Pokaż pełną wersje : czym szybciej poexpie .pal czy knight
tak jak w temacie czym sie szybiecj expi palem czy knightem??jezeli był taki temat to sry.prosze o link do tematu z góry thx.:baby:
Makevelli
19-05-2006, 16:33
Mniej więcej, tak samo ...
Czym miałoby sie to różnić? Jedenie skille u palka szybciej rosną.
Reszta idzie tak samo jak u knighta ....
Etan Marth
19-05-2006, 16:40
@up Mlvl tez rosnie tak samo? naab plax
Moze sprecyzowalbys mniej wiecej do ktorego lvl ma byc ten exp?
Na poczatku chyba pallem bo knightem bez 4 mlvl nie mozna zaszalec za bardzo. Ale jak zrobisz skille po 80 no to knight na guardy, scaraby ijuz. A pallem szybciej skille wejda ale slabsze hity... wybor do ciebie.
Makevelli
19-05-2006, 16:44
@up Mlvl tez rosnie tak samo? naab plax
Moze sprecyzowalbys mniej wiecej do ktorego lvl ma byc ten exp?
Na poczatku chyba pallem bo knightem bez 4 mlvl nie mozna zaszalec za bardzo. Ale jak zrobisz skille po 80 no to knight na guardy, scaraby ijuz. A pallem szybciej skille wejda ale slabsze hity... wybor do ciebie.
Sorry, zapomniałem o mlvl'u.
Knight bez 4 mlvlu nic nie zrobisz? naab plax?
Spokonie bez 4 magica możesz latać sobie na DC...
Palkie dużo trudniej trenować na początku, bo nie masz kasiorki na speary. Jeżeli na dodaek wybierzesz server npn-pvp to będziesz musiał co 10 min zasuwać do dp po spearki.
Ale idiotyczny temat -.-
Zalezy od skilli, eq, mlvl, lvl, zaludnienia serwera, expowiska, ilosci kasy, run i jeszcze wielu innych "pierdół" :p
Kobus<<<ab>>>
19-05-2006, 17:53
Jakby wziac pod uwage ze knight i pal maja po 30 levie knight skille70/70 a pal 80/80, na respowiskch niebylo by zadnych playerow i wedlug levela znalezli by sie oni na najlepszych (wedlug mnie) expowiskach (dla siebie) czyli pal-guardy knight-scaraby to lepszy exp wszedlby palkowi ale wiecej kasy wycigna by knight(jak pewnie niewielu wie scaraby sa bardzo kasodajne a przy okazji leca jakies klejnoty itp..) chociaz by z tego wzgledu ze palek wydaje forse na bełty -..-:D
Asero Efus
19-05-2006, 18:47
Siemka!
Palladin Jest to jedna z łatwiejszych profesji do expienia dlczego?
Dlatego ze palek bije na dystans czyli moze na 8 levelu isc spokojnie na cyce albo na demon skieletB)
Knight zeby isc na cyce musi miec przynajmniej skille 50/50 albo na DS Musi miec 60/60
I w miare dobre eq.
Trenujac Knightem nie trzeba wracac sie co 1h do depo po Spears tak jak robi to palladin ani nie tracic gp na bolts,arrows,spears.8o
Wniosek z tego ze poexpic mozna szybiej palkiem ale jest to nie wielka roznica miedzy levelm knighta a palkaB)
Roznica jest w skilach:p
Pozdro*
najlepiej knajtem i koniecznie z aksa.
edit: nie moglem sie oprzec ;/
Knight zeby isc na cyce musi miec przynajmniej skille 50/50 albo na DS Musi miec 60/60
Mialem zj**** dzien, dzieki za chwile ( dluga ) smiechu.
i wedlug levela znalezli by sie oni na najlepszych (wedlug mnie) expowiskach (dla siebie) czyli pal-guardy knight-scaraby
chyba kpisz.
Jak narazie to zostane przy palku ale poczekam na więcej odpowiedzi.Ale mam wątpliwosci bo knight zrobi dobre skille i ma dobry eq to epxi caly czas a palek musi robic lub kupowac arrowsy/bolty zeby poexpic :*
Z góry dziekuje.
Pozdro:p
Guerrerro
19-05-2006, 19:18
Na początku musisz potrenować trochę z spearkami np. do 50 skilla, co moze byc nie zla meczarnia, zwlaszcza na new servie.:( Ale sadze ze palkiem po 50 skilu nie trzeba juz trenowac zbyt wiele , only exp z strzal badz boltow:)
wtedy nawet szybko wlaza skille i lvl o ktory ci chodzi B) Knightem zeby szybko expic musisz miec przynajmniej dobre skille po 70+, bo inaczej bedziesz tracil tyle uhow, co paladyn nie wystrzela strzal :D wiec mysle ze palek szybciej expi, choc to zalezy tak jak bylo wczesniej powiedziane od skilli i potworkow na jakich sie expi;)
Powiem tak , do 80 leva~ szybciej sie expi pallem , ale potem knight rzadzi :)[zakladajac ze do 80 leva wbije skille 85\80~]
Ech... kolejne niesprecyzowane pytanie.
Moze lepiej poruwnam palka i najta, a nie bende tu nazekal
do lvl 30 latwiej i szybciej expi sie palkiem(pozatym skilowac trzeba mniej)
potem zalezy od umiejetnosci gracza: ktos moze leciec ze skilami 55/55 najtem na soldy, a ktos moze na elfy i bendzie robic x razy wiencej expa. Palek jak potrafi grac to nie bendzie sie pieprzyl ze spirkami pod domkiem kolegi tylko kupic PACC i poleci na tomby or guardy (ale to zawsze zajente) i z malym waste mozna wbijac do 30k/h.
Oczywisie zalezy co sie robi wogole, czasem ludzie stoja pod dp po kilka h a czasem nie wchodza do miasta przez tydzien.
Kobus<<<ab>>>
21-05-2006, 21:59
chyba kpisz.
spi****laj -.-X(
Texterus
23-05-2006, 21:55
Palek jak potrafi grac to nie bendzie sie pieprzyl ze spirkami pod domkiem kolegi tylko kupic PACC i poleci na tomby or guardy (ale to zawsze zajente) i z malym waste mozna wbijac do 30k/h.
Chciałbym się zapytać gdzie do 30 lvla palkiem zrobisz 30k/h.
Być może uznacie mnie za niedoswiadczonego w grze pallkiem ale taka prawda.
Btw. jak na razie nie gralem pallkiem, zamierzam zrobic swojego pierwszego.
Hmm....przekonalem sie na wlasnej skorze ,ze to palladyn na skillach 60 ,co trzeci jego bolto to 100+....a knight na skillach 60 uderzyl by w cos za 100+ ? Niebardzo :P.....Wiec dlatego palkiem sie expi szybciej na przecietnych skillach 60-70...Ale jesli chodzi o pvp to pallek nie ma szans z knightem ::)
Jesli nie podpasowala wam moja odpowiedz to trudno...WOLNOSC SLOWA !! jestem tu pierwszy raz
Ziomek_777
26-05-2006, 19:03
To zależy czy chce cie sie trenic jesli tak i masz na to czas rób knighta :D jest lepszy bo wali bezpośrednio wiec ulejesz all potworki w malych pomieszczeniach :P skille 65/65 i mozesz expic juz na luzie bo knightom koncza sie tylko uhy lub ihy a pallowi speary, bolty, strzaly i ihy,uhy :D
<double post> przez przypadek
Jakby brac pod uwage expienie z meele to ja jako knight robie napewno wiecej exp/h niz pall np. na dragach. Ale jezeli chodzi o expienie z runami to u mnie kicha a taki pall moze isc np. na wrl i zrobic duuuuzo expa. Oczywiscie nie zwroci mu sie za runy, ale co zrobi expa to jego ;]
Hmm....przekonalem sie na wlasnej skorze ,ze to palladyn na skillach 60 ,co trzeci jego bolto to 100+....a knight na skillach 60 uderzyl by w cos za 100+ ? Niebardzo :P.....Wiec dlatego palkiem sie expi szybciej na przecietnych skillach 60-70...Ale jesli chodzi o pvp to pallek nie ma szans z knightem ::)
Jesli nie podpasowala wam moja odpowiedz to trudno...WOLNOSC SLOWA !! jestem tu pierwszy raz
LoL co 3 bolt palla to nie jest 100+ a knightem z gorszymi skillami miałem best hita 120+. Z fire sworda. :)
Hmm....przekonalem sie na wlasnej skorze ,ze to palladyn na skillach 60 ,co trzeci jego bolto to 100+....a knight na skillach 60 uderzyl by w cos za 100+ ? Niebardzo .....Wiec dlatego palkiem sie expi szybciej na przecietnych skillach 60-70...Ale jesli chodzi o pvp to pallek nie ma szans z knightem
lol...a ciebie to chyba coś grzybło...mam skille na 60 i fakt czesto z kusze mam 100+ ale moj kumpel (a skille ma jeszcze na 58...) wali kazdy prawie ze hit po 150 + ; P fakt ze on to chodzi na 15 lvlu z fire axe i dragon lance no ale co tam...po prostu najt ma wiecej broni do wyboru, ktore maja wiecej ataku...a pal? tylko ten uk i kusza i nic wiecej
Ale co do tego ze pally szans niby niema z najtem to sie niemoge zgodzic. Co z tego ze rycek ja k zlapie takiego paladyna, bez kuszy, z malutkim defem itd to dosc szybko go zabije. Ale kto ci karze do grzyba stac i sie patrzec? mnie kiedys zaatakowal 30 knajt jak wracalem z pkowania gdzies sie schowac (pkowanie dla zabawy znaczy sie ; P)ja mam 14 lvl i skille na 45 ale co tam...ani razu mnie nie zlapal, a ja do niego tylko z uku strzelalem i biegalem miedzy drzewami patrzac jak jego pasek hp zmienia kolor z ielonego na zolty a potem na czerwony...gdyby nie to ze jakis jego kolega chyba ale z gildi to napewno doszedl i mnie zaczal blokowac zebym niemial jak uciekac to szybko padlem, ale wierz mi ze bym go zabil spokojnie jakby sam byl^^
ghahaha prawie zabiles knighta z 2x wiekszym levelem o-O moge autograf ?
a tak na powaznie, frajerzy 30 lev bez uhow nie przesadzaja w zaden sposob o mozliwosciach pvp danej profesji...
Damian_1991
29-05-2006, 11:45
Siemka!
Pozdro*
Trzymajcie mnie... Knightem na dsy (zbiera sie hity po 100+)
Topic: Ja osobiscie uwazam ze gra palkiem jest wiele ciekawsza i expi sie na pewno szybciej palkiem na 30lvl nic knightem na 30 lvl.
Mialem troche palka i na PoH wyciagalem 30k~ exp/h a knightem wyciagam 20k/h max.
Niestety moje lacze nie pozwala mi na granie paladynem :(
Pipcio- pallek nie musi caly czas kupywać tych boltow czy arrowsow sa na to czary
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.