Pokaż pełną wersje : Tala Khan - Tuath ??
Thaldus,Thor pee i Fenza odchodzą... Tuath zaczyna hulać jak myśłicie czy bedą chcieli przejąć władze?? B)
mario devil
16-05-2006, 21:44
fajnie a mozesz powiedziec dlaczego odszedł bo sie nie orientuje:confused:
Dark'Conqueror
16-05-2006, 23:25
A myślicie że kto teraz rządzi PAndorią -.^
Ojciec Dyrektor 14 letni Tie~ i minister Zikk - który pada jak lama by Gonzalez team.
Po 1, mam wiecej lat niz 2 ownerzy Billa razem wzieci, a mianowicie 19.
Po 2, "Zikk pada jak lama" rotfl, raz padl i tylko i wylacznie z tego wzgledu , ze nie mial szans gdyz byla tam cala ich guildia, a nie tylko gonz.
Pandorian technomancer
17-05-2006, 10:33
Po 1, mam wiecej lat niz 2 ownerzy Billa razem wzieci, a mianowicie 19.
Po 2, "Zikk pada jak lama" rotfl, raz padl i tylko i wylacznie z tego wzgledu , ze nie mial szans gdyz byla tam cala ich guildia, a nie tylko gonz.
a który twój owner ma te 19 lat ??
jesli wogóle jestes Taj .... pozatym toba grało tyle ludzi juz ze kazdy na Pandori słyszac sharer widzi przed oczami Tie ;).
a który twój owner ma te 19 lat ??
jesli wogóle jestes Taj .... pozatym toba grało tyle ludzi juz ze kazdy na Pandori słyszac sharer widzi przed oczami Tie ;).
Hahahahah, jestes smieszny.
Prawda jest taka, ze gdy nie gralem przez jakies pol roku, dalem dostep do mojego konta koledze, ktory jednak nie potrafil wykazac sie umiejetnosciami i spadl z 108 lvl na 103; nie nazwalbym tego sharowaniem konta.
Co innego jak np Bill , Liinek, Gonzalez sharuja swoje konta od 1 lvla..
No ale coz, ja zabijam Polakow wiec i tak nie zrozumiesz tego co napisalem.
Wcale nie, zeby mnie to obchodzilo
HEHEHEHEHEEHEHEHH!!11111111111111111111!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Hail The Tuath!!!!!
Napiszcie jeszcze cos glupiego, bo nudzi mi sie w czasie przerwy w nauce pracy maturalnej, zawsze chetnie sie posmieje z waszych idiotyzmow ;)
Jeszcze kilka zdan, w kwestii mojej postaci.
Ci , ktorzy mnie znaja od poczatku pandorii, wiedza kim jestem..
Natomiast ci, ktorzy zostali zniszczeni w trakcie, rozpowszechniaja bzdurne ploty, a mi to wcale nie przeszkadza, uswiadamia mnie to tylko , ze wykonalem kawal dobrej roboty i pozbylem sie kilku debili, i zapewniam was , ze cokolwiek sie stanie, to zawsze juz tak bedzie ;)
Ci , ktorzy nie zachodza nam za skóre, graja w spokoju.. :)
_/
Dark'Conqueror
17-05-2006, 18:02
ta a o ile wiem ta postać nie jest twoja od 1 lvlu -.- i pozdrawiam cie jak scherowałeś (tak mi powiedziałeś) z kolesiem o 500 km oddalonym od ciebie
a co do Zikka to bił go tylko Gonzalez~ ,Wulfgar~ i Carismo -.-
omfg Noi chuj ze shooterowal?? ;>.Mi to nie przeszkadza.omfg
Zazdorscisz mu lvl i tyle .......I ze on moze narmalnie grac a ty nie heuheuehueh..
pozdro tie~
Dark'Conqueror
17-05-2006, 18:32
omfg Noi cmęski narząd płciowy ze shooterowal?? ;>.Mi to nie przeszkadza.omfg
Zazdorscisz mu lvl i tyle .......I ze on moze narmalnie grac a ty nie heuheuehueh..
pozdro tie~
po 1 skąd ty się urwałeś ?
po 2 nie "zazdorszcze" mu bo co to za przyjemność być high lvlem-nobem
po 3 jak byś chciał wiedzieć to też moge normalnie grać mam 50+ msa
po 3 pal piz*e
Mithgar XX
17-05-2006, 18:35
omfg Noi cmęski narząd płciowy ze shooterowal?? ;>.Mi to nie przeszkadza.omfg
pozdro tie~
Jezus Maria...
Tak go wielbisz, bo ci dał na parcel 15gp? Żal.pl...
@TIE
KAŻDY NA TYM SERWIE WIE, ŻE NIE GRAŁEŚ SAM I DZIELIŁEŚ KONTO Z WIELOMA OSOBAMI!!!
Jeżeli ścigasz account sharerów, zacznij od siebie wpierw.
A anni pewnie też z tbi robiłeś.
Zikk, gz anni.
HEHEHEHEHHEEHHEHEH!!!!!!!!!
Xzonixek
17-05-2006, 18:41
Lol Tie śmieszny jesteś...Nie widziałem że jesteś do tego stopnia pier***... Ukradłeś rzeczy z domku Wulfa i szantażowałeś go, że jak nie zabije Gonza to Wulf nie odzyska itemów... I co tak frag 123 rp cię podniecił?? Nakręca cie to, że mogłeś walnąć kilka sd w kolesia który wyszedł z dp dla kolegi i dał się zabić??
@Topic:
Wątpie czy coś się zmieni...Umarły świat.
Hahahhahahahahahahahahahahahahahahahaha
Do ludzi, którzy nazywaja mnie noobem, rotfl.
Proponuje ustawic walke, ja + zikk versus gonzalez + carismo, bardzo szybko okaze sie kto jest tak naprawde noobem.
Gram w ta gre od ponad 4 lat, znam cala mape tibii na pamiec, kazdy zakatek, walczylem w wojnie przez ponad rok, znam wiecej taktyk niz wy mozecie sobie wyobrazic, razem z Zikkiem mamy wiecej kasy niz cala wasza guildia razem, nie macie z nami zadnych szans.
I jeszcze raz wam powiem, nie macie powodu , zeby mi wierzyc, nie obchodzi mnie to, ale mozecie porozmawiac np z Wulfgarem, Ikebem, ktorzy znaja mnie od poczatku servera i moga poswiadczyc, ze gram sam.
@Mithgar, szkoda , ze nie byles taki madry jak cie zabilismy ;)
Oczywiscie, wykazales sie wielka inteligencja i znajomoscia zasad dajac exit podczas posiadania pz locka, wtedy nie wywala z gry ;)
Padles w przeciagu 3 sekund, gratz.
Prawda jest taka, ze wy mozecie tylko wyzywac mnie na forum, a ja moge zrobic z wami co mi sie podoba w grze, i nic juz tego nigdy nie zmieni.
Mithgar XX
17-05-2006, 19:55
@Mr. Account Sharer
Czy ja wzialem exit? Nie poczules tej ironii, te moje teksty: ,,SD NA YELLOW", ,,X LOG"...Nie wierze, ze sie pokapowales, chyba że jesteś taki głupi, jak myślałem kiedyś. Poza tym, nie miałem już uh, jak widzialeś, chyba, że te nooby, co z wami były i blokowały drogę, zagarnęły loota.
Jak tam akcja z Billem? Kiedy ,,Kill Bill 2"?
@Mistyf
Dzięki za bp z liną i łopatą!
@Mr. Account Sharer
Czy ja wzialem exit? Nie poczules tej ironii, te moje teksty: ,,SD NA YELLOW", ,,X LOG"...Nie wierze, ze sie pokapowales, chyba że jesteś taki głupi, jak myślałem kiedyś. Poza tym, nie miałem już uh, jak widzialeś, chyba, że te nooby, co z wami były i blokowały drogę, zagarnęły loota.
Jak tam akcja z Billem? Kiedy ,,Kill Bill 2"?
@Mistyf
Dzięki za bp z liną i łopatą!
haha
I kto to mowi :D
" Tie, Zikk nie zabijajcie mnie prosze, to nie ja pisalem te rzeczy na tibia.pl to moj 2 owner zaplace prosze, to byl Lepper von Kisiel ten kogo zhakowali pamietasz ? nie zabijajcie plz "
A poza tym, Gonzalez wkleil mi wiadomosc , ktora do niego napisales z zapytaniem dlaczego cie nie uhal jak dales exit... hahahahahahah
Good luck on new server ;)
Pandorian technomancer
17-05-2006, 20:44
Hahahahah, jestes smieszny.
Prawda jest taka, ze gdy nie gralem przez jakies pol roku, dalem dostep do mojego konta koledze, ktory jednak nie potrafil wykazac sie umiejetnosciami i spadl z 108 lvl na 103; nie nazwalbym tego sharowaniem konta.
Co innego jak np Bill , Liinek, Gonzalez sharuja swoje konta od 1 lvla..
No ale coz, ja zabijam Polakow wiec i tak nie zrozumiesz tego co napisalem.
Wcale nie, zeby mnie to obchodzilo
HEHEHEHEHEEHEHEHH!!11111111111111111111!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Hail The Tuath!!!!!
Mnie nie interesuje czy sharujesz konto bo wiem ze sharujesz pytalem tylko ktory owner tu sie wypowiada. Taj bajeczki to mozesz sobie opowiadac dzieciakom z tego forum. Nie obchodzi mnie takze kogo zabijasz i za co to wasza sprawa, kazdy kto gra na Pandori od jej powstania wie kim jestescie, co robiliscie kiedy gra który owner, wiele osob wie ze twoje (lub innego z twoich ownerów) numery to posylanie na prv msg linków z hack site ;) sam dostalem dwa razy jak jeszcze miales lvl +40 i ja podobny, "sprzedawanie postaci jakiemus dzieciakowi za real kase a potem uzycie recover key, ty lub którys z twoich ownerów sharowal tez inne postacie z tego serwera ... Master Zartotha na przyklad, udajesz ze umiesz grac w tibie a jedyne co umiesz to dobrze ustawic bota, i lamac wiele zasad tej gry.
Jesli mysliasz ze jestes, wielki, wspanialy i masz wielu przyjaciól na Pandori, ze ktos ceni cie za to jaki jestes i kim jestes to zdecydowanie powiedz : NARKOTYKOM STOP ;)
Mithgar XX
17-05-2006, 22:05
haha
I kto to mowi :D
" Tie, Zikk nie zabijajcie mnie prosze, to nie ja pisalem te rzeczy na tibia.pl to moj 2 owner zaplace prosze, to byl Lepper von Kisiel ten kogo zhakowali pamietasz ? nie zabijajcie plz "
A poza tym, Gonzalez wkleil mi wiadomosc , ktora do niego napisales z zapytaniem dlaczego cie nie uhal jak dales exit... hahahahahahah
Good luck on new server ;)
wtf?
Sam mówiłeś:,,Zapłać albo padniesz"
Zikk mowił chyba:..Rzuć armor za mnie i odejdziemy"
Buahha, jakbym to zrobił, i tak bym padł, tylko jeszcze szybciej.
Tak więc nie zamierzałem nic płacić, ani błagać was o litość.
Dzięki za stracony exp i skille -.-. Może Thaldus zrobi z tobą i twoim kolesiem z rl porządek, bo jesteś nie do życia na serwie.
Co to gonzaleza, to nie wiem. Nie wziąłem exita...A uh nie miałem już.
HEHEHHE znasz całą Tibię, każdy jej zakątek. Żarty...
Co do nowego serwa, nie zamierzam :)
Mnie nie interesuje czy sharujesz konto bo wiem ze sharujesz pytalem tylko ktory owner tu sie wypowiada. Taj bajeczki to mozesz sobie opowiadac dzieciakom z tego forum. Nie obchodzi mnie takze kogo zabijasz i za co to wasza sprawa, kazdy kto gra na Pandori od jej powstania wie kim jestescie, co robiliscie kiedy gra który owner, wiele osob wie ze twoje (lub innego z twoich ownerów) numery to posylanie na prv msg linków z hack site ;) sam dostalem dwa razy jak jeszcze miales lvl +40 i ja podobny, "sprzedawanie postaci jakiemus dzieciakowi za real kase a potem uzycie recover key, ty lub którys z twoich ownerów sharowal tez inne postacie z tego serwera ... Master Zartotha na przyklad, udajesz ze umiesz grac w tibie a jedyne co umiesz to dobrze ustawic bota, i lamac wiele zasad tej gry.
Jesli mysliasz ze jestes, wielki, wspanialy i masz wielu przyjaciól na Pandori, ze ktos ceni cie za to jaki jestes i kim jestes to zdecydowanie powiedz : NARKOTYKOM STOP ;)
Nie wiem skad u ciebie sie bierze zawsze tyle nieprawdziwych informacji, zawsze masz duzo do powiedzenia natomiast nic z tego nie jest prawda, i nic twoje slowa nie znacza.
Pozniej sie dziwicie, dlaczego wiekszosc ludzi , ktorych zabijamy na tym serverze to Polacy, wiekszosc z was jest skonczonymi idiotami, taka prawda.
Jedyna osoba z calego tego team'u Eye of The Tiger , ktora cos moze potrafi jest Gonzalez, reszta to banda skonczonych kretynow.
Carismo zginal 30 sekund przed server save, bo zamiast sie wylogowac to dal exit <lol>.
Pozdro
HAHAHAHAH banda kretynów,
wypowiadacie sie na tematy o ktorych nie macie zielonego pojecia,
rozsiewacie jakies bzdurne ploty.
Jestescie żAłOśni
uaheuhuhaeuh
Wezcie sie za granie albo sadzenie drzewek,
Tuath nie do pokonania obecnie ;)
Power Abusing _/ Player Killing _/ Tuath _/
Nie obchodzi nas co o nas myslisz, lubimy patrzyc jak giniesz _/
Dark'Conqueror
18-05-2006, 00:17
HAHAHAHAH banda kretynów,
wypowiadacie sie na tematy o ktorych nie macie zielonego pojecia,
rozsiewacie jakies bzdurne ploty.
Jestescie żAłOśni
uaheuhuhaeuh
Wezcie sie za granie albo sadzenie drzewek,
Tuath nie do pokonania obecnie ;)
Power Abusing _/ Player Killing _/ Tuath _/
heuhauhauheuhuahuehua ojjjjjj my też lubimy patrzeć jak ktoś nie umie uciec 3 Royalom i pada jak LAMA.
btw. i kto tu jest żałosny ...
mam nadzieje że i ciebie i Tie Thaldus zmiecie tym swoim pvp ..ue na spam plax
Walekifa
18-05-2006, 01:54
Jezus Maria...
Tak go wielbisz, bo ci dał na parcel 15gp? Żal.pl...
@TIE
KAŻDY NA TYM SERWIE WIE, ŻE NIE GRAŁEŚ SAM I DZIELIŁEŚ KONTO Z WIELOMA OSOBAMI!!!
Jeżeli ścigasz account sharerów, zacznij od siebie wpierw.
A anni pewnie też z tbi robiłeś.
Zikk, gz anni.
HEHEHEHEHHEEHHEHEH!!!!!!!!!
Był już udany next anni? :P GZ!
@ Ja im dłużej czytam posty w tym dziale,tym bardziej rozumiem tie...
jak do TK dojdzie Thaldus i Fenza to Tuath może Tala Khan na gwizdać :D :cup:
Pandorian technomancer
18-05-2006, 11:26
Zikk bez urazy ja nawet Cie lubie bo fajnie sie z Toba gada, ale zastanów sie czy czasem ta gra za bardzo nie namieszala Ci w głowie. Czy czasem nie leczysz własnych kompleksów z realnego zycia poprzez kreowanie w grze kogos silnego i wartosciowego. Czy czasem ta gra niedaje Ci tego co brak Ci w zyciu. Nie odpowiadaj na post poprostu sie zastanów, i odpowiedz sobie.
@ Taj
A zastanowiłes sie nadtym ze moze poprzedni owner/ownerzy nie powiedzieli Ci wszystkiego o "przeszlosci " twojej postaci. Jesli twierdzisz ze grasz ta postacia od poczatku i ze ja stwrzyłes to powiem ci ze ja cie ubiłem w okresie wojny Confusion vs Demonius. Podaj wiec mój nick i miejsce gdzie padles.
Zikk bez urazy ja nawet Cie lubie bo fajnie sie z Toba gada, ale zastanów sie czy czasem ta gra za bardzo nie namieszala Ci w głowie. Czy czasem nie leczysz własnych kompleksów z realnego zycia poprzez kreowanie w grze kogos silnego i wartosciowego. Czy czasem ta gra niedaje Ci tego co brak Ci w zyciu. Nie odpowiadaj na post poprostu sie zastanów, i odpowiedz sobie.
@ Taj
A zastanowiłes sie nadtym ze moze poprzedni owner/ownerzy nie powiedzieli Ci wszystkiego o "przeszlosci " twojej postaci. Jesli twierdzisz ze grasz ta postacia od poczatku i ze ja stwrzyłes to powiem ci ze ja cie ubiłem w okresie wojny Confusion vs Demonius. Podaj wiec mój nick i miejsce gdzie padles.
LOL, skoro ta gra jest przeciwieństwem RL życia, to w rlu jestem koleżeński, miły sprawiedliwy uczciwy i sentymentalny. To chyba nie źle?
Trio wróciło i stara sie być naszymi kolegami, jak myslisz, dlaczego?
LOL, skoro ta gra jest przeciwieństwem RL życia, to w rlu jestem koleżeński, miły sprawiedliwy uczciwy i sentymentalny. To chyba nie źle?
Pewnie się was boi!!11 Bo wy jesteście tacy pr0 i w prawie półtora roku zrobiliście 100 lvle (co poniektórzy korzystając z pomocy kolegów). Wy jesteści naprawdę zalosni. Pandoria team na tescie nie miał żadnych zwycięst (jakis kumpel decoya padl jak naab po 4 sd ;d). A tutaj chwalicie się jakie macie evul pvp i wogole. Tyle ze ubicie 117 ek sprawilo wam wiecej problemow niz powinno (przy czym naab Bodum prawie padl przy Combo1111 no yelowl!!!).
Pewnie się was boi!!11 Bo wy jesteście tacy pr0 i w prawie półtora roku zrobiliście 100 lvle (co poniektórzy korzystając z pomocy kolegów). Wy jesteści naprawdę zalosni. Pandoria team na tescie nie miał żadnych zwycięst (jakis kumpel decoya padl jak naab po 4 sd ;d). A tutaj chwalicie się jakie macie evul pvp i wogole. Tyle ze ubicie 117 ek sprawilo wam wiecej problemow niz powinno (przy czym naab Bodum prawie padl przy Combo1111 no yelowl!!!).
Hahaha, po co sie odzywasz skoro nic nie wiesz? Kolejny kretyn.
Co do tego że padłem, to prawda, ale wiecie o tej walce tyle co o ogólnej sytuacji Pandorii- czyli nic :)
Teraz policzcie ile razy padł Gonzalez i ludzie z jego hiper teamu, ciężko by było to zrobić. Skoro jesteście tacy pro dlaczego siedzicie caly czas w PZ wyłączając Dure, zostalibyście zmiażdżeni, Gonzalez bał sie podjąc wyzwania Invisible vs 4 osoby, wiec nie pjherdhol mi tu o lamerstwie.
Czytajac te wszystkie posty da sie zauwazyc kto tu jest lekko "niedozorwiniety". Zauwazcie, ze wy przezywacie emocje tej gry jak by to wszystko dzialo sie na rl. Zikk i Tie maja podejscie obojetne i wrecz to dla nich tylko rozrywka.. Te wasze gadki ze zabijanie Polakow to straszna rzecz bo sami jestesmy Polakami sa bezsensu, bo oznacza to ze powinnismy w takim razie zabijac Swe i Br tak? Wiec czy to znaczy ze ktos tu jest rasista? Jezeli komus rozrywke sprawia zabijanie bo chodzenie expic jest juz zbyt nudne to czemu nie? :)
Pandorian technomancer
18-05-2006, 16:59
Nie napisałem ze gra ta jest przeciwienstwem Reala, szczerze powiem nie uwazam zeby była. Moje pytanie nie dotyczyło tego jaki jestes w realu lub w grze. Dotyczyła tego czym jest dla Ciebie ta gra, jesli jest tym samym co i dla mnie czyli rozrywka po pracy/szkole/nauce , zabawa i sposobem na spedzenie czasu gdy niema lepszego nic do zrobienia to wszystko jest OK, a jesli szukasz w tej grze czegos czego brak Ci w Realu to... juz nie jest tak dobrze, gry on line nie sa najlepszym sposobem na leczenie jakich kolwiek kompleksów, bo wyłanczajac gre wracasz do swego "szarego swiata" i twoje problemy zamiast malec rosna.
Z twoich wypowiedzi, a takze zachowania w grze, i opini mojej i innych graczy jakich znam to w Twoim przypadku bardziej prawdopodobna jest pierwsza wersja ;). a tak szczerze uwazam ze wlasnie w grze jestes taki jak napisales kolezenski, uczciwy i sentymentalny.
co do "trio" to oni wiedza ze teraz jestescie jedna z mocniejszych Gildi na Pandzie, i wiedza ze lepiej miec was po swojej stronie niz po przeciwnej.
Pandoria jest niczym innym jak antyczną "Puszką Pandory". Jest to coś co jest przyczyną konfliktów i nieszczęść.
Nie mam zamiaru nikogo krytykować.
Chiałbym tylko zauważyć, iz wielu z was boii się tego co wywołać może ta wojna. :] Ja nie chce nikomu lizać tyłka i świadomie opowiadam się za TK mimo, iż nigdy do tejże guild nei bedę należał. Znam osoby zarówno z Tk jak i z Tuath i szczerze powiedziawszy różnice widać już na pierwszy rzut oka...
TK jest guildią w której reifikacja ludzi nie wchodzi w grę (tak jak w Tuath)...
Gra jak to powiedział jeden z membersów jest tylko dodatkiem do czegoś znacznie więcej. Członkowie tej guid wiedzą iż Tibia to nie wszystko. Jednak znaczna część tej guild wie iż to co dla innych jest życiem to tylko i wyłącznie gra.
TK ma silne podstawy emocjonalne co mnie się bardzo podoba. Jest to coś więcej niż paczka graczy z jednego świata i to należy im cenić. Organizują oni udane meetingi z czego przywoża niezapomniane wrażenia. GRA JEST TYLKO DODAKIEM DO CZEGOŚ WIĘCEJ.
Tuath jest guildią (rzekłbym) PAbuserowską. Nie krytykuje jednak tych zachowań lecz zwracam uwagę na fakt iż dla wielu membersów tej guild ;( liczą się tylko i wyłącznie kożysci materialne. Brak w tej guild przyjazni. :/ Ale to tylko moja opinia.
Jeżeli przyjdzie wojna świadomie opowiadam się za TK. Wiem, że może swoim lvlem nic nie zdziałam ale na mnie mozecie liczyć.
Najciekawszym rozwwiązaniem na co Abuserowcy chyba w życiu nie pójdą mogło by być połączenie obu guild i zbudowanie silnej działającej i opierającej sie na lojalności Guild. 8o ... koniec PA. Zobaczycie. Przez takei sytuacje jakie widać w filmie Drottyego Pandoria kiedyś się rozpadnie a wy pozostaniecie na niej sami... Bo komu chce sie wbijać lvl i zarz potem paść.
@Tie
Mówisz, że nikogo nie ruszacie kto wam nie zawinil... Popatrz do cholery na film... zmontowany przez Drottera. Połowe nicków z niego widziałem na liście waszej guild.
Głupiec mnie wyśmieje. Mądry potwierdzi.
Mithgar XX
18-05-2006, 18:21
10:21 Tie Pogromca: NEI MASZ KASY NAWET NA STATEk
10:21 Dark'Conqueror: bo ja nie kradne tak jak ty
HHEHEHEHHEHE
@Pamiętajcie, sd na żółtym!
Pandoria jest niczym innym jak antyczną "Puszką Pandory". Jest to coś co jest przyczyną konfliktów i nieszczęść.
Nie mam zamiaru nikogo krytykować.
Chiałbym tylko zauważyć, iz wielu z was boii się tego co wywołać może ta wojna. :] Ja nie chce nikomu lizać tyłka i świadomie opowiadam się za TK mimo, iż nigdy do tejże guild nei bedę należał. Znam osoby zarówno z Tk jak i z Tuath i szczerze powiedziawszy różnice widać już na pierwszy rzut oka...
TK jest guildią w której reifikacja ludzi nie wchodzi w grę (tak jak w Tuath)...
Gra jak to powiedział jeden z membersów jest tylko dodatkiem do czegoś znacznie więcej. Członkowie tej guid wiedzą iż Tibia to nie wszystko. No poza paroma wyjątkami (Yuno srry... ale o Tobie mowa... :( ) Jednak znaczna część tej guild wie iż to co dla innych jest życiem to tylko i wyłącznie gra.
TK ma silne podstawy emocjonalne co mnie się bardzo podoba. Jest to coś więcej niż paczka graczy z jednego świata i to należy im cenić. Organizują oni udane meetingi z czego przywoża niezapomniane wrażenia. GRA JEST TYLKO DODAKIEM DO CZEGOŚ WIĘCEJ.
Tuath jest guildią (rzekłbym) PAbuserowską. Nie krytykuje jednak tych zachowań lecz zwracam uwagę na fakt iż dla wielu membersów tej guild ;( liczą się tylko i wyłącznie kożysci materialne. Brak w tej guild przyjazni. :/ Ale to tylko moja opinia.
Jeżeli przyjdzie wojna świadomie opowiadam się za TK. Wiem, że może swoim lvlem nic nie zdziałam ale na mnie mozecie liczyć.
Najciekawszym rozwwiązaniem na co Abuserowcy chyba w życiu nie pójdą mogło by być połączenie obu guild i zbudowanie silnej działającej i opierającej sie na lojalności Guild. 8o ... koniec PA. Zobaczycie. Przez takei sytuacje jakie widać w filmie Drottyego Pandoria kiedyś się rozpadnie a wy pozostaniecie na niej sami... Bo komu chce sie wbijać lvl i zarz potem paść.
@Tie
Mówisz, że nikogo nie ruszacie kto wam nie zawinil... Popatrz do cholery na film... zmontowany przez Drottera. Połowe nicków z niego widziałem na liście waszej guild.
Głupiec mnie wyśmieje. Mądry potwierdzi.
Yeah, przyjażń przez internet rox.
I skad ty k.u.r.w.a wiesz jakie my mamy relacje w Tuath?
Shinue masz 10 min na edycje tego posta.
Co do Yuna to był zart :P sytuacyjny :P Nie obrazaj sie dude :*
CO do całej guild Tuath. Przepraszam jeżeli zostałem źle zrozumianym. Nigdy nie walczyłbym przeciwko wam ( z oczywistych powodów ). POmoc TK to co innego. Od nich nigdy nei zaznałem żadnej krzywdy. Nigdy. Od was pare razy ^^ ale to nei istotne. Przepraszam jesli mysleliscie ze bede "walczył" zbrojnie przeciwko wam. Nie chce sie z nikim kłocić. Zreszta moja propozycja polaczenia guild chyba jak najbardziej za tym przemawia? W związku z wieloma reakcjami na teat mojego posta chcialem przeprosic zarowno uarzonych TKowiczów jak I Tuathowiczów.
Przepraszam.
Mithgar XX
18-05-2006, 22:32
HEHEHEHEHEH Shinue lepiej szykuj już kasę, żeby zapłacić panu Zikkowi i jego przełożonemu panu Tie.
PA obecne nawet na polskich forum, HEHEHEHHE.
Shinue masz 10 min na edycje tego posta.
Lol Muhahahahahahahahhahaha
I ty mowisz ze Tibia jest dla ciebie tylko grą , nawet na forum uzywasz swojej "mocy"(jesli mozna tak nazwac cos w pixelowej grze ktora predzej czy pozniej sie znudzi i ci tylko zostanie żal ze mogles cos wiecej zrobic w zyciu niz 150~ lvl..
przedstawiam rozmowe z Zikkiem, ktory zgodzil się porozmawiać ze mną na private window. Pięknie pokazuje ona, że Ci z Tuath mają wszystko w dupie i nie odpuszcza nikomu. Kazdy predzej czy pozniej dostanie sie pod ich lapy... A oto ta rozmowa:
Ja 21:01:38
witaj
Zikk 21:01:48
witam
Ja 21:02:27
chciałbym porozmawiać na temat sytuacji na Pandorii
Zikk 21:03:20
moze sie przedstawisz?
Zikk 21:04:37
btw mam do sprzedania demon helmet za rl cash - 150 zlotych
Ja 21:15:03
chcialem zadac pytanie istotne dla wielu ..czy dalesze granie ma tu sens?
Zikk 21:15:25
nie sadze
Ja 21:15:36
hehe
Ja 21:16:00
szanujecie ludzi ktorzy waas szanuja?
Zikk 21:16:07
niekoniecznie
Zikk 21:16:24
szanujemy ludzi ktorzy cos potrafia
Ja 21:17:39
ale czujecie sie tu panami?
Zikk 21:18:21
mysle ze mamy powody...
Ja 21:19:18
prawda ze masz 14 lat?
Zikk 21:19:26
mam 19
Ja 21:23:11
okej... Powiedz co ma począć gracz ktory chce grac bez problemów?
Zikk 21:23:46
ma pecha
Ja 21:23:56
ale czy naprawde macie juz tak mało reasonów zeby huncic kazdego?
Zikk 21:24:15
nie potrzebujemy reasonow
Ja 21:25:01
a wiesz ze to grozi banem ^^
Zikk 21:25:15
wiem i co z tego?
Zikk 21:25:21
reportuj mnie!
Ja 21:26:34
po drugiej stronie kabla ( łaćza) internetowego suiedzi ktos taki sam jak Ty i tak samo chce miec przyjemnosc z gry...
Ja 21:26:39
nie ma to dla Ciebei zadnej wartosci
Zikk 21:26:45
nie
Ja 21:40:11
... polowa juz odchodzi ...
Zikk 21:40:25
i wspaniale
Umiesciłem to za zgodą Zikka i potwierdził on wszystko co tu napisałem. :(
Czytajac te wszystkie posty da sie zauwazyc kto tu jest lekko "niedozorwiniety". Zauwazcie, ze wy przezywacie emocje tej gry jak by to wszystko dzialo sie na rl. Zikk i Tie maja podejscie obojetne i wrecz to dla nich tylko rozrywka.. Te wasze gadki ze zabijanie Polakow to straszna rzecz bo sami jestesmy Polakami sa bezsensu, bo oznacza to ze powinnismy w takim razie zabijac Swe i Br tak? Wiec czy to znaczy ze ktos tu jest rasista? Jezeli komus rozrywke sprawia zabijanie bo chodzenie expic jest juz zbyt nudne to czemu nie? :)
Podaj name jakiegoś swe który był hunted za nic albo za idiotyczny reason.
Nie mówie że polacy sa tutaj zabijani za narodowosc, bardziej za brak zgrania i wlazenie kilku polskich hlvli w dupe jeszcze wyzszym lvlowo szwedom. To że go to nie obchodzi to ja tez mam w dupie. Z czasem bedzie gral sam na tym servie,a huncil to bedzie guardy i smoki, bo nie bedzie mial gdzie opchnac oplacalnie loota z demonow/wrl/behemotow. Zreszta ich master pvp nie pozwala im ubic we 2 wiekszego lvla niz 50 druta/sorka, bo knight z 800 hp przebieglby z nimi cala arene tibii i jeszcze zaexpilby cos.
Arlinka stwierdzila ze dla Zikka i innych to rozrywka. Tylko i wylacznie. Prezciez Szwedzi nawzajem sie tez wybijaja Tylko Ty o tym nie wiesz bo nie przebywasz w ich kregach... Ty znasz wypowiedzi z Polskiego forum. Myslisz ze szwedzi na swoich forach nie mają problemu z Pa? mają na 90% serverów :( i tego (jak nam pokazał Zikk, chyba juz sie nei zmieni) trzeba sie z tym pogodzic i nie zaczynać... bez sensu. No i nie zachowywac sie jak idiota :/ In my opinion
Dark'Conqueror
18-05-2006, 23:34
Zikk ale ty jesteś głupi ;/ myślisz że na forum www.tibia.pl też jesteś kimś
o nie ziom tutaj mamy równe szanse na PAndorii i tak mnie nie zabijesz bo jesteś lamą a na forum to zależy od psychiki xD
I PAMIĘTAJCIE..... SD NA YELLOW xD
Arlinka stwierdzila ze dla Zikka i innych to rozrywka. Tylko i wylacznie. Prezciez Szwedzi nawzajem sie tez wybijaja Tylko Ty o tym nie wiesz bo nie przebywasz w ich kregach... Ty znasz wypowiedzi z Polskiego forum. Myslisz ze szwedzi na swoich forach nie mają problemu z Pa? mają na 90% serverów :( i tego (jak nam pokazał Zikk, chyba juz sie nei zmieni) trzeba sie z tym pogodzic i nie zaczynać... bez sensu. No i nie zachowywac sie jak idiota :/ In my opinion
No to podaj mi do k***y nędzy jakiś przykład z PAndorii gdzie jakiś swe pada bez powodu. I teraz widać twoje przymilanie się Zikkowi:
Umiesciłem to za zgodą Zikka i potwierdził on wszystko co tu napisałem.
Żal.pl
Walekifa
19-05-2006, 00:12
No widzisz,taki jeden nie kontaktuje i za nic ma krytykę (dla mnie tylko głupiec ma w dupie krytykę) No i co zrobisz? Każdy ma swoje poglądy.Chcą zabijać,niech zabijają.Tibia to tylko gra. Fakt faktem że można się w*****ć,bo przez (duże?) dzieci dopuszczone do darmowej(1) MMORPG nie można sobie w nią pograć. Jednak kolejnym faktem jest to,że 80% ludzi którzy narzekają na ciągłe ataki PA w przypadku bycia h lvl'em servera robiło by to samo.Co nie? Panikujecie,a sami nie jednego fraga/hunta nabiliście.
1
tak wiem pacc,pacc. Ale czemoo na płatnych MMO~ nie ma takiego czegoś?Bo nie miło płacić za gre kilkadziesiąt złoty miesięcznie,by po miesiącach męczarni zobaczyć napis "Hunted ch**u" I mądrzy ludzie którzy w nie grają to rozumieją.Wasz kochany Zikk(bo ja nic do niego nie mam,tylko oceniam) nie. Dlaniego jest to poprostu kolejny frag nabity dla przyjemności.Zapomina że po drugiej stronie jest człowiek,który nie z jednej rzeczy rezygnuje,by nabić solidny lvl.A jego rodzice ciężko pracują,by mógł kupić sobie pacca.
Kiedy? wejdz na forum tibia.com i pobierz filmik nakręcony przez Cesara jak zabija Kruusa za nic ... Diego... akurat Ciebie pare razy widzialem jak gralem tutaj na poczatku (Sirem Akremanem) jeszcze. Tez ganiałeś ludzi za nic...
I do nikogo sie nie przymilam. Ja chcę tu poprostu grać i mieć dobrze ze wszystkimi. TK jest bliska memu sercu a Tuath staram się zrozumieć. I nic więcej.
Mithgar XX
19-05-2006, 12:18
I PAMIĘTAJCIE..... SD NA YELLOW xD
SD NA ŻÓŁTYM!!!
TIE, ZIKK, NIE ZNOOBCIE SIE NA ,,KILL BILL PICKET 2"!!
1. To co wy uprawiacie to nie krytyka tylko krytykanctwo. Krytykanctwo mam w gdzieś. (Tylko głupiec nie wie na czym polega różnica między tymi pojęcami)
2. forum.TIBIA.pl to forum o grze, w dodatku temat o Pandorii.
3. Co to znaczy być "panem na forum"?
4. Nikt jeszcze nie uciekł przed Zikkiem i Tie. Zawsze jak jestesmy we dwóch to zabijamy.
5. Nie było mnie kiedy bili Billa.
6. Hunted Swe's: Dragua, Cruth, Marbol, Suvri, Joey Evo...
7. Knighci około 800hp z ostatnich dni: Mithgar, Splashii, Lizar Vitano, Dark Acilla, Sybis Sayan 3x, Werran Maro, Asiek Peko, Alias Sissiano.
Osoby wyzej wymienione są low lvlami, ale tylko odpowiadam na zarzuty, nie chce sie "chwalic".
Nie licze osob na ktorych nie mialem fragów np. Serious Radwal czy Slimer :)
Mithgar XX
19-05-2006, 15:43
@up
Gdyby nie koniec time ringa ucieklbym wam z latwościa..
Skonczyl mi sie w chwili wbiegnecia do veno.., wystarczylaby minuta i smialbym sie z was w dp.
@up
Gdyby nie koniec time ringa ucieklbym wam z latwościa..
Skonczyl mi sie w chwili wbiegnecia do veno.., wystarczylaby minuta i smialbym sie z was w dp.
HAHAHA, lol
Miałeś pzta pajacu, nabiłeś go atakując mnie, dlaczego to zrobiłeś, myślałeś że sie przestrasze czy jak?:>
Morgaroth
19-05-2006, 16:19
Pamiętajcie , że w tibie grają też dzieci. Dzieciak oszczędza na pacca cały rok , a później pada od pierwszego lepszego PK i wpada w depresję. Przestaje grać i tyle z tego pacca... Ta gra nie polega wyłącznie na PA i PK , nie mówie oczywiście , że wy robicie to cały czas. Są serwery z gorszą reputacją i sytuacją. Pamiętajcie , że tibia to po części gra RPG. Poszukajcie na forum tematy i RPG w tibi , a na pewno coś znajdziecie. Np. temat o Excalibugu. Tym powinniśmy się zająć , albo KWT. Mnie naprzykład te rzeczy za ciekawiły. Fajnie by było gdyby Pandoria była pierwszym serwerem , na którym wykonano Excalibug quest , ale jeśli my Polacy nie możemy się do gadać to prędzej czy później zrobią to za nas Szwedzi. Z góry przepraszam jeśli kogoś obraziłem...
Pozdro dla Shinue ;)
Pamiętajcie , że w tibie grają też dzieci. Dzieciak oszczędza na pacca cały rok , a później pada od pierwszego lepszego PK i wpada w depresję. Przestaje grać i tyle z tego pacca... Ta gra nie polega wyłącznie na PA i PK , nie mówie oczywiście , że wy robicie to cały czas. Są serwery z gorszą reputacją i sytuacją. Pamiętajcie , że tibia to po części gra RPG. Poszukajcie na forum tematy i RPG w tibi , a na pewno coś znajdziecie. Np. temat o Excalibugu. Tym powinniśmy się zająć , albo KWT. Mnie naprzykład te rzeczy za ciekawiły. Fajnie by było gdyby Pandoria była pierwszym serwerem , na którym wykonano Excalibug quest , ale jeśli my Polacy nie możemy się do gadać to prędzej czy później zrobią to za nas Szwedzi. Z góry przepraszam jeśli kogoś obraziłem...
Pozdro dla Shinue ;)
xD
Sounds smartieeee
Mithgar XX
19-05-2006, 17:56
@zikk
Rzeczywiście, mój bład- atakowanie ciebie to miss click byl, a skapnelem sie po minucie, że ciebie tlukę...
Czy się bałeś? Hmm... myślę, że sikałeś ze strachu i grał za ciebie braciak(joke).
Dark'Conqueror
19-05-2006, 18:05
Morgaroth gdyby sami tacy ludzie grali na Pandorii to było by całkiem miło =)
co do Zikka Tie i brygady mocnego pier*olnięcia to dlaczego nie rzucicie się na TK tylko nabijacie fragi na 50 lvlach
Zikk-sam powiedziałeś że to przed tobą i Tie nikt nie ucieknie :> a solowych akcji się boisz? Boisz się że będzie z tobą tak jak z Kruuse :>
Krawat Pogromca-nikt przed tobą nie ucieknie a co było z Billem ?
zrobił wasz Team w H*ja ^^
Zikk-sam powiedziałeś że to przed tobą i Tie nikt nie ucieknie :> a solowych akcji się boisz? Boisz się że będzie z tobą tak jak z Kruuse :>
Krawat Pogromca-nikt przed tobą nie ucieknie a co było z Billem ?
zrobił wasz Team w H*ja ^^
Co do Tala Khan, tylko kilka osób z tej gildii jest dla mnie obca/obojetna.
Co do Billa to to oszukał raczej sam siebie, dając x-loga wykorzystal bug w grze.
W normalnej walce nie miałby szans.
Mithgar XX
19-05-2006, 19:24
Zikk=Sick=Chory
Ty naprawdę jesteś nienormalny.
Huhu, czyżby komuś sie skończyły argumenty? ^^
Przykro mi z waszego powodu, chociaz nie, wcale nie.
Mithgar XX
19-05-2006, 20:32
Argumenty?
Przeciw czemu?
@zikk
Rzeczywiście, mój bład- atakowanie ciebie to miss click byl, a skapnelem sie po minucie, że ciebie tlukę...
Czy się bałeś? Hmm... myślę, że sikałeś ze strachu i grał za ciebie braciak(joke).
Jak to mogl byc miss click, jezeli na poczatku atakowales mnie a pozniej zaczales Zikka?;)
Mithgar XX
19-05-2006, 21:00
Jak to mogl byc miss click, jezeli na poczatku atakowales mnie a pozniej zaczales Zikka?;)
O Sorry, dziewczyno ( i tak chlopak w rl ), najpierw miss~ na Tobie był, następnie, jak się skapnąłem, że i tak mam pza, zacząłem napierać na Twoich kumpli :>.
Pomyliłem się.
@Co do ciebie!
ZAJEBISTE SKILLE!!!
o.O Zikk-Naprawdę jesteś taki masta?:) Więc co powiesz na to?:
Apr 21 2006, 21:33:57 CET Killed at Level 101 by a priestess :o?
Tie~-To samo do ciebie:
Apr 21 2006, 01:52:32 CET Killed at Level 104 by a dragon :o?
@Topic
PA-ndoria to stracony światB) Jeśli tam zaczołeś/grasz już to lepiej przestań,a jeśli chcesz zacząć tam grać to stuknij się w głowę i zastanów parę razy czy ci to się opłaca?;)
O Sorry, dziewczyno ( i tak chlopak w rl ), najpierw miss~ na Tobie był, następnie, jak się skapnąłem, że i tak mam pza, zacząłem napierać na Twoich kumpli :>.
Pomyliłem się.
@Co do ciebie!
ZAuwielbiam jeść bananyISTE SKILLE!!!
Hahah :D I wlasnie pokazujesz jak dokladnie jestes poinformowany i ile wiesz o innych :) Skoro wiesz, ze jestem dziewczyna w rl bo tego sie nie da ukryc, to po co piszesz tutaj takie bzdury? Myslisz ze ktos sie tym przejmie i w to uwierzy? :o :)
o.O Zikk-Naprawdę jesteś taki masta?:) Więc co powiesz na to?:
Apr 21 2006, 21:33:57 CET Killed at Level 101 by a priestess :o?
Tie~-To samo do ciebie:
Apr 21 2006, 01:52:32 CET Killed at Level 104 by a dragon :o?
@Topic
PA-ndoria to stracony światB) Jeśli tam zaczołeś/grasz już to lepiej przestań,a jeśli chcesz zacząć tam grać to stuknij się w głowę i zastanów parę razy czy ci to się opłaca?;)
To byl bardzo madry post :) Myslisz ze kazdy ma wspanialy net i nie popelnia bledow ?
A co do Pandori to popytaj ludzi z innych serverow jak jest u nich :) Mozesz mi uwierzyc ze nie jeden Ci powie, ze Pandoria w porownaniu do jego serva to prawie jak non-pvp ;)
Mithgar XX
19-05-2006, 21:17
Rofl, nie pisz post pod postem, istnieje coś takiego jak edytuj.
Ciekawe, jak 90% ludu na serwie zrezygnuje z gry, a wy nałapiecie 130+lvl i nie będziecie mieli komu sprzedawać loota z huntów, jak ktoś w tym albo innym podobnym temacie o tym wspomniał.
Zikk, spróbuj sam mnie zabić.
To byl bardzo madry post :)
Mam nadzieje,że nie chodziło ci o ironie?;) I do tego,że każdy popełnia błędy to się zdecydowanie zgadzam,no ale z zachowania zikk-a wynika,że on jest "masta" i on nie popełnia błędów-Bez urazy:)
Edit:
Co do tego,że na innych światach jest "PA"Na poniektórych napewno ale nie takie jak na PA-ndori może,wykluczając Isare:) Przez te 2 lata(tyle gram w tibie)-W tym momęcie nie zrozumcię,że się chwalę czy cos ( Bo i tak niema zabardzo czym ;) )...To grałem na paru Servach :Askara,Furora,Pandoria,Samera I na żadnym z tych servów nie ma czegoś takiego jak tu:P
Rofl, nie pisz post pod postem, istnieje coś takiego jak edytuj.
Ciekawe, jak 90% ludu na serwie zrezygnuje z gry, a wy nałapiecie 130+lvl i nie będziecie mieli komu sprzedawać loota z huntów, jak ktoś w tym albo innym podobnym temacie o tym wspomniał.
Zikk, spróbuj sam mnie zabić.
Po co mam sciskac wszystko w jednym poscie jezeli dwa sa bardziej wyrazne i czytelne. A ludzie napewno nie zrezygnuja. Zauwaz, ze inne servery tez mialy takie poczatki a teraz sa przepelnione ludzmi. :)
Drafti zacytuj mi slowa Zika, w ktorych jest napisane, ze nie popelnia bledow. Kazdy odbiera jego wypowiedzi w inny sposob :)
Drafti zacytuj mi slowa Zika, w ktorych jest napisane, ze nie popelnia bledow. Kazdy odbiera jego wypowiedzi w inny sposob :)
Tym postem mnie zaskoczyłaś:) Nie mam konkretnego przykładu/dowodu,ale z jego zachowania "cfaniaka" wyciągnełem wnioski...I napisałem to co myślę.
Tym postem mnie zaskoczyłaś:) Nie mam konkretnego przykładu/dowodu,ale z jego zachowania "cfaniaka" wyciągnełem wnioski...I napisałem to co myślę.
Ahh Ok.:) Odbierasz go jako "cfaniaka" no ale masz do tego prawo. Jak napisalam wyzej kazdy odbiera jego wypowiedzi inaczej. Moze jezeli poznal bys go blizej nie twierdzil bys tak :P Moim zdaniem on tylko korzysta z rozrywki zawartej w tej grze.
Mithgar XX
19-05-2006, 22:23
Ahh Ok.:) Odbierasz go jako "cfaniaka" no ale masz do tego prawo. Jak napisalam wyzej kazdy odbiera jego wypowiedzi inaczej. Moze jezeli poznal bys go blizej nie twierdzil bys tak :P Moim zdaniem on tylko korzysta z rozrywki zawartej w tej grze.
Niestety dla 98% ludzi jedyną szansą na poznanie Zika lub Tie jest ''rozmowa'' z ich bolcami i sdkami... Może gdyby zaczęli oni rozmawiać, a nie na*******ać to sytuacja na Pandzie wyglądałaby inaczej... Wg mnie z każdym można się dogadać, wystarczy tylko tego chcieć.. OBIE strony muszą tego chcieć..
Niestety dla 98% ludzi jedyną szansą na poznanie Zika lub Tie jest ''rozmowa'' z ich bolcami i sdkami... Może gdyby zaczęli oni rozmawiać, a nie na*******ać to sytuacja na Pandzie wyglądałaby inaczej... Wg mnie z każdym można się dogadać, wystarczy tylko tego chcieć.. OBIE strony muszą tego chcieć..
Nie przesadzaj ze 98% ludzi bo ja znam sporo osob, ktore zagadaly do nich i jakos sie to przeksztalcilo w normalna rozmowe. Tobie sie nie udalo dojsc do takiej sytuacji, wiec moze Ty nie potrafisz sie z nimi dogadac a nie oni z innymi.
Hmmm... W połowie zgadzam się z Mithgar~ ale nie w całości... czasami można poznać i największego "Pa" w inny sposób;) Ja miałem taką sytuacje na Furorze na początku serva tego świata.I grałbym tam dalej bo po 2 tyg serv byłem na 2 liscie top|Experience|no ale każdy wie jak się ma internet do d**y wiec...
Edit:
Najczęściej takich ludzi się poznaje jak się ma :podobny lvl i jak się robi ten sam quest.A potem ta przyjaźń zostaje:)
Mithgar XX
19-05-2006, 22:55
Nie przesadzaj ze 98% ludzi bo ja znam sporo osob, ktore zagadaly do nich i jakos sie to przeksztalcilo w normalna rozmowe. Tobie sie nie udalo dojsc do takiej sytuacji, wiec moze Ty nie potrafisz sie z nimi dogadac a nie oni z innymi.
Ty znasz parę(kilku?) ludzi, a ja znam dziesiątki, którzy bez żadnego powodu zostali zabici i dostali hunta.
Naprawdę, mowie teraz do Zika i Tie, pomyślcie nad tym... Rozumiem, że lubicie zabijać- to was bawi. Ok, akceptuje to, powiem też że podoba mi sie sytuacja, że prosto z mostu powiedzieliście '' tak lubimy zabijac, bawi nas to, lubimy PA'' - przynajmniej jesteście szzerzy i nie szukacie głupkowatych powodów do zabijania jak np. Draz~~ na Azurze :P
Ale zastanówcie się- czy odrobina dobrej woli i normalnego dialogu to dla was za duzo?
Walekifa
19-05-2006, 23:14
Tak na marginesie ta wasza cała kłótnia to mały offtop :p chyba pora zamknąć temat.
@ DOWN
Spoko :]
Mithgar XX
19-05-2006, 23:18
Tak na marginesie ta wasza cała kłótnia to mały offtop :p chyba pora zamknąć temat.
I po chwili zakładac nowy temat? Daj spokój ziomek.
Btw. Chce tylko usłyszeć odpowiedź Tie'a lub Zika...
Tomeczek
20-05-2006, 03:55
Arlinka :*:*:* grasz jeszcze na pandorii?
xedhgyr zezathyn
20-05-2006, 10:56
zikk sprzedaje demon helmeta,hatke i all na allegro
czyżby kończył grać??
http://www.allegro.pl/item104974425_pandoria_demon_helmet_gratisy_600k_b cm.html
Na Pandorii już sie nie zabija - bo po prostu nie ma kogo zabijać. Co do hunted swe, Cruth został shuncony za to że wbiłby 100 lvl przed Fenza bodajże. Pokłócili się między sobą, Cruth zabił jakiegoś kumpla Fenzy, gonił go Thaldus, Fenza, Dragua etc i oczywiście nie złapali go.
Co do waszego super mega pvp to na teście jakos tego nie widziałem. Clastor uciekał ilekroć go zaatakowałem, ubiłem jakiegos 70 lvl knighta kolegę Decoya. I jeszcze to boskie pvp Nareliego który padł na peirwszej fali ataku na ank (nie bylo juz wtedy debugow ;d)Takich przypadków można mnożyć i mnożyc. Kazdy gracz z pandorii chwali się co to nie on a w starciu z innymi jest naprawdę nikim.
Nie rozumiem w jakim celu Zikk wystawia eq + doemk na Allegro. Jest wiadome ze osoba ktora to kupi straci domek w ciagu 2 tygodni ( bo go przehunca), a jak demon helma wzialby main charem osobiscie to by sie dlugo nie nacieszyl.
Na Pandorii już sie nie zabija - bo po prostu nie ma kogo zabijać. Co do hunted swe, Cruth został shuncony za to że wbiłby 100 lvl przed Fenza bodajże. Pokłócili się między sobą, Cruth zabił jakiegoś kumpla Fenzy, gonił go Thaldus, Fenza, Dragua etc i oczywiście nie złapali go.
Co do waszego super mega pvp to na teście jakos tego nie widziałem. Clastor uciekał ilekroć go zaatakowałem, ubiłem jakiegos 70 lvl knighta kolegę Decoya. I jeszcze to boskie pvp Nareliego który padł na peirwszej fali ataku na ank (nie bylo juz wtedy debugow ;d)Takich przypadków można mnożyć i mnożyc. Kazdy gracz z pandorii chwali się co to nie on a w starciu z innymi jest naprawdę nikim.
Nie rozumiem w jakim celu Zikk wystawia eq + doemk na Allegro. Jest wiadome ze osoba ktora to kupi straci domek w ciagu 2 tygodni ( bo go przehunca), a jak demon helma wzialby main charem osobiscie to by sie dlugo nie nacieszyl.
No wlasnie, nie wiesz w jakim celu wiec po co pie*d0li$z glupoty? To ze bawi sie zabijajac ludzi nie znaczy, ze robi jakies przekrety zwiazane z itemami. Najgorsze jest wlasnie wypowiadanie sie ludzi, ktorzy gó*no wiedza.
Mithgar XX
20-05-2006, 12:32
No wlasnie, nie wiesz w jakim celu wiec po co pie*d0li$z glupoty? To ze bawi sie zabijajac ludzi nie znaczy, ze robi jakies przekrety zwiazane z itemami. Najgorsze jest wlasnie wypowiadanie sie ludzi, ktorzy gó*no wiedza.
Ty jesteś za to najlepiej poinformowana, wszystko wiesz etc.Może byś wyjaśniła, co inni mówią źle, zaznaćzyć ich błędy, a nie mówić, że nic nie wiedzą.
Jakby poszła plota na serwie, że dana osoba z lvl 50+ ma demon helmeta kupionego od zikka na allegro, to raczej by nie miał życia na serwie. Ścigali by go inni i chcieli dh or hunted.
Temat jest o Tuath, a 90% postów to offtopy :)
Murderer
20-05-2006, 12:54
Tie czy ty naprawde mysisz ze jestes zajebisty,wspanialy i masz genialne pvp?
Masz racje :P
Ty jesteś za to najlepiej poinformowana, wszystko wiesz etc.Może byś wyjaśniła, co inni mówią źle, zaznaćzyć ich błędy, a nie mówić, że nic nie wiedzą.
Jakby poszła plota na serwie, że dana osoba z lvl 50+ ma demon helmeta kupionego od zikka na allegro, to raczej by nie miał życia na serwie. Ścigali by go inni i chcieli dh or hunted.
Temat jest o Tuath, a 90% postów to offtopy :)
Rly? To pokaz mi slowa, gdzie napisalam, ze jestem najlepiej poinformowana. I niektorzy, jezeli nie wiedza czegos dokladnie to sie nie wypowiadaja. Ty chcesz pokazac, ze jestes wszystko wiedzacy tylko jakos Ci nie wychodzi. Co do DH to sie zgodze, bo faktycznie masz racje, ze inni moga tak postapic ale co do domku, Nie.
Mithgar XX
20-05-2006, 13:07
Ja przynajmniej nie mówię innym, że g**no wiedzą, jak dodają coś od siebie nt. sytuacji tutaj.
Co do mnie, nie mówię, że dużo wiem, ale mówię tylko to, co wiem i nie wytykam innym, że się wypowiadają.
Co do ciebie, myślę, że nieźle bawisz się z kumplami w mordowaniu innych ludzi, nawet, jeżeli nic do nich nei masz a ni ich nie znasz.
"Jakiś kolega, bodajże, podobno" ect ect, jestes żałosny
Co do test servera to big LOL, czemu ty mi tu p*****lisz o Clastorze, Decoyu i "przypadkach którze mozna mnożyć"
Szkoda ze nie walczyles w wojnie przeciwko confusion a moze walczyles i dlatego nie grasz :>
Co do mojej aukcji to itemy które sprzedaję mają dla mnie wartość ozdobną, w kasie i loocie mam jeszcze ok 2mln gp.
Nigdy nie posunął bym sie do oszustwa w RL, to że gram czarny charakter w grze, nie znaczy że robie wały w RL.
Jeżeli na Pandorii jest jakaś osoba która wie o mnie naprawde dużo, to jest to właśnie Arlinka.
Pierd****le ci tu o Clastorze bo Tie nie było wogole na tsie (a jak byl to o dziwnych porach zeby go nikt nie zajumał). D-helma mozesz sprzedac w RLu i nie oszukac goscia, gorzej co sie znim stanie na servie jak dowiedza sie kto jest szczescliwym posiadaczem tego itemu.
Jakiś kolega, bodajże, podobno" ect ect, jestes żałosny
Pisze bodajże bo już dobrze nie pamiętam, było to jakies prawie 1,5 roku temu.
Rly? To pokaz mi slowa, gdzie napisalam, ze jestem najlepiej poinformowana. I niektorzy, jezeli nie wiedza czegos dokladnie to sie nie wypowiadaja. Ty chcesz pokazac, ze jestes wszystko wiedzacy tylko jakos Ci nie wychodzi. Co do DH to sie zgodze, bo faktycznie masz racje, ze inni moga tak postapic ale co do domku, Nie.
Zaprzeczasz sama sobie. Skoro sama mówisz ze to nie ty jestes dobrze poinformowana, więcj jakim prawem zarzucasz mi brak wiedzy na dany temat. Idz do szkoly sie poducz, wroc, przeanalizuj zdania i przestan pisać durnoty.
Co do test servera to big LOL, czemu ty mi tu p*****lisz o Clastorze, Decoyu i "przypadkach którze mozna mnożyć"
Bo Drotter ktory ma niby hiper pvp (na filmikach rzeczywiscie niezle trafia) na tsie miał 70% chmurek strzelając w 50lvla <lol>. O was ciezko mi cos z tsa napisac bo jakos was nie widzialem ;s
1. Ktoś kto kupi ten hełm, dostanie prota i nikt go nie ruszy.
2. Tak właśnie, nie pamiętasz i gadasz bzdury.
3. Co do drottera to zapraszam na Pandorie, TS to jeden wielki lag/debug.
Jeśli mierzysz czyjeś pvp po otsie i tsie to jestes smieszny.
Drotter zabił więcej ludzi niż ty kiedykolwiek atakowałeś i to lvle jakich nigdy nie osiągniesz, wiec przestań uprawiać błazenade, jedziesz po nich bo na nas skończyły ci sie twoje żałosne argumenty? Mowienie o kimś podczas gdy ta osoba nie ma możliwości do obrony jest dla mnie wyrazem conajmniej nietaktu.
Wiec zamknij morde bedzie lepiej dla ciebie i dla społeczności.
Pandorian technomancer
20-05-2006, 14:55
... hmmm czy prot od Ciebie znaczy ze ktos jest nietykalny na serwerze.... szczerze wątpie, byc moze nie zabijesz go ty, Tie, i jeszcze kilka osób. Ale nigdy nie zagwarantujesz mu ochrony przed np Fenza, Thaldusem, relytem, drotterem, i wielu innymi. Zikk wiele mozesz na Pandori ale nie jestes tam bogiem. Nie zrozum mnie zle ale nie mozesz kupcowi nic zapewnic , mozesz tylko sie starac.
a tak pozatym nie boisz sie bana za sprzedawanie itemów za Real kase ??
Można tez spojrzec na to z drugiej strony ... Zapraszam na Pande bo na TS nie moze on uzywac zadnych "wspomagaczy" swojego super PvP. a tak pozatym wczoraj wlasnie widzialem to pvp Drottiego ;)... chmurka, chmurka, trafienie, chmurka, chmurka, chmurka, 1 na 4-6 trafienie z runy. i obawiam sie ze jednak bedzie musial pocwiczyc bo z powodu szyfrowanej transmisji nie predko powstanie dobry imbot na klienta 7.7. Nie to zebym go krytykowal, kazdy gra jak umie i lubi, jedni tak jak ty biora boota tylko na Anni (swoja droga peszek... ) a inni zdaja sie na automatyke ;).
Mithgar XX
20-05-2006, 15:02
1. Ktoś kto kupi ten hełm, dostanie prota
HEHEEHHEHEHHE
Prota na dwa dni chyba. Weź się za naukę lepiej _/
Chciałbym widzieć, jak padasz po raz drugi.
HEHEEHHEHEHHE
Mithgar ty czasami piszesz mądre posty a czasmi zachowujesz się jak dziecko:baby: I czemu życzysz mu źle?Dlatego,że cie zabił?A jak ty byś miał 100lvl+ I takie znajomości jak on,to co byś robił?Moim zdaniem zazdrościsz mu;)
Pandorian technomancer
20-05-2006, 15:21
HEHEEHHEHEHHE
... zazdrosc straszna rzecz... nie zycz innemu co Tobie nie mile <hahaha>
pozatym oceniasz innych wg Siebie, ja mimo wszystko wiem ze Zikk jak sprzeda DH bedzie sie starał, inna sprawa ze nie zalezy to w 100% od niego, no coz moze jednak sie temu komus uda, w sumie kaiobito bedzie potrafil sam zadbac o siebie ups. wygadalem sie a to peszek xd
Pierd****le ci tu o Clastorze bo Tie nie było wogole na tsie (a jak byl to o dziwnych porach zeby go nikt nie zajumał). D-helma mozesz sprzedac w RLu i nie oszukac goscia, gorzej co sie znim stanie na servie jak dowiedza sie kto jest szczescliwym posiadaczem tego itemu.
Pisze bodajże bo już dobrze nie pamiętam, było to jakies prawie 1,5 roku temu.
Zaprzeczasz sama sobie. Skoro sama mówisz ze to nie ty jestes dobrze poinformowana, więcj jakim prawem zarzucasz mi brak wiedzy na dany temat. Idz do szkoly sie poducz, wroc, przeanalizuj zdania i przestan pisać durnoty.
Bo Drotter ktory ma niby hiper pvp (na filmikach rzeczywiscie niezle trafia) na tsie miał 70% chmurek strzelając w 50lvla <lol>. O was ciezko mi cos z tsa napisac bo jakos was nie widzialem ;s
Zarzucam Ci brak wiedzy na dany temat bo to wynika z tego co piszesz. A to, ze wiem ale nie wszystko nie oznacza, ze zaprzeczam sama sobie. Moze moje wypowiedzi sa dla Ciebie zbyt trudne...
@Pandorian Technomancer:
1. Prot odemnie= prot od Tuath, TK nie wystapi przeciwko Tuath bo zostanie zmiażdżone.
2. Reportuj mnie, nikt mi nic nie udowodni.
@Mithgar: Wlasnie zdalem mature i wybieram sie na studia. A ty wracaj na lekcje do gimnazjum.
Mithgar XX
20-05-2006, 16:50
@Mithgar: Wlasnie zdalem mature i wybieram sie na studia. A ty wracaj na lekcje do gimnazjum.
Rofl, dla twojej wiadomości, jeżeli cię to interesuje, właśnie kończę 1 klasę LO najlepsze w moim mieście ze średnią 4,5+ bez uczenia się.
Ciekawe, jakie ty skończyłeś _/
Rofl, dla twojej wiadomości, jeżeli cię to interesuje, właśnie kończę 1 klasę LO najlepsze w moim mieście ze średnią 4,5+ bez uczenia się.
Niewiele sie pomylilem, skoro jesteś taki mądry aż dziw bierze że robisz z siebie takiego idiotę.
Powodzenia w szkole
/Zikk
Ps. To juz naprawde offtopic.
Pandorian technomancer
20-05-2006, 17:12
@Pandorian Technomancer:
1. Prot odemnie= prot od Tuath, TK nie wystapi przeciwko Tuath bo zostanie zmiażdżone.
2. Reportuj mnie, nikt mi nic nie udowodni.
@1.) Zikk wiesz równie dobrze jak i ja ze sytuacja na PAndzie zmienia sie z dnia na dzien, dzis relyt, drotty, i wielu innych jest w Tuath, jutro moga byc w TK. Pozatym ty wiesz ze staniesz za nimi , ale nikt nie da ci pewnosci ze oni zrobia to samo. Wiele juz było gildi na Pandzie, wiele silnych, a tylko TK nadal trwa.
@2.) A po co miałbym to robic ?? nie jestem zazdrosnym dzieciakiem, zapracowales na te itemy wlasna gra i to twoja decyzja co chcesz uczynic z nimi.
a tak poza tematem. Wielkie gratzz za zdanie Egzaminu Dojrzałosci :), gdzie wybierasz sie na studia ??
to taki mału offtop :P.
tez miałem kolego co skonczył najlepsze liceum w swoim miescie :) ale pech chciał ze było ono gorsze od najgorszego w moim miescie. Pozatym długa droga przed Toba jeszcze a wyniki w liceum i tak zweryfikuje egzamin dojrzałosci i twoje zycie. Jesli bys sie mnie pytał kto jest "debesciak" to Ci powiem ty jestes "de besciak" ja nigdy nie mialem dobrych stopni w szkole sredniej, nigdy nie bylem dobry, a jednak skonczylem szkole srednia, skonczylem studia, mam wspaniala i dobrze platna prace , a wielu z tych z srednia +4,5 skonczylo pod budka z piwem albo zapiiiiii w firmach za marne ochlapy. Wiec sam widzisz nie ma sprawiedliwosci ;).
Mithgar XX
20-05-2006, 17:19
Powodzenia w szkole
Dziękuje.
P.S. Kogo zabiłeś dzisiaj?
2. Tak właśnie, nie pamiętasz i gadasz bzdury.
Drotter zabił więcej ludzi niż ty kiedykolwiek atakowałeś i to lvle jakich nigdy nie osiągniesz, wiec przestań uprawiać błazenade, jedziesz po nich bo na nas skończyły ci sie twoje żałosne argumenty? Mowienie o kimś podczas gdy ta osoba nie ma możliwości do obrony jest dla mnie wyrazem conajmniej nietaktu.
Wiec zamknij morde bedzie lepiej dla ciebie i dla społeczności.
1.Swoim 104 palkiem to możesz na tej Pandorii chronić ludzi od 50lvli. Załóżmy ze Thaldus/Fenza zechce zdobyć ten DH, bo ładnie by jeden więcej w domku wyglądał. I nie pisz mi że się go nie boisz. To że solo cie nei zabije to pewne, nie licz jednak ze cała twoja ekipa będzie w stanie złapać sorca na t-ringu + gran hurze, który nie bedzie znajdował się w trapie.
2. To w takim razie za co Cruth został wyrzucony panie znający historię Pandorii.
3. Na Pandorii moim 50 knightem mogę Drotterowi zajebiscie narobic. Na innych swiatach mam wyzsze chary, dlatego wolałbym zmierzyć się na TSie nie chce mi sie po prostu tracić czasu na expienie na lost worldzie.
@topic
Ogólnie tematy znajdujace sie w dziale wydarzenia ze swiatow sa offtopami, w ktorych opisywana jest biezaca sytuacja swiata, czesto polaczona z klotnia. Nie ma sensu takich tematów zamykać. :P
Morgaroth
20-05-2006, 19:38
Zikk nie wątpie w wasze siły , ale troche przesadzasz. TK jest o wiele bardziej zgrane i ma większe doświadczenie, no i dlaczego miało by występować przeciw wam ?. W końcu istnieją już dłuższy czas i na pewno huncili coś/kogoś teamem nie raz.. A zresztą nie można mieć tylko wrogów. Powinniście dawać dobry przykład , tak jak TK , oczywiście oni też nie są aniołkami , ale znam kilka osób z tamtąd , a przynajmniej znałem i wcale nie są tacy źli... :crusader: :crusader:
HAHAHAHA, doświadczeni ludzie w TK, nie rozśmieszaj mnie.
Thaldus nie wystąpi przeciwko nam bo woli spokojnie grac, niz spie r d a la c do konca zycia na gran hur+ t-ring myslac o tym jakby sie tu nie dac trapnac.
Tuath rośnie w siłe, przybywają nowi członkowie, szybko expimy, dlatego woli miec nas jako sojusznikow. Napewno tez mysli o swoich ziomkach ktorych narazilby na pewna smierc. Nie moze byc on line 24h
Z tego co widzę to Thaldus ma najlepszą gildie jaka może być;)
Guild membership: Hero of the Friitanzplax ---Haha? xD
I z tego co widzę do Tk też dochodzi dziennie po pare osób:)
Mithgar XX
20-05-2006, 22:23
Z tego co widzę to Thaldus ma najlepszą gildie jaka może być
Przecież tam z 200 typa jest!!!!
Z tego co widzę to Thaldus ma najlepszą gildie jaka może być;)
Guild membership: Hero of the Friitanzplax ---Haha? xD
I z tego co widzę do Tk też dochodzi dziennie po pare osób:)
takjakby thaldusowi zalezalo na mocnej gildi, moze jeszcze powinien miec wpisanego protka?...
po 1. Drotter , Relyt ca , Huggarn by walczyli z TK jak już a nie przeciwko
po 2. tyle co pamiętam była nie dawno taka Wojna co zabiliście najpierw
Gonzalez i Wulfa a potem baliście sie wyjść z dp i tyle było z waszej waleczność z reszta ty sam padłes wtedy
po 3. Pallami to wy guwno możescie ^^ nawet jak by doszło do takiej sytuacji że byście zatakowali Thaldusa to Thaldus wypowiada 3 razy magiczne słowa (tzn. exevo gran mas vis ) i juz leżycie a jak mu sie nie odda to napewno z pomocą przy będą Thor , Fenza :] :D
Dziękuje.
P.S. Kogo zabiłeś dzisiaj?
May 20 2006, 19:17:55 CET Killed Tomcio Silentdark at Level 59 unjustified
May 20 2006, 19:05:16 CET Killed Sonic De'Sade at Level 52 unjustified
May 20 2006, 19:01:33 CET Killed Megarin at Level 30 ok
:(
Marny dzień, nikt nie chciał ze mną iść :S I ludzie jacyś tacy wystraszeni, chowają się...
Pandorian technomancer
20-05-2006, 23:37
May 20 2006, 19:17:55 CET Killed Tomcio Silentdark at Level 59 unjustified
May 20 2006, 19:05:16 CET Killed Sonic De'Sade at Level 52 unjustified
May 20 2006, 19:01:33 CET Killed Megarin at Level 30 ok
Marny dzień, nikt nie chciał ze mną iść :S I ludzie jacyś tacy wystraszeni, chowają się...
:evul: :evul: :evul: taki dzien :P głowa do góry jutro bedzie lepiej, tylko licz dobrze bo bedzie skucha i :ban:
dzitka16
20-05-2006, 23:40
Przecież tam z 200 typa jest!!!!
8o 8o 8o 500*8o 8o 8o
Pandorian technomancer
20-05-2006, 23:51
8o 8o 8o 500*8o 8o 8o
:cup: 536 + 10 invite :P
gratzz postaralas sie :P wczoraj wg eriga bylo "tylko" 464 members :P
Guild Name Mbrs Min XP Av XP Av Lvl Tot Lvl Created
Friitanzplax (*) 464 45,378,900 97,799 16 7,245 2006-01-11
po 1. Drotter , Relyt ca , Huggarn by walczyli z TK jak już a nie przeciwko
po 2. tyle co pamiętam była nie dawno taka Wojna co zabiliście najpierw
Gonzalez i Wulfa a potem baliście sie wyjść z dp i tyle było z waszej waleczność z reszta ty sam padłes wtedy
po 3. Pallami to wy guwno możescie ^^ nawet jak by doszło do takiej sytuacji że byście zatakowali Thaldusa to Thaldus wypowiada 3 razy magiczne słowa (tzn. exevo gran mas vis ) i juz leżycie a jak mu sie nie odda to napewno z pomocą przy będą Thor , Fenza :] :D
1. bez komentarza
2. niedawno, 3 miesiace temu., padlem bo nie wiedzialem ze jest wojna.
3. stone skin amulet
4. wojna nie polega tylko na urzadzaniu open battle, polegajacych na sprawdzeniu kto ma wiecej uhow.
Mithgar XX
21-05-2006, 01:44
@Zikk, ty ostatnio, z miech temu temu chyba padłeś, bo zabił cie Fenza.
Nie lubicie sie?
@Zikk, ty ostatnio, z miech temu temu chyba padłeś, bo zabił cie Fenza.
Nie lubicie sie?
A ty bys lubil kogos kto osmieszyl cie ~6 razy, próbując go zabić?
W końcu im się udało, Thaldus, Thor i Fenza zabili mnie w hero cave po pół godzinnej walce, ale to bylo prawie 2 miechy temu, zaraz po tym jak wbilem 100lvl. Zabili mnie dlatego ze zrobilem DHq na własną ręke, nie płacąc im za to. Padłem ofiarą PA, ale nie zakładam o tym postów na forum nie płacze i nie wyzywam, teraz thaldus jest już o wiele grzeczniejszy, chyba czuje że coś sie kroi.
chyba czuje że coś sie kroi.
Hmmm... Zikk może powiesz nam co się kroi?;)
Mithgar XX
21-05-2006, 02:50
A ty bys lubil kogos kto osmieszyl cie ~6 razy, próbując go zabić?
W końcu im się udało, Thaldus, Thor i Fenza zabili mnie w hero cave po pół godzinnej walce, ale to bylo prawie 2 miechy temu, zaraz po tym jak wbilem 100lvl. Zabili mnie dlatego ze zrobilem DHq na własną ręke, nie płacąc im za to. Padłem ofiarą PA, ale nie zakładam o tym postów na forum nie płacze i nie wyzywam, teraz thaldus jest już o wiele grzeczniejszy, chyba czuje że coś sie kroi.
PA zostaje ofiarą PA :P. Wydaje mi sie, że było to jakieś 34 dni temu, chyba 15 kwietnia bż.
Gdyby była war między TK vs T, kto by wygrał?
Co się takiego kroi?8o
Morgaroth
21-05-2006, 08:37
Hmmm... Zikk może powiesz nam co się kroi?;)
Czyżby chleb ? :p Nie no Zikk powiedz o co chodzi. Czyżbyś chciał wypowiedzieć wojnę TK ?
POwiedz coś sie kroji czyżby na Pandorii wreszcie przeciwstaną TK :p
Pandoria jest nietypowym swiatem w którym jak nie masz Pleców nie Pograsz !!!
Nie tylko Zikk czy Tie Pekuja . Jestem starym graczem na tym Swiecie i jak dlamnie najwiekszymi Pa są Relyt Ca , kiedys Sir doll , Drotter.
Zrobisz 50 + lev bez znajmosci Padniesz bardzo szybko :D
Pay Or Hunted .
Zrobisz 50 + lev bez znajmosci Padniesz bardzo szybko :D
Nawet jak masz jakieś tam znajomości to i tak padniesz;) Ja znałem nawet sporo osób i co z tego? Kiedyś mnie bił Rhaldus przybiegł Thaldus i powiedział dla Rhaldusa żeby mnie nie bił bo wyleci z gildi...A on się nie posłuchał i bił dalej:o
Nawet jak masz jakieś tam znajomości to i tak padniesz;) Ja znałem nawet sporo osób i co z tego? Kiedyś mnie bił Rhaldus przybiegł Thaldus i powiedział dla Rhaldusa żeby mnie nie bił bo wyleci z gildi...A on się nie posłuchał i bił dalej:o
Mówie tu o dobrych plecach Głównie u swe bo Taki polak jak np Ikebo, wulf czy gozno Huja ci pomoga bo sie boja o własna dupe . Kiedys gralem na Tym serwie ale sprzedalem postac ze względu na PA .
Obecnie gram troche na kyrze .
xedhgyr zezathyn
21-05-2006, 13:02
najlepszym sposobem na przeżycie na tym servie jest posiadać bezpieczny level taki jak mój:D
Dark'Conqueror
21-05-2006, 13:50
Zikk jak rzucicie się na Tala Khan to życze ci powodzenia ;/
niezapominaj że Gonzalez ,Carismo , Bill itp mogą pomóc TK a wtedy to będziecie mieli pojechane
Morgaroth
21-05-2006, 15:24
Zikk jak rzucicie się na Tala Khan to życze ci powodzenia ;/
niezapominaj że Gonzalez ,Carismo , Bill itp mogą pomóc TK a wtedy to będziecie mieli pojechane
Taka prawda...
Mithgar XX
21-05-2006, 19:27
najlepszym sposobem na przeżycie na tym servie jest posiadać bezpieczny level taki jak mój:D
Zrób 50lvl i miłej wizity w temple ^.^:)
Pożyjemy zobaczymy, szanse są mniej więcej wyrównane więc jak coś bedzie się liczyło pvp.
Mithgar XX
21-05-2006, 23:13
Pożyjemy zobaczymy, szanse są mniej więcej wyrównane więc jak coś bedzie się liczyło pvp.
Widzialeś pvp Drottego na teście :> muyahahha
On z botem na rl tibii lata :)
Nie nie widziałem go na Tsie
Kiedys gralem na Tym serwie ale sprzedalem postac ze względu na PA .
Obecnie gram troche na kyrze .
Na każdym serwerze są jacyś Pa( nie licząc non-PvP oczywiście)
Mithgar XX
22-05-2006, 15:14
Hehe, Zikk, czemu już nie jesteś w Tuath? Jakiś rozłam? A może cię wylali :>
Tomeczek
22-05-2006, 16:44
Bierzcie przykład z Makaveliego, padł już setki razy a mimo to dalej gra i niedawno przekroczył 100lv (btw niedawno założył sobie neta w domu to teraz będzie szarpał)
Dark'Conqueror
22-05-2006, 18:13
No to panowie i panie obstawiamy kto pierwszy zabije Zikka xDD
Czy będzie to Thaldus, Thor Pee, a może Tuath. ^^
nie ważne kto, ważne żeby padł xD xD xD xD xD xD xD xD
Pandorian technomancer
22-05-2006, 18:16
Hehe, Zikk, czemu już nie jesteś w Tuath? Jakiś rozłam? A może cię wylali :>
Pobili sie dwaj górale ciupaskami... <nutki>
...
...
...
hej Górole, nie bijta sie mo górolka dwa warkoce podzielita sie <nutki>
Zikk opuscił gildie ( wybierz prawidłowa odpowiedz):
a.) odszedl sam bo nic nie znaczy dla rzadzacych gildia i to wlasnie do niego dotarło.
b.) wywalili go za PK i PA bo tuath dostala od Thaldusa wyrazny zakaz PA.
c.) odszedl sam bo tie ubil mu jego sorca.
d.) wywalili go za atakowanie przyjaciól czlonków Tuath
e.) odszedl sam bo sprzedaje postac i jedzie na zasluzone wakacje po szkole sredniej.
f.) wywalili go bo dążył do konfrontacji z TK
co dostane jak odpowiem dobrze?
Mithgar XX
22-05-2006, 19:06
a.) odszedl sam bo nic nie znaczy dla rzadzacych gildia i to wlasnie do niego dotarło.
b.) wywalili go za PK i PA bo tuath dostala od Thaldusa wyrazny zakaz PA.
c.) odszedl sam bo tie ubil mu jego sorca.
d.) wywalili go za atakowanie przyjaciól czlonków Tuath
e.) odszedl sam bo sprzedaje postac i jedzie na zasluzone wakacje po szkole sredniej.
f.) wywalili go bo dążył do konfrontacji z TK
8o Jakiego sorca mu utłukli? 8o Sorry, ale nie orientuję się. Jeżeli wiesz kogo, to napisz, bo z tego, co widze, jesteś nieźle poinformowany :)
Name:Zikzum
Sex:male
Profession:Master Sorcerer
Level:61
World: Pandoria
Residence:Ankrahmun
Guild membership:Fighter of Miniwar of the Tuath (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Tuath)
Last login:May 22 2006, 16:24:46 CET
Character DeathsMay 21 2006, 23:32:13 CETKilled at Level 63 by Tie Pogromca (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Tie+Pogromca)
ROTFL xD
Biedny zikk odwrócił się od niego niejaki boss pandorii Tie!11111oneone
Proszę Proszę... o to nasz wielkie "mistrz" Zikk ma kłopoty?? Zikk mądralo oświeć nasz wszyskiich co sie stało?? :D Pandorian a ty co obstawiasz?? B)
Mithgar XX
22-05-2006, 21:31
HEHEHEHEHHEHEHE
Co z tobą, Zikk, gdzie się podziewasz, czemu nie odpisujesz? Gdzie twoja pewność siebie? :>
OK znam THALDUSA ale co mi to da.........
Nic bo dostałem bana ku**e
ZA to żę jaja robiłem że sellne postać 150 elite knight pisałęm że żart a tu logam sie i ban X( X( X( X( X(
Mithgar XX
22-05-2006, 21:38
ZA to żę jaja robiłem że sellne postać 150 elite knight pisałęm że żart a tu logam sie i ban X( X( X( X( X(
Nie na temat trochę.
Jaką masz postać, o ile to prawda?
Odpocznij na miesiąc od Tibii ;d
Nie na temat trochę.
Jaką masz postać, o ile to prawda?
Odpocznij na miesiąc od Tibii ;d
Wiem xD
Czemu wszyscy przeciwko Zikk ??
JA już z nim gadałem spox koleś :) B) :] :p
A THALDUS raczej go nie rozwali bo on jest .....B) Cool
A TRIO na czele z THALDUSEM nie rozwalą Zikka za nic
Mithgar XX
22-05-2006, 21:54
Wiem xD
Czemu wszyscy przeciwko Zikk ??
JA już z nim gadałem spox koleś :) B) :] :p
A THALDUS raczej go nie rozwali bo on jest .....B) Cool
A TRIO na czele z THALDUSEM nie rozwalą Zikka za nic
Z.a.jebisty kolesś z niego :)
Omg, ty sie nie masz czego obawiać, bo takiego lola na 15lvl to nikt nie ruszy nawet -.-.
Dark'Conqueror
22-05-2006, 23:26
noooo Zikk to przecież jest mój idol normalnie wielki Master pvp i ogólnie
wiecie jaki on jest fajny jakimi fajnymi hasełkami wyzywa i wogóle...na serio
ZIKK JESTEM TWOIM NAJ-NAJ-NAJ WIĘKSZYM FAAANEM plisss daj mi swój autograf Mistrzu
btw...gdzie się podziałeś? ty i twoja pewność siebie ^^
Mithgar XX
23-05-2006, 01:05
Name:Tazarus Darath
Guild: Tala Than
Level: 73
Character Deaths
May 22 2006, 23:58:02 CET Killed at Level 75 by Zikk
and by Tie Pogromca
Widzę, że PA serwa nie próżnują :)
Jeśli Tuath zaczyna wybijać rekrutów TK, może będzie dym 8o
@Dark
Eye of Tiger będą walczyć razem z TK przeciw Tuath? Jeżeli tak to może moja axe na coś się przyda hehe
Pandorian technomancer
23-05-2006, 08:20
Name:Tazarus Darath
Guild: Tala Than
Level: 73
Character Deaths
May 22 2006, 23:58:02 CET Killed at Level 75 by Zikk
and by Tie Pogromca
Widzę, że PA serwa nie próżnują :)
Jeśli Tuath zaczyna wybijać rekrutów TK, może będzie dym 8o
@Dark
Eye of Tiger będą walczyć razem z TK przeciw Tuath? Jeżeli tak to może moja axe na coś się przyda hehe
zanim cos napiszesz sprawdz. Ani Zikk ani Tie w momencie kiedy zabijali Tazarusa nie byli juz członkami Tuath, po zabiciu utworzyli nową gildie Pain Bringers ( http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Pain+Bringers ). Co do ewentualnej wojny Tuath vs TK... mozecie zapomniec nic takiego sie nie zdarzy.
Walekifa
23-05-2006, 11:13
I kogo to obchodzi? -.-
@ UP
Co to za post?... NApisz coś sensownego bo cie zreportuje.. nie lubie takiego spamu...
BAcznie obserwuje to co się tutaj wyczynia i zachodzę w głowe co oni znowu szykują... Nowa guild Pain Bringers... ktoś mi to wytłumaczy? Zikk, Tie? i J.Evo? Tam? oO
Hugs and Kisses for all
1. Odszedłem z Tuath żeby zabawić się na koniec gry, robimy z adrianem mały mess :> A nie chce ściągać odpowiedzialności na przyjaciół z Tuath.
2. Zikzum to nie moj sorc i zabiliśmy go ponieważ zabił Lang Arrox, rl friend Adriana.
3. @Dark'costam: nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek z Toba rozmawial, tymbardziej Cie wyzywal.
4. @Mithgar: Nie trace pewności siebie, po walce 6 TK members vs 2 PP i wyniku 0-1 jestem jeszcze bardziej pewny siebie...
_/
To oznacza że wasza Gildia Infected zamieża walczyć z Tala Khan ??
Mithgar XX
23-05-2006, 13:41
@Zikk
Dobra, ale zmień sobie staty pod avatarem, że nie ma cie w tuah już :>
Tego Lang Arroxa to chciałem kiedyś walić, ale jak wylukałem, że zna was, to zwątpiłem :)
Cya
Dark'Conqueror
23-05-2006, 15:02
1. Odszedłem z Tuath żeby zabawić się na koniec gry, robimy z adrianem mały mess :> A nie chce ściągać odpowiedzialności na przyjaciół z Tuath.
2. Zikzum to nie moj sorc i zabiliśmy go ponieważ zabił Lang Arrox, rl friend Adriana.
3. @Dark'costam: nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek z Toba rozmawial, tymbardziej Cie wyzywal.
4. @Mithgar: Nie trace pewności siebie, po walce 6 TK members vs 2 PP i wyniku 0-1 jestem jeszcze bardziej pewny siebie...
_/
Przekręcenie mojego nicku świadczy tylko i wyłącznie o twojej inteligencji oraz znajomożci języka angielkiego.
Po 2 -pewność siebie to będziesz miał jak zobaczysz...You Reconize Zikk. He was killed by Thaldus.
po 3-co do tych wyzwisk ...no ok nie wyzywałeś mnie na Tibii,Priva,a w Tibii ze mną nie gadałeś bo wątpie że znależlibyśmy wspólny temat. -.-
po 4 -wyzywasz, pokazujesz jaki jesteś Gangsta na forum ....że tego nie zauważasz to także o czymś świadczy. -.^
po 5 -PaL pIz*e. :>
Jak na razie dark~ to twoje wypowiedzi są bardzo dziecięce , nie wiem ile masz lat ale nie możesz napisac żadnego dobrego argumentu po prostu piszesz bzdury.
:confused:
Po 2 -pewność siebie to będziesz miał jak zobaczysz...You Reconize Zikk. He was killed by Thaldus.
Piaskownica Rox
Fakt jest faktem że 6 TK na 2 PP raczej słabo wypadli więc te twoje żarty są raczej słabe...
Przekręcenie mojego nicku świadczy tylko i wyłącznie o twojej inteligencji oraz znajomożci języka angielkiego.
po 3-co do tych wyzwisk ...no ok nie wyzywałeś mnie na Tibii,Priva,a w Tibii ze mną nie gadałeś bo wątpie że znależlibyśmy wspólny temat. -.-
po 4 -wyzywasz, pokazujesz jaki jesteś Gangsta na forum ....że tego nie zauważasz to także o czymś świadczy. -.^
Jesli krytykujesz znajomosc jezyka innej osoby, sam nie powininenes popelniac bledow, " You Reconize Zikk. He was killed by Thaldus. "
Pisze sie recognize* ;)
To jest 1 sprawa, 2 sprawa jest to , ze Thaldus i Thor boja sie miec z nami wojne gdyz wiedza , ze doprowadzilaby ona do totalnego wyniszczenia Tala Khan, umiejetnosc walki TK zostala juz zaprezentowana.
TK bez trio jest niczym, i nie ma o czym tu dyskutowac.
Poza tym zobaczymy jak to bedzie, love & peace ;)
Mithgar XX
24-05-2006, 01:43
Poza tym zobaczymy jak to bedzie, love & peace ;)
Ale PA zostanie? :>
Tie, wiesz o tym, że jeżeli będziecie się z kimś bić, to padasz ode mnie ^^
Hahaha, jeśli krytykujesz mój angielski to chyba nigdy ze mna w grze nie rozmawiales, a juz napewno nie po angielsku.
Przekrecilem twoj nick bo tak lepiej brzmi xD
wszystkich zainteresowanych sytuacja Pandorii to chyba coś nie tak jest w TK, ich member padł i nie zamierzają nic z tym zrobić :> odsyłam na forum.
@Mithgar: Sweet dreams are made of this... :)
buhu :>
Ale PA zostanie? :>
Tie, wiesz o tym, że jeżeli będziecie się z kimś bić, to padasz ode mnie ^^
Po 1 , nie zrozumiales mojej ironii w poprzednim poscie, po 2 sam nie wierzysz w to co mówisz.
Mithgar XX
24-05-2006, 13:52
Właśnie looknąłem na forum o Pandorii na tibia.com i co zobaczyłem?
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1242004
Tie, lepiej przystopuj z zabijaniem, bo źle to się dla ciebie skończy.
A tak btw. dlaczego zabiliście tego Tazarusa, membera TK? 8o
@Tie
Czemu twierdzisz, że jak padłem, to straciłem coś więcej niż k legs?
Właśnie looknąłem na forum o Pandorii na tibia.com i co zobaczyłem?
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1242004
Tie, lepiej przystopuj z zabijaniem, bo źle to się dla ciebie skończy.
A tak btw. dlaczego zabiliście tego Tazarusa, membera TK? 8o
Zabilismy go dlatego , gdyz wydawalo mu sie, ze mogl robic to na co mial ochote, lecz rzeczywistosc byla inna.
A pozatym miał taki jakiś głupi outfit :(
Mithgar XX
24-05-2006, 18:33
A pozatym miał taki jakiś głupi outfit :(
A mój ci się też nie podobał?!?8o
A mój ci się też nie podobał?!?8o
Tak szybko padles , ze nawet nie zwrocilismy uwagi jaki miales :D
Mithgar XX
24-05-2006, 19:12
Tak szybko padles , ze nawet nie zwrocilismy uwagi jaki miales :D
Rotfl :) I tak cienkie pały z was :) Trapy sie nie udały8o
Hej Tie, nie wiem, czemu na tibia.com napisałeś, że wylotowales ze mnie f axe?!
@EDIT
Chłopaki, żadnych fragów dzisiaj :(
Mało knightów online? :D
@EDIT
Po tym jak nabiłeś pzta w kretyński sposób nie było sensu trapować i tak byś nie uciekł.
Pozatym, ktoś kto nie nosi ze sobą destroy fieldów, to jest conajmniej pała :>
Co do fragow to jestem zajęty w rl.
@EDIT
Nie wiem czemu ale lubie czytać twoje posty ,poprawiaja mi humor ...;)
Mithgar XX
25-05-2006, 01:03
Nie wiem czemu ale lubie czytać twoje posty ,poprawiaja mi humor ...;)
A co, są aż tak beznadziejne ? :D
Teraz czekam, aż Tie mi odpowie, dlaczego kłamał, chyba że wtedy grał kto inny, to obecny owner ma prawo nie wiedzieć.
@PULSE
TAMTEN AVATAR BYŁ FAJNIESZY!!
@topic
Może zaczniemy rozmawiać o TK, T, I?
Jak myślicie, czy dojdzie do wojny? Czekam na Wasze opinie!:D
EDIT
Zikk, przecież tych destory fieldow z pół bp miałem!
A zresztą sam wiesz, że miałem miss clicka i zrobiłem pzta, ale wolalłem do miasta uciekać, może ktoś by mnie na exicie wtedy wyuhał :)
Chyba nie załapałeś ironi...
Chyba nie załapałeś ironi...
On chyba nie łapie żadnego zdania które nie zaczyna sie od ELO ZIOOM
A co, są aż tak beznadziejne ? :D
Teraz czekam, aż Tie mi odpowie, dlaczego kłamał, chyba że wtedy grał kto inny, to obecny owner ma prawo nie wiedzieć.
@PULSE
TAMTEN AVATAR BYŁ FAJNIESZY!!
@topic
Może zaczniemy rozmawiać o TK, T, I?
Jak myślicie, czy dojdzie do wojny? Czekam na Wasze opinie!:D
EDIT
Zikk, przecież tych destory fieldow z pół bp miałem!
A zresztą sam wiesz, że miałem miss clicka i zrobiłem pzta, ale wolalłem do miasta uciekać, może ktoś by mnie na exicie wtedy wyuhał :)
Heh, napisalem tak dlatego , zeby zrobic z ciebie jeszcze wiekszego idiote niz sam zrobiles, jak myslisz komu ludzie uwierza? ;)
A po 2, juz ci tlumaczylem..
"A zresztą sam wiesz, że miałem miss clicka i zrobiłem pzta, ale wolalłem do miasta uciekać, może ktoś by mnie na exicie wtedy wyuhał :) "
Jak sie ma pz locka, to nie mozna na exicie s p i e r d o l i c ;)
Mithgar XX
25-05-2006, 13:54
Heh, napisalem tak dlatego , zeby zrobic z ciebie jeszcze wiekszego idiote niz sam zrobiles, jak myslisz komu ludzie uwierza? ;)
A po 2, juz ci tlumaczylem..
"A zresztą sam wiesz, że miałem miss clicka i zrobiłem pzta, ale wolalłem do miasta uciekać, może ktoś by mnie na exicie wtedy wyuhał :) "
Jak sie ma pz locka, to nie mozna na exicie s p i e r d o l i c ;)
Nie wiem, czy kłamiąc na forum, ośmieszasz w ten sposób drugą osobę, ale ty wiesz najlepiej.
Ok, zrób test. Uderz kogoś, nakieruj myszkę na krzyżyk w górnym prawym rogu ekranu, naciśnij ,,x'', potwierdź exit. I niech koledzy potem ci powiedzą, po jakim czasie zniknąłeś z ekranu gry.
Teraz już wiem, że jesteś zarówno złodziejem, jak i kłamcą _/
Nie wiem, czy kłamiąc na forum, ośmieszasz w ten sposób drugą osobę, ale ty wiesz najlepiej.
Ok, zrób test. Uderz kogoś, nakieruj myszkę na krzyżyk w górnym prawym rogu ekranu, naciśnij ,,x'', potwierdź exit. I niech koledzy potem ci powiedzą, po jakim czasie zniknąłeś z ekranu gry.
Teraz już wiem, że jesteś zarówno złodziejem, jak i kłamcą _/
Hehe, ale ty jestes idiota.
Oczywiscie, ze jesli kogos zaatakujesz, pozniej dasz exit to znikniesz po minucie. Tak sie dzieje dlatego, ze twoj pz lock znika i wywala cie z gry.
Lecz jesli kogos zaatakujesz, i inni ciebie atakuja rowniez to wywali cie z gry dopiero jak zginiesz, prosto do swiatyni ;)
@Mithgar
Skoro padłeś to powstan i graj dalej, a nie robisz z siebie pośmiewisko.
@Zikk
in my opinion Tk nie chce nic zrobić z TAzarusem bo jest to najrozsądniejsze... Jeśli chcieliby coś z tym zrobić wybuchła by wojna a moim zdaniem oni tego nie chcą ... Wy za to chcecie to osiągnąc za wszelką cene xD
@Ppl
Każdy ma swoj sposób na zabawe. Jedni bawią sie tak jak Zikk, Tie. Inni tak jak Mithgar a inni tak jak ludzie z TK. Nie wolno krytykowac żadnych. To jest indywidualne podejscie do tej gry. Gry która jest tylko grą. Pamietaj o tym Mith~
@Shinue
A Ty zostan oportunistą. :P I przestan pisać odnosniki do siebie!
Pozdrawiam all :]
Mithgar XX
25-05-2006, 15:05
@Shinue
Przynajmniej nie l.i.ż.ę d.u.p.y Zikowi, tak ja ty ro bisz _/
Nie udawaj, że cos wiesz.
Co do grania tutaj, odpuściłem sobie na tym serwerze. Nie loguję się od tygodnia ponad.
W tydzień zrobiłem 41msa na Refugii ^^ i tak gram sobie teraz8o
@Mithgar
Nikomu nic nie liże. Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem pokojowo nastawiony do wszystkich. I nie szukam problemów. Czy to, że ktos się nie rzuca tak jak Ty nazywa się lizaniem du.py? I don't think so. Zobaczysz, że z takim podejściem nie zajdziesz daleko nawet na Refugii. a tak propo czy to nie jest server non-pvp? :P Ja bym nie umiał grać na takim servie. Lubię jak coś się dzieje. Nawet jesli padne to nie bede tego przezywał. Zmotywuje mnie to do dalszej gry. I nikty nie będe przedkładał gry nad życie. Ja wlasnie taki jestem w realu. Lubie wszystkich i nie szukam niepotrzebnych konfliktów.
Pozdrawiam
Mithgar XX
25-05-2006, 15:29
@Shinue
Załosny jesteś. Wszystkie moje dedy były spowodowane, że jakimś PA się nudziło i padałem. Nie szukałem zaczepki, jak bił mnie np. taki Drotter!8o
Na Refugii gram z tego względu, gdyż nie zamierzam grać na starych serwach pvp, a na xerenie nie chce grać, bo tam chyba większe PA niż tutaj :u. A wybrałem noon-pvp, gdyż nigdy tam nie grałem i chciałem zobaczyć jak tam jest. Noobów nie spotkałem, gdyż mam pacca i na expie spotkałem może z 7 osób :). To, że TY na non-pvp bys sobie nie poradził, niewiele mnie obchodzi.
Zobaczymy, jak padniesz na 50lvl+ i jak będziesz sobie tłumaczyć: ,,nareszcie coś się dzieje!".
Czekam na nowy serw pvp, który ma prawdopodobnie wyjść w wakacje.
Będę sharować konto z 4 osobami :)
@Shinue
Załosny jesteś.
Przyganial kociol garnkowi.
Nie skomentuje już zadnego słowa Twojego. Nie chce mi sie z Toba kowersowac ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na każdy temat.
Pozdrawiam
Mithgar XX
25-05-2006, 15:50
Nie chce mi sie z Toba kowersowac ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na każdy temat.
BUAHAHAHHA
Mądrala :D
Ciekawe, jaki padniesz i będziesz się żalić ,,Why :( "
Pandorian technomancer
25-05-2006, 16:36
Oczywiscie, ze jesli kogos zaatakujesz, pozniej dasz exit to znikniesz po minucie. Tak sie dzieje dlatego, ze twoj pz lock znika i wywala cie z gry.
Lecz jesli kogos zaatakujesz, i inni ciebie atakuja rowniez to wywali cie z gry dopiero jak zginiesz, prosto do swiatyni ;)
sprawdzone osobiscie, postac znika po okolo 15 min od chwili zamkniecia klienta, jesli jestes nie atakowany znikasz po okolo 1 minucie. Wiec teoretycznie dalo by sie zniknac po exicie ale w praktyce na PZ lock giniesz no chyba ze ktos by cie uhal przez 15 min.
Mithgar XX
25-05-2006, 16:48
A z ciebie account sharer i złodziej. I to się nigdy nie zmieni _/
Dark'Conqueror
25-05-2006, 17:21
Szacunek dla tych co grają na non pvp-to jest naprawde sztuką
spróbujcie sobie iść na free acc na Guardy-bez zrobionego Postmana :>
Na New serwa miałem zamiar też iść ...ale jakoś mnie nie ciągnie narazie do Tibii z tego co słyszałem Bill Pickett też się wybiera.
Mithgar XX
25-05-2006, 18:05
@Dark'Conqueror
Ile osób z Polaków z Pandorii się wybiera? :> Bo jak na razie widzę, to zaledwie garstka.
@About non-pvp
Jeżeli jest pacc, to kłopotów z lootem nie ma :D
Mithgar XX
Mam pytanko kto cie leje na tym AVACIE ?? xD ;] :D
ODP ;pp
PANDORIA RULEZZZZZZZZZZ
Mithgar XX
25-05-2006, 22:26
Mam pytanko kto cie leje na tym AVACIE ?? xD ;] :D
ODP ;pp
Thor Pee 113 wtedy ms, Relyt Ca 99 wtedy rp i Drotter 103 wtedy rp.
Pisałem ci przeciezż odpowiedź na priv. _/
P.S Podaj imię swojego maina.
PANDORIA RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZ
DAjcie spokój każdy gra jak chce...możliwe, że Zikk i Tie trochie duzo pekuja ale co wam do tego? Jak większość mówiło jest to tylko zabawa zawarta w grze...
Mithgar XX
26-05-2006, 00:17
@Ezzmann
Weź już opuść to forum i zamknij za sobą!!
PROSZE O ZAMKNIĘCIE TEMATU ;/ NIE MA ŻADNEJ WOJNY, PA SIĘ SKOŃCZYŁO, MOŻNA SPOKOJNIE TU GRAĆ, NIKT CIE JUŻ ZA NIC NIE ZABIJE!
_/
misterunio
26-05-2006, 02:23
Lolki jesteście i to niewiem jakie -,-
Ja osobiście nie znam tie pogromcy , zikka itd itp nie ?
ale w tibi ich poznałem i są mili , normalni , grzeczni ... Choć mam z kilka x mniejszy lev od nich ...
Sharować to raczej nie .. bo zawsze jak gram tie był taki sam ;/
a wy... nieumiecie poprostu grać ^^:] :] :] :]
@Mithgar zapewniam cie, ze na nastepnym serverze pvp tez nie bedziesz mial czego szukac ;)
A po 2, powiedz mi co oznacza ten znak " _/ " , ktorego ciagle uzywasz i skad to sie wzielo, bo jestem pewien ,ze tego nie wiesz.
Weście zamknijcie ten temat bo nie ma sensu ciongnąć tej rozmowy dalej...
Mith~ Weś się ich przestań czepiać (Tie i Zikka), że raz padłeś nei znaczy, że oni są najgorsi...mnie Tie i Zikk nigdy nie bili chodz nie raz przechodzilem kolo nich swoim sorcem czy też 61 knigtem...jedynie Drotter mnie bił...
TEMAT DO ZAMKNIECIA
Lolki jesteście i to niewiem jakie -,-
Ja osobiście nie znam tie pogromcy , zikka itd itp nie ?
ale w tibi ich poznałem i są mili , normalni , grzeczni ... Choć mam z kilka x mniejszy lev od nich ...
Sharować to raczej nie .. bo zawsze jak gram tie był taki sam ;/
a wy... nieumiecie poprostu grać ^^:] :] :] :]
HAHAHAHAHHAHAHA
Czy swoją głupotę wyssałeś z mlekiem matki?
Masz xx lvli od nich. Pewnie jesteś jakimś 26lvl co od czasu podgaduje ich czy chcą kupić bp hmmów i sprzedajesz tylko im bo sa cool.
Tie sharował, jeden z jego owerów o lvla 80-95~ (o ile pamietam) otwarcie sie do tego przyznaje.
Nie potrafię grac? Osiągnałem w Tibii więcej niż ty i całe twoje miasto, na swoim charze mam niewiele mniej expa i kasy niz Zikk, wiec nie pie%%%%dol glupot ze grac nie umiem.
Mithgar XX
26-05-2006, 12:33
Elo Ziomy :D
Ok!
@Tie
To, że masz 50lvl więcej ode mnie, nie daje ci mocy wywalenia mnie z serwera,który poza tym jeszcze nie powstał.
@Misterunio
Hehe, weź już exit lepiej i sie wyloguj stąd ^^. Pamiętam, jak cię kiedyś zabiłem z Mistyfem chyba za kradzież demon shielda. Namelocka miałeś: twoje pierwsze imię to Sir Miacheal Jordan :D.
@All
Kto chce, żeby zamknąć temat, niech napisze to w kolejnym poście. Posty od 2 do 15 strony nie wniosły zupełnie niczego do tematu.
Mithgar, unikasz odpowiedzi na moje pytanie, jeszcze raz ci je zadam.
Naduzywasz tego 'znaku "_/ " wiesz w ogole co to oznacza i skad pochodzi?
@Tie ?
http://www.allegro.pl/item106405744_113_rp_na_pandoria_.html
A to co? :baby:
Mithgar, unikasz odpowiedzi na moje pytanie, jeszcze raz ci je zadam.
Naduzywasz tego 'znaku "_/ " wiesz w ogole co to oznacza i skad pochodzi?
_/ - Hail:)
_/ - Hail:)
No prawie , ze dobrze ;)
Ale pytalem o to Mithgara.
Tak w ogole, to jesli nie zauwazyliscie, to jest to pozdrowienie hitlerowskie z 2 wojny swiatowej ( heil hitler ) ktorym poslugiwali sie nazisci,
czepialiscie sie mnie i Zikka, ze zabijamy polakow w grze natomiast poslugujecie sie znakiem, którym poslugiwali sie ludzie , którzy zabili miliony polakow podczas 2 wojny swiatowej w rl... co jest sprawa o wiele bardziej powazna.
" _/ " reka wyciagnieta w góre pod skosem, mniej wiecej 55 stopni... jesli sie dobrze przyjrzysz.
W Tibii wymyslil to Anakin Darkwood na azurze, gdy byla wojna polsko- szwedzka, dla 'osmieszenia' polakow.
Po czym bardzo szybko rozprzestrzenilo sie to po calej tibii, wiekszosc ludzi nawet nie ma pojecia co to oznacza.
http://www.americanserf.us/wp-images/posts/fuhrer.jpg
Powyzej macie zdjecie jak hitler wita tlumy swoich nasladowcow..
Jesli sie interesujecie historia to mozecie sobie to oczywiscie sprawdzic w kazdym innym zrodle..
Mysle, ze 99% z was o tym nie wiedzialo.
@Mithgar
Już wielokrotnie dałeś na tym forum przykład, że nie wiesz co piszesz, albo po prostu jesteś tak głupi, że nie dociera do ciebie, że twoje texty stoją na bardzo niskim poziomie.
@Tie
Szkoda czasu na Mithgara, tzn. na nowego ownera, który pojawił się mniej więcej od 60lv... Znałem Mitha do 60lv, i musze powiedzieć że to był zupełnie inny ziomek niż obecny owner, który zupełnie zniszczył tę postać.
@ All
On nie kapuje ironii, używa słów, znaków których nie rozumie, jest noobem i idiotą. Tak więc na tym forum obrażajcie go, a nie Mitha~~.
misterunio
26-05-2006, 19:15
HAHAHAHAHHAHAHA
Czy swoją głupotę wyssałeś z mlekiem matki?
Masz xx lvli od nich. Pewnie jesteś jakimś 26lvl co od czasu podgaduje ich czy chcą kupić bp hmmów i sprzedajesz tylko im bo sa cool.
Tie sharował, jeden z jego owerów o lvla 80-95~ (o ile pamietam) otwarcie sie do tego przyznaje.
Nie potrafię grac? Osiągnałem w Tibii więcej niż ty i całe twoje miasto, na swoim charze mam niewiele mniej expa i kasy niz Zikk, wiec nie pie%%%%dol glupot ze grac nie umiem.
Może ty i umiesz grać ale nie wszyscy ;]
misterunio
26-05-2006, 19:16
[QUOTE=Mithgar XX]Elo Ziomy :D
@Misterunio
Hehe, weź już exit lepiej i sie wyloguj stąd ^^. Pamiętam, jak cię kiedyś zabiłem z Mistyfem chyba za kradzież demon shielda. Namelocka miałeś: twoje pierwsze imię to Sir Miacheal Jordan :D.
QUOTE]
powiem że to nie ja ukradłem tarcze ;] i to mnie mnie zabijaliście ... Ja dzięki tej osobie ( kolega....) gram w tibie :D ... Poproostu gitess... każdy mnie o to posądza .. a to , że kumpel zaczął grać mym charem po mojej długiej przerwie to jużjego wina [nick'a nie podam ]
niemam 26 lev XD 20 :] [troche niegrałem]
Mithgar XX
26-05-2006, 20:58
@Riveen
Jeżeli znałeś mnie do 60lvl, podaj swoje namiary, to może se coś przypomnę.
Do 60lvl grałem tym charem sam, potem dziliłełem konto z kolegę, ale trochę znoobił mi postać, ale przecież go za to nie zabiję w rl :>. Płacił mi 40 PLN za tydzień grania polegającego na samym expieniu (!!!), bo miał hacka, a był tak uzależniony od Tibi, że nie mógł bez niej wytrzymać. Do forów ( tibia.com, tibia.org.pl, tibia.pl ) mam dostęp zarówno on, jak i ja. W dni powszednie czasem expił on, czasem ja, i to on nabił najwięcej expa na charze ( chyba 373k w dzień 8o na 60 którymś tam levelu ). Na 60lvl dopiero pokapowałem się, że gra nie ma zbtniego sensu, więc oddałem na trochę postać kumplowi, chyba podobnie tak Taj Pogromca zrobił. Chciałem nawet sellnać Mithgara na allegro, ale nie wypalił coś pomysł.
@Tie
Teraz przyznaj się, kto tobą grał. _/ A ten znaczek jest zajefajny:) Hail Tie!
@Misterunio
Wyślij mi na chara 10k, albo napiszę na forum, jaki jest name twojego prawdziwego chara :)
Mithgar/Venore
Rotfl ;d . Tak wogule bierzecie tą grę za poważnie trochę, brnijcie w to dalej, a skończycie tak ja mój drugi owner. Chciał się podobno nawet przez tibie zabić 8o Ale nawet spoko z niego ziom.
Nara!
@Misterunio
Wyślij mi na chara 10k, albo napiszę na forum, jaki jest name twojego prawdziwego chara :)
Mithgar/Venore
Nara!
Ty masz ze sobą problemy. Sam krytykujesz PA a pare chwil potem sam dajesz paymenta kolesiowi.
Pozdrawiam
Mithgar XX
26-05-2006, 23:23
. Sam krytykujesz PA a pare chwil potem sam dajesz paymenta kolesiowi.
A czy PA to coś złego? Sam powiedziałeś, że każdy ma grać tak, jak chce. Więc proszę cię, ale się mnie nieczepiaj.
Jeżeli ktoś chce mnie jeszcze powyzywać, to zapraszam.
A czy PA to coś złego? Sam powiedziałeś, że każdy ma grać tak, jak chce. Więc proszę cię, ale się mnie nieczepiaj.
Jesli zgrywasz kozaka, to zepsuje ci robote ;)
Nawet jesli podasz jego prawdziwego chara, ktokolwiek go ruszy ma hunta.
Over and out, enjoy the game.
Mithgar XX
26-05-2006, 23:44
Jesli zgrywasz kozaka, to zepsuje ci robote ;)
Nawet jesli podasz jego prawdziwego chara, ktokolwiek go ruszy ma hunta.
Over and out, enjoy the game.
Misterunio, masz czas do jutra:D
Tie - Od ciebie hunta to ma chyba z pół serwa8o
Fajnie być PA :> Mam hunta od ciebie jeszcze?
Misterunio, masz czas do jutra:D
Tie - Od ciebie hunta to ma chyba z pół serwa8o
Fajnie być PA :> Mam hunta od ciebie jeszcze?
Placic tobie to jest naprawde najmniej pozyteczna rzecz jaka mozna zrobic, moglby rownie dobrze wyrzucic kase w bagno, jak juz powiedzialem jesli ktos go ruszy przez to , ze podasz jego imie to bedzie mial doczynienia ze mna, a to raczej konczy sie tragicznie w wiekszosci przypadkow.
Mithgar XX
26-05-2006, 23:57
Placic tobie to jest naprawde najmniej pozyteczna rzecz jaka mozna zrobic, moglby rownie dobrze wyrzucic kase w bagno, jak juz powiedzialem jesli ktos go ruszy przez to , ze podasz jego imie to bedzie mial doczynienia ze mna, a to raczej konczy sie tragicznie w wiekszosci przypadkow.
OK. Napisałeś właściwie to samo, co w ostatnim poście :)
misterunio
27-05-2006, 00:24
nie no Tie jeste śmiły ;P zaczynam cie lubić XD
misterunio
27-05-2006, 00:31
@mithgar
gdybym miał kase...
@ Topic ...
a miałbyś pożyczyć kase ?? Tie pogromco ;P
Do 60lvl grałem tym charem sam, potem dziliłełem konto z kolegę, ale trochę znoobił mi postać, ale przecież go za to nie zabiję w rl :>.
Moim zdaniem to Ty najbardziej znoobiłeś tą postać. I nie samym graniem ale postami na forum.
misterunio
27-05-2006, 01:07
Moim zdaniem to Ty najbardziej znoobiłeś tą postać. I nie samym graniem ale postami na forum.
a możecie sie nie wyzywać do k u r w y nędzy ?
Nie uwłaczam nikomu w żaden sposób. Obserwuje i oceniam postawe niektórych posterów. -.-
misterunio
27-05-2006, 01:11
no widzę , lecz chodzi mi o całokształt ;]:]
misterunio
27-05-2006, 01:18
a może ty byś mi pożyczył/a kase ? :P
misterunio
27-05-2006, 01:22
te mithgar to z tym 10k to wiesz co ??? .. Ode mnie to możesz w pape zarobić ;/
Wojtas_Smieciarz
27-05-2006, 01:30
moze zrobic jakiegos chata specjalnie dla tych co tu pisza ;s
@ misterunio:
istnieje taka ciekawa opcja i nazywa sie ona edit 'bad' post
misterunio
27-05-2006, 01:32
gdzie ja wale bad posty wojtasek ;/
Mithgar XX
27-05-2006, 01:33
@Misterunio
Maciek mistrzu - :) Spoko, nic ci nie zrobię, bo przecież Gangsta Tie mnie zmiażdży. Nie pisz też post pod postem, bo źle to wyglada ;/
@Shinue
Go go :)
Idź lepiej Papieża witaj :>
misterunio
27-05-2006, 01:34
:] moge ci powiedzieć , że :
Misterunio , maciek mastah , <<cenzura bo nim gram>> , maciek mistrzu itd... (dawno nie używane):] :] B) :]
Wojtas_Smieciarz
27-05-2006, 01:39
Dawno nie uzywane.. tak tak ja tez w to wierze :) tylko popatrzcie na stronce(tibia.com plax) date zalogowania na kazda z jego postaci..
@Shinue
Idź lepiej Papieża witaj :>
;( Ja już stary z Ciebie nie moge. 8o ;( 8o ;( Poprostu nie moge ! :D ;( 8o :D ;( 8o :D 8o ;( 8o :D ;(
I nawet nie mam siły odpowiadać na te Twoje głupoty.
A już tym bardziej Cie wyzywać.
8o :D ;( 8o :D ;(
Mithgar XX
27-05-2006, 02:32
Wracajcie do gry lepiej zamiast pisac takie głupoty, tibia to całe wasze życie, naprzód!
Mithgar XX
27-05-2006, 19:47
Hehe, Ziku bana załapał na miech, do 25 czerwca będzie trochę więcej spokoju :)
A Shinue own3d na zerku :>
@up sam krytykowales typa a nie potrafisz edytowac ze piszesz 2 posty pod rzad..?
dobijaja mnie ciagle twoje wypowiedzi jakie to tie ma kiepskie pvp itp itd a tak wlasciwie to poza pisaniem tu to nie mozesz mu nic zrobic.. skoro nie mozesz mu nic zrobic to po co piszesz?
To bylo male offtopowe moje zdanie.
Mithgar XX
28-05-2006, 12:31
@Teo
To, że krytykuję kogoś o to, że pisze posty pod sobą, chodzi mi o to, że pisze to po upływie 3 minut, jeżeli nagle sobieo czymś przypomniał, nie wiedząc o opcji edit. Jeżeli wiesz, to tematy można odświeżać...Oczywiście po czasie dłuższym niż 15+h. A jeżeli coś do mnie masz, napisz name main chara i porozmawiamy sobie otwarcie ^^
Murderer
28-05-2006, 13:28
A jeżeli coś do mnie masz, napisz name main chara i porozmawiamy sobie otwarcie ^^
Czy ty krytykowales Tie i Zikka za PA? Rotfl, fun..
Mithgar XX
28-05-2006, 13:46
Czy ty krytykowales Tie i Zikka za PA?
Nom. A to co, drugie konto Tie?
Nie gram na Pandorii :) wiec mozemy sobie poklikac. Chodzi mi ogolnie o twoje posty. Nie podobaja mi sie i tyle mam do powiedzenia. Z tego co zrozumialem to byla jakas wojna, Twoja gildia przegrala a ty padles jakis czas temu a upust swojej zlosci dajesz piszac na forum. Rozumiem ale neguje. I nie mam nic wspolnego z Tie czy innymi rzeczami.
Murderer
28-05-2006, 20:21
Nom. A to co, drugie konto Tie?
Nah, od dluzszego czasu nie gram na Pandori (mialem tam 42 pallka). Jestes bardzo zabawny najpierw wyzywajac zikka i tie za pa, a nastepnie rzucasz tekst do goscia "podaj mi swoj nick to pogadamy" rotfl..
Eskimosek
28-05-2006, 20:33
niezle ubawiłam sie czytając forum :D .. wsio ;) pozdrowionka Tie, Krawaciku mój xD
misterunio
28-05-2006, 20:57
Mithgar jest nieźle moim zdaniem dziwny... Oczernia a sam nie przestrzega ...
Ciulek xD :]
Mithgar XX
28-05-2006, 21:57
@Murderer
Chcę znać nick, bo chce wiedzieć z kim rozmawiam po prostu, moge wiedzieć, nie?
@Teo
Rotfl, jaka gildia, w której byłem? Byłem chyba w jednej gildii czy dwóch gildiach, które miały w podpisie ,,Rekrutujemy od 40lvl+"! Jak nie wiesz, to nie mów.
@Eskimosek
:)
@Misterunio
Wyjdź8o
misterunio
29-05-2006, 01:26
@mithgar
Człowieku.. bezsensewno gadanie , pie r dolenie o niczym , poprostu myśle, że zazdrośc ...
I nie mugł byś się uspokoić ??? B)
Mithgar XX
29-05-2006, 01:44
poprostu myśle, że zazdrośc ...
wtf?
Nikomu nie zazdroszczę niczego w tej nawet fajnej grze, szkoda tylko, że zalanych masą newbie twojego pokroju.
Juzek bananysty
02-06-2006, 23:14
wiecie co wam powiem , .... wkurzacie mnie , a najbardziej Mithgar XX-.- , wszystko ci niepasuje Mithgar co ci jest padles no mowi sie trudno , ale zeby walkowac to samo przez kilkadziesiat stron tematu ? X( zaden kolejny twoj post nic niewnosi nowego , powtarzasz to co napisales wyzej tylko ze w innej formi i moja rada : Nieodzywaj sie juz . A co do reszty to niejestescie lepsi :p . Co do Tie i Zikka , niekozaczcie sie tak bardzo bo kiedys sie mocno zdziwicie (to nie jest grozba).
PAndoria schodzi na psy ;(
Mithgar XX
03-06-2006, 12:20
wiecie co wam powiem , .... wkurzacie mnie , a najbardziej Mithgar XX-.- , wszystko ci niepasuje Mithgar co ci jest padles no mowi sie trudno , ale zeby walkowac to samo przez kilkadziesiat stron tematu ? X( zaden kolejny twoj post nic niewnosi nowego , powtarzasz to co napisales wyzej tylko ze w innej formi i moja rada : Nieodzywaj sie juz . A co do reszty to niejestescie lepsi :p . Co do Tie i Zikka , niekozaczcie sie tak bardzo bo kiedys sie mocno zdziwicie (to nie jest grozba).
PAndoria schodzi na psy ;(
Oj, józiu, może się przedstawisz? :>
Takiego nooba na 15lvl z plate setem nawet nie ma po co ruszać -.- Więc proszę, ale się nie odzywaj....nie masz po co.
I po co odświeżyłeś temat :D
@^^
Mithgar: Ty masz prota od Zika?
xxxx: No. Robiłem bp explo, zik przyszedl, powiedzial, ze mam placic mu bp explo i bedzie mnie protektowal
Mithgar: aha
8o PA plx ;d
Mithgar
Najpierw masz problemy ze padles przez PA, a teraz sam chcesz ludzi huncic zato ze cos o tobie pisza?
PA plax? ;>
Ps.
Tylko mnie niebij za to :P
Mithgar XX
03-06-2006, 13:39
Mithgar
Najpierw masz problemy ze padles przez PA, a teraz sam chcesz ludzi huncic zato ze cos o tobie pisza?
PA plax? ;>
Ps.
Tylko mnie niebij za to :P
Tego klienta z forum Misterunio to kiedyś już zabiłem, a teraz nie moge tego zrobić, bo pz szkoda ;/.
Nie będę cię bić, bo nic do ciebie nie mam 8o
Juzek bananysty
03-06-2006, 14:32
Oj, józiu, może się przedstawisz? :>
Takiego nooba na 15lvl z plate setem nawet nie ma po co ruszać -.- Więc proszę, ale się nie odzywaj....nie masz po co.
Wiesz co i tu sie mylisz niestety niemam 15 lvl i niemam plate seta mam owiele wyzszy lvl i owiele lepsze zeczy , a na Pandori gram jzu od dlugiego czasu i wiem o niej wiecej niz ty .Wiec zamkni ta swojom niewypazonom m*r*e i idz do kata i tam sie wyplacz a nie spamujesz ciagle na forum twoimi "madrosciami" X(
Wiesz co i tu sie mylisz niestety niemam 15 lvl i niemam plate seta mam owiele wyzszy lvl i owiele lepsze zeczy , a na Pandori gram jzu od dlugiego czasu i wiem o niej wiecej niz ty .Wiec zamkni ta swojom niewypazonom m*r*e i idz do kata i tam sie wyplacz a nie spamujesz ciagle na forum twoimi "madrosciami" X(
Mithgar own3d?
Mithgar XX
03-06-2006, 15:05
Archer de'Sade?
Lecz dyskleksję :D
owiele
jzu
swojom
niewypazonom
Hehe, dziecko :D
@Naabsky
Tak, Own3d, spadłem z krzesła, jak to przeczytałem :)
Hmmm niepodaj dokladnie danych bo tez go sprawdzalem po skillach i lvlu :)
a i nieczepiaj sie prostego prostaka, przeciez kazdy moze sie pomylic piszac cos po 'Polskiemu' :P
Mithgar XX
03-06-2006, 15:30
Jak to nie on, to wkręca, podając się za 60+lvl :). Nie rozumiem takich, co się podszywają.
Nabbsy, weź mnie do gildii :D
Juzek bananysty
03-06-2006, 15:32
Ja sie niepodszywam pod nikogo :P lolu .
Jak to nie on, to wkręca, podając się za 60+lvl :). Nie rozumiem takich, co się podszywają.
Nabbsy, weź mnie do gildii :D
Sorry, nie dla noobów XD
Juzek bananysty
03-06-2006, 15:36
Sorry, nie dla noobów XD
Dobrze powiedziane :)
Mithgar XX
03-06-2006, 16:03
Sorry, nie dla noobów XD
Eee, nabiłem 70lvl prawie, to chyba noobostwo mam daleko za sobą8o
@JÓzio
Pfodaj swojeimie na mejnie, bo nieweiem, zy kim rozmafiam :D
Eee, nabiłem 70lvl prawie, to chyba noobostwo mam daleko za sobą8o
@JÓzio
Pfodaj swojeimie na mejnie, bo nieweiem, zy kim rozmafiam :D
EuahahuaehuahaehaeUEHAUHAEhaUEHAEUHhauehauhEAHUHUE haehuahaha
@Mithgar
Kilku ludzi cie nielubi, niemam zamiaru narazac gildi :P
@Julka czy jak jej tam
Niemialem zamiaru obrazac mithgara, ale skoro tak... Myślisz?
Mithgar XX
03-06-2006, 18:07
EuahahuaehuahaehaeUEHAUHAEhaUEHAEUHhauehauhEAHUHUE haehuahaha
@Mithgar
Kilku ludzi cie nielubi, niemam zamiaru narazac gildi :P
@Julka czy jak jej tam
Niemialem zamiaru obrazac mithgara, ale skoro tak... Myślisz?
Nie,,lubi" mnie tu z kilka osób, ale są to wiesz..80llvl+ :D
Co do tego, że nie mam tu żadnych znajomości, to prawda, bo spokój mają ci, co grają tu od zarania dziejów serwera.
Poza tym, jak może wiesz, nie gram już tu od jakiegoś czasu, tworzę parę innych postaci na innych światach.
Chyba tylko pekowanie mi zostało, choć wczoraj jak ruszyłem nogę z depo, dostałem UE od pewnej osoby...*****fs chyba :D Nie wiem, czego chciał ode mnie.
Chociaż denerwuje mnie to, że ludzie, z którymi kiedyś grałem, robiłem questy, hunciliśmy dle...odwrócili się ode mnie. Niektórzy z nich wypłacili się i powiedzieli, że jak ktoś zobaczy, że gadają z huntowaną osobą, źle to się dla nich skończy.
/Powodzenia:)
Juzek bananysty
03-06-2006, 21:37
Nie,,lubi" mnie tu z kilka osób, ale są to wiesz..80llvl+ :D
Co do tego, że nie mam tu żadnych znajomości, to prawda, bo spokój mają ci, co grają tu od zarania dziejów serwera.
Poza tym, jak może wiesz, nie gram już tu od jakiegoś czasu, tworzę parę innych postaci na innych światach.
Chyba tylko pekowanie mi zostało, choć wczoraj jak ruszyłem nogę z depo, dostałem UE od pewnej osoby...*****fs chyba :D Nie wiem, czego chciał ode mnie.
Chociaż denerwuje mnie to, że ludzie, z którymi kiedyś grałem, robiłem questy, hunciliśmy dle...odwrócili się ode mnie. Niektórzy z nich wypłacili się i powiedzieli, że jak ktoś zobaczy, że gadają z huntowaną osobą, źle to się dla nich skończy.
/Powodzenia:)
Wiesz co wcale sie niedziwie ze nikt cie nie lubi , bo z twoim charakterem to nietrudno o wroga .
Mithgar XX
03-06-2006, 22:04
Wiesz co wcale sie niedziwie ze nikt cie nie lubi , bo z twoim charakterem to nietrudno o wroga .
A ty przestań się podszywać!! Sprawdzałem cię! Nie jesteś tym kolesiem z Pandorii, nawet pewnie tam nie grasz xD.
Chroń swój plate set -.-. Stfu, noob.
Juzek bananysty
03-06-2006, 22:13
Ojej niezesraj sie z tych nerwow , ok niemam takiej postaci mam ciut mniejsza lvl , i dlaej niemam plate seta bo mam lepszy sprzet . I gram na Pandori . Stfu idiots plx !!!!
Mithgar XX
03-06-2006, 22:18
Ojej niezesraj sie z tych nerwow , ok niemam takiej postaci mam ciut mniejsza lvl , i dlaej niemam plate seta bo mam lepszy sprzet . I gram na Pandori . Stfu idiots plx !!!!
Hehe, dziecko :D.
Podaj swój nick, będę wiedział, kogo zmiażdżyć, jak się tu wypłacę.
I zmień staty w swoim profilu :)
Juzek bananysty
03-06-2006, 22:30
No widziszi tu dochodzimy do setna tego tematu :) sam krytykowales innych za PA , a teraz coz to ? sam mi grozisz , jak to ujoles : "pdaj swój nick, będę wiedział, kogo zmiażdżyć" . Wiec po 1 :
- najpierw zaczni od siebie , a potem zaczni oceniac innych
po 2 :
- wogule to jak czytalem ten temat od poczatku to bylem po twojej stronie ale im bardziej konca tematu tym zaczynam rozumiec innych , a nienawidzic ciebie , wiec posluchaj jestes zauwielbiam jesc bananysty koles , ale WYJDZ juz i zamkni za soba drzwi na klucz .
Mithgar OwNeD :cup:
Mithgar XX
03-06-2006, 22:49
No widziszi tu dochodzimy do setna tego tematu :) sam krytykowales innych za PA , a teraz coz to ? sam mi grozisz , jak to ujoles : "pdaj swój nick, będę wiedział, kogo zmiażdżyć" . Wiec po 1 :
- najpierw zaczni od siebie , a potem zaczni oceniac innych
po 2 :
- wogule to jak czytalem ten temat od poczatku to bylem po twojej stronie ale im bardziej konca tematu tym zaczynam rozumiec innych , a nienawidzic ciebie , wiec posluchaj jestes zauwielbiam jesc bananysty koles , ale WYJDZ juz i zamkni za soba drzwi na klucz .
Mithgar OwNeD :cup:
I tu jest pies pogrzebany, bo ja sram na to, co myślą o mnie inni, a zwłaszcza tacy jak ty8o.
Sam wyjdź. I się nie podszywaj.
Niedługo sam będziesz ,,OwnNeD". Tylko potem nie płacz.
Juzek bananysty
03-06-2006, 22:59
Czy to jest grozba ?
Mithgar XX
03-06-2006, 23:10
Czy to jest grozba ?
Hehe
Tak.
I tu jest pies pogrzebany, bo ja sram na to, co myślą o mnie inni, a zwłaszcza tacy jak ty8o.
Sam wyjdź. I się nie podszywaj.
Niedługo sam będziesz ,,OwnNeD". Tylko potem nie płacz.
BUAhauaha nie no Mithgar powalasz mnie;) Pare osób już to mówiło ale ja dorzuce swoje "Pięć groszy".
Sam krytykowałeś Tie/Zikka za to co robią itp...itd... a teraz co?Sam grozisz dla "noobów"I ty niewidzisz,że "Paujesz" bo dla ciebie się wydaje to normalne.A jak do kogoś tu na forum napisałeś,że jak go "owniesz" to żeby nie płakał:D A sam na początku tego tematu co robiłeś?:baby:
To by było na tyle,kącze i pozdrawiam:)
Juzek bananysty
03-06-2006, 23:14
Hehe
Tak.
Muglbym znowu wyglosic pieknom przemowe na temat twoich gruzb i jeszcze innych zeczy , ale zauwazylem ze to neiam sensu w twoim przypadku gdyz jestes Tępy O_o. Radze ci , zaluz sobie osobny temat pod tytulem " Mithgar i jego kompleksy mniejszosci" gdzyz przesto z raz padles obwiniasz wszystkich i wszytko .
Mithgar XX
03-06-2006, 23:45
Muglbym znowu wyglosic pieknom przemowe na temat twoich gruzb i jeszcze innych zeczy , ale zauwazylem ze to neiam sensu w twoim przypadku gdyz jestes Tępy O_o. Radze ci , zaluz sobie osobny temat pod tytulem " Mithgar i jego kompleksy mniejszosci" gdzyz przesto z raz padles obwiniasz wszystkich i wszytko .
Radzę ci, weź się za naukę polskiego, bo twoich postów to sie czytać nie da!
Muglbym
pieknom
neiam
more....
Założe się, że masz 12lat :)
A tak btw. ośmieszasz się bardziej ode mnie8o Ja otwarcie przyznaję, jaką mam postać, a ty kłamiesz i do tego bezczelnie:confused:
obaj jestescie pier***nieci...
Mithgar- PA wannabe, ale niedawno plakales ze cie ubili
Julka- Pan podszywajacy sie pod innych bo tak by go nikt niezauwazyl,
co do wieku to sie z biedaka nienabijac, tibia niejest gra tylko dla 18+ -.-
i tak, kup sobie slowniczek albo poszukaj w necie jak niektore wyrazy sie pisze :P
@Topic
chyba nic nowego niebedzie :)
Mithgar XX
04-06-2006, 01:14
No właśnie, może byśmy tak pogadali o obecnej sytuacji....
To może ja zacznę.
Jak myślicie, na jak długo wolne będą osoby, które płaciły w ostatnim czasie Wielkiej Trójcy Serwera?
Juzek bananysty
04-06-2006, 11:05
Ok niema sensu dluzej ciagnąnć tej kłótni wiec zajmijmy sie tematem :P
Według mnie po jakimś czasie , jak to nazwales Weilka trojca serva obudzi sie i kolejny raz będzie chiala paymentu , to normlane ze po jakimś czasie znów zapragnom znęcania się na słabszych.
dopoki znowu cos nieodjebia XD
mith kogos zabije i zaraz bedzie ze zabiles kolege kolegi kuzyna uhmakera fenzy :P
albo wejdziesz komus do tomba i cie zhunca zato ze chciales ukrasc loot
mozna tez zato ze sprzedajesz itemy po zlych* cenach...
*zle ceny to tak naprawde kolejny smieszny pretekst do zabicia ciebie
mam jeszcze kilka pomyslow ale zostawie je dla siebie samego jak bede h lvlem xD muahahahahahaha... [...] ...hahahahahahaha...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.