Pokaż pełną wersje : Safe Training Spots
Użytkownik007
15-05-2006, 22:03
Witam.Powiem szczerze, zbulwersowałem się ostatnio że nie można nigdzie spokojnie potrenić bowiem nooby z różdżkami (bez urazy dla dobrych playerów i uczciwych graczy) wszędzie łażom i zabijajom potwory.Dlatego założylem temat na tibi.com z mojom propozycją STS która bardzo by pomogła w treningu wielu knightom i pallom zwłaszcza na światach non-pvp.Pewnie mnie zbesztacie i wyśmiejecie ale co tam.Ja sie nie poddam!Będe próbował do skutku.Mój mini projek Safe Training Spots znajdziecie tu:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1232166
Jeśli pomysł wam się spodoba proszę skomentujcie ten projekt na forum tibia.com w tym właśnie temacie.To bardzo ważne dla mnie a może cipsoft uda się przekonać.POzdrowienia dla wytrwałych!!
przeczytałem i mówie stanowcze NIE
trenowac ile sie chce ? wyobrazasz sobie knighta na 8 lvlu i skillami 90/90
chyba zeby to miało mozliwosc trenienia danej osoby przez kilka godzin to rozumiem ale nie cało dniowe afki ...
Użytkownik007
15-05-2006, 22:24
Masz racje!Dlatego prosze zgłaszajcie swoje pomysły do tamtego tematu które mogłyby być uwzględnione przez cipsoft i chociarz troche przez to wesprzeć STS jakikolwiek projekt!!POwodzenia.Oczywiście nie chodzi o całodniowe afki.Oczywiście wszystko do uzgodnienia.Np. takie miejsca byłyby miejscami o zaostrzonej uwadze np< cipsoft patroluje te spoty> albo inne pomysły
Always hunted
15-05-2006, 22:43
Najfajniej by było, po prostu gdyby noobki nie mogły wybijać potworów na których trenimy. Mi by nic wiecej do szczęścia nie brakowało.
Shokei-> Powiedział SORCERER :D
Jakichś Knight by się wypowiedział?
W sumie to jestem knightem ale mowie NIE A dlaczego poniewaz to glupi pomysl jak ktos powiedzial u gory knight z skilami 90/90 bez senssu a z tymi "patrolami" to nic nie da bo ludzie wymysla takie boty ze i to przechytrza np wymalaly teksty jak by obok kogos stal zmienial by sie czas w jakim runy/czary sa zucane ahh czego to ludzie nie wymysla...
Najfajniej by było, po prostu gdyby noobki nie mogły wybijać potworów na których trenimy. Mi by nic wiecej do szczęścia nie brakowało.
Shokei-> Powiedział SORCERER :D
Jakichś Knight by się wypowiedział?
I to by byl NAJLEPSZY pomysl
ale podejzewam to by dzialalo na wszyskie potworki i co w tedy idzie typ blokowac demona i nikt nie moze go hitnąć bo według gry on trenuje na tym demonie
a jak by zrobic ze na pewne potwory to tylko na slimy na roty etc lepiej nie na ghule tez a na monki tym bardziej
Nigdy czegoś takiego nie będzie, poszedłeś na łatwizne wybierając świat nonpvp to teraz masz... a i za dużo OTS'a
Taka jest gra, get use to it.
sir Tifejo
16-05-2006, 12:34
Zawsze mozesz skoncz z Tibia i zaczac grac na otsach, kiedys tak bylo ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.