pa pa' wszyscy się boją wyjść expić bo domne przyjdzie i takie tam...
Jak coś się nie uda na Xerenie to na new serwer się wybiore...
Pierwszy Niemiecki (alfabetycznie)...i tak btw jakaś familia i msg do tych chcą iść na new serwer?
Gripex-noc
13-05-2006, 16:07
Rayando jaki ty nick miałeś na xerenie??.Ja ofc sie wybieram;)
<wstaje z łóżka otwierając zaspane oczy> Ymm znowu od nowa? No to jedziemy B)
Rinnaroc
13-05-2006, 16:40
Ja się wybieram. W pon. przychodzi pacc i wystarczy tylko czekać. Narazie nicku nie zdradzam.
Hehe to ciesze sie bardzo że jacyś znajomi z serwa przechodzą :p
Proponuje odegrać się na szwedach na new serwie i oczywiście na dupolizach których jest troche za dużo na Xerenie ! :evul:
W razie powstania serwa licze że stworzymy jakąś dobrą gildie która zaprowadzi porządek :]
Mój nick na Xerenie to Vister Rhasta (początki serwa ) i Evil Rhasta ( obecnie ta postać została mi skradziona )
Jeszcze raz pozdro 4all wymienionych u góry i za przyszłych nowych towarzyszy :D
ja ide na nowy serv tylko juz czekam prawie miesiac i nie wiem kiedy ten serv wyjdzie wie cos ktos kiedy moze wyjsc??
Kto Kojarzy rodzinke Crusher's z Xereny prócz chara Lurtz Crusher (hack)\ Mozliwe Ze tez Wybierzemy sie na new :P
jaronosk
14-05-2006, 17:22
ja juz mam ekipe dobrą, i zgadzam sie że niemożemy dać szwedą dojść do władzy bo przejeb, pozdro all
kiedy nowy.........hmmmm
no już był test, up gotowy, ja myśle że tydzień ,dwa max ;]
jaronosk
14-05-2006, 17:23
ja juz mam ekipe dobrą, i zgadzam sie że niemożemy dać szwedą dojść do władzy bo przeuwielbiam jeść banany, pozdro all
kiedy nowy.........hmmmm
no już był test, up gotowy, ja myśle że tydzień ,dwa max ;]
huehue, miał być p.r.z.e.j.e.b , ale wymyslili z tą cenzurką :P
me ;>
btw. czytam wasze posty i mi sie smiac chce :D
Odegramy sie na swe etc. omfg
zreszta nvm
Mógłby podać ktoś konkretne nicki osób które przechodzą z Xereny na new serva ?
Interesują mnie przede wszystkim osoby będące w czołówce expa na początku serwa - Overcom Unmortal itd. :]
Szwedów klepać będziemy nieźle .
Ma ktoś może propozycje na nazwe gildi :D ??
W razie jakby ktoś chciał sie ze mna lepiej dogadać odnośnie wbijania na newa to piszcie na gg 3468523
Mógłby podać ktoś konkretne nicki osób które przechodzą z Xereny na new serva ?
Interesują mnie przede wszystkim osoby będące w czołówce expa na początku serwa - Overcom Unmortal itd. :]
Szwedów klepać będziemy nieźle .
Ma ktoś może propozycje na nazwe gildi :D ??
W razie jakby ktoś chciał sie ze mna lepiej dogadać odnośnie wbijania na newa to piszcie na gg 3468523
Rodzinka Div~ + team
Phranella + Furora Team
Yovx, Yebro + team
No i najprawdopodobniej Jolly ZdRaJcA Cornigan
~~Tia niech jolly sie modli zeby nikt nie dowiedzial jego name na new serwie.
PartyBoy
15-05-2006, 11:22
Ja mam już ekipe... Wiele osób z rl idzie (serwer Thoria) Moglibyśmy się w przyszłości dogadać co doprzyłączenia się =)
(około 15 osób)
No ja oczywiście też sie dołączam bo chara już zepsułem po wojnie w NS B)
/Phil~
Pozdro dla Xaldasa ;)
mam nadzieje ze niedlugo beda te new servy (najlepszy niemiecki pvp)
wie ktos kiedy beda???
Nie zapominajcie o starych Kyryjczykach :D:D:D i oczywiście o Płocku :))
/Tactic is my special skill
ja tez sie wybieram z kumplami trzeba bedzie sie odegrac za hack ;)
SicMaggot
15-05-2006, 17:04
Ja tez sie wybieram na new serva :) I mam propozycje aby zrobic liste ludzi ktorzy chca isc :] Proponuje tez dac propozycje nazwy gildi jaka mamy stworzyc :]
Nie zapominajcie o starych Kyryjczykach :D:D:D i oczywiście o Płocku :))
/Tactic is my special skill
Płock rOx ! Xddd
Ja też się wybieram na new raczej.:]
Tylko śmieszą mnie ci idioci co mówią "wykopmy szwedów!!" , "nie pozwólmy im dojśc do władzy !!!". Jak się nie podoba to jazda na non pvp.
a o Furorze to niezapomnieliście? ;
Też lece na selena, xerena mi niewyszło zrobiłem w 14 dni 30 lvl na Facc i przestałem grać.... Na nowym serwie mam nadzieje ze jakoś fajnie bedzie :P:)
Jeśli jest ktoś z Selena i chce przejść na Niemiecki Pvp niech MSG me :P
Kto Kojarzy rodzinke Crusher's z Xereny prócz chara Lurtz Crusher (hack)\ Mozliwe Ze tez Wybierzemy sie na new :P
Hehe ja was kojarze dokładnie ujebałem waszego hlvl w przeciagu 1 godziny 2 razy. Najsmieszniejsze było to ze przyszli po mnie w 2 i s*******ali mimo ze miałem 12 lvl a Even ? 16 i kolega 14 :P Buhaahah
Na pierwszy niemiecki też idzie spora ekipa z obsidi/beryli więc wojna o władze będzie ciężka.
Więc...
widac że sporo osób się wybiera na nowego serva, lecz nie mówcie od razu o wojnach bo przeważnie jest tak, że większośc osób wypowiadających się tutaj przegrywała już wojny o władze :)
Oczywiście jest tutaj też dużo osób które na pewno coś potrafią i licze że z nimi zrobi się jakąś konkretną drużynę.
Z mojej strony to wygląda tak: 3 wojny na Kyrze, 3 wygrane, Retired przez hacka i Eon Aldarion'a z którym wcześniej byłem razem w ekipie :).
z tego co wiem dużo osób wybiera się też z Płocka, a wiadomo że jest tam kilku wyjadaczy(Hail Eddy xD), oprócz tego sporo graczy z Kyry i Xereny :).
A co do szwedów? przegrali ostatnio dwie wojny, wiem że jedna na Nebuli więc może byc ciekawie :D.
I nie zdziwcie się jak na nowym servie dojdzie do wojny Polaków z polakami, bo po tym co widze na forach Tibia.pl to niestety pomiędzy polakami jest dużo nieprzyjemnych wypowiedzi :P.Mnie się wydaje że nie będzie wojny polacy vs. szwedzi tylko właśnie Polacy,Szwedzi,Hiszpanie zrobią razem kilka ciekawych ekip z tym że wielu Hiszpanów trzyma z polakami.O ile... Szwedzi z Nebuli nie pomyślą o zownowaniu serva :)
/Artehax
Więc...
widac że sporo osób się wybiera na nowego serva, lecz nie mówcie od razu o wojnach bo przeważnie jest tak, że większośc osób wypowiadających się tutaj przegrywała już wojny o władze :)
Oczywiście jest tutaj też dużo osób które na pewno coś potrafią i licze że z nimi zrobi się jakąś konkretną drużynę.
Z mojej strony to wygląda tak: 3 wojny na Kyrze, 3 wygrane, Retired przez hacka i Eon Aldarion'a z którym wcześniej byłem razem w ekipie :).
z tego co wiem dużo osób wybiera się też z Płocka, a wiadomo że jest tam kilku wyjadaczy(Hail Eddy xD), oprócz tego sporo graczy z Kyry i Xereny :).
A co do szwedów? przegrali ostatnio dwie wojny, wiem że jedna na Nebuli więc może byc ciekawie :D.
I nie zdziwcie się jak na nowym servie dojdzie do wojny Polaków z polakami, bo po tym co widze na forach Tibia.pl to niestety pomiędzy polakami jest dużo nieprzyjemnych wypowiedzi :P.Mnie się wydaje że nie będzie wojny polacy vs. szwedzi tylko właśnie Polacy,Szwedzi,Hiszpanie zrobią razem kilka ciekawych ekip z tym że wielu Hiszpanów trzyma z polakami.O ile... Szwedzi z Nebuli nie pomyślą o zownowaniu serva :)
/Artehax
Popieram :D
Nasi przyjaciele z krajów czikit i pomarańczy również zagoszczą posród nas :) podkreślam przyjaciele ;)
@Arte
No to zapowiada się ciężka walka o władze:) Mimo to mam nadzieje że ten serv nie podzieli losu choćby Xereny, gdzie są nieustanne wojny.
Popieram :D
Nasi przyjaciele z krajów czikit i pomarańczy również zagoszczą posród nas :) podkreślam przyjaciele ;)
Rowniez popieram ;>
Slyszalem ze niezla ekipa idize z Argentyny
a tak Bacik spodziewalem sie wiecej po Tobie na Xerenie ;>(nie mowie tylko o Tobie bo wiem ze bardzo trudno jest zorganizowac polakow...)Wiec niewiem kto zawiodl ale jestem pelen uznanai dla Domne~ bo maja zajebiste zgranie ;>
Ja narazie nie mowie o wojnach bo nie wiem jak bedzie nigdy nie planuje ale jak czytam te wypowiedzi to 50% ludzi z tego tematu nie maja zielonego pojecia o wojnach.
@Arte
Mowisz o Eddy'braveheart z Furory ? xD
Rowniez popieram ;>
Slyszalem ze niezla ekipa idize z Argentyny
a tak Bacik spodziewalem sie wiecej po Tobie na Xerenie ;>(nie mowie tylko o Tobie bo wiem ze bardzo trudno jest zorganizowac polakow...)Wiec niewiem kto zawiodl ale jestem pelen uznanai dla Domne~ bo maja zauwielbiam jeść bananyiste zgranie ;>
Ja narazie nie mowie o wojnach bo nie wiem jak bedzie nigdy nie planuje ale jak czytam te wypowiedzi to 50% ludzi z tego tematu nie maja zielonego pojecia o wojnach.
@Arte
Mowisz o Eddy'braveheart z Furory ? xD
a co mogłem zrobić po tym jak zostałem tak "słusznie" zbanowany B) X(
a co mogłem zrobić po tym jak zostałem tak "słusznie" zbanowany B) X(
Mowie o tym przed banem ale nvm ;>
wiem rownie dobrze jak trudno zorganizowac ekipe i ich "czegos" nauczyc.(sczegolnie polakow)
Z nauczaniem i organizowaniem macie racje - ciężka sprawa :]
Póki co to niemożemy zabardzo planować wojen w dążeniu do władzy - proponuje poprostu utrzymywać czołówke :D
Gramy na pierwszym niemieckim pvp , ma ktoś pomysł na nazwe gildi ?
Niech ktoś wypisze "zdrajców" - w 100 % przechodzących na newa - będzie wiadomo kogo klepać :p
Sojusz z innymi serwerami oczywiście mile widziany , no i sojusz międzynarodowy moim zadaniem też może być przydatny
Póki co to czekajmy na New Serv - a po wyjściu takowego dogadamy się tym poście co i jak :DB)
Jakby ktos "obeznany" zrobil liste "doswiadczonych" graczy ktorzy ida na new serw.
DOSWIADCZONYCH a nie jakis 30 lvli z Antici :S
Jakby ktos "obeznany" zrobil liste "doswiadczonych" graczy ktorzy ida na new serw.
DOSWIADCZONYCH a nie jakis 30 lvli z Antici :S
ciekawe jak ty chcesz to zrobic? wpisz mnie na liste - Seromontis -.-
pierwsze dni pokazą kto zostanie na nowym serwie :]
ciekawe jak ty chcesz to zrobic? wpisz mnie na liste - Seromontis -.-
pierwsze dni pokazą kto zostanie na nowym serwie :]
Dlatego chyba napisalem OBEZNANY !! Tak trudno przeczytac? I NIE JA MAM TO ROBIC ! tylko poprosilem kogos...
Boze widze ze w tych czasach dla polaka to i trudno przeczytac ze zrozumieniem.
Może ktoś mnie teraz zbluzga, ale oglądałem chyba z 50 filmów z wojen i znam bardzo dużo taktyk oraz miejsc na trapy albo obronę.Specjalnie szykuję to na wojnę która raczej zaistnieje na nowym servie i jeżeli uda mi się chociaż pokierowac taktyką to może :P coś sie zdziała :P, ale pewnie i tak to tylko gdybanie xD, czas pokaże...
A co do tego że polaków nie da się wyszkolic... spójż na domnesticus, jest tam sporo polaków a potrafią zrobic ładną akcję.Wszystko zależy od lidera, według mnie liderem nie może byc ktoś kto zasługuje na to tylko dlatego że ma najwyższy level.Lider musi po prostu umiec stosowac taktyke i kierowac swoimi ludzmi.
Licze na to że wraz z naszą ekipką uda się coś osiągnac :)
Hail Old Kyra, Hail Spain, Hail Płock (chociaż tam nie mieszkam, ale tam same ziomy noo :D)
Może ktoś mnie teraz zbluzga, ale oglądałem chyba z 50 filmów z wojen i znam bardzo dużo taktyk oraz miejsc na trapy albo obronę.Specjalnie szykuję to na wojnę która raczej zaistnieje na nowym servie i jeżeli uda mi się chociaż pokierowac taktyką to może :P coś sie zdziała :P, ale pewnie i tak to tylko gdybanie xD, czas pokaże...
A co do tego że polaków nie da się wyszkolic... spójż na domnesticus, jest tam sporo polaków a potrafią zrobic ładną akcję.Wszystko zależy od lidera, według mnie liderem nie może byc ktoś kto zasługuje na to tylko dlatego że ma najwyższy level.Lider musi po prostu umiec stosowac taktyke i kierowac swoimi ludzmi.
Licze na to że wraz z naszą ekipką uda się coś osiągnac :)
Hail Old Kyra, Hail Spain, Hail Płock (chociaż tam nie mieszkam, ale tam same ziomy noo :D)
moze jeszcze jeden przyklad? : ] spojrzmy tylko na wojne aurery? polacy dogonili szwedow we fragach.. a bylo 40:7 dla naszych przyjaciol z drugiej strony baltyku; ) jezeli dowodzi czlowiek madry.. wszystko jest do zrobienia: )
@Arte
Zaufajcie mu; ) wiem jak walczy i wiem co ma w glowie; )
hail plock
hail Gliwice XD
@Arte
Mowisz o Eddy'braveheart z Furory ? xDtak tak wlasnie o nim mowa; D
tak tak wlasnie o nim mowa; D
omg znowu sie spotkamy na jednym servie noobku :*
ale mi chodzilo o eddka :Dstfu ;p
I nia ma co roztrzasac tematu na forum, ustawiac gildi itp ;)
Pierwsze 5 dni pokaze kto jak gra itp :)
Gripex-noc
16-05-2006, 11:54
Bacik mówiąc o "Nasi przyjaciele z krajów czikit i pomarańczy" masz namysli Virate i Thyr Dooma?:]
Ja tez sie na new serva wybieram. Moje gg 8527038 jak by co.
oo padla tibia.com i forum moze new servy albo ten up ?? ciekawe a moze tylko awaria
Maticzek
16-05-2006, 14:08
Ja tez sie wybieram na new servy,czkema od 2 tyg. az bedom ;(
oo padla tibia.com i forum moze new servy albo ten up ?? ciekawe a moze tylko awaria
No możliwe,że padne moim drutkiem bo akurat expilem na xerenie:]
ja akurat nie gralem dlatego moze byc cofka jak to tylko awaria
Bacik mówiąc o "Nasi przyjaciele z krajów czikit i pomarańczy" masz namysli Virate i Thyr Dooma?:]
B) "huhu guys hello" xD
ale mi chodzilo o eddka :Dstfu ;p
I nia ma co roztrzasac tematu na forum, ustawiac gildi itp ;)
Pierwsze 5 dni pokaze kto jak gra itp :)
Dokładnie :P, jak to bywa zresztą na każdym nowym servie :)
Dokładnie :P, jak to bywa zresztą na każdym nowym servie :)
kocham was xD
hahaha : D
wogole zadziwia mnie poziom kultury rozmow ktore sie tocza.. chlopaki wyrastamy na ludzi wreszcie; D bez bluzg i obelg; D only kultura
:*
xD
Ja ide na nowy swiat tzn czekam ;]
Yours Muel~
Ps. jak ktos z xereny idzie na nowy swiat to msg me Muel Lan ;)
btw co jest z tibia.com i dlaczego sie nie mozna wlogowac na Xerene ?:P
Vailhorus
16-05-2006, 15:21
Ja też idę :>, jak coś to PM.
@Arte
Nie mowilem o wszystkich polakach ;>
@Bacik
Swieta prawda...
Pierwsze dni pokaza...
kocham was xD
hahaha : D
wogole zadziwia mnie poziom kultury rozmow ktore sie tocza.. chlopaki wyrastamy na ludzi wreszcie; D bez bluzg i obelg; D only kultura
:*
xD
no masz racje kulturka i fajnie sie gada xD nikt nie bluzga :D
powinno tak byc wszedzie :)
Sante Mefisto
16-05-2006, 15:55
Może ja pójde na new serv;p. postać na Azurze zje..łem, od gdzieś 2 tygli gram na xerenie więc możelepiej zacząć podbijaćnew serv 8o
jaronosk
16-05-2006, 16:11
ja zebrałem ekipe, sami zaufani kumple, wiekszość z rl, ~70 lvl, reszta to kumple z tibi. Wybieramy świat i robimy polską gildie. Całkiem powarznie myślimy o zrobieniu jednej z najlepszych gildi jak nienajlepszej, piszcie sie co chcecie ale mysle że damy rade. Mamy z 15 osób (kyra,arcania,morgana) reszte sie weźmie na servie , szykuje sie ostra jazda i wiem że pokażemy co potrafimy :evul:
ja zebrałem ekipe, sami zaufani kumple, wiekszość z rl, ~70 lvl, reszta to kumple z tibi. Wybieramy świat i robimy polską gildie. Całkiem powarznie myślimy o zrobieniu jednej z najlepszych gildi jak nienajlepszej, piszcie sie co chcecie ale mysle że damy rade. Mamy z 15 osób (kyra,arcania,morgana) reszte sie weźmie na servie , szykuje sie ostra jazda i wiem że pokażemy co potrafimy :evul:
Heh ja na Kyre jak szliśmy to miałem team chyba z 30 osób :P, i na końcu i tak okazało się, że trzy, góra cztery osoby pokazały coś specjalnego :P
A propos. Twój nick na Kyrze :>?
Ludzie wyluzujcie ,kazdy z was twierdzi iz stworzy najlepsza gildie na servie.Ze macie takie ekipy itd.Wydaje mi sie iz ten temat niczemu nie sluzy ,zapytacie dlaczego bo watpie aby wyszla gildia z forum.Gildie nie tworzy sie od tak i przyjmuje sie osoby zaufane ,ktorym wierz ze mozesz ufac.Mowicie jestem najlepszy zrobie tam wymiote a co do czego przychodzi to nigdy nie uczestniles w zadnej wojnie.A jesli ktos traktuje wojny jako zabawe to dlugo nie pociagnie bo kiedys trafi swoj na swego.Jesli myslicie tylko o wojnach to juz widac wasza inteligencje.Wojny licza sie Stop expieniu itd.A walka czasem moze byc dla was kosztowna a najbardziej na nowych swiatach.Wbij jakis tam lvl dopiero proboj swoich mozliwosci bo co z tego ze wygracie wojne z najlepsza gildia na servie jak juz ludzie beda mieli wieksze lvle od was.W grze tej liczy sie logika ,a duzo graczy grajaca w ta gre jej nie maja.Sorry za Wyklad ,ale niektorym sie przyda.
Ide na Nowy Server :) A moja sile niedlugo poznacie ;d
Ps: Mam nadzieje
Ludzie wyluzujcie ,kazdy z was twierdzi iz stworzy najlepsza gildie na servie.Ze macie takie ekipy itd.Wydaje mi sie iz ten temat niczemu nie sluzy ,zapytacie dlaczego bo watpie aby wyszla gildia z forum.Gildie nie tworzy sie od tak i przyjmuje sie osoby zaufane ,ktorym wierz ze mozesz ufac.Mowicie jestem najlepszy zrobie tam wymiote a co do czego przychodzi to nigdy nie uczestniles w zadnej wojnie.A jesli ktos traktuje wojny jako zabawe to dlugo nie pociagnie bo kiedys trafi swoj na swego.Jesli myslicie tylko o wojnach to juz widac wasza inteligencje.Wojny licza sie Stop expieniu itd.A walka czasem moze byc dla was kosztowna a najbardziej na nowych swiatach.Wbij jakis tam lvl dopiero proboj swoich mozliwosci bo co z tego ze wygracie wojne z najlepsza gildia na servie jak juz ludzie beda mieli wieksze lvle od was.W grze tej liczy sie logika ,a duzo graczy grajaca w ta gre jej nie maja.Sorry za Wyklad ,ale niektorym sie przyda.
O tym mówię :) ...nie o ekipach ,tylko raczej o zbędnym ustawianiu jakichkolwiek ekip :)
PS: nie pamiętam Cie na wojach z Infestus i Lucrum Ira na Kyrze :>
Gdyby nie hack to może i bym teraz dalej grał na Kyrze ^^ bo wojny wygraliśmy :( i troche fragów mi siadło xD
/ Artehax
Drakkeinen
16-05-2006, 16:56
Only one thing i wanna say now. See ya there guyz xD
Tigo'Avalord
16-05-2006, 17:20
Nic dodac nic ujać. Ale wojna na sam początek to już tradycja, znasz serwer na którym niebyło wojny na początku? :P
Pare osób napisalo że robiż odzielne grupy, czy nielepiej byłoby złaczyc je w jedną dużą?
Chociaż z 2 strony mniejszą iloscią latwiej pokierowac i nietraci sie kontroli...
Ps. Szukajcie przyjaciuł nie tylko w sąsiedztwie ale i za granica :>
Ps2. Bacik bedziesz expic tak jak na Xerenie czy zwolnisz tępo? :]
Ps3. Kulturka żeczywiście na wysokim poziomie, trzymać tak dalej ;)
Hail Płock. Hail Xerena(Joke :D)Cya in Tibia. Cya in New Serwer. Cya in War.
Ja tez sie na new serva wybieram. Moje gg 8527038 jak by co.
BTW. TA EKIPA MUSI MIEC LIDERA ! FARAONA KTREMU WSZYSCY BEDA UFAC ! A NIE KU.RWA ZE KAZDY ROBI CO CHCE BO JEST NAJMADRZEJSZY. Walkowalem ta sama historie na kilkunastu swiatach, byl lider nikt go nie sluchal wszyscy robili to co chcieli i dostawali po dupie -.-
:o na kilkunastu swiatach powiadasz... to musisz grac non stop skoro co chwile wojny..., no chyba ze to byly wojny noob ( w waszym przypadku main) chaorw? ;)
@up
Calmera? :D
Ri'Pablo
16-05-2006, 17:53
Ja slyszalem (byc moze wprowadzono mnie w blad ) ze servery beda dopiero na wakacjac wiec macie jeszcze przynajmniej miesiac
a co do Xereny to domunuja tam Polacy czy moze Szwedzi??
Gripex-noc
16-05-2006, 18:00
<brawo dla tego pana>
Jako jeden z nielicznych powiedział narazie coś mądrego.
Gripex-noc
16-05-2006, 18:05
<brawo dla tego pana>
Jako jeden z nielicznych powiedział narazie coś mądrego.
Tigo'Avalord
16-05-2006, 18:37
Ja slyszalem (byc moze wprowadzono mnie w blad ) ze servery beda dopiero na wakacjac wiec macie jeszcze przynajmniej miesiac
a co do Xereny to domunuja tam Polacy czy moze Szwedzi??
Na Xerenie, raczej Szwedzi.
z jednym tylko sie nie zgadzam.. wojny trzeba traktowac jako zabawe .. bo przeciez to jest zabawa: )
pozdrawaiam wszystkich ; ]
Tigo'Avalord
16-05-2006, 19:14
z jednym tylko sie nie zgadzam.. wojny trzeba traktowac jako zabawe .. bo przeciez to jest zabawa: )
pozdrawaiam wszystkich ; ]
I sprawdzian umiejetnosci :>
Ps2. Bacik bedziesz expic tak jak na Xerenie czy zwolnisz tępo? :]
xDD
Bez komentarza B)
Ktoś powiedział że servery będą na wakacje dopiero
sprostowanko :D
nigdy nie było wiadomo kiedy będą nowe servery, lecz jeżeli chcesz się zobaczyć zbliżoną date, wejdz na Erig.net i sprawdz daty powstawania poszczególnych serverów.
Też dało się zauważyc iź CipSoft ostatnio wprowadził system uruchamiania nowych serverów, mianowicie otwiera server w danym dniu na przykład miesiac przed dłuższą przerwą od szkoły, pracy (ferie, świeta itp), a następnie zaraz na określoną przerwe.
Wychodzi na to że:
Trzeba robic szybko wojne bo jak nas wyrzucą z serva to od razu walimy na wakacyjnego xDDDDDDDDDDDDDDDD (joke, nie jechac mnie :P)
a tak ogólnie to oczywiście to tylko spekulacje :):P ,nie odnośnie ekip, lecz odnoście samego servera xD
/Artehax
/Die to blamers!
Ktoś powiedział że servery będą na wakacje dopiero
sprostowanko :D
nigdy nie było wiadomo kiedy będą nowe servery, lecz jeżeli chcesz się zobaczyć zbliżoną date, wejdz na Erig.net i sprawdz daty powstawania poszczególnych serverów.
Też dało się zauważyc iź CipSoft ostatnio wprowadził system uruchamiania nowych serverów, mianowicie otwiera server w danym dniu na przykład miesiac przed dłuższą przerwą od szkoły, pracy (ferie, świeta itp), a następnie zaraz na określoną przerwe.
Wychodzi na to że:
Trzeba robic szybko wojne bo jak nas wyrzucą z serva to od razu walimy na wakacyjnego xDDDDDDDDDDDDDDDD (joke, nie jechac mnie :P)
a tak ogólnie to oczywiście to tylko spekulacje :):P ,nie odnośnie ekip, lecz odnoście samego servera xD
/Artehax
/Die to blamers!
a kto mialby Cie jechac glupolu to jest max kulturalny kanal ; D
jesli cos to ktos CCi da deliaktnie do zrozumienia ze nie masz racji
Yo Globus xDDDD: **
HorS Of TroJaN
16-05-2006, 20:17
@Topic
JA bym se zagrał na new serv bo na xerena już jest trocvhe zmulaście i dom~ ZJEBALO TEN SERV!!!
jaronosk
17-05-2006, 00:30
Niezamierzam i nigdy niebede stwarzał gildi opierającej sie na jakimś tam badziewskim poście , i niemysle tylko o wojnach tylko mam świadomość tego i jestem pewny że na początku new serva bedzie wojna, to nieuniknione i odpowiem na pytanie , tak brałem udział w wojnie i wiem co to znaczy. Mówie tylko że zebrałem grupe b.dobrych graczy i że pokażemy co potrafimy koleś :evul:
new serv bedzie napewno do końca maja, a można sie go spoidziewać lada dzień dlatego zamawiam pacca juz
Niezamierzam i nigdy niebede stwarzał gildi opierającej sie na jakimś tam badziewskim poście , i niemysle tylko o wojnach tylko mam świadomość tego i jestem pewny że na początku new serva bedzie wojna, to nieuniknione i odpowiem na pytanie , tak brałem udział w wojnie i wiem co to znaczy. Mówie tylko że zebrałem grupe b.dobrych graczy i że pokażemy co potrafimy koleś :evul:
new serv bedzie napewno do końca maja, a można sie go spoidziewać lada dzień dlatego zamawiam pacca juz
NIKT NIE WIE kiedy wyjdzie new serw oprucz cip softu ;]
MY SIE TYLKO DOMYSLAMY wiec nie mow napewno(chociaz tak samo mysle jak Ty bo ostanio serwy wychodizly po uptade i nie tylko...)
przez ostatnie 2 lata chyba nowe servy wychodzily w maju. (ale to chyba) napewno rok temu tak bylo
Tigo'Avalord
17-05-2006, 23:52
Juz po update a serwera ani widu ani slychu :/
Ps. Ale sie Cip'y napracowaly przy tym update jednym slowem SUX!!!
CYA IN TIBIA (kiedys ;))
@Tigo
To byl tylko techniczny update;p Do wakacyjnego z nowymi areami jeszcze daleko ;>
Chociaz nie wiem czemu mi zamiast szybciej dzialac zaczeło sie mulic all :D
Tigo'Avalord
18-05-2006, 00:17
Aha a ja juz sie balem ;D Thanks.
Sprubuj w opcjach poprzestawiac moze sie poprawi :evul:
mi za to tibia zaczeła chodzic niby dwa razy szybciej a i tak zauważyłem że w miejscach gdzie jest wielu graczy (dp na przykład) pojawiają mi się lagi :S...
Miltoner
18-05-2006, 10:03
@Tigo
To byl tylko techniczny update;p Do wakacyjnego z nowymi areami jeszcze daleko ;>
Chociaz nie wiem czemu mi zamiast szybciej dzialac zaczeło sie mulic all :D
Options --> Graphics --> Advenced i bedziesz mial na gorze DirectX 5.0, DirectX 9.0 i OpenGL Ustaw ta opcje na ktorej bedzie najwiecej fps (frameratow czy jak to tam w tibii sie zwie ;p), update niektorym osoba bardzo pomogl w tym mi, wkoncu przez to ze mam nowsze sterwoniki tibia nie bedzie mi zamulac ;]
Lord Dreathan
18-05-2006, 11:06
Może też się przejdę na new server
Troszeczke piszesz jak dziecko a jak chcesz rzadzic światem to radze Ci byc po mojej stronie bo inaczej zostaniesz zniszczony wraz ze swoimi ziomami!! Pozdrawiam Aklodah.:)
Aklodah 85 Elite Knight Legend of Galana
Ja tez jestem z Płocka a kim Ty jestes??
Troszeczke piszesz jak dziecko a jak chcesz rzadzic światem to radze Ci byc po mojej stronie bo inaczej zostaniesz zniszczony wraz ze swoimi ziomami!! Pozdrawiam Aklodah.:)
Aklodah 85 Elite Knight Legend of Galana
lol. Wake up kid and envisage your eyes.
Tigo'Avalord
18-05-2006, 14:30
hehe a kto dzis nie jest z plocka? :D
Plock rox :P
hehe a kto dzis nie jest z plocka? :D
Plock rox :P
No a niet :D
Alkodah niemartw się , rządzić serwerem wcale niemusze ale niemam zamiaru też być odsunięty od głównego centrum władzy całkowicie .
Mimo to mam nadzieje że się dogadamy B)
Kto jest lepszy okaże się w grze :]
Pozdro For ALL
nie jestem z płocka ale znam stamtąd wielu graczy, na których mogłem zawsze polegac.
PS: Eddy =* , Kogucik itp ;d =**
Artehax !! Legend of Kyra !! Best in rang: 25 in Level Rang, 5 in Magic Level Rang!! xDDDDDDDDDD
Hail _/
nie jestem z płocka ale znam stamtąd wielu graczy, na których mogłem zawsze polegac.
PS: Eddy =* , Kogucik itp ;d =**
Artehax !! Legend of Kyra !! Best in rang: 25 in Level Rang, 5 in Magic Level Rang!! xDDDDDDDDDD
Hail _/
Omfg nastepny zakochany w sobie legend-wannabe, nie obraz sie ale gralem na kyra na poczatku serwa i nic o tobie nie slyszalem ...lvl/skile/mlvl nie zrobia z ciebie legendy , i jestem pewien ze na kyra nikt o tobie nie pamieta oprucz twoich znajomych...Po czynach sie poznaje czlowieka -.^
Przy okazji Na kyra na pewno legenda jedynie Xeretza moze byc (narazie)...I nie mowie ze jestes kiepski czy cos bron boze ...bedziesz mial okazje pokazac co potrafisz na new serwie nie watpie ;) tylko prosze bez takich narcyzowatych "JESTEM LEGENDA" :p
Fejkowiec
18-05-2006, 17:42
Ech, Xerena, Xerena, przestałem tam grac pare dni temu.
Też wybieram się na nowy serwer PvP Germany.
Howi Fast
18-05-2006, 17:59
Ja Też wchodze na nowy server..tylko mam nadzieje ze nie bedzie W HUJ NOOBOW -.- a propo Xereny gralem tam tez Duzo i ci ktorzy odeszli z tamad to gratluje rozumu! bo w huj wojen bylo i nie wiadomo czy jeszcze będą..Takze NIECH CALA POLSKA WEJDZIE NA NEW SERVY !!!!!
Pozdro dla Otto de'Lotto Axel Xerenous , Irviz, ;*
Wystarczy ze mi w droge wejdziesz to lecisz na rooka wiec nie pisz postów ze chcesz byc zajebisty i wogole i zemscic sie na swe, w moim teamie sa szwedzi ktorzy pojaechali by was 50 naraz a jest ich raptem 8;) Pozdro dla Ciebie i Twoich ziomkow
Moje gg to 2183977 jak cos to pisz...
Omfg nastepny zakochany w sobie legend-wannabe, nie obraz sie ale gralem na kyra na poczatku serwa i nic o tobie nie slyszalem ...lvl/skile/mlvl nie zrobia z ciebie legendy , i jestem pewien ze na kyra nikt o tobie nie pamieta oprucz twoich znajomych...Po czynach sie poznaje czlowieka -.^
Przy okazji Na kyra na pewno legenda jedynie Xeretza moze byc (narazie)...I nie mowie ze jestes kiepski czy cos bron boze ...bedziesz mial okazje pokazac co potrafisz na new serwie nie watpie ;) tylko prosze bez takich narcyzowatych "JESTEM LEGENDA" :p
Omg...nie zauważyłeś, że napisałem to tak o dla jaj, bo wcześniej ktoś napisał podobnie?
Czy dla Ciebie każdy powód jest dobry żeby kogoś zbluzgac?
Jeżeli tak to to forum ma jak dla Ciebie za wysoki poziom bo o ile się nie mylę, do Twojego posta nikt tutaj nikogo nie jechał tylko starał się byc uprzejmy...
Więc jak masz szukac zaczepki to nie szukaj jej tutaj i przypatrz się jak ktoś pisze coś na żarty a nie na poważnie...
teraz mnie zjedź!! xDDDDDDD
Wystarczy ze mi w droge wejdziesz to lecisz na rooka wiec nie pisz postów ze chcesz byc zauwielbiam jeść bananyisty i wogole i zemscic sie na swe, w moim teamie sa szwedzi ktorzy pojaechali by was 50 naraz a jest ich raptem 8;) Pozdro dla Ciebie i Twoich ziomkow
Moje gg to 2183977 jak cos to pisz...
Trafnie powiedziane. Server bez szwedów ,tylko sami polacy to stracony server według mnie.Może się mylę oczywiście...lecz z tego co widac na Furorze na przykład, gdzie mogą Cie zabic koledzy z gildi za to że komuś się nie spodobałeś :( koledzy to polacy z najlepszej gildi na servie...
A wogule to znam naprawde wielu szwedów, którzy są naprawdę bardzo dobrymi graczami i mam do nich wielki szacunek...więc nie piszcie "Zniszczyc Swe" itd, bo Ci co najwięcej szczekają, zwykle są najmniej groźni...
Ja sie z chęcią przyłącze ale jak bedzie nowy Swiat
Obojetnie mi to czy pvp czy non pvp
teraz maja wyjsc 2 swiaty non-pvp na amerykanskim i neimieckim ja bede szedl na niemiecki (Hail new world)
Ja sie z chęcią przyłącze ale jak bedzie nowy Swiat
Obojetnie mi to czy pvp czy non pvp
teraz maja wyjsc 2 swiaty non-pvp na amerykanskim i neimieckim ja bede szedl na niemiecki (Hail new world)
nikt nie wie jakie i kiedy wyjdą nowe servy xD
oprócz Cipów :>
domniemanie..:P
lord_athrek
18-05-2006, 19:39
ja tez bede grac na nowym servie ale bedzie cool jak bedzie pvp niemiecki
muj nick na serverze nowym bedzie zwiazany z athrek pozdro dla all polaków i trza wytłuc szwedów bo mi troche przeszkadzają :p
ja tez bede grac na nowym servie ale bedzie cool jak bedzie pvp niemiecki
muj nick na serverze nowym bedzie zwiazany z athrek pozdro dla all polaków i trza wytłuc szwedów bo mi troche przeszkadzają :p
No Comment -.-
Rico Mistik
18-05-2006, 20:01
Witam, mnie również doszły słuchy o nowym serwerze ...
Po nieszczesnym hacku I back .. pełen determinacji powracam .. ;)
Mysle że będzie fajnie bynajmniej ciekawie, rywalizacja to coś co kocham, dostrzegam garstke ludzi w tym temacie mających pojęcie o dobrej grze:confused: .
Fajnie, może staniemy wspolnymi siłami u boku.
Jednak załamałem się gdy usłyszałem o rasizmie panującym na forum .. Nie rozumiem co wspólnego ma kolor skóry czy pochodzenia... Zarówno dostrzeglem polaków złodzieji jak i szwedów czy br.Znam kilku znakomitych graczy z Brazyli którzy zapewne pomiotali by wiekrzością ekipy.
Nie mam zamiaru wyśmiewać się z kogoś, czy obrażać, bo nie na tym to polega.
Obserwuje ten temat ostatnimi czasy, ktoś kilka stron wcześniej wspomniał, jak odróznimy tych dobrych prawdizwych ,zdolnych graczy od newbie.
Natomiast mam na to odpowiedz możemy zorganizować turniej pvp oraz przy okazji kilka treningów na otsie.Odrazu okażę sie kto jest tylko mocny w "gębie", a kto potrafi dobrze wykorzystac błąd gracza + kilka runek.
Wiem wiem... tibia.pl zabrania bodajże nawet rozmów o otsie i chatach do tibi.
Wiec jak ktos ma odwage i jest pełen determinacji, lojany oraz możę poświeć odrobine czasu to zapraszam na gg: 3986972
Mozemy wspolnie stworzyć gildie o jakiej nikomu się nie śniło, wystarczy działaś wspólnie..
„Mimo wiedzy o przegranej, Mimo armii nie zebranej, Oni walcza - bez nadziei. Smutni, czarni, cisi, niemi. Od zaglady ich nie zbawisz, Od rozpaczy nie ocalisz. Z cieniem walcza i staja sie cieniem. Wraz ze swa bronia i swym sumieniem. Umarli za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony, Powstawal i walczyl, choc braklo sil. Zapadal w rozpacz, lecz nadal zyl. Jedynego tylko widza sojusznika - Smierc.”
z tego co słyszałem następna "wielka ekipa" idzie na new serva z Saphiry :))ciekawe co z tego bedzie ;]
Niewiem czemu zostałem aż tak źle odebrany przez część osób - zemścić się na swe. itd ; niechce robić z siebie niewiadomo kogo tylko na Xerenie ze Swe. polubiłem raptem 2 może 3 graczy , reszta okazała się dla mnie poprostu frajerami i ku....ami - ja i wielu innych polecieliśmy z serwa ( chodzi mi o moją 1 postać - 2 chak )
W poście jak pisałem że chcem sie odegrać itd niechodzi o stosunek rasistowski do Swe czy jakiegokolwiek innego narodowościowo gracza , respekt zachowuje dla każdego good playera .
POzdro
Ps. Alkodah odpisz na gg :]
3468523:D
Tigo'Avalord
18-05-2006, 22:49
Ja czarno widze ta nasza wygrana na serwerze. Polacy moze ida ale kazdy robi inna ekipe... N/C
Ktos cos chce pisac na gg:
5074199
@arte
Ten tekst " najcwiecej szczekajcacy sa najmniej grozni" to moj tekst XD
eh powiem tyle.. my PC its not working wiec zycze wam wszystkim powodzenia na nowym swiecie bo ja grac nie bede mogl : (
zgrajcie sie tam chlopaki i opanujcie serva.. zycze wam tego : D
P.S. ze szwedami czesciej lepiej sie zyje niz z polakami: D
: ***
TaJemniczy
18-05-2006, 23:18
Zastanawia mnie psychologia Polaków. Co wy osiągniecie zmieniając co chwile server??
Zobaczcie na Szwedów. Oni nawet gdy jest woja na nie zmieniają świata. A my? Gdy są kłopoty to od razu sp.......! Co chwile słyszę----- kiedy nowy serv?-----ten serv będzie nasz----łączmy się------podbijamy serv--- a tak naprawdę tylko nieliczni z nas potrafią coś zrobić a reszta to nobby. Może coś zrozumiecie.
Rico Mistik
18-05-2006, 23:29
@up
Bez urazy, ale wedlug mnie nie wniosłeś nic do tematu, krytykować to każdy potrafi.
Rico widze ze madrze piszesz... ale chciałbym Cie poprawic nie ma szwedów złodziei zyje znimi w zgodzie od długiego czasu i nie spotkałem żadnego, a tak po zat tym prosze Cie o kontakt ze mna na gg... o tym otsie
Pozdrawiam...Aklodah
Zastanawia mnie psychologia Polaków. Co wy osiągniecie zmieniając co chwile server??
Zobaczcie na Szwedów. Oni nawet gdy jest woja na nie zmieniają świata. A my? Gdy są kłopoty to od razu sp.......! Co chwile słyszę----- kiedy nowy serv?-----ten serv będzie nasz----łączmy się------podbijamy serv--- a tak naprawdę tylko nieliczni z nas potrafią coś zrobić a reszta to nobby. Może coś zrozumiecie.
dlaczego prawda tak boli : ) zgadzam sie z Toba w 100%
jednak.. światy zmieniaja polacy dlatego.. ze zawsze chca byc najlepsi na servie.. jesli im sie to nie udaje,proboja dalej; )
pozdrawiam: D
Omg...nie zauważyłeś, że napisałem to tak o dla jaj, bo wcześniej ktoś napisał podobnie?
Czy dla Ciebie każdy powód jest dobry żeby kogoś zbluzgac?
Jeżeli tak to to forum ma jak dla Ciebie za wysoki poziom bo o ile się nie mylę, do Twojego posta nikt tutaj nikogo nie jechał tylko starał się byc uprzejmy...
Więc jak masz szukac zaczepki to nie szukaj jej tutaj i przypatrz się jak ktoś pisze coś na żarty a nie na poważnie...
teraz mnie zjedź!! xDDDDDDD
Hehe ok no jade ... hehe jabys sie przyjrzal to bys zobaczyl ze bluzgow nie uzylem :p , tamtego tez zobaczylem tylko jak ktos nastepny tak napisal to nie wytrzymalem 8o ,sorka jesli cie urazilem.
Swoja droga jestem ciekaw czy to bedzie nowa furora ten nowy serwer :D
Rico Mistik
19-05-2006, 00:31
dlaczego prawda tak boli : ) zgadzam sie z Toba w 100%
jednak.. światy zmieniaja polacy dlatego.. ze zawsze chca byc najlepsi na servie.. jesli im sie to nie udaje,proboja dalej; )
pozdrawiam: D
Wedlug mnie to zwykłe pomówienie...
Brak determinacji i innych cech naszego charakteru nie są spowodowane tym że jestes Szwedem, Polakiem , czy też Amerykaninem... To kwestia induwidualna.. Kreowanie charakteru zaczyna się od kołyski aż po trumne.Myślicie że Szwedzi i inne narodowosci nie mają takich problemów .. Tak samo jak my zniechęcają się po dedzie itd.. To tylko i wyłącznie kwestia indywidualna naszego charakterku jeśli się myle możesz zapytać szkolnego pedagoga czy znajomego psychologa.
Prosze więcej nie wypisywać że Szwedzi są gorsi albo dokonalsi, że są thiefami czy też miszczami...
Mistrzu mam nadzieje ze chociaż odrobine zmienisz zdanie.
Gorąco Cię Pozdrawiam - Rico.;)
Powiem wam to że na większości wojnach polacy oddają freefragi i potem płaczą ,że przegrywają i zaczynają płacić , a że jeden zapłacił następni zaczynają.Przykład Out of space.I na końcu wojny pozostaje grupka nielicznych którzy są skazani na przegraną.I tak jest na większości światach.Więc nie mówcie że wy będziecie rządzic , bo zawsze sie znajdą takie nooby.Nawet jak to bedzie gildia 100 osobowa.Nie znaczy to , że wygracie.Oczywiście wierze w to że wygracie na new servie
Rico Mistik
19-05-2006, 11:08
Kiedy wy się czegoś nauczycie... Nie wiem na jakich wy serwach gracie, ja grałem na 3 i na ani jednym tak nie było..
Wedlug mnie to zwykłe pomówienie...
Brak determinacji i innych cech naszego charakteru nie są spowodowane tym że jestes Szwedem, Polakiem , czy też Amerykaninem... To kwestia induwidualna.. Kreowanie charakteru zaczyna się od kołyski aż po trumne.Myślicie że Szwedzi i inne narodowosci nie mają takich problemów .. Tak samo jak my zniechęcają się po dedzie itd.. To tylko i wyłącznie kwestia indywidualna naszego charakterku jeśli się myle możesz zapytać szkolnego pedagoga czy znajomego psychologa.
Prosze więcej nie wypisywać że Szwedzi są gorsi albo dokonalsi, że są thiefami czy też miszczami...
Mistrzu mam nadzieje ze chociaż odrobine zmienisz zdanie.
Gorąco Cię Pozdrawiam - Rico.;)
eh mądry czlowiek z Ciebie doceniam to.. jednak prawda jest ze szwedzi zawsze trzymaja sie razem my Polacy niestety nie.. oczywiscie sa ludzie tacy jak Ty ktorzy z pewnoscia nie naleza do reszty tepakow stojacych pod depo z red HP na manashieldzie i skullem . po to tylko zeby ktos go zaatakowal i aby miec powod by go ubic: )
P.S. wreszcie jakis czlowiek na poziomie: D pozdrawaim Cie serdecznie: )
Czas pokarze kto będzie najlepszy :)
nie ma co wyrokowac, bo mało co się sprawdza.
Rico Mistik
19-05-2006, 14:17
@up @up
Eben Nie dokońca zgodze się z twoją tezą, dotyczącą Szwedów, ponieważ za swojej kadenzji z mojimi ludzmi z rl rozbiliśmy kilka gildi szwedów.Czasami było trudno ale daliśmy rade.wcale nie są tak genialni jak mówisz.
Szwed jak kazdy człowiek. Dla mnie nie ma ludzi dosknolaszych, istnieją tylko bardziej doświadczeni.Jeżeli ekipa jest zgrana i doświadczona to można iskry krzesać.
Boli mnie jedno mój team się rozbił = (. Ludzie pozakładali rodziny i zastałem sam, teraz szukam nadzieji w ludziach z tego forum.
Eben widze że nalezysz do ludzi inteligentnych. Takiego pokroju ludzi jak ty poszukuje, mam nadzieje ze jestes doświadczonym graczem.Martwi mnie ten status pod twojim nickiem: nieaktywny gracz:(. Myśle ze jezeli zerknołeś do tego działu zaczniesz grać na nowym serwie. Mam nadzieje że zaszczycisz mnie twoją posturą u boku.
Jeśli zdecydujesz się kliknij pod ten nr:3986972.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
@up
Arte nie rozumiem Ciebie. "Czas pokarze kto będzie najlepszy, nie ma co wyrokowac, bo mało co się sprawdza." nikt nie przedstawia jaki on będzie dobry... I co on uczyni. Ten post zapewne jest stworzony byśmy sie dogadali odnosnie teamu i razem wspólnymi siłami staneli na nogi.Nikt nie ma zamiaru sie wymądrzać.Bo było by to bezsensu i nie fer.
Wspólnymi siłami jest łatwiej, wspierający cię kumple dodają otuchy i starają sie pomóc. Wiec nie dokonca moge zrozumieć o co ci właściwie chodzi.
Pozdrawiam również Ciebie Arte.
Heh dziękuję i nawzajem ;d
Spójż na wypowiedzi wielu innych osób tutaj typu "zabijemy Sweee, bedziemy najlepsiiiii" itp itd ;d...
o nich mi tu chodziło:P
Wielu ma już jakieś teamy itp, lecz z własnego doświadczenia wiem, że niezbyt często się one sprawdzają.Tym razem jednak liczę, że w końcu coś mi i reszcie wyjdzie, bo to będzie już moja ostatnia próba. Mam z kim iśc i mam dla kogo walczyc.Czas pokaze co będzie dalej.
A jeżeli chodzi o Ebena to ma zepsuty komputer xD i więkoszc jego Tibii to udzielanie się na forum ;D.
Eben napp! ;D
Mario Guard
19-05-2006, 15:23
Ja tez moge przejsc na new serv nie wiem czy jestem doświadczonym graczem :P ale chetnie bym przeszedl :D jako knight :P ;)
Tigo'Avalord
19-05-2006, 15:41
Moze powoli bysmy juz zaczeli zbierac ludzi do team? Narazie nic nie idzie w ta strone.
Btw. Szwedow da sie pobic tak jak kazdego, poprostu niemozna sie poddawac.
Ale i tak na 1 mniejscu stwoi zabawa, wygramy niewygramy bez roznicy, i tak moze byc fajnie ;D(jezeli nie beda tacy ludzie jak na xerenie)
Moze powoli bysmy juz zaczeli zbierac ludzi do team? Narazie nic nie idzie w ta strone.
Btw. Szwedow da sie pobic tak jak kazdego, poprostu niemozna sie poddawac.
Ale i tak na 1 mniejscu stwoi zabawa, wygramy niewygramy bez roznicy, i tak moze byc fajnie ;D(jezeli nie beda tacy ludzie jak na xerenie)
po co robic teamy z osobami których nie znasz? Może będziesz miał pecha i trafic na team w którym 90% osób to będą skończone nooby ;).
Rób team z tymi których znasz i wiesz, że coś potrafią osiągnac, a na servie się to potem sprawdzi :)
Tigo'Avalord
19-05-2006, 16:56
@up
Tez prawda, moze zrobie swoja grupe z kumplami moze sie do kogos dolacze juz niewiem co myslec, sie zobaczy do new serwera jeszcze troche czasu ;)
@up
Tez prawda, moze zrobie swoja grupe z kumplami moze sie do kogos dolacze juz niewiem co myslec, sie zobaczy do new serwera jeszcze troche czasu ;)
nom :)
anyway Good luck ;P
Tez ide na new server, starzy przyjaciele proszeni o msg ;]
I pewnie jak zwykle nic wam z tych zbieraniem się do pokonania "zlych szwedow" nie wyjdzie :] Jak zwykle zbieranina polaczkow, ktora tylko potrafi gadac.
Artisto/ Achilles The immorta.
@up @up
Eben Nie dokońca zgodze się z twoją tezą, dotyczącą Szwedów, ponieważ za swojej kadenzji z mojimi ludzmi z rl rozbiliśmy kilka gildi szwedów.Czasami było trudno ale daliśmy rade.wcale nie są tak genialni jak mówisz.
Szwed jak kazdy człowiek. Dla mnie nie ma ludzi dosknolaszych, istnieją tylko bardziej doświadczeni.Jeżeli ekipa jest zgrana i doświadczona to można iskry krzesać.
Boli mnie jedno mój team się rozbił = (. Ludzie pozakładali rodziny i zastałem sam, teraz szukam nadzieji w ludziach z tego forum.
Eben widze że nalezysz do ludzi inteligentnych. Takiego pokroju ludzi jak ty poszukuje, mam nadzieje ze jestes doświadczonym graczem.Martwi mnie ten status pod twojim nickiem: nieaktywny gracz:(. Myśle ze jezeli zerknołeś do tego działu zaczniesz grać na nowym serwie. Mam nadzieje że zaszczycisz mnie twoją posturą u boku.
Jeśli zdecydujesz się kliknij pod ten nr:3986972.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
@up
Arte nie rozumiem Ciebie. "Czas pokarze kto będzie najlepszy, nie ma co wyrokowac, bo mało co się sprawdza." nikt nie przedstawia jaki on będzie dobry... I co on uczyni. Ten post zapewne jest stworzony byśmy sie dogadali odnosnie teamu i razem wspólnymi siłami staneli na nogi.Nikt nie ma zamiaru sie wymądrzać.Bo było by to bezsensu i nie fer.
Wspólnymi siłami jest łatwiej, wspierający cię kumple dodają otuchy i starają sie pomóc. Wiec nie dokonca moge zrozumieć o co ci właściwie chodzi.
Pozdrawiam również Ciebie Arte.
uwierz mi bardzo bym chcial jednak.. moj komputer nie jest na tyle sprawny aby moc zagrac z Toba. wiec poki mam takeigo PC jakeigo mam nie moge zaszczycicc sie gra z Toba i resszta: ) mam nadzieje ze to si zmieni z czasem pozdrawiam :D
Dzika Zuzia
20-05-2006, 01:06
Witam wszystkich.
Zastanawiam sie co do nowego serwera.Nie bede tu wypisywac Opanuje ten serwer, wygram wojne, stworze team. ITP.
Jestem tylko ciekawy ile osob z Xereny bedzie tutaj (chodzi mi o poczatki) Divonnium. Ja mialem haka w trakcie wojny z Dome~ i pozniej jakos stracilem kontakt z ludzmi.Mysle ze sie spotkamy na New serwer.
Pozdrawiam starych znajomych
Korun Dore
Yebro
Youx
Betchor Divonnium
Gran Divonnium
Club Maniac
Phranella
i wogole wszystkich za czasow HuM
Jesli kogos nie wymienilem to tez pozdro.
// Kulawy Bogdan
I pewnie jak zwykle nic wam z tych zbieraniem się do pokonania "zlych szwedow" nie wyjdzie :] Jak zwykle zbieranina polaczkow, ktora tylko potrafi gadac.
Ohh Aristo, który to już server? mimo wszystko na prawde, z całego serca życze Ci aby w końcu Ci się udało.Powodzenia :P
UnGlobus / Artehax
Rico Mistik
20-05-2006, 07:04
No ty jestes guru... a my to zwykle pionki.. ehe ehe ..:baby:
Niech wyscig szczurów się zacznie ;)
A co z Olafem?:]
Bacik, co z Xereną? :> jak widac nadchodzą ciężkie czasy dla Phy~, masz invite'a do Tengu. Może jeszcze przed końcem bana nie wyjdą nowe servy:P
Pomorzesz Tengu czy już definitywnie new serv :>?
właśnie zauważyłem że kilku członków z Next Generation na Obsidii zamierza iśc na nowego serva.Oprócz sporej grupy z Kyry, Xereny, Saphiry i Nebuli będą zapewne kolejną grupą walczącą o władze na serverze.Zapowiada się ciekawie ]; ]
nie mówie jeszcze o ekipach z innych servów i co zauważyłem, idzie wielu Szwedów.Bardzo dobrze bo przynajmniej będzie ciekawie
jak patrze na wasze posty to żałość mnie bieże, obraz nędzy i rozpaczy...Sorki za spotrzeżenia ale wiekśzośc z was to same gnoje mocne w gebie, każdy rwie sie do czegos a sam nic soba nie prezentuje zastanówcie się co piszecie...
Btw do Moderatora: Prosze o rozważenie banowania noobowskich wypowiedzi czy także wyzwisk, bo wiecej tu osób ktore maja od 8 do 12 lat.
Pozdrawiam...Yours Aklodah
Tigo'Avalord
20-05-2006, 16:01
jak patrze na wasze posty to żałość mnie bieże, obraz nędzy i rozpaczy...Sorki za spotrzeżenia ale wiekśzośc z was to same gnoje mocne w gebie, każdy rwie sie do czegos a sam nic soba nie prezentuje zastanówcie się co piszecie...
Btw do Moderatora: Prosze o rozważenie banowania noobowskich wypowiedzi czy także wyzwisk, bo wiecej tu osób ktore maja od 8 do 12 lat.
Czyli juz powinienes dostac bana ;)
Jak ci cos niepasuje to po co sie udzielasz, lepiej wyjdz ztad i niewracaj...
A od 8 do 12 lat to masz chyba tylko ty, bo wiecej na pewno nie ;)
@Topic:
Ciekawie musi byc, skoro tyle osob idzie :D
Nie bede sie zniżał do twojego poziomu, i nie bede nic mówił, lecz jak jeesteś idiota to nie widzisz ile mam lat, następna sprawa podaj swoj nick na nowym worldzie i wtedy porozmawiamy skoro w buzi jestes taki dobry.
Pozdrawiam. Yours Aklodah
Tigo'Avalord
20-05-2006, 16:51
Jak mam ci podac nick na nowym serwie skoro go jeszcze niema?
A w podpisie kazdy moze wpisac co chce.
Klamac kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej ^^
Lepiej bys wybral jakis ots bo new world niewiadomo kiedy bedzie ;]
Lord Terus
20-05-2006, 17:01
New world pewnie będzie po letnim update czyli jeszcze poczekacie :)
Też się z kumplami z Lunary wybieramy tam :)
I wogule nie wiem co sie tak uczepiliście szwedów to są też ludzie na dodatek mili i normalnie :P
..::Guti::..
20-05-2006, 18:33
Ja ide na new serva, robie sorca Kto robi najta?
mam nadzieje, że mówisz tylko o nielicznych udzielających się na tym forum :P
bynajmniej Ja staram się tylko przekazywac informacje o osobach które idą na nowego serva z innych serverów, na których przegrali wojnę.
Nie staram się szukac ekipy na forum, bo wiem że jest to praktycznie nierealne, gdyż dokładnie każdy może byc mocny tylko w gębie, gorzej w praktyce.
A co do wypowiedzi: "Ja ide na new serv", "zabijemy wszystkich swe", "kto robi najta"... po co to piszecie? idizesz na nowy server? spoko, chcesz zabic Szwedów? powodzenia... , Robisz sorca? podobnie pewnie jak 90 % osób na nowy server więc nie jesteś nikim szczególnym.
Wszystko wyjdzie w praniu :)
btw: z tego co zauważyłem praktycznie na każdym forum na Tibia.com jest temat odnośnie pójścia na nowy server, pewne jest, iż będzie tłoczno
Powodzenia dla wszystkich :)
kruliczek
20-05-2006, 20:18
huh, ja też chyba na new pojde bo sytuacja na xerenie jest dobijająca
przez te wszystkie wojny pozwoliliśmy wybić się gildii Octal i teraz pewnie oni będą rządzić serwem :'(
Co do wojen o władze to jest to nieuniknione, ale szczerze mowiac wolałbym żeby wojna rozpoczela sie gdzies na 60+ lvlach i była to wojna narodowościowa może nie tam z jakichś względów rasistowskich ale jednak taka jest prawda ,że z Polakiem lepiej jest się dogadać niż ze Szwedem... (prosze bez wjazdow ze nie umiem po angielsku, zdałem mature 19/20 ustny we wtorek :D) Już pomijam fakt że niektórzy Polacy w ch**a walą ale to przecież spotyka sie i wśród Szwedów ;p
huh, ja też chyba na new pojde bo sytuacja na xerenie jest dobijająca
przez te wszystkie wojny pozwoliliśmy wybić się gildii Octal i teraz pewnie oni będą rządzić serwem :'(
Co do wojen o władze to jest to nieuniknione, ale szczerze mowiac wolałbym żeby wojna rozpoczela sie gdzies na 60+ lvlach i była to wojna narodowościowa może nie tam z jakichś względów rasistowskich ale jednak taka jest prawda ,że z Polakiem lepiej jest się dogadać niż ze Szwedem... (prosze bez wjazdow ze nie umiem po angielsku, zdałem mature 19/20 ustny we wtorek :D) Już pomijam fakt że niektórzy Polacy w ch**a walą ale to przecież spotyka sie i wśród Szwedów ;p
szkoda bo osiągnąłeś naprawdy dobry level :(
mimo wszystko powodzenia i zapraszam do współpracy.
Tigo'Avalord
20-05-2006, 22:37
@kruliczek
Niemartw sie, jeszcze nie wszystko stracone. Tylko ze Xerena juz na poczatku byla serwerem na ktorym niebylo sensu grac. Wojna za wojna.
Jezeli idziesz na nowy to zycze Ci powodzenia :D
Gralem troche na Xerenie, obecnie nie gram nigdzie. Na nowy server czekam od jakis dwóch miechow, po hacku nie chcialo mi sie od nowa zaczynac na Xerenie, na Obsidii (tam mialem hacka) czy na jakis innych servach. Najlepszy na pewno nie bede, do gildi rzadzacej raczej tez sie nie dostane (no chyba, ze na wakacjach nuda bedzie ;) ), ale chcialbym sobie normalnie pograc, tzn. nie padac za wysokie skille czy dlatego, ze jakiemus h lvlowi sie nudzi (patrz Obsidia, akcje Mannowa i ekipy, kto tam gral to wie o co chodzi). Mam nadzieje, ze nowy server nie bedzie kolejnym swiatem wyniszczonym przez wojny i power abuserow. A wszystkim, ktorzy chca zapanowac nad serverem zycze powodzenia. Pewnie juz wkrotce zobaczymy jak to bedzie wygladalo, mam nadzieje, ze cipy niedlugo stworza tak oczekiwane przez wielu graczy nowe swiaty.
lord_athrek
21-05-2006, 23:30
rico mistik ty grasz an kyrze?? i masz tam glidie??
lord_athrek
21-05-2006, 23:32
Mogli ByŚmy StworzyĆ Gildie Tak PotĘŻnĄ Kto Jeszcze Nie Widzial :)
Zbierajcie Na Pacc I Wchodzi Serv Wbijemay Lvl I Tworzymy Gildie
:)
Rico Mistik
22-05-2006, 09:49
@up @up
Tak troche ciosałem na kyrze.8o
Lord Dreathan
22-05-2006, 09:50
<wstaje z łóżka otwierając zaspane oczy> Ymm znowu od nowa? No to jedziemy B)
oby stamtad ciebie tez wyj3bali
Wald_Kerius
22-05-2006, 10:18
Również wybieram się na nowe serwer. Zanzaczam, że nie grałem dużo na Xerenie, głównie na Kyrze. Mam nadzieję, że serwy wyjdą gdzieś w następnym tygodniu. Z reguły wychodziły zaraz po up-date. Pożyjemy zobaczymy.
Jeżeli będziecie tak nabijać lvl'e jak posty w tym temacie, to bedzie "gooooood", czego i wam i sobie życzę.
Cya there.
oby stamtad ciebie tez wyj3bali
B) Jak narazie to ty kisisz pz a ja juz nie dlugo wróce misku i wtedy pogadamy o tym kto wyleciał a kto nie ;) B)
Dodam tylko ze ciebie wyjebałem z servera jednym zdaniem na forum i wróciłes jak piesek do phy'a wbileś kilka marnych lvlków i kóóóóóniec dla ciebie tej przygody ;(
Elysian Warior
22-05-2006, 21:21
Witam.
Widze tu powtórke z rozrywki :P
Na wstepie namawiam do niewyzywania sie, bo to jest zbyteczne oraz do skromnosci niektórych z uzytkowników forum tu wypowiadających sie.
Powiem tylko ze chce isc równiez na nowy server (mam nadzieje ze w przeciwienstwie do zeszlorocznego, na który nie udalo mi sie pujsc z przyczyn losowych,za co przepraszam, teraz mi sie uda). Nie chce zakladac zadnej przedwczesnej glidii, jednak jezeli ktos znajomy chce sie dolonczyc do kilku moich kolegów, z którymi razem ide server, moze mi przeslac pm.
Prawdopodobnie rozmawiam z wami ostatni raz, bo wiekszosc tu nie znajdzie sie w pierwszej 50 expa na new servie, albo ja znowu nie pujde na new worlda :)
A wiec baba .......i powodzenia wszystkim przyjaciołom, a w szczególnosci wrogom, by zemsta byla slodsza ;p
Mnie zapewne pamietasz, mam nadzieje ze nie zmaulisz własnie jak rok temu, proponuje dołaczenie Ci do mnie, pzegrałem wary ostatnie przez zdrady ale tutaj bedzie inaczej
Pozdrawiam AKlodah
Tigo'Avalord
23-05-2006, 16:33
Jeżeli będziecie tak nabijać lvl'e jak posty w tym temacie, to bedzie "gooooood", czego i wam i sobie życzę.
Cya there.
No dobra, jezeli bedziemy tak expic jak nabijac posty tutaj to nawed z rooka niewyjdziemy. Chyba niezauwazyles, ze tu sie posty nienaliczaja? :P
Cya in Tibia.
Mnie zapewne pamietasz, mam nadzieje ze nie zmaulisz własnie jak rok temu, proponuje dołaczenie Ci do mnie, pzegrałem wary ostatnie przez zdrady ale tutaj bedzie inaczej
Pozdrawiam AKlodah
Mam pytanie..Możesz mi podac nick swojej byłej postaci? bo nie jestem pewny czy Ciebie nie kojaże :)
btw: ostatecznie ksywe w rl :>
Jeżeli jesteś tym o kim myśle to może byc ciekawie :]]
Bacik daj swoje gg, mam sprawe, a ollafa nie moge zlapac.. ;p Odnosnie new serva :]
moze i ja pojde na new, aklodah z galany?
Rinnaroc
24-05-2006, 00:02
Widze, ze temat sie troche powiekszyl ;o Ja nie mam zamiaru grac 17/24 przez dwa tygodnie, tylko po 5h max dziennie. Gralbym dluzej gdyby nie to, ze moja mama pisze awans jakis i spedza po 10h czasami a ja biedny tylko patrze ;/ Szkoda troche, ze juz mi ulecialo 2 tyg. pacca, a ja wciaz czekam na nowy swiat :P
Beltinia czy Belcinia jakos tak :>?
Aklodah z Galany ten we własnej osobie:) innych nickow nie podaje:)
rL KSYWA TO oLI:)
Pozdrawiam Aklodah
Xzonixek
24-05-2006, 20:08
Niedawno ded by Domne...N/c nie chce już ze szwedami się bawić na xerenie... Idziemy na nowy serwer a jak Msl idzie <zIoM> to i ja :D Może znowu New Stars gildia lub Faint?? :D
Kuczer88
24-05-2006, 20:33
Beltinia czy Belcinia jakos tak :>?
Hmmm Beltinia czy Belcina a może jednak Bolcinka ???hihihihihi dobre nicki pod takimi można Cie będzie spotkac na new serw???
Hmmm Beltinia czy Belcina a może jednak Bolcinka ???hihihihihi dobre nicki pod takimi można Cie będzie spotkac na new serw???
Name: Boltina
Sex: female
Profession: Royal Paladin
Level: 119
Ciekawe czy ty kiedykolwiek wbiles chocby 50 lvl, bo na razie chce mi sie z ciebie smiac :)
Udowodnij mi ze jestes Boltina?? Powienes mnie znac i powiedz cos o mnie z dawnych czasów:)
Kuczer88
25-05-2006, 14:39
Name: Boltina
Profession: Royal Paladin
Level: 119
Ciekawe czy ty kiedykolwiek wbiles chocby 50 lvl, bo na razie chce mi sie z ciebie smiac :)
:o Hmmmm jest i też Boltan(pozdro) ,dla starego ownera Boltiny (tzn. pierwotnego) również pozdro. A jeżeli Oli ma w nicku aklodah a na serwie galana był kiedyś ktoś taki to może to jest on :o hmmmm jupi to on wiec nie żadna boltina tylko aklodah ,takie to trudne ???A co do moich lvlów nie powinnienes sie martwic(wiem jakie zrobiłem a twoje mnie nie obchodzą)B) .
Sprostowanie:
Ja nie jestem żaden Boltina... pytałem się aklodaha czy on to Beltina :P
A pytam się ponieważ Boltina był "niemiły" dla kilku moich kumpli :P
wjec oos przegrali a ja mam hunted for 4ever wjec kto idze na nowy server ? :> najlepiej taka liste zrobic :D bo niechce mi sie czytac all postow ;p
Kuczer88
25-05-2006, 19:43
Sprostowanie:
Ja nie jestem żaden Boltina... pytałem się aklodaha czy on to Beltina :P
A pytam się ponieważ Boltina był "niemiły" dla kilku moich kumpli :P
Hmmmm nie chiał bym ci koleś obrażac ale.... hmmmmm czy ja napisałem że ty jestes boltina :o(chyba nie)więc czytaj ze zrozumieniem o ile potrafisz.Aklodah nick na forum ksywa "Oli" a może on jest kimś takim :
Name: Aklodah
Profession: Knight
Level: 85
World: Galana
hmmmmm czy to jest Boltina ??? Nie sądze.Więc prosze nie kompromituj sie więcej :baby:
kruliczek
25-05-2006, 20:02
@up
Przeanalizuj sobie ostatnie 10 postów.
@all
Tu mieli sie wpisywac Ci co ida na new servy a wy sie all time kłócicie... Ja chce sobie zobaczyc czy jacys znajomi ida na new, a znajduje zwykły burdel :|
omg ile tego jest a co sam mam sobie zrobic ta liste 0.o? :D nie thx ;p za duzo czytania :>
@up
Przeanalizuj sobie ostatnie 10 postów.
@all
Tu mieli sie wpisywac Ci co ida na new servy a wy sie all time kłócicie... Ja chce sobie zobaczyc czy jacys znajomi ida na new, a znajduje zwykły burdel :|
AASFsldvjklajslklkasjdLKJQalksJLCVKXCVJLKJWEAD ??:baby:
gUZI GUZI GUUUU?:> :confused:
taa ten post zdecydowanie przyspieszy analizowanie 10 ostatnich postów omg juz przeczytalem ;p
Też ide na nowy server wraz z kumplem "Danshey" i wieloma innymi z kyry.
@Achilles
Czemu nie odpowiedziałeś na moją wiadomość ,mam nadzieje że jeszcze mnie pamiętasz =)
ja sie chyba zalamie jak one nei wyjda
Hmmmm nie chiał bym ci koleś obrażac ale.... hmmmmm czy ja napisałem że ty jestes boltina :o(chyba nie)więc czytaj ze zrozumieniem o ile potrafisz.Aklodah nick na forum ksywa "Oli" a może on jest kimś takim :
Name: Aklodah
Profession: Knight
Level: 85
World: Galana
hmmmmm czy to jest Boltina ??? Nie sądze.Więc prosze nie kompromituj sie więcej :baby:
:D Omg! :D:D:D A ja to pisałem do Ciebie? Wiesz nie chcę się kłucic ale powinieneś czytac te posty zanim coś napiszesz :).A i myslisz że każdy wypowiadający się na tym forum ma w swoim dorobku tylko jedną postac zrobioną :>, nie sądze, ludzie mogą także na przykład sharowac konta i przez to miec wiecej postaci? nie wydaje Ci się :> ... plx nie udzielaj siee ;((
kompromitacją jest wypowiadanie się w taki sposób jak Ty, nie czytając wcześniejszych wypowiedzi oraz psucie dobrej atmosfery :)
pojedź mnie teraz Plx!! :D
Kuczer88
25-05-2006, 22:24
Dlatego że może sharował albo i nie sharował ,jakieś powody ma żeby tego nie ujawniał powiedział ci że jego nick to Aklodah.Więc dlaczego na siłe chcesz strzelac kim on jest ??Skąd ci przyszło do głowy że on jest boltina ??Zupełnie bezsensu myślisz .I nie powinno cie obchodzic jeżeli nie chce powiedziec.A nie strzelasz i później tworzą się plotki kto kim nie jest.
on napisał ze jest alkodah po tym jak sie go spytałem o boltinę, więc powtarzam, zacznij czytac posty zanim się wypowiesz...
a pytam się go o to, ponieważ mam swoje powody? musisz się mieszac, czy to wogule twoja sprawa? wprowadzasz tylko niepotrzebne zamieszanie i zbaczasz z tematu posta...
a szkoda...
Osoby na new server:
Korun Dore 76lvl
Defroy 73lvl
Grorth 69lvl
Tigo'Avalord 48lvl
elite sephil 45lvl
Evil Rhasta 45lvl
Slayer'the hunter 45lvl
Elan Kazing 45lvl
Aryn Evil'Eye 44lvl
Kulawy Bogdan 36lvl
Saxon Dezhulka 31lvl
Aawi 31lvl
Kasiyea 31lvl
Karol Chemfiz 30lvl
Philip Fast 29lvl
pitasos wynasing 29lvl
Ruutek 26lvl
Mario Guardian 21lvl
Mam nadzieje ze new server bedzie na wakacje bo narazie musze skonczyc z xerena i jezeli bedzie szybciej to poprostu nie bede gral ;/
Wilczekkk
26-05-2006, 13:37
Hiho
Bardzo mozliwe ze i ja bede gral na nowym servie:D
Pozdro dla Bacika:)
Elysian Warior
26-05-2006, 15:35
Ostatni server powstal dokladnie 100 dni temu. Tak wiec teraz kazdy dzien moze byc dniem otwarcia servera. Po niedawnym updacie terminy powstawania serverów zaczemy byc bardzo nierególarne ( przes ostatnie 2 lata powstawaly srednio co 30-35 dni). Wg mnie za pare dni powstanie server, ale wtedy ja nie pujde na niego. Kolejny mysle, ze powstanie w polowie lipca, i to wlasnie bedzie wakacyjny server na który zamierzam isc ( terminy sa jedynie moimi spekulacjami i nie sa wiarygodnymi zrudlemi informacji ;] ).
pozdro
Golden'Fanatyk
26-05-2006, 16:10
Osoby na new server:
Untora 91lvl
Korun Dore 76lvl
Nab? Untora zostaje na Xerenie : )
Korun nie jest jeszcze zdecydowany : )
@Do kogos up, kto mowil ze OoS jest hunted
Ten kto chcial, ten gra dalej : )
B) Jak narazie to ty kisisz pz a ja juz nie dlugo wróce misku i wtedy pogadamy o tym kto wyleciał a kto nie ;) B)
Dodam tylko ze ciebie wyuwielbiam jeść bananyałem z servera jednym zdaniem na forum i wróciłes jak piesek do phy'a wbileś kilka marnych lvlków i kóóóóóniec dla ciebie tej przygody ;(
no fakt ale czytałem troche za bardzo powieszchownie :)
Zamierzam iść na nowe jak będą. Zobaczymy jak się to będzie. Mam nadzieje, że to nie będzie mój chyba 4? nowy serwer gdzie zrobie 50lvl+ i mnie wyj**** B)
Kunkers Xerian here ^.-
Hehe jak patrze na te wasze wypowiedzi to nie wiem co o tym myśleć.
Każdy chciałby rządzić a wiadomo że tak nie będzie i jak się wypowiadacie że checie zrobić liste ludzi przed powstaniem servera to żal ściska. Dlaczego? Bo połowa nawet nie opóści rooka. Swe teraz mają najciężej do wybicia się gdyż z tego co widziałem polaków idzie więcej niż jest na furorze ;) Ale niech se ktoś nie myśli że będzie tak bajecznie i bez PA :evul:
Osobiście mówie że też się wybieram ale oczywiście nie z wami :baby:
Powodzenia
//Your Chris
Niedawno ded by Domne...N/c nie chce już ze szwedami się bawić na xerenie... Idziemy na nowy serwer a jak Msl idzie <zIoM> to i ja :D Może znowu New Stars gildia lub Faint?? :D
Kto ty? ;>
Ja ide z Aklodahem,Jejihevem i reszta ludzi.
Skopo de'tag here jakby co:]
oo Jejichuś bedzie na nowym serwie ? B)
Skąd masz takie info ? :>
ja pamiętam jejicha jak biegal po miesciee a ja mialem 14 lvl i bylem newbem :baby:
Btw- pewnie jakby go nieshackowali mielibysmy juz na galance 200+ (jak konda mial 110 to jejich mial 160+)
ale podobno potem dostal hacka :<
i to ze jejich beedzie na nowym serwie to dobra informacja czy raczej zla ? ;p
ja tez chętnie dojde na nowy serw.
Na galanie jest za duzo power abuserów..........
zgadzam sie z tym ze tutaj niema sie co zabardzo rozgadywac, warto powiedziec ze ktos ze skillem wyraza chęć na to ale oszczedzcie sobie postow typu napewno bede najlepszy zrobimy wojne itditp.
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
'To jest ,,niezdrowe"'
pozdrawiam wszystkich.
Yourz
Tom Ole, Galana
Osoby na new server:
Philip Fast 29lvl
;/
Po co piszesz te lvle ?:p nie sądzisz, że ktos może mieć zniszczoną postać lub przestał nią grać?:confused:
Ja tylko wypisalem ludzi ktorzy zadeklarowali sie ze pujda na new server i nic nie mowilem o tym ze wszyscy ida razem 0.o ludzie z kad wam sie takie pomysly bira?
Sory za moje spostrzeżenia, ale uważam Cie za ostrego nooba, który ma kompleksy. Moje podejżenia to że jestes tak cienki i chcesz gadka nadrobić, bo zawsze masz jakies przeszkody pójścia na nowy świat he, nigdy jakos wykazac sie nie mozesz.... Dziwne a zarówno ostro zwałowe;)
Pozdro dla Ciebie
Pozdrawiam
Aklodah
Elysian Warior
27-05-2006, 20:31
Sory za moje spostrzeżenia, ale uważam Cie za ostrego nooba, który ma kompleksy. Moje podejżenia to że jestes tak cienki i chcesz gadka nadrobić, bo zawsze masz jakies przeszkody pójścia na nowy świat he, nigdy jakos wykazac sie nie mozesz.... Dziwne a zarówno ostro zwałowe;)
Pozdro dla Ciebie
Pozdrawiam
Aklodah
Dzieki za te spostrzezenia:
1.wogóle mnie nie znasz wiec nie wiem skand te wnioski
2. raz nie poszedlem, bo gra nie jest najwazniejsza w moim zyciu i mialem wazniejsza sprawy.
3.bylem przez 3 pierwsze miesiace istnienia pewnego servera 1 na liscie expa- potem przestalem grac, bo pewne sprawy w rl mi nie pozwalaly B) :p
Ahlodah
Wbiles kiedys 85 lvl to teraz srasz jakbys zdobyl mistrzostwo swiata w tibii :cup: i malo nie posikasz sie z wlasnej pychy i dumy.Szczerze je_bie mnie czy pujde na new worlda, bo oprócz tibii moge w wakacje robic wiele innych rzeczy, bardziej interesujacych, jednak jak cos zaczynam robic to staram sie robic to najlepiej jak potrafie- jesli pujde na new wrlda sam sie o tym przekonasz. do tego czasu wlasne uwagi i spekulacje kto bedzie najlepszy zatrzymaj dla siebie.
Aklodah zaraz powie:daj mi nick na new worldzie, bedziesz hunted, zobaczysz,ja i moi koledzy bedziemy zadzic
----omg ;(
jeszcze raz dzieki za spostrzezenia. przemysle je doglebnie i wyciagne z nich wnioski,moze mi w czyms pomaga, tobie tez to radze ;p
a narazie
pozdro dla ciebie
Pozdro dla Ciebie
Pozdrawiam
Aklodah
wlasciwie do kogo to bylo?
A ja mam pytanie z innej beczki ;d
opłaca się tu grac? tz jak z expowiskami dla Knighta ? Czy respy są ciagle zajęte?
Z góry dzieki za info.
Pozdrawiam
Sowa.
Rico Mistik
28-05-2006, 20:33
opłaca się tu grac? tz jak z expowiskami dla Knighta ? Czy respy są ciagle zajęte?
Z góry dzieki za info.
Pozdrawiam
Sowa.
Chciałbym ci pomóc, lecz nie dokonca wiem co własciwie masz na myśli.Oświeć mnie miszczu.
Natomiast witaj Celmir, ja również zaczynam z Aklodach-em, mysle że bedzie ciekawie. Odezwij się do mnie na gg, jesli lubisz pvp to mam do ciebie ciekawą propocyje...
Do usłyszenia, pozdrawiam -Rico.
Szuwarski
28-05-2006, 21:04
Z góry dzieki za info.
Pozdrawiam
Sowa.
Jeśli masz na myśli Xerene to jest tragicznie na typowych expowiskach (Kazo, okolice Thais, Venore). Żeby nabić lvl trzeba grać w nietypowych godzinach. Mnie to nie przeszkadza dopóki robię skille, ale kiedyś lvl też trzeba będzie wbić. Myślę, że jak się przebijesz przez pierwsze 30 to później jest łatwiej, bo wcale takich postaci za dużo nie ma ciągle.
Golden'Fanatyk
28-05-2006, 23:50
Jesli ktos by chcial zostac na Xerenie a ma hunta napiszcie PM , postaram sie to rozwiazac : )
Chodziło o to , że chcialbym sie dowiedzieć czy opłaca się tutaj grać knightem,
aktualnie mam juz 13 lvl 50/50 chcialbym wbić 75/75 30 lvl i pacc ale nie wiem czy da rade bo może właśnie expowiska są ciagle pozajmowane itp :p
Poprostu jesli moglibyście napiszczcie czy wogole opłaca sie tu grać.
Pozdrawiam
Sowa.
Nadal uważam Cie za nooba, gdyz Aklodah to nie moja jedyna postac higj lvl, wiec nie mow głupot, poprostu moje spstrzeżenia są trafne na twoj temat bo Ty nigdy nic nie osiągnąłes w Tibii, a znam Cie bo Na Elysi byłes noobem:D Jak dla mnie:)
Tak jak wszyscy co nie trzymali z nami:) de'Arc:), a i Elysian nie mowie ze bede rządził, ale Del'Toro zazwyczaj rządzi jakby patrzec na Isare czy pozniejsza Irydie a nawet i Galane:) a ja znimi juz od 2 lat gram, po za Berylia, bo pozniej grałem na Furorze:), a oni na Berylii. Na new znow razem ruszamy:)
Pozdrawiam:) AKlodah
a ja mam pytanie z innej beczki.
Kto zamierza iśc na pierwszy lepszy server a kto tylko na wakacyjny?
Po opisach wielu osób można zauważyc, że większosc czeka tylko na wakacyjny server (jak ja).
Rico Mistik
29-05-2006, 09:08
Otóż ja wbijam na pierwszy Niemiecki serw. pvp.
Ja ide na pierwszy server jaki powtanie i ten pierwszy w alfabecie <istotne>
Mam nadzieje że nienadzieje sie na Xeretze i Mizearon =)
Bo zapewne bym se nie pogral ,niestety nicku nie podam na forum.Kim jestem zostanie tylko dla mnie i kumpli ktorzy wraz zemna ida na nowy.
Jesli ktos by chcial zostac na Xerenie a ma hunta napiszcie PM , postaram sie to rozwiazac : )
hehe Szafa to taką moc teraz masz ?:D
SOF-Morgana
29-05-2006, 20:44
Słynny(*) player z Kyry również idzie na pierwszy lepszy... hehe... ;) I tak mnie nikt nie zna... ; P
(*) taki joke... ; p
Słynny(*) player z Kyry również idzie na pierwszy lepszy... hehe... ;) I tak mnie nikt nie zna... ; P
(*) taki joke... ; p
xDDDDD wszyscy jestesmy slynni na swoj sposob xDDDD
Golden'Fanatyk
30-05-2006, 00:24
http://rapidshare.de/files/21715101/xerenadomnowned.rec.html
Domnesticus died ; <
jaroslawbeczek
30-05-2006, 00:44
@ golden
tez mam na imie Adrian ;P
gralem na xerenie wbilem 4 razy po 30 lvle i wszsytkie zrokowałem a kase ( z 100k? ) powywalalem do depo do wody porozdawalem kumplom gdzie sie dalo
czekam na nowy serv i szukam tam przyjazni :D( jestem niewyzyty?) :P
pozdrawiam
Ide na nowy swiat a ze mna wielu kumpli (40 +) i wielu z pacciem (12 +) ... chcem zrobic z wami polska rodzine ktora bedzie walczyci i zadzic na swiecie TYM RAZEM DAMY RADE !!
musimy sie zgrac co do nazwy rodziny zebysmy mieli wspolna koncowke takie jak juz istnieja typu " majere " " ire" " cornel" i wiele innych .... czekam na propocycje .... licze ze dacie z siebie wszystko bo ja mam wielkie plany na wakacje.
Ja mam nadzieje ze juz dzis wyjdzie new serv bo jak nie to niewiem co poczne;]
Ja mam nadzieje ze juz dzis wyjdzie new serv bo jak nie to niewiem co poczne;]
Znam ten ból :p
Ja czekam juz od 2 tygodni od kąd zdałem maturke ;(
A go ciągle nie ma. Dziś muszą dac bo inaczej tak myśle doszli do wniosku aby nie dawac nowych bo maja i tak nie pelne serwery az do wakacyjnych ale z drugiej strony muszą pamiętac że na nowy świat wybiera się duża liczba graczy więc czekajmy. Jak nie dadzą nowych w tym tygodniu to możemy zapomniec o serwerach do 1 lipca X(
@up
Zgadzam sie jesli dzis lub jutro nie dadza to sobie poczekamy 2 miesiace
Jezeli Cie to interesuje Jejihev=Xeretza:) no i on idzie ze mna na new serv, a druga sprawa Mizaeronem grałem na wojnie z Tetro ^^
Jejihev powiadasz zapowiada sie interesujaco;]
A na jaki idziesz pierwszy niemiecki?
Ja moze pojde Soyos Exile tutaj :P
@Aklodah
Pamiętam cię z Galany ,jeśli cię z kimś nie myle.(Ale to było jakieś 2 lata temu ,kiedy zaczynało się gre w tibie :P)
Ide na nowy swiat a ze mna wielu kumpli (40 +) i wielu z pacciem (12 +) ... chcem zrobic z wami polska rodzine ktora bedzie walczyci i zadzic na swiecie TYM RAZEM DAMY RADE !!
musimy sie zgrac co do nazwy rodziny zebysmy mieli wspolna koncowke takie jak juz istnieja typu " majere " " ire" " cornel" i wiele innych .... czekam na propocycje .... licze ze dacie z siebie wszystko bo ja mam wielkie plany na wakacje.
Yeah 12 paccow xDDD no to na pewno bedziecie zadzic ;] Zmiecie was pierwsza, lepsza ekipa dobrze zgranych szwedow :) Pewnie nawet nie wiecie co to Ventrilo/TeamSpeak xDDDD
Zaczolem grac na Xarenie(2 tyg. po starcie).....wbilem 30 lvl i zechcialem grac inna profesja :p (pomylalem zeby na nowym serwie)wiec dlugo czekam.......i niby czemu jak nie dadza new serwow today to bede musial czekac dlugo dlugo?Mama nadzieje ze to jakies......X(
spider-bialystok
30-05-2006, 19:20
Ja moze pojde na nowy serv ale tylko na non-pvp:p Idzie ktos? ;p
Ja mam nadzieje ze moze jeszce jutro wyjda, bo jak nie to chyba sie zalamie
pamietacie moze kiedy byl nowy serwer rok temu ??
Jemiol91
31-05-2006, 16:32
Kurcze czekam na new serwa juz ho ho bo za xerene sie nie bralem bo szkola a teraz wakcje to mozna grac..Tylko jak bedzie non-pvp to lipa=[[PLX NEW SERV
Toowreck
31-05-2006, 17:29
Jak dla mnie to mozna spac spokojnie, mysle ze servery wyjda jakos pod koniec czerwca, czyli wtedy gdy horda dzieci otrzymuje prezent zwany wakacjami. Kyra wyszla na swieta bozego narodzenia, Xerena jakos na ferie zimowe wiec teraz wypadaloby na wakacje. Jedynym pocieszeniem jest to ze rok temu w Maju wyszla Morgana i jakis tam inny swiat, wiec moze... keep dreaming;]
Ja mam taka cicha nadzieje, ze moze jutro wyjda bo dzis znow mini up ostatnio techniczny wiec.....
też mysle że koniec czerwca/poczatek lipca po update
jak dla mnie moze wychodzic kiedy chce (byle szybko)
też mysle że koniec czerwca/poczatek lipca po update
Jesli uwazasz, ze nowe servy wyjda po letnim update (nie jakis technicznych tylko tych duzych), a twoje przypuszczenia stana sie rzeczywistoscia to chyba nie pogramy sobie na wakacjach na nowych servach. :)
Ja obstawiam albo jutro, albo koncowka czerwca, jakos po 20.
Jedynym pocieszeniem jest to ze rok temu w Maju wyszla Morgana i jakis tam inny swiat, wiec moze... keep dreaming;]
Nie "jakiś tam inny świat" tylko Selena X(
Też chce sprawdzić sie na NOWYM !! :baby:
Nie chce cie obrażać ale z tego co piszesz wyglądacie na grupke noobow i nic tam nie osiągniesz:baby:
Yeah 12 paccow xDDD no to na pewno bedziecie zadzic ;] Zmiecie was pierwsza, lepsza ekipa dobrze zgranych szwedow :) Pewnie nawet nie wiecie co to Ventrilo/TeamSpeak xDDDD
hyhy pwned xD
Przetrwaja tylko power gamerzy i sharerzy , reszta odpada .
Przetrwaja tylko power gamerzy i sharerzy , reszta odpada .
No jesczcze tylko 2 tygodnie nauki więc nie bądz taki pewnyB)
W wakacje "uczciwi" gracze też mają szanse8o
Jesli uwazasz, ze nowe servy wyjda po letnim update (nie jakis technicznych tylko tych duzych), a twoje przypuszczenia stana sie rzeczywistoscia to chyba nie pogramy sobie na wakacjach na nowych servach. :)
Ja obstawiam albo jutro, albo koncowka czerwca, jakos po 20.
czemu nie pogramy? ;P
a to co mówisz..po 20 czerwca, oj to by mi pasowało :P
No jesczcze tylko 2 tygodnie nauki więc nie bądz taki pewnyB)
W wakacje "uczciwi" gracze też mają szanse8o
no to napisał Power Gamerzy :P
Ale i tak wiadomo że 99% na nowych servach z top 200 sharuje konto :P
Może są niekiedy wyjątki.
czemu nie pogramy? ;P
a to co mówisz..po 20 czerwca, oj to by mi pasowało :P
Mowisz, ze nowe servy wyjda po update, a update raczej szybciej
niz pod koniec sierpnia nie wyjdzie. Z tego wychodzi, ze nie pogralibysmy sobie na nowych servach jesli wyszlyby one po update. Jednak watpie zeby taka opcja byla prawdopodobna. ;)
jaronosk
01-06-2006, 21:42
;((( no i dzie te nowe servy, myślałem że wyjdą pod koniec maja a tu chu*, dalej ich niema, a jeżeli tak jak mówisz że wyjdą pod koniecz czerwca to chyba yebne, ja dalej licze na to że bedą na dniach......................durne CIPy
Znam ten ból :p
Ja czekam juz od 2 tygodni od kąd zdałem maturke ;(
A go ciągle nie ma. Dziś muszą dac bo inaczej tak myśle doszli do wniosku aby nie dawac nowych bo maja i tak nie pelne serwery az do wakacyjnych ale z drugiej strony muszą pamiętac że na nowy świat wybiera się duża liczba graczy więc czekajmy. Jak nie dadzą nowych w tym tygodniu to możemy zapomniec o serwerach do 1 lipca X(
....no i co teraz bedziemy czakac do conajmniej 1 lipaca X( .....bo jakos nie widac serwerkow :( .Ale ciekwi mnie jedno z kad ty taki info masz :confused: (juz wariuje na chacie...tak chce grac,ale tylko na new serwie....dojsc do czegos B) )
pozdro.
Rico Mistik
04-06-2006, 01:15
Nie chce cie obrażać ale z tego co piszesz wyglądacie na grupke noobow i nic tam nie osiągniesz:baby:
Zamknij dziób szczeniaku.. Nie ty jestes tu od oceniania kto jest grupką noobów a kto nie... Denerwują mnie tacy ludzie jak ty... Osz ty.. Ale mnie poniosło.. Jesli masz zamiar kolejnym razem bezpodstawnie krytykować to trzym dziób na kłódkę!!
Do reszty forumowiczów po jaką Ho**re stękacie "kiedy wreszcię bedzie serwer, mam straszną ochote pograć," ojej ... Jesli masz zamiar stękać i się błaźnić to wyjdz.. Nikt nie ma zamiaru słuchac lamentów starej baby.
Pomysl co wnosisz do tematu dopiero pózniej pisz..
Gdzie się podziały modki..
Elder Nagan
04-06-2006, 08:52
Zamknij dziób szczeniaku.. Nie ty jestes tu od oceniania kto jest grupką noobów a kto nie... Denerwują mnie tacy ludzie jak ty... Osz ty.. Ale mnie poniosło.. Jesli masz zamiar kolejnym razem bezpodstawnie krytykować to trzym dziób na kłódkę!!
Do reszty forumowiczów po jaką Ho**re stękacie "kiedy wreszcię bedzie serwer, mam straszną ochote pograć," ojej ... Jesli masz zamiar stękać i się błaźnić to wyjdz.. Nikt nie ma zamiaru słuchac lamentów starej baby.
Obywatelu troche cie ponioslo..co do tych 40 osob to naprawde gowno zdzialaja bez paccow :)
Ja mozliwe ze bede gral na enw ale jak ide to z zgrana ekipa wiec wam do wladzy dosjsc pisane nie bedzie...najgorsze jest to ze znow zacznie sie sharing itp..mam nadzieje ze stanie sie tak jak na ocerze (naet vi co nei graja tam powinni wiedziec oco chodzi)
Ale powodzenia wam zycze wdalszej grze :)
Wpierw ustawice sobie rL a pozniej grajcie w tibie
@up
Jestes straszny !!! <crying>
Rico Mistik
04-06-2006, 12:58
Obywatelu troche cie ponioslo..co do tych 40 osob to naprawde gowno zdzialaja bez paccow :)
Ja mozliwe ze bede gral na enw ale jak ide to z zgrana ekipa wiec wam do wladzy dosjsc pisane nie bedzie...najgorsze jest to ze znow zacznie sie sharing itp..mam nadzieje ze stanie sie tak jak na ocerze (naet vi co nei graja tam powinni wiedziec oco chodzi)
Ale powodzenia wam zycze wdalszej grze :)
Pomyśleć że tacy ludzie się rodzą a nie sieją...
Człowieku przeczytaj mój tekst 2x jesli nie pomoze to najlpiej z 10x.
Nie chodzi tu o to czy oni dają rade czy nie, ponieważ leje na to, a co Ciebie to obchodzi ? Oraz innych .. którzy krytykują bezsensowanie. To jest zupełnie nie istotne powiedział ze idzie z kolegami na serwer i tye..
Załóż sobie nowy post o innym temacie i tam sobie mozesz krytykwoac każdego do woli , ten post ma inny tytuł wiec dostosuj sie albo wyjdz.
"ale jak ide to z zgrana ekipa wiec wam do wladzy dosjsc pisane nie bedzie..."
Załosny jestes, nawet nie wiesz jakie głupoty wypisujesz.. kolejny cFaniak dobry w gebie.Oczywiście jak bedzie serwer to prosze ci o nick i osobiście zapoznam cię z mojim team: panem "Sd" oraz panią "uh" zobaczymy na ile cie tak naprawde stać.
Rzygać mi się chce jak czytam takie posty "jacy do dobrzy jestescie" a tak naprawde to nic zdzialać nie potraficie.
Zgłaszajcie sie ludzie na serwer i nie wypisujcie głupot.. Bo nie obchodzi nas jacy jestescie znakomici.
Wszystko okaze sie w praniu.
Elder Nagan
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rico Mistik
Obywatelu troche cie ponioslo..co do tych 40 osob to naprawde gowno zdzialaja bez paccow
Ale powodzenia wam zycze wdalszej grze
Czlowieku, twoja gra na pierwszym niemieckim servie jest skonczona, cała twoja grupke rozpierdole, wiec prosze nie pisz wiecej bo jak sie w*****e to kazdy polak bedzie hunted forever kto nie bedzie zniami...
Pozdrawiam
Aklodah
Lord Wlodek
04-06-2006, 13:45
@Up
Zgadzam sie stwarzacie jakeis grupke i nagle okaze sie ze jest was 3 i z rooka nie bendizecie mogli wyjsc Ja of course ide na new serv ale z nikim sie nie umawiam bo swe zawsze zapraszja do swoich glidi najlepszych a nie jak wszyscy mysla tylko "swoich" a jak mnie nie wezma nie bende plaka tylko grac tak jak umiem a tworzenie jakis grupek ktore maja zawladnac swiatem jest bezsensowna
P.S: Chyba tak jak zawsze New servers 1 Lipiec :D
@oby ten szczesliwy dzien nastal dla nas 1 lipca a nie 1 wrzesnia -.-
Lord Wlodek
04-06-2006, 14:13
@uP
To byłby zonk of the year xD
Znajac tradycje jak co roku 1 Lipca wychodza dwa nowe servery i na 90% tak bendzie i w tym roku
Elder Nagan
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rico Mistik
Obywatelu troche cie ponioslo..co do tych 40 osob to naprawde gowno zdzialaja bez paccow
Ale powodzenia wam zycze wdalszej grze
Czlowieku, twoja gra na pierwszym niemieckim servie jest skonczona, cała twoja grupke rozpierdole, wiec prosze nie pisz wiecej bo jak sie w*****e to kazdy polak bedzie hunted forever kto nie bedzie zniami...
Pozdrawiam
Aklodah
HAhaahaha no nie moge xDDDDDD
odezwał się Master PeA !!
polacy, nie idziemy na new serva! mamy wszyscy hunta na starcie !! tylko nie to :((((
xDDDDDDDDDD BAUAhauhauHUA <gleba>
Zamiast sie kłucic jak nooby... lepiej zrobmy sobie wishliste ;p
1.przestane extremalnego pkingu - kazdy ma prawo grac
2.niebede przeklinac i wyzywac innych - bo po co ?
3.i życze co niektórym rozumu zeby sie nie klucic i oceniac innych
i mam nadzieje ze kazdy osiągnie co chce bez zadnych starc z innymi ludzmi...
yourz
Tom Ole, died 2 times by pkers :<
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.