Pokaż pełną wersje : Mundial 2k6
Dotknal nogi henry'ego ale henry wcale tego nie poczul a jego przewrotka byla symulacją. I to ze portugalczyk bardzo lekko dotknal nie mialo absolutnie zadnego wplywu na to ze henry sie potem przewrocil. Karny niesluszny.
Przykro mi, ale sluszny. Dotknal lekko, to dotknal lekko.
Henry mogl prawie wcale nie poczuc tego, ale przewrocil sie o nogi Carvallho.
Karny!
noobowaty mistrz
06-07-2006, 23:00
Przewrocil sie o nogi carvalho bo sam tego chcial i na nie po prostu wlazł, a nie dlatego ze portugalczyk je mu podstawil. Karny niesluszny. :p
Tak, ale sie przewrocil o jego nogi!
Czy tego chcial czy nie!
KArny sluszny.
noobowaty mistrz
06-07-2006, 23:08
Jesli by rozumiec w taki sposob to wynika z tego ze mozna sie po prostu rzucic na nogi obroncy i juz jest karny. 8o
Jesli by rozumiec w taki sposob to wynika z tego ze mozna sie po prostu rzucic na nogi obroncy i juz jest karny. 8o
Nie! Henry biegl, a Cravallho zachaczyl go swoja noga.
Więc... Jeśli Henry tego nie poczuł, widać na ujęciu jak patrzył w stronę piłki, to skąd wiedział, że ma upaść?
Rune Kene
07-07-2006, 10:04
Tak czy siak karny byl i Francja wygrała...
France !
Pozdro
noobowaty mistrz
07-07-2006, 10:41
Nie! Henry biegl, a Cravallho zachaczyl go swoja noga.
Carvalho jedynie leciutko dotknął swoją nogą Henry'ego, co nie miało absolutnie żadnego wpływu na dalszy przebieg akcji.
Więc... Jeśli Henry tego nie poczuł, widać na ujęciu jak patrzył w stronę piłki, to skąd wiedział, że ma upaść?
Bo patrząc w piłkę zobaczył obok niej nogi Carvalho i zaczął symulować faul.
ciemne dropsy
07-07-2006, 11:37
up: widac ze dobrze sobie nick dobrales -.-' (do mojego tez sie mozesz przyczepic, mow co chcesz)
Czlowieku, kazdy upadek w polu karnym kazdego pilkarza jest dla pewnosci wykonany troche bardziej spektakularnie niz normalnie, zeby byl faul. Po drugie, to jest do cholery nie wazne, czy lekko, czy mocno. Wazne ze dotknal i Henry mogl sie o nie przewrocic. Po drugie przeczytaj jeszcze raz moj wczesniejszy post, bo mi sie nie chce drugi raz tego samego pisac.
Carvalho jedynie leciutko dotknął swoją nogą Henry'ego, co nie miało absolutnie żadnego wpływu na dalszy przebieg akcji.
Nie mialo wplywu? To wywrotka to nie wplyw? Carvalho nie dotknal pilki za to zachaczyl Henrego. Przepisy mowia jasno: jezeli zawodnik dotknie zawodnika druzyny przeciwnej sprawiajac, ze akcja zostanie przerwana bez uprzedniego dotkniecia pilki jest faul. Bylo tak? Bylo. A to czy to byla symulacja czy nie to inna historia. Pilkarz musi byc takze cwaniakiem, a nie laluniem ktory nabiera sie na sztuczki napastnika.
@noobowaty mistrz
Czlowieku!
Leciutko ale dotknal!
Amagad, zakonczcie ta dyskusje, bo to nie prowadzi to niczego. Bylo minelo, byl karny czy go nie bylo to tylko Henry i byc moze Carvalho wiedza. Jednak juz jest po fakcie, Francja w finale i wasze gadanie nic tu nie pomoze.
A co finalu i meczu o 3 miejsce... niech wygra lepszy.
na zdjeciu widac ze mu haka daje.
btw. do fanow Wlochow - Meczyk w 1/8 finalu Włochy - Australia jak Grosso przewrocil sie o lezacego Neilla. Czy wtedy był słusznie przyznany karny dla makaroniarzy? Sędzia dał się oszukać i tyle.
Piłkarze powinni mieć fotokomórki na nogach i wtedy malo kiedy bylyby rzuty karne.
Viva La France !!
@UP
Jakby to nazwac, TAK BYL KARNY!!!
ciemne dropsy
07-07-2006, 13:21
WSK: Karny sluszny, mogl zabrac nogi skoro nie atakowal pilki, po co one tam lezaly?
A tak w ogole to naprawde szczerze gratuluje Francji drugiego miejsca ;)
WSK: Karny sluszny, mogl zabrac nogi skoro nie atakowal pilki, po co one tam lezaly?
A tak w ogole to naprawde szczerze gratuluje Francji drugiego miejsca ;)
Zgadzam sie z Toba.
Czmeu nie zabral nogi?
A co do Francji.
Te kolesie graja jakos dziwnie, ale wygrywaja.
Czy Włochy pokonaja ich?
9 lipca PLX!
W meczu Wlochy - Australia oczywiscie nie powinno byc karnego, kazdy o tym wie. Jedynie idi*ta mogl podyktowac nieslusznego karnego w 93 minucie meczu 1/8 finalu MŚ. Ale coz, sedziowie pomagaja faworytom. W koncu Australia w 1/4 zamiast Wloch to by bylo cos strasznego... Lepiej bylo faworyzowac Wlochow, ktorzy imo grali slabiej, ale mimo zagrali lepiej od Francji w 1/2 i mam nadzieje, ze to oni wygraja.
EOT z mojej strony.
A co do meczu o 3 miejsce, mam nadzieje, ze to Portugalia wygra - zasluzyli na to.
Chciałbym aby Włosi byli mistrzami świata ,a 3 miejsce zajeła Portugalia :)
W meczu Wlochy - Australia oczywiscie nie powinno byc karnego, kazdy o tym wie. Jedynie idi*ta mogl podyktowac nieslusznego karnego w 93 minucie meczu 1/8 finalu MŚ. Ale coz, sedziowie pomagaja faworytom. W koncu Australia w 1/4 zamiast Wloch to by bylo cos strasznego... Lepiej bylo faworyzowac Wlochow, ktorzy imo grali slabiej, ale mimo zagrali lepiej od Francji w 1/2 i mam nadzieje, ze to oni wygraja.
EOT z mojej strony.
A co do meczu o 3 miejsce, mam nadzieje, ze to Portugalia wygra - zasluzyli na to.
Omg, sluszny poniewaz Włoch przewrocil sie o nogi Asutralijczyka, ktory sie wylozy na polu karnym.
Mogl sienie rzucac facetowi pod nogi.
Maximus89
09-07-2006, 00:28
No i zasłuzony zwicyesca meczu o 3 miejsce-Niemcy. Grali lepiej i efektywniej. Świniopas oddał 3 ładne strzaly,po ktorych padały bramki(jedna po rykoszecie-samobój). Klose tez ma raczej pewny tytuł króla strzelców...Teraz czekam na finał-FORZA ITALIA
Włochy - Australia
Przeciez ten Grosso wbiegl w lezacego. To odwrotnie faul powinien byc : ] Nie kopie sie lezacego, nawet w pilce : - )
heh wy - kibice makaroniarzy - jeszcze bedziecie te wasze posty edytowac, bo zabojady i inne swinstwojady wygraja. Wargulec Anri hattricka nawet strzeli ; )
xedhgyr zezathyn
09-07-2006, 17:47
francja wygra...musi wygrać...ja njie chce przegrywać drugi raz lodów!!!nieeee!!!
Co do finału... myślę że Francja zrobi niespodzienke tak jak z Brazylią, ale wszystko jest możliwe.. ;)
Ciekawe - Francja i Włochy dostały najmniej głosów w ankiecie...
Muszę to powiedzieć: ITALIA!
Panowie!
Jak emocje po Iszej polowie? Dla mnie ten mecz wyglada, jakby nie byl finalem. Zobaczymy,
Zidane przepieknie wykonany karny, a Barthez dość słabo broni.
B) Piekny strzal Zizu, Barthez kiepsko, Materazzi (czy jak on) dobrze i zle.
Glory, glory, alleluja, Francja wygra nie ma ch*ja!
Widzieliscie ze Podolski na zadnym meczu Niemcow nie spiewal ich hymnu? :)
Hahahahhaha Nie Moge Ku-rwa Z Zidane Hahahahhahaha . Hail Him _/ Tak Kurwa Przepiekne Pozegnanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angel of Death
09-07-2006, 23:22
No trzeba przyznać że żabojady grały lepiej, ale i tak Włosi rlz ;D FORZA ITALIA !
Zidane sux ! ;[
Muszę to powiedzieć: ITALIA!
Ha! Za Italię!
OnlyM(PL)
09-07-2006, 23:25
Qwa 5 cm nizej i gramy dalej afff dyche przejebalem n/c
Koronowany rycek
09-07-2006, 23:30
Od dzisaj nie jem
@Pizzy
@Makaronow
@Pomidorow
@Topic
a tak na serio, to Francja powinna byc mistrzem
Kurde, Francja przegrała ;(
Ekhm.
Francja przegrala.
Ale w regulaminowym czasie gry Maluda byl 2x faulowany w polu karnym i powinien byc karny.
BRAWO ITALIA!
Ku**a!
Je**naa FIFA!
Wprowadzcie podglad!
Zidane troche przesadził z tą "główką"!
Fak Fak Fak
Gdyby nie głupi Zidane, Żabojady by byłi znowu mistrzami świata...
Olorion.
09-07-2006, 23:38
HAHAHAHAH FORZA ITALIA FTW _o/
Mimo wszystko "Viva la France!"
CO do Zizu.
Zachowal sie jak HAM xD
Szkoda, że Zidane w ten sposób zakończył swoją karierę.
http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/1152478045.jpg
Jedyne co narazie skomentuje :
heh wy - kibice makaroniarzy - jeszcze bedziecie te wasze posty edytowac, bo zabojady i inne swinstwojady wygraja. Wargulec Anri hattricka nawet strzeli ; )
To co WSK. Poedytujesz swoje posty?
Zgadzam się z tobą Raul, a mógłbyc bohaterem ...
Szkoda, że Zidane w ten sposób zakończył swoją karierę.
(CUT)
Poprostu mogl sie tak nie zachowac!
Na co te uderzenie???
Choc... umie sie bic B)
Nie cytujemy zdjęć!
Czemu?
Eh i tak głupio zakończył kariere : / Teraz pewnie będą się drzec na niego ze mecz zepsuł... a dotego został sprowokowany przez tego włocha -.- i gupi sędzia bo nie podyktował kolejnego karnego. -.- VIVA LA FRANCE!
Olorion.
10-07-2006, 00:01
a i btw
Włochy 8 2.83%
wszyscy w nich wierzylismy : D
http://images.cainer.net//uploads/zidane.gif
Chyba nie tak sobie to wyobrazał Zizou...
By Vandoz
CO do Zizu.
Zachowal sie jak HAM xD
A odczytałeś z warg co powiedział materac? Jesli tak to sie podziel, jeśli nie to narazie możesz stulić pysk.
Maximus89
10-07-2006, 00:09
Po tym finale mam mieszne uczucia...Z jednej strony cieszy zwyciestwo Włoch,ktorym kibicuję odkąd interesuje mnie piłka. Z drugiej strony karnego nie wykorzystał mój ulubiony piłkarz-Trezeguet..... Duży wkład w to zwyciestwo mieli piłkarze Juve i to własnie jeden z nich w swoj jubileusz(100mecz) uniusł puchar-Cannavaro. Według mnie jest to w tej chwili najlepszy obrońca na świecie,co zresztą pokazał w finale i podczas całego tego turnieju.
FORZA ITALIA!!FORZA JUVE!!
Byłem za Włochami od początku, to na nich głosowałem w ankiecie. Przyznawać się teraz do pozostałych sześciu głosów.
Jak ktoś mi powie co Materac pieprzył do Zidane'a to ma u mnie browara albo i dwa :| ciekawi mnie to jak cholera.
Uważam, że Włosi nie zasłużyli na wygraną. Francja grała zdecydowanie lepiej i powinna mieć drugi rzut karny, który Zidane pewnie by wykorzystał. Karne to po prostu łut pieprzonego szczęścia... Trezege~ (nie wiem jak się pisze -.-) nie strzelił przez chamskiego pecha - kilka centymetrów nizej i by wpadła piękna bramka.
Alerione
10-07-2006, 00:18
viva italy nie glosowalem w ankiecie -wogule ale zaglosowalbym na italie
Viva Italy
Edit: prawie bym zapomnial @down2 przypomnial
Hail Inter
http://http://images.cainer.net//uploads/zidane.gif
Viva la Italiano ;)
Jak ktoś mi powie co Materac pieprzył do Zidane'a to ma u mnie browara albo i dwa :| ciekawi mnie to jak cholera.
Uważam, że Włosi nie zasłużyli na wygraną. Francja grała zdecydowanie lepiej i powinna mieć drugi rzut karny, który Zidane pewnie by wykorzystał. Karne to po prostu łut pieprzonego szczęścia... Trezege~ (nie wiem jak się pisze -.-) nie strzelił przez chamskiego pecha - kilka centymetrów nizej i by wpadła piękna bramka.
Szczęście sprzyja lepszym , nie mówię tylko o tym meczu
ciemne dropsy
10-07-2006, 00:26
FORZA ITALIA ! Hail Juve ! Hail Milan ! Hail Inter ! Wszyscy kibice Wloch i Wloskich klubow, dzisiaj jestesmy razem ! Nareszcie puchar powrocil !
Mniejszy Hail Dla mnie i dla Supermana, no i dla tych co oddali glos na Wlochow w ankiecie ;- )
A co do reszty: Co, boli was to ze zabojady odpadly? Boli was to ze Zidane dal sie sprowokowac? Materazzi wyklinal go tak samo jak Zidane wyklinal jego, bylo to widac. Szczescia nie bylo, rozstrzygnely karne. O szczesciu w bramce dla Wlochow nie ma co mowic, po prostu ladna brama. A wam proponuje przejrzec na oczy, zapomniec o utartych pogladow na temat Wlochow i patrzec obiektywnie...
jupiii jaka radość.niesmak po zachowaniu ZZ.bywa Forza Italia
mam nadzieję że amnestii nie będzie
Ghost Nieudany
10-07-2006, 00:39
Szkoda, bo Francuzi grali lepiej cały mecz, ale polegli w karnych - głównie przez tego szmaciarza Trezegeut, który się gubi, jak nie może zagrać ręką. No i pewnie o tym zaważyła "fenomenalna" gra głową Zidane'a. =(
Ciekawe co ten gosc powiedzial ziziemu ze on sie tak wpienil i pociagnol mu z dysi?? Stawialem na Francje... i to Francuzi grali lepiej caly mecz(a 2 polowe to juz wogole).
FORZA ITALIA ! Hail Juve ! Hail Milan ! Hail Inter ! Wszyscy kibice Wloch i Wloskich klubow, dzisiaj jestesmy razem ! Nareszcie puchar powrocil !
Mniejszy Hail Dla mnie i dla Supermana, no i dla tych co oddali glos na Wlochow w ankiecie ;- )
A co do reszty: Co, boli was to ze zabojady odpadly? Boli was to ze Zidane dal sie sprowokowac? Materazzi wyklinal go tak samo jak Zidane wyklinal jego, bylo to widac. Szczescia nie bylo, rozstrzygnely karne. O szczesciu w bramce dla Wlochow nie ma co mowic, po prostu ladna brama. A wam proponuje przejrzec na oczy, zapomniec o utartych pogladow na temat Wlochow i patrzec obiektywnie...
Masz jakies komiksowe dymki w telewizorze czy coś? Skąd wiesz co oni mówili?
Kilka postów wcześniej pisałem, że gra Włochów coraz bardziej mi się podczas tych mistrzostw podoba. Jednak w Finale zawiodłem na nich, nic nie grali, no może poza bramką i strzałem bodajże Toniego w poprzeczkę. Francuzi grali świetnie, przeważali, królował Zidane i Ribery, według mnie najbardziej niedoceniony piłkarz tych mistrzostw. Włosi stali ograniczając swoją grę do wybijania piłek z własnego pola karnego. Nie należy zapomnieć też o niepodyktowanym dla Francuzów rzucie karnym. No i potem ta fatalna sytuacja. Na powtórkach to wyglądało tak, że po zajściu w polu karnym Zidane i Materazzi poklepali się i rozeszli. W momencie kiedy Zidane wyprzedzał Materazziego ten mu coś powiedział, co go sprowokowało. Jednak pomimo tego fatalnego incydentu w całym meczu lepsi byli Francuzi. Wygrali jednak Włosi, w rzutach karnych, które zawsze są loterią.
Tak czy inaczej Włochy Mistrzem Świata 2006.
Forza Italia.
Tak samo mogę powiedzieć, że Zidane miał chamskiego farta - kilka centymetrów wyżej i...
Maximus89
10-07-2006, 01:17
Szkoda, bo Francuzi grali lepiej cały mecz, ale polegli w karnych - głównie przez tego szmaciarza Trezegeut, który się gubi, jak nie może zagrać ręką. No i pewnie o tym zaważyła "fenomenalna" gra głową Zidane'a. =(
Weż osiagnij tyle co Trezegol, wtedy będziesz mógł go nazywać "szmaciarzem". Dajesz dowód że wogle sie nie znasz na piłce i nie powinieneś sie wypowiadać na żadnych forach bo sobie jeszcze wstydu narobisz. On jest jedym z najlepiej wykańczających akcje zawodników na swiecie, wiec ktos taki jak ty nie ma prawa go oceniać. A że koledzy z zespołu nie stworzyli mu zadnej akcji to już nie jego wina...A co do karnego to strzalejąc w okienko piłkarz zawsze ryzykuje,ale za to strzał jest nie do obrony. Nie ma nic za darmo-coś za coś. Wielcy piłkarze zawsze pudłowali w waznych momentach. Hail Baggio:) Hail Trezeguet;)
Mc macio
10-07-2006, 01:18
A ja sie musze pochwalic...głosowalem na Francuzow od poczatku
I w sumie to oni wygrali, tam jedna statuetka w tą czy w tą
ale mimo wszystko niedosyt jest, mogł Zidane jeszcze materacowi poprawić
http://imagesocket.com/images/zidane29b.gif
xD
Wiecie czemu Zinedine "Ironhead" Zidane walnął materazziego? :p
"You playing like Rasiak"
Fak Fak Fak
Gdyby nie głupi Zidane, Żabojady by byłi znowu mistrzami świata...
Zidane mial najwyrazniej ogromne powody aby tak potraktowac tego wlocha. I skad masz pewność że zdobyli by puchar? Przeciez to glownie dzieki Zidane Francja zawdziecza final.
Szkoda mi Francji, a byli tak blisko ;//
Straznik Monopolowego
10-07-2006, 01:45
CO do Zizu.
Zachowal sie jak HAM xD
Zamknij kutfa morde
Zizu byl jest i bedzie wieli (nie tak jak Henry ale jest xD)
Nie wiadomo co mu ten frajer nagadal :/
Ale jak mu Zidan dowalil z glowki to jak by zginą moj autorytet piłkarski :(
Francja byla lepsze ,Francja strzelala ,Francji nie podyktowano karnego (słusznego) Francja byla lepsza a wyszcy wlosi niech sie schowaja i dziekuja sedziemu
1) Nie usprawiedliwiajcie Zidana - zamiast pierdzielnac Materacowi z glowki, mogl mu cos odpowiedziec, w podobnym stylu. A to, ze chcial pokazac, jaki to z niego gladiator, zaplacila cala druzyna, bo pewnie karniaka by walnal. Co nie zmienia faktu, ze gdybym go znal, postawilbym mu piwo :)
2) Ludzie, przestancie pisac "FORZA ITALIA". Nauczycie sie dwoch slow po wlosku i juz myslicie, ze jestescie pr0 g4m3rz.
dobrze gadasz nekromanta
@zidane to kurde mogl jeszcze na ziemi go skopac _/ ZIDANE FOREVER HAIL
Masz jakies komiksowe dymki w telewizorze czy coś? Skąd wiesz co oni mówili?
a myślisz że co materazi powiedział do zidana ? "dobrze dziś grasz" :| ale to i tak nei znaczy że musiał to zrobić, mógł mu też coś odpowiedzieć -.-" i dobrze się stało nie tak jak w meczu holandia-portugalia...
Jest pogłoska, że Zidane zrobił to dlatego bo mu zapłacono, co miał do stracenia i tak to był jego ostatni mecz, btw. trener pokazywał mu coś na palcach :D.
Dobrze się stało, że Włosi wygrali.
own3d
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/9927/Par831693.jpeg
A co do reszty: Co, boli was to ze zabojady odpadly? Boli was to ze Zidane dal sie sprowokowac? Materazzi wyklinal go tak samo jak Zidane wyklinal jego, bylo to widac. Szczescia nie bylo, rozstrzygnely karne. O szczesciu w bramce dla Wlochow nie ma co mowic, po prostu ladna brama. A wam proponuje przejrzec na oczy, zapomniec o utartych pogladow na temat Wlochow i patrzec obiektywnie..
Boli mnie to, ze finaly MS wygrala druzyna grajaca najbrzydsza pilke ze wszytkich, ktore awansowaly do fazy pucharowej. Francja wcale w sumie nie grala ladniejszej pilki, ale i tak w FInale byla o klase lepsza od Wlochow. Nie mowiac juz o dogrywce, gdzie Wlosi nie zabardzo wiedzieli gdzie sa.
popieram Matka, Francuzom sie ten tytul nalezal w 100%
Angel of Death
10-07-2006, 10:06
Jest pogłoska, że Zidane zrobił to dlatego bo mu zapłacono, co miał do stracenia i tak to był jego ostatni mecz, btw. trener pokazywał mu coś na palcach :D.
Dobrze się stało, że Włosi wygrali.
Co miał do stracenia ? Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz, przez to jedno głupie zachowanie mimo swojej świetnej kariery moze zostać zapamiętany jako cham a nie wielki piłkarz (może bez przesady ale napewno wszyscy będą o tym pamiętać), mimo że kibicuje Włochom to przykre że Zidane w takim stylu kończy kariere, nawet nie przyszedł po medal .. =/
To nie jazda figurowa,że za ładny styl należy sie zwycięstwo.
Włosi wygrali wiec im sie należał tytuł i tyle. Co z tego,ze Anglia grała piekniej od Portugali?
Francuzi pieknie grali?
Pfffff taa szczególnie w fazie grupowej ;)
Jeżeli chodzi o Zidana to jest na tyle doświadczonym zawodnikiem,ze takie zachowanie jest niedopuszczalne, nie bądzmy hipokrytami, w kazdym meczu są osoby które mają za zadanie jak najbardziej zdenerwowac rywala. To,ze Zidan nie wytrzymał psychicznie to tylko świadczy na jego niekorzyść.
No i stało się Italia mistrzem , jestem z tego bardzo zadowolony !
Włosi nie zasłużyli na tytuł mistrza świata!X( Francja grała o wiele wiele wiele lepiej.Włoska bramka była w ciągłym zagrożeniu.Po zejściu Zidane, Francuzi dalej ładnie atakowali Włochów.Włosi mieli po prostu szczęscie (głupi ma szczęscie).Francja powinna zwyciężyć.
Nie patrzy się na to jak drużyna grała, to nie jest jazda figurowa, żeby oceniać styl gry.
Nie wiadomo jest, jaka była przyczyna "zgłówkowania" przez Zidane'a, wasze pomysły to tylko domysły, a prawdy nigdy się nie dowiemy.
Zidane, jak i Ronaldo, dla mnie powinni skończyć swoje kariery już kilka lat temu.
Wiślaczek
10-07-2006, 10:43
Włosi nie zasłużyli na tytuł mistrza świata!X(
Hmm... A jaka jest jedyna niepokonana druzyna na tych MS?
Francja grała o wiele wiele wiele lepiej.
A ile strzelili bramek?
Włoska bramka była w ciągłym zagrożeniu
STRZAŁY CELNE : 5
A kto strzelilm nie uznana bramke?
A kto trafil w poprzeczke?
francuzi mieli przewage ale nie tak wielka jak wynika z Twoich slow.
o zejściu Zidane, Francuzi dalej ładnie atakowali Włochów.
A oddali wtedy jakis celny strzal?
Włosi mieli po prostu szczęscie (głupi ma szczęscie).
Nie szczescie lecz umiejetnosci. Francuzi przegrali na wlasne zyczenie.
Nie mogli strzelic jednej bramki wiecej?
Francja powinna zwyciężyć.
To Twoje subiektywne zdanie.
Dark Sven
10-07-2006, 10:53
Italia:cup:
Francji nie lubie, może lepiej grali, ale co im to dało? Liczy się wynik a nie styl.
Zidane? Zidane to dupek ktory nie radzi sobie z nerwami niczym dzieci NEO. Szkoda, że ten Włoch nie podniosl w tym czasie kolana, żeby zarył tym swoim łysym łbem.
@offtopic
Półobrót Chucka Norrisa ustąpił miejsca... półgłówkowi Zidana :D
Według mnie jest to w tej chwili najlepszy obrońca na świecie,co zresztą pokazał w finale i podczas całego tego turnieju. I dlatego mam nadzieję, że na dniach przyleci do Madrytu. Podobno w przypadku degradacji Juve już jest wszystko ustalone co do jego przejścia.
Zidane? Zidane to dupek ktory nie radzi sobie z nerwami niczym dzieci NEO. Szkoda, że ten Włoch nie podniosl w tym czasie kolana, żeby zarył tym swoim łysym łbem. Po tych słowach stałeś się większym dupkiem niż Zidane.
Równiez od początku byłem za Włochami (tylko dlaczego mam głos oddany na Brazylie, skoro na Włochów głosowałem? oO), w końcu tam spędzam wakacje co rok :) Co prawda troche mnie zawiedli Włosi, że nie atakowali, ale zapewne baadzo bali sie kontry Francuzów i straty bramki. Niewiem czy zauważyliście ale po zejsciu Zidana, Włosi sie obudzili i zaczeli atakować (kilka razy). Co do Zadana to Materazzi mu pewnie powiedział, że jest głupim talibem i wjedzie mu Boeingiem w chate xD Ale i tak Zodane nie powinien dać sie sprowokować aż tak :| No i Cannavaro. Po prostu zajebisty obrońca, taki młody Carlos xD Jedyny co sie chyba nie męczył :) Tak czy inaczej Bravo dla Azzurich! :) Za dwa tygodnie do Włoch jade niahniahniah xD
PS. Ten obrazek ROX!
http://imagesocket.com/images/zidane29b.gif
xD
Edit: Fajny komentarz z Wp.pl xD
kARPIK167: co wy wogóle możecie powiedzieć ?? po 1. Zizu po meczu powiedział, ze to ON jest "sprite" a ten włoch to "pragnienie". po 2. Zizu źle zrozumiał jak trener mu powiedział, zeby "grał głową" !! po 3. z tego co słyszałem Zizu chciał tylko sobie wytrzeć czoło z potu o koszulke włocha, ale tamten odrazu zareagował upadkiem !! po 4. Zizu nie zrozumiał reklamy Twixa i zrobił sobie odrazu "podwójną przrwe" !! po 5. i tak nikt nie lubi makaronu ze ślimakami i udkami z żaby więc o co te spory ?? pozdrawiam i jak powiedział Chuck Norris do Zizu "tylko ja potrafie wymiatać z półobrotu, więc Ty wal głową", po czym napili sie Tyskiego i wywiesili flagi Polski by pomóc "naszej reprezentacji" tak samo ja życze wszystkim miłych komantarzy wraz z "teresą z gazowni" !! POLSKA GÓRĄ !!
Dark Sven
10-07-2006, 11:44
Przeglądając komentarze zauwazyłem co Materazzi powiedział zidanowi- co?
"Grasz jak Rasiak":D
Po tych słowach stałeś się większym dupkiem niż Zidane.
Dlaczego? Bo go nie lubie? Bo sobie nie radzi z nerwami...? Inni sobie radzą, on nie może?
Materac urazil jego honor, a Zidane pokazal mu ze nie da sobie w kasze napluc.
To jest sprawa miedzy nim, a materacem, bo tylko oni wiedza o co poszlo. Za nic go napewno nie uderzylby, zwlaszcza w taki sposob. I nie gadajcie ze dupek, bo sami jak ktos was obrazi to nie czujecie sie fajnie i macie ochote mu walnac.
@up
A walniesz? Czy raczej spękasz? :> Pamiętaj, przemoc fizyczna do niczego nie prowadzi :)
Przeglądając komentarze zauwazyłem co Materazzi powiedział zidanowi- co?
"Grasz jak Rasiak":D
,......,
Dlaczego? Bo go nie lubie? Bo sobie nie radzi z nerwami...? Inni sobie radzą, on nie może?
Odrazu widać, że Zidan w wojsku nie był i nie umie wstrzymywać swojego gniewu xD rotflmao! xD
@Raul
A wiesz, że nowy 'władca' Realu ma zamiar sprowadzić C.ROnaldo? Real coraz bardziej schodzi na psy :(
No wiesz, w regulaminowym czasie byly 2x karne nieuznane dla Francji.
Choc Luca Toni przy swoim golu nie byl na spalonym.
To Iaquinta.
Niech wprowadza padglad jak w hokeju.
A Zizu, eh, szkoda, ale mogl sie opanowac....
@Raul
Maja przyjsc jeszcze Camoranesi, Zambrotta, i ktos tam jeszcze :)
OBY!
@UP
Czemu?
W Portugalii C.Ronaldo sie kiwa, traci, ale w Realu mu niepozwola >.<
@WKS
Jak w koncu wprowadza podglady wideo, bedzie trzeba podsluchy zamontowac xD
Mater do Zizou: Będziesz trenował Reprezentację Polską. :>
ciemne dropsy
10-07-2006, 12:22
Zagraj sobie dwa razy mecze po 120 minut w odstepie 5~dni to zobaczysz ze jest to ogromna roznica niz po 90. Po drugie, a kto mial grac w finale? Brazylia, ktora Francja rozklepala w sumie bez wielkiego trudu, Portugalia, ktora tez Francja rozklepala? a moze Hiszpania, o ktorej porazce lepiej nie mowic? Z drugiej stronhy moze miala zagrac Ukraina z Szewczenka ktory niestety nic nie pokazal? A moze Niemcy? Ktorzy tak pieknie graja, a dali sie rozklepac Wlochom w ostatnich 3 minutach?
Jeszcze jedna sprawa, Wlochy podobno graja najbrzydszy i najbrutalniejszy futbol, hmm... zobaczcie sobie statystyki fauli i kartek, Wlochow sa daleko z tylu, chociaz grali wiecej emczy niz przegrani np w cwiercfinale. Druga sprawa to Henry i jego Joga Bonito. Pieeeeeknie gra, nie ma co, ma najwiecej fauli na koncie, a u wymuszaniu karnych nie mowie.
A na ostatek, zeby nie doszlo do klotni, wczorajszy karny dla Francuzow byl SLUSZNY.
@Raul
A wiesz, że nowy 'władca' Realu ma zamiar sprowadzić C.ROnaldo? Real coraz bardziej schodzi na psy :(
hahahahahahahahahaha
wyjdź zamknij drzwi na kłótkę
żal.pl
btw. zaczerpnięte z innego forum;p
ZZ:Materazzi..
M:hmm?
ZZ:Ja sprite Ty Pragnienie
Zagraj sobie dwa razy mecze po 120 minut w odstepie 5~dni to zobaczysz ze jest to ogromna roznica niz po 90. Po drugie, a kto mial grac w finale? Brazylia, ktora Francja rozklepala w sumie bez wielkiego trudu, Portugalia, ktora tez Francja rozklepala? a moze Hiszpania, o ktorej porazce lepiej nie mowic? Z drugiej stronhy moze miala zagrac Ukraina z Szewczenka ktory niestety nic nie pokazal? A moze Niemcy? Ktorzy tak pieknie graja, a dali sie rozklepac Wlochom w ostatnich 3 minutach?
Jeszcze jedna sprawa, Wlochy podobno graja najbrzydszy i najbrutalniejszy futbol, hmm... zobaczcie sobie statystyki fauli i kartek, Wlochow sa daleko z tylu, chociaz grali wiecej emczy niz przegrani np w cwiercfinale. Druga sprawa to Henry i jego Joga Bonito. Pieeeeeknie gra, nie ma co, ma najwiecej fauli na koncie, a u wymuszaniu karnych nie mowie.
A na ostatek, zeby nie doszlo do klotni, wczorajszy karny dla Francuzow byl SLUSZNY.
Ekh, Wlochy rozklepali Niemcow w 2 minuty xD
Tak! Jeden karny sluszny! +2 nieuznane SLUSZNE!
Maluda byl faulowany w polu karnym 3 razy, z cezgo 1 faul!
Bofedojo
10-07-2006, 13:03
Wedlug mnie Francja lepiej grala, ale Wlosi tez ostro walczyli, tylko teraz zastanawiam sie czy w meczu z Australia poprostu Wlosi tak cienko grali, czy gdyby Australia wygrala to mogla by dojsc nawet do finalu :P.
Macie tu 10 najlepszych goli wedlug mnie tych mistrzostw:
http://www.youtube.com/watch?v=5iuI1bkCOAA
http://rapidshare.de/files/25437861/10_goals_*****.html
http://www.megaupload.com/?d=3SCXLNJT (http://forum.tibia.pl/)
Chyba nie tak sobie to wyobrazał Zizou...
By Vandoz
A odczytałeś z warg co powiedział materac? Jesli tak to sie podziel, jeśli nie to narazie możesz stulić pysk.
Nie odczytalem, ale to zachowanie nie jest godne takiego pilkarza jak Zidane.
Wiec ty stul pysk.
Jakbys chcial wiedziec jest duzo chamstwa na boisku.
Np. wolny dla Wlochow.
Maluda stojacy w murze, przednim Wloch probojacy zrobic w murze dziure zostaje kopniety przez Malude.
Ostatnio Gattuso jakiegos kolesia w glowe uszczypnal.
Figo komus tez przypalil z glowki.
Oni na siebie wyklinaja czesto.
Nie lepiej bylo Zidanowi wyzwac go tez, zamiast uderzyc???
A jeśli on sypnął jakiś rasistowski tekst na jego przyjaciela, kogoś z rodziny albo coś? Też byś myślał jak mu dogryźć czy wypierdolił pierwszą lepszą częścią ciała?
A jeśli on sypnął jakiś rasistowski tekst na jego przyjaciela, kogoś z rodziny albo coś? Też byś myślał jak mu dogryźć czy wyrzodkiewka jest superił pierwszą lepszą częścią ciała?
Odszedl bym i myslal tylko o tym by ten frajer przegral.
Ty też sobie nie radzisz z nerwami (poczytaj sobie swój wcześniejszy post). Więc skoro dla Ciebie Zidane jest dupkiem dlatego, że sobie nie radzi z nerwami to Ty też nim dla mnie jesteś.
@Raul
Po pierwsze to Ronaldo chce iść do Realu. Nowy prezydent ani się z nim nie kontaktował ani nie stawiał go jako jeden z celów. Capello tylko wspomniał, że cieszy się, że Ronaldo wyraził chęć grania w tym klubie. A nawet jak przyjdzie to co w nim takiego, że niby Real schodzi na psy? Napewno jest lepszy od Beckhama.
@Raul
Schodzi na psy, poniewaz C.Ronaldo to lalus, co sie wywala bez potrzeby, smieje do kamery i symuluje.
Juz wole Beckhama.
@Down
Swietnie to ujales :)
Jak to powiedzial jedenz z Francuzow "Sa rzeczy wazniejsze niz Puchar Swiata". Jezeli zarowno jeden jak i drugi milcza na temat tego co sie stalo oznacza to, ze sprawa widocznie jest powazna. Zidan podjal decyzje, dostal sluszna czerowna kartke, ale dla mnie i tak bedzie jednym z najwiekszych i najbardziej kulturalnych pilkarzy swiata. kazdy ma slabszy dzien.
@Raul
Schodzi na psy, poniewaz C.Ronaldo to lalus, co sie wywala bez potrzeby, smieje do kamery i symuluje.
Juz wole Beckhama. To dziękuję Bogu, że Real jest postrzegany jako klub "schodzący na psy" tylko poprzez kupowanie pewnych piłkarzy. Przecież na przykład taki Juve czy Milan to klasa sama w sobie.
Btw, Figo w jego wieku nie był tym samym Figo co teraz.
A co do tej afery we Włoszech to mam nadzieję, że nie będzie żadnych odwołań z powodu wywalczenia MŚ.
Zidane zaostał wybrany najlepszym piłkarzem MŚ. Co by nie mówić należało mu się.
Po pierwsze to Ronaldo chce iść do Realu. Nowy prezydent ani się z nim nie kontaktował ani nie stawiał go jako jeden z celów. Capello tylko wspomniał, że cieszy się, że Ronaldo wyraził chęć grania w tym klubie. A nawet jak przyjdzie to co w nim takiego, że niby Real schodzi na psy? Napewno jest lepszy od Beckhama.
A to wybacz. Mam jakies trefne informacje. Po prostu któryś z komentatorów kiedyś powiedział, że Capello chce go sprowadzic do Realu.
Poza tym Ronaldo nie gra nic. Raz uśmiechnie sie do kamery, raz sie wywali i już oh ah jaki on jest wspaniały.
hahahahahahahahahaha
wyjdź zamknij drzwi na kłótkę
żal.pl
O co Ci chodzi, czlowieku?
Nie wiem jak tam u Ciebie jest, ale u mnie w domu drzwi zamyka się na zamek... (Takie coś, wkłada się klucz, przekręca i drzwi są zamknięte)Mówie Ci, fajna sprawa takie coś.
To dziękuję Bogu, że Real jest postrzegany jako klub "schodzący na psy" tylko poprzez kupowanie pewnych piłkarzy. Przecież na przykład taki Juve czy Milan to klasa sama w sobie.
Btw, Figo w jego wieku nie był tym samym Figo co teraz.
A co do tej afery we Włoszech to mam nadzieję, że nie będzie żadnych odwołań z powodu wywalczenia MŚ.
Figo to przeszlosc -.-
Niech beda odwlania!
Zasluzyli sobie :)
Ghost Nieudany
10-07-2006, 13:39
No wiesz, w regulaminowym czasie byly 2x karne nieuznane dla Francji.
Choc Luca Toni przy swoim golu nie byl na spalonym.
To Iaquinta.
Dlatego IMHO mecz powinien się skończyć 2:2 albo 3:2 na korzyść Francuzów.
Ale w sumie, to dobrze, że Włosi wygrali - jednak nakopali tym gópim Szwabom, za co mają plusa. ;]
Przecież na przykład taki Juve czy Milan to klasa sama w sobie.
ROTFL, Juventus klasą samą w sobie? =DDDD
Wybacz, ale Juve nie miałoby szans z Górnikiem Zabrze z moich okolic, a Milan poległ w boju z Dudkiem, którego swego czasu Włosi tak olewali. ;]
Dlatego IMHO mecz powinien się skończyć 2:2 albo 3:2 na korzyść Francuzów.
Ale w sumie, to dobrze, że Włosi wygrali - jednak nakopali tym gópim Szwabom, za co mają plusa. ;]
W tym meczu bylo duuuuzo bledow arbitrow.
Podglad plx!
Sedziowanie na mundialu bylo ciut na slabym poziomie IMHO :-)
Raz karne nie uznane, raz jak karnego nie bylo to sedzia widzial. Ja odnosze wrazenie ze slabe sedziowanie bylo. Sedziowie nie nadazali. Przyklad: mecz USA: Włochy. z 4 minimum czerwone kartki od razu wystawiano. Nieporozumienie
Sedziowanie na mundialu bylo ciut na slabym poziomie IMHO :-)
Raz karne nie uznane, raz jak karnego nie bylo to sedzia widzial. Ja odnosze wrazenie ze slabe sedziowanie bylo. Sedziowie nie nadazali. Przyklad: mecz USA: Włochy. z 4 minimum czerwone kartki od razu wystawiano. Nieporozumienie
Przygotowanie fizyczne, np. ten Rusek nie panowal nad meczem.
W 100% sie z Toba zgadzam.
Przekupstwo? Mozliwe.
Potrzebne jest wprowadzenie podgladu!
Maximus89
10-07-2006, 15:27
Zidane zaostał wybrany najlepszym piłkarzem MŚ. Co by nie mówić należało mu się.
Co by nie mówić,bardziej należało sie Cannavaro.....Za tą czerwoną w finale Zidane nie powinien być brany pod uwagę, mimo iż grał naprawdę dobrze....
Hmm... A jaka jest jedyna niepokonana druzyna na tych MS?
No niby Włosi, ale oni mieli ogromną ilość szczęscią, gdy ten Francuz (niepamiętam nazwiska) trafił w poprzeczke przy karnych.No i Francuzi nie mieli Zidane i Henry.
A ile strzelili bramek?
Jedną, ale nie ilość goli decyduje o poziomie gry.Liczy się styl, taktyka i ta umiejętność.Przecież Francuzi grali wzorcowo, szybko, dynamicznie, rozważnie.Włosi ciągle byli zagrożeni, tylko mieli dobrego bramkarze.Przecież gdyby nie Bouffon to Zidane by pięknie strzelił z głowki gola w dogrywce.Włosi mieli bardzo dobrego bramkarza, który ich uratował.
A kto strzelilm nie uznana bramke?
Włosi, tylko że z pozycji spalonej.
A oddali wtedy jakis celny strzal?
Celny nie, ale długo oblegali Włoskie pole karne.
Nie szczescie lecz umiejetnosci.
Ja dalej twierdze, że Włosi mieli szczęście.
To Twoje subiektywne zdanie.
Zgadzam się.Byłem za Francją, bo prostu twierdze, że grali lepiej i oni zasłużyli sobie na tytuł mistrza świata.
spider-bialystok
10-07-2006, 15:44
Francja grala lepiej, kibicowalem im ale coz..:( Najbardziej mnie zastanawia co Materazzi powiedzial do Zidana, bo to musialo byc naprawde mocne skoro zareagowal w ten sposob, a tak pozostaja tylko domysly. Wierze jednak, ze skoro zrobil to Zidane to Wloch zasluzyl sobie na to.
Francja grala lepiej, kibicowalem im ale coz..:( Najbardziej mnie zastanawia co Materazzi powiedzial do Zidana, bo to musialo byc naprawde mocne skoro zareagowal w ten sposob, a tak pozostaja tylko domysly. Wierze jednak, ze skoro zrobil to Zidane to Wloch zasluzyl sobie na to.
Na co sobie zasluzyl!!!???
Pewnie to ledwo poczul!
A teatralnie sie przewrocil.
Destroyex
10-07-2006, 16:27
To był mój ulubiony moment (http://img159.imageshack.us/img159/366/zidane6ke2pl.gif) w meczu. Kibiciowałem Italii, ponieważ Francuzi udupili Portugalię. ;P
ROTFL, Juventus klasą samą w sobie? =DDDD
Wybacz, ale Juve nie miałoby szans z Górnikiem Zabrze z moich okolic, a Milan poległ w boju z Dudkiem, którego swego czasu Włosi tak olewali. ;]
Chyba z rezerwami Juve to może Górnik nie dałby im szans.
Maximus89
10-07-2006, 17:00
Chyba z rezerwami Juve to może Górnik nie dałby im szans.
Chyba nawet juniorzy Juve rozbili by jakiś tam Górnik.......
Pewnie to ledwo poczul!
Tutaj to już bez przesad, widać było jak Zidane uderzył z dość sporym rozpędem materaca, ale szkoda, że nie zrobił tego jeszcze mocniej :)
Sokochłap
10-07-2006, 17:40
Materazzi powiedział Zidanowi, że gra jak Rasiak ;)
Wiślaczek
10-07-2006, 18:23
No niby Włosi, ale oni mieli ogromną ilość szczęscią, gdy ten Francuz (niepamiętam nazwiska) trafił w poprzeczke przy karnych.
Jezeli Francuzi nie umieja strzelac karnych to sami sa winni...
David Trezeguet trafil w poprzeczke pdczas rzutow karnych.
No i Francuzi nie mieli Zidane i Henry.
Nie mieli rowniez:
Francka Ribery czy Patricka Vieiry.
Ale co z tego wynika?
Przeciez nie wlosi ich wyrzucili z boiska.
Jedną, ale nie ilość goli decyduje o poziomie gry.Liczy się styl, taktyka i ta umiejętność.Przecież Francuzi grali wzorcowo, szybko, dynamicznie, rozważnie.Włosi ciągle byli zagrożeni, tylko mieli dobrego bramkarze.
Licza sie bramki a nie styl :>
Przecież gdyby nie Bouffon to Zidane by pięknie strzelił z głowki gola w dogrywce.Włosi mieli bardzo dobrego bramkarza, który ich uratował.
Zycie...
Bramkarz czasami musi sie wykazac. Ale sadze ze wiekszosc klasowych bramkarzy obronilaby ten strzal. Byl to mocny strzal ale w srodek bramki.
Celny nie, ale długo oblegali Włoskie pole karne.
A Szwedzi oblegali Czestochowe i jej nie zdobyli ;>
Ja dalej twierdze, że Włosi mieli szczęście.
Szczescie sprzyja lepszym.
Zgadzam się.Byłem za Francją, bo prostu twierdze, że grali lepiej i oni zasłużyli sobie na tytuł mistrza świata.
Zgadzam się.Byłem za Włochami, bo prostu twierdze, że przez caly turniej grali lepiej i oni zasłużyli sobie na tytuł mistrza świata.
Pewnie to ledwo poczul!
Jestes smieszny...
To bylo MOCNE! i CELOWE uderzenie w klatke piersiowa.
Maximus89
10-07-2006, 19:37
@up W pełni podzielam Twoje zdanie:) Fajnie jest tak podyskutować na wysokim poziomie;)
@off
Ma kos może skrót z tego spotkania,albo chociaż serię rzutów karnych? Bo chciałbym jeszcze raz na swobodnie i bez nerwów obejrzeć i przeanalizować całe to spotkanie(lub najciekawsze fragmenty)
Tutaj to już bez przesad, widać było jak Zidane uderzył z dość sporym rozpędem materaca, ale szkoda, że nie zrobił tego jeszcze mocniej :)
Jakby mu przypalil w klate mocno, to tamtego by przydusilo, a nie wygladalo na to :p
@Wiślaczek
Skad wiesz?
@maximus
A na co ci skrot? Jak ten mecz bedzie pewnie lecial przez najblizsze pol roku w polsacie sport :F
Wiślaczek
10-07-2006, 21:04
Jakby mu przypalil w klate mocno, to tamtego by przydusilo, a nie wygladalo na to :p
@Wiślaczek
Skad wiesz?
OMg...
Popros kogos doroslego zeby Ci przywalil z glowy w splot sloneczny...
http://members.lycos.co.uk/marcinjarosz/france_italy_48.gif
Zidane jest Twoim guru? Jeszcze troche to Zidane byl niewinny, a czerwona powinien dostac tylko Wloch ;/
Włosi ciągle byli zagrożeni, tylko mieli dobrego bramkarze.Przecież gdyby nie Bouffon to Zidane by pięknie strzelił z głowki gola w dogrywce.Włosi mieli bardzo dobrego bramkarza, który ich uratował.
Ej, mówisz o Buffonie jakby nie był Włochem i nie był członkiem druzyny. To ,ze Włosi mieli lepszego bramkarza wpływa na ocene squadra azzura.
...a gdyby wogóle bramka była pusta to Zidane strzeliłby z podwójnego salta i byłaby to bramka mistrzostw...gdyby...
Czy po uderzeniu w mostek człowiek się dusi? Jeśli nawet tak, to nie zawsze przecież. A uwierz mi, nie jest nałatwiejszą rzeczą "zagranie" takiego upadku.
Destroyex
10-07-2006, 21:19
LoL, nie wywalił się teatralnie nie wiedział, że tak postąpi a wywalił się odrazu... Już przy samym końcu uderzenia Materac padał na ziemię...
Czy po uderzeniu w mostek człowiek się dusi? Jeśli nawet tak, to nie zawsze przecież. A uwierz mi, nie jest nałatwiejszą rzeczą "zagranie" takiego upadku.
No wiesz, C.Ronaldo w lepszysch sytuacjach umie symulowac, wiec....
to że c. ronaldo umie symulować to nie znaczy żę wszyscy mają takie zdolności -.-
to że c. ronaldo umie symulować to nie znaczy żę wszyscy mają takie zdolności -.-
Co tez nie znaczy, ze inni nie maja takich zdolnosci.... -.-
co też nie znaczy że wszyscy muszą symulować tak jak c. ronaldo. ciekawe jakby ktoś cie tak 'stuknął' co byś robił, pewnie stałbyś twardo i nawet byś nei drgnął
Wiślaczek
10-07-2006, 21:31
No wiesz, C.Ronaldo w lepszysch sytuacjach umie symulowac, wiec....
A co ma C.Ronaldo do Materazziego?
Kazdy bo takim ciosie by lezal.
Pamietaj ze Twoj idol Zidane nie raz wyskakiwal z czyms takim.
A co ma C.Ronaldo do Materazziego?
Kazdy bo takim ciosie by lezal.
Pamietaj ze Twoj idol Zidane nie raz wyskakiwal z czyms takim.
Nieee!
Moj idol to Pele!
A terazniejszy Iker C. :)
O co Ci chodzi, czlowieku?
Nie wiem jak tam u Ciebie jest, ale u mnie w domu drzwi zamyka się na zamek... (Takie coś, wkłada się klucz, przekręca i drzwi są zamknięte)Mówie Ci, fajna sprawa takie coś.
koleś co ty pierdol***??jak zespół może zejść na psy kupując zawodnika?
tak C.Ronaldo przerwaca się ?ojej a co robił Ronaldinho 4 lata temu na mundialu?furgał jak szmata chociaż nikt mu nogi nie podkładał
to Juve może schodzić na psy i zespoły uwikłane w aferę...a wiesz dlaczego bo przekupywali sędziów a nie dlatego że ktoś do nich doszedł
ŻAL.PL
edit.c ronaldo uczy się od najlepszych od Ronaldinho.ale on jeszcze umiał sam podcinać się swoimi nogami plus ta mina kiedy zabiorą mu piłkę:tu był faul buuuu cry me a river
Dark Sven
10-07-2006, 21:55
Ty też sobie nie radzisz z nerwami (poczytaj sobie swój wcześniejszy post). Więc skoro dla Ciebie Zidane jest dupkiem dlatego, że sobie nie radzi z nerwami to Ty też nim dla mnie jesteś.
Pffff... Zidane też go mógł przezwać. Wiesz powiedzmy "nie wytrzymałem'' i go przezwałem, a on kogoś pizgnął- to to samo?
Włosi ciągle byli zagrożeni, tylko mieli dobrego bramkarze.
A bramkarz to pies 0o?
Przecież gdyby nie Bouffon to Zidane by pięknie strzelił z głowki gola w dogrywce.Włosi mieli bardzo dobrego bramkarza, który ich uratował.
1.Buffon :>
2. Gdyby nie było Buffona, a Buffon był.
Poza tym ktoś już powiedział... strzał był mocny ale w środek bramki
on kogoś pizgnął- to to samo?
NIe, ale w zyciu sa sprawy na ktore nie mozna odpyskowac, tylko trzeba odpowiedziec sila.
spider-bialystok
11-07-2006, 09:00
NIe, ale w zyciu sa sprawy na ktore nie mozna odpyskowac, tylko trzeba odpowiedziec sila.
Z tym sie zgadzam, a np. taki C. Ronaldo pewnie by sie rozplakal zamiast przylozyc ;) Na wp podano, ze w ciagu tygodnia Zidane powie dlaczego tak zareagowal.
Taa, tylko też zalezy kiedy i gdzie.
Pozatym siłą fizyczna nie jest dobra odpowiedzią na prowokacje, Zidane zrobił dokładnie to co chciał osiągnąć Materazzi.
Dark Sven
11-07-2006, 09:41
Taa, tylko też zalezy kiedy i gdzie.
Pozatym siłą fizyczna nie jest dobra odpowiedzią na prowokacje, Zidane zrobił dokładnie to co chciał osiągnąć Materazzi.
O to, to, to,to...
Materazzi chciał osłabić Francje, ale nie spodziewał się że Zizou sie tak w***** XD
Udało mu sie choć tego nie pochwalam...
Szkoda, że nie stosują tego w sejmach. Chętnie bym oglądał pizgającego sie leppera xD
Pfff, tak wszyscy bronicie Zidane, a pamietajcie ze to nie bylo tak, ze tylko Materazzi cos do niego powiedzial, to byla wymiana zdan. I wcale bym sie nie zdziwil, gdyby slowa Materazziego byly odpowiedzia na prowokację Zidane.
Ja bym sie przychylił do zdania Z.Bońka, który powiedział,że takie prowokacje są częścią (choć niechlubną) futbolu.
Od siebie dodam,ze również róznego rodzaju symulowanie i wymuszanie karnych jest naganne,ale powiedzcie czy zawodnika, który wymusił rzut karny i dzieki temu druzyna wygrała nazywa się czarną owcą?
ciemne dropsy
11-07-2006, 14:19
Popieram Matka, czasami nie warto sie pierdolic z wyzywaniem, trzeba przyfasolic ;)
Popieram tez tego kogos kto powiedzial ze to wymiana zdan. Przeciez nie tylko Materazzi do niego mowil, on tez cos do niego mial.
Pfff, tak wszyscy bronicie Zidane, a pamietajcie ze to nie bylo tak, ze tylko Materazzi cos do niego powiedzial, to byla wymiana zdan. I wcale bym sie nie zdziwil, gdyby slowa Materazziego byly odpowiedzia na prowokację Zidane.
Dobrze "gadasz".
Zachowal sie jak HAM (xd) i kropka!
Marco Materazzi w wywiadach dla włoskich mediów ujawnia kolejne szczegóły zajścia, po którym otrzymał od Zinedine’a Zidane’a cios głową w finale piłkarskich mistrzostw świata.
- Podszedłem do Ziane’a i przez kilka sekund trzymałem go za koszulkę – przyznał obrońca reprezentacji Włoch.
– On obrócił się w moją stronę, popatrzył na mnie z góry na dół i arogancko odpowiedział, że jeśli chcę jego koszulkę, to pogadamy o tym po meczu – dodał Materazzi.
- Jego reakcja zezłościła mnie i odpowiedziałem mu jakimś obraźliwym słowem. Chcę jednak podkreślić, że nie było to nic strasznego. Czasem na takie teksty nie zwraca się nawet uwagi – kontynuuje reprezentant Włoch.
- Chcę także podkreślić, że nie powiedziałem nic złego o jego matce. Dla mnie matka jest święta - zakończył piłkarz Interu.
Wcześniej Materazzi podkreślał także, że nie nazwał Francuza „brudnym terrorystą” ponieważ jest prostym człowiekiem i nawet nie zna znaczenia takich słów.
Azazel Warrior
11-07-2006, 16:27
No To Brazylia Ma Przesrane.....
No To Brazylia Ma Przesrane.....
A to niby czemu?
@Spatrax : taa, na 1000% ta rozmowa nie wygladala tak, jak przedstawil to materac. Ewentualnie poczatek...
Wiślaczek
11-07-2006, 19:35
@Spatrax : taa, na 1000% ta rozmowa nie wygladala tak, jak przedstawil to materac. Ewentualnie poczatek...
Skad ta pewnosc?
spider-bialystok
11-07-2006, 20:30
– On obrócił się w moją stronę, popatrzył na mnie z góry na dół i arogancko odpowiedział, że jeśli chcę jego koszulkę, to pogadamy o tym po meczu – dodał Materazzi.
Rotfl, niezle:D
- Jego reakcja zezłościła mnie i odpowiedziałem mu jakimś obraźliwym słowem. Chcę jednak podkreślić, że nie było to nic strasznego. Czasem na takie teksty nie zwraca się nawet uwagi – kontynuuje reprezentant Włoch.
I za ten niby "niewinny" tekst Zidane uderzyl go, skazujac sie na czerwona kartke, w dogrywce finalu MS -.- Zizou widocznie sie nudzil.
Wcześniej Materazzi podkreślał także, że nie nazwał Francuza „brudnym terrorystą” ponieważ jest prostym człowiekiem i nawet nie zna znaczenia takich słów.
On naprawde jest taki glupi czy tylko udaje? ;p
Ten chłopaczyna Materac coś kręci.:cygaro:
Jestem ciekaw jaką wersję przedstawi nam Zidane jeszcze w tym tygodniu (według jego agenta).
Raul a Ty co byś robił?bo we włoszech i nie tylko pewnie na codzień się wyzywają na boisku ale nie każdy na takie coś reaguje bykiem.Materac stał się dla niektórych przyczyną porażki ZZ
Skad ta pewnosc?
Stad, ze po prostym przeklenstwie Zidane nie ryzykowalby czerownej kartki.
A może Zizou coś usłyszał od Materazziego i pomyślał że to jest coś brzydkiego ; oooo? No i walnął mu z dyśki ; / Ale cos nie sądzę żeby tak było. Mam nadzieje że powie to całemu światu, a Materac będzie miał 'super' reputacje.
"Jesteś terrorystą" usłyszał Zidane od Materazziego - twierdzi algierski kuzyn kapitana Francuzów. "Twoja siostra jest prostytutką" to wersja głuchoniemych specjalistów od czytania z ruchu ust - czytamy w Gazecie Wyborczej.
No to mamy rozwiazanie.
Sa 2 wersje.
Jeśli mamy 2 wersje (3 z wersją Materazziego), to nie mamy rozwiązania...
na youtube jest wywiad z jakims gosciem (po angielsku) i zrozumialem z niego tyle ze dzien wczesniej matka Zidana poszla do szpitala i Materac cos o niej powiedzial.
Jeśli mamy 2 wersje (3 z wersją Materazziego), to nie mamy rozwiązania...
Tak, ale wiemy, ze wyzwal mocno Zidana.
@UP
Daj do tej rozmowy link, lookne se na nia :P
Tak, ale wiemy, ze wyzwal mocno Zidana.
To to ja akurat wiedziałem już po tym jak Zidane dostał czerwoną kartkę.
To to ja akurat wiedziałem już po tym jak Zidane dostał czerwoną kartkę.
Tak, ale Materac zaprzeczal wczesniej >.<
Maximus89
11-07-2006, 23:56
Ta dyskusja może się ciągnąć bez końca...Nie lepiej poczekać na "zeznania" obu zamieszanych panów? Bo na razie wersji jest kilka,ale nie koniecznie muszą one być trafne..
Ta dyskusja może się ciągnąć bez końca...Nie lepiej poczekać na "zeznania" obu zamieszanych panów? Bo na razie wersji jest kilka,ale nie koniecznie muszą one być trafne..
Chociaz jest co robic, i o czym dyskutowac -,-
Wiślaczek
12-07-2006, 00:03
Stad, ze po prostym przeklenstwie Zidane nie ryzykowalby czerownej kartki.
Niezbyt mnie przekonales...
Ale pozyjemy zobaczymy.
http://www.youtube.com/watch?v=ixQhKg3D2_s
oto linczek do rozmowy o tym co powiedzial Materazzi do Zidana. Jest to dialog po angielsku, ale imo gosc wyraznie mowi :-)
Dwa nowe interesujące cytaty:
"Ostatnio angielski "The Guardian" sugerował, że Francuz uderzył włoskiego obrońcę, bo ten wcześniej obraził religię Islamu. Gazeta jednak wycofała tę informację, bo wściekli wyznawcy Allacha, którzy uwierzyli w to, co napisał "The Guardian", żądali nawet śmierci Włocha."
"- Jeśli Marco Materazzi powiedział do mojego syna, że jest „synem terrorystycznej k…”, to chcę, by przyniesiono mi jego genitalia na tacy – powiedziała jednej z angielskich gazet matka Zinedine’a Zidane’a – Malika."
Sprawa coraz ciekawsza. ;]
Dwa nowe interesujące cytaty:
"Ostatnio angielski "The Guardian" sugerował, że Francuz uderzył włoskiego obrońcę, bo ten wcześniej obraził religię Islamu. Gazeta jednak wycofała tę informację, bo wściekli wyznawcy Allacha, którzy uwierzyli w to, co napisał "The Guardian", żądali nawet śmierci Włocha."
"- Jeśli Marco Materazzi powiedział do mojego syna, że jest „synem terrorystycznej k…”, to chcę, by przyniesiono mi jego genitalia na tacy – powiedziała jednej z angielskich gazet matka Zinedine’a Zidane’a – Malika."
Sprawa coraz ciekawsza. ;]
Ale to powazne!
Slyszalem ze tam w krajach wyznajacych Islam, koles jakas ksiazke napisal niezgodna z ta religia, to go gonili pieciesiat pare lat terrorysci.
Czy spuszcza z Materaca powietrze?
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1354810,wiadomosc.html
@up Jak zabiorą Zidanowi Złotą Piłkę to i mogą z Materaca spuszczać powietrze.
"W głosowaniu na najlepszego piłkarza MŚ Zidane otrzymał 2012 punktów od akredytowanych dziennikarzy. Pokonał dwóch Włochów: Fabio Cannavaro - 1977 pkt oraz Andreę Pirlo - 715."
Czy to nie znak? To potwierdzenie tego, że zginiemy w 2012r!!!!!
A co do złotej piłki, to przesadzają.
"W głosowaniu na najlepszego piłkarza MŚ Zidane otrzymał 2012 punktów od akredytowanych dziennikarzy. Pokonał dwóch Włochów: Fabio Cannavaro - 1977 pkt oraz Andreę Pirlo - 715."
Czy to nie znak? To potwierdzenie tego, że zginiemy w 2012r!!!!!
A co do złotej piłki, to przesadzają.
Złota pilka Zidanowi się nalezy ,liczy się całokształt mistrzostw a nie jedna minuta słabości..
Maximus89
12-07-2006, 20:54
Złota pilka Zidanowi się nalezy ,liczy się całokształt mistrzostw a nie jedna minuta słabości..
Ale piłkarz tej klasy powinien się powstrzymać.... Ten incydent dyskwalifikuje go z grona lauretów do złotej piłki. Niestety dziennikarze patrzą na to inaczej...
Ghost Nieudany
12-07-2006, 22:46
@up
Dajmy ją Materacowi, który jest idiotą, albo Tottiemu, który nic nie grał, albo jeszcze lepiej Ronaldinho, bo ma krzywe zęby. Albo Ronaldo lub Adriano, w ramach wyrównania szans dla grubasów.
Wiślaczek
12-07-2006, 23:03
@up
Dajmy ją Materacowi, który jest idiotą, albo Tottiemu, który nic nie grał, albo jeszcze lepiej Ronaldinho, bo ma krzywe zęby. Albo Ronaldo lub Adriano, w ramach wyrównania szans dla grubasów.
A szanowny pan chyba zapomnial o takich graczach jak Canavaro, Pirlo czy nawet Klose.
IMO Canavaro bardziej zasluzyl na ta nagrode.
A szanowny pan chyba zapomnial o takich graczach jak Canavaro, Pirlo czy nawet Klose.
Tez wolałbym, zeby Canavaro dostał te złotą piłke, a nie jakiś tam Zidane :|
Moim zdaniem złotą piłkę powinien dostać Podloski ;) Co jak co ale gral ładnie no może w ostateczności Pirlo, a Zidana postawił bym na 3 miejscu. A i nie wiem co macie do Ronaldo - ja tam go lubię B)
Ghost Nieudany
12-07-2006, 23:43
Tez wolałbym, zeby Canavaro dostał te złotą piłke, a nie jakiś tam Zidane :|
Naturalnie nikt z panów szanownych nie zauważył, że Zidane odchodzi i dostał tą nagrodę niejako za całokształt kariery. A Cannavaro nic nie pokazał poza finałem i półfinałem.
ZZ powiedział że Materazzi obraził jego siostrę i matkę.i kto mówi prawdę?nie wiem ale 90% uwierzy ZZ i chyba słusznie;p
Z tego co wiem to Złota Piłka jest przyznawana po finale MŚ. To przepraszam bardzo, ale czy działacze FIFA mają jakieś spowolnione rozumowanie, skoro dopiero po 4 dniach stwierdzili, że zachowanie Zidane'a było nieodpowiednie?
A wogóle to Złotą Piłkę przyznają dziennikarze, którzy wybrali Zidane'a. Więc po cholerę FIFA się w to miesza.
"Nie powiedziałem nic na tle rasistowskim, religijnym czy politycznym. Nie mówiłem też nic o jego matce. Ja straciłem matkę mając 15 lat i ciągle jestem wzruszony, kiedy o niej mówię. Nie wiedziałem, że matka Zidane'a jest w szpitalu. Życzę jej wszystkiego najlepszego" - wyznał Materazzi.
Ale wzruszające. Skoro mówi, że nie wiedział, że matka Zidane'a jest w szpitalu to znaczy, że jednak coś na nią powiedział. Rozumiem, że piłkarze mogą się nawzajem obrażać, ale mieszanie w to rodziny jest płytkie. Na miejscu Zidane'a zrobiłbym to samo.
Wiślaczek
13-07-2006, 00:05
Naturalnie nikt z panów szanownych nie zauważył, że Zidane odchodzi i dostał tą nagrodę niejako za całokształt kariery. .
No i co z tego?
Ta nagrode powinien dostac najlepszy zawodnik turnieju, a nie schodzaca gwiazda.
A Cannavaro nic nie pokazał poza finałem i półfinałem.
Ale to jest Twoje subiektywne zdanie.
Thomisson
13-07-2006, 07:37
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1355202,wiadomosc.html
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1355202,wiadomosc.html
Włosi stracą mistrzostwo za rasistowskie odzywki, Francuzi za atak fizyczny na boisku...no i kto zostanie mistrzem świata ?:cup:
Wtedy bedzie tak jak mawiał G.Lineker, że piłka nożna to gra gdzie grają dwie druzyny,ale i tak wkońcu wygrywają Niemcy ;)
...a tak na serio to byłby absurd
Ghost Nieudany
13-07-2006, 12:04
No to do psiej nędzy po cholerę piszesz, że Zidane'owi się Złota Piłka nie należała, skoro to jest kuźwa twoje subiektywne zdanie? Chwilami myślę, że fanboje Makaroniarzy nie są w stanie logicznie rozumować. :S
Jak chcesz prowokować polemikę, to się nie broń tekstami o gustach.
Maximus89
13-07-2006, 12:14
Naturalnie nikt z panów szanownych nie zauważył, że Zidane odchodzi i dostał tą nagrodę niejako za całokształt kariery. A Cannavaro nic nie pokazał poza finałem i półfinałem.
A co pokazał Zidane w meczach fazy grupowej?? Wogle go nie było widać a Francja ledwo wyszła z grupy.... A dzieki między innymi Cannavaro Włosi przez cały mundial stracili 2!!bramki, z czego jedna to samobój a drugą z karnego.....Więc nie pier*** że Canna grał dobrze tylko w półfinale i finale.....
Wiślaczek
13-07-2006, 13:01
@Ghost Nieudany
Czytanie ze zrozumieniem. Ja napisalem:
Chodzilo mi o Twoja wypowiedz, w ktorej stwierdziles ze Canavaro nie zasluzl na Zlota Pilke.
No to do psiej nędzy
kuźwa
Zastanawiam sie po co dajesz takie wstawki.
Chcesz okazac moja glupote?
jak chcesz prowokować polemikę, to się nie broń tekstami o gustach.
Ekhm...
Chwilami myślę, że fanboje Makaroniarzy nie są w stanie logicznie rozumować. :S
Musze Cie zdziwic ale nie jestem fanem "makaroniarzy".
A teraz odpowiedz mi na pytanie:
Dlaczego uwazasz ze Zidan zasluzyl na ta nagrode i w czym byl lepszy od Canavaro?
Pozdrawiam
Dlaczego uwazasz ze Zidan zasluzyl na ta nagrode i w czym byl lepszy od Canavaro?
Bramka w meczu z Hiszpanią, asysta z Brazylią, bramka z Portugalią, bramka z Włochami, zakończenie kariery, całokształt. Wystarczy?
kibicowałem Makaronom ale złota piłka należy się ZZ bez dwóch zdań
Wiślaczek
13-07-2006, 14:31
Bramka w meczu z Hiszpanią, asysta z Brazylią, bramka z Portugalią, bramka z Włochami, zakończenie kariery, całokształt. Wystarczy?
1. Wyjasnij pojecie caloksztalt.
2.Moglbym sie klocic, ze 2 z 3 bramek strzelil z karnych, ale raczej nie mam takiego zamiaru. Poniewaz sam wiem ze nie kazdy strzelilby te karne.
3. Wybacz ale co z tego ze konczy kariere? Ta nagroda powinna byc dla najleszego zawodnika turnieju, a nie dla schodzacej gwiazdy ktora konczy kareiere.
4. Nie wpomniales rowniez o slabej grze w grupie czy o hamskim zachowaniu podczas finalu. Nie przecze ze Z.Zidane jest bardzo dobrym piklarzem, ba nawet mozna powiedziec ze wybitnym, ale czy przez caly turniej gral bardzo dobrze/wybitnie?
Maximus89
13-07-2006, 15:03
Ale Zidane jest graczem ofensywnym....Wiadome ze obrońcy trudniej strzelić bramke/zaliczyc asystę. Ale nie zapominaj o tym, że dzięki Cannavoro takie gwiazdy jak Sewczenko,Podolski,Klose i Hnery nie strzeliły Włochom bramki. Wiele zasług u jednego i drugiego można wymienic,ale to właśnie Włoch zdobył puchar a Francuz skandalicznei się pożegnał z MŚ. A za zakończenie kariery to może najwyżej dostać jakiś symboliczny upominek od swojej federacji,a nie nagrodę dla najelpszego gracza,ktorym wdg mnie nie był....
Jej, trudno. Dostal, to dostal - jest sens sie klocic?
Shanhaevel
13-07-2006, 16:02
Bracia buntownicy! Zróbmy ściepę narodową, kupmy bombę atomową i zrzućmy ją na Zidane'a! Może to coś zmieni...
Ten tekst sponsorują literki: I-R-O-N-I-A.
A Cannavaro nic nie pokazał poza finałem i półfinałem. ROTFL :D:D Zapewne dlatego Wlosi w fazie grupowej stracili tylko jedna bramke, i to po trafieniu samobojczym. Ale Cannavaro nic nie pokazal. Czlowieku, ty w ogole ogladales jakis mecz Wlochow w tamtej grupie?
Co do dyskusji na temat tego kto powinien dostac Złotą Piłkę - wybierali dziennikarze, więc sprawiedliwego wyboru nie było co się spodziewac - to, że środkowy obrońca tak niewiele stracił do piłkarza ofensywnego, pokazuje, że rozegrał wspaniały turniej, i gdyby wyboru dokonywała grupa ekspertów, to on dostałby Złotą Piłkę. Anyway, myślę, że Zizou zamieniłby mimo wszystko tą nagrodę za złoty medal, a takowy posiada teraz Cannavaro.
Taka jest piłka nożna, że bardziej zapamiętywany jest ten kto strzela bramki, a nie ten, który nie dopuszcza do ich stracenia. ;]
Taka jest piłka nożna, że bardziej zapamiętywany jest ten kto strzela bramki, a nie ten, który nie dopuszcza do ich stracenia. ;]
Tylko,ze Zidane nie strzelił ich najwięcej, nie był też objawianiem mistrzostw.
Wszyscy sie zaczeli podniecać tym,ze Zizou odzyskal nagle forme, wow i w nagrode za wspaniałe odzyskanie formy dostał złotą piłkę.
No,a cyrk z Materazzim jest dla mnie smieszny, niedługo na boiskach zobaczymy piłkarzy z dyktafonami,albo na obrzeżach boiska beda stały aparatury do podsłuchu na odległość ;)
Zidane nie potrafi nawet sie przyznać,ze puściły mu nerwy tylko baka coś o honorze.
Każdą bójke można tłumaczyć i usprawiedliwiać w ten sposób.
Maximus89
14-07-2006, 13:18
Niestety,ale tak jest........
Zidane nie potrafi nawet sie przyznać,ze puściły mu nerwy tylko baka coś o honorze.
Ty w ogóle wiesz co sie stało? Przecież przyznał się, że nie wytrzymał, przeprosił za swoje zachowanie tylko, że powiedział iż nie żałuje uderzenia materaca, bo sobie na to zasłużył. Znajdz mi kogoś kto kocha swoją rodzine i komu w takiej sytuacji nie puściłyby nerwy.
Ty w ogóle wiesz co sie stało? Przecież przyznał się, że nie wytrzymał, przeprosił za swoje zachowanie tylko, że powiedział iż nie żałuje uderzenia materaca, bo sobie na to zasłużył. Znajdz mi kogoś kto kocha swoją rodzine i komu w takiej sytuacji nie puściłyby nerwy.
Znajde tobie dziesiątki mądrych i opanowanych ludzi, którzy nie reagują na chamskie prowokacje i zaczepki.
Tak sie też zastanawiam,czy jezeli ta sytuacja zdarzyłaby sie w chwili prowadzenia przez Francje 1:0 czy Zidane tak samo by postapił?
Mysle,ze nie.
I to sie nazywa relatywizm. Nie chodziło o matke, siostre ,wujka czy stryja, chodziło o to,ze Zidanowi puściły nerwy na maxa i tyle, teraz chce z tego z wyjść z twarzą,a wiadomo ten,który sie bije o rodzine i honor jest uważany za bohatera, wiec Zidane w te struny uderza ;)
Tiaa. Jak sie nie ma argumentów to zawsze można powiedzieć, że ktoś ściemnia. Bo z tego co przeczytałem to sądzę, że nie jest to prawdą, iż materac obraził rodzine Zidana? A co do pierwszej części twojego posta, o tych opanowanych ludziach, to "chamska odzywka" nie jest najlepszym odpowiednikiem do obrażania rodziny.
Tiaa. Jak sie nie ma argumentów to zawsze można powiedzieć, że ktoś ściemnia. Bo z tego co przeczytałem to sądzę, że nie jest to prawdą, iż materac obraził rodzine Zidana? A co do pierwszej części twojego posta, o tych opanowanych ludziach, to "chamska odzywka" nie jest najlepszym odpowiednikiem do obrażania rodziny.
Zacytuj mnie gdzie pisze,ze ktoś ściemnia, być może nie zauwazyłem co napisałem ;)
Nie wiem i tak naprawde sie nie dowiemy czy Materazzi obraził Zidana, mówiłem tylko,ze Zidan po fakcie skapował sie,ze nerwy go poniosły,ale mimo to brnie w to dalej podobnie jak Kaczynski, który sie obraził bo obrazono go w Tageszeitung (i jego rodzine także)...wg.ciebie powinien pojechac i dac w morde autorowi artykułu? Wkońcu broniłby honoru rodziny...co nie?
TY nie zrozumiales o co temu panu chodzilo?
[QUOTE=Kele]Tiaa. Jak sie nie ma argumentów to zawsze można powiedzieć, że ktoś ściemnia. Bo z tego co przeczytałem to sądzę, że nie jest to prawdą, iż materac obraził rodzine Zidana? [QUOTE]
No wiesz, specjalisci mowia ze obrazil.
Moze Ty jestes wszechwiedzacy i wiesz ze nie.
Ja wole na panach wyzej wymienionych polegac.
A wydaje mi sie ze za zwykle powiedzenie do Zidana , np: jestes ch*jem", Zizu by mu nie strzelil z BYKA. B)
Wiślaczek
16-07-2006, 15:52
TY nie zrozumiales o co temu panu chodzilo?
No to mnie oswiec...
No wiesz, specjalisci mowia ze obrazil.
JAcy specjalisci??
Sa 4 wersje tego co podobno powiedzial Wloch.
I wszytskie sie roznia.
Moze Ty jestes wszechwiedzacy i wiesz ze nie.
Moze Ty jestes wszechwiedzacy i wiesz ze tak.
A wydaje mi sie ze za zwykle powiedzenie do Zidana , np: jestes ch*jem", Zizu by mu nie strzelil z BYKA.
Dobrze ze dodales "wydaje mi sie"...
Gdybanie nic nie da.
Straznik Monopolowego
16-07-2006, 19:10
Kapitan piłkarskiej reprezentacji Włoch, która 9 lipca wywalczyła tytuł mistrzów świata, obrońca Juventusu Turyn Fabio Cannavaro zdecydował się na następny sezon podpisać roczny kontrakt z madryckim Realem.
Raul zadowolny?
Kapitan piłkarskiej reprezentacji Włoch, która 9 lipca wywalczyła tytuł mistrzów świata, obrońca Juventusu Turyn Fabio Cannavaro zdecydował się na następny sezon podpisać roczny kontrakt z madryckim Realem.
Raul zadowolny?
Pokochalem Kubusia!!!
< Z Twojego podpisu>
NO to teraz jeszcze takiego Gilardiono, Gattus i... Materazziego.
Real wtedy ubije kase na walkach Zizu vs. Materac!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.