Pokaż pełną wersje : Tala Khan - Tuath ??
Mithgar XX
04-06-2006, 16:49
Hehe, z tym szukaniem pretekstu, żeby kogoś zabić, to prawda.
Kilka dni temu chodziłem sobie z kumplem po tibii noob charami, zeszliśmy do jakiejś kopy na soldierach i zobaczyliśmy parę swe high lvl dogadujących się z jakims 11 sorcem. Było to mniej więcej tak:
Szwed: go to guards and killing
Szwed 2: stealing his loot and get him skulled
11 sorc: ok
Albo ostatnio przeglądając forum tibia.com jakiś knight walił smuty, że go ubili, jak jedną nogą wszedł na hydry i po paru sekundach wyszedł. Posądzali go oczywiście o kradzież loota, chociaż nawet nic nie ruszył...
Hunty tutaj chyba się nigdy nie skończą...Chciałbym, żeby te wszystkie power abusery załapały deleta xD.
Hunty tutaj chyba się nigdy nie skończą...Chciałbym, żeby te wszystkie power abusery załapały deleta xD.
Co Ci by to dało? jak sam byś złapał Deleta:(
Mithgar XX
05-06-2006, 18:27
Co Ci by to dało? jak sam byś złapał Deleta:(
LOL, przecież ja tylko dużo mówię, a nic nie robię8o
LOL, przecież ja tylko dużo mówię, a nic nie robię8o
Więc zamilcz na wieki...
Mithgar XX
05-06-2006, 20:20
Więc zamilcz na wieki...
Hehe, widzę, że ty też jużnie grasz na Pandorii.
Z 62knighta stał się 106ED?
Juzek bananysty
05-06-2006, 22:39
Chyba nastapila mania na podszywanie sie xD
Mithgar XX
05-06-2006, 23:40
Chyba nastapila mania na podszywanie sie xD
Wdał się w ciebie...
Ludzie, przecież nikt wam nic nie zrobi, jeżeli na forum napiszecie pare bzdur, a następnie ujawnicie main chara na serwie w statach pod avatarem <kaszle>
Godzina 2 w nocy chyba...Ruszyłem nogę na poh
Mithgar: co tam? :>
Mistyf: hunted
Mithgar: :(
Pandorian technomancer
06-06-2006, 10:24
Wdał się w ciebie...
Ludzie, przecież nikt wam nic nie zrobi, jeżeli na forum napiszecie pare bzdur, a następnie ujawnicie main chara na serwie w statach pod avatarem <kaszle>
Godzina 2 w nocy chyba...Ruszyłem nogę na poh
Mithgar: co tam? :>
Mistyf: hunted
Mithgar: :(
szczerze powiem wcale sie nie dziwie ze cie hunca ;). Z głupotą trzeba krótko, bo to zarazliwe. A twoja załosna odpowiedz do posta Billa na forum pandori ;), jestes tak głupi czy tylko udajesz, przecież wiesz jaki masz lvl zagadujesz do Trio placisz 2*lvl k gp i jestes free az do nastepnego razu ;).
a tak btw. jak cie spotkam kiedys i bede mial 15 min to dam ci kolejny powód do wypłakiwania sie po forach o Tibi ;).
@topic
temat do zamknięcia albo zmiencie nazwe "Mithgar i jego kompleksy vs gra w Tibie na serwerze Pandoria"
edit. mniej takich graczy jak ty lepsza Tibia ;)
Czytajac te wsztykie posty od poczatku do konca w pierwszej fazie bylo miło w 2 fazie zaczelem zasypiac stale to samo.. w 3 fazie to samo co w 2 ale jeszcze scisnoł mnie kret wiec wychodze i nie wracam.. żal.pl B)
Mithgar XX
06-06-2006, 14:43
a tak btw. jak cie spotkam kiedys i bede mial 15 min to dam ci kolejny powód do wypłakiwania sie po forach o
Tibi ;).
Hehe, a ty niby kim jesteś, że mi grozisz?
Nie sądzę, żebym się tu ,,wypłakiwał". Nie piszę tematów na tibia.com
,,Reason?", bo to mi nic nie da ani mi w niczym nie pomoże.
wychodze i nie wracam.. żal.pl
Nie wracaj. Dużo wniosłeś do tematu.
Juzek bananysty
06-06-2006, 16:50
No ty tez juz niewnosisz nic do tematu wiec najlepiej go zakonczyc bo to juz sie nuuuuuudne robi .
A wiec konczymy na tym ten temat. :]
Mithgar XX
06-06-2006, 17:24
A wiec konczymy na tym ten temat. :]
Jakbyś zauważył, chyba na 12 stronie+ proponowałem, aby jakiś moderator zamknął ten temat. Ale jeżeli coś piszecie, to chyba jednak macie coś jeszcze do powiedzienia.
Pandorian technomancer
06-06-2006, 20:59
Hehe, a ty niby kim jesteś, że mi grozisz?
Nie sądzę, żebym się tu ,,wypłakiwał". Nie piszę tematów na tibia.com
,,Reason?", bo to mi nic nie da ani mi w niczym nie pomoże.
Ja jestem... hmmm nikim ;) ja ci nie groże :P tylko czasem lubie sobie i innym podnies adrenaline jak mam wolne kilkanascie min.
odnosnie pisania tematów to czytaj z zrozumieniem i przesledz cały ten temat ;)
Mithgar XX
06-06-2006, 23:13
Ja jestem... hmmm nikim ;) ja ci nie groże :P tylko czasem lubie sobie i innym podnies adrenaline jak mam wolne kilkanascie min.
odnosnie pisania tematów to czytaj z zrozumieniem i przesledz cały ten temat ;)
Jakby co, to piszę posty w tym temacie chyba od 4 strony ^.^.
Prześlij mi na priv swój nick.
Hehe, widzę, że ty też jużnie grasz na Pandorii.
Z 62knighta stał się 106ED?
Tak poprosiłem GmA O dodanie lvl-u i zmienienie "voca";) Naprawdę jesteś dziecinny.
edit. mniej takich graczy jak ty lepsza Tibia ;)
Bardzo ładny Edit:) w 100% prawda...
Mithgar XX
07-06-2006, 00:03
Tak poprosiłem GmA O dodanie lvl-u i zmienienie "voca";) Naprawdę jesteś dziecinny.
Bardzo ładny Edit:) w 100% prawda...
Jaki noob..
Chodziło mi o to, że wcześniej w statach miałeś napisane, że masz 62knighta, a teraz masz napisane 106druid, czyli czy masz 2postacie, czy wziąłeś przykład z juzka bananistego i podszywacie się pod inne postacie i boicie się ujawnić swoje nicki w obawie przed huntem.
Nie skapowałeś?
@Pandorian~coś tam
Jakbyś widział, już nie gram w Tibię. Jeżeli jednak masz do mnie jakieś wąty, to słucham. Czekam na twój nick i tak.
Pandorian technomancer
07-06-2006, 10:27
@Pandorian~coś tam
Jakbyś widział, już nie gram w Tibię. Jeżeli jednak masz do mnie jakieś wąty, to słucham. Czekam na twój nick i tak.
oo a to ciekawe bo ktos expi i loguje sie twoja postacia :P.
Wracaj na npvp i graj bo pvp cie przerasta. Ja do Ciebie nic niemam to tylkogra spotkam bede mial czas to zaatakuje ;). Nicka nie dostaniesz, ale dostaniesz na prv bardzo duza podpowiedz wysil sie troszke :P. Pozatym ty i tak bys mnie nie kojarzyl jak ja grałem w Tibie to ty jeszcze lalka pod sukienki zaglądałes ;).
Mithgar XX
07-06-2006, 10:34
09:33 Warning! The murder of Korn Of Burzyn was not justified.
Loguje sie po to, zeby kogos zabic.
Jutro zaczynam z kolega random-pk : ))
Anyway, Pandorian, widzę , że jesteś nieżle zorientowany.
Mit~zrozumiałem Cię ale napisałeś to w takiej formie,że ja to tak zrozumiałem;)
Co do twojego grania,jakbyś nie miał hunta to byś grał,nawet lizałeś dupe dla "drotter" o ile się nie mylę:) Nawet tak się ośmieszyłeś płacąc tym "Baranom":(
Edit:
Mit~ co do moich statów.Myślisz,że przez prawie 3 ładne lata zrobiłem tylko 66Ek na Pandori?:)
Mithgar XX
07-06-2006, 16:15
Mit~zrozumiałem Cię ale napisałeś to w takiej formie,że ja to tak zrozumiałem;)
Co do twojego grania,jakbyś nie miał hunta to byś grał,nawet lizałeś dupe dla "drotter" o ile się nie mylę:) Nawet tak się ośmieszyłeś płacąc tym "Baranom":(
Edit:
Mit~ co do moich statów.Myślisz,że przez prawie 3 ładne lata zrobiłem tylko 66Ek na Pandori?:)
Lol, skąd miałem wiedzieć, że grasz w Tibię od 3lat8o
Jakbym nie miał hunta, to bym grał, to chyba oczywiste, ale mam hunta, więc nie gram : )
Co do mojego ośmieszenia się, kiedy płaciłem, to nie płaciłem ja, tylko inny owner. Wydało mi się, że postąpił dobrze, ale teraz wiem, że nie warto było.
Tibia is cool, but if u are new on Pandoria, you haven't chance to stay here.
//All
Juzek bananysty
07-06-2006, 22:45
ja juz normalnie nie moge z was 8o to hccecie ten temat zakonczyc czy moze dlaej bedaziemy ciagnonc te bezsensownom rozmowe:D
IMHO nabilem dzis 15 lvl :cup: i mam plate seta :evul:
Mithgar XX
08-06-2006, 01:00
IMHO nabilem dzis 15 lvl :cup: i mam plate seta :evul:
Plate legi to mogłeś priv napisać, to bym ci dał, bo z tego druida wylotowałem =/
Juzek bananysty
08-06-2006, 20:49
nie dzieki juz mam legi :) i fajnie mam juz 15 i pol lvl :cup: ale super ta tibia
Dark'Conqueror
08-06-2006, 22:02
a co do tych huntów to ... ehh
zaplacilem Thor Pee za hunta powiedział że wszysko jest ok i moge grać
w ten sam dzień do Kazo przybiegł Relyt Ca by zabić 21 mastera -.- nie udało mu się to ^^gz for you ;* więc Relyt wymyślił sobie pretekst do tego że nie zabił mniejszego o 79 lvli master sorca i napisał do mnie że jestem hunted ;/ Podobno Nareliemu napisał coś takiego : Dark'Conqueror blokował mnie Parcelami ...PARCELAMI :S:S:S:S i znowu musiałem zapłacić =/
Mithgar XX
08-06-2006, 23:01
ale super ta tibia
Wielce :-)
i znowu musiałem zapłacić =/
I na tym się nie skończy....
Btw ja chcę zapłacić, ale kwestia tego, że nie mam z czego xD. Musiałem ostatnio sb sellnąć, żeby wypłacić się z w ostatnim paymencie. Nawet na uh nie mam ;/
Jeżeli ktoś ma pożyczyć mi 50k, to niech to zrobi, oddam w przeciągu tygodnia! :>
Juzek bananysty
09-06-2006, 20:28
Pozyczylbym ci te 50k ale jakom ma pewnosc ze mi oddasz ?:evul:
Ale ja mysle ze jak sie bije lvl i niewyruznia niczym , nienawiazuje sie duzo znajomosci i unika sie konfliktow , to mozna dojsc do fajnego lvl pez paymentu.
Dark'Conqueror
10-06-2006, 00:12
... Jun 09 2006, 14:42:30 CET Killed at Level 61 by Dragua
and by Nareli łącznie na hunta wydałem 65k pograłem 2 dni wbiłem 61 lvl
i,,,,,,,,,, komus się chyba nudziło
Xzonixek
10-06-2006, 12:09
Eh a ja chyba wracam na pandorie grać:D 29 sorcem bede sie wybijał. Fajnie na pandori ogólnie:D
@up. Szkoda Ciebie;/
Mithgar XX
10-06-2006, 17:05
Dedy na Pandorii nigdy się nie skończą. Old Pandoria team znowu wziął się do roboty, gdy powrócił szwedzki bohater Nareli.
Cebes: Jun 09 2006, 13:18:06 CET Killed at Level 66 by Dragua
Little Sun: Jun 09 2006, 15:04:54 CET Killed at Level 63 by Nareli
and by Dragua
Dark'Conqueror: Jun 09 2006, 14:42:30 CET Killed at Level 61 by Dragua
and by Nareli
Rebek Master Cafe: Jun 10 2006, 13:19:55 CET Killed at Level 51 by Dragua
Yobi Shakosi: Jun 08 2006, 12:58:45 CET Killed at Level 71 by Thaldus
Royal-Torlof: Jun 06 2006, 17:02:04 CET Killed at Level 63 by Thaldus
Marco Back: Jun 06 2006, 17:02:04 CET Killed at Level 63 by Thaldus
Rodri Golf: Jun 08 2006, 14:17:19 CET Killed at Level 50 by Nareli
and by Dragua
Do akcji wkroczył również ( jak widać ) Thaldus. Prawdopodobnie ma nowego ownera, który zachowuje się jak dzieciak i zabija ludzi 100lvli niżej od siebie.
Chyba wyszło na jaw, że jednak sprzedał swoje konto na szwedzkiej aukcji, ale jak wcześniej mówił, nie zrobił tego.
@up
Nie radzę.
Wezcie sie wszyscy zlaczcie i atakujcie na akcjach partyzanckich cos a'la Dancing Shadows z kyry.
Mithgar XX
10-06-2006, 21:49
Wezcie sie wszyscy zlaczcie i atakujcie na akcjach partyzanckich cos a'la Dancing Shadows z kyry.
Hehe, to nie jest taki proste. Problem tkwi w tym, że wszyscy Polacy, którzy mają hunta, siedzą w pztach i czekają na cud.
Zjarany Olek:Jun 07 2006, 23:09:51 CET Killed at Level 62 by Nareli
a no sie wzieli :] biją dużo 8o biją wszystkich bez powodów
Juzek bananysty
10-06-2006, 22:53
Powiem wa mszczerze , jestem tymi walkami i zabijaniem juz lekko zmeczony.
Porpostu dojdzie do tego ze oni pzueni j aie juz nawzajem powybijajom :( Ja tam bede gral sobi ciho i nieszukal spraeczek a am nadziej dojscc do 40+ lvl bez zadnego paymentu.
Mithgar XX
10-06-2006, 22:53
Na Pandorii nigdy się to nie zmieni, całe życie będziecie padać, ludzie, którzy giną na tym serwerze tygodniowo tracą tyle expa, ile posiada 100lvl+ postać, mogą się tylko zmieniać wasi oprawcy, przestańcie tam grać, póki jeszcze macie taką możliwość.
Btw.
WORLD TRADE>>>>MINE PANDORIA, REFUGIA<<<<YOUR MORGANA!!
Btw 2
Widziałem, jak padł Rebek Master Cafe, to było przed sklepem w Venore, a potem Dragua się do mnie przyczepił:
Dragua: you blocked me -.-
Mithgar: what?
Dragua: pay legs
Bump!
@up
Taaa... Ja pamiętam jak na mnie była akcja;) Chociaż im się nie udało to po tej akcji skuplowałem się z Rhaldusem,ale potem zauważyłem co się dzieje na Pandori-Zauważyłem to już wcześniej to zdecydowałem, że wrócę do Old Chara:)
Mithgar XX
12-06-2006, 01:54
Będę tu dodawał listę zgonów ludzi, którzy padli zabici przez oprawców wymienionych wyżej oraz kilku innych.
Arlinka: Jun 11 2006, 21:22:53 CET Killed at Level 73 by Decoy Kalluce
and by Nareli
no nie źle.... czyżby zaczynają wybijać Tala Khan :(
Pandorian technomancer
12-06-2006, 10:59
no nie źle.... czyżby zaczynają wybijać Tala Khan :(
Nosił wilk razy kilka poniesli i wilka ;)
btw. mam urlopik to sobie troche pogram kolega pozyczył mi na kilka tygodni postac ;) wiec moze troche pogram :evul:
a po co chcesz tracić czas pograj se lepiej na innym świecie niź pandoria ;p jaki kolega ma nick ?? ;>
Mithgar XX
12-06-2006, 13:19
btw. mam urlopik to sobie troche pogram kolega pozyczył mi na kilka tygodni postac ;) wiec moze troche
pogram
Rotfl, twoje zagadki do niczego mnie nie doprowidziły w kwestii wskazówek co do twojego nicku na świecie, na którym gram(y)?.
Cholera, erig.net się zepsuło, więc będę musiał ręcznie sprawdzać listę zgonów...
//Pozdro!
Pandorian technomancer
12-06-2006, 14:17
a po co chcesz tracić czas pograj se lepiej na innym świecie niź pandoria ;p jaki kolega ma nick ?? ;>
heh wlasnie na innym serwerze była by strata bo w miesiac nie wbil bym nawet takiego lvl jaki dostałem do "pogrania sobie". Pozatym mam tu i itemy i kaske i runki a ze postac nie moja to i zal nie bedzie pasc ;). Co do nicka hehehe jak bym napisal to kazdy by pisal ze to niemozliwe, ze klamie itd itp wole zostac anonimowy.
Mithgar XX
12-06-2006, 14:49
@/\
Bądź pewien, że ci uwierzę na słowo.
Mithgar XX
12-06-2006, 18:21
http://rapidshare.de/files/22873545/mithgarpklol.rec.html
Dragua i Decoy próbują mnie ubić ^^
Czy mógłby mi ktoś pomóc? Utknołem na zachód od Venore na wysepce pośrodku bagna można tu wejść/myjść małym podziemnym tunelem. Niestety zapomniałem szpadla i nie mogę rozkopać otworu HELP!:baby:
P.S. Jak chcesz mi pomóc to powiedz na forum kiedy to się zaloguję
Proszę mnie nie zabijać - dopiero wyszedłem z rooka i nie mam nic cennego;(
pawlak69
12-06-2006, 21:23
Robi się coraz ciekawiej.
Mithgar XX
12-06-2006, 21:56
Devil Pandoria: Jun 11 2006, 12:09:40 CET Killed at Level 52 by Dragua
Hans Shake: Jun 12 2006, 18:19:06 CET Killed at Level 84 by Dragua
and by Huggarn
@up
Zaczniesz oceniać, jak zginiesz.
MItghar po co wklejasz ded każdego noobka?? co nas obchodzi jakiś Devil Pandoria?? zastanów sie co piszesz :(
dzitka16
13-06-2006, 09:57
Ja Ci pomoge tylko najpierw musisz mi wytlumaczyc gdzie to jest :P bo nie bardzo wiem. ps. chodzi Ci o picka?
Mithgar XX
13-06-2006, 14:22
MItghar po co wklejasz ded każdego noobka?? co nas obchodzi jakiś Devil Pandoria?? zastanów sie co piszesz :(
Żeby pokazać, ile ludzi dziennie na poziomach 50lvl+ pada bez powodów przez tych szwedzkich frajerów wymienionych powyżej.
Ja Ci pomoge tylko najpierw musisz mi wytlumaczyc gdzie to jest :P bo nie bardzo wiem. ps. chodzi Ci o picka?
Nie o shovel. Idź północno-zachodnią bramą na południowy zachód
Taka wysepka pośrodku bagna
Mithgar XX
13-06-2006, 17:59
Takie sprawy to załatwiajcie na PRIV albo GG...
Btw Dragua wbił(?) rsa!
Pandorian technomancer
14-06-2006, 09:55
Dragua i Decoy próbują mnie ubić ^^
miales fuxa ze to nie stary owner Dragua'y bo by ci tak łatwo nie poszło
Żeby pokazać, ile ludzi dziennie na poziomach 50lvl+ pada bez powodów przez tych szwedzkich frajerów wymienionych powyżej.
rasizm plizzz ???:baby:
Btw Dragua wbił(?) rsa!
a widziales kiedys jakakolwiek postac ownowana przez Lalle bez RS ?? :>:evul:
Mithgar XX
14-06-2006, 10:47
miales fuxa ze to nie stary owner Dragua'y bo by ci tak łatwo nie poszło
Czy ja wiem...Jedyną przeszkodą w uciekaniu były lagi, a hity z Sova zawsze przekraczały 50+, z racji tego, że nie miałem tarczy, a latałem w plate secie.
Nie wiem, czemu też w ogóle próbowali mnie ubić we dwóch, jak potem na forum powiedzieli, że nie mieli szans mnie zabić. Skoro nie mogli, to po co w ogóle próbowali?
Dark'Conqueror
15-06-2006, 01:31
Dzitka jakie ty masz dobre serduszko gzgzgzg for youuuu =***
Dark'Conqueror też jest nubem i nikogo nie interesuje :(:(:( <płacze>
a Draguą obecnie gra nie jaki były owner <Master> Sir Doll :S:S:S:S:S
Mithgar XX
15-06-2006, 01:42
Sir Doll to obczaił i zna passy do wszystkich charów na serwie.
@Fragi
Combat Soldier: Jun 13 2006, 12:28:25 CET Killed at Level 63 by Huggarn
and by Draco Faur
Niby co obczaił ?? .. weś przestań takie głupoty pierdolić że zna pasy do wszyskich na serwie ... i po raz kolejny raz ci mówie że za nim coś masz zamiar pisać to sie zastanów.. :(
Juzek bananysty
15-06-2006, 21:55
No walsnie popieram freeda .Btw , dojdzie do tego ze ci co teraz wymuszajom characze kiedys sami sie pozabijajom.
Te debile niepotrafia chyba wogule grac gonia tylko za jakimis 30lvlowymi knightami i kazuja i placic (to nic ze okolo 60 knight z druidem cos okolo 60 lvla niepotrafia nawet zabic knighta na 30lvlu z 3 uhami który przebiegl z nimi cale ank i dotarl spokojnie do dp)
Logowalem sie na dwa knighty na pandori okolo 30lvl i obydwa dostaly niby hunta od nobow z tuath kolega gra knightem terz okolo 30lvl i terz dostal hunta od nich ....rany i nawet moj drutdostal wlasnie hunta a ma 24lvl no smiech na sali LOL wkarzdym przypadku kazuja placic 10k za free dodam jeszcze ze te moje hary niesa ze soba praktycznie niczym powiazane i nikt ich niezna poza moze 10 osobami a loguje sie nanie raz na miesiac ....jesli o mnie chodzi to mam z tego niezly polew .jak sie chce przejmowac wladze na serwie to wydaje sie mi ze sie to robi w trohe inny sposob niz bicie fragow na nobkach ale ja sie tam nieznam...
Oj, józiu, może się przedstawisz? :>
Takiego nooba na 15lvl z plate setem nawet nie ma po co ruszać -.- Więc proszę, ale się nie odzywaj....nie masz po co.
I po co odświeżyłeś temat :D
@^^
Mithgar: Ty masz prota od Zika?
xxxx: No. Robiłem bp explo, zik przyszedl, powiedzial, ze mam placic mu bp explo i bedzie mnie protektowal
Mithgar: aha
8o PA plx ;d
:D:D Dragontis :P
Nigdy nie powiedzialem ze nie jestem PA, zrobilem bana bo wyjechalem do Irlandii i nie bede gral przez jakis czas ;>
Mithgar XX
17-06-2006, 14:34
Nigdy nie powiedzialem ze nie jestem PA, zrobilem bana bo wyjechalem do Irlandii i nie bede gral przez jakis czas ;>
A co z twoim współziomkiem w PA-owaniu Krawatem Pogromcą?
Zacznijmy od tego, że nie jesteście już w Tuath.
I co, nie macie zamiaru grać przez miesiąc, dwa? Doszły mnie słuchy, że już nigdy nie powrócicie i parę osób byłoby z tego względu zadowolona.
@EDIT
Sazo Staba: Jun 16 2006, 01:16:57 CET Killed at Level 56 by Nareli
Dark'Conqueror
17-06-2006, 23:33
z tego co wiem to Tie jest hunted :P
16:54 Dark'Conqueror: Hello i'm hunted ? ;>
16:55 Nareli: no
16:55 Nareli: im sorry for your death
ehh ;] straciłem 225k expa i usłyszałem tylko przepraszam
chociaż coś :S:S:S:S:S:S:S::S
Mithgar XX
18-06-2006, 00:15
z tego co wiem to Tie jest hunted :P
16:54 Dark'Conqueror: Hello i'm hunted ? ;>
16:55 Nareli: no
16:55 Nareli: im sorry for your death
ehh ;] straciłem 225k expa i usłyszałem tylko przepraszam
chociaż coś :S:S:S:S:S:S:S::S
Wiesz, co, też pytałem się Nareliego oraz Draguy w dodatku (!), mniej więcej tak:
00:00 Mithgar: hello, I am hunted?
00:00 Nareli: nah xD
11:11 Mithgar: hello, man, you hunting me? xD
11:11 Dragua: nooo, xD
11:11 Mithgar: ( na ) really?
11:11 Dragua: yes, u not hunting by us
Po jednym dniu chyba zmienili zdanie ( chociaż Nareli nie atakował mnie, bo był offline xD ).
Dark'Conqueror, jeżeli myślisz, że znowu zaczniesz sobie spokojnie expić, to mylisz się. Nie wiesz o tym? :>?
Co do huntowania Ti to skąd masz takie informacje?
Dark'Conqueror
18-06-2006, 01:25
czy ja wiem czy chce mi się wracać na to bagno =/
nie ma sensu chyba tu grać
Co do Tie-to podobno ma hunta za bicie ludzi którzy zapłacili Trio
Murderer
18-06-2006, 04:45
czy ja wiem czy chce mi się wracać na to bagno =/
nie ma sensu chyba tu grać
Co do Tie-to podobno ma hunta za bicie ludzi którzy zapłacili Trio
Prolly od kiedy Thaldus sprzedal chara nie ma juz trio...
nie nie nie no kolejny jezus głąbie THaldus nie sprzedał chara... po prostu osiągnoł w tibi co miał osiągnać i mu sie nie chce obecnie grać.. (podobno ma wrócić po wakacjach) :p
Mithgar XX
18-06-2006, 13:09
nie nie nie no kolejny jezus głąbie THaldus nie sprzedał chara... po prostu osiągnoł w tibi co miał osiągnać i mu sie nie chce obecnie grać.. (podobno ma wrócić po wakacjach) :p
I tu sie mylisz.
dzitka16
18-06-2006, 13:29
I tu sie mylisz.
Freed ma rację ;) i to Ty się mylisz w 100%
Mithgar XX
18-06-2006, 14:07
Freed ma rację ;) i to Ty się mylisz w 100%
Oboje się mylicie.
Mithgar XX
19-06-2006, 14:59
Odświeżenie tematu +dodanie świeżych zgonów (biją kogo popadnie?).
Clastor: Jun 18 2006, 14:27:54 CET Killed at Level 75 by Thaldus
Bonden Saturnus: Jun 19 2006, 00:52:32 CET Killed at Level 65 by Drotter
MIt jak ty nic nie wiesz o tej Pandori.
po 1. Thaldus zabił Clastrola ponieważ tą postacią grał jego brat z rl ale sprzedał ją więc Thaldus postanowaił go ubić i słusznie
po 2. Boden ma hunta nie tylko od tych z Tuath ale od Tk też więc nic dziwnego że padł.
po 3. Jak masz zamiar pisać tutaj coś to sie najpierw czegoś dowiedz a nie piszesz wszyskich dedy. Dobrze mogę napisać o taki Ded.
Buffalo Soldiers: May 31 2006, 21:10:18 CET Killed at Level 10 by Nareli
więc..
Mithgar XX
19-06-2006, 21:58
Po pierwsze, jakbyś zauważył, postanowiłem wklejać tutaj zgony ludzi 50lvl+ dla samego odzwierciedlenia, ilu ludzi dziennie pada przez nich. Nie interesuje mnie to, że np. Dragua zawinął lootbaga z OF, albo że Clastor padł, bo zrobił coś tam.
Poza tym, jak chyba każdy wie, to waste server, dziwi mnie jednak to, że ludzie obecnie na 40lvl, którzy nie mają zielonego pojęcia, co tu sie dzieje, dalej brną w to g**wno zupełnie nieświadomie, co ich czeka w przyszłości, jak ich poziom doświadczenia uwidoczni się w tabeli experience Pandorii.
Jestem też pod wrażeniem, że tylko 3-5 osób zagląda w ten temat, nawet nie ma z nikim podyskutować, a moderatorzy nie zamkną tego tematu, bo wystarczy jeden, zanim ktoś założy drugi, w którym dyskusja toczyłaby się zawsze wokół tego samego.
Juzek bananysty
19-06-2006, 22:11
Wiesz co moze modki by juz zmakneli ten temat ale przez ciebie tego nie zrobia , bo jak juz temat praiwe sie zakurza to ty go znowu odswiezasz zeby napisac dedy jakis tam np Bonden Saturnus. A co nas to obchodzi , padl to padl trudno ale ty tak to przezywasz wszystko jakby byl to twoj drugi rownolegly swiat. FACET TO TYLKO GRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Zrozum to i przestan tak wszystko przezywac ;/
Jezus ty widzisz co piszesz??!! POwiedz mi w takim razie że jak ktoś zabije kumpla Narieliego itp. albo zabierze komuś loota z nich to powiedz mi czemu nie ma paść ??!! te osoby Clastrol i Bonden Padli bo był ewidentny powód tego.. po za tym myślisz że na Pandorii sie dzieją tylko takie rzeczy?? zobacz na Isare,Galana , TiTania i wiele innych serwerów. Przecież tam polacy też nie mają życia i co ktoś wypisuje ich dedy jak ty. Pomyśl troszkę zanim napiszesz kolejną bzdure.
Mithgar XX
19-06-2006, 22:35
Jakbyś zauważył, to jest temat o Pandorii, który zresztą sam założyłeś, więc nie podpieraj się jakimiś przykładami z innych światów wymienionych przez siebie.
Ale gościu ten temat jest żeby gadać jak sie rozwija sytuacja a nie piszesz ded każdego noobka czy na innych tematach tak robią? :o Jak nie masz nic do powiedzenia to sie po prostu nie wypowiadaj.
Mithgar XX
19-06-2006, 23:30
Ale gościu ten temat jest żeby gadać jak sie rozwija sytuacja a nie piszesz ded każdego noobka czy na innych tematach tak robią? :o Jak nie masz nic do powiedzenia to sie po prostu nie wypowiadaj.
Wydaje mi się, że mam do przekazania w tym temacie nieco więcej niż ty.
Naucz się też pisać, przed napisaniem posta polecam tą stronkę Click! (http://www.ortografia.pl) w celu sprawdzenia ewentualnych błędów.
@EDIT - zapomniałem dodać
Poznaj wreszcie definicję nooba.
i kto to mówi ty masz coś do dodania w tym temacie ?? wszyscy ci mówią że nic nie wiesz i rżniesz z siebie głupa.Ale niestety taki masz charakter jesteś IDEALISTOM wszystko twojim zdaniem co powiesz jest prawdą i jak ktoś probuje ci uświadomić że nie masz racji to ty sie nie zastanowisz na tym tylko odrazu ten ktoś nie ma racji Niestety Mit nie jesteś idealny i naprawde nic nie wiesz o Pandorii :( ale ty i tak będziesz twierdził że jesteś najmądrzejszy i wszytko wiesz i to ja jestem głupi i nic nie wiem.:(
Mithgar XX
20-06-2006, 00:05
Niezupełnie.
IDEALISTOM
Naprawdę polecam : -) (http://www.ortografia.pl)
Juzek bananysty
20-06-2006, 08:01
@up Jak cie zlysze to mi sie zygac chce ;/ . Iwogule sie niedziwie ze cie zabijali , popieram ich bo takiego czlowieka jak ty to sie nieda lubic a nawet trzeba tępic -.-
Mithgar XX
20-06-2006, 13:15
@up Jak cie zlysze to mi sie zygac chce ;/ . Iwogule sie niedziwie ze cie zabijali , popieram ich bo takiego czlowieka jak ty to sie nieda lubic a nawet trzeba tępic -.-
Naucz się pisać, dzieciaku. I jakbyś wcześniej raczył zauważyć, już dawno temu skończyłem z tobą rozmowę. Do tego nie obchodzi mnie, co o mnie myślisz.
Juzek bananysty
20-06-2006, 15:10
Zal mi ciebie . I ot tyle co mam do powiedzenia
Bonesrwij:Jun 20 2006, 14:29:56 CET Killed at Level 66 by Rhaldus
Juzek bananysty
20-06-2006, 15:31
Omg , freed ty tez sie zmithafarowales ? -.- " koniec siwata
Mithgar XX
20-06-2006, 16:05
@Bonesrwij
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1273282
Mithgar XX
20-06-2006, 20:50
,
To prawda, miał kicka, wyrzucił z siebie wszystkie uhy, jakie miał.
A Rhaldus jak zwykle szuka sobie usprawiedliwienia, w które i tak noobki uwierzą.
Juzek bananysty
20-06-2006, 21:43
Freed , ok ja was zlatwie ze wylecicice z tego tematu pierwsi i to z banami
Juzek powiedz jaki masz nick na Pandorii. To wpadne po ciebie bo już nie wytrzymuje.:evul:
Dark'Conqueror
21-06-2006, 00:56
Freed , ok ja was zlatwie ze wylecicice z tego tematu pierwsi i to z banami
czy nie mógłbyś poprostu się przymknąć?
jak coś ci się nie podoba to się nie udzielaj na tym forum.
proste...?
Juzek bananysty
21-06-2006, 10:30
Trudne.
Nierozumiem was ;/ja mowie tytlko prawde a wy sie zara obuzacie
Mithgar XX
21-06-2006, 12:41
Trudne.
Nierozumiem was ;/ja mowie tytlko prawde a wy sie zara obuzacie
Przyjmij moje najserdeczniejsze przeprosiny...
Juzek jak byś ty mówił prawde to by nikt nie miał do ciebie pretensji :]
Mithgar XX
21-06-2006, 19:07
Tego już za wiele!
Kolejna osoba zalicza zgon!
Archer de'Sade: Jun 20 2006, 20:22:00 CET Killed at Level 68 by Relyt Ca
Btw. Tuath opuściło parę osób...
Juzek bananysty
21-06-2006, 19:26
Ja sam widzielm jak archer pada :( , Relyt z kolegom 40+ sorc
zaskoczyli go w tombach uzywali fire bomb i magick wall zapedzieli go w slepa uliczke .
Wylootowali z niego b robe , p legi i bp sd, uhow itp.
Osiol221
21-06-2006, 19:30
Hans Shake:Jun 21 2006, 17:27:40 CET Killed at Level 85 by Exefs
Kurde na Pandorii potrzebna jest Wielka Rewolucja. Tylko nie ma kto jej zrobić ;/
No fakt pare(dziesiąt) typów rozwala serwer po prostu i raczej bardzo ciężko będzie to zmienić, bo większośc high-levelowych postaci jest po złej stronie mocy hehe.A tak pozatym co da zabicie takiego Huggarna czy innego Exefsa?
Praktycznie nic.
Pewnie spadną mu statystyki,ktore szybko odrobi ,jak przestani expic na dobre po dedzie to bedzie pokowal dopuki sie go nie zjedzie do 20~~ lvl
(przykład Prix ,Rova Flame).Można powiedzieć serwer stracony.
Ale...nie wime czemu zawsze mam chęć odpalić postać na pandorii.
Przez pare ostatnich dni porzuciłem mojego Ed i zaczełem się się wachać na jakim serwerze robić nowego chara. Wybrałem znowu pandorie.Ten serwer ma jakąś magie, coś czego się nie czuje na innych serwerach.Może to kwestia tego że tu jest tyle znajomych tyle wspomnień.Naprawde nie wiem.Szkoda że jeden z naprawde fajnych serwerów jest tak beznadziejenie niszczony.
Osiol221
21-06-2006, 21:57
:) Całkowicie zgadzam sie z Pulse tak samo ja mam co ile padne to się zastanawiam gdzie grać?? I nawet jak zaczne grać na innym serwerze to zawsze tęsknie za Pandorią i zawsze do niej wracam.Po prostu mam SENTYMENT do tego serweru, szkoda że kilku z j e b ó w psuje nam tą radość z grania na tym serwerze.
Mithgar XX
21-06-2006, 22:15
Wy macie jeszcze jakikolwiek sentyment do tego serwera? LOL
Fakt, że jest trochę osób, z którymi można pogadać, którzy nie wchodzą nikomu w drogę, i tylko po to chce się grać, pograć w tą gierkę z kolesiami, których tu poznałeś.
W sumie, co za problem zabić takiego Exefsa? Zebrać co najmniej 6 typa i strapowac frajera w taki sposób, w jaki padł Kruuse albo w inny sposób
(obczaiłem kilka opcji).
Do tych, co mają hunta: co wam zależy trochę nabroić, i tak się nigdy nie wypłacicie, zawsze będziecie padać.
Co do nowego serwera----------> Ja już wybrałem xD. I mam się dobrze.
World trade zrobiony i jazda.
Osiol221
21-06-2006, 22:24
Ale zobacz ile osób pada polskich graczy na 60+ i dalej grają chociaż wiedzą że każdy dzień może przynieść kolejną śmierć lub hunta.Ale grają bo po prostu nie mogą sie roztać z tym serwerem, ponieważ tu mają przyjaciól itemy itp. to jest Prawdziwy SENTYMENT a ty mówisz że "wy macie jeszcze sentyment" bo ty twierdzisz że tylko Sentyment powinien być kiedy coś tylko dobrego sie dzieje. :] B)
Mithgar XX
21-06-2006, 22:34
To jest beznadziejne!
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1274694
/\ Kolejny temat założony przez 84palka z Pandorii!! ,,Retired" , ,,Its the end!
Patrzę na jego postać i co widzę?
Hans Shake ======>ONLINE
A Rova Flame ( Sir Doll ) szwedzki frajer zaciesza ryja, jaki to on jest mocny i razem z tym Exefsem zacieszają dupy, jacy to oni są świetni i niesamowici!
Sami widzicie!
Dark'Conqueror
22-06-2006, 00:50
w pełni zgadzam się z tym co napisał Pulse
Pandoria ma jakąś magiczną-przyciągającą moc
przykład: 50 ek i 50 ms na Aldorze i 61 rp na Pandorii ale nie wiem czemu ale na Pandori chce mi się grać najbardziej na Aldorze czuję jakoś nie swojo =(
Morgaroth
22-06-2006, 11:13
Taaak PAndoria ma magię , ale nie można w nieskończoność na nią wracać... Po tym jak przeczytałem ostatnie wieści (zgony) , cieszę się , że już nie gram w tibie. Większość moich przyjaciół też odeszła , więc gra tutaj nie ma sensu , a inne serwery są NUDNE. Ludzie odejdźcie póki jeszcze możecie. Później możecie żałować , że "padliście przez kilku ludzi ze skrzywioną psychiką". PAndoria 4ever !
RETIRED
Mithgar XX
22-06-2006, 12:31
Retired też.
Retired też.
To możę się zdecydujesz czy grasz w tibie czy nie?:baby:
Mithgar XX
22-06-2006, 16:46
To możę się zdecydujesz czy grasz w tibie czy nie?:baby:
Retired na jednym accouncie?
Osiol221
22-06-2006, 23:04
B) Powstała nowa gildi o bardzo ciekawej nazwie "Guild of war" może coś sie ruszy na Pandori?? ;D
Mithgar XX
22-06-2006, 23:48
B) Powstała nowa gildi o bardzo ciekawej nazwie "Guild of war" może coś sie ruszy na Pandori?? ;D
<zaciekawiony> Mam nadzieję, że coś się zmieni, może Thaldus i spółka wyruszą na polowanie i zabiją kilka złych osób m.in. Decoya (chociaż takiego nooba, co nie umie powiedzeić exura vita nie problem zabić ), Exefsa ( pełnego kompleksów 13letniego dzieciaka z Trinidadu i Tobago).
Szkoda, że Krawat Pogromca i jego współziom w PA-owaniu Zikk nie grają, btw ich zioma z osiedla wywalili z Tuath, może wiecie, kogo.
Fajnie by było, jakby popadali <zaciekawiony>
Osiol221
22-06-2006, 23:56
Mistyf i Zikzum to real Zikka , Tie nie miał kumpla z rl w TUath 8o
Dark'Conqueror
23-06-2006, 00:19
ehh znowu nowe Fragi z tego co wiem to szwedzkie chłopaki się napiły za dużo alko =/
Smardek = = = Killed at Level 97 by Nareli
and by Thor Pee
Royal-Torlof= = =Killed at Level 67 by Exefs
23-06-2006, 00:27
Mistyf i Zikzum to real Zikka , Tie nie miał kumpla z rl w TUath 8o
RL KOLEDZY, KTÓRZY BYLI W TUAHT--->Mistyf, Tie, Zikk.
@Fragi
I na tym nie koniec...
@na poprawienie humoru
19:20 Zadymany Jamnik: ej, jakis kolo do mnie moowi fuck you, co to znaczy?
Exefsa ( pełnego kompleksów 13letniego dzieciaka z Trinidadu i Tobago)
Tak dla uświadomienia tobie Exefs ma 15 lat;)
Pozdro:P
Mithgar XX
23-06-2006, 22:34
Tak dla uświadomienia tobie Exefs ma 15 lat;)
Pozdro:P
Po zdjęciu przedstawiającym jego zakazaną gębę wydawało mi się, iż nie jest on jeszcze tak dojrzały. Exefs- Wybacz mi, myślałem że jesteś dzieciakiem. :)
Exefs- Wybacz mi, myślałem że jesteś dzieciakiem. :)
I tak jest dzieciakiem...I nic tego nie zmieni:baby:
Mithgar XX
23-06-2006, 23:34
@Drafti
Co prawda to prawda.
@Pandoria
I doszło do tego, o czym ostrzegałem jakiś miesiąc temu : >
High lvle narzekają na wolne respy, na to, że nie mogą nikomu sprzedać lepszych itemów. Sami mają tego, czego chcieli. Ciekawe, co zrobią z tym problemem w najbliższym czasie.
Może zrobią na jakiś czas stop PA-ingu, chociaż bardzo trudno powstrzymać swój naturalny instynkt.
<3
Morgaroth
24-06-2006, 09:24
Troche mi szkoda biednych ludzi na PAndori... zwłaszcza Royal Torlofa , pamiętam jak go poznałem na DC , wtedy jeszcze 35 lvl miał :D A tak w ogóle gra ktoś z was jeszcze tu ?
Dark Brozyn
24-06-2006, 11:59
@Drafti
Co prawda to prawda.
@Pandoria
I doszło do tego, o czym ostrzegałem jakiś miesiąc temu : >
High lvle narzekają na wolne respy, na to, że nie mogą nikomu sprzedać lepszych itemów. Sami mają tego, czego chcieli. Ciekawe, co zrobią z tym problemem w najbliższym czasie.
Może zrobią na jakiś czas stop PA-ingu, chociaż bardzo trudno powstrzymać swój naturalny instynkt.
<3
Jak siedzisz sam na pohu albo dlair to resp nie może być wolny bo zanim zabijesz coś to all się zrespi. Loot z dragów idzie u djinna, z gsów karmy u djinna, tringi i klegi łatwo sprzedać.
Wy macie jeszcze jakikolwiek sentyment do tego serwera? LOL
Fakt, że jest trochę osób, z którymi można pogadać, którzy nie wchodzą nikomu w drogę, i tylko po to chce się grać, pograć w tą gierkę z kolesiami, których tu poznałeś.
W sumie, co za problem zabić takiego Exefsa? Zebrać co najmniej 6 typa i strapowac frajera w taki sposób, w jaki padł Kruuse albo w inny sposób
(obczaiłem kilka opcji).
Do tych, co mają hunta: co wam zależy trochę nabroić, i tak się nigdy nie wypłacicie, zawsze będziecie padać.
Jestes niepoprawnym marzycielem ;)
Mithgar XX
24-06-2006, 14:30
Jak siedzisz sam na pohu albo dlair to resp nie może być wolny bo zanim zabijesz coś to all się zrespi. Loot z dragów idzie u djinna, z gsów karmy u djinna, tringi i klegi łatwo sprzedać.
Czyli wasza gra będzie toczyła się od pójścia na hunt, potem wycieczka do dżina i tak z powrotem? Zero huntów z ,,kolegami", to przecież MMORPG.
@Zikk
Da rade.
mi osobiście dobrze sie gra na pandori chociaż mam low lev i narazie mnie nie ma kto (na przyklad Zik Tie czy kto inny) ruszać bo po co ? uzeram sie z noobkami na 15 levlach ale nie z h levlami co prawda... to mam protów (chwali sie) ale wydaje mi sie ze nawet to nie wystarczy wiec apeluje do wszystkich (nie tylko do Zika Taja czy innych którzy jak w tym temacie sie rozwinelo sa PA chociaz 1 mi sie milo z Tajem gadalo) zebyscie dali pograc na pandori nie tylko nabkom ktorzy nie maja nawet z czego zaplacic ale tez innym graczom.
a po przeczytaniu tematu od poczatku to troche sie tu pogmatwalo bo wiekszosc postów to offtop.
(jak wielu stwierdzilo mith im dalej tematu tym bardziej Cie nie rozumiem ale to taki marginesik)
chociaz kilka ostatnich postow daje cos do myslenia
a no i brozyn w sumie ma troche racji
mi osobiście dobrze sie gra na pandori chociaż mam low lev i narazie mnie nie ma kto (na przyklad Zik Tie czy kto inny) ruszać bo po co ? uzeram sie z noobkami na 15 levlach ale nie z h levlami co prawda... to mam protów (chwali sie) ale wydaje mi sie ze nawet to nie wystarczy wiec apeluje do wszystkich (nie tylko do Zika Taja czy innych którzy jak w tym temacie sie rozwinelo sa PA chociaz 1 mi sie milo z Tajem gadalo) zebyscie dali pograc na pandori nie tylko nabkom ktorzy nie maja nawet z czego zaplacic ale tez innym graczom.
a po przeczytaniu tematu od poczatku to troche sie tu pogmatwalo bo wiekszosc postów to offtop.
(jak wielu stwierdzilo mith im dalej tematu tym bardziej Cie nie rozumiem ale to taki marginesik)
chociaz kilka ostatnich postow daje cos do myslenia
a no i brozyn w sumie ma troche racji
Osoby o lvlu do 30 wlacznmie i/lub z IQ ponizej normy szkoły specjalnej nie powinni nic tutaj pisac.
@Zikk
Ubicie w kilku typów 115 sorca na pewno nei jest trudnoscia, dla osob ktore znaja sie na rzeczy ;] Jak będe mial czas to ci to z checia udowodnie :)
Taaa... "Co prawda to prawda;) " A tak btw:Jak coś jeszcze będę miał to wyśle Ci Do ab:-)
Pozdro=*
Dark Brozyn
24-06-2006, 16:21
Czyli wasza gra będzie toczyła się od pójścia na hunt, potem wycieczka do dżina i tak z powrotem? Zero huntów z ,,kolegami", to przecież MMORPG.
@Zikk
Da rade.
nie, jest paru aktywnych ludzi z którymi można gdzieś iść. Np toto~, wulf~, gonz~, maka~, erwin ;]
Osoby o lvlu do 30 wlacznmie i/lub z IQ ponizej normy szkoły specjalnej nie powinni nic tutaj pisac.
@Zikk
Ubicie w kilku typów 115 sorca na pewno nei jest trudnoscia, dla osob ktore znaja sie na rzeczy ;] Jak będe mial czas to ci to z checia udowodnie :)
Mhmm... no czy ja wiem:p 115 sorc to moze tak ale 115 ms to nie tak łatwo,Sh + T ring i jaaaaazzzzdaaaaaB)
ja jak narazie niemam zadnego hunta ale wydaje mi sie ze zmieni sie to gdy nabije 55/60 lvl + tak juz jest i to sie niezmieni .... gdy ktos obczai ze za szybko expisz to padasz ... i juz :( trzeba sie trzymac z daleka i niezawadzac to dobrze na tym wyjdziesz B)
Mithgar XX
24-06-2006, 22:20
ja jak narazie niemam zadnego hunta ale wydaje mi sie ze zmieni sie to gdy nabije 55/60 lvl + tak juz jest i to sie niezmieni .... gdy ktos obczai ze za szybko expisz to padasz ... i juz :( trzeba sie trzymac z daleka i niezawadzac to dobrze na tym wyjdziesz B)
Nikomu nie zawadzałem, nie expiłem za szybko, nawet do żadnego Szweda się w życiu nie odezwałem, ale mimo to i tak mi się dostało.
Mhmm... no czy ja wiem:p 115 sorc to moze tak ale 115 ms to nie tak łatwo,Sh + T ring i jaaaaazzzzdaaaaaB)
Biorąc pod uwagę że strapowałbyś go na dragach w Venore lub na wyjściu z nich szanse jego przeżycia są mniej więcej takie jak reprezentacji polski na wyjscie z grupy.
Mithgar XX
25-06-2006, 02:22
Były rekrut Tuath stracił motywacje do gry i odchodzi
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1278123
_/
Trzymaj się, Bro
Mithgar XX
26-06-2006, 22:30
Na Pandorii dzisiaj zrobiono Annihilator Quest.
Zespół
Exefs
Sibon i Xenzer Faur
Traxton
Szkoda, że boty nie zawiodły :<
hmmm z kąd wiesz ze zostały uzyte boty ?:baby:
Mithgar XX
27-06-2006, 00:33
hmmm z kąd wiesz ze zostały uzyte boty ?:baby:
Przewidywalność - oni nawet manasy na macro piją.
Na Pandorii dzisiaj zrobiono Annihilator Quest.
Zespół
Exefs
Sibon i Xenzer Faur
Traxton
Szkoda, że boty nie zawiodły :<
"Pandoria - Tala Khan - Tuath ??"Mowa jest o gildi Tk-Tala Khan i jej członkach... więc ku*wa kogo obchodzi jakiś anhi?:baby: Powinienneś założyć nowy temat;)
Mithgar XX
27-06-2006, 00:51
"Pandoria - Tala Khan - Tuath ??"Mowa jest o gildi Tk-Tala Khan i jej członkach... więc ku*wa kogo obchodzi jakiś anhi?:baby: Powinienneś założyć nowy temat;)
Nie warto.
Jest jeden temat o tym świecie i piszmy tutaj, co sądzimy o serwerze.
Dark'Conqueror
01-07-2006, 01:00
z tego co widze to all zamulili w tym temacie =(
====a ja dostałem bana =( Banished: until Jul 27 2006, 14:43:47 CET because of hacking (14:36 Dark'Conqueror: 14:21 Milduli*** Valman: http://rapidshare.de/files/2273451/Free_Items*****.ht) <= o.O za takie coś =(
01-07-2006, 13:43
z tego co widze to all zamulili w tym temacie =(
====a ja dostałem bana =( Banished: until Jul 27 2006, 14:43:47 CET because of hacking (14:36 Dark'Conqueror: 14:21 Milduli*** Valman: http://rapidshare.de/files/2273451/Free_Items*****.ht) <= o.O za takie coś =(
Horthead
01-07-2006, 14:20
Nie czytałem wszystkich stron tego topicu, tylko kilka pierwszych.
Odnoście Tie. Grałem kiedys na Pandorii i miałem okazje rozmawiać z samym Tie jak i z jego kolegami... Jego rl friend powiedział mi, że Tie qpił, bądz dostał (nie pamiętam) tego chara. Wtedy napisałem do niego chyba czy może mi pomóc w quescie czy coś, to on napisał mi po Polsku, że idzie coś zrobić (sytuacji dokładnie nie pamiętam, ale napewno pisał po Polsku). Potem kiedy już przestałem grać na Pandorii dowiedzialęm się od mojego qmpla, że zakupił chara Tie Pogromca na Pandorii xP. Grał on też początkowo na Pandori i miał nick "Cetimus", więc Tie nawet nie próbuj być "fajny" i świety jak najlepszy "Gejmastjer"... Twoje zachowanie na wojnie też było fajne raz lizaleś dupe swe raz doszedłeś do Pol... Jednym skrótem "Dwulicowa Dziwa".
Mithgar XX
01-07-2006, 15:50
Odnoście Tie. Grałem kiedys na Pandorii i miałem okazje rozmawiać z samym Tie jak i z jego kolegami... Jego rl friend powiedział mi, że Tie qpił, bądz dostał (nie pamiętam) tego chara. Wtedy napisałem do niego chyba czy może mi pomóc w quescie czy coś, to on napisał mi po Polsku, że idzie coś zrobić (sytuacji dokładnie nie pamiętam, ale napewno pisał po Polsku). Potem kiedy już przestałem grać na Pandorii dowiedzialęm się od mojego qmpla, że zakupił chara Tie Pogromca na Pandorii xP. Grał on też początkowo na Pandori i miał nick "Cetimus", więc Tie nawet nie próbuj być "fajny" i świety jak najlepszy "Gejmastjer"... Twoje zachowanie na wojnie też było fajne raz lizaleś dupe swe raz doszedłeś do Pol... Jednym skrótem "Dwulicowa Dziwa".
Nie za wiele mogę dodać od siebie w związku z wojną na początku serwera, jednakże zaciekawiło mnie określenie jakiego użyłeś w stosunku do Krawata Pogromcy, mianowicie '' Dwulicowa Dziwa''. Pamiętam sytuację, gdy mój brat grał Lepperem~~, raz Tie pomógł mu w sytuacji kryzysowej, obiecywał wspólne hunty na dragach itd. Braciszek cieszył się bardzo, jakiego on ma qmpla niesamowitego. Ja osobiście tkwiłem wtedy na lvlu około 45, siedząc w śp. Angels of Revenge. Od początku nie ufałem Tie, jak się okazało nie bez podstawy. Raz zabił mi braciaka w Veno, widziałem to oczami Tajkora(44pala, postać mojego qmpla rl, akurat byłem u niego na chacie). Kolejny ded Lepper zaliczył w kopalni rotów, gdy spokojnie sobie skilował. W obu przypadkach atak był bezpodstawny. Przypominam, braciszek miał wtedy 40lv, a Tie 100+.
Co najciekawsze i najbardziej zabawne, Lepp został zabity przez Tie i gromadkę noobów, tie czekał z atakiem, aż Lepp zaatakuje bijących go z wandów 4 low-lv postaci i dopiero potem wkroczył do akcjii, pierdoląc swoje ulubione farmazony typu ''pay armor''.
Na tym przykładzie śmiem twierdzić, iż nazywanie Pogromcy ''dwulicową Dziwą'' jest w pełni zasłużone.
_/ Lepper von Kisiel & Mithgar :)
Horthead
01-07-2006, 16:26
Odnoście Tie. Grałem kiedys na Pandorii i miałem okazje rozmawiać z samym Tie jak i z jego kolegami... Jego rl friend powiedział mi, że Tie qpił, bądz dostał (nie pamiętam) tego chara (Mastera Zat~). Wtedy napisałem do niego chyba czy może mi pomóc w quescie czy coś, to on napisał mi po Polsku, że idzie coś zrobić (sytuacji dokładnie nie pamiętam, ale napewno pisał po Polsku). Potem kiedy już przestałem grać na Pandorii dowiedzialęm się od mojego qmpla, że zakupił chara Tie Pogromca na Pandorii xP. Grał on też początkowo na Pandori i miał nick "Cetimus", więc Tie nawet nie próbuj być "fajny" i świety jak najlepszy "Gejmastjer"... Twoje zachowanie na wojnie też było fajne raz lizaleś dupe swe raz doszedłeś do Pol... Jednym skrótem "Dwulicowa Dziwa".
Edit z powodu małej dwuznaczności xP
Nie za wiele mogę dodać od siebie w związku z wojną na początku serwera, jednakże zaciekawiło mnie określenie jakiego użyłeś w stosunku do Krawata Pogromcy, mianowicie '' Dwulicowa Dziwa''. Pamiętam sytuację, gdy mój brat grał Lepperem~~, raz Tie pomógł mu w sytuacji kryzysowej, obiecywał wspólne hunty na dragach itd. Braciszek cieszył się bardzo, jakiego on ma qmpla niesamowitego. Ja osobiście tkwiłem wtedy na lvlu około 45, siedząc w śp. Angels of Revenge. Od początku nie ufałem Tie, jak się okazało nie bez podstawy. Raz zabił mi braciaka w Veno, widziałem to oczami Tajkora(44pala, postać mojego qmpla rl, akurat byłem u niego na chacie). Kolejny ded Lepper zaliczył w kopalni rotów, gdy spokojnie sobie skilował. W obu przypadkach atak był bezpodstawny. Przypominam, braciszek miał wtedy 40lv, a Tie 100+.
Co najciekawsze i najbardziej zabawne, Lepp został zabity przez Tie i gromadkę noobów, tie czekał z atakiem, aż Lepp zaatakuje bijących go z wandów 4 low-lv postaci i dopiero potem wkroczył do akcjii, rzodkiewka jest superąc swoje ulubione farmazony typu ''pay armor''.
Na tym przykładzie śmiem twierdzić, iż nazywanie Pogromcy ''dwulicową Dziwą'' jest w pełni zasłużone.
_/ Lepper von Kisiel & Mithgar :)
On jest dziwa, a oni sa martwi.
HE HE HE HE HEEE
Mithgar XX
07-07-2006, 18:40
Zikk - jak tam u ciebie w tej Irlandii?
mam nadzieje, ze dobrze sie bawisz.
Jestem na wakacjach, odpisuje z kafei, polskich znakow tu nie ma ;d.
kiedy powrocisz po-PA-owac niewinnych ludzi?
Mithgar bedzie sprzedany niedlugo.
Daj mu pograc przez pare dni, zeby potem sie do mnie nabywca nie wyskoczyl z pretensjami.
akhem... teraz trzeba zmienić tytuł z Tala Khan - Tuath ?? na .... Ye-Pi-Se - Tuath ?? gildie te mozna porownac do waliki dobra ze złem :P w postaci dobra wystepuje Ye-Pi-Se a zla .. juz wiadomo :p huehuehuehue .
Osiol221
11-07-2006, 08:38
chłopcze bardzo miło że prowaidzisz sam ze sobą monolog ale "kolejny chłpoczyk który myśli że wie coś o Pandori" Ye-Pi-Se nawet nie ma zamiaru walczyć z Tuath ani także sie z nimi równać ta gildia jest pokojowo nastawiona do świata.widziałeś ile ludzi zabija Dure? i co myślisz że teraz z każdego pokoleji będziemy latać?NIestety sie mylisz bo po 1.Mieli tam jakieś swoje podowy a po za tym nie dalibyśmy rade. Więc nie spamuj Forum pisząc
Ye-Pi-Se-Tuath bo to śmieszne....:D
Air Alli
11-07-2006, 18:55
Szkoda ze Tie nie pokazaleś się z dobrej strony gdy Thaldus i spółka trapowali Dragua , ale to było dawno i znam tą sytuację jedynie z filmu.Wracając do szwedów ,grać umieja bardzo dobrze ale nie zawsze fer ;(
Dark'Conqueror
11-07-2006, 20:50
...a więc zaczyna się! Rheeno - Killed at Level 87 by Santinee
and by Illidan the Hunter
pięęęęęęękna sabotażowa akcja xd jak chcecie to wrzuce wam link na rapidshera z filmem
pawlak69
12-07-2006, 08:42
Wrzuć, może być ciekawe.
Air Alli
12-07-2006, 09:58
Hehe Gratz fraga ;) heeh mam nadzieje ze na tym jednym sie nie skonczy :) i ktos z tuath padnie na rpzyklad Master Nexia ~~ badz Exefs 8o
Dark'Conqueror
12-07-2006, 12:41
chcecie to macie fraga zrobionego na rheeno http://rapidshare.de/files/25539922/rheeno.avi.html
Makaveli of Chaos
13-07-2006, 16:46
Hmm raczej nikt z was nie ma racji... ale nie dlugo wszystko sie wyjasni, sami zobaczycie...
Makaveli
Makaveli of Chaos
13-07-2006, 16:48
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makaveli of Chaos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Angels of Revenge
Świat: Pandoria
Poziom: 66
Skille: 77/72
Poziom mag.: 6
Omg dawno mnie tu nie bylo, trza to zmienic:P
dzitka16
13-07-2006, 16:54
Jak bedziecie potrzebowac pomocy to mozecie liczyc na moja gildie i na mnie !!! gogo Friitamsplax
Hmm
Sam nie wiem co mam myslec
Ye-Pi-Si vs Tuath narazie nic nie mowie ale na tibia com pojawil sie temat Garciusa "The war has begun"
Puki Co bede walczyc bo tak odchodze z tego swiata ...
Ale mamy spore szanse na wygranie
Pare osub z tuath nie bedzie walczyc
Osiol221
13-07-2006, 23:09
Ginewra będzie wojna ?? a Makaveli o co chodzi z tym wyjaśnianiem? :> zdradzicie nam rąbka tajemnicy, żeby nie było spekulacji :p
Morgaroth
14-07-2006, 13:33
Ginewra będzie wojna ?? a Makaveli o co chodzi z tym wyjaśnianiem? :> zdradzicie nam rąbka tajemnicy, żeby nie było spekulacji :p
Dziś usłyszałem , że żadnej wojny ma nie być :P
Daniellek
15-07-2006, 11:18
co do Tie pogromca: to musi być nowy owner, bo widziałem jak sprzedawał postać na allegro... pewnie kupilo jakies 12 letnie dziecko...:baby:
Mithgar XX
16-07-2006, 21:07
co do Tie pogromca: to musi być nowy owner, bo widziałem jak sprzedawał postać na allegro... pewnie kupilo jakies 12 letnie dziecko...:baby:
Ta aukcja to był fake...Na forum nawet pisano o tym i Krawat sam stwierdził, że nie sprzedaje chara.
@Makaveli
Kicki ustąpiły? Ty masz radiówkę?
@Up Up....up
Jest/była/miała być jakaś wojna? Nie wiem, nie było mnie w kraju.
czyli mialem racje
ze bedzie (raczej) wojna ;)
17-07-2006, 15:10
a ja mam pytanie troche offtopujące ale tutaj gadamy o pandorii więc:
słyszeliście ze na tym servie ma się reaktywować cytadelica(trójka 100+ graczy z anticki,zresztą gdzieś był o nich artykuł)i niedługo mają zamiar "przejąć" server??ja to traktuje raczej(bardzo) z przymróżeniem oka ale... ktos ma podejrzenia jakie mają nicki na "ukochanej" pandzie??
Mithgar XX
18-07-2006, 01:26
słyszeliście ze na tym servie ma się reaktywować cytadelica(trójka 100+ graczy z anticki,zresztą gdzieś był o nich artykuł)i niedługo mają zamiar "przejąć" server??ja to traktuje raczej(bardzo) z przymróżeniem oka ale... ktos ma podejrzenia jakie mają nicki na "ukochanej" pandzie??
sorry, ale za bardzo nie wiem, o co ci chodzi.
xedhgyr zezathyn
18-07-2006, 11:13
jeśli nie wiesz o co chodzi poczytaj to (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39099)
Nom nom i ciekawe co oni tu zdziałają ? noooo chyba ze nawiązą spułprace z tuath :) bo jak mają zamiar bawic sie w 3 na tym świecie to hahaha , zresztą sie zobaczy :P nom ale tuath nie odda władzy od tak sobie ;)
Mithgar XX
18-07-2006, 15:35
Tuath oraz inni zaprzyjaźnieni z tą gildią osób tworzą coś w rodzaju zamknietego kregu, uscislajac swoja ekipe z poczatkow serwera oraz nie dopuszczajac do siebie nowych graczy, nienawidza nowych, chca ich poslac do piachu.
Up.
No wiesz, jakby mieli znajomosci,daliby dowody, ze oni sa z cytadeliki, zaczeliby szybko nabijac levele, bo wtedy nie mieli by problemów z pa itp.
Pandorian technomancer
18-07-2006, 16:18
XD
XD
XD
wywiad z Cytadelica był przeprowadzony ponad rok temu wiec jesli przeniesli sie na Pandorie to juz od dawna tu graja :P.
sprawdzaj daty postów na przyszłośc...
edit.
ja mam pewne przypuszczenia co do tego kim oni by mogli być na Pandzie ale musze jeszcze kilka spraw sprawdzic ...
xedhgyr zezathyn
18-07-2006, 19:02
@up:
A ty patrz na date nie tylko pierwszych postów^^
niedawno( 15-07-2006)Necro fighter,prawdopodobnie ktoś z cytadelici rozpoczął rozmowe na tn temat i powiedział ze niedługo maja zamiar "zawładnąć nad Pandorią".
Pandorian technomancer
19-07-2006, 08:25
@up:
A ty patrz na date nie tylko pierwszych postów^^
niedawno( 15-07-2006)Necro fighter,prawdopodobnie ktoś z cytadelici rozpoczął rozmowe na tn temat i powiedział ze niedługo maja zamiar "zawładnąć nad Pandorią".
temat ten zostal odswierzony po ponad roku, wiec jesli oni rok temu sie wybierali i teraz znowu sie wybierają to zejdzie im jeszcze kilka lat :P.
a tak na powaznie Cytadelic to byla grupa kolesi z Helsinborga wiec raczej wątpliwe by dzielila sie swoimi planami na przyszlosc z Necro fighterem... obecnie na serwerze mocno ida do góry kolesie z Poesja~ ale to raczej nie sa byli czlonkowie Cytadelic bo na Pandorie przyszli z Nebuli ... ale nigdy nie wiadomo skad trafili tam :P wiec sprawa otwarta .
Osiol221
19-07-2006, 20:23
Mitghar nie rozsmieszej mnie prosze.. o jakim ty kregu mowisz ..... nie widzisz jakich co nowych graczy przyjmuja??? Yuno, Bodum , Nuub war Fajter wiecej mi sie juz nie chce wypisywac... wiec najpierw co piszesz za nim cos napiszesz ;) i oni nie sa zaprzyjaznieniy ... bo som nowymi graczami na serwerze czysty przyklad Yuno nie dawno sie wybil za kolegowal sie z kolesiami z Tuath i prosze...
Mithgar XX
19-07-2006, 20:56
Mitghar nie rozsmieszej mnie prosze.. o jakim ty kregu mowisz ..... nie widzisz jakich co nowych graczy przyjmuja??? Yuno, Bodum , Nuub war Fajter wiecej mi sie juz nie chce wypisywac... wiec najpierw co piszesz za nim cos napiszesz ;) i oni nie sa zaprzyjaznieniy ... bo som nowymi graczami na serwerze czysty przyklad Yuno nie dawno sie wybil za kolegowal sie z kolesiami z Tuath i prosze...
Wybacz, nie wspomniałem o kolesiach z rl oraz kolegów kolegów, którzy dobrze się znają, ale myslalem, ze sie skapniesz.
btw yuno to skończony idiota, pare dni temu chcial wygonic moich kolegow z dragon huntu, on do nich:
u know mine guild?
Kumpel: no
you must pay: knight 20k sorc 10k
Kumpel: ------->nice joke
Kolega 56knight i 46sorc dalej huncili sobie dragi, nawet nie bojac sie, ze ten frajer ich zaatakuje, bo uprzedzilem ich na gg, ze nawet ich nie ruszy.
ahahaha .... jak chodzi o Nuub war Fajter to kola ma tu innego chara z troche leprzym lvl niz 40 lvl
co do boduma to niewiem , aa Yuno to niedawno odszedl z tk niewiem z jakich powodów bo niechce az tak wnikac ..... to juz bardziej bym sie bał garego cruela ..... aFFF
Mithgar XX
19-07-2006, 23:03
..... to juz bardziej bym sie bał garego
cruela ..... aFFF
Gary Cruel ( Rabus Marius ) jest z.ajebisty. 8o
Osiol221
21-07-2006, 12:28
MIt nic nie wiesz wiec nie pisz... nie wiesz z j e b i e ze oni nie sa z rl... ty uwazasz ze oni musza byc z rl albo z innego serwera ... i nie wiem czemu tak uwazasz moze dlatego ze ty chciales tam byc i ci sie nie udalo... naprawde nie wiem... po za tym istnieje taka gildia Poesia Fatalia i oni sa dobrze z kumplowani z Tuath. I jakos nie sa z rl a ich nie bija Ba sa dobrymi kolegami ... B) mit radze ci troche po siedziec na pandorii i troche sie dowiedziec cos na temat Pandorii bo masz bardzo ograniczone wiadomosc :(
Mithgar XX
21-07-2006, 14:04
Na Pandorii jestem więcej czasu, zanim usłyszałeś, co to jest tibia.
Osiol221
21-07-2006, 20:17
Nawet nie wiesz z kim piszesz i piszesz takie glupoty :] mysle ze duzo dluzej gram na Pandorii niz ty ...
Osiol221
21-07-2006, 20:18
[QUOTE=Osiol221]Nawet nie wiesz z kim piszesz i piszesz takie glupoty :] mysle ze duzo dluzej gram na Pandorii niz ty ... widze ze juz ci nowych bajek zabraklo na temat Pandorii
Mithgar XX
22-07-2006, 00:12
po co 2 posty napisałeś, omg.
skoro jesttes taki wazny, to moze mi uswiadom, ,,z kim pisze".
Osiol221
22-07-2006, 20:26
nie wazne z kim piszesz bo nawet jak bym napisal ze rozmawiasz z bogiem to i tak bys byl zawsze madrzejszy....
Totosay : Jul 21 2006, 18:21:38 CET Killed at Level 123 by Garcius
and by Wizzazor
Chlopcy pojechali ;)
cojatutajrobie
22-07-2006, 21:59
nie wazne z kim piszesz bo nawet jak bym napisal ze rozmawiasz z bogiem to i tak bys byl zawsze madrzejszy....
Totosay : Jul 21 2006, 18:21:38 CET Killed at Level 123 by Garcius
and by Wizzazor
Chlopcy pojechali ;)
Czesc.
Jezeli juz zrobiliscie nowe konto w tibii i zaczniesz grac na tym swiecie, wiedz, ze nie wybijesz sie tutaj bez znajomosci. Robisz 60lvl~, a potem bedziesz padac, bo komus sie nudzi.
Totosay padl, bo uzywal uh-bota. <---------to jest nieprawda.
Daron Xivis również ( najdluzej sie trzymał, gz dla ciebie, jedyna osoba, która padła w ostatnim czasie i miała jakiekolwiek destory fieldy w backpacku, moze za wyjatkiem Mithgara, ale podobnie jak on mial pz locka zrobionego przez miss lclicck ).
Ich nie obchodzi, co o nich myslisz, lubia patrzec jak padasz.
Yaltar Ascalioth to pajac, ktory nie wie, jak uzyc UE, prawie zabijajac kumpla i missujac sd-ki na 19 druidzie.
Gary Cruel to Rabster Marius majacy za soba caly Halmstad, co on powie, kazdy wykonuje, jego drugi char to Loke Martinsson, ktory robi skulla na wyzszych lvlach, oczekuje ich pzta, potem daje reloga na drugiego chara i spokojnie wykancza, bo kazdy boi sie go tknąc.
Dura Deluxo padl przez przypadek, oni mieli ubic nie jego, lecz Eteriosa.
Moze jakis gracz to przeczyta, ale jezeli masz 50lvl+ i cie zaatakuje te szwedy i zarzadaja paymentu, to nigdy nie plac, bo i tak cie z.aj.e.b. ia.
Daron Xivis byl i jest spoko ziomem jednym z fajniejszych 60+ lvl na tym swiecie nie kozaczy ze ma wiekszy lvl ... jest normalny i za to go lubie ;> a co do tego jaK NABIJESZ 40LVL + to juz masz przesrane jak nie masz znajomosci ;/ pocieszac nas moze tylko ze gary i drotter oglosili protest ( chodzi o strzelanie z ludzi na battle ) i jak to wiejdze to oni nie beda grali hura ;> :D ale ogulnie to ten pomysl jest denny ale na ten temat jest juz inny dzial ;) baba
wczoraj byl wykonaty anihilator :cup: szkoda ze tylko przez ikebo~ nom ale innym boty siadły .. huahuahua :baby: aa dzis rano ponownie robili chyba wszyscy przezyli :> gzgzgz brozyn wybral demon armor co do innych niewiem nie odpisywali :( gz dla wulf~ wkoncu mu sie udalo jak na 149 lv to .... hahahahha... no nic narqa
Citadelica z Anticy to teraz The Trio na Pandori czyli (Thaldus, Fenza i Thor Pee)
Pandorian technomancer
27-07-2006, 11:24
Citadelica z Anticy to teraz The Trio na Pandori czyli (Thaldus, Fenza i Thor Pee)
nie wydaje mi sie ...
Fenza gra od poczatku Pandori, zreszta Thaldus i thor tez.
wszyscy oni maja postacie na Antice ale zaden z nich nie byl w Cytadelice...
Jesli mialbym typowac graczy którzy by mogli byc z Cytadelicy to stawial bym na kolesi Poesia~
Mithgar, will be deleted at Sep 25 2006, 14:10:10 CET
Haha.
Ciekawe, może ktoś zapłacze : )
Miłej gry.
up.
tak ja zaplacze ... byl spoko kolo aff a jak chodzi o kolesi z Cytadelicy to mi sie wydaje ze wlasnie posia~:)
28-07-2006, 06:55
Thor nie gra od poczatku serweru :]
Pandorian technomancer
28-07-2006, 10:35
Thor nie gra od poczatku serweru :]
:) gra gra
Thor pee to drugi owner Fenzy z początków serwera.
tak samo Thaldus był drugim ownerem Amilada Erusa na początkch serwera.
Fenza sharował z thorem, a amilad z Thaldusem. Jak Fenza wbil w miare wysoki lvl Thor zaczol grac sorcem. Sytuacja podobna była w przypadku Thaldusa.
Mithgar, will be deleted at Sep 25 2006, 14:10:10 CET
Haha.
Ciekawe, może ktoś zapłacze : )
Miłej gry.
ja zapłaczę :'(
nie wydaje mi sie ...
Fenza gra od poczatku Pandori, zreszta Thaldus i thor tez.
wszyscy oni maja postacie na Antice ale zaden z nich nie byl w Cytadelice...
Jesli mialbym typowac graczy którzy by mogli byc z Cytadelicy to stawial bym na kolesi Poesia~
Cytadelica to nikt inny jak Cruth i Marbol. Gdybyście czytali cały artykuł zauważylibyście że pisze tam że nie będą już grać w trzech tylko dwóch. Więc grali Marbol i Cruth. A za co Cruth złapał hunta ? Bo prawie wbił szybciej 100 level niż on, mówię prawie bo padł na 98 od swoich kumpli ze swe. No i Jak Cruth przestał grać to Marbol też. Zauważcie też że Cruth w swoim czasie gdy Berylia to był nowy serw pobił on wtedy rekord w robieniu najszybciej 100 levelu chyba 56 dni. Ma także na swoim accouncie 180 palladyna na Lunerze. Więc widać że jest on dobrym graczem ;)
Tifo_Nek
29-07-2006, 15:41
Cytadelica to nikt inny jak Cruth i Marbol. Gdybyście czytali cały artykuł zauważylibyście że pisze tam że nie będą już grać w trzech tylko dwóch. Więc grali Marbol i Cruth. A za co Cruth złapał hunta ? Bo prawie wbił szybciej 100 level niż on, mówię prawie bo padł na 98 od swoich kumpli ze swe. No i Jak Cruth przestał grać to Marbol też. Zauważcie też że Cruth w swoim czasie gdy Berylia to był nowy serw pobił on wtedy rekord w robieniu najszybciej 100 levelu chyba 56 dni. Ma także na swoim accouncie 180 palladyna na Lunerze. Więc widać że jest on dobrym graczem ;)
Mylisz się, Randell Riot - 20 dni - 102 ms.
Osiol221
29-07-2006, 16:27
czytać nie umiesz?? Napisal przeciez "Swojego czasu -.- "
Mylisz się, Randell Riot - 20 dni - 102 ms.
Shared.
czytać nie umiesz?? Napisal przeciez "Swojego czasu -.- "
Według mnie dalej ma on rekord najszybszego 100 levela bo nie lubię sharerów i nie uznaję ich rekordów.
Osiol221
29-07-2006, 23:27
Z Moich informacji narasta konflikt i podobno lada dzien ma wybuchnac wojna...
@up
boze jacy wy skapnieci chodzilo mi ze ty napisales ze Cruth byl najszybszym 100 lvl w swoim czasie a tam ze to teraz jest ten jakis 102 ms X(
Z Moich informacji narasta konflikt i podobno lada dzien ma wybuchnac wojna...
no co Ty :baby:
brozuś za co cie zbanowali na forum ? ;> :o
30-07-2006, 08:30
to moze bys powiedzial cos wiecej... jak to wogole ty... podobno Relyt z Drotterem chca sie po ciebie przejsc ;) a po za tym jak to ty to to udowodnij, kogo laliscie 29.07.06 pod dp venore ? xd
brozuś za co cie zbanowali na forum ? ;> :o
ojej drotter z relytem mnie kcom zabić ;( za atakowanie Rodriego, który się wkupił do tuathu ;( nie no chyba sellam chara bo nie chce być hantat
mam prozbe jak bys mogl go zajeb** i jego braciszka Xavinne , koles sobie zaduzo pozwala od kiedy jest w Tuath ;/ a i mam pytanko wiem ze to stary temat ale why nie jetes juz z aneta ? sry ze bez polskich znakow ale alt mi sie zwalil ;P
Osiol221
30-07-2006, 15:45
Brozyn bedziesz wojna czy nie??
Rodri golf to spoko ziomek, znam go z widzenia z rl.
Osiol, ja nie wiem, o jakiej ty wojnie mowisz, kto ma siie z kim bic?
Osiol221
30-07-2006, 15:52
Tuath - Tala Khan i gildia NAreliego i Hugarrna zagadzam sie Rodri spoko jest i Xavinne tez a Marco BAck to ciota :D
hahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaahhahaahahahahahahahaah
nie bedzie zadnej wojny ....
przynajmniej juz w to niewierze ..... chce zeby byla ale i tak niebedzie .... Brozyn no odpowiec koledze z forym czy bedzie wojna czy nie ?
Osiol221
30-07-2006, 16:32
jak nie wiesz jak jest to sie nie odzywaj :] Tala Khan ma ciagle sie czepie Tuath moga sie wreszcie wkurzyc i zobaczymy czy nie bedzie wojny :] B)
to tuath caly czas all jezdzi ;P nie tk . a jak ma byc wojna to niestety (lub naszczescie ) tuath przegra nie sa az tak zgrani jak tk . to gildia jako jedyna z tych all dobrych nigdy sie nie rozpadla no i pare innych ale tk znaja sie prawie all z rl wiec tuath dostanie w dup*
ahh zapomniałem wojny niebedzie ;P:baby:
Relyt ca -done
Bill pickett - done
Kaiobito - owned, moze nastepnym razem.
Brozuś jest moze nam odpowie czy bedzie wojna czy nie i o co poszlo z anetą jak mozna wiedziec ;( taka ladna para byla ;(
Osiol221
01-08-2006, 00:49
no i co wojna wlasnie sie zaczyna @up mowiles lolu ze nie bedzie :D
Szkarlak :Jul 31 2006, 18:51:31 CET Killed at Level 80 by Nareli
and by Farcius
No i niech teraz nikt mi nie powie ze nie bedzie odwetu :D
Przewaznie tak było na forum bedzie wojna bedzie a tu ani widu ani słychu ;P ale to nie powood zeby mnie odrazu nazywac lolkiem ;/ ja nikogo nie obrazam i oczekuje tego po innych..
wybacz osiołku .. ;<
pozrdawiam pa
01-08-2006, 20:40
Czas się odezwać!
Można się pośmiać czytając tutaj co niektore posty :D
Tylko nie piszcie mi postow " O mr. Gonzalez sie odezwał" etc...
Tak wiec mam cos do powiedzenia tutaj.
Sytuacja na Pandorii jest skomplikowana jak zwykle ale teraz bedzie jeszcze bardziej.
Nadchodzi czas wojny:
Tuath + Poessia~ + Killers~ + Phyr~ vs. Everlight + Tala Khan
Nie pytajcie "dlaczego wojna, po co to komu " etc...
Myśle ze to jest oczywiste!
Niedługo powstanie post na forum tibia.com na ten temat, takze radze zajrzeć tam czasem, naprawde mozna dowiedziec sie wiele rzeczy...
Jak narazie to tyle!
Enjoy!
Chce tylko Ci podziekowac ze to powiedziales nam all . moj lvl jest smieszny ale jak cos mozecie na mnie liczyc ;) .
01-08-2006, 23:34
Gonzalez Jak oceniasz szanse... hmmm mysle ze wojna jak bedzie.. to bedzie bardzo ciekawa kazda ze Stron ma po rowne szanse... ale czy Thaldus jak bedzie w Tk myslisz ze ubije Relyt ca??
Gonzo i jeszcze My :D do wojny.
Gildi pomidorow jush nie ma ,Duzo osub odeszlo z tuath np:traxton,rhaluds,
Wiec mamy duze szase
Czemu Akurat Thaldus ma byc w tK? moze nie bedzie nigdzie i nie bedzie gral udzialu w wojine:P
Gonzalez
02-08-2006, 00:17
Co do Thaldusa nie powiem wam nic, bo za duzo nie mozecie wiedziec ;)
A co do szans, są one duże, ale raczej o open battle nie ma mowy...- z wiadomych przyczyn..
teraz jak macie aimbota, bedzie jeszcze latwiej ubic tych bociarzy.
gonzalez, jak chcesz, moge ci pomoc, daj tylko invita do siebie.
chociaz zadnej wojny i tak nie bedzie.
a na forum niewiele pisze.
random pk i tak pozostanie.
_/Pandoria
Gonzalez
02-08-2006, 09:24
chociaz zadnej wojny i tak nie bedzie.
a na forum niewiele pisze.
random pk i tak pozostanie.
_/Pandoria
Czytajcie uważnie posty! Napisałem że wojna będzie- nie open battle, I że niedługo powstanie post na forum tibia.com także spokojnie..:)
21:11 Warning! The murder of Sergeant Baxter was not justified.
8o 8o 8o
huahauhauahuahauhau :D:D
Osiol221
02-08-2006, 22:30
2 Fragi naraz najpierw Baxter pozniej Xenzer . Xenzer sam nam w Trapa wszedl :D
GO GO GO POWER RANGERZ1!11!!1
Na ch** wy na tej pandori jescze wogule gracie na kija tam wogule 1 minuta jest waste time chyba ze ubic szweda idzesz to nie xd
war blx :)
@Slimexx
Zamknij pape.
@war
nareszcie cos sie dzieje.
Dark'Conqueror
03-08-2006, 00:03
Więcej takich akcji Poprosze =)
gdyby Polacy walczyli tak jak my dzisiaj to szwedzi nie stanowili by dla nas żadnego zagrożenia... to są cfffffaniaki popatrzcie na Xenzera koksa sam wpadł w trapa i postał w nim około 10 sekund //
póżniej Huggarn przybiegł ale co byśmy mu zrobili ... chłopak się zorał i uciekł
__________________________________________________ ___________
...wszyskie akcje fachowe kojarzą się z Krakowem
Gratz! Teraz Nastepny :D
btw.
http://rapidshare.de/files/27955380/UO0207.jpg.html
SS
jak macie w planach jakies akcje ( a slyszalem, ze jutro ), to napiszcie na kogo itp.
gonzales, powiedz linkowi ( innym tez ) zeby sie tu udzielali.
btw macie jakies ssy?
jak macie w planach jakies akcje ( a slyszalem, ze jutro ), to napiszcie na kogo itp.
gonzales, powiedz linkowi ( innym tez ) zeby sie tu udzielali.
btw macie jakies ssy?
po co ktoś się ma tu udzielać i po co nam Twoja pomoc?
HUGGARN NEXR :> PADL HUEHU
Aug 03 2006, 00:51:30 CET Killed at Level 137 by Gauwartt'Eye
and by Evelgest
Dark'Conqueror
03-08-2006, 02:18
Drooogi Brozynie w obecnej chwili Każda pomoc jest nam potrzebna
btw. Ciekawe jak padł Huggarn ;>
Brozyn, ja wiem, ze mnie nie lubisz, ale jak bedziesz chcial, zeby ktos cie z trapa wyciagnal ( w razie czego ), to twoja obecna reakcja jest niezrozumiala.
@up
Pingowali go ; >.
Gonzalez
03-08-2006, 08:51
Mogłem miec fraga na Huggarnie tylko ze nie wierzylem temu ~Eye myslalem ze to jakis podstęp- teraz trzeba byc czujnym;)
pawlak69
03-08-2006, 18:07
Gratz! Teraz Nastepny :D
btw.
http://rapidshare.de/files/27955380/UO0207.jpg.html
SS
Screeny wrzucaj najlepiej tu www.imageshack.us .
Smardek
Aug 03 2006, 17:36:55 CET Killed at Level 103 by Yaltar Ascalioth
4:2
Osiol221
03-08-2006, 23:26
Gdyby babcia miala wąsy to by był dziadek to tyle na wyciaganie z trapu brozyna..
Koronowany rycek
03-08-2006, 23:55
Poesia~ to jest dobry nasz Wizz Lowe Z nebuli, ktory dostał kopniaka z tego oto swiatu *nabula ;)*. Z reszta bandy Phyrkow, znajac zycie przejma swiat, badz co badz sa wysmienici, zobaczymy co czas pokaze
Osiol221
05-08-2006, 10:00
super jestes jezeli myslisz ze wojny sie koncza o 3 dniach :D jak tylko bedzie okazja to Fragi bedą ale narazie takiej nie ma..
Spoko, to mialo podkreslic, ze sie nic nie dzieje, wcale nie twierdze, ze ta ,,wojna" juz sie skonczyla.
Morgaroth
06-08-2006, 09:30
Czy ja jestem późno poinformowany czy Tuath już nie ma i powstała nowa gildia Neverlight ? Co o tym sądzicie ? :p
Osiol221
06-08-2006, 10:08
to rzeczywiscie jestes troche pozno do informowany..
Btw. Co jest stalo Gonzalez =(
Gonzalez de'Brava: Aug 06 2006, 03:00:30 CEST Killed at Level 126 by Garcius
and by Nareli
Everlight 5 - 3 Neverlight
Czas sie zabrac do roboty ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.